Feed

WIN: #mizxflux

17/12/2014

Som jeg skrev om her har jeg i samarbejde med Adidas og 4 seje Københavnere lavet min egen Adidas ZX Flux sko igennem appen #mizxflux 

Her er resultatet - mine pølsefingre ud over vandet ;)

Her er en lille video fra vores launch event og så har i også chancen for at vinde jeres egen ZX Flux. I kan læse om hvordan i deltager i konkurrencen lige her.

As i showed you before i have collaborated with Adidas and four other cool Copenhageners on the new #mizxflux app where you can design your own shoe. Here is my result - my two fatty fingers out over the habour of Copenhagen.

Here you can see a short video of our launch event. Each week you can win your very own ZX Flux - read about it here.

add comment

the shirt dress

17/12/2014

Et intermistisk billede af mit outfit igår hvor jeg arbejdede hjemmefra. Elsker min kjole fra GANT Rugger som jeg har brugt en hel del på det seneste, både med strømpebukser og med sorte herrebukser inden under. Kjolen er faktisk designet efter Columbine Smilles skjortekjole som hun har på her. Glæder jer til at vise den ordenligt, uden selvudløser!

Idag skal jeg ikke arbejde hjemmefra så må nok lige komme i sving! Ses!

A different outfit picture, since i worked from home yesterday. I love my shirt dress from GANT Rugger that i've been wearing a lot lately, with tights or even black trousers. The dress is actually made from this shirt dress that Columbine is wearing here. I'll try to snap a better picture of it soon. It's really great.

Okay so today i'm not working from home. Better get moving!

GANT Rugger Smille dress

SHOP SHIRT DRESSES

add comment

New poster from Asian Santa

15/12/2014

Da jeg hverken giver eller får julegaver i år, blev jeg ekstra glad da den asiatiske julemand gav mig et af mine yndlingsbilleder i gave. Det skal hænge i min stue og jeg glæder mig død meget til at få det op ved siden af et stort Ida Borg print. Kenneth du styrer!

Billedet kan ikke købes, men du kan deltage i konkurrencen om at vinde det lige her.

Since i'm not doing the crazy christmas gifting this year i felt super lucky that asian Santa decided to give me one of my fave pictures. It's going to hang in my living room right next to a big Ida Borg print. Gonna be smashing. Kenneth you rule!

The pictures is unfortunately not for sale, but you can win it right here.

add comment

Advent: 3

14/12/2014

Det er allerede 3. Advent og jeg føler at December går mega sygt hurtigt. Har det ikke lige været sommer?

Nå men som jeg har lagt op til hele ugen kan i denne søndag vinde en taske fra Adax. Winston har nu fundet sine tre favoritter og nu er det jeres tur.

I kan vinde jeres favorit taske fra Adax:

Gå ind på Adax.dk, vælge jeres favorit

Link til den i kommentarfeltet her

Vent på at det bliver weekend hvor jeg finder vinderen :)

Jeg glæder mig til at se jeres favoritter!

Ps. Vinderen af de seje stiletter er Sisse Frost! Tillykke!

add comment

comments

Christmas party

13/12/2014

Ville egentlig have lavet den ultimative online julegave guide, men den må komme i morgen eller mandag, for den skal være i orden! Lige nu er jeg i gang med at lave min første flæskesteg (ever) til aftenen julefrokost med mine damer. Vi skal have flæskestegssandwich, fikse negle og bryn, drikke G&T's og party bowle. Glæder mig helt sygt!

Ovenstående er lidt party inspiration. Går for denne her kjole, pynte sokker og Gazelle.

Husk at du kan vinde de perfekt stiletter fra Gardenia Copenhagen, deltag lige her.

I really wanted to do an extensive online christmas shopping guide for you, but it's not finished yet, so i'll have to post it tomorrow or monday. Right now i'm making my very first flæskesteg since  i'm having a christmas party with my girls tonight. we gonna have flæskestegssandwich, do our brows and nails, drink G&T's and go party bowling. Gonna be so much fun!

This is some inspiration for the night. Going for this dress, fancy socks and Gazelle.

Remember that you can win a pair of perfect heels from Gardenia Copenhagen. Enter right here.

Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

Winston x Adax #3

12/12/2014

Så er vi nået til den sidste af Winstons taske favoritter fra Adax. På en fredag - så det er selvfølgelig party tasken der er fundet frem. Den er lille, med plads til det mest nødvendige og med sort ponyhår og guld kant. Den hedder Mari og du kan finde den lige her. Klar til party season? Jep. Kassen i baggrunden er faktisk også fra Adax og kommer i et sæt med 4 til en virkelig god pris. Kasserne er inspireret af det smukke marmorbord som er på Adax's kampagne billeder. Se dem her.

Billederne er taget af Luka Roné i DANSK Made For Rooms hvor det smukke tæppe også er fra. 

So now we are at the last of Winstons three picks from Adax. Since this is a friday, it would only be appropriate with a party bag like this. Right. It's small, black with pony hair and gold detailing and holds the neccessary thing you night for a night out. It's called Mari and you can find it right here. The box in the back are actually also from Adax and comes in a set of four for a very reasonable price. They are inspired by the beautiful table that you can see in the new Adax campaign

Pics are by Luka Roné and are shot in DANSK Made For Rooms, which is where the beautiful rug is from. 

add comment

Christmas Shopping in Copenhagen

12/12/2014

Der er sikkert mange af jer der mega tjekket har købt alle julegaver og bare sidder og spiser klejner resten af December, men der er helt sikkert også en masse af jer der ikke har købt en eneste og kan mærke panikken sprede sig. Jeg havde tænkt jeg ville lave en julegaveguide her på bloggen, og den kommer - så i kan sidde under dynen, men klejner i hånden og klikke hele butikken hjem - det er nemlig smart. Dog er der også noget ved at tage turen down town og besøge nogle af de fantastiske butikker Københvan kan tilbyde, drikke en gløgg og på go' gammeldags facon, købe julegaver. Derfor har jeg lavet en butiksguide til mine yndlingsbutikker i KBH hvor du helt sikkert kan finde fantastisk gaver, få en god oplevelse (og betjening) og sikkert også finde noget til dig selv! Så hvis du skal bruge weekenden på julegave shopping IRL, så følg med her.

A-Z Christmas shopping guide i KBH:

Adelié

Guldbergsgade 20 kld.

2200 Nørrebro

Adélie har et feminint univers af Danske og Skandinaviske brands med lidt fransk og lidt New York blandet ind i. Du skal kigge efter de lækre produkter fra Mario Badescu, yndige spænder fra Kanel og prikkede sæt fra Label no. 2.

Another Nué (og Nué)

Krystalgade 3

1172 København K

Another Nué og storesøster butikken Nué er et københavner paradis med eksklusive mærker som Acne, Isabel Marant og særligt butikkernes egne mærker Lovechild og Nué Notes. Du skal kigge efter de fine og meget prisvenlige smykker fra Trois Petit Points, stribede bomulds bluser fra Nué Notes og de smukkeste sokker med glimmer.

Area Store

Store Kongensgade 73

1264 København K

På Store Kongensgade ligger dimsehimmerriget i en lille butik med en brun puddelhund, Bruno som maskot. Her kan du finde en sjov nøglering, smukke juledekorationer formet som burgers eller øjne, designer lamper eller en WTF notesbog. Priserne starter ret lavt så det er også et perfekt sted at finde pakkelegsgaver eller adventsgaver.

Cinnober

Landemærket 9

1119 København K

Cinnober er en lille kælderbutik i indre by og fyldt med de fineste notesbøger, kontorartikler og et udsøgt udvalg af design og kunstbøger. 

DANSK Made For Rooms & Kitchen

Istedgade 64 & 80

1650 København V

På Istedgade ligger DANSK Made For Rooms og deres køkken butik DANSK Kitchen. Udvalget er alt du skal bruge til dit hjem fra spiseborde til opbevaring, reolsystemer, køkkenmaskiner (ismaskinen har jeg et godt øje til) og kogebøger, fx. Green Kitchen stories. Der er smukke keramik kopper og sæbe fra Common Goods i lækre glasbeholdere. Kig også efter de fine strikkede viskestykker og klude fra Solwang.

ES Leisure

Istedgade 108 - 110

1650 København V

Istedgade gemmer også på en lille perle ES Leisure. Her kan du finde tøj fra InWear, Aiayu, undertøj fra Baserange og fantastiske produkter fra Rudolph Care, Karmameju og Amazing Space. Jeg har købt et per gaver i butikken her i efteråret og der er altid fantastisk service og den fineste indpakning.

Holly Golightly

Gammel Mønt 2

1117 København K

Jeg mistænker Holly Golightly for at bruge en roomspray der fjerner min sunde fornuft og rygrad i sekundet jeg træder ind af døren. Butikken er mørk og hyggelig - fyldt med fristelser fra Proenza Schouler, Acne, silke nattøj fra Olivia Von Halle og smukker hårbånd fra Sakura. Du skal kigge efter Aesops lækre produkter, smykker fra Orit Elhanati og Olga Bonne

Katrine Kristensen

Gammel Kongevej 37

1610 København V

I et lille lokale på Gammel Kongevej har Katrine Kristensen studie og en lille butik hvor hun sælger ud af sin smykke kollektion. Den aktuelle hedder SUN og er så flot og sofistikeret med tynde guld solstråler og smukke stene. Priserne ligger højt for smykkerne i guld med stene, men der er virkelig mange flotte i sølv som starter fra 400 kr.

Kunst og Køkkentøj

Bernikowsgården

Østergade 26

1100 København K

Hvis du ikke gider at give din far eller kæreste et smykke eller en silke pyjamas, så skal du kigge forbi Kunst og Køkkentøj. Her er alt hvad du skal bruge i et køkken, ligemeget om du er gourmet kok eller bare laver et speglæg i ny og næ. Kan anbefale one-egg panden, stål tærteforme med udtagelige bund, alu bradepande og så deres kogebogs afdeling - helt genial!

Moshi Moshi Mind

Gammel Kongevej 91

1850 Frederiksberg

Moshi Moshi holder til både på Østerbro og Frederiksberg og er stedet du skal gå hen for at købe lækre cashmere sokker, yogatøj i bambus, skønhedsprodukter fra Bio Effect, Amazing Space og deres eget lækre mærke.

Nørgaard på Strøget

Amagertorv 13

1160 København K

Nørgaard Huset på Amagertorv er en institution i sig selv og samlingen af Nørgaard, Englebørn og Mads Nørgaard burde være genialt til julegave shopping. Købe de klassiske Nørgaard rib trøjer og bandanaer i Englebørn. Kæmpebandanaer og en klassiske rullekravestrik i Nørgaard på Strøget og Adidas sko og sømands strik i Mads Nørgaard. Så er hele familien i hvert fald dækket ind. 

Playtype

Værnedamsvej 6 

1620 København V

På Værnedamsvej ligger design bureauet E-Types Koncept butik Playtype. Du kender måske deres kopper? De har samlet deres egne produkter som kopper, covers, notesbøger og tørklæder sammen med designer vodka og udskiftende kunst. Kig efter en kop til kaffe elskeren og en Future notesbog til din teenagesøster.

Rezet Store

Rådhusstræde 7

1466 København K

Hos Rezet Store kan du finde sneakers til enhver på gavelisten. Smarte Adidas til din far, et par fine Nike til din mor, en Gourmet med blomster til din søster og måske et sneaker smykke? De har også et udvalg af handsker, huer, snørrebånd og sneaker cleaning kits, til dem der behøver det.

Storm Fashion

Store Regnegade 1

1100 København K

Hos Storm kan du finde et vanvittigt udvalg af mærker som Celine, Commes des Garcons Givenchy, Diptyque, Byredo og Kitsuné. Kig efter duftlys, farverige punge og heftigt guld.

Thiemers Magasin

Tulinsgade 24

1618 København V

Hos Thiemers på Tulinsgade finder du bøger (til voksne og børn) og de lækreste magasiner som fx The Gentlewoman og Kinfolk. Køb en klassiker fra Capote, Frit Flet af Naja Marie Aidt, Line Knutzon og Mette Moestrup eller en af deres fine børnebøger. Snup en kop kaffe og læs lidt hvis du trænger til en pause, det klarer de nemlig også. 

Når du nu er på farten så snup en frokost på Pastis (laksetatar eller chevré!), en supermost hos Kaf'Bar og kaffe og kage på La Glace (Prinsesse Thyra).

Håber i kan bruge guiden og eller så gå i Magasin, de har åbent til kl. 22 d. 23. december.

add comment

Winston x Adax #2

11/12/2014

Okay, er i klar til Winstons #2 favorit fra Adax?
Jeg har altid min lille krøllede ven med i cykelkurven (den er fra Cykelfabrikken på Istedgade) og han bliver altid puttet helt tæt i en taske med et tæppe omkring sig - og spændt forsvarligt fast. Ahem. Nogen kan godt lide at hoppe ud a kurven fx. i et lyskryds på Gl. Køgelandevej eller sådan noget. Living on the edge. 

Tasken er selvfølgelig genial størrelse til cykelkurven og en perfekt lille hundeholder. Den er lavet i det blødeste skind (både Winston og jeg er amazed!) og holdt helt enkel bortset fra et par spænder på hanken. Den perfekte hverdags taske tænkte vi! (ps. den er pt. ikke til at finde hos Adax webshop så har fundet to der ligner her og her). 

I morgen viser jeg sidste favorit fra Nuddelprinsen, så stay tuned!

Foto: Luka Roné.

Okay ready for Winston fave #2 from Adax!

I'm always bringing Winston in my bike basket (It's from Cykelfabrikken on Istedgade) and i always tuck him in a bag with a blanket, so he's safe and warm - oh and tied up securely, since someones got a thing for jumping out in the middle of the street...!

The bag is so nice and in the softest leather (both me and Winston was pretty amazed!) and it's all simple and pretty perfect for everyday use - and fit's right in the basket. It is not available at Adax atm. so i've found two that looks similar here and here.

Tomorrow is the last favorite from the noodleprince, so stay tuned!

Photo by Luka Roné

add comment

Office time

11/12/2014

Om et par uger flytter jeg ind på et kontor og jeg glæder mig helt sygt!! Jeg har aldrig haft en kontorplads før, har bare arbejdet hjemme eller lige lånt en stol hist og her. Det bliver bomben at have et arbejdssted og så er det også nogle ret spændende ting jeg skal lave - men det må jeg fortælle mere om i det nye år! Intet nyt kontor uden... INDRETNING!!! Jeg har kanaliseret min glæde ud gennem webshopping her i eksamens perioden og har derfor fået samlet mig lidt til sammen allerede. Blandt andet bordet fra HAY, plakaten fra Aparentment og marmor kasserne fra Adax. Jeg mangler stadig et tøjstativ, måske et tæppe og en sej bordlampe. Og så en nice pude som Winston kan ligge på. Pønser også på at opgradere IT fronten, men er i tvivl om jeg skal gå Air, all the way? Nogen med iPad Air erfaring? Skal jeg gå for 1 eller 2'eren? Jeg har lavet et Pinterest board til at samle lidt inspiration, tjek det ud her og send endelig links hvis i har nogle gode ideer!

Moving into an office space in a couple of weeks and i'm beyond excited! Already started decorating and webshopping! Created a Pinterest board for inspiration. Feel free to share some links if you have some good ideas!

Affiliate links

add comment

comments

.

10/12/2014

Ham her, han er mega sej. Han ligner ikke at han er en dag over 23 og så han mega dygtig. Tjek filmen ud som Ford har lavet.

This guy, he is so cool. He doesen't look a day over 23 and he is very talented. Check out the cool movie Ford did. 

add comment

Alva bag from Adax, rug, chair and magazines are from DANSK Made For Rooms.

Alva bag from Adax, rug, chair and magazines are from DANSK Made For Rooms.

Alva bag from Adax

Winston x Adax #1

10/12/2014

Endelig kan jeg vise jer de her billeder af Winston med hans yndlings tasker fra Adax. Jeg må afsløre at det ikke er Winston selv der har valgt dem - han er en hund, og jeg nægter også at ligge stemme til ham. Han kan ikke tale. MEN han er nuttet som dagen er lang og jeg må krybe til korset og indrømme at jeg er pavestolt - se ham lige!

Første favorit er en klassisk hverdags taske med plads til computer, lidt bøger og forskellige dame og hundeting. Winston var meget begejstret for det her billede pga. tæppet. Han elsker tæpper og brugte lang til på at numse rundt på det. Sååå det..

Tasken hedder Alva og du kan finde den lige her. Tæppe, stol og magasiner er fra DANSK Made For Rooms.

Husk at tjekke denne uges advents konkurrence lige her. 

Finally i can show you these pictures of Winston with his selection of bags from Adax. Though i have to inform you that he did not pick them himself, hi is just a dog, and i  wont write like it's him writing. He is still just a dog. He is the cutest dog ever, and i must admit that i'm kinda excited about this. Look at him!

His firt pick is this every day shopper with enough space for your laptop, some books and lady (and dog) stuff you need. Winston was so excited about doing especially these pictures, since he loves rugs. He spent so much time on this rug, so i might have to buy it...

The bag is Alva from Adax and you can find it right here. Rug, chair and magazines are from DANSK Made For Rooms.

Remember ti check out this weeks advent give away right here. 

add comment

comments

Winston at work

09/12/2014

Jeg har måtte overlade arbejdet til min yndlings hundeven for engangs skyld. Adax har nemlig spurgt efter Winstons 3 favorit tasker til hans travle hundeliv og det var vi med på! Således måtte jeg agere assi med Winston på skydning med dygtige Luka Roné i de smukkeste omgivelser i DANSK Made For Rooms

I løbet af de næste par dage vil jeg vise jer Winstons favoritter og jeg lover jer at han er sødere end nogensinde før. Sidst på ugen kan i bare glæde jer, for Adax, Winston og jeg har selvfølgelig en lille ting til jer. Så husk lige at kigge forbi ik?

Nu får i lige et par snaps fra vores fotodag, et dagens outfit om man vil. Glæder mig til at vise jer resten i løbet af ugen!

Husk også at de der perfekte stilletter man altid mangler, dem kan i vinde fra Gardenia Copenhagen som 2. Advents gave lige her. Go go go!

OK so i had to let Winston, my best dogfriend do all the work this time. Adax asked him to pick out his fave bags for his busy doglife, no problemo! We found three awesome bags that i will post during this week and ending with a little something for you guys. It is christmas after all! 

We spend a whole day shooting with Winston, cuter than ever, with my fave Luka Roné and in beautiful surroundings at the DANSK Made For Rooms store here in Copenhagen.

First of is an outfit from our day, but make sure to check the blog during the week for more cute puppy and bag pictures. Can't wait to show you!

Remember that those perfect heels you always need, is actually this weeks advents give away from Gardenia Copenhagen, so go enter here.

Ganni coat, Equipment roll neck, InWear pants, Adidas Superstar sneakers, Tokyo Bike & Adax bag.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Advent: 2

07/12/2014

God søndag og glædelig 2. advent i december! I troede måske lige der ikke ville komme en ny advents konkurrence i dag, og det gjorde jeg faktisk heller ikke. Siden i fredags har jeg været fuldstændig underdrejet af feber, og det er faktisk først i dag jeg har været nogenlunde mig selv. Og i skal ikke gå glip af denne adventsgave, for den er helt perfekt til den nuværende party season og så er den en fuldstændig uundværlig klassiker. 

Denne søndags præmie er et par sorte stilletter fra Gardenia, mine absolutte favoritter, som jeg altid ender med når jeg skal ud. Hælhøjden er perfekt mellem kedelig og slutty (undskyld mit sprog), lakken gør dem lidt yngre og den klassiske silhuet sikrer dem en lang lang levetid i garderoben. 

For at deltage i konkurrencen skal i skrive en kommentar på dette indlæg (gerne med en sød julehilsen) og så skal i følge @gardeniacopenhagen og @fredesblog på instagram. 

Vi finder den heldige vinder på lørdag d. 13. December.

Tusinde tak til alle jer der deltog i sidste Advent konkurrence, og for alle jere søde beskeder, i er SÅ NICE! 

Den heldige vinder er Frederikke Bencke (sejt navn!) - der er en mail og blødt baby face på vej til dig!

Yay! Glædelig advent og nyd det sidste af jeres søndag <3

add comment

comments

#mizxflux

05/12/2014

Adidas udfordrede mig i foråret til at løbe et halv marathon - done! Nu har de udfordret mig til at fortælle min historie om København, på en sko - også done! Med #mizxflux har du mulighed for at designe din egen sko i et all over print som du selv laver. Du bruger appen til at tage billedet, dreje, skalere og placere og så kommer din ZX Flux præcis som du vil have den. Sammen med Trine Kjær, Melissa Bech, Laura Lawaetz og Mads Axelsen har jeg forsøgt at mase min yndlings by ned på et billede og lavet det til en sko. I den kort video fortæller jeg lidt om hvorfor det skulle være mine pølsefingre ud over vandet. 

Tjek de andre #storiesbycph ud her og prøv lige at lave din egen sko. Det er ret sjovt. 

I går lancerede Adidas kampagnen i KBH, hvor jeg kunne vise min pølsefinger sko frem sammen med de andre. Jeg holdt den klassisk med Gazelle OG. Hvad Elin Kling siger er nemlig rigtigt.

Together with 4 Copenhagen residents i converted my love for this city into a shoe. Check out the short video and try your shoe designing skills right here.

Ganni coat, H&M dress, Mads Nørgaard pants & Adidas Gazelle sneakers

Affiliate links

SHOP THE LOOK
 

add comment

comments

one day i was wearing clothes

04/12/2014

Mine altoverskyggende studieaktiviteter udgør pt ikke det bedst set up for død flotte outfits, så der er lidt længere mellem snapsene lige nu. I sidste uge havde jeg dog almindeligt tøj på OG fik det foreviget. Hurra!

Husk at i kan vinde den uendeligt amazing Clarisonic børste lige her og glæd jer til de kommende adventspræmier også - de er gode!

My studylife is taking over atm, so i'm not really outfit material these days. Last week i managed to get dressed and get a snap - omg!

Remember that you can win a Clarisonic amazingness brush right here.

Baum und Pferdgarten jacket, Custommade knit (similar here), Playtype scarf, Mads Nørgaard suiting pants, Distyled clutch via Mokosh.dk & Adidas Stan Smith sneakers


Affiliate links


SHOP THE LOOK


add comment

comments

saturday funday

03/12/2014

I lørdags blev jeg tæsket igennem til Barre træning hos Senses sammen med Sidsel. Har stadig virkelig ømme ben - men det er altså træning 4 gange om ugen fra nu af og til slutningen af Januar, for der skal jeg på badeferie! Så kan ikke allerede brokke mig.

Got my ass kicked at Barre class with Sidsel this saturday at Senses. I'm still feeling my legs like crazy, but i gotta get working out since i'm leaving for vacay in january, so it's 4 times a week from now on. No complaints.

Wearing: Valentine Gauthier pour Vila jacket, Citizens of Humanity jeans, Vans true white sneakers, A.J. Morgan sunnies and HAY totebag

add comment

Monday inspiration: simple days

01/12/2014

Jeg er blevet fuldstændig fanget af The Hunger Games. Så den første film i onsdags, Mockingjay pt. 1 i går og Catching Fire inden jeg faldt i søvn. Gale og Haymitch er mine yndlings.. og Cinna selvfølgelig. Hvem vidste at Lenny Kravitz ville se så bomben ud med øjenskygge? Har dog måtte løsrive mig Panems univers, for denne her uge er proppet med eksamensopgaver, et event med Adidas senere på ugen og en hel dag på skydning med Eastpak. Det er travlt men spændende og om 12 dage har jeg juleferie - hvilket er den bedste præmie at have for øje!

I får lige lidt mandags inspiration direkte fra tumblr. Det er næsten alt for forudsigeligt.

Husk forresten at det er sidste chance for at stemme om jere favorit look i Mads Nørgaards blogger challenge, og dermed få chancen for at vinde 5.000 kr. til webshoppen!

May the odds be ever in your favor!

I'm sooo hooked on The Hunger Games atm! I started watching the first movie last week, and last night i fell asleep as i watched Catching Fire. OMG! Gale and Haymitch are my faves, oh and Cinna. Lenny Kravitz looks so cool with eyeshadow! I had to let go of Panems world for the time being as my week is booked with finishing my examns, an event with Adidas and a whole day og shooting pictures in Copenhagen with Eastpak. Gonna be so much fun! I start my Christmas vacay on the 12th, so thats just my prize for the next two crazy busy weeks!

I got you some monday inspo - almost too obvious, right?

Remember that today is your last chance to vote (for me) in the Mads Nørgaard blogger challenge, and get the chance to win 5.000 kr. to the webshop.

May the odds be ever in your favor!

add comment

Advent: 1

30/11/2014

Jeg har glædet mig så meget til at præsentere jer for min advents kalender i år. Synes selv det er nogle ret nice ting i kan vinde, faktisk er det allesammen nogle af mine favoritter, så jeg håber at i kan blive lige så glade for dem som jeg har været.

Første omgang advents konkurrence er lavet i samarbejde med Clarisonic. Den der ansigtsrensebørste som fik bloggere, skønhedsredaktører og ca alle andre til at gå i svime sidste år. Jeg har nu testet den i 3 mdr. og kan heller ikke få armene ned. Den renser min hud, er skånsom, men effektiv. Jeg bruger den 4-5 gange om ugen på hastighed 1, og hvis jeg fx holder spa søndag, så bruger jeg den på hastighed 2 eller 2x på hastighed 1, så renser den lidt mere i dybden, men samtidig kan jeg godt blive lidt red face, så det er ikke til hverdag. Jeg har prøvet den med forskellige renseprodukter og den fungerer med alle, skum såvel som gel, hvilket er optur, så man ikke skal ændre i de produkter man bruger. 

For at vinde Clarisonic Aria skal du følge Fredesblog på Facebook og(eller) på instagram @fredesblog og kommentere her på indlægget med dit navn og en nice julehilsen. 

Jeg trækker en vinde på lørdag d. 6. December.

Min første advent byder på Mocking Jay pt 1, tømmermænd, ris a la mande og flæskestegssandwich. Hej jul!

add comment

comments

Black Friday

28/11/2014

Black Friday er måske et amerikansk koncept, men jeg siger aldrig nej til et godt SALE.

Har samlet nogle Black Friday SALES her:

Black Friday might be an american concept, but i never pass the option for a good SALE.

I've gathered some of the Black Friday deals here:

Adélie

20% Nov. 28th -Dec. 1st use BLACKFRIDAY at check out.

Urban Outfitters

up to 50% off selected products Nov. 28th -Dec.1st

ASOS

20% off everything all weekend use CYBERWKND20 at check out

Zalando

Up to 25% off until midnight

10% (no minimum price) use RABAT45EN

15% (minimum of 750 kr.) use RABAT453

25% (minimum 3000 kr) use RABAT45TRE

Nelly

20% off (minimum of 500 kr.) use BLACKFRIDAY

H&M

20% off (minimum of 300 kr.) in stores only

add comment

Mads Nørgaard Blogger Challenge: backstage

27/11/2014

Fik lige de her billeder fra da jeg skød billederne til Mads Nørgaard blogger challenge. 

Der var kage og kaffe, jeg sparkede lidt ud i luften og Mr. Nørgaard himself var forbi. 

3 ting:

Har i husket at stemme, du kan jo vinde 5.000 kr til webshoppen(!)?

Har i læst min lille Q&A med Elle.dk?

Vinder Mads Nørgaard movember?

Just got these pics from my shoot for the Mads Nørgaard blogger challenge.

We had cake, we had coffee, i did some round kicks and Mr. Nørgaard himself stopped by.

3 things:

Did you remember to vote - you can win 5.000 dkk for the webshop(!)?

Did you see my Q&A with Elle.dk?

Is Mads Nørgaard winning movember?

Pictures by Luka Roné

add comment

Sneaker freak: Costume.dk feature

26/11/2014

Jeg har snakket med Costume.dk om sneakers, drømme køb og favoritter. Flotte Desiree som blogger på Stylista og Trine, Costumes webredaktør fortæller også om deres kærlighedsforhold til de bløde gummisåler.

Læs med her.

I had a chat with Costume.dk about my sneaker love, dream shoes and favorites. Cool Stylista blogger Desiree and Costume web editor Trine also shared their love for soft rubbersoles.

Read the feature here.

Picture by the one and only Kenneth Nguyen

add comment

comments

new: BÆLT

25/11/2014

For et par måneder siden spottede jeg en sej dame på instagram med et lige så sejt bælte. Jeg har ikke gået med bælte i mange år og er kun lige begyndt at varme op for tanken om et bredt talje bælte, så jeg tager det helt roligt på den front. Et smallere og enkelt læderbælte har jeg tilgengæld kigget efter i lidt tid, men har en ting med bæltespænder der har gjort at jeg synes det enten bliver for western eller for revisor (ikke et ondt ord om revisorer - jeg kunne ikke leve uden min, men i forstår hvad jeg mener ik?).

Lidt research og jeg fandt frem til den smarte dames bælte, er fra et sprit nyt startup der hedder.... Bælt! De laver enkle læder ting som bælter (så klart), solbrille ituier, lighterhylstre og kortholdere. Læderet kommer fra skandinavisk kvæg og bliver garvet i Nordsverige - for der er åbenbart ikke flere garverier i Danmark. Læderet er forarbejdet på traditionelvis og ligger i bade med bark og naturlige garvesyrekilder i månedsvis. Christian fra Bælt påstår at læderet er så rent at man kan spise det, jeg ville ikke teste denne del. Til gengæld har han været så mega nice at lave et bælte til mig og jeg elsker det. Det har intet spænde (så jeg behøver ikke at blive westernpige eller revisor..!) og det er lavet til mine mål. Alle produkter er desuden håndlavede, af Christian selv, og når du bestiller er det altså på mål.

Hvis du vil læse mere om Bælt så besøg dem her!

add comment

Monday inspiration

24/11/2014

Min mandags inspiration gør det tydeligt for mig at jeg skal 1) blive indenfor, evt. i sengen. 2) skal have fat i noget mere Calvin Klein undertøj. 3) skal have fat i de der je ne sais quoi blå jeans og 4) få en fucking tan.

God mandag!

My monday inspiration makes it pretty obvious to me that i should 1) stay in, and possibly in bed. 2) get a hold on some more Calvin Klein underwear. 3) get a pair of those je ne sais quoi blue jeans and 4) get a fucking tan.

Have a good one!

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Sunday #clapclap

23/11/2014

I dag bliver jeg indenfor og ser Beyoncés nye video igen og igen - den er genial, men hvad med teksten? Måske vover jeg mig ud på en enkelt tur til hot yoga? 

Har samlet et par nyheder der ville forskønne en grå søndag som Barnholdts nye mærke Gaelle, særligt den lækre body serum gad jeg godt have på hylden. Strik fra Nørgaard og lækre cashmere sokker fra Moshi Moshi mind. De sorte vans har jeg lige klikket hjem fra Sarenza, tænker de vil se cool ud med sorte skinny jeans og en fluffy strik. Adélie har fået new arrivals, blandt andet de fine hårspænder og jeg pønser på at udvidde min spændesamling (der pt. består af 1 stk.). 

Hvad skal i bruge jeres søndag på?

Today i'm staying in! Listening and watching the new Beyoncé video. It's pretty clever, but the lyrics?? Not sure.

Maybe i'll dare to go outside for a yoga class.

I gathered some news that would light up this gloomy sunday of mine, like the delicious body serum from Barnholdts new brand Gaelle. The cosy knit from Mads Nørgaard and cashmere socks from Moshi Moshi mind. I actually just ordered the black shiny Vans from Sarenza and i can't wait to wear them with skinny jeans and a fluffy knit. Adélie just got a lot of new arrivals like this cute hair clip and i'm thinking about expanding my current collection (consisting of 1 piece) with this one.

What are you up to?

Mads Nørgaard knit, Stine Goya purse, Kanel hair clip, Moshi Moshi mind cashmere socks, Vans slip ons & Gaelle Organic Body Creme.

add comment

on my mind: SUN from Katrine Kristensen

22/11/2014

Katrine Kristensen er en af mine yndlings smykkedesignere og hendes SUN kollektion er på min radar pt. Jeg er helt forelsket i øreringene og drømmer om et sæt med Rainbow 2 og Single Sunray med sten i. 

Katrine Kristensen is one of my all time fave jewelry designers and her new SUN kollektion is on my mind. I'm in love with the earrings and dreaming of a set of Rainbow 2 and Single Sunray with diamonds and emeralds.

add comment

211114: It's the weekend!

21/11/2014

Det er endelig fredag og jeg har set frem til weekend hele ugen. På trods af at den står på opgave skrivning har jeg et par hyggelige aftaler planlagt, fx en fødselsdag hos min veninde i aften.

Finally friday! Been longing for the weekend. Gotta do a paper but i also got some cozy coffee dates and dinners planned, starting tonigh with a birthday celebration!

Ganni coat, Proenza Schouler top from Holly Golightly, Mads Nørgaard pants, Distyled clutch from Mokosh.dk & Adidas Stan Smith sneakers.

Photo: Anders Nottveit

Hey remember to vote for my in the Mads Nørgaard style battle right here, you can enter to win 5.000 kr. for the webshop!

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Fight the gloomy winter mood

20/11/2014

Ok måske denne her post stikker lidt af fra sneakers og ønskelister, men siden efteråret for alvor har gjort sit indtog og sollys ikke er hverdagskost, synes jeg det kræver lidt ekstra at komme ud af fjererne om morgenen, få trænet og få lavet lektier. Jeg tænkte derfor det kunne være smart med nogle ideer til at få lidt mere ud af den mørke tid, end flere minutter under dynen. 

Her er i hvert fald nogle ting der gør mig i lidt bedre humør;

Træning - Hot Yoga er ekstra lækkert når det er koldt og mørkt. Jeg kan gå hele dage og glæde mig til 40 graders stræk og bøj. Udendørs løb er måske ikke det emst oplagt når det bliver koldere og koldere, men jeg har en tendens til at være mindre udenfor når det er mørkt og koldt (med god grund). Dog er det virkelig rart at løbe i mørket, få frisk luft og samtidig holde dig varm. Jeg tager et lille halstørklæde og tynde vanter på, så kan jeg sagtens holde varmen. Motion udløser endorfiner, lykkehormon, så kom bare afsted.

Homeland aften - eller en hvilken som helst anden serie... Hah. Jeg har en fast aftale med nogle af mine venner hver onsdag aften hvor vi laver mad og ser Homeland. Det er virkelig hyggeligt at spise sammen og få snakket og se serier. Jeg kan ikke administrere netflix eller HBO, så ville jeg aldrig få læst eller vasket op, men når jeg ved at vi skal se næste afsnit om onsdagen, så må jeg holde mig i skindet. Meningen er at det ikke skal være noget vildt i forhold til planlægning, så vi spiser bare hvad der er og tager lidt med hver. I denne uge trumfede jeg dog med Ben&Jerrys Greek Style is buffet og hjemmelavede popcorn.

Biograf - CPH:DOX var en oplagt mulighed for at komme i biografen, men ellers så er jeg ikke så tit afsted. Om sommeren gider jeg ikke sidde i en mørk sal og så er billetpriserne også steget gevaldigt.. Ahem, husker det som om en billet kostede en 50'er.. Prøver at time det med Telia Tirsdag som giver 2 billetter for 1 pris. 

Middag - hvis nu du ikke er på SU eller af anden grund har råd, så gå lidt mere ud og spis. Det er hyggeligt og lidt luksus agtigt. Jeg var på Letz Sushi forleden, fordi jeg havde fået et gavekort, men vi kunne spise virkelig godt, 2 personer for 400 kr. Jeg var positivt overrasket, der var så god service og maden var frisk - til forskel fra andre steder her på Vesterbro som halter lidt bagud. Min kæreste lovpriser Je T'aime på Dybbølsgade hvor du kan spise 2 retter for ca. 150 kr. og de serverer Coq au vin, blåmuslinger og kalverillette. I denne uge prøvede jeg også Nam Nam på Vesterbrogade, som ellers ikke er en nyhed. Jeg var (igen) overrasket over den virkelig gode service, den meget smagfulde mad og priserne som passede mit SU budget ret pænt. 

Tag i spaaaa - Spa behøver ikke at være vildt overdrevet dyrt. Fx Frederiksbergs Svømmehal, Østerbro Svømmehal eller Sofiebadet har fine spa/kurbade til under 200 kr. Hvis du har lidt flere penge i spa pungen, kan jeg anbefale Amazing Space i Waterfront eller Skodsborg Hotel og Kurbad hvor det koster 5-600 kr. 

Læs flere bøger - når du nu alligevel er inden for så kan du jo passende få læst lidt bøger. Min læseliste består pt. af The Circle af David Eggers, Not That Kind Of Girl af Lena Dunham, Grace Coddington bogen og Understanding Media af Marshall McLuhan. Jeg køber alle mine bøger på Amazon (husk at vækg UK, ellers bliver du fattig af porto og moms). 

NB: Ting der ikke hjælper på vinter vejrs nedtur!

Kigge på feriebillede hvor det er godt vejr - du kommer til at savne solen for meget.

Blive indenfor en hel dag - du bliver underlig af for lidt frisk luft.

Tage for koldt tøj på - du fryser hvilket gør alt meget mere nedtur.

Købe en virkelig varm og nice dyne - den kan gå begge veje; det er virkelig nice når du skal sove, men det er helt umuligt at stå op.

add comment

comments

Gardenia Copenhagen x Freya Dalsjø

20/11/2014

Jeg har glædet mig så meget til at fortælle om denne nyhed som dog først er super relevant til August 2015, men et lille sneak kan jo ikke skade. 

Gardenia Copenhagen har nemlig teamet op med Freya Dalsjø som er en af de sejeste nye designere der markerer sig i modebranchen pt. Hun fangede mig for alvor da hun holdt modeshow med kun 4 modeller, lag på lag kimonoer og badesandaler med fjer på. Se Freya Dalsjøs SS14 kollektion her.

Kollektionen bliver præsenteret til modeugen i januar og jeg glæder mig så meget til at se hvad de finder på!!

add comment

Tuesday wishes

18/11/2014

Mine tirsdags ønsker overstiger pt. regnslud, mørke og 'du skal møde kl. 08' - men det er selvfølgelig heller ikke så svært. Mon Net-A-Porter leverer til ITU? Og kan jeg få en kassekredit med i ordren?

My tuesday wishes are exceeding my current status of darkness (the weather), rain (the weather again) and 'you have to be here at 8 am' at the moment, but i would say it's an easy win. Wonder if Net-A-Porter ships to the IT University, and if i can get an overdraft while we are at it?


Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

Mads Nørgaard Blogger Challenge

17/11/2014

Mads Nørgaard har i samarbejde med Elle, udfordret Trine, Maiken og mig i en vaske ægte blogger battle. Vi har hver stylet et look fra Mads Nørgaards aw14 kollektion, som i kan stemme på her. Når i stemmer deltager i samtidig i konkurrencen om et gavekort til Mads Nørgaards webshop på 5.000 kr. Rimlig sygt!!

Jeg valgte at style et outfit som er ret simpelt og afslappet, jeg elsker herrebukser og kombinationen med den glittede skjorte gav en god kontrast til den tykke fluffy strik. Jeg valgte et par bukser som sidder lidt mere til og så mere volume på glimmer skjorten så den kan puffe lidt inden under strikken. Jeg stylede sættet med Adidas Superstars da det er mine favoritter pt, men til julefrokoster eller finere anledninger synes jeg sagtens man kan bruge sættet med et par hæle. 

Hvad synes i?

Stem (på mig sa'fø'li') og deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Mads Nørgaards webshop lige HER inden 1. December. 

Billederne af taget af altid dygtige Luka Roné.

add comment

Brenda + Dylan

16/11/2014

Manners Apparel kan åbenbart lave en sweatshirt der får mit indre teenage hjerte til at slå. Dine favorit par fra dine favorit serier. Jeg elsker det. Hvor mange eftermiddage så jeg ikke Beverly og græd med Brenda på sengen i hendes værelse. Bandede over Chuck som som var så fortabt og stadig rejste verden rundt for at købe Blairs yndlings ting. Og mit crush på Seth som irriterende nok skulle deles med Summer. De serier har nok spillet en større rolle for mine teenage år end jeg vil indrømme, men det er stadig nogle af de bedste par!

Manners Apperel can make sweatshirts that makes my teenage heart skip. Your fave couples from your fave tv shows. I love it. I spend so many afternoons watching Beverly and sympathizing (and crying) with Brenda on her bed. Swearing about hopeless Chuck that ended up travelling all over the world to get Blairs favorite things. And Seth, my crush, that i had to share with Summer. Those shows have had more influence on my teenage years that i want to admit, but still, they are too good.

Manners Sweatshirt

add comment

Sunday in New York

15/11/2014

Selvom det kun er et par uger siden jeg kom hjem fra New York, føles det som sidste år! Min hverdag har været proppet med skole og arbejde, så jeg kunne i princippet sagtens klare en ferie mere. Søndag var vores sidste dag i byen, vi spiste morgenmad på Five Leaves (seriøst de pandekager er så vilde!), drak kaffe på Kinfolk Studios og gik rundt i Greenpoint. 

Even though it's only been a couple of weeks since i got back from NYC, it feels like it was last year. I could easily go for another trip soon! My weeks have been filled with work and school since i'm ending this semester soon. Sunday was our last day in the city, we had breakfast at Five Leaves (their pancakes are beyond!), coffee at Kinfolk Studios and walked around in Greenpoint.

Mads Nørgaard blazer, Equipment turtleneck, Mads Nørgaard sweatpants, Nike Huarache sneakers & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Mario Badescu treatment

14/11/2014

Da jeg var i New York hookede søde Karen fra Beauty Hero mig op med en treatment hos Mario Badescu i deres salon i Midtown. Jeg fik en european facial af den sødeste behandler Shirley, som ikke hed Shirley, forklarede hun, men det var hendes amerikanske navn, ligesom mit er Freddy. Frederikke fungerer ikke på engelsk. Det grinede vi lidt af inden hun gik i gang med damp, fugt, gel og lotion. Behandlingen tog lidt over en time hvor Shirley først dampede og så rensede min hud. Der efter lagde hun mine hænder i nogle varme handsker og mit ansigt fik en moisture maske på og varme klude over. Derefter fik jeg healing powder på, som jeg bruger i forvejen og så fik jeg (min yndlings!) seaweed mask, som er en ISKOLD gel der kommer på ansigtet og størkner til sådan noget gelé agtigt.. Det føles meget underligt men VILDT rart! Shirley var virkelig sød og men iskold mens hun fiksede mit ansigt og bemærkede 'Honey, this is beauty pain, you need it', hvis jeg skar grimasser. Hun mente at min pande var 'main problem area' med 'many different issues', så jeg skulle rense min hud bedre og bruge meget milde produkter. Min hud var babyface i flere dage efter og Shirley anbefalede at jeg fik en facial lidt oftere, efter jeg fortalte hende at det var et år siden sidst, og det var vidst nok min første. Hah. Beauty rookie. 

Behandlingerne koster omkring 65$ og stedet er helt cool og low key, ingen fancy pants eller noget. Jeg havde en virkelig god oplevelse og følte at Shirley vidste hvad hun lavede, og tog hensyn til min meget sarte hud. 

Jeg bruger i forvejen Healing Powder, Carnation make up remover, Rose and Aloe facial spray (forevigt yndlings!) og Keratoplast cleanser.

add comment

Weekend: 3 things you should do #2

14/11/2014

Her kommer lige endnu 3 weekend anbefalinger, og på en måde lidt en round up:

Blickfang Copenhagenet internationalt shopping event i Øksnehallen hvor du kan handle og møde designere fra hele verden - se mit indlæg om mine favoritter her.

CPH:DOX - weekenden er fyldt med DOX event, fx. Fixed hvor der er robotter eller Code Names installationen som er gratis. Læs mine anbefalinger her.

Finders Keepers - Også et shopping event hvor blandt andet Adélie sælger. Sidst scorede jeg mig nogle virkelig fine ting hos Selma Lamai. Perfekt til julegave shopping.

I kombination med ovenstående kan jeg anbefale at bevæge sig rundt i en Gar2Go (der er fx gratis parkering foran Øksnehallen), frokost hos Dünyam (falafel menu er top dollar), kaffe på Enghave Kaffe og middag på Granola. For nu at blive på Vesterbro ;)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Car2Go.

add comment

InWear AW14 faves

13/11/2014

I morgen d. 14. November er last chance for det her tilbud, så tænkte jeg lige ville smide en gentle reminder og viser jer mine favoritter fra InWear AW14.

Tomorrow is last call for the InWear offer, so thought i would give you guys a gentle reminder and show you my fave pieces from the AW14 collection.

add comment

Blickfang Copenhagen 2014: winwinwin

13/11/2014

Sammen med Blickfang Copenhagen udlodder jeg lige nu 2 billetter henne på instagram - det hele er meget let og hyggeligt, så smut forbi og deltag.

Tænkte at jeg i den forbindelse kunne vise jer hvad jeg personligt glæder mig til at se nærmere på i weekenden hvor Blickfang finder sted i Øksnehallen. Blickfang er et shopping event hvor man som kunde kan købe produkter direkte fra designeren og der er fyldt med masser af spændende up coming designere, så jeg glæder mig virkelig. Jeg har arbejdet for Blickfang både i år og sidste år og synes virkelig det er et fint event og kan altså bare på det varmeste anbefale at tjekke det ud!

Mouse over billederne for at finde links og navne.

I kan følge blickfang på instagram @blickfangcph og facebook her.

add comment

Tila March: Romy

12/11/2014

I sidste uge skulle jeg købe en fødselsdagsgave og jeg satte min lid til Istedgades udvalg af butikker. Det kan nok lyde lidt farligt, men efterhånden dominerer Girlie Hurly, Kyoto, DANSK Made For Rooms, DANSK Kitchen, Emma Lu og lignende, så det plejer ikke at være et problem. Jeg endte i ES Leisure som jeg, på trods af 6 år i nabolaget, aldrig har været inde i. Stor fejl.

Butikken er lille, men fyldt med det mest fantastiske udvalg af tøj, sko, tasker og skønhedsprodukter fra mærker som BZR, InWear, Yvonne Koné, Tila March, Amazing Space, MyMy Copenhagen, Aiayu, Baserange og Nué Notes to name a few. Gaven blev en virkelig lækker body balm fra Karmameju og jeg undede mig selv de lækreste skin prep tissues fra Amazing Space som jeg er blevet virkelig fan af.

En ting jeg ikke har kunne få ud af hovedet var de smukke tasker fra Tila March. Jeg har researchet mig frem til at det er Romy serien og der findes virkelig mange flotte versioner. Jeg er helt vild med clutchen, men faktisk dem alle sammen. Se lige messenger tasken. Ret pæn til ca. alting. Priserne er der oppe af, men i forhold til hvad tasker koster nu om dage er de vel nærmest normale. Hah. Hvad synes i?

Last week, I had to buy a birthday present and I put my trust in Istedgade selection of shops. It can probably sound a little dangerous, but gradually shops like Girlie HurlyKyotoDANSK Made For Rooms, DANSK Kitchen, Emma Lu and the like has taken over the area, so it tends not to be a problem. I ended up in ES Leisure that I, despite six years in the neighborhood, have never been too. Big mistake.


The shop is small but filled with the most amazing selection of clothing, shoes, bags and beauty products from brands like BZR, InWear, Yvonne Koné, Tila March, Amazing Space, mymy Copenhagen, Aiayu, Base Range and Nué Notes to name a few. The gift i got ended up being a really nice body balm from Karmameju and I treated myself with the most delicious skin prep tissues from Amazing Space which I'm really a fan of.


One thing I have not been able to get out of my head was the beautiful bags from Tila March. I have researched my way to the Romy series and there are really many great versions. I absolutely love the clutch, but actually all of them. Look at that messenger bag. Pretty awesome for just about everything. Prices are up there, but compared to what bags cost these days they are probably almost normal. Hah. What do you think?

add comment

comments

Isabeli Fontana for Vogue Paris November 2014 shot by Scott Trindle and styled by Gearaldine Saglio.

Gazelle

12/11/2014

Jeg fandt det her billede på The Wall og kan kun erklære mig enig i Adidas Gazelle crazen. Jeg må finde mine frem fra skosamlingen og give dem en omgang Jason Markk (så vidt jeg husker er de ret beskidte). 

Jeg har lavet 3 looks til hvordan jeg ville bruge mine Gazelle - hvad synes i?

I found this picture on The Wall and i can only agree on the Adidas Gazelle craze. I gotta find my old ones and give them the royal treatment with Jason Markk (as far as i remember, they are pretty nasty). 

I made 3 looks for inspiration to use the Gazelle sneaker, what do you think?

Look1: J. Crew sweater, Acne jeans & Adidas Gazelle

Look2: Asos sweater, Mads Nørgaard pants & Adidas Gazelle

Look3: Ganni top and pants, Carré necklace, Tila March clutch & Adidas Gazelle

Affiliate links

SHOP THE ADIDAS GAZELLE

add comment

Wednesday inspo

12/11/2014

I dag er jeg mere eller mindre på farten hele dagen. Jeg skal på tage billeder med et af mine yndlings danske mærker og så skal jeg hænge med nogle af de bedste damer. Min inspiration pt. er grå, camel, uld, strik og lag på lag. I blame the cold!

Husk at jeg instagrammer på @gardeniacopenhagen hele dagen, så følg lige med der, det ville være hyggeligt!

Today i'm on the move all day. I'm doing some pictures with one of my fave danish brands and then i'm hanging with ma ladies. My inspo atm is grey, camel, wool, knit and layers. I blame the cold!

Btw remember to tag along on @gardeniacopenhagen where i'll be gramming all day. 

Pictures from Vilde Kaniner Tumblr.

SHOP THE LOOK

add comment

101114: boots

11/11/2014

Jeg elsker kombinationen af min lidt sporty bluse fra Vila med min uldkimono fra Nuit Comme Oui, synes det giver en fin kontrast. Mine støvler er fra Gardenia og skal aflaste mine sneakers lidt. Stilen er mere 'pæn' end hvad jeg normalt går i, men de er samtidig så klassiske og enkle så jeg synes de passer til ret meget. Har allerede haft dem på to gange i weekenden, men er spændt på om de vinder over bløde gummisko :) 

Forresten så over tager jeg Gardenias instagram hele dagen i morgen, så der kan i følge med mig til alt fra træning, fotoskydning, læsning og hvad jeg ellers skal lave. Jeg lover det ikke bliver kedeligt! Følg med på @gardeniacopenhagen

Og endnu mere forresten, så tjek lige instagram her til aften, har en give away til jer!

I love the combination of my sporty shirt from Vila with my wool kimono from Nuit Comme Oui, i think it makes a nice contrast. My boots are from Gardenia and should take over for my sneaker, just a little bit. The style is more 'adult' than what I normally wear, yet they are so classic and simple so I think they fit my style. I have already worn them twice over the weekend, but am excited to see if they can compete with soft rubber shoes :)

By the way, I will take over Gardenias instagram all day tomorrow, so you can keep up with me for everything from training, photo shooting, reading and what else i have to do. I promise it will not be boring! Follow on @gardeniacopenhagen

And even more by the way, check out instagram tonight, i have a giveaway for you!

Envii by Pernille Teisbæk jeans, Nuit Comme Oui kimono, Vila top & Gardenia boots

add comment

comments

Take me back! NYC 161014

11/11/2014

Ej hvor ville jeg godt bytte min kolde grå mandag i København med en solrig og varm en af slagsen i NYC. Til gengæld gør vejret at jeg kommer lidt oftere til Hot Yoga og får lavet lidt flere lektier. Det er nok meget godt. 

Det outfit er fra en virkelig slapper dag hvor vi hang ud i Soho og shoppede lidt i Uniqlo og Glossiers Pop-Up shop.

Ihh could i switch my grey and cold monday here in Copenhagen with a sunny one in NYC? On the other hand, this lousy weather get's me to my hot yoga classes and i do my homework. I guess that's important too. 

This outfit is from a cozy afternoon spent in Soho and doing some shopping in Uniqlo and the Glossier Pop-Up shop.

Mads Nørgaard blazer, Tommy Hilfiger tee, Just Female jeans, Adidas Superstar sneakers, Ray Ban Meteor sunnies, Yvonne Koné bumbag (similar here) & Vibe Harsløf sneaker bling.

Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

comments

CPH:DOX 2014

11/11/2014

CPH:DOX er i fuld gang og som altid er der virkelig mange spændende film på programmet. Jeg har desværre ikke tid (eller råd) til at se alle de film jeg gerne ville, så har været fornuftig og udvalgt to som jeg virkelig gerne vil se; Dior and I og Trend Beacons. Men ellers har jeg læst og kigget på 1971, Beyond Clueless, Bronx Obama, Happiness, Nas: Time is IllmaticWeb & The 50 year argument. I kan finde det 'Lette overblik' her og læse mere om DOX her.

The danish documentary film festival CPH:DOX is full on, and as always, the programme is packed with interesting screenings. Unfortunately i don't have time (or money) to see every movie i want to, but i carefully selected two screenings that i bought tickets to; Dior and I and Trend Beacons. I also wanted to see 1971Beyond CluelessBronx ObamaHappinessNas: Time is IllmaticWeb & The 50 year argument. You can get the 'Easy overview' here and read more about the festival here

add comment

Fall hair

10/11/2014

Har sat mig for at slippe af med mine lyse spidser og lidt for heftige udgroning. Jeg har derfor fået en glossing (mild skyllefarve) hos Saco Copenhagen. Jeg går fast hos deres søde og dygtige elev Irma, som fikser mine bryn og vipper en gang om måneden. Hun foreslog den slags farve for at skåne mit hår og samtidig give det en naturlig overgang mens det vokser ud. Kan virkelig godt lide den mørkere og mere efterårsagtige tone. Next step er altså en klipning men det må blive i næste måned!

Decided to get rid of my blonde (and split) ends and went for a glossing (a mild color) at Saco Copenhagen. I go their every month to get my brows and lashes fixed by Irma, and she recommended me to get this darker tone while the color grows out. I really like the more dark and fall feeling. Next up is to actually get my hair cut, that's gonna be next month.

Mads Nørgaard blazer, Munthe knit (similar), Just Female jeans, Vans sneakers, Moscot sunglasses & MyMy Copenhagen bag.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Friday feeling

08/11/2014

I fredags mødtes jeg med fotograf Andreas Højberg for at snakke om nogle projekter for 2015. Jeg synes efterårs lyset (eller mangel på samme) cutter godt og grundigt i muligheden for at få foreviget mine outfits. Andreas fangede mig mens jeg sms'ede og selvom i hverken kan se min nye taske eller min yndlings top, så synes jeg det blev et ret fint billede. 

This Friday I met with photographer Andreas Højberg to talk about some projects for 2015. I think the autumn light (or lack thereof) decrease the opportunity to get my outfits photographes. Andreas caught me while I was texting and although you can't see my new bag or my favorite top, I think it is a pretty cozy picture.

Photo by Andreas Højberg

add comment

comments

061114

07/11/2014

I går var jeg simpelthen på Fisketorvet. Ting skulle ordnes. Fx. vigtige ting som at købe vanilie til min chiagrød. 

Yesterday i payed Fisketorvet a visit. I had to take care of important stuff. Like getting vanilla for my chia pudding. 

Just Female shearling coat, Ganni turtleneck, Ganni skirt, Adidas Superstar sneakers, Asos bag & black velvet headband from Silverqueen.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

ASOS color control: faves

06/11/2014

Asos har lige lanceret deres Color Control kampagne med virkelig mange fine styles i blå, grøn, rød, sort, hvid og gul. Jeg har fundet mine favoritter - overvejer særligt stjerneprintede gymbag og den hvide frakke - godt sæt ik? Men ærligt, så kunne jeg gå for det hele!

Asos just launched the color control campaign with endless styles in blue, green, red, black, white and yellow. I've found my faves and is really tempted by the star printed gym bag and the white coat. But honestly i could go for the whole charade!

Mouse over for links

Affiliate links

add comment

comments

301014: the same old new stuff

04/11/2014

Egentlig så kunne man tro at det her var præcis det samme som jeg havde på i fredags, men det er det faktisk ikke. Bemærk at det er Stan Smith og ikke Huaraches og det er ruskindsbukser og ikke velourbukser, omend stadig begge to fra InWear. Trøjen er go' nok, det er den samme nye fluffy knit fra Filippa K som jeg muligvis aldrig tager af igen. 

Jeg fik mulighed for at teste webshoppen Me & The Met, en københavnsk webshop som tilbyder levering inden for 1 time i hele byen. Ret sygt. Jeg bestilte derfor denne sweater fra Filippa K og gik til yoga. Da jeg kom hjem havde min kæreste lavet mad og 5 minutter efter var Sarah fra Me & the Met ved min hoveddør med bestilte sweater og 2 ekstra størrelser, hvis nu den ikke skulle passe. Også ret sygt. Leveringen er gratis og tænker det kan redde en tøjkrise eller to hvis sådan en skulle opstå og ellers tænker jeg det er ret smart hvis man nu er mega travl på job, så kunne man jo lige få en levering i frokostpausen?

Ps. lige nu kan jeg se at Me & The Met holder midseason sale så du sparer 25% hvis du bruger koden MIDSEASONAW14 ved check out.

Actually, one could believe that this was exactly the same outfit as I was wearing on Friday, but actually it is not. Note that it is Stan Smith and not Huaraches and it's suede pants and not velor pants, though still both from InWear. The shirt is good enough, it's the same new fluffy knit from Filippa K which I may never take off again. 

I got the opportunity to test the webshop Me & The Met, a Copenhagen shop offering delivery within 1 hour throughout the city. Real sick. I ordered Therefore, this sweater from Filippa K and went to yoga. When I got home my girlfriend had been cooking and 5 minutes after Sarah was from Me & the Met at my front door with ordered sweater and 2 additional sizes if now it would not fit. Also quite sick. The delivery is free and thinking it might save someone tøjkrise or two if such a arise and otherwise I think it's pretty smart if you now are mega busy at work, then you could just get a delivery during the lunch break? 

Ps. right now Me & The Met got a midseason sale so you save 25% if you use the code MIDSEASONAW14 at check out.

Soaked in Luxury coat (win 1500 kr. for Soaked in Luxury here), Filippa K fluffy knit via Me & the Met, InWear suede pants, Adidas Stan Smith sneakers.

add comment

comments

We're in a Car2Go!

Me and Winston - dressed up for birthday celebration

Donuts!

The Donut selfie

The Weekend

02/11/2014

Denne her weekend har totalt overhalet mig! Jeg smækkede min computer i fredag eftermiddag og mødtes med en veninde til et glas (læs flaske) vin inden vi skulle til fødselsdag. Lørdag afprøvede jeg Car2Go konceptet som jeg skrev om her, sammen med min lillebror som beærede KBH med sit selskab. Vi havde alle mulige planer om at skulle i dyrehaven og være efterårsagtige, men nåede ikke længere end The Donut Shop på Østerbro, som jeg også skrev om her. Car2Go fungerede helt fint - vi oprettede os i en butik på Vesterbrogade og fandt en bil lige rundt om hjørnet. Det jeg synes var lidt tricky, var parkering - det virker lidt underligt bare at parkere den og på trods af forklaringer om hvor bilen kan parkeres var jeg stadig i tvivl. Nu må vi se om der kommer en eller anden psyko bøde... The Donut Shop er optur og jeg kan ikke tænke på andet end hvornår jeg skal der hen igen..! Lørdag aften blev brugt på at fejre Sidsel i dejligt selskab og masser (læs flere flasker) vin med Tikkie. Jeg fik også inviet mine nye støvler fra Lykke Li x Other Stories, som er total amazing at have på, men komplet umulige at cykle i... vidner et kæmpe blåtmærke på mit lår om.. I dag søndag har bare stået på opgaveskrivning, frokost på Shawarma Grill House, børnefødselsdag hvor Winston og jeg blev udstyret med flot hovedbeklædning og nu sidder jeg og gør kål på en burger fra mit favo sted på Vesterbro, mens jeg blogger og arbejder videre på en opgave om Sociale Netværk og hvordan teknologi kan have en indflydelse på social kapital. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Car2Go.

add comment

comments

sunday wear

02/11/2014

Hvis jeg lige kunne raide Ganni, Rezet Store, Mads Nørgaard og Band of Jules her til formiddag, så ville jeg nok tilbringe min søndag i dette sæt. Jeg er på vej til 3. ud af 4 fødselsdag i denne weekend, så i ser mig nok ikke før jeg har kæmpet mig igennem anseelige mænger lagkage og varmkakao.

If i could empty GanniRezet StoreMads Nørgaard and Band of Jules this morning i would spend my sunday wearing this. I'm on my way to the 3rd birthday party this weekend, and still have one more to go. I guess you won't see me untill i've eaten my way through huge amounts of cake!

Ganni coat, Mads Nørgaard knit, InWear pants, Ganni top, Nike sneakers & Lind & James gold ring.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

311014: fluffy friday

31/10/2014

Fredagsstil med fluffy strik og velour bukser. Har arbejdet i dobbelt tempo hele dagen og glæder mig til at holde weekend!

Ps. Du kan vinde 1500 kr. til Soaked in Luxury her.

Friday style in my fluffy knit and velvet pants. Been working all day and can't wait till i can call it the weekend!

Soaked in Luxury coat, Filippa K knit, InWear pants & Nike Huarache sneakers.

Affiliate links
SHOP THE LOOK

add comment

comments

WIN: Soaked in luxury

31/10/2014

Denne uge er en gaveregn uden lige - for jeg har teamed op med Soaked in Luxury for at fejre deres nye webshop som netop er åbnet. Nu tænker i måske Soaked in hvad? Og det gjorde jeg måske også (indrømmet) tidligere i år, men måtte æde mine ord, for fx. denne top er vokset på mig og ovenstående frakke er blevet en ny yndlings. Den har også høstet en hel del kommentarer - selv hos de skrappeste veninder.

For at fejre åbningen og at i er søde - så vil Soaked in Luxury og jeg, meget gerne treate en af jer med et gavekort til webshoppen på 1500kr. Og det kommer man altså langt for, de holder sig nemlig nogle meget nice priser. 

For at deltage i konkurrencen skal i signe op til Soaked in Luxurys nyhedsbrev ved at sende en mail til soakedinluxury@dkcompany.com hvor der står Fredesblog i emnefeltet, inden den 7. November. Intet andet - easy peasy!

add comment

comments

InWear Newsletter

29/10/2014

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er virkelig fan af det danske brand InWear.

Se bare her, her, her og her.

Jeg synes de formår at forny sig sæson efter sæson og stadig tage sig godt af deres trofaste kundegruppe - og det ved jeg fordi jeg har arbejdet i InWear butikken i København. I drømmer ikke om hvor mange kunder kom ind og købte deres faste basis garderobe i den butik!

Af samme grund er jeg virkelig glad for, i samarbejde med InWear, at kunne tilbyde jer en voucher på 100 kr. til webshoppen (og fri fragt!), når i signer op til InWears nyhedsbrev. Så skal i nok også blive opdateret på nyheder, udsalg, konkurrencer og styling tips.

Tilmeld dig her, inden 14. November for at modtage din voucher. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med InWear. 

add comment

2 things you wanna know: Nørgaard

29/10/2014

Mads Nørgaard og Nørgaard paa Strøget overtager NEWS sektionerne pt. og this is why:

Cecilie Copenhagen x Nørgaard paa Strøget

Cecilie Copenhagen har overtaget vinduet i Københavns legandariske modebutik, så hele ugen (uge 44 - dvs. NU) kan du se den seneste kollektion når du slentrer ned af strøget. På fredag og lørdag kl. 10 kan du stille dig bag køen og få mulighed for også at shoppe kollektionen. Jeg ville dog komme i god tid!

Mads Nørgaard Made in Denmark x Fashion Post pop-up

Mads Nørgaard har rykket en del af den seneste kollektion endnu tættere på forbrugeren, med linjen Made in Denmark. Nærmere bestemt, en systue i Korsør. Sammen med den nyligt lancerede modeside Fashion Post har Nørgaard åbnet en begrænset pop-up shop, hvor Made in Denmark udvalget kan købes. Den er åben 22 timer endnu, så get going. Made in Denmark vil dog være en del af de fremtidige kollektioner, så der vil også være mulighed for at finde udvalget i Nørgaard paa Strøget.

Mads Nørgaard and Nørgaard paa Strøget is taking over the NEWS sections atm and this is why:

Cecilie Copenhagen x Nørgaard paa Strøget

The danish wonder kid with the partisan outfits is taking over the windows in CPH's legendary fashion store. So this week (yeah, now!) you can enjoy the sight of Cecilie Copenhagens latest collection. This friday and saturday at 10am you can try to line up for the purpose of shopping the coveted items, but i would get there early!

Mads Nørgaard Made in Denmark x Fashion Post pop-up

Mads Nørgaard just launched a new line of Made in Denmark items - they are all made right in Korsør. This brings the product closer to the customer, a way of thinking that is essential in the Nørgaard house. Together with the recently launched fashion site Fashion Post, Nørgaard is selling the selection in an online pop-up shop. Only 22 hours left, so better get shopping.

add comment

281014: yellow coat biking

28/10/2014

Her til eftermiddag har jeg været på optagelser med Adidas rundt i København. Vi har optaget en lille video til et projekt som i hører meget mere om snart - det handler om sko! (Surprise).

Been shooting all afternoon with Adidas for a fun little project you will learn more about soon!

Coat from Baum und Pferdgarten, Eqiupment turtleneck (similar here), Diesel Skinzee-Hi jeans, Adidas Superstar sneakers, Ray Ban Meteor sunglasses & BISOU Tokyo Bike from Cykelbanditten.

Affiliate links


SHOP YELLOW COATS

add comment

comments

Superstar jacket

28/10/2014

Egentlig havde jeg lånt denne har frakke da jeg skulle til Paris. Men til Paris kom jeg aldrig, for Air France strejkede. Det skulle dog ikke afholde mig fra at prøve den og snuppe et par billeder, for jeg må indrømme at jeg synes den er virkelig sej. Nu er jeg ikke en pels pige (som man siger), så meningen var at gå for et look der ikke blev for damet. De sporty striber i pelsen hjælper det lidt på vej, og synes det virkede oplagt at bruge mine Superstars til - de er jo nærmest i familie. Inden under er det er helt basic grå strik og højtaljede skinny jeans. Se så kan jeg godt tage en dame jakke på.
Jakken er fra Custommade og skulle lande i butikkerne i November. Den koster 6.000 kr. så jeg tror hellere jeg må skynde mig at aflevere den tilbage!

Ps. Custommade har lige lanceret deres helt egen webshop!

Actually, I had borrowed this has coat for when I was going to Paris. But I never got to Paris because of that Air France strike. But that shouldn'thold me from from trying it on and snap a few pictures, I must admit that I think it's really cool. Now I'm not a fur girl (as you say), so the point was to go for a look that was not too ladylike. The sporty stripes in the coat helps it a bit and think it seemed obvious to use my Superstars in the look - they're practically family, non? Underneath it is a quite basic gray knit and high waist skinny jeans. See, if we do like this, i'll wear a lady like jacket.

The jacket is from Custommade and should land in stores in November. It's about 1000$, so I better return it real soon!

Ps . Custommade just launched their very own shop !

Custommade fur, Kjær København knitDiesel Skinzee-Hi jeans & Adidas Superstar sneakers.

Affiliate links
SHOP THE LOOK

add comment

Disney & Wood Wood

27/10/2014

Hvis modebranchen havde en epedemi, så ville den hedde collabs. Ikke desto mindre er der et nyt på markedet og jeg er svært tilfreds!

Wood Wood har lige lanceret deres bedste samarbejde til dato, selvfølgelig sammen med Disney og endnu mere selvfølgelig i high end butikken Colette i Paris.

Min ven Theis Mortensen var med, tog billeder, filmede og snuppede en goodiebag til mig! #yolo

Køb kollektionen her.

If the fashion world caught any deseases, it would be called collabs. Never the less a new one just saw the break of dawn and i like it!

Best collab to date for the danish Wood Wood brand, must be with Disney. Ofcourse they launched in Colette in Paris.

My friend Theis Mortensen was there, he photographed, made a video and snatched a goodiebag for me! #yolo

Get the collection here.

add comment

Sweet lies

27/10/2014

Det her er faktisk et outfit jeg helt har glemt at poste - meget passende til en mandag hvor jeg har hovedet under armen!

Mine loafers er fra Sarenzas egen kollektion som jeg skrev om i september. Jeg er så glad for dem og virkelig imponeret over kvaliteten og designet, i forhold til at de er rimlig nice i prisen. Selvom det snart er alt for koldt, elsker jeg kombinationen af (blege) ankler og pæne sko.

Weekday coat, A Question Of sweatshirt, Weekday jeans, Made By Sarenza loafers, Gina Tricot scarf, Baum Und Pferdgarten bag & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

Casual City

26/10/2014

Angående weekend planer, så tog jeg lige inspiration fra mit eget indlæg og tilbragte den første del af lørdagen med Yoga og frokost med Tikkie og Sidsel. Total god plan!

Lige inden jeg tog på ferie havde jeg en rigtig Weekend weekend - kender i dem? Jeg gjorde orden i min lejlighed, sov længe, fik trænet lidt og tog ind til byen, drak kaffe og kiggede i butikker. Sådan gad jeg godt alle weekender var! Jeg havde taget weekend mafia tøj på - sweatpants og uldfrakke. Intet problem.

Speaking of weekend - i took inspiration from my last post and spent the first half of my saturday with Tikkie and Sidsel. Yoga and lunch. Perfect plan.

Just before I went on holiday I had a real weekendy Weekend - you know those? I cleaned up my apartment, got up late, did some yoga and went downtown, had coffee and looked in some different shops. I wish all weekends were like that! I took on the look of a weekend mafioso - sweatpants and wool coat. No problem.

Moscot Governor sunglasses, Mads Nørgaard coat, Won Hundred turtleneck, Mads Nørgaard pants, Adidas Stan Smith sneakers & Maria Black Boyo necklace.

Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

Weekend: 3 perfect plans

24/10/2014

Det er weekend om 2 timer og hvis du er lidt i tvivl om hvad du skal bruge den på, inden vintertid sparker ind, så har jeg 3 gode bud.

Hot Yoga & Frokost 

Tag din veninder under armen og book en hot yoga time i Senses. Det er varmt (modsat vejret) og sygt lækkert om formiddagen. Husk at drik rigeligt vand inden og spis morgenmad et par timer før. Efterfølgende tager I, igen hinanden under armen og spankulerer over på Dyrehaven. Her bestiller i frokost og filter kaffe (den er billig) og så sidder i og snakker og har det rart i et par timer, mens jeres ansigts kulør bliver normal.

Road trip & Museums besøg

Du skal ud ud ud af byen. Lej en bil hos Car2Go. Det er billigt og eftersigende let og så lejer du den kun for den tid du skal bruge den og så kan du bare finde en ledig bil, stige ind i den og så stille den når du er færdig - ret smart og så bliver du fri for at køre steder hen og aflevere den og finde parkering. Nå men når du så er kommet af sted, så kører du nord på (hvis du er i KBH vel og mærke) og sætter kursen mod Louisiana (og den der Riverbed) eller Tegners Musuem. Lidt frisk luft og en gåtur skulle også gøre sig udemærket der oppe af - evt. med en hund. På vejen hjem finder du et hvilket som helst konditori (fx det her) der har Othello lagkage og kaffe - you know the drill.

Donut & Film

Det er ikke rigtigt nogen overraskelse at jeg allerede savner New York - og særligt savner jeg donuts.. ja det er sådan. Så en helt god pakke løsning ville være at smutte forbi The Donut shop som netop er åbnet på østerbro og købe et par stykker. Personligt er jeg til klassisk sugar glazed, men hvem ved. Tag så dine donuts i lommen og gå mod nærmeste biograf, køb en kop kaffe og nyd forbudte donuts i mørket. Jeg gad faktisk godt at se Fasandræberne eller Gone Girl.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Car2Go

add comment

comments

Le Beret

23/10/2014

Vi har ca. 2-3 dage lige nu hvor det er koldt nok til at fryse lidt om hovedet og for varmt til at gå med hue. Til disse dage tænker jeg er beret er det oplagte valg. Den franske hovedbeklædning er så fin og lidt sjovere end dit gængse pandebånd. Jeg vil kombinere en beret med en uldfrakke, jeans og flashy sneakers - eller det gjorde jeg faktisk forleden. Men jeg ville gøre det igen. Min er fra Forever21 og kostede intet, så tror måske jeg vil købe en lidt mere nice version. Den vokser sgu på mig, den beret.

Og hvis du er i tvivl om hvordan du skal bruge den (det var jeg) så kan du lige tjekke denne guide (ja, jeg googlede det..!).

Klar til beret? Så er det godt jeg har fundet et par bud.

We have approximately 2-3 days right now where it's cold enough to freeze a little on your head and too warm to use a hat. These days I think a beret is the obvious choice. The French headgear is so cute and a little more fun than your usual headband. I would combine a beret with a wool coat, jeans and flashy sneakers - or in fact I did the other day. But I would do it again. My beret is from Forever21 and cost like nothing, I think maybe I'll buy a nicer one. It grows on me, that beret. 

And if you are unsure how to use it (I was) then you can just check out this guide (yeah, I googled it ..!).

Ready for a beret? Well i've found you some options!

SHOP BERETS Affiliate links.

add comment

comments

NYC baby

23/10/2014

Jeg gider nærmest ikke engang skrive at New York er min yndlings by og at jeg ikke kunne komme i tanke om noget bedre end at være der med en jeg elsker, få sol i hovedet og drikke upassende drinks til maden. Så det har jeg lige gjort, men gad næsten ikke. Det er vel åbenlyst.

En dag hvor solen bragede gik vi en tur over Williamsburg Bridge. Den er pæn og lyserød, turen fra Greenpoint igennem det nok så smarte Williamsburg og over vandet er smuk, lang og dejlig.

I almost don't even bother writing that New York is my favorite city and I could not think of anything better than spending a week there with someone I love, get sun in my face and drink inappropriate drinks with my dinner. So even if I've just done that, i hardly bothered. It is surely obvious. 

One day when the sun bursting, we went for a walk over the Williamsburg Bridge. It is nice and pink, the trip from Greenpoint through the very chic Williamsburg and over the water is beautiful, long and lovely.

Mads Nørgaard blazer, Mads Nørgaard sweater, Custommade pants, Adidas Superstar sneakers & Moscot Governor sunglasses.

Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

comments

Denim & Supply: Project Warehouse #3

21/10/2014

De sidste to måneder har Denim & Supply kørt med deres project warehouse kampagne hvor der samarbejder med forskellige artister om at inkludere fans og followers i deres kunst. Første omgang var det Avicii (seriøst jeg hører 'Wake me up' hele tiden - arbejdsskade) og siden var det Alexa Meade med hendes vanvittige malerier på ting - head turning! Sidste samarbejde og mission er i samarbejde med Arran Gregory, en autodidakt illustrator fra London. Gregory arbejder med at simplifecere objekter til enkle og geometriske billeder. Fx et catwalk look eller et dyr, illustreret i sorte streger på hvidt papir. I hans mission med Denim & Supply arbejder han på mørkeblå denim med hvid maling. For at deltage skal du oploade et instagram billede af et helt look og så kan du være den heldige vinder af en Arran Gregory sketch med dit look på en Denim & Supply jakke. Jeg så videoen og tænkte at det er en forholdsvis simpel metode Gregory bruger, så jeg forsøgte mig med at prøve at tegne nogle ting på samme måde og lad mig sige det sådan - vær glad for at det ikke er mine sketches i kan vinde... 

Tjek Arran Gregorys mission og tag jeres instapost med #projectwarehouse for at deltage i konkurrencen.

The last two months, Denim & Supply have been running their project warehouse campaign which collaborates with different artists to include fans and followers in their art. For starters it was Avicii (seriously I hear 'Wake me up' all the time - workers) and since it was Alexa Meade with her insane paintings of things - head turning! Last but not least the 3rd mission is with Arran Gregory, one self-taught illustrator from London. Gregory works with simplifying objects in clean and geometric illustrations. For example, a catwalk look or an animal, illustrated in black lines on white paper. In his mission with Denim & Supply he works on dark blue denim with white paint. To participate, simply upload an instagram picture of an entire look and then you can be the lucky winner of an Arran Gregory sketch with your look on a Denim & Supply jacket. I saw the video and thought that it is a relatively simple method Gregory uses, so I tried to try to draw some things the same way and let me say this - be glad it is not my sketching skills you can win ... 

Check Arran Gregory mission and tag your instapost with #projectwarehouse to participate in the competition.

This post is made in collaboration with Denim & Supply

add comment

The Scandinavian Bikehook

21/10/2014

Okay jeg er tilbage fra ferie. Sov 3 timer for længe i morges, har vildt allergitilfælde og 'kom til' at tage en lur på et par timer her til formiddag. Har misset dagens undervisning og vejledning og har det som om jeg har jetlags tømmermænd. Fedt at være tilbage. Please en eller anden bip mig lige 3 dage tilbage til en tagterasse i New York hvor min eneste bekymring var om jeg skulle have appelsin og gulerodsjuice eller æble og gulerodsjuice..!

Den tid jeg så har været vågen i dag har jeg brugt på at tjekke emails (straffen for at rejse uden computer i en uge) og i mellem emails om nye kollektioner og midseason sale fandt jeg en besked fra en gammel børnehaveveninde der har startet et crowdfunding projekt med sin far på Kickstarter - The Scandinavian Bikehook. De laver de fineste bikehooks som du kan bruge til at opbevare dine cykler på en nem og smart måde - lidt NYC vibes over det, måske derfor det var den mest interessante mail i min indbakke ;)

Bikehooks kommer i forskellige slags træ og kommer i sæt. Se videoen hvor Julie forklarer om konceptet og de forskellige variationer. Jeg har lige backet med 60 kr. (er jo lige kommet hjem fra ferie.. av) men der er en lang række muligheder for hvordan du vil støtte og hvad de så giver igen. Crowdfunding er en virkelig sej måde for start-ups at funde projekter på og samtidig er det en ineterssant måde for backers at støtte et nyt projekt og få adgang til nogle produkter meget billigt eller før alle andre. 

Tjek det lige ud!

Okay I'm back from vacation. Slept 3 hours over this morning, got the worst allergy attack and 'by accident' took a nap again. Also i missed today's teaching and critique session and I have what feels like a jetlag hangover. Great to be back. Please someone beep me three days back to a rooftop in New York where my only concern was whether I should have orange and carrot juice or apple and carrot juice ..! 

The time I've actually been awake for today, I used to check emails (penalty for traveling without a computer for a week) and in between emails about new collections and midseason sale I found a message from an old kindergarten friend who has started a crowdfunding project with her father on Kickstarter The Scandinavian Bikehook. They make the coolest bike hooks that you can use to store your bikes in an easy and smart way - a little NYC vibes about it, perhaps that's why it was the most interesting mail in my inbox;) 

Bike Hooks come in different kinds of wood and comes in pairs. Watch the video where Julie explains the concept and the different variations. I just backed by 60 kr. ( Just came home from vacation .. auch) but there are a variety of options for how you want to support and what they give back. Crowdfunding is a really cool way for start-ups to obtain funding for projects and at the same time it is a ineterssant way for backers to support a new project and access to some products very cheap or before everyone else.

Check it out!

add comment

Moo business cards

18/10/2014

For 2 uger siden bestilte jeg nye visitkort hos Moo Print. Jeg faldt over dem ved et tilfælde for ca. 1 år siden, da de lokkede med 100 mini visitkort til 5 pund. Denne gang blev det Green Square Cards som er helt kvadratiske, og lavet i genbrugs og naturligt nedbrydeligt papir der er produceret med vind energi. Du kan selv oploade design og bruge både billeder og tekst. Jeg fik mine få dage efter bestilling og i forhold til andre der laver visitkort, så synes jeg at de er pæne og virkelig lækre i forhold til prisen. 

Ordered some new business cards from Moo Print a couple of weeks ago. I found Moo last year where they had a really good discount on mini business cards for only 5 pounds. This time i chose the Green Square Cards that are made from recycled and biodegradeble materials, produced by wind power. Yes. They are costumizable and really easy and fun to make. I got mine really fast after i ordered, and compared to price and quality, i really think Moo delivers.


add comment

comments

Dove print and shearling

17/10/2014

Sidste uge kombinerede jeg fredsduen fra Bruuns Bazaar med sort jeans og tung shearling. Tror den jakke kommer til at redde min vinter.

Last week i combined the dove print from Bruuns Bazaar with black jeans and heavy shearling. I think that coat will save my winter.

Just Female shealing coat, Bruuns Bazaar top, Weekday jeans & Ganni boots.

Affiliate links

Shop the look

add comment

Glitter sunday

16/10/2014

I søndags stod det mest bare på pakning og kaffe. Holdt det søndags ægte i glitter slapper sæt fra Rosemunde.

Spend my sunday packing and drinking coffee. Kept it sunday real in sparkling chill clothes from Rosemunde.

Rosemunde sweatshirt & pants, Moscot sunglasses, Yvonne Koné bag & Nike Huarache sneakers.

add comment

comments

The winter jackets

15/10/2014

Ok så jeg har lovet jer en vinterjakke guide og den kommer her. Jeg synes det er virkelig svært, men én ting er sikkert og det er at jeg altid fryser. Nærmest lige meget hvor varm en jakke jeg ender med. Jeg har fundet lidt forskellige versioner - alt fra uld frakker til dunjakker. Håber i kan lide dem.

Før musen over billederne for at se link.

Ok so here is a collection of winter jackets. It's almost impossible to find the right one, and i always end up freezing my ass off anyways ;) I've found everything from wool coats to puffy down jackets. Enjoy!

Mouse over the pictures to see links.

Affiliate links

Shop More Coats hereadd comment

ENA: Girl Crush

14/10/2014

Hej Ena! Du startede (så vidt jeg ved) som MC’er og nu har du lige udgivet to mega svedige pop numre, hvordan har den udvikling været?

Jeg føler, at det har været en naturlig udvikling - jeg startede som super ung og kastede mig selv ud i at freestyle på klubber uden at have nogen ide om hvad jeg lavede egentlig. Det hele var meget intuitivt. Det var sådan jeg lærte at skabe melodier, hooks og optræde foran et publikum uden at vide hvad næste linje bliver. Det har givet mig nogle helt basale værktøjer, som har været med til at drive min udvikling til hvor jeg er i dag. Personligt og musikalsk - den rejse stopper aldrig.

Hvordan har din stil ændret sig i takt med at du har lavet forskellig slags musik?

Jeg tør stå ved min indre pop pige, som voksede op med MTV på fuld drøn i det lyserøde værelse. 

Ok ok det kræver detaljer – hvad er dit mest episke outfit?

Nu er det jo sådan, at mine første byture - hvis man kan kalde dem det - foregik som 12 årig til Klub Quarkz sodavandsfester under Buddinge Kirke, som de kære KFUM spejdere afholdte for forstadens kåde pre-teens. Der var fuld gang i knæklysene, i munden og på kroppen, UV maling og de obligatoriske Buffalo sko. Jeg vil ikke kalde det min skønneste periode -  var ultra chubby, men mindes ikke jeg tog højde for det hvad angik min påklædning. Min episke uniform bestod af sorte Buffalo's med selvlysene fartstriber, de obligatoriske UFO bukser i army grøn, min dengang 7 årige lillebrors Superman nattrøje, som var ret så crop top agtig til min figur (first mover)… men cremen i kransen var helt klart mit hår og de falske tatoveringer jeg havde tegnet på mig selv. Håret havde en milliard små klemmer i det ellers så ufriserede bagparti, mens pandehåret foran fik en kærlig hånd med den stiveste gele. Det skulle jo helst ligge helt ned foran. Og alt i mens dansede jeg ti DJ Alligators "Blow My Whistle"… classy! 

Og apropos MC’er, hvad er din yndlings rap?

Åh, der er sikkert mange som griner af det - men det er sgu nok Will Smiths "Fresh Prince of Bel Air"… og jeg kan den udenad!

Og så skal vi lige have på noget på plads, hvad er din yndlings Beyoncé sang?

Crazy in Love. Pisse godt nummer. Punktum.

Jeg er i New York pt., og ved du har været her mange gange, hvad er dine favorit steder?

Bedford Baking Studio

Min super skønne excentriske ven Tolga åbnede det lille bageri og cafe for omkring to år siden, og det er det hyggeligste lille sted. Tolga er fra Tyrkiet, så cafeen er fuld af lækre specialiteter, pragtfuld kaffe og kager - og så er det selvfølgelig glutenfrit og fuld af kærlighed.

The Smile 

En af mine ynglings cafeer og restauranter på Manhattan. Fantastisk indretning og stemning, og så er både frokosten og aftensmaden mere end ét besøg værd!

McCarren Park Pool

New York er ubehagelig varm i juni/juli måned, og finder man sig selv besøge byen lige netop der, er det eneste man ønsker at afkøle sig selv i havnen, som vi kan i København. Men det kan man ikke. Derfor kan jeg uden tvivl anbefale McCarren Park Pool til lige netop det formål. Kan være ret crowded, men det er lokalt.

Smorgasburg

Det skønneste Food Market jeg har besøgt! Det holdes i forbindelse med Brooklyn Flea, som selvfølgelig også er et besøg værd. På Smorgasburg kan du oplevelse en del interessante madboder fra lokale restauratører og farmere. 

Roosevelt Island Tram

Tram'en forbinder Upper East Side med den lille ø Roosevelt. Der er egentlig ikke super meget at se og opleve på øen, derimod er det turen derhen og tilbage som er en fin lille oplevelse. Man får nemlig lov til at opleve New York fra oven, med skyskraberne i siden og trafikken forneden. Det er en skjult lille skøn oplevelse, som koster dig det samme som en Subway billet og kun benyttes af lokale.

Nå men normalt blogger jeg jo om mode og ting jeg ønsker mig, så hvad star på din ønskeliste?

En guldfisk i en rund bowle. Selvom jeg som barn næsten har haft alverdens kæledyr, har jeg aldrig haft glæden af en guldfisk i mit liv. Det skal ske inden 2015! 

En flot, enkel regnfrakke… som ikke ligner en regnfrakke. Tror det er ved at være på tide, at give efter.

Så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at springe faldskærm. Et kæmpe ønske som jeg vil indfri på min fødselsdag næste år!

Jeg har brændt mig varm på en kæmpe lædertaske fra det seje danske brand Pele Che Coco. Alt de laver er af recycled læder, så ikke to items er ens, hvilket jeg synes er ret fint. Tasken hedder Maria og er ret stor, og kan indeholde alt mit habengut til dagen. 

Et kørekort.

add comment

nyc i'm ready

13/10/2014

Min kuffert er pakket og solbrillerne pudset. Er så klar til en uge i min yndlings by med min mand. Jeg har lige købt Lena Dunhams første bog (billigt på Amazon UK) og glæder mig til at kværne den på flyveturen. Panasonic og HTC hookede mig op med nyt tech til turen og så et par nye shades fra Moscot, hvis butik jeg håber jeg kan nå forbi, den skulle være rimelig sej. Bloggen bliver fuldt opdateret ugen igennem, har samlet outfits, interviews og guides til jer - så kig endelig forbi. Facebook og instagram @fredesblog opdaterer jeg fra New York, så glem ikke også at kigge med der.

My suitcase is packed and sunglasses polished. I'm so ready for a week in my favorite city with my man. I just bought Lena Dunham's first book (cheap on Amazon UK) and i am looking to read it on the flight. Panasonic and HTC hooked me up with new tech for the trip and i got a new pair of shades from Moscot, whose shop I hope I can stop by, it is really cool! The blog will be fully updated throughout the week with outfits, interviews and guides for you - so go have a look. Facebook and instagram @fredesblog I update from New York, do not forget to also follow me there.

add comment

Dark thursday

09/10/2014

Torsdag i sort. Elsker min shearling jakke og det faktum at den er så sygt varm. 

Thursday in all black. Seriously this shearling coat is the bomb, and it's so warm.

Just Female shearling jacket, Ganni turtleneck, Diesel Skinzee Hi jeans, Ganni boots & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

Camera lover

09/10/2014

Hvis i nogensinde skulle undre jer over hvilket kamera jeg bruger, så er det et Panasonic GF6 med 25 mm optik. Jeg har brugt Panasonic kameraer siden min far gav mig et digital kamera for 8 år siden. Jeg synes bruger venligheden er i top og så er der en mega god autofunktion, samtidig med at det er let at indstille manuelt - jeg bruger manuelle indstillinger til opstillinger osv. men når jeg smider kameraet i hånden på min mor eller lillesøster, så er dte på auto.

Jeg har testet en del forskellige kameraer og har fundet ud af at til mine behov (altså nu er jeg jo ikke professionel..!) så fungerer de såkaldte systemkameraer bedst, med lille kamerahus og udskifteligt objektiv. Jeg synes Panasonic laver de bedste af slagsen og kan kun anbefale dem videre!

add comment

Wednesday wants

08/10/2014

Bambi print, sorte jeans, sweatshirt og gigantiske solbriller - det her gad jeg godt at have på hver dag!

Wish i could wear this today! Hiding behind big shades and wearing loose jeans and a sweatshirt.

Celine sunglasses, Acne POP jeans, Acne sweatshirt, Nike Huarache sneakers, Barrington totebag & Calvin Klein top.

add comment

New York New York

07/10/2014

I næste uge tager min kæreste mig under armen og så tager vi en uge til vores yndlings by, New York. Fordi vi skulle jo ikke på ferie her i efteråret, det kan i jo nok forstå. Men så havde vi en yolo onsdag og sad i et meget lyst køkken og spiste madder og blev enige om at hvis der var noget vi skulle så var det til New York. Nu. Så billetter blev købt, lejlighed lejet og hundepasning arrangeret - det er heldigvis det mindste problem, everybody loves Winston ;)

Vi skal bo i Greenpoint og det eneste der er på programmet er museer; Whitney, PS1 og Guggenheim, mad; the NoMad, Café Habana, Jean-Georges og Shake Shack og så selvfølgelig shopping (hvis jeg ellers har bedre shopping-held end sidste år). G.L.Æ.D.E.R. mig!

Har i nogle NY trick i ærmet så smid dem lige min vej!

Next week, my boyfriend and me is heading for our favorite city, New York. We had a common understanding that we weren'r going on holiday this autumn, it was pretty determined But then we had a yolo Wednesday and sat in a very bright kitchen and ate sandwiches and agreed that if there was anything we needed to do, it was to New York. Now. So tickets were bought, apartment rented and dogsitting arranged - fortunately it's no problem, everybody loves Winston;) 

We will be staying in Greenpoint and the only thing on the plan is Museums; Whitney, PS1 and Guggenheim, food; the NoMad, Café Habana, Jean-Georges and Shake Shack and of course shopping (is i have better shopping-luck than last year). I'm E.X.C.I.T.E.D!

Got some NYC tricks up your sleeve? Hit me!

add comment

comments

Hey monday and puffy jacket

06/10/2014

Har trykket aflever på min opgave, drukket min kaffe op og er klar til en god mandag. Pt. er det min puffy jakke fra Mads Nørgaard der redder mig når det er morgenkoldt eller efteråret bare kommer lidt bag på mig. Elsker at den er puffy og shiny! Forresten så har Diesel lavet en højtaljet version af Skinzee som jeg ved mange har ventet på, de er så awesome - og selvfølgelig dem jeg har på. 

Nyd jeres mandag og følg med på insta i løbet af dagen, skal ordne ærinder og holde møder og tager jer selvfølgelig med - @fredesblog

Just handed in my report (deadline on a monday, how cruel!) and had the last of my coffee, so now i'm ready for you monday! These days my puffy jacket from Mads Nørgaard is saving my ass. It's warm and looks awesome. My jeans are the highwaisted Skinzees - so perfect, so for those of you who have waited for them, this is your time. 

Enjoy your monday and follow along on instagram @fredesblog

Mads Nørgaard puffy jacket, Ganni roll neck, Diesel high waisted Skinzee jeans & Adidas Superstar.

add comment

comments

The dove

05/10/2014

I foråret så jeg Bruuns Bazaar AW14 kollektionen igennem og det sorte silkesæt med fredsdue mønsteret brændte sig godt og grundigt fast på min nethinde. Nu er ventetiden forbi og det er trygt i mine hænder. Jeg har brugt begge dele hver for sig et par gange, men det vinder helt klart som sæt. Fredsdue all the way! God søndag og husk at kig forbi Luksus Tøjbazar på SOHO kontorhotel i Kødbyen fra 11-16. Der er kaffe!

Finally this outfit is in my possesion. Been thinking about it since the press days at Bruuns Bazaar in the spring. It's the prettiest print and the havy black silk is just awesome. I've been using the items alone, but nothing beats a full outfit. Have a lovely sunday, and remember to stop by Luksus Tøjbazar at SOHO kontorhotel in Kødbyen from 11-16. There's coffee!

Bruuns Bazaar silk top & pants, Maria Black earcuff, Adidas Superstar sneakers & My Kitsch hairtie.

Affiliate links

Shop the look

add comment

Lunching like a grown up

04/10/2014

Forleden spiste jeg frokost med Tikkie på et af vores yndlingssteder - Kompa'9

Rygbrødssandwich, hønsesalat, filterkaffe og blodappelsin juice, er mit yndlingssæt, men deres morgenmad er også så lækker - og måske jeg snart skulle udvidde til drinks? Læs forresten Kinfolks interview med en af ejerne lige her.

Havde haft en mega møde agtig dag så det var et forsøg på at se voksen og vigtig ud i skjorte, pæn jakke og lidt guld på mine lidt for slidte Stan Smith.

The other day i had a nice lunch with my friend Tikkie at our fave place, Kompa'9.

They've got delicious sandwiches on rye bread, good coffe and my fave blood orange juice. They've got the best selection (also for breakfast and apparently drinks) and a really cosy atmosphere. Read about them on Kinfolk.

Had a kind of business day so tried to cover up as a grown up important person in a white shirt, nice jacket and some gold on my worn out Stan Smiths.

Baum und Pferdgarten jacket, Birgitte Herskind shirt, Maria Black Boyo necklace, Just Female jeans, Adidas Stan Smith sneakers, Vibe Harsløf lacepiece and MAANII x BISOU bag.

Affiliate links

Shop the look

add comment

comments

Luksus Tøjbazar 5. Oktober

04/10/2014

I morgen kan i finde mig lige nede i Kødbyen, nærmere bestemt SOHO kontorhotel hvor der er Luksus Tøjbazar. Jeg har pakket taskerne med en masse gode køb bla. sko, sneakers (mit hjerte bløder) og frakker - jaja men det er der altså! Og hvis nu i ikke bruger str. baby i sko eller overhovedet ikke mangler en nice frakke, så er der jo en mio. andre damer der bare sælger for vildt ud af deres endnu vildere garderober. Så ja, kig nu bare forbi mellem 11-16 ik.

Find event på facebook her.

Nu vil jeg smutte tilbage til mit lorte wi-fi, det virker seriøst kun hvis jeg sidder heeelt tæt på routeren, og min opgave om Google+! 

Tomorrow ill be seeling all my good stuff at Luksus Tøjbazar at SOHO in Kødbyen. Stop by for good buys from me or any of the other really cool ladies sharing their wardrobes ;)

Find the event on facebook here.

Gotta get back to my lousy wi-fi, that will only work if i'm sitting ON the router, and my report on Google+!

add comment

280914: Weekend throw back

02/10/2014

Nå men gæt engang, jeg brugte min søndag eftermiddag på at drikke kaffe med mine veninder - what a surprise! Jeg har det helt vildt over mit sneaker bling fra Vibe Harsløf. Det tager bare accesorizing til et nyt niveau. Vibe har den sejeste stil og hendes smykker er altid så underspillede og cool. Og så må jeg bare indrømme at jeg har en særlig plads til folk der laver sneaker smykker i mit hjerte.

Throw back to this sunday which was (surprise) spent with coffee and my girls. I'm really excited about my sneaker bling from Vibe Harsløf. It brings accesorizing to a whole new level. I've known Vibe for some years and i love her subtle but still so evolving style in jewelry, and who ever makes sneaker jewelry, geniuenly has my heart. 

Tommy Hilfiger sweater, InWear coat, Weekday Tuesday jeans, Adidas Temper Run sneakers via. Rezet Store, MyMy Copenhagen bag, Ray Ban Meteor sunglasses & Vibe Harsløf shoeslace piece.

Affiliate links

add comment

#drømdråben

01/10/2014

Jeg har jo fortalt vidt og bredt om lanceringen af Dråben og vist jer hvordan jeg bare tit sidder med min computer og en kaktus i min stue, på Dråben. Nu er det bare jeres tur, for i kan selvfølgelig vinde 6 Dråbe stole og en bolig styling (ja, det findes). I skal blot drømme om dråben henne på instagram eller lige her på facebook. Tag jeres billede med #drømdråben og vent i spænding! 

Se alle bidrag og læs mere om konkurrencen her.

add comment

comments

On the run for cakes

01/10/2014

Når der skal hentes kartoffelkager..

When you need to pick up 'Kartoffelkager' (my fave danish cake)...

Designers Remix jacket (similar), Bruuns Bazaar knit & pants, Adidas Temper Run sneakers via. Rezet Store & Ray ban Meteor sunglasses.

add comment

Jewlry: twin sets

30/09/2014

Mit fravær er måske markant, men jeg må have placeret mig under en dårlig wi-fi stjerne som nu også har influeret mit helbred og efterladt mig med den ondeste hovedpine. Kombineret med ustabilt internet, har det givet mig 0% mulighed for at arbejde ved min computer. Gudskelov for 3g og min HTC One.

Diverse har nu fortaget sig og selvom jeg er 1 dag bagud med en aflevering der handler om hvordan Google+ Circles konceptualiserer Goffman og Meyrowitz performance begreber, så virkede det mere attraktivt at lave et blogindlæg tirsdag aften, høj på panodiler og næsespray. That bloggerlife.

Det der falder mig mest interessant ved smykker pt. er små sæt. Jeg har desværre bare et hul i hvert øre, så det er sæt af øreringe og earcuffs som jeg kan bruge. Rebekka Rebekka har eksemplificeret det ret flot i deres nyeste kollektion, som kommer i slutningen af året. Havde lånt nogle af smykkerne til min ikke happening Paris tur, så de blev bare lige prøvet her hjemme. Gad egentlig godt at vise jer dem, hvor man kan se begge ører, men det vil mit hoved (eller kamera) ikke tillade, så i får bare min gode højre side ;) Synes det ser ret fint ud med både et par lange øreringe og cuffs i, det bliver lidt mere punket (meget lidt) og mere pyntet, men på en ret cool måde. Når alle øreringene er små og enkle ser det ikke ud af for meget.

My absence is perhaps significant, but I must have placed myself under a bad wi-fi star who now also has affected my health and left me with the meanest headache. Combined with unstable internet, it has given me 0% chance to work at my computer. Thank God for 3G and my HTC One. 

Those things have now subsided and although I am one day behind with a report about how Google+ Circles could be conceptualizing Goffman and Meyrowitz performance concepts, it seemed more attractive to make a blog post on a Tuesday night, high on advil and nosespray. That blogger life. 

What strikes me as the most interesting aspect of jewelry atm is small combinations. Unfortunately, I have just one hole in each ear, so it's a combination of earrings and earcuffs that I can use. Rebekka Rebekka has exemplified it quite stunning in their latest collection, which will be in storesby the end of this year. I had borrowed some jewelry for my not so happening Paris trip, so i ended up just trying them at home.

I really wanted to show them to you, where you can see both ears, but my will head (or camera) does not permit that, so you'll just get my good right hand side ;)

Turtleneck from Ganni, necklaces from Rebekka Rebekka, Jane Kønig & Maria Black & earrings from Rebekka Rebekka.

add comment

Tattoo: V

28/09/2014

Pictures by Luka Roné

Ahh! efter to dage uden Wi-fi er jeg BACK!!! Det klæder mig altså ikke, skulle jeg hilse og sige...

I starten af August havde jeg en spændende aftale med dels min lillebror og dels Mike Ho fra Sunny Alley Tattoo. Det var nemlig til til tattoveringer.

Jeg har aldrig sådan rigtigt bekymret mig om tattoveringer eller hvor vidt jeg skulle have en eller ej. Jeg synes det kan være ret flot, men også ret... ikke så flot :) Men de sidste 4 år (gisp) med intens tattoo eksponering og med inflydelse fra alle tattoverede mænd fra Jylland og Istedgades forskellige tilbud af servicen, er jeg blevet overbevist. Du ser mig nok ikke med sleeve om 6 mdr. men en lille én kunne det da blive til. Hah. så let er jeg. Motivet er dog hverken sindsoprivende eller super metaforisk, men et simpelt bogstav for min brors navn - som iøvrigt var en del af aftalen, da han fik et F. Og hvem gav? Storesøster selvfølgelig. Sød type, alligevel. 

Anledningen kunne være mange, men sagen var den at han flyttede fra byen kort tid efter og selv om det blot er et par vande der skiller os nu, så måtte vi have noget til reminderen. Tænk hvis nu vi glemte hinanden.

Resultatet er jeg virkelig glad for, på trods af at jeg har valgt en placering som gør at jeg fuldstændig glemmer at jeg har den og derfor også kun ser den selv et par gange om måneden. Den tiltrækker dog stor opmærksomhed alligevel, hvilket også hjælper mig til at huske på den.

Men 2 ting om tattoveringer har jeg nu lært:

1. Det gjorde virkeligt ikke ondt. Måske fordi jeg har valgt en lidt mere flæsket placering, men jeg troede selvfølgelig at jeg skulle dø og trak derfor ikke vejret de første 30 sekunder Mike fyldte min arm med blæk. Så opdagede jeg at smerten var minimal og begyndte at forsøge at snappe.

2. Jeg tog mig virkelig lang tid til at beslutte motiv, placering og udformning, og det skal man da også, men efterfølgende har jeg måske overvejet at det heller ikke er vildere end det. Det smarteste jeg gjorde var at få Mike eller en anden til at tegne de steder jeg overvejede den og ret hurtigt fandt vi ud af hvor den så flottest ud. Tattooveringer er sjove og personlige (for mig) og jeg skal snarest have nogle flere. Jo det er blæk i min hud som skal være der i lang tid, men jeg bliver glad for dem og det ser nice ud. Hvis jeg holder mig fra et alt for tidstypisk look og får lavet noget jeg selv synes er optur, så holder det også om 70 år. Ellers dækker jeg mine arme til ;)

Ps. så er Mike den bedste tattovør - han giver sig god tid, er super dygtig (altså til at tegne og tattovere), er asiatisk rolig og så er han sjov, så tag forbi Sunny Alley hvis du skal have en lille tegning.

Ahh! After two days without Wi-fi I am BACK !!!  

In early August, I met up with my younger brother and Mike Ho of Sunny Alley Tattoo. It was time to tattoo. 

I've never really given tattos much thought. I think it can be quite beautiful, but also quite... not so nice :) But the last 4 years (gasp) with intense tattoo exposure and influence from all tattooed men from Jutland and Istedgade various offers of the service, I have been convinced. You'll not see me with a sleeve in 6 months, but a small one seemed like a good start. Hah. I am so easy. It is, however, not that crazy or super metaphorical, but a simple letter for my brother's name - which incidentally was part of the deal when he got an F. And who paid? Big sister of course. Pretty nice of me, huh? 

The reason could be many, but the case was that he moved out of the city shortly after and even if it is only a few waters that separate us now, we had to have something for the reminder. Suppose now we missed each other. 

I'm really happy about the result, even though the placement makes me completely forget that I have it, and i really only see it a couple of times a month. It attracts a lot of attention however, which also helps me to remember it. 

But I have now learned two things about tattoos: 

1st It didn't really hurt. Maybe because I have chosen a slightly more meaty placing, but I thought, of course, that I was going to die and didn't breathe for the first 30 seconds Mike filled my arm with ink. Then I discovered that the pain was minimal and started trying to send snaps. 

2nd I took a really long time to decide motif, location and design, and you really should do that, but then now, it's not that big of a deal. The smartest thing I did was to get Mike or someone else to draw the tattoo on the places I was considering, and soon we found out where looked the best. Tattoos are fun and personal (for me) and I'm def. getting more. Yes, it is ink in my skin and it will be there for a long time, but I'm happy about it and they look nice. If I keep myself from a too typical look and get ​​something I think is cool, then i'll also love it in 70 years. Otherwise, I'll cover my arms;) 

Btw Mike is the best tattoo guy - he takes his time, is super talented (so to draw and tattoo), he's calm as only an asian can be and he is funny, stop by Sunny Alley if you need a little drawing on your skin.

add comment

comments

Wish list: Stine Goya Iris leather jacket

25/09/2014

I går var jeg forbi Adélie for liiige at se nogle af de nye varer. Der er masser at smide på ønskelisten, så bare start fra side 1 her... Den ting jeg dog stadig tænker på er den lyseblå læderjakke fra Stine Goya, som muligvis er det pæneste, dyreste, mest upraktiske og smukke jeg nogensinde har set. Jeg prøvede den på og havde lidt svært ved at tage den af igen. Hmm.

Yesterday I passed by Adélie to check out some of the items from the new season. There is plenty to put on your wish list, so just start from page 1 here ... The one thing  I still think of the, is light blue leather jacket from Stine Goya, possibly the nicest, most expensive, most impractical and beautiful jacket I have ever seen. I tried it on and had a little trouble taking it off again. Hmm.

Affiliate links

SHOP BLUE COATS

add comment

comments

230914: two tones and shearling

25/09/2014

Denne shearling jakke har hængt i mit skab siden August, hvor alle (mig selv inkl.) bare svedte og svedte. Men det er vinterjakke sæson og sved eller ej i August, så kommer jeg til at rocker fryse i November. Jeg ved denne jakke bliver en af mine meget gode venner her til vinter, af flere grunde. Bikersilhouetten og det uendeliget bløde skind er en virkelig fin kombination og så er den varm. Altså sådan rigtig varm. Og så ser den sej ud. Kender i ikke det med at man har noget sejt tøj? Ligesom denne lædernederdel?

Gonna be bffs with this Just Female shearling coat this season. It's been hanging in my closet for some months now, and finally the weather is ready for it. The combo of the bikerlook and the soft leather is awesome and it is really truely warm. I think i love it.

Just Female shearling coat, Baum und Pferdgarten jumper, Weekday Tuesday jeans, Adidas Temper Run sneakers, Monokel sunglasses, Mulberry Alexa bag & Maria Black Boyo necklace.

Affiliate links

Photo: Anders Nottveit

add comment

200914: coat weather

23/09/2014

I lørdags havde jeg lidt en slapper dag med læsning, hot yoga og en heeelt masse kaffe med Winston og et par veninder. Vejret var lidt nedtur, men det var faktisk ret nice at have lidt mere efterårstøj på og lufte mine nye vinter støvler.

This saturday i spent studying, hot yoga and shit loads of coffee with Winston and my girls. Though the weather could have been better, i enjoyed a more fall appropiate outfit. And i got to break in my new boots - i love them!

InWear coat, Mads Nørgaard blouse, Hope pants, Ganni boots & Mulberry bag.

add comment

190914

22/09/2014

I fredags havde jeg et pitstop på Fisketorvet, et af mine favoritsteder. Chancen for lige at snuppe et par billeder, gik jeg ikke glip af.

Last friday i had a pit stop at one of my fave places - Copenhagen Mall. Oh and i just took the oportunity to snap some outfit pics on their roof.

Designers Remix jacket, A.P.C. cashmere sweater (similar), Custommade pants (similar), Adidas Stan Smith sneakers, Mulberry bag & A.J. Morgan sunglasses (similar).

add comment

New In: Mason Pearson

22/09/2014

I sidste uge talte jeg mine lommepenge og bestilte en rejse udgave af min yndlings amazing hårbørste BN1 Popular og en detangeling kam C2 hos Barnholdts. Mason Pearson er dyre og min mor og nogle af mine veninder ryster længe og voldsomt på hovedet over prisen, lige indtil de prøver dem. For børsten er lige så mega fantastisk som de laver sjov med i Blades of Glory. Faktisk er selv min far hoppet med på vognen, ikke til ham selv, men til mine søstre. De havde sovet hos mig og prøvet vidunder børsten til stor begejstring - og det er altså to små damer der har virkelig filtret hår og laver en mere eller mindre dramatisk scene ved den daglige hårbørstning. Et par dage efter ringer min far og beder om nærmere detaljer, for han kan simpelthen ikke forstå at de to piger ligefrem har snakket om en hårbørste som de GODT gider børste hår med. Jeg forklarede ham om børsten og mumlede prisen lidt forlegent. Ingen grund til det, for kort tid efter var der indkøbt børster - hans begrundelse var at knapt 1000 kr. for en børste var en billig pris for at slippe for dagligt skrigeri og hårbørstningsdrama. LOL

Jeg har aldrig gidet at børste mit hår, men nu er det faktisk en nice ting at gøre hver dag, både fordi det er luksus massage lige i hovedbunden, men også fordi mit hår simpelthen bliver pænere. Jeg har haft BN1 i et par år og længe gået og skulet efter en rejsestørrelse, fordi den er lidt stor at slæbe med rundt. Kammen er god til filtret hår og især til udredning af vådt hår - bingo. Jeg bruger olien fra Davines inden og så lader jeg det lufttørre når det er redt igennem. 

Med i pakken havde de søder damer fra Barnholdts lagt en masse nye Kitsch elastikker som jeg har brugt det sidste halve år. Jeg købte en pakke hos Rodian og Rodian i Hellerup i foråret og har været mega glad for dem. Jovist er de virkelig hypede (og dyre), men de er stadig pæne omkring mit håndled og i mit hår -og så har jeg testet om de duer til en lang løbetur og det gør de, så jeg er ufortrødent fan. 

Moroccanoil olien er lidt en livsredder til mine spidser fordi de efterhånden er blevet farvet så meget og sommerens sol og saltvand har sat sine tørre spor. Jeg bruger den i spidserne et par gange om ugen og i ny og næ i hele håret, sådan rigtig fedtet til, aftenen inden jeg skal vaske hår - det virker sygt godt!

Just expanded my collection (it consisted of one item just a week ago..) of Mason Pearson brushes. They are really as awesome as the Verticoli in Blades of Glory. Added the travel size and a detangeling comb. The Kitsch hairties are also faves as well as the OI/All in one milk from Davines that i use in wet hair before combing and the Moroccanoil treatment i just in my dry hair a couple of times a week.

Mason Pearson travel size brushMason Pearson BN1 popularMason Pearson detangeling comb & Kitsch hair ties via Barnholdts.

Moroccanoil treatment & Davines OI/All in one milk.

add comment

comments

#cafesarenza favorites

20/09/2014

Hey, har i set konkurrencen om et par sko fra Sarenza's nye kollektion? I finder den LIGE HER. Mine favoritter fra kollektionen er disse 3. De røde scallop ballarinaer som jeg vil bruge med blå, slidte og ankel korte jeans, de flade sorte loafers med ponyskind som jeg vil bruge til en skjorte kjole og en sort boxy uld blazer og de nude stiletter med sort snude som jeg helt klart bare ville bruge en aften hvor jeg skulle sidde i min sofa, måske med uld tøj - rimlig komfortabel ;) Klassiske og Parisiske! Måske jeg burde købe denne bog?

Konkurrencen slutter i morgen, så get going!

add comment

180914: Team Tartan

20/09/2014

Forleden var jeg på team tern med mit sæt fra Just Female, der seriøst er så optur. Det sidder så behageligt og er helt blødt og virkelig rart at have på! Skoene har jeg døbt 'Amerikansk turist på cruise ship' skoene, aka en Adidas Temper Run, fik dem sidste uge og de er allerede en favorit. Rart at se noget andet end Air Max og Flux...

The other day i was on Team Tartan with my outfit from Just Female. It's my new fave since it's so comfortable and easy to wear. I named my sneakers ' American tourist on a cruise ship' and they are a new favorite style. It's kinda fresh to see something that is not Air Max or Flux...

Just Female Malou pants & blouse, Adidas Temper Run via Rezet Store, MAANII x BISOU bag & A.J. Morgan sunnies (similar).

add comment

comments

Ganni winter dreams

19/09/2014

Det er virkelig en farligt fristende tid pt. Alle webshops bliver opdateret H.E.L.E tiden og jo flere forelæsninger jeg har, jo flere ønske køb finder jeg (øhmm...). Tjekkede lige Gannis nyheder og udover at de har lavet mine vinterstøvler, så er der åhh så mange flotte frakker, en nederdel og den der seje pels agtige taske. 

Forresten kom der en efterspørgsel på vinterjakke guide og i kan tro den kommer - i weekenden! Glæd jer!

Her er mine Ganni drømme, før musen over billederne for direkte links.

My Ganni wishes for this winter - so many awesome things!

Mouse over the pictures for dirct links.

Affiliate links.

SHOP MORE GANNI

add comment

comments

170914: Just wearing some wide pants and stuff

18/09/2014

I går havde jeg bare lige det her på. Uendelig lange bukser og en ny nice top fra Vila (JA!). Det høstede utroligt mange komplimenter på sådan en standard onsdag, så måske det lige skal gentages, i ved, en dag hvor man er i kompliment humør.

Jeg havde nogle møder inde i byen og havde heldigvis en ret stille dag så jeg nød lidt sol og lidt udendørs liv.

Vila top, Bruuns Bazaar pants, MAANII x BISOU bag, Adidas Stan Smith sneakers, Aj. Morgan sunglasses (similar), rings by Line & Jo, Rebekka Rebekka & Maria Black and necklace from Maria Black.

Affiliate links

add comment

comments

Free deliveryyy: Mads Nørgaard

18/09/2014

Mads Nørgaards webshop er udover at være rigtig pæn og spækket med nye varer, også gavmild, så fra nu af (NU!) og til søndag, er der simpelthen fri levering. Jeg har da kigget mig om inde på shoppen og fundet et par ting (eller 10) som jeg godt gad klikke hjem!

Mads Nørgaard is feeling generous, so from now (RIGHT NOW) and untill sunday, you've got yourself free delivery on your orders. So get shopping. This is what i would click home.

Mouse over for direct links

add comment

Made by Sarenza: WIN WIN WIN

18/09/2014

Egentlig burde jeg sidde i Paris og sippe Café creme og kigge på lækre sko og sludre, du ved, på Fransk selvfølgelig, Oui?

MEN åbenbart kunne Air France ikke håndtere al min glæde og deres piloter strejker og alle andre billetter er udsolgt, så no Paree for me..!

DET skal selvfølgelig ikke afholde mig fra at præsentere jer for hele grunden til at jeg var Paris bound, nemlig Made By Sarenza, en ny virkelig cute linje fra den Franske webshop. Kollektionen er lavet efter 4 kvarterer i Paris; Bataclan, Rue du Cherce Midi, Monceau & Rue des Dames og inspireret af de chikke franske damer på tur ad brostens belagte gader og ude serveringer og en elegant placeret skønhedplet og røde læber - you get the drill, non?

Men det rigtig spændende er at i selvfølgelig kan vinde jeres favorit fra kollektionen! Hurra! Smid en kommentar med jeres favorit kvarter i Paris (hvis du ikke har været der, så er Google maps og pictures din ven) og et link til den sko du gerne vil vinde (det er ikke bindende).

Jeg finder vinderen d. 21. September, alleredepå søndag, so get going!

I was supposed to be in Paris right now. Sippin' coffee and chatting in french about awesome shoes, oui? Apparently Air France didn't want me to go, so their pilots are on a strike, and that left me with no tickets..

BUT you shouldn't suffer from my M.I.A... So here i present to you Made by Sarenza, a cute french inspired collection divided into four charming collections, created for four diffent areas of Paris BataclanRue du Cherce MidiMonceau & Rue des Dames. Think about little streets, decorative cafés and chic french ladies - you get the drill, non?

And of course Sarenza is taking care of you guys, so you can win your fave item. Just hit me in the comments with your fave area of Paris, haven't been? Google is your friend! Oh and link to your fave item from the shop. 

I will find the winner on sunday 21st. so go go go!

add comment

comments

Tommy Hilfiger knit & Essie 'Take it outside' polish

Envii by Pernille Teisbæk skirt & Adidas Temper Run via Rezet Store

Diesel Fall 2014

17/09/2014

Indtil for et par år siden forbandt jeg Diesel med (meget) lavtaljede jeans, hvide denim jakker og en umiskendelig sydenlandsk stil. Bevares, det var alt jeg drømte om da jeg gik i folkeskole...

I foråret 2013 blev jeg introduceret til Skinzee, og hvilket held, da det har været mine favorit jeans siden da. De sidder som de skal, de bliver hvor de skal og så gør de benene pæne, præcis som de skal. Og ja, jeg har skrevet meget om Diesel og Skinzee her på bloggen, så derfor ville jeg vise jer noget lidt andet fra Diesel, nemlig noget ikke-denim. Jeg har udvalgt nogle af mine favorit styles som i kommer til at se her på bloggen efteråret igennem og de første er altså her. M-este strikken, som er så fin og grafisk og minder mig både om the Cosby show og Beverly hills. Længden gør den mega sej til nederlede og lidt mere højtaljede bukser og så er den i bomuld, til forskel fra alle de cashmere og uld strik jeg ellers plejer at gå med, men ikke desto mindre er den perfekt til efteråret. 

Den sorte uldfrakke er lidt mere emo end hvad jeg ellers ville gå med, men det var faktisk derfor jeg valgte præcis den. Der er noget mili og uniforms referencer som jeg synes er nice sammen med mine Dr. Martens loafers, men også med blå jeans og sneakers. Begge styles er i butikkerne nu. 

My fave pieces from Diesel AW14 - you will see a lot more from Diesel this fall!

Until a few years ago I associated Diesel with (very) low-waist jeans, white denim jackets and an unmistakable southern style. Granted, it was everything I dreamed of when I was in elementary school ... 

In the spring of 2013 I was introduced to Skinzee and what luck, as it has been my favorite jeans since then. They fit as they should, they stay put and they do make the legs look awesome, exactly as they should. And as, I have written a lot about Diesel and Skinzees here on the blog, I wanted to show you something a little different from Diesel, some non-denim. I have selected some of my favorite styles which are going to be shown here on the blog throughout the autumn and the first pieces is right here. M-este jumper, which is so nice and graphic and reminds me both of the Cosby show and Beverly hills. The length makes it perfect to combine high-waisted pants and then the cotton, unlike all the cashmere and wool knits else I usually wear, is perfect for fall. 

The black wool coat is a little more emo than what I would normally wear, but it was actually why I chose it. There is these military uniform references which I think is nice with my Dr. Martens loafers, but also with blue jeans and sneakers.

Both styles are in stores now.

Affiliate links

add comment

DANSK kitchen

16/09/2014

I weekenden åbnede DANSK Kitchen på Istedgade 64. Den er så svedig og fyldt med de lækreste sager. Japansk porcelæn, virkelig prof maskiner, sæbe fra Common Good og hvad ved jeg. Tag forbi og se for dig selv. Jeg kiggede forbi i går kom hjem med en kop fra Duedahl, viskestykker og klude fra Solvang og en håndsæbe i glas (som kan genfyldes for 35 kr.) fra Common Good. Optur!

This weekend DANSK kitchen finally opened on Istedgade 64. They've got everything your kitchen needs from Japaneese tableware, machines, soap products from Common Good and lots more. I stopped by yesterday and came home with a coffee cup from Duedahl, dishcloths from Solvang and a refillable hand soap from Common Good. Go check it out, it's so awesome!

add comment

150914: Grid Print

16/09/2014

I går kørte jeg hårdt på med Grid Print fra Monki, ikke at det er noget nyt... men stadig nice! 

Yesterday i put all my money on Grid Print curtesey of Monki - not that it's any news, but still kinda awesome!

Monki coat and scarf, Just Female jeans, Tommy Hilfiger sweater, Alexander Wang loafers, gold ring and earrings from Maria Black, silver ring from Line & Jo, Essie fall14 'Take it outside' polish, Sunglasses from A.J. Morgan via Adélie, Yvonne Koné bum bag (similar) & BISOU Tokyo bike via Cykelbanditten

Affiliate links

add comment

comments

A Paris!

15/09/2014

På torsdag skal jeg en smut tur til Paris med den franske webshop Sarenza, som i nok har stødt på her på bloggen et par gange. De lokker med en surprise, så kan desværre ikke fortælle så meget endnu, men i kan vinde noget hvis i kigger forbi bloggen d. 18. September. 

Udover at jeg glæder mig til at gense Paris, som er en af mine yndlings byer og hænge med de søde piger fra Sarenza, så glæder jeg mig også til fredag formiddag hvor jeg har 4 timer for mig selv i den franske hovedstad. Jeg skal drikke café creme, spise croissanter og en lækker frokost - gerne en bøf eller moules og så skal jeg shoppe. I min drøm vil jeg gerne nå forbi Isabel Marant, Colette, Celine, Commes des Garcon og Diptyque. Og så selvfølgelig lige forbi et fransk apotek og en magasin butik så jeg kan få fingrerne i de bedste franske beauty sager og et Jalouse magasin. Har i nogle gode Paris tips? Smid dem gerne i kommentarfeltet!

Later this week i'm heading to Paris with the french webshop Sarenza - i'm sure you've noticed it here on the blog! They have a surprise event, så i'm not able to tell you a whole lot about the trip, but i know that you can win stuff, if you check out the blog on thursday afternoon.

Besides being reunited with one of my fave cities and getting to hang out with the nice girls at Sarenza, i'm looking foreward to friday since i have 4 hours all by myself. I'm gonna drink tons of Café Creme, eat croissants and an awesome lunch, and then i'm going shopping! In my imaginary world i have time to visit Isabel Marant, Colette, Celine, Commes des Garcon and Diptyque. Oh and a french pharmacy for beauty products and a magazine kiosk for the latest Jalouse. You guys have any Paris must sees? Please share!

Isabel Marant Etoile wool shirtCommes Des Garcon PLAY t-shirtIsabel Marant Etoile sneakers, Chanel Secrets nail polish, Homeoplasmine creamBioderma H2o in travel size & Diptyque Thé scented candle.


Affiliate linksadd comment

comments

It's sweater weather!

15/09/2014

Nogen vil måske påstå at sweater weather har været her siden starten af September, men det var først i morges da jeg luftede min hund at jeg virkelig følte den. Heldigvis er jeg klar på cashmere, rullekraver og store trøjer. Har fundet en helt masse bud på strik, og vil ikke afvise at nogle af ovenviste trøjer kan finde vej til min garderobe..!

Er i klar til sweater season? Før musen over billederne for at se mærke og link.

Affiliate links

add comment

comments

Sunday mode

14/09/2014

Hvis du bare skal én ting i dag og det er at ligge på din sofa og se serier, så skal du se de forfængelige på DR. Jeg er mega fan af Chris og elsker når han ender i høje hæle til Burlesque træning, på bodega med Rockabilly klubben og til nudist middag. Programmerne har humør og en ret nice ærlighed omkring dem. Se dem, drik the og spis kage - det er jo søndag!

De forfængelige på DR.dk

add comment

Going out

13/09/2014

Er på vej ud af døren, skal til fest (OMG!) det sker sjældent så tager læbestift på! Vejret giver mig lyst til grå farver og sneakers, så drømmer om at cykle afsted i muscle tee, Acne POP jeans og en sej clutch!

Topshop top, Acne jeans, Edie Parker clutch, Topshop lipstick & Adidas Temper Run via Rezet Store.

Affiliate links

add comment

comments