Feed

Way back when in Paris

10/02/2016

Har jo aldrig fået delt mine Paris billeder, så bedre sent end aldrig, ik? Jeg var afsted for at købe ind til Rezet Store, så dagene gik mest med et par møder og ellers grundig sneaker research. Vi besøgte virkelig mange seje steder - måske det kunne blive til en sneaker-shoppeguide?

Vejret var liiiige det bedre, end her i Kbh så jeg kunne nøjes med min en frakke og helt slippe hue, vanter og halstørklæde. Luksus.

My outfit from my trip to Paris last week. I went on a buying trip with Rezet Store so most of the time was spent in meeting and then sneaker hunting. I might do a sneaker shopping guide for Paris? what do you think?

The weather was so mild so i just wore my coat and no gloves, hats or scarfs - amazing!

Wearing:

Coat: Mads Nørgaard

Jeans: MIH jeans

Sneakers: Adidas x HYKE

Bag: &Other Stories

Sunglasses: Ahlem Eyewear from Poul Stig Briller

 

add comment

On the Move med Uber Danmark

Radio interview med Niels Pedersen - lyt med på p7 Rihanna marathon på søndag!

Adidas photoshoot med den bedste Victor Jones

Han Kjøbenhavn show - dynejakke game strong

Nike Air Force One Flyknit!

Snacks til Soulland fest

Uber life med uendeligt mønster

Backstage hos Baum und Pferdgarten

Backstage hos Baum und Pferdgarten

Backstage hos Baum und Pferdgarten

Backstage hos Baum und Pferdgarten

Mit yndlings look hos Baum

Lovechild designer Anne-Dorthe backstage

Klare farver hos Lovechild

Min yndlings norske blogger Irinas amazing Celine pumps og mine Filling Pieces sneakers

Vin pause på Paté Paté med min bedste Sidsel

Kødbyen fører sig frem.

Smukt sæt fra Freya Dalsjø

Tak for denne gang modeuge!

Copenhagen Fashion Week AW16

06/02/2016

i skal ikke snydes for et lille Copenhagen Fashion Week recap med alt det bedste fra mine telefon, instagram og snapchat. Mine favorit show var Baum und Pferdgarten, Lovechild og Han Kjøbenhavn. Den bedste (og eneste fest) jeg var til, var Soullands 10 års Jubilæum. Min modeuge blev væsentligt opgraderet med Uber DK som sørgede for at jeg kom varmt og sikkert rundt hele ugen. Før musen over billederne for at se captions.

Uber har endda sørget for en kode så i kan få den første tur gratis. Brug koden FREDESBLOG når i er inde på appen.


Indlægget er udgivet i samarbejde med Uber Danmark

add comment

030216: Han Kjøbenhavn

04/02/2016

I går aftes var mit sidste show Han Kjøbenhavn. Det er et mærke vi forhandler i Rezet butikkerne, så det er altid ekstra spændende at se kollektionerne som jeg skal købe ind, eller har købt ind. Jeg var hoppet i den p.e.r.f.e.k.t.e bomberjakke fra Han ss16 og mine Fila Disruptor. 

Wearing:

Bomber: HAN Kjøbenhavn

Jeans: Diesel

Sweater: Equipment

Sneakers: Fila Disruptor

Bag: Truss

Affiliate links

Photo: Kenneth Nguyen

add comment

comments

020216: Adidas NMD

03/02/2016

Tog lidt forskud på outfitglæden i går da Victor Jones forevigede mig i mine nye (ELSKEDE) Adidas NMD. Jeg skrev om den nye silhuet her og har drømt om dem lige siden. De blev revet væk til lanceringen, så det krævede lidt snilde og søgen at finde et par. Jeg kombinerede dem med et par Levi's 501 og den smukke printede frakke fra Stine Goya... Og en varm sweater!

Coat: Stine Goya

Jeans: Levi's 501

Knit: Equipment

Clutch: Truss

Sneakers: Adidas NMD

Affiliate links

REMEMBER TO FOLLOW ME ON SNAPCHAT: fredesblogsnap AND INSTAGRAM @fredesblog

add comment

Hello!

03/02/2016

Jeg er næsten tilbage til normale tilstande computerwise -i hvert fald i arbejdsøjemed. I dag starter Copenhagen Fashion Week AW16 så de næste par dage står på lidt flere events end normalt. Jeg skal til nogle rigtig spændende shows og som altid er det fedt at se de nye kollektioner og opleve hele stemningen omkring den nye sæson.

I dag skal jeg forbi CIFF og se på nogle nye mærker og så skal jeg til nogle shows. 

Jeg har forresten lavet en styling video i samarbejde med Fashion Post og en række fikse damer. Det hele handler om modeugebuksen - med svaj og lynlås. Jeg har stylet den med en virkelig smuk top fra Marni, en drømme gul taske fra Chloé og en pink strik fra Nué Notes, som jeg bliver nødt til at eje.

Se videoen og læs mere om den her

Husk at følg min modeuge på snappen: fredesblogsnap instagram: @fredesblog og så gæste grammer jeg lidt hos @PoulStigBriller


add comment

Radio silence

31/01/2016

Beklager den overdøvende stilhed her på bloggen. Min computer crashede i Paris, med ALT på og er nu til rep i 14 (!!!!) dage, seriøst... Indtil da bliver min opdatering lidt ustabil. Jeg er dog omvendt overdrevet aktiv på snappen og instagram, så følg med der for outfits, sneakers og hvad ved jeg!

Snapchat: fredesblogsnap

Instagram: fredesblog

Jeg har også lige opdateret min tumblr A Shoe A Day Keeps The Doctor Away - find den her.

I've been MIA since my laptop crashed earlier this week when i was in Paris. Now it's at the laptop doctor for 14 days (seriously..!) so my blogging will be a little here and there. I'm stepping up my game on instagram and snapchat, so make sure to tag along. 

Snapchat: fredesblogsnap

Instagram: fredesblog

I've also updated my tumblr A Shoe A Day Keeps The Doctor Away - find it here.

add comment

Last week

26/01/2016

Hej hej fra Paris! Jeg har helt glemt at opdatere om min tur - min weekend gik lidt for meget op i fødselsdag og fest. Men en lille update fra croissant land, med et outfit fra sidste uge hvor jeg skød film med Fashion-Post. Jeg er i Paris på arbejde så har lidt møder i dag, men håber jeg kan klemme lidt shopping og måske et museums besøg ind. I går stod den på steak og vin på Chez Janou som er et fantastisk og ægte Parisisk sted. 

A quick hello from Paris. I'm here to have some meetings and do some work but i hope i can squeeze in some shopping and a visit to the Grand Palais. The outfit is from last week where i shot some short films with Fashion-Post. Last night i had dinner at Chez Janou, the perfect way to start a Paris trip!

Wearing:

Bomber jacket: Ganni

Jeans: Vintage Levi's

Boots: Ganni

Scarf: Mads Nørgaard

Bag: &Other Stories

Affiliate links

add comment

Arctic Scandi Minimalistic Cool

23/01/2016

I går lavede jeg en snap (husk at følg med: fredesblogsnap) hvor jeg fremviste dagens kolde skole outfit. Jeg døbte stilen arctic scandi minimalistic cool, lad os forkorte den asmc. Jeg bor i DK og selvom der er koldere steder i verden, så er her godt nok også koldt lige pt. Det er minusgrader, chill-faktor, isglat og rigeligt nedbør. Udover det, så cykler jeg nærmest hver dag, med mindre det er alt for glat, så er det altså gåben eller bus (uf). Og det er her asmc kommer ind i billedet. Forestil der en fusion af den bedste minimalistiske scandinaviske stil med enkle snit og gode materialer, for det meste holdt i mørkenuancer med et hint af lysgrå, hvid eller doucede farver. Kombineret med praktiske og tekniske accessories og mellemlag, passenden til et iskoldt arktisk klima, selvfølgelig også holdt fortrinsvis i sort. Det er arctic scandi minimalistic cool. Nøglen til success ligger i kombinationen og balancen. Der må aldrig være for meget arctic, altså for meget dunjakke eller skivanter og det skal altid kombineres med materialer som uld eller silke. Arctic scandi minimalistic cool kræver således også at der arbejdes med kontrasterne, det ikke tipper over. Sneaker kombineret med dunjakke, store vinterstøvler sat sammen med flot og elegant uldfrakke, til eksempel. 

Ovenstående kan i se min fortolkning af asmc. Jeg er så heldig at min kæreste er kæmpe (!) fan af teknisk tøj og ELSKER The North Face, Arc'Teryx, Fjællræven og Patagonia. Han står derfor for den praktiske beklædning her på matriklen, som jeg så gladeligt benytter mig af. Lige nu bruger jeg ofte en dunjakke som mellemlag og skifter imellem en TNF Summit Series jakke (lignende her) som er virkelig varm, en nogenlunde lignende Arc'Teryx jakke (her) eller en lidt tyndere fra Patagonia (her) og så en down shirt fra Canada Goose (her). Det er efterhånden en god samling vi har (og ja, vi deler, hahaha) og nogle af den har holdt i mange mange år. 

Sunglasses from Ahlem at Poul Stig Briller, wool coat from Mads Nørgaard (similar here), The North Face Summit Series down jacket (similar here) & wool pants form Norse Womens.

Jeg har lavet et asmc outfit med mit bud på en god kombination til at overleve kulden og udover dunjakke er cashmere strømper fra &Other Stories også helt geniale. De kan redde de kolde dage og er perfekte hvis man ikke er klar til at gå i rigtige vinterstøvler. En anden genial ting er Uniqlo's heat tech vanter, så du kan sms'e og snappe (!) uden at dine fingre fryser af. 

Céline sunglasses from Poul Stig Briller, hat from &Other Stories, heat tech gloves from Uniqlo, gloves from &Other Stories, Donna Karan New York wool coat, Topshop jeans, cashmere socks from &Other Stories, Nike air max 95 sneakers from Rezet Sneaker Store, The North Face down jacket & Jimmy Choo boots.

Nedenfor har jeg samlet det bedste ASMC elementer opdelt i forskellige kategorier.

Yesterday i realised my outfits full potential in the concept of arctic scandinavian minimalistisk cool. The combination of scandi cool and surviving the arctic climate we are experiencing here in Denmark. The key is balance and combination. Wool coats layered with tech jackets, designer sunglasses and winter boots. Never too much tech! I rely on down jackets, cashmere socks and heavy boots.

Affiliate links

Down jakcets & layers

Accessories

Wool coats

Winter boots

add comment

comments

160116

20/01/2016

Perks and Mini, måske bedre kendt som P.A.M lancerede i slutningen af sidste år, et samarbejde med Carthartt. Mine favoritter fra kollektionen er denne long sleeve med svampe op af ærmerne og så plateau støvlerne i bedste ghetto fabulous stil.  Billederne er fra weekenden som jeg brugte på at lave Darth Vader lagkage og fejre min nevø Fritz' 8 års fødselsdag, her dog en pause fra festivitasen, på en snetur med Winston. Altid en photo option!

Wearing:

Tee: PAM x Carhartt WIP

Jeans: Frame Denim

Sneakers: Adidas Stan Smith W from Rezet Store

Coat: Ganni

Photos: Line Westerboe

Affiliate links

add comment

170116

19/01/2016

Min søndag blev brugt i selskab med Casall på Kurhotel Skodsborg hvor den stod på recovery træning, helsevand og avokadomadder. Jeg havde selskab af skønne Blaksted som jeg træner med, så det var bestemt til at overskue, selv med årets første og værste tømmermænd. 

Spent my saturday with a spa treat at Kurhotel Skodsborg, curtesey of Casall. I had the pleasure of my fave Blaksted, my friend and work out partner, so it couldn't have been better. Even i was batteling the first and worst hangovers of 2016.

Wearing:

Top: Ganni

Pants: Ganni

Sneakers: Nike Air Huarache Light PRM from Rezet Store

Necklace: Trine Tuxen x Mads Nørgaard

Affiliate links

add comment

comments

Monday inspo: Léa Seydoux

18/01/2016

Jeg har endnu ikke set dennye James Bond film Spectre, men ikke desto mindre er jeg helt forelsket i Léa Seydoux. Jeg fandt et gammelt The Gentlewoman magasin med Seydoux på forsiden og elsker den franske vibe. Sorte kjoler med dybeudskæringer og store øreringe der er kunstværker i sig selv, må være på min shoppingliste. Udover serien i Gentlewoman er hun også skøn. Der er noget med de franske skuespillerinder...

Even though i haven't seen the new James Bond Spectre yet, i'm in love with the style of Léa Seydoux. I found an old cover of The Gentlewoman and now i want deep necklines and big earrings. 

Dotted off-shoulder top from Saks Potts, Céline earrings, Fernando Jorge earrings & black longsleeve top from H&M Trend.

Shop the look

Affiliate links

add comment

130116

14/01/2016

Kulden har for alvor indtaget København og selvom jeg har skrevet en bog der hedder smart, så kan vejret godt sætte sine begrænsninger når klokken er 06.30, det er frost og man skal cykle tværs igennem byen. Jeg tog mig dog sammen og tog nylonstrømper på, og 2 jakker. 

Even though i wrote a book called Smart, i must admit that the cold weather that just hit Copenhagen, is hard to dress for. Especially at 6.30 in the morning when it's freezing. I pulled my selv together and wore fancy socks. and two jackets.

Wearing:

Bomber jacket: Ganni

Bag: Ganni (similar here)

Pants: Gant Rugger (similar here)

Socks: Stance

Sneakers: Adidas x Raf Simons Stan Smith (similar here)

Sunglasses: Ahlem at Poul Stig Briller

Affiliate links

Shop the look

add comment

comments

120116

13/01/2016

Jeg er endnu engang vendt tilbage fra den uendelige eksamensperiode og kan fokusere lidt mere på mit arbejde, blog, træning og livet, end på metode, John Law og databehandling. Der er godt og vel 3 uger til jeg for alvor starter på at skrive speciale, så dem vil jeg prøve at få det bedste ud af. Jeg skriver ikke så meget om mit studie her på bloggen, men der er noget jeg går meget op i. Er i interesseret i at høre mere? Studerer i selv?

I'm yet again returned from the never ending exam-hell and i have 2 weeks to spend focusing on something else than John Law, dataprocessing and methodologies before i start working on my thesis. Better make these weeks count!

Wearing:

Sweatshirt: Weekday

Tee: Puma x Stampd LA

Pants: Mads Nørgaard Copenhagen

Sneakers: Adidas Campus 80's Japan Vintage

Affiliate links

Shop the style

add comment

comments

SALE: Rezet Sneaker Store

09/01/2016

Endelig starter online udsalget i Rezet Sneaker Store!

Det starter i dag kl. 17.00 og løber til og med i morgen - så det er med at være hurtig.

Jeg har samlet mine favoritter ovenfor, hvilke er jeres?

Find udsalget her.

 Adidas Stan SmithNew Balance 999Puma x Swash Blaze of GloryPuma x Stampd LA, Nike Rift, Reebok Instapump & Puma R698.

Affiliate links

add comment

Kids sweatshirt & new shoes

08/01/2016

Lige inden jul hang jeg ud med Sidsel og brugte en lørdag formiddag på en af vores yndlings beskæftigelser - Acne Archive på Elmegade, Nørrebro. Jeg fandt de sorte Flor mules med rød bambus hæl som jeg har sukket over længe, nedsat med 75% (nu mangler jeg kun Roza modellen med elastik, så er min bambus-hæle-samling komplet). Jeg havde dem på juleaften, se outfittet her. 

Just before christmas i met up with Sidsel to do what we do best - go to Acne Archive in Nørrebro. I found the black Flor mules with red bamboo heels that i've been looking for and even marked down with 75%. Now i'm just hoping to snatch the Roza heels also, then my bamboo heels collection will be smashing. I wore them on Christmas eve, see the look here

Wearing:

Coat: Designers Remix Collection

Sweatshirt: Molo

Jeans: M.I.H. Jeans

Sneakers: New Balance 990

Bumbag: Nike

Shop the look

Affiliate links

add comment

Eyes on: Norse Womens AW16

07/01/2016

Norse er nok mest kendt blandt mine drenge venner, på trods af at de egentlig altid har haft et ret fint udvalg til damerne. Nu har de dog taget revance og åbnet hvad der ligner en drømmebutik på Pilestræde 39. I den forbindelse har jeg fået øjnene op for Norse's eget brand, Norse Womens, hvis debut kollektion er i butikkerne nu. Stilen er en blanding af inkarneret Københavner og Parisienne, måske den skandinaviske pendent til A.P.C. Kollektion er meget 'no fuss' med enkle garderobe staples i god kvalitet, men med et designmæssigt tvist - de korte brede bukser, den prikkede strik og den lyserøde t-shirt. Jeg må tage hænderne op og erkende at jeg er fan. 

Jeg har udvalgt mine favoritter; Hege hairy dot knit, Ulrikka dot socks, Disa wool trousers, Inge stripe blouse, Yrsa waffle jacket, Aud hairy coat (lol) & Gro cotton tee.

add comment

comments

Eyes on: Gant Rugger Spring 2016

06/01/2016

Gant Rugger har været et af mine favorit brands de sidste sæsoner og deres forårs kollektion er ingen undtagelse. Jeg er helt forelsket i den diskrete 70'er vibe, de fine retro toppe og Pj skjorten (som jeg også viste her). Jeg så kollektionen da jeg var i New York i efteråret og har glædet mig lige siden! Der kommer også en mørkeblå ruskinds frakke (á la denne jeg havde på her) som jeg glæder mig til at tjekke ud i butikken. 

Før musen over billederne for links.

Gant Rugger is one of my fave brands and i've been so excited about their collections for the past seasons - SS16 is not an exeption. I saw the collection in New York this fall and i've been waiting for it to hit stores. I love the sublte 70'ies feeling, the retro knits and the pj vibes. My favorite item is not in stores yet, but it's the navy suede coat (much like the one i'm wearing here). Can't wait!

Hover over the pictures for links.

add comment

Wanna wear

05/01/2016

Det pibler frem med nyheder, blandt alt udsalget og lige nu drømmer jeg om den smukke taske fra Céline, en perfekt PJ skjorte fra Gant Rugger som vil være pænt til ca. alt! Bukserne fra Norse er virkelig pæne med lidt brede ben og den korte lændge, og ville være perfekte bukser til sneakers. Nikes Air Max 2016 er på min radar, men ved ikke om den skal være sort er blå/grå (?)...

All the new arrivals makes me wish! I'm dreaming of the beautiful Céline bag, th eperfect PJ shirt from Gant Rugger that would go well with just about everything. Also the wool pants from Norse is so cool with the wider legs and cropped fit - perfect sneaker pants. The Nike Air Max 2016 is on my radar, but in black or grey?...

Gant Rugger shirt, Hvisk necklace, Norse Womens wool pants, Nike Air Max 2016 sneakers from Rezet Store & Céline Medium Cabas Phantom bag.

Affiliate links

add comment

MONDAY KICKS #9 Nike Air Huarache Light

04/01/2016

Første mandag på året, første dag (for mange) tilbage på job og bag skrivebordet. Denne her mandag er måske mandagenes mandag, den værste af alle, og tilmed iskold, i hvert fald i København. Jeg er stukket af, væk fra byen og ud på landet, så jeg kan sidde og skrible om sneakers foran en flammende brændeovn, imens nogen laver pastaretter og fortæller historier. Det er ikke dårligt.

I dag skal det handle om Nikes Air Huarache Light Prm sneaker som er en del af en 'Safari' pack der lige er landet i butikkerne. Safari printet er det prikkede mønster som ses på skoene - packen indeholder også en Air Max 95 (her), en Air Max 90 (her) og en Internationalist (her). Safari printet blev første gang brugt i 1987 og er siden set i mange forskellige farver og på forskellige modeller. Designeren bag både Safari printet, og Nike Air Huarache Light modellen, er den ikoniske Nike designer Tinker Hatfields værk. Huarache Ligth er en offspring af Air Huarache modellen, og udkom for første gang i 1993, 2 år efter Huarache kom på markedet. Jeg er helt vild med både Light modellen og især i denne Safari pack. Jeg har i forvejen en orange Huarache Light som jeg er svært tilfreds med, se den her. 

Jeg vil style Nike Air Huarache Light Prm med et par feminine bukser, en fin jakke, fx. en fake fur, men en hættetrøje inden under og så et par guld hoops. 

Shop Nike Air Huarache Light Prm her

Affiliate links

add comment

Gone shopping

02/01/2016

Jeg håber i alle er kommet godt og sikkert ind i det nye år! Jeg havde den bedste aften med bobler, store bøffer og kransekage - ca. 3 af de bedste ting i verden. Nå ja, og godt selskab!

På årets sidste dag, så jeg sådan her ud da jeg var ude på dagens primære gøremål, indkøb til nytårsmiddagen. Solen stod endeligt lidt frem på himlen, så solbrillerne fik lige en sidste tur (som om jeg kun går med solbriller når solen skinner..). 

Wearing:

Coat: Topshop (available at Topshop Østergade)

Scarf: Mads Nørgaard

Jeans: Vintage Levi's 501

Sneakers: Adidas x Raf Simons Stan Smith

Bag: Saint Laurent

Sunglasses: Dior

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

HAPPY NEW YEAR!

31/12/2015

Den obligatoriske 'se tilbage og reflekter' post skal i ikke snydes for og da 2015 har budt på lidt af hvert har jeg en dal at se tilbage på. Jeg har rejst, rejst og rejst. Startede med at tage til München med Poul Stig i Januar, så skippede jeg Copenhagen Fashion Week og solede i Egypten i slut januar. I febuar fejrede jeg min fødselsdag med mine yndlingsvenner i Berlin og så tog til jeg Island med Sidsel. I slutningen af marts tog jeg til New York og hang med min familie og Sidsel, lige da jeg kom hjem smuttede jeg til Stockholm for at løbe med Adidas. I maj tog jeg et smut til Ibiza for at feste og forbi Berlin igen, sammen med min lillesøster. I juni var jeg i Paris med min kæreste hvor vi spiste dejlig mad og shoppede kirsebærprintede Saint Laurent tasker. I juni tog var jeg også i Thailand med min ven Kenneth. Jeg blev så forelsket i landet og særligt Bangkok, håber jeg kan komme tilbage snart! I august tog jeg til Stockholm igen, denne gang til modeuge med Zalando. I september tog jeg til modeuge i New York med Gant og næsten direkte til modeuge i London med min yndlings partner in crime. Jeg har været ret grundig med at dokumentere mine rejser på instagram, så husk at følg med her.

Efter 9 måneders heftig rejseri samtidig med et arbejde, et studie og en blog, der skulle passes, kunne jeg endelig løfte sløret for et projekt jeg har arbejdet intensivt på - nemlig Smart bogen. I slut september udgav People's Press nemlig min og Sidsels bog! Det er altså nærmest årets højdepunkt og noget jeg er så dødstolt over. Yes! Smart!

Noget andet der har fyldt en del hos mig, men ikke her på bloggen er mit arbejde hos Rezet, hvor jeg har været i et år. Da jeg startede, var det på en sponplade mellem to skriveborde i et lokale der også var lager og fotostudie. Imellemtiden er vores lille 3-mands hold vokset til et kontor med 6 mennesker, 3 butikker, med 16 ansatte og nu har jeg mit helt eget skrivebord! Hah. Jeg har knoklet for at skabe et pigeunivers til de to nye Rezet butikker og er så stolt af vores 'Girls Club' med de sejeste pigesneakers og et udvalg af mine yndlingsprodukter, accessories, magasiner og bøger. Men det fortjener et indlæg for sig selv. Jeg har også startet mit lille mandags initiativ #mondaykicks, som i kan tjekke ud her.

Allerede nu ved jeg at 2016 ikke skal byde på lige så mange rejser, men jeg ved at det ikke bliver kedeligt. Der er et speciale der skal skrives, løb der skal løbes, samarbejder der skal lanceres og rejser der skal rejses, men mon ikke der kommer lidt flere ting til i løbet af året?

2015 har uden tvivl været det travleste, mest produktive og spændende år i hele mit liv, det har været fedt, men også alt, alt for meget! 2016 skal byde på mere afslapning og flere badeferier og sene aftener med vin og venner. 

Nu vil jeg lufte min lille fyrværkerisskræmte hund, lægge champagnen på køl og fejre det nye års komme med nogle af dem jeg elsker allermest. 

Team Fredesblog (altså mig selv og Winston) ønsker jer et rigtig glædeligt nytår!

add comment

comments

181215

30/12/2015

Fandt lige det her outfit fra forrige uge, som jeg helt har glemt at poste! Jeg mødtes med Sidsel til en sejrskaffe efter jeg havde afleveret eksamensopgave, og den slags går jo ikke ubemærket hen. Den lavtsiddende posering var et forsøg på at vise mine nye og mega seje sneakers fra Reebok x Sandro. Kan huske jeg havde det pænt vildt over den hvide Insta Pump dengang. Det her er en Club C model med navy frotté lining. 

Wearing:

Coat: Mads Nørgaard

Sweatshirt: Gosha Rubchinskiy

Jeans: Un Jean

Socks: Stance

Sneakers: Reebok x Sandro Club C

Hat: Soulland

Necklace: Trine Tuxen Moon & Mads Nørgaard

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

The fluffy blazer

29/12/2015

De her dage mellem jul og nytår er altid så hyggelige med resterende julearrangementer og nytårs prep. I dag har jeg været til den sidste julefrokost - den helt store med familie, titusinde børn og pakkeleg. Jeg har luftet min nye pink langærmede tee fra &Other Stories som jeg købte i weekenden, gevaldigt sat ned. Proenza Schouler har gjort mig afhængig af langærmede tee's, men er ret tilfreds med min budgetvenlige tilføjelse. Blazeren fra Baum und Pferdgarten er den bedste sweater i forklædning, tyk og vamset, men ikke for hyggelig.  

Last christmas lunch this season in my sales scoop from &Other Stories and my fluffy and warm blazer. 

Wearing:

Blazer: Baum und Pferdgarten

Blouse: & Other Stories

Jeans: Topshop New Baxter (similar here)

Socks: Stance

Sneakers: Adidas Temper Run from Rezet Store

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

MONDAY KICKS #8 Yeezy boost 350 Oxford Tan

28/12/2015

Beklager den hullede udgivelse i #MONDAYKICKS men sådan er det i disse merry christmas tider. Denne uges selection er de yderst hypede og meget eftertragtede Yeezy Boost 350 Oxford Tan. Yeezy er Kanye Wests sneaker releases i samarbejde med Adidas. Kanye's samarbejde har blandt andet budt på Yeezy 350, 750 og 950. Denne 350 udgave er i farven Oxford Tan, en lysebrun/hør beige, med tone i tone sål. Jeg synes egentlig den er ret sommeragtig, men ikke desto mindre er det en af de udgivelser jeg bedst kan lide, sammen med turtle dove, som kom i sommer. Jeg vil bruge Yeezy Boost 350 Oxford Tan med lyse bukser, en satin bomber jacket og en stor strik. Til sommer bliver de perfekte med bare ben og en god tan. 

Yeezy har lagt de fleste sneaker shops ned, med køer, efterspørgsler og camps, så de fleste forhandlere udlodder muligheden for at købe skoene i en raffle, så alle kan få chance for at deltage. 

Skal i have fat i et par Yeezy eller tror i ikke på hypen?

Hos Rezet kan du lige nå at skrive dig op til Yeezy raffle på facebook her. Den slutter kl. 17.00!

Shop the look:

Affiliate links

add comment

Christmas outfit

28/12/2015

Min juledag gik med sen morgenmad, forberedelser til aftenen (kreere pakkelegsgaver og lave salater), samt julefrokost - det store koldebord med øl og brændevin, en tur igennem Frederiksberghave og så forberede middag. Derfor blev forevigelsen af outfittet lidt sent, og lidt mørkt. Skoene købte jeg sidste weekend i Acne Archives på Elmegade, en guldgrube for alle der elsker Acne Studios. Jeg har haft et godt øje til dem siden i sommer, og med 75% rabat slog jeg til. Perfekte juleaftensko!

My outfit for Christmas eve, with my new purchase from Acne Archive. My day was spent chilling and prepping for the evening, so it was almost dark before i had the chance to change and document my outfit. None the less, with perfect christmas shoes.

Wearing:

Knit: Ganni

Skirt: Ganni

Necklace: Hvisk ball chain & moon pendant

Heels: Acne Studios

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Weekends at Fisketorvet

26/12/2015

En af mine favorit beskæftigelser er at tage på Fisketorvet, drikke store Starbucks kaffer (med sæsonsmag!), kigge på butikker og chille. Lige præcis dét, gjorde jeg i weekenden med min veninde. Kaffen blev Gingerbread Latte og vi kiggede på nytårskjoler og udsalg. Min veninde pointerede at jeg havde taget 'centertøj' på, haha! Men jeg går også meget op i at klæde mig på til lejligheden. 

Wearing:

Jacket: HYKE x Adidas Originals

Jeans: Acne Studios ROW at Nørgaard på Strøget

Socks: Stance

Sneakers: Adidas Campus 80's Japan Vintage

Beanie: Soulland

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Adidas Dots

25/12/2015

Forleden dag prøvede jeg denne prikkede Adidas sweatshirt i Rezet, overvejer om den skal hjem og bo - der er en sær tiltrækningskraft over prikker...

Sweat: Adidas Sweatshirt from Rezet Store Jorcks Passage.

Pants: Storm & Marie

Sneakers: New Balance 990

Necklaces: Trine Tuxen x Mads Nørgaard & Moon.

SHOP THE LOOK

Affiliate links

add comment

comments

Merry Christmas

24/12/2015

Så er vi nået til Decembers højdepunkt og kulminationen af 'all things christmas'. Jeg er på vej til frokost og der efter juleaften hos min familie. Julen er for mig en tid med mixed feelings, og allermest glæder jeg mig over at helligdagene tillader mig at tilbringe endnu mere tid med dem jeg elsker.

Her er noget nuttet, Winston i tux på et lammeskind. Rigtig glædelig jul!

add comment

comments

The boots

23/12/2015

Det er sjældent jeg får det vildt over fodtøj der ikke er sneakers (med mindre det er høje hæle og der står Acne Studios i sålen...), nok pga mit arbejde i Rezet, menjeg har bare ikke så meget lyst til at gå i støvler for tiden. Ofte bliver det for damet med læderstøvler eller 'sko' til hverdag. De her støvler fandt jeg i Topshop på Østergade for nylig og de er tilpas kitsch til min smag. Jeg kan ikke finde ud af om det er fjerprint eller reptilmønster, men de er i hvertfald mega seje. De har en lille 'hverdags' hæl som kan er perfekt til office outfits. 

Wearing:

Boots: Topshop (available at Topshop Østergade)

Jacket: Topshop

Shirt: Gant Diamond G perfect Oxford shirt

Jeans: Weekday Tuesday jeans

Affiliate links
SHOP THE LOOK

add comment

Kiss & Love by YSL

22/12/2015

Jeg afvikler mine sidste arbejdstimer på kontoret og glæder mig til at holde 5 (!) dages juleferie! Yes, de er så tiltrængt!

I dag fik jeg YSL's Kiss & Love edition af to klassikere, nemlig Touche Éclat og Rouge pour Couture. Læbestiften har jeg ledt efter siden jeg var til middag med YSL teamet for en måneds tid siden. Der spurgte jeg YSL's makeup artist Marina Andersson hvilken rød farve hun ville anbefale, som den der 'klassiske' røde, til mig. Svaret blev Rouge Pour Couture (nr. 1). Desværre har den været udsolgt fra butikkerne, men nu er den i mine hænder og glæder mig til at bruge den, måske juleaften?

Den lille cool Santa pin er fra Valley Cruise Press og notesbogen er fra Garance Dorés staitionary kollektion, Paris på den ene side og New York på den anden, total drømmeagtigt. 

Shop Kiss & Love Edition by YSL her.

YSL Touche Éclat, YSL Rouge pour Couture, Garance Doré notebook & Valley Cruise Press Cool Santa pin.

Affiliate links

add comment

Cortez is up!

19/12/2015

Oven på en periode med en masse arbejde og den goe' December eksamensdeadline er jeg nu hvad der føles som 'tilbage'. Tid til at drikke kaffe med Sidsel, gå fra Vesterbro til Østerbro med Winston og... Blogge! Yes!

Outfittet her er ikke engang fra i dag, men har glædet mig til at vise jer det! Huen så i her og skoene er intet mindre en custom Nike Cortez, ægte Forrest Gump. Har skrevet lidt om Cortez under #MONDAYKICKS her.

Nu står den på Star Wars og julemad, her på matriklen.

Finally i'm on the other side of a long stretch with lots of work and the inevitable december examn and i feel like i'm back. I finally have time to chill with Sids, have coffee and walk from one end of the city, to the other with my furry sidekick Winston. AND finally time to do some blogging!

This outfit is not from today, but i've been looking foreward to post it. My special hat and custom Nike Cortez in true Forrest Gump spirit. Read more on Cortez here in #MONDAYKICKS. My plans for tonight involves Star Wars and a pre-christmas dinner.

Wearing:

Coat: Ganni

Jeans: Mih Paris cropped Jeans

Sneakers: Custom Nike Cortez (get yours here)

Hat: Homemade from Innocent (see more here)

Affiliate links

add comment

comments

MONDAY KICKS #7 Adidas NMD

14/12/2015

Jeg beklager simpelthen at jeg missede en #MONDAYKICKS i sidste uge. Det var en blanding af 2.dags tømmermænd, begrænset dagslys (det her er bloggernes hadesæson) og starten på en hæsblæsende arbejdsuge. Anyways - her er jeg, igen, med en #MONDAYKICKS. NMD er Adidas' nyeste skud på stammen og forener en løbesilhuet med en urban og stadig sporty overdel. NMD har Adidas' ikoniske og frygtelig populære boost sål (jeg kan kun tilslutte mig hypen, den sål er fantastisk!) og den meget komfortable og flexible primeknit, som vi kommer til at se virkelig meget til i 2016. Sålen har to colorblocks som sikkert for mange henleder tankerne på vores franske venners flag. Skoen er da også inspireret af og hylder den frie tanke, rodfæstet i vores kollektive hukommelse. Det skriver de i hvert fald selv. NMD'en blev released i lørdags som en early launch og blev selvfølgelig revet væk fra hylderne - jeg nåede ikke at få fingrene i et par. Men til mit og alle andres held, er dette bare en forsmag på hvad der kommer efter nytår. Jeg glæder mig. 

Det er altid spændende at se en helt ny silhouet fra en brand som Adidas og jeg tror helt sikkert NMD skal finde sin plads på markedet. 

Læs mere om NMD hos Adidas her og shop NMD her

Når Adidas NMD lander på hylderne igen, skal jeg helt klart style den med et par lyse herrebukser og en blød kasmere strik, så det ikke bliver alt for sporty. Shop outfittet her.

Affiliate links

add comment

I'm back and wearing clothes

13/12/2015

Beklager den stilhed der har været på bloggen den seneste uge, det har ikke været hensigten, men på sin vis, ret uundgåeligt. Som jeg har skrevet før, så arbejder jeg hos Rezet Sneaker Store og i de sidste par måneder har vi arbejdet på at åbne 2 nye butikker, en i Jorcks Passage i København og en på Søndergade i Aarhus. I weekenden kunne vi endelig slå dørene op for de to nye butikker, men det har krævet min fulde opmærksomhed. Nu er jeg tilbage i København, efter en fantastisk åbning i Aarhus i går. Jeg har sovet 12 timer i træk, spist frokost på Dyrehaven, drukket kaffe og gået tur med Winston i den sidste sol. En søndag efter mit hovede og meget tiltrængt. Jeg skal snart dele billeder og lidt flere ord om de nye butikker, men vil starte med mit outfit fra i fredags da vi åbnede butikken i Jorcks Passage. Jeg har sovet måske 3-4 timer igennemsnit den sidste uge, men smilet er meget ægte. Stolt og lettet. 

FWSS top, Mads Nørgaard pants, HYKE x Adidas sneakers, Trine Tuxen necklaces & Soulland hat.

Photo: Victor Jones
Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

081215

09/12/2015

Jeg synes dagene flyver afsted for tiden. Jeg knokler på med min eksamensopgave og med at få alt til at klappe når Rezet Store åbner to nye butikker i weekenden - men mere om det i et andet indlæg. Igår kørte jeg på med en varm strik og mine favorit jeans fra MIH. Jeg synes mit armbånd fra X Jewellery er et ret perfekt hverdagssmykke da det ikke larmer for meget, men alligevel tilføjer lidt finesse. 

Wearing:

Sweater: InWear

Jeans: MIH

Sneakers: New Balance 576 from Rezet Store

Bracelet: X Jewellery

Affiliate links

add comment

Give away with SIRIN COPENHAGEN

05/12/2015

Nu påstod jeg jo at jeg ikke har nogle advents konkurrencer til jer, men i skal ikke gå glip af en fantastisk jule give away som jeg har lavet i samarbejde med SIRIN COPENHAGEN.

First things first, SIRIN COPENHAGEN er den fineste interiør butik på Ravnsborg Tværgade, fyldt med et udvalg af Skandinavisk design, men også kunst og interiør fra hele verden. Natalia som har butikken, har baggrund i kunst, mode og magasinbranchen, hvilket skinner igennem i udvalget af alt fra kunstbøger, fotografier, up-coming keramikere og luksus parfumer og duftlys. 

Jeg er helt vild med SIRINs univers, der præcis har lidt af den Skandinaviske enkelthed som jeg helt sikkert er fan af, men også et element af dimsethed, som jeg om muligt er endnu mere fan af. Jeg synes SIRIN skiller sig ud på den Københavnske interiør scene.

Nu til det i kan vinde! I samarbejde med Natalia har jeg udvalgt et fotografi fra den Franske fotograf og publisher Anton Koslov Mayr, som igennem sine fotografier prøver at fange den filmiske stemning i Paris' hverdag. Se mere om ham her

Vi har også udvalgt et af de lækre duftlys fra det franske dufthus The Different Company. Lysene dufter af Roof Top (min yndlings), Wood, Steel eller Leather. Atypiske dufte, men ret fantastiske. Lysene er lavet i frankrig og er fremstillet af vegetabilsk voks. Læs mere her

GIVE AWAY

Du kan altså vinde Anton Koslov Mayrs billede 'Market in Niece' & The Different Company duftlys (i en valgfri duft) til dig selv, men OGSÅ TIL DIN VEN! Det er jo jul!

For at deltage i konkurrencen skal i gå ind på instagram, følge @fredesblog & @sirincopenhagen og tagge den ven/veninde du synes skal vinde, på mit billede

Jeg finder vinderen d. 18. December

You can win Anton Koslov Mayrs billede 'Market in Niece' & The Different Company scented candle for you BUT ALSO FOR A FRIEND (it's the holidays!).

The enter the give away just go to instagram and follow @fredesblog & @sirincopenhagen and tag the friend you wanna win with, on my picture.

I will find the winner on December 18th.

add comment

261115

02/12/2015

Jeg har haft et godt øje til denne her kimono fra Ada Kokosars samarbejder med &Other Stories, siden jeg så de første billeder og nu har jeg endelig fået mine fingre i den. Jeg valgte at bruge den over en af mine garderobe favoritter - ribstrikken fra  Gant Rugger som er helt genial. Den grå er fra sidste sæson, men har lige set at den findes i navy blå, som jeg bestemt skal kigge nærmere på meget snart. 

Jeg har efterhånden en god samling af Trine Tuxen om halsen, min Zodiac stjernetegn som jeg købe i efteråret, Double Moon venindehalskæden jeg deler med Sidsel og sidste nye er samarbejdet mellem Trine Tuxen og Mads Nørgaard som kan købes på her

Wearing:

Kimono: Ada Kokosar for &Other Stories

Rib sweater: Gant Rugger 

Pants: Mads Nørgaard

Sneakers: New Balance 990

Necklaces: Trine Tuxen

Nailpolish: Intensae Ophelie

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

Monday kicks #6 PUMA Blaze of Glory x SWASH

30/11/2015

Hver mandag poster jeg en sneaker fra Rezet Sneaker store - enten en ny en, en særligt sej en eller for eksempel en jeg ikke kan få ud hovedet. I dag er det mandag og derfor er det tid til #MONDAYKICKS

I denne uge har jeg udvalgt en populær model fra Puma, Blaze of Glory som blev introduceret i 1993. Modellen skabte forvirring da den lagde sit i et krydsfelt mellem løbesko og livsstilssko. Af samme grund slog den aldrig helt igennem i 90'erne, men kom tilbage i 2007, hvor den vandt indpas igennem en række samarbejder. 

Denne udgave er rent faktisk også et samarbejde med det britiske designbrand SWASH der er kendt for deres fantastiske mønstre ofte printet på læder. 

Shop PUMA Blaze of Glory x SWASH

Blaze of Glory kan være lidt svær at style med bukser, så jeg vil bruge den med nederdel, en klar blå top, en sej bandana og en uldfrakke. 

SHOP THE LOOK

Affiliate links

add comment

comments

Den Store Strikkefest

28/11/2015

I anledningen af Innocent og Røde Kors årlige kampagne Den Store Strikkefest, har jeg designet en hue. Den kom forleden med posten, sammen med en matchende minihue (winston kan desværre ikke passe den). Hvert år sætter Den Storestrikkefest fokus på ensomhed blandt ældre mennesker og donerer derfor 2kr for hver solgt smoothie med hue på. De opfordrer alle til at strikke huer og donere dem til de små smoothies og sætte øget fokus ensomheden. Der er allerede doneret rigtig mange huer og der bliver strikket på livet løs til strikkearrangementer landet over.

Min hue har varmet mine øre og givet mig lidt at tænke over. Jeg har desværre ikke nogle bedsteforældre tilbage, og sådan har det været i mange år. Selvfølgelig savner jeg dem, meget, men jeg savner også at snakke med nogen fra en anden generation. Det tænkte jeg ikke så meget over da jeg var 10 år, men nu i slutningen af 20'erne synes jeg det er fedt med en generationsforskel og et andet perspektiv.

Jeg har heldigvis en bonus(bedstemor)tante i New York som jeg ser så ofte jeg kan og så har jeg en bonusbedstemor i Aarhus. Jeg sætter virkelig stor pris på mine bonusser, men jeg vil da ærligt erkende at jeg ser dem alt for lidt, lytter alt for lidt og spørger alt for lidt. Det tænker jeg på når jeg cykler igennem byen med min blå tykke hue som en venligsjæl har strikket til mig. Jeg vil ikke løfte pegefingre og sende formaninger om dette og hint. Men hvis du har bedsteforældre (en, to, mange?) tilbage, så enjoy! Og besøg dem hvis du kan.

Jeg har tilmeldt mig som besøgsven og så skal mig og Winston bare ud og besøge venner og hygge os og jeg skal lidt mere til New York, og Aarhus.

Skal du være med?

Find strikkemønstre her.

Læs mere om strikkeaktiviteterne her.

Tilmeld dig som besøgsven her.

add comment

Finders Keepers Edition!

26/11/2015

I morgen holder Sidsel og jeg SMART POP-UP butik på Finders Keepers jule-fredag i Tap 1. Fra kl. 17-22 byder vi på kolde Økologiske Royal pilsnere og mulighed for at købe vores limited edition SMART t-shirts, som er håndbroderede. I kan købe SMART bog + t-shirt for 250 kr. Den perfekte julegave ik?

Vi håber i kommer forbi til en kold øl, shopper og hygger!

XX Frede & Sidsel

PS. Husk at i kan deltage i vores SMART konkurrence på instagram. Læs mere her.

add comment

comments

Ystad Saltsjöbad

25/11/2015

Forrige weekend var jeg på den bedste weekend get away med min kæreste. Vi tog toget mod Malmö Hyllie og derfra mod Ystad og gik igennem den mørkeste skov for at komme frem til det hyggeligste oplyste badehotel. Vi blev indlogeret på et mega svedigt værelse på toppen af det hele, komplet med to altaner og udsigt til vandet. Vi fik spiste på hotellets restaurant, kammuslinger, and, ost og parfait. Masser af vin og gamle svenske mennesker i store polstrede lænestole og en svensk cover band der fyrede det ene hit af efter det andet. Helt perfekt faktisk. Ystad Saltsjöbad har et kæmpe spaområde der her åbent hele aftenen (inkl. champagnebar) så vi nåede et par timer i sauna, udendørspool og dampbad. Næste morgen fik vi en rimlig vild morgenmads buffet med hjemmelavede vafler, juice og masser af kaffe. Hele hotellets restaunt ligger ud til vandet og er komplet med hvide møbler, maritime indretningsdetaljer, store vinduer og marmorborde. Vi sluttede vores ophold af med at få th Creek Experience som er en spa behandling hvor man kommer igennem forskellige saunaer, dampbade og pools. Det var mega lækkert og total afslappende. Vi toppede turen af med en tur i havet (det var SÅ koldt), inden vi satte kurs mod kbh med kaffe og kanelsnegle til togturen. 

Læs mere om Ystad Saltsjö bad her og book dit ophold her. Priserne for ophold, spa og 2 måltider starter fra 1775kr, men der er ofte gode tilbud og rabatter på kortere ophold, så hold øje!

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Ystad Saltsjöbad (men det var mega lækkert).

add comment

comments

Mads Nørgaard x Trine Tuxen

25/11/2015

På torsdag lancerer Mads Nørgaard og Trine Tuxen deres virkelig fine smykkesamarbejde. Med udgangspunkt i Nørgaards ikoniske striber og Tuxens runde pendanter, har de lavet en kollektion på 3 forskellige stribe designs der kommer i 3 forskellige halskædelængder. Jeg er sygt glad for at kunne vise samarbejdet frem på egen hals (så at sige) og glæder mig til at se butikken og hele kollektionen i Mads Nørgaard butikken på torsdag mellem 16 og 18. Læs mere om eventet her.

add comment

comments

Budget shopperen

24/11/2015

I fredags optog jeg denne lille film med Katrine fra Fashion Post.

Leder du også efter den perfekte julefrokostkjole? Kig med her!

Guldkjole fra Nørgaard på Strøget 345 kr. 

add comment

comments

Monday kicks #4 Nike Air Max 2016

23/11/2015

Mandag betyder #MONDAYKICKS og i dag er det Nike Air Max 2016 der står for skud. Nike Air Max kom på markedet i 1987 og var helt særlig, fordi Nike åbnede op til hælen og gjorde den såkaldt 'Air' synlig. Den første model fra 1987 er bedre kendt som Nike Air Max 1 og siden da er mange kommet til. Særligt modellerne som Air Max 95 og 97 har haft en kæmpe renæssance de sidste par år og passer helt perfekt i normcore garderoben. Jeg fik øjnene op for de nyere Air Max modeller da jeg så Air Max 2014 (her) i en optur my little pony farve. Air Max 2015 blev endnu mere cirkelsparks agtig (se her) og det er denne 2016 model faktisk også. Logoet er rykket frem på snuden og wire systemet er holdt tone i tone. Det her er bestemt ikke en sko for alle og peger i en helt anden retning en de retro modeller der er mest populære pt. 

Nike har lavet en meget sjov historisk oversigt over Air Max modellerne her

Shop Nike Air Max 2016 her.

Jeg ville styles Nike Air Max 2016 med en klassisk bomberjacket, en grå tee, et par 70'er inspirerede bukser og selvfølgelig Taco Socks!

Affiliate links

add comment

201115

23/11/2015

I fredags var jeg ude og optage film med Fashion Post hvor jeg fandt den perfekte kjole til weekendens julefrokost (se her). Jeg var også forbi Topshop på Østergade med Sidsel, hvilket selvfølgelig endte med venindeleopardfrakke. Klassisk. Se leoparden her.

Selve outfittet var fredags comfy med giga sweater og de smarteste bukser jeg har set længe. De er fra Mads Nørgaard og er syet her i DK og så koster de 375 kr. Ret perfekte! De kan desværre ikke købes online, men er i Nørgaard på Strøget.

My friday look when i was shooting a film with Fashion Post and finding the perfect christmas party dress, see it here. I also met Sidsel in Topshop which resultet in the same leo coat for both of us. It's a classic. See it here

My look was comfy and i premiered the most awesome pants i've seen. They are from Mads Nørgaard and made here in DK, and the price is only 375kr. Pretty awesome! Unfortunately they are not available online, but you can buy them in Nørgaard på Strøget.

Wearing: 

Knit: InWear

Pants: Mads Nørgaard Made in Denmark

Sneakers: Adidas Stan Smith

Necklace: Trine Tuxen

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Saturday in Helsingør

22/11/2015

I lørdags kørte jeg til Helsingør med mine to gode veninder. Vi besøgte M/S Museet for Søfart som ligger i den gamle tørdok og er tegnet af BIG. Arkitekturen er ret sej og rummene er virkelig flotte i de meget anderledes omgivelser. Vi spiste frokost på museets café som var ganske udemærket, så Kronborg og Helsingør bibliotek. 

Jeg havde min nye faux fur fra Topshop på, det perfekte cover up på en lidt grå lørdag. 

My saturday was spent in Helsingør, a cozy city an hour north of Copenhagen. I went on a roadtrip with my friends to see the Maritime Museum which i located in the habor and designet by BIG. We saw the exhibit, had lunch at the café and even took a walk around Kronborg Castle.

I wore my faux fur from Topshop as the perfect cover up on a lazy saturday

Wearing:

Coat: Topshop (available at Topshop, Østergade)

Jeans: Diesel Skinzee

Boots: Dr. Martens 

SHOP THE LOOK

Affiliate links

add comment

WIN WIN WIN: SMART THE BOOK

21/11/2015

Sidsel og jeg har samlet den bedste præmie til 4 heldige læsere! Vi ville selvfølgelig gerne udlodde vores bog SMART, men tænkte der skulle lidt ekstra lækre sager med i præmien, derfor har vi fundet nogle af vores favoritter som vi udlodder. Du kan altså vinde;

SMART - To bloggeres bekendelser og jagten på de magiske jeans af Sidsel Alling og Frederikke Toftsø.

Makeup by Christianes - af Chrtstiane Schaumburg-Müller.

Kunstterapi Madalaer - en virkelig optur malebog.

Valley Cruise Press BFF pin som mig og Sidsel har på, på forsiden af bogen.

Mario Badescu rose water facial mist, vores all time favorit beauty produkt.

SMART cover (til iPhone 6) som vi har lavet i samarbejde med CaseApp.

Glimmerstrømper, det bedste party trick er at have glimmerstrømper på og vores yndlings er fra Custommade.

To do liste fra Kartotek - vi er begge notesbogfans og denne to do liste er fuldstændig uundværlig både når man skriver bog og skal lave en indkøbsliste.

Sneaker cleaning fra Jason Markk - det her sæt er alt du behøver for at holde dine sneakers pæne og redde dem fra en tur i byen. 

HAY net designet af Bernhard Wilhem med det sejeste print til at bære alle gaverne hjem i.

For at deltage i konkurrencen skal du smutte forbi instagram @smartthebook, regramme vores billede og tagge @smartthebook og #smartthebook 

Vi finder vinderen d. 4. december!

Tell your friends!

add comment

comments

Guest blogging at Emily's

20/11/2015

I dag har jeg haft æren af at gæsteblogge lidt hos søde Emily der har slået sit hovede. Hun spurgte om jeg ville dele nogle rare ting fra min hverdag, og det kan i tro jeg ville. Så hvis i vil se mere Winston, få kaffetip eller læse hvilke beauty produkter jeg har det vildt over pt, så slå et smut forbi.

Emily's univers byder desuden på yndige farver, drømmeagtige opskrifter og overskud i lange baner.

Today i'm guest blogging at Emily's! I'm showing some snaps from my everyday moments, so if you're interested in more Winston, coffee tips or beauty favourites, stop by! Emily's blog is super awesome and filled with pretty colors, dreamy recipies and pure well being. 

add comment

Thursday inspiration

19/11/2015

Min torsdags inspiration i pink, guld, sæt og rød. Jeg var inde og se The Hunger Games Mockingjay part 2 igår hvilket har efterladt mig med blandede følelser i dag. Slutningen på en række virkelig optur film er både skuffende og spændende. Jeg var klart underholdt i de 2,5 time 3D effekterne varede, men også lidt ærgerlig overslutningen og pver at der ikke kommer flere film.

Har i set den? Hvad synes i?

My thursday inspiration in pink, gold and red. Yesterday i went to see The Hunger Games Mockingjay part 2 which left med with mixed emotions today. The end of the story left me kind of dissapointed but it was still pretty exciting. I was entertained throughout the whole movie, but the ending was bad. And the fact that there is no more movies, is even worse.

Did you see it? What do you think?

add comment

Kesi 22år

18/11/2015

Jeg husker faktisk mit 23. år som et af de aller bedste. Jeg havde ingen penge (arbejdede to meget dårligt betalte deltidsjobs) og frekventerede mine forældre for gratis middage og sparede på hvad end jeg kunne. Jeg havde det for optur, men knapt så vildt som Kesi. Hvilket også er ret fint. Han er rapper. Ikke desto mindre virker det som om han også har the time of his life, hvilket er blevet foreviget i en miniserie på 4 afsnit der bliver sendt for første gang i dag kl. 22.00 på DR3. Det er min gode ven og dygtige fotograf Theis Mortensen som har lavet den sammen med Anja Pil Overby. Jeg har spurgt den flotte unge fyr om lidt af hvert, blandt andet hvad han synes er SMART (Måske han har læst min bog?)

Frede: Hvad handler Kesi 22 år om?

Kesi: Det handler om at være 22 år, om at have muligheder, tilbud og chancer for en masse ting, om at være bange for at gå glip af noget, om at finde den sin vej - og det hele med udgangspunkt i at være rapper. 

Frede: Hvad synes du er SMART?

Kesi: At være tro mod den, man er og respektere sine omgivelser. 

Frede: Hvad er dit bedste råd i forhold til følgende?

Stil

Kesi: Hav din egen og vær dig selv. 

Damer

Kesi: Når du taler med kvinder, så husk at vær til stede og lyt efter, hvad de siger.

Sko

Kesi: Gå i det, du føler dig behageligt tilpas i og selv synes er flot.

Tak Kesi <3

Husk at se med i aften!

add comment

New X Jewellery Bling

18/11/2015

Kan i huske mit X Jewellery armbånd som jeg har vist blandt andet her og her? Nu har jeg være forbi butikken i København og lavet mig et nyt armbånd, i anledningen af julen! Se X Jewellerys jule kollektion her. Jeg endte med et aarmbånd i helt sølv, selvom jeg normalt kun går med guld eller bronze. Jeg havde brug for lidt forandring der på håndleddet og det blev med shiny sølv links, Lovers Bond og selvfølgelig en Leo. Sidste gang gik jeg for en Taurus, men drømmer lidt om et armbånd kun med dyr (sagde den skøre hundedame), men det kunne da være optur! Normalt går jeg som sagt med guldsmykker og for det meste meget enkle og små, men jeg er blevet virkelig glad for mine X Jewellery armbånd fordi de nemlig er præcis det modsatte og skiller sig ud fra alle de andre smykker jeg har. De larmer lidt mere og på en måde er de mere et 'statement' armbånd end et hverdagsarmbånd og det synes jeg er optur. 

Hvis nu du sidder og mega meget ønsker dig et X Jewellery armbånd (måske det samme som mit? Det kan jeg godt forstå!) så kan du gøre to ting; Dels kan du 'like' hvert armbånd eller link på webshoppen og dermed tilføje din aller yndlings til din ønskeliste som du kan dele med dem du synes skal give dig en mega nice gave (hej skat!). 

Det næste du kan gøre er at deltage i den mega svedige julekonkurrence, hvor du kan vinde dit favorit armbånd, som er i gang lige nu. 

Det du skal gøre er blot at finde dit favorit X Jewellery armbånd på webshoppen her og dele det på instagram med @Xjewelleryofficial og #myfavouriteX

Vinderen vil blive offentliggjort d. 14. December.

Mere X Jewellery? Skriv dig op til nyhedsbrevet her

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med X Jewellery.

add comment

Monday kicks #4 Reebok Classic Leather

16/11/2015

Denne uges MONDAYKICKS er en klassiker fra Reebok. Modellen hedder faktisk Classic Leather og blev oprindeligt udgivet som en løbesko i 1983, men blev hurtigt populær som livstils sneaker. Silhouetten er enkel og den har ikke et teknisk look, nærmere et klassisk og retro udtryk. Jeg kan huske at Reebok havde en storhedstid i 2006/7 hvor det især var modellerne som Princess og Freestyle der var populære. Princess er faktisk ikke helt dum, fx i den hvide med blå detaljer (som er på tilbud her). 

Find Reebok Classic Leather her.

Jeg vil bruge Reebok Classic Leather med et voksent og eksklusivt look for at give et modspil til retro referencerne. Uld i lag, silke skjorte og sjove detaljer som guldøreringe og en pelsclutch. 

This weeks MONDAYKICKS are a true classic from Reebok. The style is named Classic Leather and was released as a running shoe, but quickly gained popularity on the street. The look is retro and classic and could be the perfect wardrobe stable as an alternative to your Stan Smiths or what ever. Reebok had a few good years back in 2006/7 with the girls models like Princess and Freestyle, anf i have to say that i really like the Princess in the retro look (on sale here). 

Reebok Classic Leather

Filippa K coat, Esprit skirt, Asos clutch, &Other Stories earrings, shirt & socks

SHOP THE LOOK

Affiliate links 

add comment

121115

15/11/2015

Hey se lige min mega smarte t-shirt. Den ligner noget fra Ringenes Herre OG så er den selvlysende. Den er fra Diesels vinter kollektion og har faktisk været en favorit siden sensommeren, men er aldrig blevet foreviget. Det blev den tidligere på ugen på mit nærmest daglige besøg på Kompa'9 i Strædet, hvor Sidsel, min blogger bff og jeg mødes og henter kaffe og bliver opdateret på dette og hint. 

HAR I HUSKET AT DELTAGE I MIN KONKURRENCE OM TO BILLETTER TIL GALLA PRÆMIERE PÅ THE HUNGERGAMES: MOCKINGJAY PART 2?

Wearing:

Jacket: InWear

Top: Diesel

Jeans: MIH Jeans

Sneakers: New Balance 990

Sunglasses: AHLEM Pigalle from Poul Stig Briller

SHOP THE LOOK

Affiliate links

add comment

Weekend get away

13/11/2015

Jeg har pakket min taske, taget min mand under armen og sat kurs mod vores nabo, Sverige for at holde weekend. Vi skal her hen og chille, bade, drikke vin og sove længe. Desværre er jeg allerede tilbage i morgen, men nyd jeres fredag aften!

I've packed my bags, my man and set sails towards Sweden for a weekend get away. We are going here and my plan is to chill, swim, have a lot of wine and sleep in. I will be back tomorrow already, but enjoy your friday night!

add comment

091115

13/11/2015

Min hverdag er blevet kraftigt opgraderet med denne Goya dyne som er fuldstændig som at få et kram hver morgen. Den skinnende velour gør den lidt fancy selv på en grå mandag. 

My bear hug jacket from Goya have improved my life. It's so cozy and looks fancy and shiny. Perfect on a grey monday.

Wearing

Jacket: Stine Goya

Top: Adidas

Jeans: Diesel Skinzee

Sneakers: Adidas Boost

Bag: Truss NYC

SHOP THE LOOK

Affiliate links 

add comment

comments

WIN Mockingjay Part 2 Galla premiere tickets

12/11/2015

Jeg har en treat til jer - i hvert fald hvis i kan lide Hunger Games lige så meget som mig! Jeg har nemlig 2 billetter til galla præmieren i København på tirsdag d. 17. November kl. 19.00.

OMG OMG OMG!

Konkurrencen løber til og med mandag d. 16. November kl. 16.00 hvor jeg trækker en vinder som får direkte besked pr. mail.

For at deltage i konkurrencen om 2 billetter til Hunger Games Mockingjay Part 2 galla præmieren, skal i skrive en kommentar til dette indlæg (husk ægte navn og e-mail), hvor i fortæller jeres bedste Hunger Games historie - Det kan være et yndlingscitat, den bedste biografdate, dengang i nynnede Mockingjay melodien lidt for højt i bussen eller da i kom til at lave tre-fingers peacetegn istedet for 2. LOL. 

Jeg lægger lige ud - bare så det ikke bliver akavet:

Min bedste og pinligste Hunger Games historie, som på sin hvis så smukt understreger hvor vildt jeg har det over de film, skete i flyet fra Bangkok til København i Juni måned. Jeg havde rejst rundt i nord-øst Thailand i 6 dage med Kenneth og var træt og jetlag (stadig) da vi boardede flyet til KBH. Vi var så heldige at der var to hele ledige rækker som vi hurtigt fik indtaget. Dvs. 3 sæder til hver = sove hele turen. Jeg lagde mig til rette og kunne med nød(oglidt vold) tvinge skæmen rundt, så jeg kunne lægge ned og se film (valget faldt på den første Hunger Gamesfilm), samtidig med at jeg spiste den lækre flymad. Jeg er en følsom person, det skal jeg ikke lægge skjul på, men havde ikke regnet med at jeg skulle udgøre et mindre grådkvalt springvand. Der var tårer både da Katniss tager pladsen for hendes søster, da hun overgiver sig og kysser Peeta og da de vinder... Og helt sikkert også flere gange. Så lå jeg der og skulle kneb øjnene sammen i to timer mens jeg holdt øje med om min rejseven så mig, det ville nemlig give anledning til evig drilleri. Men sådan er det med fly, film og følelser #thepressure!

Fortæl jeres historie, citat eller lignende i kommentarfeltet inden d. 16. November kl. 16.00 hvor jeg trækker en vinder. 

May the odds be ever in your favor!

add comment

comments

Mocking Jay #2

11/11/2015

Hvis der er noget jeg har ventet på som en utålmodig 14 årig så er er anden del af Hunger Games 3. film - Mocking Jay part 2. Jeg fik først øjnene op for Hunger Games sidste år, men har indhentet en hel del og ventet i spænding! Hvad sker der med Peeta og kan Katniss virkelig redde hele verdenen? 

Filmen har præmiere i næste uge onsdag d. 19. November.

Ha' det lige vildt over den lille teaser ovenfor og så vender jeg tilbage med outfits og sko i morgen!

add comment

Monday kicks #3 Nike Cortez

09/11/2015

Denne uges MONDAY KICKS er en Nike klassiker der så småt finder vej til gadebilledet igen. Du kan måske huske Forrest Gump i sine hvide, røde og blå? Nørdeskoen er tilbage og selvom det har taget mig lidt tid at vænne mig til det, er jeg overbevist. Den smalle silhouet synes egentlig forfriskende efter mange år med klodsede modeller som huarache, air max 90, superstars og diverse Jordan modeller. Jeg har valgt denne Cortez fordi den er lavet i en bronzefarvet læder og med en opdateret sål der skulle sikre en bedre komfort. Jeg kan ikke lade være med at tænke at den er lidt juleagtig, lidt i stil med guldbomben jeg viste sidste uge, men igen tror jeg også at den bliver virkelig fin til sommer, med bare ben. Men alt er pænere med bare ben... 

I kan shoppe denne uges MONDAY KICKS her.

Jeg vil bruge Nike Cortez i metallic læder med grå uld bukser (en ting jeg er særligt besat af pt) med en stor frakke, fx denne fake fur fra Asos, en lille dametaske og et af de flotte smykker fra Ganni's samarbejde med Sophie Bille Brahe.

My MONDAY KICKS this week is a Nike Classic! It's slowly making it's way through fashion again, thoug you might remember it best from Forrest Gump. The geeksneak is back and this time it's in a metallic version with a new and improved sole. I think it's pretty awesome to see a slim silhoutte like this, compared to the bulky shapes that's been dominating the sneaker world. I thinks it's a perfect party season sneaker, with the metallic leather, but as always - i know it will be great with bare legs - everything is better in the summer, right?

Shop this weeks MONDAY KICKS right here

I would style my Nike Cortez metallic with gray wool pants, a huge comfy jacket like this fake fur one, a cute little lady bag and an earring from the Ganni x Sophie Bille Brahe collection.

Affiliate links

add comment

071115

08/11/2015

Jeg har haft en fantastisk weekend som nu slutter med serier og sofa. Ægte søndagaften. I går så jeg sådan her ud da jeg havde været på Bogforum og spist forfatterfrokost med Sidsel

This is how i looked on saturday going to Bogforum and having a writers lunch with Sidsel. Now my weekend is coming to an end with tv shows and chill. Sunday style.

Wearing

Shirt: Lovechild 1979

Pants: Lovechild 1979

Sneakers: Nike Air Max 1 Essential from Rezet Sneaker Store

Sunglasses: Ahlem from Poul Stig Briller

Affiliate links

add comment

Dinner look at Design Museum Danmark

07/11/2015

I går aftes var jeg til mit mest voksne arrangement nogensinde. Forfatter middag med mit forlag People's Press på Design Museum Danmark. Heldigvis havde jeg mit sidekick Sidsel med og vi sad til bords med nogle meget rare og hyggelige forfattere. Jeg havde taget noget voksentøj på og et par hvide sneakers i aftenens anledning. 

Wearing:

Blazer: InWear

Top: H&M

Pants: Marc Jacobs

Sneakers: Nike Air Max 1 at Rezet Store

Clutch: Saint Laurent

add comment

Vera's Marked: Sunday 12-5pm

07/11/2015

I morgen sælger jeg igen ud af garderoben, denne gang til Vera's Marked på Papirøen, Trangravsvej 14 - ved street food market. Dvs. du kan gøre gode køb, spise lækker mad og chille, på en og samme tid! Optur ik? Jeg har ryddet sygt meget ud, så kom forbi!

Vera's Marked

Kl. 12-17

Trangravsvej 14

Læs mere her.

add comment

comments

Bogforum 2015

06/11/2015

I morgen er der Bogforum 2015 hvor mig og Sidsel bliver interviewet af Chris Pedersen (som i måske kender fra DRK?) om vores bog SMART. Vi vil også være at finde på messen efterfølgende hvis i har spørgsmål eller vil have vores flotte signaturer i bogen. Jeg glæder mig helt vildt til at fortælle mere om SMART og håber i kigger forbi People's Press scenen kl. 11.00.

Se resten af programmet her og find mere info om Bogforum her.

add comment

comments

061115

06/11/2015

Gråvejr og et hint af tømmermænd har aldrig været den bedste kombi, så gik for jeans og striber idag. Prøvede at snyde systemet ved at tage en voksenblazer på og et par fancy sneakers - resten må klares med kaffe og fish'n chips. Min weekend er fyldt med sjove planer, blandt andet Bogforum i morgen (kom forbiiii) og Vera's Marked på søndag. Men mere om det senere. 

Wearing the easy stuff today and hiding it with my grown up blazer and fancy sneakers. I'll manage with plenty of coffee and fries. I have an exciting weekend coming up with the Danish Book fair in Bella Center and Vera's clothes market on sunday. I'll tell you more soon!

Wearing:

Blazer: Mads Nørgaard

Tee: Nørgaard paa Strøget

Jeans: Diesel Skinzee (my faves)

Sneakers: Nike Air Max 95 from Rezet Store

Bag: Truss NYC

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Dreamy outfit

04/11/2015

Jeg glæder mig så meget til at stå i Magasin og fortælle om min og Sidsels bog SMART. MEN - hvad skal jeg have på? Lige nu er jeg besat af tanken om Acnes Odelia stiletter, men måske lige et voldsomt nok indkøb... Men jeg holder skarpt øje med dem. 

Jeg ville bruge dem til et par vidde jeans, en(dnu) en mønstret Proenza Schouler t-shirt og så selvfølgelig med bogen under armen.

Kommer i forbi i Magasin i morgen? Jeg står på 2. sal (dameafdelingen) fra 15-18. Bare kig efter det store lyserøde banner, hah! Læs om eventet her.

What i dream to wear tomorrow when presenting my book at Magasin. Stop by from 3-6pm, on the 2nd floor. 

H&M jeans, Proenza Schouler tee, Acne Studios Odelia shoes & SMART book.

Affiliate links

Shop the look

add comment

What are we watching tonight?

04/11/2015

Hvis i har fulgt med i min Telia udfordring, så har i måske allerede læst mit indlæg om Roam like Home, Storytel og Spotify - nogle af de tjenester Telia tilbyder med deres abbonnementer. Næste 'udfordring' var at teste HBO Nordic. EJ den var hård. Jeg har simpelthen måtte se så mange serier hele tiden det sidste stykke tid. Helt forfærdeligt at være tvangsindlagt til sofatid med snacks (helst Ben&Jerrys Cinnamon Buns, den er SÅ VILD) og så bare kværne afsnit efter afsnit. Men jeg har gjort det og jeg kan meddele at det er pisse optur. Jeg gav min kæreste en ChromeCast i fødselsdagsgave tidligere på året - hehe god gave som jeg selv er lige så glad for. Det er virkelig genialt, for på den måde kan jeg streame mine HBO Nordic serier direkte fra min iPad til mit fjernsyn. 

De serier jeg har set på det sidste er den satiriske soap Veep, der handler om Selina Meyer, en kvindelig Vicepræsident der sigter efter toppen med hele hendes stab. The Wire (remastered), en dramaserie om narkomiljøet i Baltimore - en politi unit der i første sæson prøver at optrevle et narkokartel og finde den famøse Avon Barksdale. True Detective sæson 2, efterfølgeren til sæson 1 som jeg slugte råt. Colin Farell, Vince Vaughn og Rachel McAdams efterforsker en bizar mordsag samtisig med at de får rusket op i minder og selvfølgelig indleder romancer.

Den næste serie jeg skal igang med er Fargo og så drømmer jeg om at HBO Nordic laver den smarte feature med at næste afsnit afspiller automatisk - det er en glidebane men sygt nice når der er dømt serietid - og det er så hårdt at klikke afspil næste, kan i nok forstå.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Telia. 

add comment

Event: Smart in Magasin

03/11/2015

YES! Endelig kan jeg invitere jer til en hyggelig eftermiddag i Magasin på Torsdag d. 5. November mellem kl. 15-18 på 2. sal i dameafdelingen. Vi er så heldige at være på pletten med SMART bogen og glæder os så meget til at hilse på en masse af jer! Eftermiddagen igennem vil der være musik, tilbud, lækkerier (lover Magasin) og events i hele afdelingen, så der er kun gode grunde til at komme forbi. Jeg fortæller hvad bogen handler om og hvorfor i skal købe den - men kom forbi og sig hej, stil spørgsmål, fortæl nogle jokes eller hvad i har lyst til. Jeg lover det bliver hyggeligt! Jeg står ved den store kaktus og en kæmpe plakat med et billede af mig og Sidsel, så det burde være lige til at finde!

I kan læse mere om eventet her.

KOM FORBI!!!

add comment

Monday kicks #2 Asics Gel Lyte V Liquid Gold

02/11/2015

SÅ er jeg klar med en sen MONDAY KICKS. Denne mandag har jeg udvalgt en klassisk model fra Asics, nemlig Gel Lyte V som oprindeligt blev sendt på markedet i 1993 og har siden udgivelsen fået status, ikke bare som performance sko men i høj grad også som en favorit blandt sneakerheads. Det er en a de modeller der ofter bliver taget frem i designsamarbejder og derfor ender som stærkt eftertragtede og ekstremt kostbare. Denne udgave er i 'Liquid gold' og man kunne næsten kalde den en jule (kliché) sneaker, for den er bestemt festlig og vil helt sikkert tiltrække noget opmærksomhed. Jeg synes den er sej til et vinterlook, men lige så brugbar til sommer med brune ben. 

Shop Asics Gel Lyte V Liquid Gold hos Rezet Sneaker Store her

Okay, are you ready for the 2nd MONDAY KICKS? This time i have picked out an Asics classic, the Gel Lyte V. This sneaker was originally released in 1993 and have since grown from a popular performance shoe to a sneaker head favorite and is often used in collaborations and ends up as very expensixe sought after sneaks. This 'Liquid Gold' colorway is some what Christmas perfect (too cliché right?) but i actually like it for the winter together with a cozy look, but also with tanned legs during summer. 

Shop Asics Gel Lyte V Liquid Gold at Rezet Sneaker Store here

Affiliate links
WHAT TO STYLE IT WITH?? A peachy bomber, perfect cropped jeans and a retro polo. You're welcome!

add comment

311015

02/11/2015

Jeg synes dagene forsvinder som dug for solen - inklusiv denne weekend som har stået på børnefødselsdag, middagsaftaler og et smut forbi Sneaker Banquet det halvårlige sneaker marked i København K. Denne uge bliver god og travl -blandt andet med et kundeevent i Magasin torsdag som jeg snarest fortæller mere om!

I just blinked at the weekend was over. I celebrated my niece, had lovely dinners and stopped by Sneaker Banquet a biannual sneaker sale in the heart of Copenhagen. This weel will be super busy but fun! I'm attendig a shopping event in Magasin on thursday that i will tell you more about soon.

Wearing:

Jacket: Designers Remix (similar here)

Dress: Ganni

Jeans: Mih jeans

Sneakers: Nike Air Huarache

Necklaces: Hvisk Moon necklace and Trine Tuxen friendship moon necklace

Earrings: Hvisk loop earrings and Trine Tuxen shooting bullet earring

Rings: Hvisk wave ring and eternal green ring

Affiliate links

add comment

comments

Yoga Gear

01/11/2015

Billedet er fra min tur til Thailand i Juni hvor jeg stod tidligt op de fleste morgener for at lave yoga i solopgangen. 

Jeg har støvsuget www for noget af det bedste yoga gear - mine favoritter er Casall, Adidas, Nike og Stella McCartney for Adidas.

Tøj:

Til hot yoga og Bikram foretrækker jeg en kort sportstop og et par korte shorts. Det er ret individuelt hvad folk træner i og om man foretrækker kort eller langt og om man har det fint med at have bar mave. Jeg synes personligt at lange bukser og en bluse bliver alt for varmt og alt for klistret, men prøv dig frem.

Yogamåtte:

Jeg bruger enten mine Yama måtter som er kombineret skummåtte med en lag frotte så man kan stå fast. Ellers bruger jeg en almindelig yoga/træningsmåtte med et grip towel eller Casalls tynde måtte. 

Hydration:

Nalgene synes jeg laver de bedste drikkeflasker. De er lette at rengøre og kommer i så mange størrelser og med forskellige låg, afhængig af hvad man skal bruge. Til Bikram og hot yoga bliver mit vand dog ret varmt i løbet af klassen, så jeg skal have fat i en Hydroflask termoflaske der holder vandet koldt. Efter klassen drikker jeg ret tit en kokosvand som er ekstra hydrerende, og smager mega godt. Det er også ret rart at drikke noget sødt for at få blodsukkeret stabiliseret. 

I have searched trough the www to find you the best yoga gear from my fave brands. What you prefer to do yoga in is so individual, but for yoga outfits i prefer cropped tops and tight shorts.

In terms of mats i use my Yama mat or a regular yoga mat with a grip towel or a thin yoga layer from Casall on top.

To stay hydrated i bring my Nalgene flask which is easy to clean and comes in so many different sizes. I want to get a Hydro flask since it keeps the water cold during class. You need that! After class i drink plenty of water but also treat my self with a coconut water to get even more hydrated and to balance out my blood sugar.

Shop my yoga faves here:

Tops

Shorts

Mats and gear

Affiliate links

add comment

comments

Organic Basics

31/10/2015

Jeg har for nyligt opdaget det danske mærke Organic Basics - på alle måder er jeg så langt fra deres målgruppe som overhovedet muligt, men ikke desto mindre er jeg total begejstret for konceptet. Organic Basics leverer (basic) strømper og undertøj til mænd. Lavet i økologisk bomuld i god kvalitet, kommer strømper og boxershorts i sort, i en model. Ikke så meget fuss, bare lige det (jeg forestiller mig) mænd har brug for. Hvad der er endnu smartere, er deres abbonoments ordning. Du signer op og udfylder hvor mange par strømper og boxershorts du har brug for, og hvor ofte du har brug for dem. Så kommer de med det angivede interval, til din postkasse. Smart ik? Jeg tænkte det var en oplagt gaveidé eller bare et tip til de mandlige læsere jeg har.

Er i der ude?

Shop Organic Basics her.

I recently discovered the danish brand Organic Basics. I'm in no way part of their target group, but none the less i love the concept. Organic Basics make you (or your man) the essentials he need, like boxers and socks in black organic cotton. What is the brilliant part is that you can make a subscription and receive the basics you need, when you need it. I thought it would be a nice gift or just a weekend reccomendation for my male readers.

Are you out there guys?

Shop Organic Basics here.

add comment

Having the best coconut water from Unoco wearing Adidas by Stella McCartney top & shorts.

Getting ready for class wearing Casall top and shorts.

My Nalgene flask with electrolytes.

Ready for another day with my Yama mat.

Another day another Bikram Yoga class

On it again

Another class finished wearing Casall top.

Chilling after class wearing Adidas top

High spirits before class wearing Casall top.

After work out snack - my fave Raw Bite.

After a tough class wearing Nike top & Mads Nørgaard x Saysky shorts.

Last day and challenge finished!

With ma Bikram Crew Cecilie & Ida <3 Wearing Adidas by Stella McCartney top & Casall shorts.

Halloween vibes at the studio!

Dressing room situation

On my way to class!

Testing the Yama shorts and awesome crop top for another class. 

Class finished wearing Casall top and Adidas by Stella McCartney shorts.

Bikram Yoga Copenhagen 10 day challenge

30/10/2015

Hvis i har fulgt med på instagram og snapchat har i nok ikke undgået at se at jeg de sidste 10 dage har været ret meget til yoga. Sammen med Cecilie Blaksted besluttede jeg mig for at komme godt i gang med at træne igen (har været lidt ude af rutinen) og hvad bedre end yoga. Vi tog et ti-dages tilbud hos Ida som er instruktør hos Bikram Yoga Copenhagen i Ryesgade og gik i gang. Bikram yoga er en sekvens på 26 stillinger + 2 åndedrætsøvelser der udføres i løbet af 90 minutter (hver øvelse gentages 2 gange) i et lokale der er opvarmet til 40 grader. Jeg er vant til hot yoga på ca en time pr. klasse, men det var alligevel virkelig hårdt at komme i gang og 90 minutter føles som en uendelighed den første klasse. 

Målet var at komme til Bikram yoga hver dag i ti dage - desværre blev jeg forhindret 2 gange. Det var jeg virkelig ærgerlig over, men på den anden side så er der en del begrænsninger i at have et arbejde, studie osv. der skal passes og så lige nå en træningssession på 90 minutter. Det måtte jeg bide i mig, selvom det ikke huer mit konkurrencegen. Jeg følte dog, på sidste dagen, at jeg har fået virkelig meget ud af det her forløb, 8 eller 10 dage, det er faktisk ikke så meget det præcise antale dage, det kommer an på. 

Det jeg fik ud af det, var været en daglig pause hvor jeg kun skulle koncentrere mig om at trække vejret og gøre hvad en instruktør sagde. Det fede ved Bikram er at din krop begynder at genkende sekvensen så du kan koncentrere dig om din vejtrækning og på den måde nå et meditativt stadie. Det er måske ikke alle klasser der er lige 'meditative' eller at det er hele klassen, men det kommer efter noget tid og det er mega fedt. At træne det samme hver dag, betød at jeg hurtigt så resultater i forhold til hvor langt jeg kunne gå i stillingerne, både i henhold til smidighed, balance og styrke - så fedt at kunne se fremskridt. 

I've just finished an awesome 10 day Bikram yoga challenge with Cecilie my work out buddy and Ida from Bikram Yoga Copenhagen on Ryesgade. I was tough shit to get it done, but so worth it. I enjoyed my daily work outs and the meditative vibe. Unfortunately i didn't make it to two of the classes which was kind of annoying, but then again, life happens. I feel so ready for fall and got my work out kickstarted again.

Hover over the pictures for outfit links and captions.

Outfits from top to bottom:

Adidas by Stella McCartney top & shorts// Casall top and shorts // Casall top // Adidas top // Casall top // Nike top & Mads Nørgaard x Saysky shorts // Adidas by Stella McCartney top & Casall shorts // Yama shorts and awesome crop top // Casall top and Adidas by Stella McCartney shorts.

Affiliate links

SHOP THE LOOKS

add comment

Poul Stig vintage frames

27/10/2015

I har måske spottet måske mine nye briller på instagram, men syntes de fortjente et indlæg i sig selv. Jeg har indgået et samarbejde med en af mine absolut favorit optikere, Poul Stig Briller, så i vil se meget mere her fra, snarest. Men first things first - mine nye frames. Det her er et gammelt Poul Stig stel fra 70'erne (mener jeg) som Sara, der er bestyrer i Poul Stig på Gammel Kongevej har gået og gemt på. Hun har en hel samling af vintage stel, både fra Poul Stig, men også fra andra mærker. Det er helt fantastisk at prøve alle de vilde og tossede faconer, det var virkelig en anden brillemode. Ikke desto mindre blev jeg forelsket i det her runde klare stel som Sara så fiksede i stand til mig. Jeg kan godt lide at de er ret markante og anderledes i formen, men samtidig ikke forstyrer for meget. Det er klart et mere modigt brillevalg end noget jeg har haft før, men jeg kan lide det. Poul Stig har en klassisk rund model der hedder Holger, som minder meget om og findes i forskellige farver, hvis nu der skulle være andre modige brillervenner der ude. Find dem her

add comment

Gangs of New York with Nike and Vogue.nl

27/10/2015

Da jeg var i New York i sidste måned havde jeg muligheden for at samarbejde med Nike og hollandsk Vogue om denne serie af streetstyle billeder fra byernes by. Jeg skulle style mit favorit item fra Nike - det blev verdens blødeste tech fleece pants som jeg kombinerede med en sort muscle tee, min BFF pin og et par sorte lak loafers. Jeg havde cyklet til China Town hvor jeg skulle mødes med Daniel fra The Urban Spotter, som skulle tage billederne og vi blev ret hurtigt enige om at den skulle være med. 

Se resten af serien her.

When i was in New York last month i had the pleasure of working with Nike and Vogue.nl on this cool street style series in the big apple. I styled my favorite item from Nike - the Tech Fleece pants with a clean black muscle tee and some shiny loafers, and of course my tiny BFF pin. Since i biked to Cine Town to meet up with Daniel from The Urban Spotter, we decided to shoot the bike as well. 

See the rest of the pictures here.

Wearing:

Top: H&M Trend (similar here)

Pants: Nike Tech Fleece

Shoes: 2nd Day

Bag: Truss NYC

Pin: Valley Cruise Press

Affiliate links

add comment

251015

27/10/2015

Mit outfit fra i søndags hvor jeg var til dagens bikram yoga klasse i Bikram Yoga København. Studiet ligger farligt tæt på et af mine yndlingssteder Mirabelle. Så naturligvis fik jeg pizzasnack og kaffe i solen her, efterfølgende. Jeg har før vist jer nogle styles fra Armoire Officielle og endnu en gang har de lavet en fantastisk kollektion i virkelig lækre materialer og gode snit. Sweatshirten er en no brainer - lyseblå (tjek), klassisk fit (tjek) og FEMME broderi (tjek). Det bliver en favorit. Bukserne er lidt mere specielle med deres boxy og lidt rideinspireret facon i en dyb dyb mørkeblå. Kjetil, designeren bag Armoire, bruger nemlig aldrig sort. Jeg synes de fungerer helt perfekt til Stans Smiths, men har en ide om at de også vil være perfekte med mine nye støvletter fra Gardenia (de her i sort). 

My sunday outfit in the last light of the day after a Bikram class at Bikram Yoga Copenhagen and pizza snacks and coffee at my favorite place Mirabelle. I was wearing an outfit from Armoire Officielle with the perfect baby blue sweatshirt and a pair of deep dark blue boxy wool pants. Kjetil, designer behind Armoire never use black, always shades of navy or dark blue. I think the pants work great with sneakers like Stan Smith, but i can't wait to wear them with my new heels from Gardenia (these in black).

Wearing:

Sweatshirt: Armoire Officielle

Pants: Armoire Officielle

Sneakers: Stan Smith by Raf Simons for Adidas


add comment

Monday kicks #1 ADIDAS x HYKE

26/10/2015

Velkommen til MONDAY KICKS et nyt tiltag som jeg vil forsøge mig med. I mit arbejde hos Rezet Sneaker Store er jeg hver dag omringet af de sejeste og mest fristende sneakers, så hvorfor ikke dele dem med jer? Jeg vil hver mandag poste en sneaker fra vores shop - enten en ny en, en særligt sej en eller for eksempel en jeg ikke kan få ud hovedet. 

Første MONDAY KICKS er fra ADIDAS' samarbejde med Japanske HYKE, som jeg har det pænt vildt over. Jeg har selv et par ting fra tøjkollektionen, som er så seje - fx den slangeprintede sweatshirt. På sko delen har de taget Stan Smiths forganger Haillet frem igen og skabt en hvid version, samt denne slange printede. Haillet var en fransk tennis spiller som havde sin storheds tid i 50'erne og altså oprindeligt lagde navn til en af de mest kendte sneakers, som nu går under navnet Stan Smith, efter Haillet trak sig tilbage fra tennis verdenen. HYKEs version har ingen hælkap og et minimum af detaljer, hvilket afspejler det Japanse mærkes renhed som også går igen i resten af kollektionen. 

ADIDAS X HYKE Haillet sneaker

Shop ADIDAS X HYKE sneakers her.

Jeg vil bruge denne sneaker med sorte herrebukser, en oversized strik og et par kæmpe solbriller - solen kan jo godt være skarp her i efteråret.

Welcome to MONDAY KICKS a new weekly edit with my favorite sneakers. Through my work in Rezet Sneaker Store i'm surrounded by awesome sneakers on a daily basis - so why not share the news and the goodies? I will each monday select a pair of kicks that i will post - be it new arrivals, oldies but goodies or simply just a pair that are too good. 

First up is this pair of kicks from ADIDAS' collab with the japaneese brand HYKE. A collab i'm pretty excited about. I've all ready got my hands on some of the apparel, but the shoes are really good as well. HYKE have taken Haillet the predecessor of the most popular sneaker last year - Stan Smith and tweaked it with a version in all white and this snake printed version. Haillet was a french tennis player from the 50'ies who initially was the name behind the ever so classic white tennis shoe. After the retired from tennis, the shoe got a new name, and is now known as Stan the man (Stan Smith).  I like how the silhouette is completely clean with no heel cap and a minimum of details - it reflects HYKE's japaneese design easthetics.

ADIDAS X HYKE Haillet sneaker

Shop ADIDAS x HYKE here.

I would wear these with black dress pants, a chunky knit, a flashy clutch and a pair of huge sunglasses - the fall sun can be sharp!

Affiliate links

add comment

Fashion Week Throwback

26/10/2015

Jeg faldt over det her outfit fra modeugen i København som jeg helt har glemt at poste. Det var onsdag aften på vej til Han Kjøbenhavn show i Carlsbergbyen. Mig og Caro fandt et eksotisk hjørne om man så må sige, mellem alt byggeriet. 

I totally forgot to post this outfit from Copenhagen Fashion Week that i just found. It's was wednesday everning on my way to Han Kjøbenhavn show in the old Brewery district. Me and Caro found an exotic corner between all the construction work going on. 

Wearing:

Vest: Topshop (available at Topshop Østergade)

Top: Mads Nørgaard

Pants: Topshop (available at Topshop Østergade)

Sneakers: New Balance 576 from Rezet Store

Sunglasses: Ray Ban Meteor

Affiliate links

add comment

#blivset

26/10/2015

Jeg er så glad for at kunne være med til at udbrede budskabet om denne kampagne fra Børneulykkesfonden, der sammen med Codan har fået Soulland og KBH kendis rapper Kesi til at designe en kollektion med udgangspunkt i alle børns yndlings materiale - refleks. Mega praktisk, relevant og sejt! Jeg sportede huen i fredags da jeg var på Louisiana i total mørke og matchede ved et tilfælde oven i købet min New Balance sko. 

Se kollektionen her, shop huen her og husk #blivset

Indlægget er udgivet i samarbejde med BUF 

add comment

comments

221015

25/10/2015

Er blevet helt 90'er glad for denne her denim jakke - den minder mig om denim på denim sæt, men på en mere sofistikeret måde end da jeg var 12 år. Synes den fungerer ret fint til pæne suitbukser og en af mine favorit longsleeves fra Proenza Schouler. Bliver seriøst aldrig træt af deres print. 

I'm really into thos 90'ies denim jacket that reminds my of something i wore when i was 12 years old - i think i styled a little better this time around. I like to use it with dresspants and my fave Proenza tee - i need more of these.

Wearing:

Jacket: Diesel

Top: Proenza Schouler (similar here)

Pants: Munthe

Sneakers: Adidas Temper Run from Rezet Store

Bag: Truss NYC

Necklaces: Trine Tuxen

Affiliate links

add comment

Kaktus KBH in Nørgaard på Strøget

25/10/2015

Kender i Kaktus København? Den fineste lille Kaktus butik på Jægersborggade der kun sælger fashionable stikkende planter i potter? Jeg har været forbi den et par gange og beundret de virkelig seje store kaktusser, der ligner noget fra en tegnefilm. I sidste uge fyldte Kaktus København, Nørgaard på Strøget med et kæmpe udvalg af kaktusser som du nu kan købe. Jeg var forbi i torsdags og købte mig en lille fin femfinger kaktus (jeg aner ikke om den hedder det, men den har fem dutter). Den er kommet på plads i min lille samling af planter jeg ikke har dræmt endnu og jeg er svært tilfreds med mit køb.

Tjek Kaktus Kbh ud på Jægersborggade 35 og på instagram @kaktus_kbh og tag også lige forbi Nørgaard på Strøget og se den fine udstilling.

Nørgaard på Strøget, an iconic store in Copenhagen, just filled up their shop with pointy plants from the cool Kaktus København, who normally resides in Nørrebro. I stopped by earlier this week and bought myself a small cute five finger cactus (i don't know if it's even called that?) for my collection at home. I'm pretty excited about it. 

Check out Kaktus København on Jægersborggade 35, on instagram @kaktus_kbh and remember to stop by Nørgaard på Strøget for a midtown cactus fix. 

add comment

231015

24/10/2015

Mit fredagslook, som lige så godt kunne være fra i dag. Sættet fra Label No. 2 er stadig en favorit og var perfekt til en rimeligt afslappet fredag med et par møder, Bikram Yoga og en tur på Louisiana. Hvis i følger med på instagram og snapchat har i nok set at jeg er i gang med en 10 dages Bikram Yoga challenge med Cecilie hos Bikram Yoga Copenhagen. Jeg skriver lidt mere om det når vi er færdige på torsdag. I dag er dag 5, og halvvejs føles virkeligt godt!

Nu er jeg på vej til dagens Bikram klasse og så direkte til pizza og bajer med mine veninder - der skal jo være lidt balance. 

My chilled friday outfit. I only had a few meetings a Bikram class and a night trip to Louisiana so i decided on a casual friday. I'm currently halfway through my 10 day Bikram Challenge with Cecilie in Bikram Yoga Copenhagen. So far so good.

I'm on my way to todays class and then straight to meet up with my girls for beer and pizzas - you gotta have some balance right?

Wearing: 

Sweatshirt: Label No. 2

Pants: Label No. 2

Sneakers: New Balance 990

add comment

Truss x Opening Ceremony

21/10/2015

Truss NYC som jeg har vist titusinde gange før - fordi de har lavet min yndlingstaske, har endelig lanceret deres sygt pæne mini kollektion med Opening Ceremony. Designet består i en sort (luksus) udgave af den klassiske Truss tote med en lang læderrem til skulderen og små nitter i bunden. Tote'en kommer i to størrelser og kan shoppes her

Truss NYC, the brand behind my fave tote that i've been showing off a million times, finally launched their mini collection together with Opening Ceremony. The design is a clean black version of the classic tote with a leather strap and mini studs. The collab can be found and purchased here

Photo: Romain Duquesne

add comment

Fenty x Stance

20/10/2015

Rihannas samarbejde med det all american sokke brand Stance er lige landet i Rezet Store og jeg kan ikke få hænderne ned. Forleden dag tog jeg de her billeder med Rezets fotograf Philip og tænkte jeg lige ville dele dem her. Min favorit er den pink Punk N Patch og toe sokken med Pedi Cure. Hvor optur er de ikke lige? Og det er ikke så underligt at have toe sokken på, som det ser ud - fx er det genialt til flip flops ;)

I'm in love witht he Fenty collection for Stance Socks that just arrived in Rezet Store. So many good styles that will for sure bang up my sock collection. Get your Rihanna worthy socks today!

Find hele udvalget af Rihannas kollektion for Stance Socks her.

add comment

191015: Aarhus

19/10/2015

Dagens kontor har været Great Coffee i Aarhus' Latiner kvarter. Jeg har aldrig drukket så meget god kaffe på en dag og kan varmt anbefale den fine kaffebiks i baggården. Klart et sted jeg skal besøge igen.

Today my office has been Great Coffee in Aarhus. Such a cozy place with really really great coffee. It's definately not the last time i visit. 

Wearing:

Coat: Ganni

Top: &Other Stories

Jeans: Weekday (similar)

Sneakers: Adidas at Rezet Store

Affiliate links

SHOP THE LOOK HERE 

add comment

Mads Nørgaard x Saysky

19/10/2015

Mads Nørgaard har for nyligt lanceret et samarbejde med kult trænings brandet, Saysky. En lille kollektion af trænings og løbetøj der forener Sayskys sports 'knowhow' og Nørgaards umiskendelige striber (og prikker). Jeg testede tights og jakke i til min weekendtræning og de er så godkendt! Løbetightsne er de blødeste i hele verden og sidder så godt. Glæder mig til at flashe prikker på mine ugentlige løbeture fra nu af. 

This weekend i tested my new gear from the Mads Nørgaard collab with cult running brand Saysky. The collection is made with Saysky's know how and Mads Nørgaards distinct stripes (and dots). The tights are really comfy and super soft. I can't wait to show off these dots on my weekly runs.

SHOP MADS NØRGAARD X SAYSKY HERE.

add comment

comments

Sunday walk

18/10/2015

Hele min weekend har været fyldt med familie og chill, lange ture, dyrespil og nogen der så fodbold i fjerneren. Ret hyggeligt efterår, når det nu skal være. Som jeg har nævnt før så er det virkelig bare vinterjakke sæson, sådan for alvor. Jeg pisse fryser i hvert fald. En af de jakker der kommer til at redde min vinter er Stine Goyas Juliette dunjakke. Da jeg kom tilbage på kontoret efter først New York og så London, stod der en kæmpe lyserød pakke med et 'Tillykke med bogen' kort og denne her dunven i. 

Weekend chill in this awesome down jacket that will keep me warm all winter. When i got back from my trip to New York and London, a huge pink package from Stine Goya was waiting for me at the office with a 'Congrats on the book' card and this bad boy in it. 

Stine Goya Juliette Jacket 

Photo: Line Westerboe

add comment

Sunday tip: Follow @smartthebook

18/10/2015

Husk at i kan følge med i SMART (altså bogens) where abouts på instagram @SMARTTHEBOOK

Vi opdaterer ofte med nye forhandlere, pæne ting og sager fra vores SMART verden.

Ha' en dejlig søndag.

KØB SMART HER

Video & editing: Victor Toftsø

add comment

161015: Equality Beliver

17/10/2015

Lige siden jeg så Sidsel i denne her sweatshirt fra Weekday har jeg været helt oppe at køre over den. Den perfekte boxy facon, pæn grå jersey og en holdning jeg kan stå inde for. I torsdags fandt jeg den i Weekdays herreafdeling #missionaccomplished 

Forresten så har jeg endelig fået fingrerne i bloggerskoen #1, New Balance 990 som Naked lige har fået hjem. De er lidt dyre men så nice og pæne og virkelig gode at have på

Jeg synes mine uger forsvinder som dug for solen, så jeg nyder virkelig nogle stille weekender og ser helt frem til Ikea ture og familietid.

God weekend!

I finally found this awesome sweatshirt from Weekday that i've been eyeing on Sidsel. It's from Weekday and just hit stores. I love the boxy fit, the perfect grey melange jersey and the cool statement. Now it's mine! Oh and i finally bought the #1 bloggershoe the New Balance 990 that Naked just got in store. So awesome and fits so well, though they are a little pricey.

I feel like the days dissapear so fast so i try to enjoy some cozy weekends and actually look forward to trips to Ikea and family chill.

Have a great weekend!

Wearing:

Sneakers: New Balance 990

Sweatshirt: Weekday

Jeans: Mih jeans

Necklaces: Trine Tuxen

Bracelet: X Jewellery

Ring: Hvisk

Affiliate links

add comment

Mads Nørgaard free shipping this weekend

16/10/2015

Weekend hilsen fra Mads Nørgaard med gratis levering til og med søndag. Mine favoritter fra den nye kollektion som lige er landet er den sorte rullekrave, den geniale strikkjole med hvide detaljer på ærmerne, den grå strik som virkelig skal flytte ind snart! og så en Nørgaard klassiker, de punk seje sorte lak bukser samt den fine off shoulder strik i navy.

Der er også en hel del pæne ting til herrerne, hvis nu man er på udkig efter det.

Mads Nørgaard offers free shipping all weekend so get shopping! Here's my faves.

SHOP MADS NØRGAARD HERE

add comment

151015

16/10/2015

En af mine yndlingskombinationer er jeans + t-shirt + sneakers. For ikke altid at ligne en dreng er mit trick at tilføje en blazerjakke, vælge et par af de seje sneakers fra gangen og bruge en langærmet tee, til fordel fra en kortærmet. Denne her fra Proenza Schouler er virkelig en af mine favoritter og siden de bliver ved med at lave dem i nye flotte farver og mønstre, fortsætter jeg med at spare sammen og købe dem. 

My favorite outfit combination must be jeans + tee + sneaks. To make it a little more interesting i add a blazer and try to pick out the nicer sneaks from my collection. I also love to use a longsleeve tee like this one from Proenza Schouler. They make them in the best colors and prints, so i have to keep saving my money so i can buy them.

Wearing:

Blazer: InWear

Tee: Proenza Schouler

Jeans: Mih Jeans

Sneakers: Nike Air Max 95 at Rezet Store

Necklace: Trine Tuxen

Affiliate links

add comment

Shooting

15/10/2015

Hele dagen i går var jeg på skydning for at tage billeder til at nyt projekt - da det først kommer ud til foråret holder jegd et hemmeligt lidt endnu. Jeg skulle ikke selv være foran kameraet, men det skulle nogle af de sejeste damer jeg har i mit liv til gengæld. Det var en virkelig lang, men ret optur dag, hvor jeg som bonus fik lov at se en helt masse veninder og seje damer. Glæder mig til at fortælle mere om projektet og vise jer resultatet. 

Yesterday i spent all day in the studio working on a very exciting project that i will launch this spring. I didn't pose for the camera this time around, instead i had picked out the coolest girls i know to do it. I can't wait to show you the result!

add comment

comments

Oh My Brows

15/10/2015

Øjenbryn er en af de få ting jeg kan hidse mig op over, når det gælder skønhed. Strukturen, farverne, tykkelsen, formen. De kan ændre så meget. Jeg samler på øjenbrynsprodukter og elsker at tilføje nye favoritter til samlingen. Ærgerligt jeg kun har to bryn at preppe ad gangen... Min begejstring for bryn og dertilhørende produkter, kombineret med min indtagende betagelse af det amerikanske beauty brand Glossier er lig med total ekstase over Glossiers nyeste produkt - Boy Brow. Ikke et nyt eller banebrydende produkt, men en god basic bryngel med eller uden farve, der sætte dem så de holder. Jeg må få et stk. ekspederet til Europa asap. 

Boy Brow koster 16$ og kan bestilles online fra 19. Oktober, men desværre kun til USA.

Eye brows are one of the few beauty obsessions i have - i'm really not good at beauty stuff. But with brows, it's a whole other story. The shape, the color, the texture, it can change everything. I like to test new products and add faves to my ever growing collection of brow products. Too bad i can only prep the two brows i have... Anyways, my love for brows, combined with the utmost fascination and addiction to the Glossier brand equals total excitement about their latest product Boy Brow. The simple basic brow product everyone needs. The Boy Brow preps and colors your brows so they stay nice and sharp. I totally need one of these bad boys shipped to europe asap.

Boy Brow is $16 and can be ordered online from October 19th.

add comment

131015: Tartan that

13/10/2015

Skotstern er et af mine yndlings mønstre, det er klassisk og traditionelt, men har også referencer til Rock og Punk. Ganni har brugt skotstern på en hel serie i efterårskollektionen og jeg elsker at kunne matche den boxy frakke med uldtasken. Matchy tirsdag!

Love the tartan print. So classic but still references to the rock and punk culture. Ganni used this print a lot this season and i like to match up the boxy coat with the tiny wool bag. Matchy tursday!

Wearing:

Jacket: Ganni

Bag: Ganni

Pants: InWear

Affiliate links

add comment

White on White by Jayne Min

13/10/2015

En af mine yndlings bloggere, Jayne Min fra STOP IT RIGHT NOW har slået pjalterne sammen med &Other Stories og stylet en kampagne der lander i butikkerne på torsdag d. 15. Oktober. Min's LA cool blandet med søde små hunde og kaktusser er genialt og en af grundende til at hendes stil bliver ved med at inspirere. 

This collab between one of my fave bloggers Jayne Min from STOP IT RIGHT NOW and &Other Stories is brilliant. LA cool, cute dogs and lots of greens is just what makes Min so cool and inspirering. The collection featured in the story will be in stores on thursday october 15th.

add comment

Bevi Bevi

11/10/2015

I går aftes tog vi en føljeton på Sidsels fødselsdag og spiste middag på Bevi Bevi på Vesterbro. Konceptet er enkelt med 6-8 retter fra 200 kr. Vi fik Ansjoser, røget laks, burrata, tatar, kødboller, vitello og panna cotta - det hele var sindsygt lækkert. Vi fik en flaske rosé til og toppede op med et par Campari soda og Paolo Limonata. Stedet er småt og hyggeligt så bestil bord i god tid.

Last night we continued the birthday celebration with Sidsel and had dinner at Bevi Bevi in Vesterbro. They have such a cozy space and a simple concept with 6-8 courses for around 200 dkk. We got anchovies, salmon, burrata, tatare, meat balls, vitello and panna cotta. The menu changes from day to day. Vi had a bottle of rosé and topped it off with some campari sodas and Paolo Limonata. Such a nice place that i can highly recommend - it's very small and crowded so make a reservation in advance.

Bevi Bevi Oehlenschlægersgade 53, Copenhagen.

add comment

101015: Saturday outfit

11/10/2015

I går var jeg pænt ramt efter Sidsels fantastiske fødselsdagsfest i fredags, der startede med kæmpe Aperol Spritz, førte til Limbo konkurrence (undertegnede vandt, sa'fø'li') og sluttede Diplo på Søpavillionen. Heldigvis var vejret dejligt og jeg brugte næsten hele min lørdag på at gå tur på Vesterbro, drikke kaffe og spise frokost på Dyrehaven. 

My outfit from yesterday where i was coping with Sidsels awesome birthday party on friday that took us from giant Aperol Spritz' to limbo and ended up watching Diplo perform. I spent my saturday chilling in Vesterbro having coffee, walking around and having lunch at Dyrehaven.

Wearing:

Jacket: Ganni

Pants: Topshop

Socks: Custommade

Sneakers: Adidas Temper Run from Rezet Store

Sunglasses: A. J. Morgan at Adélie

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

#smartthebook launch party

10/10/2015

Endelig kan jeg dele denne her lille film med jer, fra min og Sidsels verdens bedste bogreception i forrige uge. Royal sørgede for uanede mængder af kolde Royal Økologisk øl, La Glace sørgede for vores yndlings Sportlagkage og Photobooth CPH havde lavet den vildeste photobooth i SMART tema så vores gæster kunne forevige aftenen i en lille stribe billeder. Vi havde fyret den af med SMART postkort, SMART balloner, SMART stickers og vores bedste SMART venner. Tak til alle der kom forbi og alle jer der har købt bogen og støttet op på instagram, blogs og facebook. I er de bedste!

Hvis i ikke har købt bogen endnu (hvilket i selvfølgelig har! Ik?) så køb den her og del endelig jeres SMART moment med #smartthebook på instagram, så vi kan se med. 

Photo: Victor Toftsø

Editing: Frankie Junior Manata

Tak til Royal, La Glace, Photobooth CPH, People's Press, Baum und Pferdgarten & Bruuns Bazaar. 

add comment

HVISK give away part 3

08/10/2015

Så er jeg klar med sidste og 3. ledetråd i min give away med HVISK. I kan nemlig vinde et af mine yndlings smykker fra deres kollektion, et smykke jeg selv har og faktisk nærmest går med hver dag.

MEN jeg siger det ikke endnu - i skal nemlig stadig gætte det. D. 10. Oktober vil jeg afsløre hvad præmien er og hvem der er vinderen - og nu er vi nået til ledetråd nummer 3 (se den første her og anden her).

Jeg LOVER jer, det er en optur præmie!

I kan deltage ved alle tre ledetråde ved at linke til det smykke i gætter på jeg udlodder.

I kan kigge på hele kollektionen fra Hvisk lige her.

Skriv en kommentar med et link til det smykke fra Hvisk som i gætter på jeg udlodder og hold øje med næste ledetråd! I kan deltage på alle tre ledetråde.

Tredje ledetråd: 

THERE IS TWO...

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Hvisk og indeholder affiliate links.

add comment

comments

071015: School day

07/10/2015

Min dag er blevet brugt på feltarbejde og forelæsning på ITU. Er svært tilfreds med at have en dag i ugen hvor jeg 'stikker' af til studieboblen. Jeg har endelig fået mulighed for at vise de her fine mørkeblå velour støvler som seje Trine har lavet for Bianco. De har pyntet på min skohylde og bliver perfekte til efteråret. 

My look from today, that i spent in my weekly study bubble at ITU. Perfect mid-week break from work. I finally got to wear the awesome boots that Trine did in collaboration for Bianco. They have been very decorative but i know they will be so good for fall looks. 

Wearing:

Jacket: BZR

Neclaces: Trine Tuxen

Jeans: MIH

Boots: Bianco x Trines Wardrobe

Bag: Truss NYC

Affiliate links

add comment

Go Play

07/10/2015

Som en del af mit samarbejde med Telia, er jeg som bekendt sat på den opgave at teste en hel masse af de features der følger med deres abbonnementer. I denne måned er det Spotify, men hvis ret skal være ret så er det faktisk en app jeg har brugt de sidste par år, rigtig meget. Jeg hører musik når jeg gør rent, rydder op, cykler i skole, på arbejde, arbejder, træner, løber, lufter min hund, går tur og når jeg er til fest - og for det meste er det igennem Spotify. Jeg laver ofte spillelister til mine cykelture, fordi mandag morgen skal det altså være optur at cykle på arbejde, når jeg træner så kan jeg bruge Spotifys workout lister hvor du kan vælge forskellige tempi, så det passer din træning. Faktisk noget der har forbedret mit løb væsenligt. Når jeg løber til musik i det tempi jeg skal holde er det langt lettere enten at speede op eller ned når der er en fast rytme. Mine yndlingslister er faktisk alle dem der er lavet til fødselsdage, nytårsaftener og andre anledninger, hvor forskellige har bidraget og liiige sat deres yndlings sang på. Der er for det meste en stor andel af 90'er og 00'er hits, hip hop og rigtig meget pop. Blandt favoritterne er Regulate, Ignition, Me & U og selvfølgelig alle Destiny's Child sange. Ever. Men så bliver festen i hvert fald også god.

Hvad lytter i til? 

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Telia.

Læs mine andre anbefalinger af Telias Apps her og her.

add comment

The Fall List

07/10/2015

Ny sæson - nye ønsker. Jeg synes virkelig der er mange flotte og fristende nyheder i alle butikker. Det er som om at de fleste mærker er stærkest på deres efterår og vinter kollektioner, eller er det bare fordi det for det meste er det mest vejrpassende til DK? Min efterårs ønskeliste står på pæne strik, helst denne fra det danske mærke Clouds (som jeg også skrev om her). De perfekte sorte jeans med lidt vidde (mine skinny favoritter er Diesels Skinzee model). En pilotjakke, har øjne på denne fra Gant Rugger som er helt perfekt fordi den ikke er i læder, men i en bomulds og nylon blanding. Støvler - de her fra Stine Goya er jo drømmen, og ville helt sikkert være festlige på en grå mandagmorgen. Sidst men ikke mindt så skal jeg have en af taskerne fra Truss NYC samarbejde med Opening Ceremony. Jeg elsker den lille version med skulderrem, der er perfekt til mit liv på cykel og lidt mere efterårsvenlig end min nuværende, som jeg dog knuselsker. 

My wish list for fall! More black jeans, knit sweaters, a perfect pilot jacket, some glitter boots and a fall replacement for my beloved Truss NYC bag.

MAVI jeans, Clouds knit, Gant Rugger jacket, Truss NYC bag, Stine Goya boots & Asos sunglasses.

Affiliate links

add comment

New gold

06/10/2015

Endnu en dokumentation af min weekend iført verdens bedste sæt fra Label no. 2 og mine nyeste guldtilføjelser fra Trine Tuxen. Venindehalskæden med månesten som jeg deler med Sidsel, et fint symbol på vores venskab og ikke mindst vores bog (køb den her), samt det lille stjernetegn. Selvom jeg altid går med ret enkle smykker, og gerne de samme hver dag, så sætter jeg virkelig pris på dem. Og de her, mine nye venner, dem bliver jeg glad for. 

Shop et udvalg af Trine Tuxen smykker hos Adélie.

Another proof of my comfy weekend outfit from Label no. 2, i seriously wore it 4 days straight. Shamelessly. Anywho, i wanted to show you my newest addition - these two awesome necklaces from Trine Tuxen. The long one is a friendship necklace with a moon stone that i share with Sidsel as symbol of our friendship and our book (buy it here). I prefer simple and basic jewelry that i can wear everyday, and i know that these additions will be favorites!

Buy a selection of Trine Tuxen Jewelry at Adélie.

Wearing:

Top: Label No. 2

Pants: Label No. 2

Affiliate links

Photo by Line Westerboe

add comment

comments