Feed

Fight the gloomy winter mood

20/11/2014

Ok måske denne her post stikker lidt af fra sneakers og ønskelister, men siden efteråret for alvor har gjort sit indtog og sollys ikke er hverdagskost, synes jeg det kræver lidt ekstra at komme ud af fjererne om morgenen, få trænet og få lavet lektier. Jeg tænkte derfor det kunne være smart med nogle ideer til at få lidt mere ud af den mørke tid, end flere minutter under dynen. 

Her er i hvert fald nogle ting der gør mig i lidt bedre humør;

Træning - Hot Yoga er ekstra lækkert når det er koldt og mørkt. Jeg kan gå hele dage og glæde mig til 40 graders stræk og bøj. Udendørs løb er måske ikke det emst oplagt når det bliver koldere og koldere, men jeg har en tendens til at være mindre udenfor når det er mørkt og koldt (med god grund). Dog er det virkelig rart at løbe i mørket, få frisk luft og samtidig holde dig varm. Jeg tager et lille halstørklæde og tynde vanter på, så kan jeg sagtens holde varmen. Motion udløser endorfiner, lykkehormon, så kom bare afsted.

Homeland aften - eller en hvilken som helst anden serie... Hah. Jeg har en fast aftale med nogle af mine venner hver onsdag aften hvor vi laver mad og ser Homeland. Det er virkelig hyggeligt at spise sammen og få snakket og se serier. Jeg kan ikke administrere netflix eller HBO, så ville jeg aldrig få læst eller vasket op, men når jeg ved at vi skal se næste afsnit om onsdagen, så må jeg holde mig i skindet. Meningen er at det ikke skal være noget vildt i forhold til planlægning, så vi spiser bare hvad der er og tager lidt med hver. I denne uge trumfede jeg dog med Ben&Jerrys Greek Style is buffet og hjemmelavede popcorn.

Biograf - CPH:DOX var en oplagt mulighed for at komme i biografen, men ellers så er jeg ikke så tit afsted. Om sommeren gider jeg ikke sidde i en mørk sal og så er billetpriserne også steget gevaldigt.. Ahem, husker det som om en billet kostede en 50'er.. Prøver at time det med Telia Tirsdag som giver 2 billetter for 1 pris. 

Middag - hvis nu du ikke er på SU eller af anden grund har råd, så gå lidt mere ud og spis. Det er hyggeligt og lidt luksus agtigt. Jeg var på Letz Sushi forleden, fordi jeg havde fået et gavekort, men vi kunne spise virkelig godt, 2 personer for 400 kr. Jeg var positivt overrasket, der var så god service og maden var frisk - til forskel fra andre steder her på Vesterbro som halter lidt bagud. Min kæreste lovpriser Je T'aime på Dybbølsgade hvor du kan spise 2 retter for ca. 150 kr. og de serverer Coq au vin, blåmuslinger og kalverillette. I denne uge prøvede jeg også Nam Nam på Vesterbrogade, som ellers ikke er en nyhed. Jeg var (igen) overrasket over den virkelig gode service, den meget smagfulde mad og priserne som passede mit SU budget ret pænt. 

Tag i spaaaa - Spa behøver ikke at være vildt overdrevet dyrt. Fx Frederiksbergs Svømmehal, Østerbro Svømmehal eller Sofiebadet har fine spa/kurbade til under 200 kr. Hvis du har lidt flere penge i spa pungen, kan jeg anbefale Amazing Space i Waterfront eller Skodsborg Hotel og Kurbad hvor det koster 5-600 kr. 

Læs flere bøger - når du nu alligevel er inden for så kan du jo passende få læst lidt bøger. Min læseliste består pt. af The Circle af David Eggers, Not That Kind Of Girl af Lena Dunham, Grace Coddington bogen og Understanding Media af Marshall McLuhan. Jeg køber alle mine bøger på Amazon (husk at vækg UK, ellers bliver du fattig af porto og moms). 

NB: Ting der ikke hjælper på vinter vejrs nedtur!

Kigge på feriebillede hvor det er godt vejr - du kommer til at savne solen for meget.

Blive indenfor en hel dag - du bliver underlig af for lidt frisk luft.

Tage for koldt tøj på - du fryser hvilket gør alt meget mere nedtur.

Købe en virkelig varm og nice dyne - den kan gå begge veje; det er virkelig nice når du skal sove, men det er helt umuligt at stå op.

add comment

Gardenia Copenhagen x Freya Dalsjø

20/11/2014

Jeg har glædet mig så meget til at fortælle om denne nyhed som dog først er super relevant til August 2015, men et lille sneak kan jo ikke skade. 

Gardenia Copenhagen har nemlig teamet op med Freya Dalsjø som er en af de sejeste nye designere der markerer sig i modebranchen pt. Hun fangede mig for alvor da hun holdt modeshow med kun 4 modeller, lag på lag kimonoer og badesandaler med fjer på. Se Freya Dalsjøs SS14 kollektion her.

Kollektionen bliver præsenteret til modeugen i januar og jeg glæder mig så meget til at se hvad de finder på!!

add comment

Tuesday wishes

18/11/2014

Mine tirsdags ønsker overstiger pt. regnslud, mørke og 'du skal møde kl. 08' - men det er selvfølgelig heller ikke så svært. Mon Net-A-Porter leverer til ITU? Og kan jeg få en kassekredit med i ordren?

My tuesday wishes are exceeding my current status of darkness (the weather), rain (the weather again) and 'you have to be here at 8 am' at the moment, but i would say it's an easy win. Wonder if Net-A-Porter ships to the IT University, and if i can get an overdraft while we are at it?


Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

Mads Nørgaard Blogger Challenge

17/11/2014

Mads Nørgaard har i samarbejde med Elle, udfordret Trine, Maiken og mig i en vaske ægte blogger battle. Vi har hver stylet et look fra Mads Nørgaards aw14 kollektion, som i kan stemme på her. Når i stemmer deltager i samtidig i konkurrencen om et gavekort til Mads Nørgaards webshop på 5.000 kr. Rimlig sygt!!

Jeg valgte at style et outfit som er ret simpelt og afslappet, jeg elsker herrebukser og kombinationen med den glittede skjorte gav en god kontrast til den tykke fluffy strik. Jeg valgte et par bukser som sidder lidt mere til og så mere volume på glimmer skjorten så den kan puffe lidt inden under strikken. Jeg stylede sættet med Adidas Superstars da det er mine favoritter pt, men til julefrokoster eller finere anledninger synes jeg sagtens man kan bruge sættet med et par hæle. 

Hvad synes i?

Stem (på mig sa'fø'li') og deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Mads Nørgaards webshop lige HER inden 1. December. 

Billederne af taget af altid dygtige Luka Roné.

add comment

Brenda + Dylan

16/11/2014

Manners Apparel kan åbenbart lave en sweatshirt der får mit indre teenage hjerte til at slå. Dine favorit par fra dine favorit serier. Jeg elsker det. Hvor mange eftermiddage så jeg ikke Beverly og græd med Brenda på sengen i hendes værelse. Bandede over Chuck som som var så fortabt og stadig rejste verden rundt for at købe Blairs yndlings ting. Og mit crush på Seth som irriterende nok skulle deles med Summer. De serier har nok spillet en større rolle for mine teenage år end jeg vil indrømme, men det er stadig nogle af de bedste par!

Manners Apperel can make sweatshirts that makes my teenage heart skip. Your fave couples from your fave tv shows. I love it. I spend so many afternoons watching Beverly and sympathizing (and crying) with Brenda on her bed. Swearing about hopeless Chuck that ended up travelling all over the world to get Blairs favorite things. And Seth, my crush, that i had to share with Summer. Those shows have had more influence on my teenage years that i want to admit, but still, they are too good.

Manners Sweatshirt

add comment

Sunday in New York

15/11/2014

Selvom det kun er et par uger siden jeg kom hjem fra New York, føles det som sidste år! Min hverdag har været proppet med skole og arbejde, så jeg kunne i princippet sagtens klare en ferie mere. Søndag var vores sidste dag i byen, vi spiste morgenmad på Five Leaves (seriøst de pandekager er så vilde!), drak kaffe på Kinfolk Studios og gik rundt i Greenpoint. 

Even though it's only been a couple of weeks since i got back from NYC, it feels like it was last year. I could easily go for another trip soon! My weeks have been filled with work and school since i'm ending this semester soon. Sunday was our last day in the city, we had breakfast at Five Leaves (their pancakes are beyond!), coffee at Kinfolk Studios and walked around in Greenpoint.

Mads Nørgaard blazer, Equipment turtleneck, Mads Nørgaard sweatpants, Nike Huarache sneakers & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Mario Badescu treatment

14/11/2014

Da jeg var i New York hookede søde Karen fra Beauty Hero mig op med en treatment hos Mario Badescu i deres salon i Midtown. Jeg fik en european facial af den sødeste behandler Shirley, som ikke hed Shirley, forklarede hun, men det var hendes amerikanske navn, ligesom mit er Freddy. Frederikke fungerer ikke på engelsk. Det grinede vi lidt af inden hun gik i gang med damp, fugt, gel og lotion. Behandlingen tog lidt over en time hvor Shirley først dampede og så rensede min hud. Der efter lagde hun mine hænder i nogle varme handsker og mit ansigt fik en moisture maske på og varme klude over. Derefter fik jeg healing powder på, som jeg bruger i forvejen og så fik jeg (min yndlings!) seaweed mask, som er en ISKOLD gel der kommer på ansigtet og størkner til sådan noget gelé agtigt.. Det føles meget underligt men VILDT rart! Shirley var virkelig sød og men iskold mens hun fiksede mit ansigt og bemærkede 'Honey, this is beauty pain, you need it', hvis jeg skar grimasser. Hun mente at min pande var 'main problem area' med 'many different issues', så jeg skulle rense min hud bedre og bruge meget milde produkter. Min hud var babyface i flere dage efter og Shirley anbefalede at jeg fik en facial lidt oftere, efter jeg fortalte hende at det var et år siden sidst, og det var vidst nok min første. Hah. Beauty rookie. 

Behandlingerne koster omkring 65$ og stedet er helt cool og low key, ingen fancy pants eller noget. Jeg havde en virkelig god oplevelse og følte at Shirley vidste hvad hun lavede, og tog hensyn til min meget sarte hud. 

Jeg bruger i forvejen Healing Powder, Carnation make up remover, Rose and Aloe facial spray (forevigt yndlings!) og Keratoplast cleanser.

add comment

Weekend: 3 things you should do #2

14/11/2014

Her kommer lige endnu 3 weekend anbefalinger, og på en måde lidt en round up:

Blickfang Copenhagenet internationalt shopping event i Øksnehallen hvor du kan handle og møde designere fra hele verden - se mit indlæg om mine favoritter her.

CPH:DOX - weekenden er fyldt med DOX event, fx. Fixed hvor der er robotter eller Code Names installationen som er gratis. Læs mine anbefalinger her.

Finders Keepers - Også et shopping event hvor blandt andet Adélie sælger. Sidst scorede jeg mig nogle virkelig fine ting hos Selma Lamai. Perfekt til julegave shopping.

I kombination med ovenstående kan jeg anbefale at bevæge sig rundt i en Gar2Go (der er fx gratis parkering foran Øksnehallen), frokost hos Dünyam (falafel menu er top dollar), kaffe på Enghave Kaffe og middag på Granola. For nu at blive på Vesterbro ;)

Indlægget er udgivet i samarbejde med Car2Go.

add comment

InWear AW14 faves

13/11/2014

I morgen d. 14. November er last chance for det her tilbud, så tænkte jeg lige ville smide en gentle reminder og viser jer mine favoritter fra InWear AW14.

Tomorrow is last call for the InWear offer, so thought i would give you guys a gentle reminder and show you my fave pieces from the AW14 collection.

add comment

Blickfang Copenhagen 2014: winwinwin

13/11/2014

Sammen med Blickfang Copenhagen udlodder jeg lige nu 2 billetter henne på instagram - det hele er meget let og hyggeligt, så smut forbi og deltag.

Tænkte at jeg i den forbindelse kunne vise jer hvad jeg personligt glæder mig til at se nærmere på i weekenden hvor Blickfang finder sted i Øksnehallen. Blickfang er et shopping event hvor man som kunde kan købe produkter direkte fra designeren og der er fyldt med masser af spændende up coming designere, så jeg glæder mig virkelig. Jeg har arbejdet for Blickfang både i år og sidste år og synes virkelig det er et fint event og kan altså bare på det varmeste anbefale at tjekke det ud!

Mouse over billederne for at finde links og navne.

I kan følge blickfang på instagram @blickfangcph og facebook her.

add comment

Tila March: Romy

12/11/2014

I sidste uge skulle jeg købe en fødselsdagsgave og jeg satte min lid til Istedgades udvalg af butikker. Det kan nok lyde lidt farligt, men efterhånden dominerer Girlie Hurly, Kyoto, DANSK Made For Rooms, DANSK Kitchen, Emma Lu og lignende, så det plejer ikke at være et problem. Jeg endte i ES Leisure som jeg, på trods af 6 år i nabolaget, aldrig har været inde i. Stor fejl.

Butikken er lille, men fyldt med det mest fantastiske udvalg af tøj, sko, tasker og skønhedsprodukter fra mærker som BZR, InWear, Yvonne Koné, Tila March, Amazing Space, MyMy Copenhagen, Aiayu, Baserange og Nué Notes to name a few. Gaven blev en virkelig lækker body balm fra Karmameju og jeg undede mig selv de lækreste skin prep tissues fra Amazing Space som jeg er blevet virkelig fan af.

En ting jeg ikke har kunne få ud af hovedet var de smukke tasker fra Tila March. Jeg har researchet mig frem til at det er Romy serien og der findes virkelig mange flotte versioner. Jeg er helt vild med clutchen, men faktisk dem alle sammen. Se lige messenger tasken. Ret pæn til ca. alting. Priserne er der oppe af, men i forhold til hvad tasker koster nu om dage er de vel nærmest normale. Hah. Hvad synes i?

Last week, I had to buy a birthday present and I put my trust in Istedgade selection of shops. It can probably sound a little dangerous, but gradually shops like Girlie HurlyKyotoDANSK Made For Rooms, DANSK Kitchen, Emma Lu and the like has taken over the area, so it tends not to be a problem. I ended up in ES Leisure that I, despite six years in the neighborhood, have never been too. Big mistake.


The shop is small but filled with the most amazing selection of clothing, shoes, bags and beauty products from brands like BZR, InWear, Yvonne Koné, Tila March, Amazing Space, mymy Copenhagen, Aiayu, Base Range and Nué Notes to name a few. The gift i got ended up being a really nice body balm from Karmameju and I treated myself with the most delicious skin prep tissues from Amazing Space which I'm really a fan of.


One thing I have not been able to get out of my head was the beautiful bags from Tila March. I have researched my way to the Romy series and there are really many great versions. I absolutely love the clutch, but actually all of them. Look at that messenger bag. Pretty awesome for just about everything. Prices are up there, but compared to what bags cost these days they are probably almost normal. Hah. What do you think?

add comment

comments

Isabeli Fontana for Vogue Paris November 2014 shot by Scott Trindle and styled by Gearaldine Saglio.

Gazelle

12/11/2014

Jeg fandt det her billede på The Wall og kan kun erklære mig enig i Adidas Gazelle crazen. Jeg må finde mine frem fra skosamlingen og give dem en omgang Jason Markk (så vidt jeg husker er de ret beskidte). 

Jeg har lavet 3 looks til hvordan jeg ville bruge mine Gazelle - hvad synes i?

I found this picture on The Wall and i can only agree on the Adidas Gazelle craze. I gotta find my old ones and give them the royal treatment with Jason Markk (as far as i remember, they are pretty nasty). 

I made 3 looks for inspiration to use the Gazelle sneaker, what do you think?

Look1: J. Crew sweater, Acne jeans & Adidas Gazelle

Look2: Asos sweater, Mads Nørgaard pants & Adidas Gazelle

Look3: Ganni top and pants, Carré necklace, Tila March clutch & Adidas Gazelle

Affiliate links

SHOP THE ADIDAS GAZELLE

add comment

Wednesday inspo

12/11/2014

I dag er jeg mere eller mindre på farten hele dagen. Jeg skal på tage billeder med et af mine yndlings danske mærker og så skal jeg hænge med nogle af de bedste damer. Min inspiration pt. er grå, camel, uld, strik og lag på lag. I blame the cold!

Husk at jeg instagrammer på @gardeniacopenhagen hele dagen, så følg lige med der, det ville være hyggeligt!

Today i'm on the move all day. I'm doing some pictures with one of my fave danish brands and then i'm hanging with ma ladies. My inspo atm is grey, camel, wool, knit and layers. I blame the cold!

Btw remember to tag along on @gardeniacopenhagen where i'll be gramming all day. 

Pictures from Vilde Kaniner Tumblr.

SHOP THE LOOK

add comment

101114: boots

11/11/2014

Jeg elsker kombinationen af min lidt sporty bluse fra Vila med min uldkimono fra Nuit Comme Oui, synes det giver en fin kontrast. Mine støvler er fra Gardenia og skal aflaste mine sneakers lidt. Stilen er mere 'pæn' end hvad jeg normalt går i, men de er samtidig så klassiske og enkle så jeg synes de passer til ret meget. Har allerede haft dem på to gange i weekenden, men er spændt på om de vinder over bløde gummisko :) 

Forresten så over tager jeg Gardenias instagram hele dagen i morgen, så der kan i følge med mig til alt fra træning, fotoskydning, læsning og hvad jeg ellers skal lave. Jeg lover det ikke bliver kedeligt! Følg med på @gardeniacopenhagen

Og endnu mere forresten, så tjek lige instagram her til aften, har en give away til jer!

I love the combination of my sporty shirt from Vila with my wool kimono from Nuit Comme Oui, i think it makes a nice contrast. My boots are from Gardenia and should take over for my sneaker, just a little bit. The style is more 'adult' than what I normally wear, yet they are so classic and simple so I think they fit my style. I have already worn them twice over the weekend, but am excited to see if they can compete with soft rubber shoes :)

By the way, I will take over Gardenias instagram all day tomorrow, so you can keep up with me for everything from training, photo shooting, reading and what else i have to do. I promise it will not be boring! Follow on @gardeniacopenhagen

And even more by the way, check out instagram tonight, i have a giveaway for you!

Envii by Pernille Teisbæk jeans, Nuit Comme Oui kimono, Vila top & Gardenia boots

add comment

comments

Take me back! NYC 161014

11/11/2014

Ej hvor ville jeg godt bytte min kolde grå mandag i København med en solrig og varm en af slagsen i NYC. Til gengæld gør vejret at jeg kommer lidt oftere til Hot Yoga og får lavet lidt flere lektier. Det er nok meget godt. 

Det outfit er fra en virkelig slapper dag hvor vi hang ud i Soho og shoppede lidt i Uniqlo og Glossiers Pop-Up shop.

Ihh could i switch my grey and cold monday here in Copenhagen with a sunny one in NYC? On the other hand, this lousy weather get's me to my hot yoga classes and i do my homework. I guess that's important too. 

This outfit is from a cozy afternoon spent in Soho and doing some shopping in Uniqlo and the Glossier Pop-Up shop.

Mads Nørgaard blazer, Tommy Hilfiger tee, Just Female jeans, Adidas Superstar sneakers, Ray Ban Meteor sunnies, Yvonne Koné bumbag (similar here) & Vibe Harsløf sneaker bling.

Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

comments

CPH:DOX 2014

11/11/2014

CPH:DOX er i fuld gang og som altid er der virkelig mange spændende film på programmet. Jeg har desværre ikke tid (eller råd) til at se alle de film jeg gerne ville, så har været fornuftig og udvalgt to som jeg virkelig gerne vil se; Dior and I og Trend Beacons. Men ellers har jeg læst og kigget på 1971, Beyond Clueless, Bronx Obama, Happiness, Nas: Time is IllmaticWeb & The 50 year argument. I kan finde det 'Lette overblik' her og læse mere om DOX her.

The danish documentary film festival CPH:DOX is full on, and as always, the programme is packed with interesting screenings. Unfortunately i don't have time (or money) to see every movie i want to, but i carefully selected two screenings that i bought tickets to; Dior and I and Trend Beacons. I also wanted to see 1971Beyond CluelessBronx ObamaHappinessNas: Time is IllmaticWeb & The 50 year argument. You can get the 'Easy overview' here and read more about the festival here

add comment

Fall hair

10/11/2014

Har sat mig for at slippe af med mine lyse spidser og lidt for heftige udgroning. Jeg har derfor fået en glossing (mild skyllefarve) hos Saco Copenhagen. Jeg går fast hos deres søde og dygtige elev Irma, som fikser mine bryn og vipper en gang om måneden. Hun foreslog den slags farve for at skåne mit hår og samtidig give det en naturlig overgang mens det vokser ud. Kan virkelig godt lide den mørkere og mere efterårsagtige tone. Next step er altså en klipning men det må blive i næste måned!

Decided to get rid of my blonde (and split) ends and went for a glossing (a mild color) at Saco Copenhagen. I go their every month to get my brows and lashes fixed by Irma, and she recommended me to get this darker tone while the color grows out. I really like the more dark and fall feeling. Next up is to actually get my hair cut, that's gonna be next month.

Mads Nørgaard blazer, Munthe knit (similar), Just Female jeans, Vans sneakers, Moscot sunglasses & MyMy Copenhagen bag.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Friday feeling

08/11/2014

I fredags mødtes jeg med fotograf Andreas Højberg for at snakke om nogle projekter for 2015. Jeg synes efterårs lyset (eller mangel på samme) cutter godt og grundigt i muligheden for at få foreviget mine outfits. Andreas fangede mig mens jeg sms'ede og selvom i hverken kan se min nye taske eller min yndlings top, så synes jeg det blev et ret fint billede. 

This Friday I met with photographer Andreas Højberg to talk about some projects for 2015. I think the autumn light (or lack thereof) decrease the opportunity to get my outfits photographes. Andreas caught me while I was texting and although you can't see my new bag or my favorite top, I think it is a pretty cozy picture.

Photo by Andreas Højberg

add comment

comments

061114

07/11/2014

I går var jeg simpelthen på Fisketorvet. Ting skulle ordnes. Fx. vigtige ting som at købe vanilie til min chiagrød. 

Yesterday i payed Fisketorvet a visit. I had to take care of important stuff. Like getting vanilla for my chia pudding. 

Just Female shearling coat, Ganni turtleneck, Ganni skirt, Adidas Superstar sneakers, Asos bag & black velvet headband from Silverqueen.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

ASOS color control: faves

06/11/2014

Asos har lige lanceret deres Color Control kampagne med virkelig mange fine styles i blå, grøn, rød, sort, hvid og gul. Jeg har fundet mine favoritter - overvejer særligt stjerneprintede gymbag og den hvide frakke - godt sæt ik? Men ærligt, så kunne jeg gå for det hele!

Asos just launched the color control campaign with endless styles in blue, green, red, black, white and yellow. I've found my faves and is really tempted by the star printed gym bag and the white coat. But honestly i could go for the whole charade!

Mouse over for links

Affiliate links

add comment

comments

301014: the same old new stuff

04/11/2014

Egentlig så kunne man tro at det her var præcis det samme som jeg havde på i fredags, men det er det faktisk ikke. Bemærk at det er Stan Smith og ikke Huaraches og det er ruskindsbukser og ikke velourbukser, omend stadig begge to fra InWear. Trøjen er go' nok, det er den samme nye fluffy knit fra Filippa K som jeg muligvis aldrig tager af igen. 

Jeg fik mulighed for at teste webshoppen Me & The Met, en københavnsk webshop som tilbyder levering inden for 1 time i hele byen. Ret sygt. Jeg bestilte derfor denne sweater fra Filippa K og gik til yoga. Da jeg kom hjem havde min kæreste lavet mad og 5 minutter efter var Sarah fra Me & the Met ved min hoveddør med bestilte sweater og 2 ekstra størrelser, hvis nu den ikke skulle passe. Også ret sygt. Leveringen er gratis og tænker det kan redde en tøjkrise eller to hvis sådan en skulle opstå og ellers tænker jeg det er ret smart hvis man nu er mega travl på job, så kunne man jo lige få en levering i frokostpausen?

Ps. lige nu kan jeg se at Me & The Met holder midseason sale så du sparer 25% hvis du bruger koden MIDSEASONAW14 ved check out.

Actually, one could believe that this was exactly the same outfit as I was wearing on Friday, but actually it is not. Note that it is Stan Smith and not Huaraches and it's suede pants and not velor pants, though still both from InWear. The shirt is good enough, it's the same new fluffy knit from Filippa K which I may never take off again. 

I got the opportunity to test the webshop Me & The Met, a Copenhagen shop offering delivery within 1 hour throughout the city. Real sick. I ordered Therefore, this sweater from Filippa K and went to yoga. When I got home my girlfriend had been cooking and 5 minutes after Sarah was from Me & the Met at my front door with ordered sweater and 2 additional sizes if now it would not fit. Also quite sick. The delivery is free and thinking it might save someone tøjkrise or two if such a arise and otherwise I think it's pretty smart if you now are mega busy at work, then you could just get a delivery during the lunch break? 

Ps. right now Me & The Met got a midseason sale so you save 25% if you use the code MIDSEASONAW14 at check out.

Soaked in Luxury coat (win 1500 kr. for Soaked in Luxury here), Filippa K fluffy knit via Me & the Met, InWear suede pants, Adidas Stan Smith sneakers.

add comment

comments

We're in a Car2Go!

Me and Winston - dressed up for birthday celebration

Donuts!

The Donut selfie

The Weekend

02/11/2014

Denne her weekend har totalt overhalet mig! Jeg smækkede min computer i fredag eftermiddag og mødtes med en veninde til et glas (læs flaske) vin inden vi skulle til fødselsdag. Lørdag afprøvede jeg Car2Go konceptet som jeg skrev om her, sammen med min lillebror som beærede KBH med sit selskab. Vi havde alle mulige planer om at skulle i dyrehaven og være efterårsagtige, men nåede ikke længere end The Donut Shop på Østerbro, som jeg også skrev om her. Car2Go fungerede helt fint - vi oprettede os i en butik på Vesterbrogade og fandt en bil lige rundt om hjørnet. Det jeg synes var lidt tricky, var parkering - det virker lidt underligt bare at parkere den og på trods af forklaringer om hvor bilen kan parkeres var jeg stadig i tvivl. Nu må vi se om der kommer en eller anden psyko bøde... The Donut Shop er optur og jeg kan ikke tænke på andet end hvornår jeg skal der hen igen..! Lørdag aften blev brugt på at fejre Sidsel i dejligt selskab og masser (læs flere flasker) vin med Tikkie. Jeg fik også inviet mine nye støvler fra Lykke Li x Other Stories, som er total amazing at have på, men komplet umulige at cykle i... vidner et kæmpe blåtmærke på mit lår om.. I dag søndag har bare stået på opgaveskrivning, frokost på Shawarma Grill House, børnefødselsdag hvor Winston og jeg blev udstyret med flot hovedbeklædning og nu sidder jeg og gør kål på en burger fra mit favo sted på Vesterbro, mens jeg blogger og arbejder videre på en opgave om Sociale Netværk og hvordan teknologi kan have en indflydelse på social kapital. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Car2Go.

add comment

comments

sunday wear

02/11/2014

Hvis jeg lige kunne raide Ganni, Rezet Store, Mads Nørgaard og Band of Jules her til formiddag, så ville jeg nok tilbringe min søndag i dette sæt. Jeg er på vej til 3. ud af 4 fødselsdag i denne weekend, så i ser mig nok ikke før jeg har kæmpet mig igennem anseelige mænger lagkage og varmkakao.

If i could empty GanniRezet StoreMads Nørgaard and Band of Jules this morning i would spend my sunday wearing this. I'm on my way to the 3rd birthday party this weekend, and still have one more to go. I guess you won't see me untill i've eaten my way through huge amounts of cake!

Ganni coat, Mads Nørgaard knit, InWear pants, Ganni top, Nike sneakers & Lind & James gold ring.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

311014: fluffy friday

31/10/2014

Fredagsstil med fluffy strik og velour bukser. Har arbejdet i dobbelt tempo hele dagen og glæder mig til at holde weekend!

Ps. Du kan vinde 1500 kr. til Soaked in Luxury her.

Friday style in my fluffy knit and velvet pants. Been working all day and can't wait till i can call it the weekend!

Soaked in Luxury coat, Filippa K knit, InWear pants & Nike Huarache sneakers.

Affiliate links
SHOP THE LOOK

add comment

comments

WIN: Soaked in luxury

31/10/2014

Denne uge er en gaveregn uden lige - for jeg har teamed op med Soaked in Luxury for at fejre deres nye webshop som netop er åbnet. Nu tænker i måske Soaked in hvad? Og det gjorde jeg måske også (indrømmet) tidligere i år, men måtte æde mine ord, for fx. denne top er vokset på mig og ovenstående frakke er blevet en ny yndlings. Den har også høstet en hel del kommentarer - selv hos de skrappeste veninder.

For at fejre åbningen og at i er søde - så vil Soaked in Luxury og jeg, meget gerne treate en af jer med et gavekort til webshoppen på 1500kr. Og det kommer man altså langt for, de holder sig nemlig nogle meget nice priser. 

For at deltage i konkurrencen skal i signe op til Soaked in Luxurys nyhedsbrev ved at sende en mail til soakedinluxury@dkcompany.com hvor der står Fredesblog i emnefeltet, inden den 7. November. Intet andet - easy peasy!

add comment

comments

InWear Newsletter

29/10/2014

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er virkelig fan af det danske brand InWear.

Se bare her, her, her og her.

Jeg synes de formår at forny sig sæson efter sæson og stadig tage sig godt af deres trofaste kundegruppe - og det ved jeg fordi jeg har arbejdet i InWear butikken i København. I drømmer ikke om hvor mange kunder kom ind og købte deres faste basis garderobe i den butik!

Af samme grund er jeg virkelig glad for, i samarbejde med InWear, at kunne tilbyde jer en voucher på 100 kr. til webshoppen (og fri fragt!), når i signer op til InWears nyhedsbrev. Så skal i nok også blive opdateret på nyheder, udsalg, konkurrencer og styling tips.

Tilmeld dig her, inden 14. November for at modtage din voucher. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med InWear. 

add comment

2 things you wanna know: Nørgaard

29/10/2014

Mads Nørgaard og Nørgaard paa Strøget overtager NEWS sektionerne pt. og this is why:

Cecilie Copenhagen x Nørgaard paa Strøget

Cecilie Copenhagen har overtaget vinduet i Københavns legandariske modebutik, så hele ugen (uge 44 - dvs. NU) kan du se den seneste kollektion når du slentrer ned af strøget. På fredag og lørdag kl. 10 kan du stille dig bag køen og få mulighed for også at shoppe kollektionen. Jeg ville dog komme i god tid!

Mads Nørgaard Made in Denmark x Fashion Post pop-up

Mads Nørgaard har rykket en del af den seneste kollektion endnu tættere på forbrugeren, med linjen Made in Denmark. Nærmere bestemt, en systue i Korsør. Sammen med den nyligt lancerede modeside Fashion Post har Nørgaard åbnet en begrænset pop-up shop, hvor Made in Denmark udvalget kan købes. Den er åben 22 timer endnu, så get going. Made in Denmark vil dog være en del af de fremtidige kollektioner, så der vil også være mulighed for at finde udvalget i Nørgaard paa Strøget.

Mads Nørgaard and Nørgaard paa Strøget is taking over the NEWS sections atm and this is why:

Cecilie Copenhagen x Nørgaard paa Strøget

The danish wonder kid with the partisan outfits is taking over the windows in CPH's legendary fashion store. So this week (yeah, now!) you can enjoy the sight of Cecilie Copenhagens latest collection. This friday and saturday at 10am you can try to line up for the purpose of shopping the coveted items, but i would get there early!

Mads Nørgaard Made in Denmark x Fashion Post pop-up

Mads Nørgaard just launched a new line of Made in Denmark items - they are all made right in Korsør. This brings the product closer to the customer, a way of thinking that is essential in the Nørgaard house. Together with the recently launched fashion site Fashion Post, Nørgaard is selling the selection in an online pop-up shop. Only 22 hours left, so better get shopping.

add comment

281014: yellow coat biking

28/10/2014

Her til eftermiddag har jeg været på optagelser med Adidas rundt i København. Vi har optaget en lille video til et projekt som i hører meget mere om snart - det handler om sko! (Surprise).

Been shooting all afternoon with Adidas for a fun little project you will learn more about soon!

Coat from Baum und Pferdgarten, Eqiupment turtleneck (similar here), Diesel Skinzee-Hi jeans, Adidas Superstar sneakers, Ray Ban Meteor sunglasses & BISOU Tokyo Bike from Cykelbanditten.

Affiliate links


SHOP YELLOW COATS

add comment

comments

Superstar jacket

28/10/2014

Egentlig havde jeg lånt denne har frakke da jeg skulle til Paris. Men til Paris kom jeg aldrig, for Air France strejkede. Det skulle dog ikke afholde mig fra at prøve den og snuppe et par billeder, for jeg må indrømme at jeg synes den er virkelig sej. Nu er jeg ikke en pels pige (som man siger), så meningen var at gå for et look der ikke blev for damet. De sporty striber i pelsen hjælper det lidt på vej, og synes det virkede oplagt at bruge mine Superstars til - de er jo nærmest i familie. Inden under er det er helt basic grå strik og højtaljede skinny jeans. Se så kan jeg godt tage en dame jakke på.
Jakken er fra Custommade og skulle lande i butikkerne i November. Den koster 6.000 kr. så jeg tror hellere jeg må skynde mig at aflevere den tilbage!

Ps. Custommade har lige lanceret deres helt egen webshop!

Actually, I had borrowed this has coat for when I was going to Paris. But I never got to Paris because of that Air France strike. But that shouldn'thold me from from trying it on and snap a few pictures, I must admit that I think it's really cool. Now I'm not a fur girl (as you say), so the point was to go for a look that was not too ladylike. The sporty stripes in the coat helps it a bit and think it seemed obvious to use my Superstars in the look - they're practically family, non? Underneath it is a quite basic gray knit and high waist skinny jeans. See, if we do like this, i'll wear a lady like jacket.

The jacket is from Custommade and should land in stores in November. It's about 1000$, so I better return it real soon!

Ps . Custommade just launched their very own shop !

Custommade fur, Kjær København knitDiesel Skinzee-Hi jeans & Adidas Superstar sneakers.

Affiliate links
SHOP THE LOOK

add comment

Disney & Wood Wood

27/10/2014

Hvis modebranchen havde en epedemi, så ville den hedde collabs. Ikke desto mindre er der et nyt på markedet og jeg er svært tilfreds!

Wood Wood har lige lanceret deres bedste samarbejde til dato, selvfølgelig sammen med Disney og endnu mere selvfølgelig i high end butikken Colette i Paris.

Min ven Theis Mortensen var med, tog billeder, filmede og snuppede en goodiebag til mig! #yolo

Køb kollektionen her.

If the fashion world caught any deseases, it would be called collabs. Never the less a new one just saw the break of dawn and i like it!

Best collab to date for the danish Wood Wood brand, must be with Disney. Ofcourse they launched in Colette in Paris.

My friend Theis Mortensen was there, he photographed, made a video and snatched a goodiebag for me! #yolo

Get the collection here.

add comment

Sweet lies

27/10/2014

Det her er faktisk et outfit jeg helt har glemt at poste - meget passende til en mandag hvor jeg har hovedet under armen!

Mine loafers er fra Sarenzas egen kollektion som jeg skrev om i september. Jeg er så glad for dem og virkelig imponeret over kvaliteten og designet, i forhold til at de er rimlig nice i prisen. Selvom det snart er alt for koldt, elsker jeg kombinationen af (blege) ankler og pæne sko.

Weekday coat, A Question Of sweatshirt, Weekday jeans, Made By Sarenza loafers, Gina Tricot scarf, Baum Und Pferdgarten bag & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

Casual City

26/10/2014

Angående weekend planer, så tog jeg lige inspiration fra mit eget indlæg og tilbragte den første del af lørdagen med Yoga og frokost med Tikkie og Sidsel. Total god plan!

Lige inden jeg tog på ferie havde jeg en rigtig Weekend weekend - kender i dem? Jeg gjorde orden i min lejlighed, sov længe, fik trænet lidt og tog ind til byen, drak kaffe og kiggede i butikker. Sådan gad jeg godt alle weekender var! Jeg havde taget weekend mafia tøj på - sweatpants og uldfrakke. Intet problem.

Speaking of weekend - i took inspiration from my last post and spent the first half of my saturday with Tikkie and Sidsel. Yoga and lunch. Perfect plan.

Just before I went on holiday I had a real weekendy Weekend - you know those? I cleaned up my apartment, got up late, did some yoga and went downtown, had coffee and looked in some different shops. I wish all weekends were like that! I took on the look of a weekend mafioso - sweatpants and wool coat. No problem.

Moscot Governor sunglasses, Mads Nørgaard coat, Won Hundred turtleneck, Mads Nørgaard pants, Adidas Stan Smith sneakers & Maria Black Boyo necklace.

Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

Weekend: 3 perfect plans

24/10/2014

Det er weekend om 2 timer og hvis du er lidt i tvivl om hvad du skal bruge den på, inden vintertid sparker ind, så har jeg 3 gode bud.

Hot Yoga & Frokost 

Tag din veninder under armen og book en hot yoga time i Senses. Det er varmt (modsat vejret) og sygt lækkert om formiddagen. Husk at drik rigeligt vand inden og spis morgenmad et par timer før. Efterfølgende tager I, igen hinanden under armen og spankulerer over på Dyrehaven. Her bestiller i frokost og filter kaffe (den er billig) og så sidder i og snakker og har det rart i et par timer, mens jeres ansigts kulør bliver normal.

Road trip & Museums besøg

Du skal ud ud ud af byen. Lej en bil hos Car2Go. Det er billigt og eftersigende let og så lejer du den kun for den tid du skal bruge den og så kan du bare finde en ledig bil, stige ind i den og så stille den når du er færdig - ret smart og så bliver du fri for at køre steder hen og aflevere den og finde parkering. Nå men når du så er kommet af sted, så kører du nord på (hvis du er i KBH vel og mærke) og sætter kursen mod Louisiana (og den der Riverbed) eller Tegners Musuem. Lidt frisk luft og en gåtur skulle også gøre sig udemærket der oppe af - evt. med en hund. På vejen hjem finder du et hvilket som helst konditori (fx det her) der har Othello lagkage og kaffe - you know the drill.

Donut & Film

Det er ikke rigtigt nogen overraskelse at jeg allerede savner New York - og særligt savner jeg donuts.. ja det er sådan. Så en helt god pakke løsning ville være at smutte forbi The Donut shop som netop er åbnet på østerbro og købe et par stykker. Personligt er jeg til klassisk sugar glazed, men hvem ved. Tag så dine donuts i lommen og gå mod nærmeste biograf, køb en kop kaffe og nyd forbudte donuts i mørket. Jeg gad faktisk godt at se Fasandræberne eller Gone Girl.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Car2Go

add comment

comments

Le Beret

23/10/2014

Vi har ca. 2-3 dage lige nu hvor det er koldt nok til at fryse lidt om hovedet og for varmt til at gå med hue. Til disse dage tænker jeg er beret er det oplagte valg. Den franske hovedbeklædning er så fin og lidt sjovere end dit gængse pandebånd. Jeg vil kombinere en beret med en uldfrakke, jeans og flashy sneakers - eller det gjorde jeg faktisk forleden. Men jeg ville gøre det igen. Min er fra Forever21 og kostede intet, så tror måske jeg vil købe en lidt mere nice version. Den vokser sgu på mig, den beret.

Og hvis du er i tvivl om hvordan du skal bruge den (det var jeg) så kan du lige tjekke denne guide (ja, jeg googlede det..!).

Klar til beret? Så er det godt jeg har fundet et par bud.

We have approximately 2-3 days right now where it's cold enough to freeze a little on your head and too warm to use a hat. These days I think a beret is the obvious choice. The French headgear is so cute and a little more fun than your usual headband. I would combine a beret with a wool coat, jeans and flashy sneakers - or in fact I did the other day. But I would do it again. My beret is from Forever21 and cost like nothing, I think maybe I'll buy a nicer one. It grows on me, that beret. 

And if you are unsure how to use it (I was) then you can just check out this guide (yeah, I googled it ..!).

Ready for a beret? Well i've found you some options!

SHOP BERETS Affiliate links.

add comment

comments

NYC baby

23/10/2014

Jeg gider nærmest ikke engang skrive at New York er min yndlings by og at jeg ikke kunne komme i tanke om noget bedre end at være der med en jeg elsker, få sol i hovedet og drikke upassende drinks til maden. Så det har jeg lige gjort, men gad næsten ikke. Det er vel åbenlyst.

En dag hvor solen bragede gik vi en tur over Williamsburg Bridge. Den er pæn og lyserød, turen fra Greenpoint igennem det nok så smarte Williamsburg og over vandet er smuk, lang og dejlig.

I almost don't even bother writing that New York is my favorite city and I could not think of anything better than spending a week there with someone I love, get sun in my face and drink inappropriate drinks with my dinner. So even if I've just done that, i hardly bothered. It is surely obvious. 

One day when the sun bursting, we went for a walk over the Williamsburg Bridge. It is nice and pink, the trip from Greenpoint through the very chic Williamsburg and over the water is beautiful, long and lovely.

Mads Nørgaard blazer, Mads Nørgaard sweater, Custommade pants, Adidas Superstar sneakers & Moscot Governor sunglasses.

Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

comments

Denim & Supply: Project Warehouse #3

21/10/2014

De sidste to måneder har Denim & Supply kørt med deres project warehouse kampagne hvor der samarbejder med forskellige artister om at inkludere fans og followers i deres kunst. Første omgang var det Avicii (seriøst jeg hører 'Wake me up' hele tiden - arbejdsskade) og siden var det Alexa Meade med hendes vanvittige malerier på ting - head turning! Sidste samarbejde og mission er i samarbejde med Arran Gregory, en autodidakt illustrator fra London. Gregory arbejder med at simplifecere objekter til enkle og geometriske billeder. Fx et catwalk look eller et dyr, illustreret i sorte streger på hvidt papir. I hans mission med Denim & Supply arbejder han på mørkeblå denim med hvid maling. For at deltage skal du oploade et instagram billede af et helt look og så kan du være den heldige vinder af en Arran Gregory sketch med dit look på en Denim & Supply jakke. Jeg så videoen og tænkte at det er en forholdsvis simpel metode Gregory bruger, så jeg forsøgte mig med at prøve at tegne nogle ting på samme måde og lad mig sige det sådan - vær glad for at det ikke er mine sketches i kan vinde... 

Tjek Arran Gregorys mission og tag jeres instapost med #projectwarehouse for at deltage i konkurrencen.

The last two months, Denim & Supply have been running their project warehouse campaign which collaborates with different artists to include fans and followers in their art. For starters it was Avicii (seriously I hear 'Wake me up' all the time - workers) and since it was Alexa Meade with her insane paintings of things - head turning! Last but not least the 3rd mission is with Arran Gregory, one self-taught illustrator from London. Gregory works with simplifying objects in clean and geometric illustrations. For example, a catwalk look or an animal, illustrated in black lines on white paper. In his mission with Denim & Supply he works on dark blue denim with white paint. To participate, simply upload an instagram picture of an entire look and then you can be the lucky winner of an Arran Gregory sketch with your look on a Denim & Supply jacket. I saw the video and thought that it is a relatively simple method Gregory uses, so I tried to try to draw some things the same way and let me say this - be glad it is not my sketching skills you can win ... 

Check Arran Gregory mission and tag your instapost with #projectwarehouse to participate in the competition.

This post is made in collaboration with Denim & Supply

add comment

The Scandinavian Bikehook

21/10/2014

Okay jeg er tilbage fra ferie. Sov 3 timer for længe i morges, har vildt allergitilfælde og 'kom til' at tage en lur på et par timer her til formiddag. Har misset dagens undervisning og vejledning og har det som om jeg har jetlags tømmermænd. Fedt at være tilbage. Please en eller anden bip mig lige 3 dage tilbage til en tagterasse i New York hvor min eneste bekymring var om jeg skulle have appelsin og gulerodsjuice eller æble og gulerodsjuice..!

Den tid jeg så har været vågen i dag har jeg brugt på at tjekke emails (straffen for at rejse uden computer i en uge) og i mellem emails om nye kollektioner og midseason sale fandt jeg en besked fra en gammel børnehaveveninde der har startet et crowdfunding projekt med sin far på Kickstarter - The Scandinavian Bikehook. De laver de fineste bikehooks som du kan bruge til at opbevare dine cykler på en nem og smart måde - lidt NYC vibes over det, måske derfor det var den mest interessante mail i min indbakke ;)

Bikehooks kommer i forskellige slags træ og kommer i sæt. Se videoen hvor Julie forklarer om konceptet og de forskellige variationer. Jeg har lige backet med 60 kr. (er jo lige kommet hjem fra ferie.. av) men der er en lang række muligheder for hvordan du vil støtte og hvad de så giver igen. Crowdfunding er en virkelig sej måde for start-ups at funde projekter på og samtidig er det en ineterssant måde for backers at støtte et nyt projekt og få adgang til nogle produkter meget billigt eller før alle andre. 

Tjek det lige ud!

Okay I'm back from vacation. Slept 3 hours over this morning, got the worst allergy attack and 'by accident' took a nap again. Also i missed today's teaching and critique session and I have what feels like a jetlag hangover. Great to be back. Please someone beep me three days back to a rooftop in New York where my only concern was whether I should have orange and carrot juice or apple and carrot juice ..! 

The time I've actually been awake for today, I used to check emails (penalty for traveling without a computer for a week) and in between emails about new collections and midseason sale I found a message from an old kindergarten friend who has started a crowdfunding project with her father on Kickstarter The Scandinavian Bikehook. They make the coolest bike hooks that you can use to store your bikes in an easy and smart way - a little NYC vibes about it, perhaps that's why it was the most interesting mail in my inbox;) 

Bike Hooks come in different kinds of wood and comes in pairs. Watch the video where Julie explains the concept and the different variations. I just backed by 60 kr. ( Just came home from vacation .. auch) but there are a variety of options for how you want to support and what they give back. Crowdfunding is a really cool way for start-ups to obtain funding for projects and at the same time it is a ineterssant way for backers to support a new project and access to some products very cheap or before everyone else.

Check it out!

add comment

Moo business cards

18/10/2014

For 2 uger siden bestilte jeg nye visitkort hos Moo Print. Jeg faldt over dem ved et tilfælde for ca. 1 år siden, da de lokkede med 100 mini visitkort til 5 pund. Denne gang blev det Green Square Cards som er helt kvadratiske, og lavet i genbrugs og naturligt nedbrydeligt papir der er produceret med vind energi. Du kan selv oploade design og bruge både billeder og tekst. Jeg fik mine få dage efter bestilling og i forhold til andre der laver visitkort, så synes jeg at de er pæne og virkelig lækre i forhold til prisen. 

Ordered some new business cards from Moo Print a couple of weeks ago. I found Moo last year where they had a really good discount on mini business cards for only 5 pounds. This time i chose the Green Square Cards that are made from recycled and biodegradeble materials, produced by wind power. Yes. They are costumizable and really easy and fun to make. I got mine really fast after i ordered, and compared to price and quality, i really think Moo delivers.


add comment

comments

Dove print and shearling

17/10/2014

Sidste uge kombinerede jeg fredsduen fra Bruuns Bazaar med sort jeans og tung shearling. Tror den jakke kommer til at redde min vinter.

Last week i combined the dove print from Bruuns Bazaar with black jeans and heavy shearling. I think that coat will save my winter.

Just Female shealing coat, Bruuns Bazaar top, Weekday jeans & Ganni boots.

Affiliate links

Shop the look

add comment

Glitter sunday

16/10/2014

I søndags stod det mest bare på pakning og kaffe. Holdt det søndags ægte i glitter slapper sæt fra Rosemunde.

Spend my sunday packing and drinking coffee. Kept it sunday real in sparkling chill clothes from Rosemunde.

Rosemunde sweatshirt & pants, Moscot sunglasses, Yvonne Koné bag & Nike Huarache sneakers.

add comment

comments

The winter jackets

15/10/2014

Ok så jeg har lovet jer en vinterjakke guide og den kommer her. Jeg synes det er virkelig svært, men én ting er sikkert og det er at jeg altid fryser. Nærmest lige meget hvor varm en jakke jeg ender med. Jeg har fundet lidt forskellige versioner - alt fra uld frakker til dunjakker. Håber i kan lide dem.

Før musen over billederne for at se link.

Ok so here is a collection of winter jackets. It's almost impossible to find the right one, and i always end up freezing my ass off anyways ;) I've found everything from wool coats to puffy down jackets. Enjoy!

Mouse over the pictures to see links.

Affiliate links

Shop More Coats hereadd comment

ENA: Girl Crush

14/10/2014

Hej Ena! Du startede (så vidt jeg ved) som MC’er og nu har du lige udgivet to mega svedige pop numre, hvordan har den udvikling været?

Jeg føler, at det har været en naturlig udvikling - jeg startede som super ung og kastede mig selv ud i at freestyle på klubber uden at have nogen ide om hvad jeg lavede egentlig. Det hele var meget intuitivt. Det var sådan jeg lærte at skabe melodier, hooks og optræde foran et publikum uden at vide hvad næste linje bliver. Det har givet mig nogle helt basale værktøjer, som har været med til at drive min udvikling til hvor jeg er i dag. Personligt og musikalsk - den rejse stopper aldrig.

Hvordan har din stil ændret sig i takt med at du har lavet forskellig slags musik?

Jeg tør stå ved min indre pop pige, som voksede op med MTV på fuld drøn i det lyserøde værelse. 

Ok ok det kræver detaljer – hvad er dit mest episke outfit?

Nu er det jo sådan, at mine første byture - hvis man kan kalde dem det - foregik som 12 årig til Klub Quarkz sodavandsfester under Buddinge Kirke, som de kære KFUM spejdere afholdte for forstadens kåde pre-teens. Der var fuld gang i knæklysene, i munden og på kroppen, UV maling og de obligatoriske Buffalo sko. Jeg vil ikke kalde det min skønneste periode -  var ultra chubby, men mindes ikke jeg tog højde for det hvad angik min påklædning. Min episke uniform bestod af sorte Buffalo's med selvlysene fartstriber, de obligatoriske UFO bukser i army grøn, min dengang 7 årige lillebrors Superman nattrøje, som var ret så crop top agtig til min figur (first mover)… men cremen i kransen var helt klart mit hår og de falske tatoveringer jeg havde tegnet på mig selv. Håret havde en milliard små klemmer i det ellers så ufriserede bagparti, mens pandehåret foran fik en kærlig hånd med den stiveste gele. Det skulle jo helst ligge helt ned foran. Og alt i mens dansede jeg ti DJ Alligators "Blow My Whistle"… classy! 

Og apropos MC’er, hvad er din yndlings rap?

Åh, der er sikkert mange som griner af det - men det er sgu nok Will Smiths "Fresh Prince of Bel Air"… og jeg kan den udenad!

Og så skal vi lige have på noget på plads, hvad er din yndlings Beyoncé sang?

Crazy in Love. Pisse godt nummer. Punktum.

Jeg er i New York pt., og ved du har været her mange gange, hvad er dine favorit steder?

Bedford Baking Studio

Min super skønne excentriske ven Tolga åbnede det lille bageri og cafe for omkring to år siden, og det er det hyggeligste lille sted. Tolga er fra Tyrkiet, så cafeen er fuld af lækre specialiteter, pragtfuld kaffe og kager - og så er det selvfølgelig glutenfrit og fuld af kærlighed.

The Smile 

En af mine ynglings cafeer og restauranter på Manhattan. Fantastisk indretning og stemning, og så er både frokosten og aftensmaden mere end ét besøg værd!

McCarren Park Pool

New York er ubehagelig varm i juni/juli måned, og finder man sig selv besøge byen lige netop der, er det eneste man ønsker at afkøle sig selv i havnen, som vi kan i København. Men det kan man ikke. Derfor kan jeg uden tvivl anbefale McCarren Park Pool til lige netop det formål. Kan være ret crowded, men det er lokalt.

Smorgasburg

Det skønneste Food Market jeg har besøgt! Det holdes i forbindelse med Brooklyn Flea, som selvfølgelig også er et besøg værd. På Smorgasburg kan du oplevelse en del interessante madboder fra lokale restauratører og farmere. 

Roosevelt Island Tram

Tram'en forbinder Upper East Side med den lille ø Roosevelt. Der er egentlig ikke super meget at se og opleve på øen, derimod er det turen derhen og tilbage som er en fin lille oplevelse. Man får nemlig lov til at opleve New York fra oven, med skyskraberne i siden og trafikken forneden. Det er en skjult lille skøn oplevelse, som koster dig det samme som en Subway billet og kun benyttes af lokale.

Nå men normalt blogger jeg jo om mode og ting jeg ønsker mig, så hvad star på din ønskeliste?

En guldfisk i en rund bowle. Selvom jeg som barn næsten har haft alverdens kæledyr, har jeg aldrig haft glæden af en guldfisk i mit liv. Det skal ske inden 2015! 

En flot, enkel regnfrakke… som ikke ligner en regnfrakke. Tror det er ved at være på tide, at give efter.

Så længe jeg kan huske, har jeg drømt om at springe faldskærm. Et kæmpe ønske som jeg vil indfri på min fødselsdag næste år!

Jeg har brændt mig varm på en kæmpe lædertaske fra det seje danske brand Pele Che Coco. Alt de laver er af recycled læder, så ikke to items er ens, hvilket jeg synes er ret fint. Tasken hedder Maria og er ret stor, og kan indeholde alt mit habengut til dagen. 

Et kørekort.

add comment

nyc i'm ready

13/10/2014

Min kuffert er pakket og solbrillerne pudset. Er så klar til en uge i min yndlings by med min mand. Jeg har lige købt Lena Dunhams første bog (billigt på Amazon UK) og glæder mig til at kværne den på flyveturen. Panasonic og HTC hookede mig op med nyt tech til turen og så et par nye shades fra Moscot, hvis butik jeg håber jeg kan nå forbi, den skulle være rimelig sej. Bloggen bliver fuldt opdateret ugen igennem, har samlet outfits, interviews og guides til jer - så kig endelig forbi. Facebook og instagram @fredesblog opdaterer jeg fra New York, så glem ikke også at kigge med der.

My suitcase is packed and sunglasses polished. I'm so ready for a week in my favorite city with my man. I just bought Lena Dunham's first book (cheap on Amazon UK) and i am looking to read it on the flight. Panasonic and HTC hooked me up with new tech for the trip and i got a new pair of shades from Moscot, whose shop I hope I can stop by, it is really cool! The blog will be fully updated throughout the week with outfits, interviews and guides for you - so go have a look. Facebook and instagram @fredesblog I update from New York, do not forget to also follow me there.

add comment

Dark thursday

09/10/2014

Torsdag i sort. Elsker min shearling jakke og det faktum at den er så sygt varm. 

Thursday in all black. Seriously this shearling coat is the bomb, and it's so warm.

Just Female shearling jacket, Ganni turtleneck, Diesel Skinzee Hi jeans, Ganni boots & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

Camera lover

09/10/2014

Hvis i nogensinde skulle undre jer over hvilket kamera jeg bruger, så er det et Panasonic GF6 med 25 mm optik. Jeg har brugt Panasonic kameraer siden min far gav mig et digital kamera for 8 år siden. Jeg synes bruger venligheden er i top og så er der en mega god autofunktion, samtidig med at det er let at indstille manuelt - jeg bruger manuelle indstillinger til opstillinger osv. men når jeg smider kameraet i hånden på min mor eller lillesøster, så er dte på auto.

Jeg har testet en del forskellige kameraer og har fundet ud af at til mine behov (altså nu er jeg jo ikke professionel..!) så fungerer de såkaldte systemkameraer bedst, med lille kamerahus og udskifteligt objektiv. Jeg synes Panasonic laver de bedste af slagsen og kan kun anbefale dem videre!

add comment

Wednesday wants

08/10/2014

Bambi print, sorte jeans, sweatshirt og gigantiske solbriller - det her gad jeg godt at have på hver dag!

Wish i could wear this today! Hiding behind big shades and wearing loose jeans and a sweatshirt.

Celine sunglasses, Acne POP jeans, Acne sweatshirt, Nike Huarache sneakers, Barrington totebag & Calvin Klein top.

add comment

New York New York

07/10/2014

I næste uge tager min kæreste mig under armen og så tager vi en uge til vores yndlings by, New York. Fordi vi skulle jo ikke på ferie her i efteråret, det kan i jo nok forstå. Men så havde vi en yolo onsdag og sad i et meget lyst køkken og spiste madder og blev enige om at hvis der var noget vi skulle så var det til New York. Nu. Så billetter blev købt, lejlighed lejet og hundepasning arrangeret - det er heldigvis det mindste problem, everybody loves Winston ;)

Vi skal bo i Greenpoint og det eneste der er på programmet er museer; Whitney, PS1 og Guggenheim, mad; the NoMad, Café Habana, Jean-Georges og Shake Shack og så selvfølgelig shopping (hvis jeg ellers har bedre shopping-held end sidste år). G.L.Æ.D.E.R. mig!

Har i nogle NY trick i ærmet så smid dem lige min vej!

Next week, my boyfriend and me is heading for our favorite city, New York. We had a common understanding that we weren'r going on holiday this autumn, it was pretty determined But then we had a yolo Wednesday and sat in a very bright kitchen and ate sandwiches and agreed that if there was anything we needed to do, it was to New York. Now. So tickets were bought, apartment rented and dogsitting arranged - fortunately it's no problem, everybody loves Winston;) 

We will be staying in Greenpoint and the only thing on the plan is Museums; Whitney, PS1 and Guggenheim, food; the NoMad, Café Habana, Jean-Georges and Shake Shack and of course shopping (is i have better shopping-luck than last year). I'm E.X.C.I.T.E.D!

Got some NYC tricks up your sleeve? Hit me!

add comment

comments

Hey monday and puffy jacket

06/10/2014

Har trykket aflever på min opgave, drukket min kaffe op og er klar til en god mandag. Pt. er det min puffy jakke fra Mads Nørgaard der redder mig når det er morgenkoldt eller efteråret bare kommer lidt bag på mig. Elsker at den er puffy og shiny! Forresten så har Diesel lavet en højtaljet version af Skinzee som jeg ved mange har ventet på, de er så awesome - og selvfølgelig dem jeg har på. 

Nyd jeres mandag og følg med på insta i løbet af dagen, skal ordne ærinder og holde møder og tager jer selvfølgelig med - @fredesblog

Just handed in my report (deadline on a monday, how cruel!) and had the last of my coffee, so now i'm ready for you monday! These days my puffy jacket from Mads Nørgaard is saving my ass. It's warm and looks awesome. My jeans are the highwaisted Skinzees - so perfect, so for those of you who have waited for them, this is your time. 

Enjoy your monday and follow along on instagram @fredesblog

Mads Nørgaard puffy jacket, Ganni roll neck, Diesel high waisted Skinzee jeans & Adidas Superstar.

add comment

comments

The dove

05/10/2014

I foråret så jeg Bruuns Bazaar AW14 kollektionen igennem og det sorte silkesæt med fredsdue mønsteret brændte sig godt og grundigt fast på min nethinde. Nu er ventetiden forbi og det er trygt i mine hænder. Jeg har brugt begge dele hver for sig et par gange, men det vinder helt klart som sæt. Fredsdue all the way! God søndag og husk at kig forbi Luksus Tøjbazar på SOHO kontorhotel i Kødbyen fra 11-16. Der er kaffe!

Finally this outfit is in my possesion. Been thinking about it since the press days at Bruuns Bazaar in the spring. It's the prettiest print and the havy black silk is just awesome. I've been using the items alone, but nothing beats a full outfit. Have a lovely sunday, and remember to stop by Luksus Tøjbazar at SOHO kontorhotel in Kødbyen from 11-16. There's coffee!

Bruuns Bazaar silk top & pants, Maria Black earcuff, Adidas Superstar sneakers & My Kitsch hairtie.

Affiliate links

Shop the look

add comment

Lunching like a grown up

04/10/2014

Forleden spiste jeg frokost med Tikkie på et af vores yndlingssteder - Kompa'9

Rygbrødssandwich, hønsesalat, filterkaffe og blodappelsin juice, er mit yndlingssæt, men deres morgenmad er også så lækker - og måske jeg snart skulle udvidde til drinks? Læs forresten Kinfolks interview med en af ejerne lige her.

Havde haft en mega møde agtig dag så det var et forsøg på at se voksen og vigtig ud i skjorte, pæn jakke og lidt guld på mine lidt for slidte Stan Smith.

The other day i had a nice lunch with my friend Tikkie at our fave place, Kompa'9.

They've got delicious sandwiches on rye bread, good coffe and my fave blood orange juice. They've got the best selection (also for breakfast and apparently drinks) and a really cosy atmosphere. Read about them on Kinfolk.

Had a kind of business day so tried to cover up as a grown up important person in a white shirt, nice jacket and some gold on my worn out Stan Smiths.

Baum und Pferdgarten jacket, Birgitte Herskind shirt, Maria Black Boyo necklace, Just Female jeans, Adidas Stan Smith sneakers, Vibe Harsløf lacepiece and MAANII x BISOU bag.

Affiliate links

Shop the look

add comment

comments

Luksus Tøjbazar 5. Oktober

04/10/2014

I morgen kan i finde mig lige nede i Kødbyen, nærmere bestemt SOHO kontorhotel hvor der er Luksus Tøjbazar. Jeg har pakket taskerne med en masse gode køb bla. sko, sneakers (mit hjerte bløder) og frakker - jaja men det er der altså! Og hvis nu i ikke bruger str. baby i sko eller overhovedet ikke mangler en nice frakke, så er der jo en mio. andre damer der bare sælger for vildt ud af deres endnu vildere garderober. Så ja, kig nu bare forbi mellem 11-16 ik.

Find event på facebook her.

Nu vil jeg smutte tilbage til mit lorte wi-fi, det virker seriøst kun hvis jeg sidder heeelt tæt på routeren, og min opgave om Google+! 

Tomorrow ill be seeling all my good stuff at Luksus Tøjbazar at SOHO in Kødbyen. Stop by for good buys from me or any of the other really cool ladies sharing their wardrobes ;)

Find the event on facebook here.

Gotta get back to my lousy wi-fi, that will only work if i'm sitting ON the router, and my report on Google+!

add comment

280914: Weekend throw back

02/10/2014

Nå men gæt engang, jeg brugte min søndag eftermiddag på at drikke kaffe med mine veninder - what a surprise! Jeg har det helt vildt over mit sneaker bling fra Vibe Harsløf. Det tager bare accesorizing til et nyt niveau. Vibe har den sejeste stil og hendes smykker er altid så underspillede og cool. Og så må jeg bare indrømme at jeg har en særlig plads til folk der laver sneaker smykker i mit hjerte.

Throw back to this sunday which was (surprise) spent with coffee and my girls. I'm really excited about my sneaker bling from Vibe Harsløf. It brings accesorizing to a whole new level. I've known Vibe for some years and i love her subtle but still so evolving style in jewelry, and who ever makes sneaker jewelry, geniuenly has my heart. 

Tommy Hilfiger sweater, InWear coat, Weekday Tuesday jeans, Adidas Temper Run sneakers via. Rezet Store, MyMy Copenhagen bag, Ray Ban Meteor sunglasses & Vibe Harsløf shoeslace piece.

Affiliate links

add comment

#drømdråben

01/10/2014

Jeg har jo fortalt vidt og bredt om lanceringen af Dråben og vist jer hvordan jeg bare tit sidder med min computer og en kaktus i min stue, på Dråben. Nu er det bare jeres tur, for i kan selvfølgelig vinde 6 Dråbe stole og en bolig styling (ja, det findes). I skal blot drømme om dråben henne på instagram eller lige her på facebook. Tag jeres billede med #drømdråben og vent i spænding! 

Se alle bidrag og læs mere om konkurrencen her.

add comment

comments

On the run for cakes

01/10/2014

Når der skal hentes kartoffelkager..

When you need to pick up 'Kartoffelkager' (my fave danish cake)...

Designers Remix jacket (similar), Bruuns Bazaar knit & pants, Adidas Temper Run sneakers via. Rezet Store & Ray ban Meteor sunglasses.

add comment

Jewlry: twin sets

30/09/2014

Mit fravær er måske markant, men jeg må have placeret mig under en dårlig wi-fi stjerne som nu også har influeret mit helbred og efterladt mig med den ondeste hovedpine. Kombineret med ustabilt internet, har det givet mig 0% mulighed for at arbejde ved min computer. Gudskelov for 3g og min HTC One.

Diverse har nu fortaget sig og selvom jeg er 1 dag bagud med en aflevering der handler om hvordan Google+ Circles konceptualiserer Goffman og Meyrowitz performance begreber, så virkede det mere attraktivt at lave et blogindlæg tirsdag aften, høj på panodiler og næsespray. That bloggerlife.

Det der falder mig mest interessant ved smykker pt. er små sæt. Jeg har desværre bare et hul i hvert øre, så det er sæt af øreringe og earcuffs som jeg kan bruge. Rebekka Rebekka har eksemplificeret det ret flot i deres nyeste kollektion, som kommer i slutningen af året. Havde lånt nogle af smykkerne til min ikke happening Paris tur, så de blev bare lige prøvet her hjemme. Gad egentlig godt at vise jer dem, hvor man kan se begge ører, men det vil mit hoved (eller kamera) ikke tillade, så i får bare min gode højre side ;) Synes det ser ret fint ud med både et par lange øreringe og cuffs i, det bliver lidt mere punket (meget lidt) og mere pyntet, men på en ret cool måde. Når alle øreringene er små og enkle ser det ikke ud af for meget.

My absence is perhaps significant, but I must have placed myself under a bad wi-fi star who now also has affected my health and left me with the meanest headache. Combined with unstable internet, it has given me 0% chance to work at my computer. Thank God for 3G and my HTC One. 

Those things have now subsided and although I am one day behind with a report about how Google+ Circles could be conceptualizing Goffman and Meyrowitz performance concepts, it seemed more attractive to make a blog post on a Tuesday night, high on advil and nosespray. That blogger life. 

What strikes me as the most interesting aspect of jewelry atm is small combinations. Unfortunately, I have just one hole in each ear, so it's a combination of earrings and earcuffs that I can use. Rebekka Rebekka has exemplified it quite stunning in their latest collection, which will be in storesby the end of this year. I had borrowed some jewelry for my not so happening Paris trip, so i ended up just trying them at home.

I really wanted to show them to you, where you can see both ears, but my will head (or camera) does not permit that, so you'll just get my good right hand side ;)

Turtleneck from Ganni, necklaces from Rebekka Rebekka, Jane Kønig & Maria Black & earrings from Rebekka Rebekka.

add comment

Tattoo: V

28/09/2014

Pictures by Luka Roné

Ahh! efter to dage uden Wi-fi er jeg BACK!!! Det klæder mig altså ikke, skulle jeg hilse og sige...

I starten af August havde jeg en spændende aftale med dels min lillebror og dels Mike Ho fra Sunny Alley Tattoo. Det var nemlig til til tattoveringer.

Jeg har aldrig sådan rigtigt bekymret mig om tattoveringer eller hvor vidt jeg skulle have en eller ej. Jeg synes det kan være ret flot, men også ret... ikke så flot :) Men de sidste 4 år (gisp) med intens tattoo eksponering og med inflydelse fra alle tattoverede mænd fra Jylland og Istedgades forskellige tilbud af servicen, er jeg blevet overbevist. Du ser mig nok ikke med sleeve om 6 mdr. men en lille én kunne det da blive til. Hah. så let er jeg. Motivet er dog hverken sindsoprivende eller super metaforisk, men et simpelt bogstav for min brors navn - som iøvrigt var en del af aftalen, da han fik et F. Og hvem gav? Storesøster selvfølgelig. Sød type, alligevel. 

Anledningen kunne være mange, men sagen var den at han flyttede fra byen kort tid efter og selv om det blot er et par vande der skiller os nu, så måtte vi have noget til reminderen. Tænk hvis nu vi glemte hinanden.

Resultatet er jeg virkelig glad for, på trods af at jeg har valgt en placering som gør at jeg fuldstændig glemmer at jeg har den og derfor også kun ser den selv et par gange om måneden. Den tiltrækker dog stor opmærksomhed alligevel, hvilket også hjælper mig til at huske på den.

Men 2 ting om tattoveringer har jeg nu lært:

1. Det gjorde virkeligt ikke ondt. Måske fordi jeg har valgt en lidt mere flæsket placering, men jeg troede selvfølgelig at jeg skulle dø og trak derfor ikke vejret de første 30 sekunder Mike fyldte min arm med blæk. Så opdagede jeg at smerten var minimal og begyndte at forsøge at snappe.

2. Jeg tog mig virkelig lang tid til at beslutte motiv, placering og udformning, og det skal man da også, men efterfølgende har jeg måske overvejet at det heller ikke er vildere end det. Det smarteste jeg gjorde var at få Mike eller en anden til at tegne de steder jeg overvejede den og ret hurtigt fandt vi ud af hvor den så flottest ud. Tattooveringer er sjove og personlige (for mig) og jeg skal snarest have nogle flere. Jo det er blæk i min hud som skal være der i lang tid, men jeg bliver glad for dem og det ser nice ud. Hvis jeg holder mig fra et alt for tidstypisk look og får lavet noget jeg selv synes er optur, så holder det også om 70 år. Ellers dækker jeg mine arme til ;)

Ps. så er Mike den bedste tattovør - han giver sig god tid, er super dygtig (altså til at tegne og tattovere), er asiatisk rolig og så er han sjov, så tag forbi Sunny Alley hvis du skal have en lille tegning.

Ahh! After two days without Wi-fi I am BACK !!!  

In early August, I met up with my younger brother and Mike Ho of Sunny Alley Tattoo. It was time to tattoo. 

I've never really given tattos much thought. I think it can be quite beautiful, but also quite... not so nice :) But the last 4 years (gasp) with intense tattoo exposure and influence from all tattooed men from Jutland and Istedgade various offers of the service, I have been convinced. You'll not see me with a sleeve in 6 months, but a small one seemed like a good start. Hah. I am so easy. It is, however, not that crazy or super metaphorical, but a simple letter for my brother's name - which incidentally was part of the deal when he got an F. And who paid? Big sister of course. Pretty nice of me, huh? 

The reason could be many, but the case was that he moved out of the city shortly after and even if it is only a few waters that separate us now, we had to have something for the reminder. Suppose now we missed each other. 

I'm really happy about the result, even though the placement makes me completely forget that I have it, and i really only see it a couple of times a month. It attracts a lot of attention however, which also helps me to remember it. 

But I have now learned two things about tattoos: 

1st It didn't really hurt. Maybe because I have chosen a slightly more meaty placing, but I thought, of course, that I was going to die and didn't breathe for the first 30 seconds Mike filled my arm with ink. Then I discovered that the pain was minimal and started trying to send snaps. 

2nd I took a really long time to decide motif, location and design, and you really should do that, but then now, it's not that big of a deal. The smartest thing I did was to get Mike or someone else to draw the tattoo on the places I was considering, and soon we found out where looked the best. Tattoos are fun and personal (for me) and I'm def. getting more. Yes, it is ink in my skin and it will be there for a long time, but I'm happy about it and they look nice. If I keep myself from a too typical look and get ​​something I think is cool, then i'll also love it in 70 years. Otherwise, I'll cover my arms;) 

Btw Mike is the best tattoo guy - he takes his time, is super talented (so to draw and tattoo), he's calm as only an asian can be and he is funny, stop by Sunny Alley if you need a little drawing on your skin.

add comment

comments

Wish list: Stine Goya Iris leather jacket

25/09/2014

I går var jeg forbi Adélie for liiige at se nogle af de nye varer. Der er masser at smide på ønskelisten, så bare start fra side 1 her... Den ting jeg dog stadig tænker på er den lyseblå læderjakke fra Stine Goya, som muligvis er det pæneste, dyreste, mest upraktiske og smukke jeg nogensinde har set. Jeg prøvede den på og havde lidt svært ved at tage den af igen. Hmm.

Yesterday I passed by Adélie to check out some of the items from the new season. There is plenty to put on your wish list, so just start from page 1 here ... The one thing  I still think of the, is light blue leather jacket from Stine Goya, possibly the nicest, most expensive, most impractical and beautiful jacket I have ever seen. I tried it on and had a little trouble taking it off again. Hmm.

Affiliate links

SHOP BLUE COATS

add comment

comments

230914: two tones and shearling

25/09/2014

Denne shearling jakke har hængt i mit skab siden August, hvor alle (mig selv inkl.) bare svedte og svedte. Men det er vinterjakke sæson og sved eller ej i August, så kommer jeg til at rocker fryse i November. Jeg ved denne jakke bliver en af mine meget gode venner her til vinter, af flere grunde. Bikersilhouetten og det uendeliget bløde skind er en virkelig fin kombination og så er den varm. Altså sådan rigtig varm. Og så ser den sej ud. Kender i ikke det med at man har noget sejt tøj? Ligesom denne lædernederdel?

Gonna be bffs with this Just Female shearling coat this season. It's been hanging in my closet for some months now, and finally the weather is ready for it. The combo of the bikerlook and the soft leather is awesome and it is really truely warm. I think i love it.

Just Female shearling coat, Baum und Pferdgarten jumper, Weekday Tuesday jeans, Adidas Temper Run sneakers, Monokel sunglasses, Mulberry Alexa bag & Maria Black Boyo necklace.

Affiliate links

Photo: Anders Nottveit

add comment

200914: coat weather

23/09/2014

I lørdags havde jeg lidt en slapper dag med læsning, hot yoga og en heeelt masse kaffe med Winston og et par veninder. Vejret var lidt nedtur, men det var faktisk ret nice at have lidt mere efterårstøj på og lufte mine nye vinter støvler.

This saturday i spent studying, hot yoga and shit loads of coffee with Winston and my girls. Though the weather could have been better, i enjoyed a more fall appropiate outfit. And i got to break in my new boots - i love them!

InWear coat, Mads Nørgaard blouse, Hope pants, Ganni boots & Mulberry bag.

add comment

190914

22/09/2014

I fredags havde jeg et pitstop på Fisketorvet, et af mine favoritsteder. Chancen for lige at snuppe et par billeder, gik jeg ikke glip af.

Last friday i had a pit stop at one of my fave places - Copenhagen Mall. Oh and i just took the oportunity to snap some outfit pics on their roof.

Designers Remix jacket, A.P.C. cashmere sweater (similar), Custommade pants (similar), Adidas Stan Smith sneakers, Mulberry bag & A.J. Morgan sunglasses (similar).

add comment

New In: Mason Pearson

22/09/2014

I sidste uge talte jeg mine lommepenge og bestilte en rejse udgave af min yndlings amazing hårbørste BN1 Popular og en detangeling kam C2 hos Barnholdts. Mason Pearson er dyre og min mor og nogle af mine veninder ryster længe og voldsomt på hovedet over prisen, lige indtil de prøver dem. For børsten er lige så mega fantastisk som de laver sjov med i Blades of Glory. Faktisk er selv min far hoppet med på vognen, ikke til ham selv, men til mine søstre. De havde sovet hos mig og prøvet vidunder børsten til stor begejstring - og det er altså to små damer der har virkelig filtret hår og laver en mere eller mindre dramatisk scene ved den daglige hårbørstning. Et par dage efter ringer min far og beder om nærmere detaljer, for han kan simpelthen ikke forstå at de to piger ligefrem har snakket om en hårbørste som de GODT gider børste hår med. Jeg forklarede ham om børsten og mumlede prisen lidt forlegent. Ingen grund til det, for kort tid efter var der indkøbt børster - hans begrundelse var at knapt 1000 kr. for en børste var en billig pris for at slippe for dagligt skrigeri og hårbørstningsdrama. LOL

Jeg har aldrig gidet at børste mit hår, men nu er det faktisk en nice ting at gøre hver dag, både fordi det er luksus massage lige i hovedbunden, men også fordi mit hår simpelthen bliver pænere. Jeg har haft BN1 i et par år og længe gået og skulet efter en rejsestørrelse, fordi den er lidt stor at slæbe med rundt. Kammen er god til filtret hår og især til udredning af vådt hår - bingo. Jeg bruger olien fra Davines inden og så lader jeg det lufttørre når det er redt igennem. 

Med i pakken havde de søder damer fra Barnholdts lagt en masse nye Kitsch elastikker som jeg har brugt det sidste halve år. Jeg købte en pakke hos Rodian og Rodian i Hellerup i foråret og har været mega glad for dem. Jovist er de virkelig hypede (og dyre), men de er stadig pæne omkring mit håndled og i mit hår -og så har jeg testet om de duer til en lang løbetur og det gør de, så jeg er ufortrødent fan. 

Moroccanoil olien er lidt en livsredder til mine spidser fordi de efterhånden er blevet farvet så meget og sommerens sol og saltvand har sat sine tørre spor. Jeg bruger den i spidserne et par gange om ugen og i ny og næ i hele håret, sådan rigtig fedtet til, aftenen inden jeg skal vaske hår - det virker sygt godt!

Just expanded my collection (it consisted of one item just a week ago..) of Mason Pearson brushes. They are really as awesome as the Verticoli in Blades of Glory. Added the travel size and a detangeling comb. The Kitsch hairties are also faves as well as the OI/All in one milk from Davines that i use in wet hair before combing and the Moroccanoil treatment i just in my dry hair a couple of times a week.

Mason Pearson travel size brushMason Pearson BN1 popularMason Pearson detangeling comb & Kitsch hair ties via Barnholdts.

Moroccanoil treatment & Davines OI/All in one milk.

add comment

comments

#cafesarenza favorites

20/09/2014

Hey, har i set konkurrencen om et par sko fra Sarenza's nye kollektion? I finder den LIGE HER. Mine favoritter fra kollektionen er disse 3. De røde scallop ballarinaer som jeg vil bruge med blå, slidte og ankel korte jeans, de flade sorte loafers med ponyskind som jeg vil bruge til en skjorte kjole og en sort boxy uld blazer og de nude stiletter med sort snude som jeg helt klart bare ville bruge en aften hvor jeg skulle sidde i min sofa, måske med uld tøj - rimlig komfortabel ;) Klassiske og Parisiske! Måske jeg burde købe denne bog?

Konkurrencen slutter i morgen, så get going!

add comment

180914: Team Tartan

20/09/2014

Forleden var jeg på team tern med mit sæt fra Just Female, der seriøst er så optur. Det sidder så behageligt og er helt blødt og virkelig rart at have på! Skoene har jeg døbt 'Amerikansk turist på cruise ship' skoene, aka en Adidas Temper Run, fik dem sidste uge og de er allerede en favorit. Rart at se noget andet end Air Max og Flux...

The other day i was on Team Tartan with my outfit from Just Female. It's my new fave since it's so comfortable and easy to wear. I named my sneakers ' American tourist on a cruise ship' and they are a new favorite style. It's kinda fresh to see something that is not Air Max or Flux...

Just Female Malou pants & blouse, Adidas Temper Run via Rezet Store, MAANII x BISOU bag & A.J. Morgan sunnies (similar).

add comment

comments

Ganni winter dreams

19/09/2014

Det er virkelig en farligt fristende tid pt. Alle webshops bliver opdateret H.E.L.E tiden og jo flere forelæsninger jeg har, jo flere ønske køb finder jeg (øhmm...). Tjekkede lige Gannis nyheder og udover at de har lavet mine vinterstøvler, så er der åhh så mange flotte frakker, en nederdel og den der seje pels agtige taske. 

Forresten kom der en efterspørgsel på vinterjakke guide og i kan tro den kommer - i weekenden! Glæd jer!

Her er mine Ganni drømme, før musen over billederne for direkte links.

My Ganni wishes for this winter - so many awesome things!

Mouse over the pictures for dirct links.

Affiliate links.

SHOP MORE GANNI

add comment

comments

170914: Just wearing some wide pants and stuff

18/09/2014

I går havde jeg bare lige det her på. Uendelig lange bukser og en ny nice top fra Vila (JA!). Det høstede utroligt mange komplimenter på sådan en standard onsdag, så måske det lige skal gentages, i ved, en dag hvor man er i kompliment humør.

Jeg havde nogle møder inde i byen og havde heldigvis en ret stille dag så jeg nød lidt sol og lidt udendørs liv.

Vila top, Bruuns Bazaar pants, MAANII x BISOU bag, Adidas Stan Smith sneakers, Aj. Morgan sunglasses (similar), rings by Line & Jo, Rebekka Rebekka & Maria Black and necklace from Maria Black.

Affiliate links

add comment

comments

Free deliveryyy: Mads Nørgaard

18/09/2014

Mads Nørgaards webshop er udover at være rigtig pæn og spækket med nye varer, også gavmild, så fra nu af (NU!) og til søndag, er der simpelthen fri levering. Jeg har da kigget mig om inde på shoppen og fundet et par ting (eller 10) som jeg godt gad klikke hjem!

Mads Nørgaard is feeling generous, so from now (RIGHT NOW) and untill sunday, you've got yourself free delivery on your orders. So get shopping. This is what i would click home.

Mouse over for direct links

add comment

Made by Sarenza: WIN WIN WIN

18/09/2014

Egentlig burde jeg sidde i Paris og sippe Café creme og kigge på lækre sko og sludre, du ved, på Fransk selvfølgelig, Oui?

MEN åbenbart kunne Air France ikke håndtere al min glæde og deres piloter strejker og alle andre billetter er udsolgt, så no Paree for me..!

DET skal selvfølgelig ikke afholde mig fra at præsentere jer for hele grunden til at jeg var Paris bound, nemlig Made By Sarenza, en ny virkelig cute linje fra den Franske webshop. Kollektionen er lavet efter 4 kvarterer i Paris; Bataclan, Rue du Cherce Midi, Monceau & Rue des Dames og inspireret af de chikke franske damer på tur ad brostens belagte gader og ude serveringer og en elegant placeret skønhedplet og røde læber - you get the drill, non?

Men det rigtig spændende er at i selvfølgelig kan vinde jeres favorit fra kollektionen! Hurra! Smid en kommentar med jeres favorit kvarter i Paris (hvis du ikke har været der, så er Google maps og pictures din ven) og et link til den sko du gerne vil vinde (det er ikke bindende).

Jeg finder vinderen d. 21. September, alleredepå søndag, so get going!

I was supposed to be in Paris right now. Sippin' coffee and chatting in french about awesome shoes, oui? Apparently Air France didn't want me to go, so their pilots are on a strike, and that left me with no tickets..

BUT you shouldn't suffer from my M.I.A... So here i present to you Made by Sarenza, a cute french inspired collection divided into four charming collections, created for four diffent areas of Paris BataclanRue du Cherce MidiMonceau & Rue des Dames. Think about little streets, decorative cafés and chic french ladies - you get the drill, non?

And of course Sarenza is taking care of you guys, so you can win your fave item. Just hit me in the comments with your fave area of Paris, haven't been? Google is your friend! Oh and link to your fave item from the shop. 

I will find the winner on sunday 21st. so go go go!

add comment

comments

Tommy Hilfiger knit & Essie 'Take it outside' polish

Envii by Pernille Teisbæk skirt & Adidas Temper Run via Rezet Store

Diesel Fall 2014

17/09/2014

Indtil for et par år siden forbandt jeg Diesel med (meget) lavtaljede jeans, hvide denim jakker og en umiskendelig sydenlandsk stil. Bevares, det var alt jeg drømte om da jeg gik i folkeskole...

I foråret 2013 blev jeg introduceret til Skinzee, og hvilket held, da det har været mine favorit jeans siden da. De sidder som de skal, de bliver hvor de skal og så gør de benene pæne, præcis som de skal. Og ja, jeg har skrevet meget om Diesel og Skinzee her på bloggen, så derfor ville jeg vise jer noget lidt andet fra Diesel, nemlig noget ikke-denim. Jeg har udvalgt nogle af mine favorit styles som i kommer til at se her på bloggen efteråret igennem og de første er altså her. M-este strikken, som er så fin og grafisk og minder mig både om the Cosby show og Beverly hills. Længden gør den mega sej til nederlede og lidt mere højtaljede bukser og så er den i bomuld, til forskel fra alle de cashmere og uld strik jeg ellers plejer at gå med, men ikke desto mindre er den perfekt til efteråret. 

Den sorte uldfrakke er lidt mere emo end hvad jeg ellers ville gå med, men det var faktisk derfor jeg valgte præcis den. Der er noget mili og uniforms referencer som jeg synes er nice sammen med mine Dr. Martens loafers, men også med blå jeans og sneakers. Begge styles er i butikkerne nu. 

My fave pieces from Diesel AW14 - you will see a lot more from Diesel this fall!

Until a few years ago I associated Diesel with (very) low-waist jeans, white denim jackets and an unmistakable southern style. Granted, it was everything I dreamed of when I was in elementary school ... 

In the spring of 2013 I was introduced to Skinzee and what luck, as it has been my favorite jeans since then. They fit as they should, they stay put and they do make the legs look awesome, exactly as they should. And as, I have written a lot about Diesel and Skinzees here on the blog, I wanted to show you something a little different from Diesel, some non-denim. I have selected some of my favorite styles which are going to be shown here on the blog throughout the autumn and the first pieces is right here. M-este jumper, which is so nice and graphic and reminds me both of the Cosby show and Beverly hills. The length makes it perfect to combine high-waisted pants and then the cotton, unlike all the cashmere and wool knits else I usually wear, is perfect for fall. 

The black wool coat is a little more emo than what I would normally wear, but it was actually why I chose it. There is these military uniform references which I think is nice with my Dr. Martens loafers, but also with blue jeans and sneakers.

Both styles are in stores now.

Affiliate links

add comment

DANSK kitchen

16/09/2014

I weekenden åbnede DANSK Kitchen på Istedgade 64. Den er så svedig og fyldt med de lækreste sager. Japansk porcelæn, virkelig prof maskiner, sæbe fra Common Good og hvad ved jeg. Tag forbi og se for dig selv. Jeg kiggede forbi i går kom hjem med en kop fra Duedahl, viskestykker og klude fra Solvang og en håndsæbe i glas (som kan genfyldes for 35 kr.) fra Common Good. Optur!

This weekend DANSK kitchen finally opened on Istedgade 64. They've got everything your kitchen needs from Japaneese tableware, machines, soap products from Common Good and lots more. I stopped by yesterday and came home with a coffee cup from Duedahl, dishcloths from Solvang and a refillable hand soap from Common Good. Go check it out, it's so awesome!

add comment

150914: Grid Print

16/09/2014

I går kørte jeg hårdt på med Grid Print fra Monki, ikke at det er noget nyt... men stadig nice! 

Yesterday i put all my money on Grid Print curtesey of Monki - not that it's any news, but still kinda awesome!

Monki coat and scarf, Just Female jeans, Tommy Hilfiger sweater, Alexander Wang loafers, gold ring and earrings from Maria Black, silver ring from Line & Jo, Essie fall14 'Take it outside' polish, Sunglasses from A.J. Morgan via Adélie, Yvonne Koné bum bag (similar) & BISOU Tokyo bike via Cykelbanditten

Affiliate links

add comment

comments

A Paris!

15/09/2014

På torsdag skal jeg en smut tur til Paris med den franske webshop Sarenza, som i nok har stødt på her på bloggen et par gange. De lokker med en surprise, så kan desværre ikke fortælle så meget endnu, men i kan vinde noget hvis i kigger forbi bloggen d. 18. September. 

Udover at jeg glæder mig til at gense Paris, som er en af mine yndlings byer og hænge med de søde piger fra Sarenza, så glæder jeg mig også til fredag formiddag hvor jeg har 4 timer for mig selv i den franske hovedstad. Jeg skal drikke café creme, spise croissanter og en lækker frokost - gerne en bøf eller moules og så skal jeg shoppe. I min drøm vil jeg gerne nå forbi Isabel Marant, Colette, Celine, Commes des Garcon og Diptyque. Og så selvfølgelig lige forbi et fransk apotek og en magasin butik så jeg kan få fingrerne i de bedste franske beauty sager og et Jalouse magasin. Har i nogle gode Paris tips? Smid dem gerne i kommentarfeltet!

Later this week i'm heading to Paris with the french webshop Sarenza - i'm sure you've noticed it here on the blog! They have a surprise event, så i'm not able to tell you a whole lot about the trip, but i know that you can win stuff, if you check out the blog on thursday afternoon.

Besides being reunited with one of my fave cities and getting to hang out with the nice girls at Sarenza, i'm looking foreward to friday since i have 4 hours all by myself. I'm gonna drink tons of Café Creme, eat croissants and an awesome lunch, and then i'm going shopping! In my imaginary world i have time to visit Isabel Marant, Colette, Celine, Commes des Garcon and Diptyque. Oh and a french pharmacy for beauty products and a magazine kiosk for the latest Jalouse. You guys have any Paris must sees? Please share!

Isabel Marant Etoile wool shirtCommes Des Garcon PLAY t-shirtIsabel Marant Etoile sneakers, Chanel Secrets nail polish, Homeoplasmine creamBioderma H2o in travel size & Diptyque Thé scented candle.


Affiliate linksadd comment

comments

It's sweater weather!

15/09/2014

Nogen vil måske påstå at sweater weather har været her siden starten af September, men det var først i morges da jeg luftede min hund at jeg virkelig følte den. Heldigvis er jeg klar på cashmere, rullekraver og store trøjer. Har fundet en helt masse bud på strik, og vil ikke afvise at nogle af ovenviste trøjer kan finde vej til min garderobe..!

Er i klar til sweater season? Før musen over billederne for at se mærke og link.

Affiliate links

add comment

comments

Sunday mode

14/09/2014

Hvis du bare skal én ting i dag og det er at ligge på din sofa og se serier, så skal du se de forfængelige på DR. Jeg er mega fan af Chris og elsker når han ender i høje hæle til Burlesque træning, på bodega med Rockabilly klubben og til nudist middag. Programmerne har humør og en ret nice ærlighed omkring dem. Se dem, drik the og spis kage - det er jo søndag!

De forfængelige på DR.dk

add comment

Going out

13/09/2014

Er på vej ud af døren, skal til fest (OMG!) det sker sjældent så tager læbestift på! Vejret giver mig lyst til grå farver og sneakers, så drømmer om at cykle afsted i muscle tee, Acne POP jeans og en sej clutch!

Topshop top, Acne jeans, Edie Parker clutch, Topshop lipstick & Adidas Temper Run via Rezet Store.

Affiliate links

add comment

comments

Act 2: Cecilie Lassen for Won Hundred

12/09/2014

Cecilie Lassen har i samarbejde med Won Hundred indgået et designsamarbejde og i dag lander 2. Act online og i butikkerne. Mine favoritter er den ternede jakke den seje svane trøje. Find kollektionen her.

add comment

110914: British feel

11/09/2014

Har brugt hele dagen på uni, så kigger bare hurtigt ind med et outfit - mine planer for i aften er hjemme spa og kabel tv #yolo

Spent all day at school, so just wanted to check in with an outfit post - my plans for tonight? home spa and cable tv #yolo

Reiss jacket, Kjær Kæbenhavn tee, Just Female jeans, H&M socks, Dr. Martens loafers & Ray Ban meteor sunglasses.

add comment

comments

Parfumefri zoner

10/09/2014

Som jeg kunne afsløre i sidste uge (OMG) så er jeg sku ikke så parfumefri som jeg går og tror. Uden at være fanatisk så holder jeg mig fra parfumerede produkter, som udgangspunkt fordi jeg begynder at nyse og mine øjne løber i vand. 

Neutrals kampagne Parfumefri Hverdag sætter parfume forbrug på programmet og opfordrer til at tænke over dit parfumeforbrug. Lige nu kan du gå ind på Parfumefrihverdag.dk og markere dine parfumefri zoner inden for Opvask, Tøjvask, Hudpleje, Kropsvask & Hårvask. Når du tilmelder din zoner støtter Neutral nemlig Astma-Allergi Danmark med 5 kr og du kan deltage i konkurrence om en heeel masse Neutral produkter. Jeg har tilmeldt mine zoner, opvask og tøjvask - her bruger jeg 100% parfumefri produkter og har aldrig gjort andet. Mht. kropsvask, hårvask og hudpleje varierer det mere, nogen gange parfumefri og andre gange ikke. Det kommer an på hvilke produkter der passer til min hud og mit hår - hvilket varierer meget. Jeg gad egentlig godt at bruge flere parfumefri produkter og når jeg finder et produkt som passer til mine behov OG som er parfumefrit, så holder jeg altså fast i det!

Har i parfumefri zoner? 

add comment

100914: High necklines

10/09/2014
På en måde (kun lidt!!) så er det rart med lidt lavere temperaturer - det giver nemlig anledning til uld, strik og høje halse. Især når vejret er som nu elsker jeg at man kan gå uden jakke, men bare med en strik. Det er kun for en kort stund, så det er med at nyde det!  Ok so even though i miss the sun, it's stille pretty awesome that you can wear a sweater with out a jacket. It's only in this in between weather, so better enjoy it! Just Female wool top (similar), Won Hundred jeans (similar), Adidas Stan Smith Consortium sneakers, Yvonne Koné bum bag (similar) & Ray Ban meteor sunglasses. Affiliate links

add comment

comments

Denim & Supply: Project Warehouse #2

09/09/2014

Kan i huske det her indlæg om Project Warehouse og Avicii? I har måske også haft Wake me up på hjernen? (please sig det ikke kun er mig!). Nu er Denim & Supply kommet til 2. mission i Project Warehouse og denne gang har de teamet op med den amerikanske kunstner Alexa Meade. 

Egentlig har hun en bachelor i Political Science, men kunsten overtalte hende og hun har siden 2009 skabt optiske illusioner. Hvor det oftest er dimensioner der tilføjes, arbejder Alexa Meade med at fjerne dimensioner - forvirret? Forestil dig en 3D installation som ser helt flad ud... Stadig forvirret? OK tjek billederne og se evt. denne TED talk.

Ligesom med Avicii har du også en mulighed for at vinde en tur til LA og muligheden for at blive malet (ja) af Alexa Meade, samt et gavekort til Denim & Supply. Hvad du skal gøre? Snap et insta billede af dig selv som et oplagt kanvas, fx inde i en ramme eller med din by i baggrunden. Upload og tag det med #projectwarehouse 

Remember this post about Project Warehouse and Avicii? You also had Wake me up constantly playing in your head? (please say it is not just me). Now, Denim & Supply is ready with their 2nd mission of the Project Warehouse and this time they've teamed up with the American artist Alexa Meade. 

Actually, she has a BA in Political Science, but the art persuaded her and she has since 2009 created optical illusions. Where it is usually the dimensions that are added, Alexa Meade remove dimensions - confused? Imagine a 3D installation that looks absolutely flat ... Still confused? Go check out the pictures and see this TED talk

As with Avicii you also have a chance to engage in this project and win a trip to LA and the ability to be painted (yes) by Alexa Meade, as well as a voucher for Denim & Supply. What to do? Snap a insta picture of yourself as a great canvas, for example inside a frame or with your city in the background. Upload and tag it with #projectwarehouse

Published in collaboration with Denim & Supply

Shop Denim & Supply (Affiliate links)

add comment

090914: Cashmere and loafers

09/09/2014

Total 'velkommen til efteråret' dag med lidt sol, lidt regn og lidt blæst. Begav mig ud for at finde en lækker sag til min eftermiddags kaffe og endte med en Mandel Croissant fra BRØD, min favorit bager på Vesterbro!

Ok so hi fall! Some rain, some sun and some wind... I only stepped outside to find a treat for my afternoon coffee and ended up with an awesome Almond Croissant from BRØD, my fave bakery in Vesterbro!

Custommade cashmere knit, Acne tee, A.P.C skirt, Custommade socks, Dr. Martens loafers, Ray Ban Meteor sunglasses & MyMy Copenhagen bag.

add comment

comments

Dinner in Gothenburg: Lucky Girl

09/09/2014

Turen med Nelly.com indebar såklart også noget mad. Det blev til en lækker middag på Hotel Pigalle (Nelly Hotel) og det var ca. 1 million retter med fisk - win! 

Göteborg er ok pæn, ik? Og hvad med nederdelen - synes den er så sej, det er klart min nye 'seje' nederdel, i ved, til dé dage. Well done Pernille!

Of course i also had some food in Gothenburg! A lovely dinner at Hotel Pigalle (Nelly Hotel) with 1 million delicious fish dishes - so awesome!

Gothenburg is so pretty, right? Oh and that skirt, it's so cool! My new 'cool skirt' for those days when you need it. Well done Pernille.

Custommade tee, ENVII by Pernille Teisbæk leather skirt, Gardenia heels, MM6 clutch & Ray Ban Meteor sunglasses.

add comment

050914

08/09/2014

Mit outfit fra i fredags hvor jeg var forbi Saco og få øjenbryn og vipper fikset, samt en hårkur - meget tiltrængt! Jeg var også forbi den nye Dr. Martens butik der lige er åbnet i Fiolstræde, den er så sej!

Jeg havde min nye frakke på fra Just Female og den er så optur lige nu, hvor det er for varmt til vinterjakke og for koldt uden jakke..!

My Friday outfit. I spend the day with fixing stuff, like my brows and lashes at Saco and stopping by the new Dr. Martens store here in Copenhagen, which is pretty cool btw.

Just Female coat, Kjær København tee, InWear pants (similar), Nature shoes, Maanii x BISOU bag & Ray Ban sunnies.

add comment

comments

Gothenburg: Coffee time

07/09/2014

Ja jeg drak sgu en to-go kaffe i Göteborg! Surprise! Jeg var heldig at have uovertruffent selskab af Sandra, Marie, Christina, Johanne og Tina Maria. Vi havde det mega hyggeligt og vi så vores snit til at opleve lidt af byen, drikke kaffe og tage outfit billeder, da vi havde en pause i vores ellers ret travle program. Jeg laver et indlæg om hele turen i morgen, men her er lige mit outfit fra i onsdags. 

Had a to-go coffee in Gothenburg - could you imagine? I had such good company in  Sandra, Marie, Christina, Johanne and Tina Maria, throug out the trip - we had so much fun! I will make a post about the event later on, but first - the outfit!

Closed leather jacket (similar), Custommade shirt (similar) and pants, Adidas Superstar sneakers, Ray Ban meteor sunnies, MM6 clutch, Jane Kønig ball necklace & Line & Jo ring.

add comment

comments

Weekend plans: Finders Keepers

05/09/2014

Denne weekend bruger jeg på Finders Keepers hvor jeg har en bod. Jeg står der med Sidsel lørdag og helt palle alene søndag, så kom forbi og sig hej! Jeg sparer sammen til alt muligt så har ryddet godt op i garderoben (8 Ikea poser!!) så der skulle nok være nogle gode fund ;)

Finders Keepers, Tap1 (Carlsberg), Lørdag & Søndag 11-17.

add comment

How i use: Drop chair by Arne Jacobsen

05/09/2014

Jeg har allerede teaset lidt for Dråben i indlægget her, men nu er der altså kommet to af slagsen på besøg hos mig, så jeg kan vise jer hvordan jeg bruger Dråben. Eller altså, jeg sidder mest på den ik ;) Jeg har altså helt sygt optur over de her stole, de står pt. om mit spisebord sammen med to 7'ere i finer og de hvide Myrer. Der er lidt kamp om dråberne, for det er dem man sidder bedst i. 7'erne jeg har er brugte (og flotte) men ryggene giver lidt efter, så man sidder ret lavt, så Dråberne er at foretrække. Man sidder sygt godt i dem. Formen er sjov, det er faktisk det bedste ord jeg har for dem. Jeg bliver glad af at kigge på dem og deres helt enkle silhouet bryder mit ellers ret Villa Villa Kulla agtige hjem, men gule gulve og dimser!

Hvad siger i til dråben? Og har i deltaget i konkurrencen om at vinde en?

Find konkurrencen her.

add comment

Back in CPH

04/09/2014

Er tilbage i København efter 24 timer i Nellyland. Landede i formiddags og har brugt dagen på skole og træning - #helelortetchallenge er jo full on!

Jeg løber lidt om kap med tiden og pladsen på min computer, men der er GIF's, pæne stole, svenske outfits, billeder fra Nelly turen, taske anbefalinger og tattoverings indlæg på vej. 

Her er mit sorte outfit fra i dag inden jeg skulle til yoga. Bukserne er total yndlings fra InWear, går nærmest i den 5 ud af 7 dage for tiden. Blusen er også en favorit, en ny en a slagsen. Den er fra FWSS og er åbenbart sådan en jeg lige har manglet, for har haft den på 5 gange siden jeg fik den for 1,5 uge siden. Go'e gamle læderjakke, klassiske Ray Bans og Man Repeller x Superga satin sneaks, måtte der også til. Og lidt guld!

Leather jacket from Closed, Nocturne top from FWSS, pants from InWear (similar here), MR x Superga sneakers from Sarenza.dk, Ray Ban meteor sunglasses & RebekkaRebekka necklace. Affiliate links

add comment

comments

Neutral: Parfumefri Hverdag

03/09/2014

Kender i det, man sidder i sofaen, der er Beverly Hills Marathon i fjerneren og puddelhunden sover på ryggen med hovedet dinglende udover kurven. Der er varm kaffe i koppen og Brenda græder over Dylan. Alt er perfekt! Lige så stiller begynder det ene øje, først svier det lidt, så bliver det vådt og så begynder tårerne at trille ned ad kinden. Det er kun det ene. Det er ret irriterende fordi jeg ligger på siden og dråberne bliver opsamlet i mellem brilleglasset og min kind. Brenda græder stadig, Emily sætter hende på plads. Det sker alt for tit og jeg er træt af det. Jeg bruger nemlig ikke parfume. Jeg kan ikke tåle det, min øjne løber i vand, jeg nyser og får hovedpine. 

Af samme grund bruger jeg nemlig heller ikke parfume og jeg synes selv jeg er god til ikke at udsætte mig selv for det, i min hverdag. I samarbejde med Neutral og i forbindelse med deres kampagne Parfumefrihverdag.dk har jeg sat mig for at kigge mig selv lidt efter i sømmene.  Hvor hellig er jeg? 

Jeg bruger ikke forfærdeligt mange produkter, men dem jeg bruger – dem har jeg gransket. Og til min store forfærdelse er der sgu noget parfume at spore i min reneste hverdag. Nedenfor har jeg listet de produkter jeg bruger;

Håndsæbe fra Neutral

Deodorant fra Neutral

Ansigtscreme Rudolph Care

Body lotion Tromborg

Ansigtsvand fra Bioderma 

Ansigtsrens fra Ibuki

Solcreme fra Rudolph Care

Opvaskemiddel fra neutral 

Ud af de her 8 produkter, indeholder 4 af dem parfume. Rudolph Care skriver natural bagefter og Tromborg skriver essential oils, hvor Ibuki bare skriver fragrance. Og her gik jeg og troede at jeg var så parfumefri.

Parfumefri hverdag er en kampagne der handler om parfumeforbrug og de parfumefri zoner i vores liv og hjem. Her kan du gå ind og indtaste dine egne parfumefri zoner og faktisk også vinde en røvfuld produkter fra Neutral. I næste uge vil jeg lige gennemgå de der parfumer som åbenbart findes i min hverdag og fortælle om mine parfumefri zoner (who would have thought!) så stay tuned, eller hvad det nu hedder.

Indlægget er lavet i samarbejde med Neutral.

add comment

Sweden here we go!

03/09/2014

Lige nu er jeg på vej til Göteborg med Nelly.com for at se nærmere på deres vinter kollektion. Jeg har været røv tidligt oppe og glæder mig til kaffe og det svenskeliv i små 24 timer. Jeg har prøvet at lave et indlæg til jer om de mega seje Drop Chairs som jeg teasede for på insta, men min photoshop samarbejder ikke, så det kommer senere på ugen. Min #helelortetchallenge går små skridt i den rigtige retning efter en sygeweekend. Jeg er også kommet igang med Senses 21 dages challenge og i dag hvor jeg er i Sverige må det blive hjemme yoga og styrke - måske jeg lige kan holde jer opdateret på det? Hotelyoga? 

Har dog et andet indlæg klar til jer senere, så kig forbi!

XX Frede

add comment

comments

WIN WIN: RebekkaRebekka

01/09/2014

Sammen med det danske mega fine smykke mærke RebekkaRebekka har jeg lavet en konkurrence til jer! 1. September, det må være på sin plads! 

Præmien er et sæt earcuffs og ørestikker med de sejeste (og ja jeg mener seje, for de er ikke nuttede) sølvblomster. I denne kollektion som hedder Mirror Me og RebekkaRebekkas kommende (2015 - i kommer til at høre mere) har de stylet mange looks med sæt at earcuffs og stikker og jeg synes det ser så sejt ud. Jeg har kun et hul i hvert øre og det er nogle gange lidt for lidt til alle de øreringe jeg egentlig gerne vil gå med, så jeg synes denne her måde er super fin til at have lidt flere smykker på. Når begge ører bliver fremhævet synes jeg også det ser ret sejt og lidt nørdet ud..! 

For at deltage i konkurrencen skal i skrive en kommentar med jeres navn, email og største efterårs drøm, det kan jo være alt fra en god røv, mere guld, en diamant, mere tid under dynen, en varm jakke eller en hundehvalp - hit me!

Jeg finder vinderen søndag d. 7. September.

Psstt vinderen af Finders Keepers konkurrencen blev Jeanne Andersen, hun havde fundet en Chanel jakke til 100 bobs! Win!

add comment

comments

Fresh start

01/09/2014

1. September - knivskarp start på efteråret, endnu et semester og en brat ende på sommeren. Dette efterår bliver en frisk start for mig og for Fredesblog, da jeg fra i dag rykker videre til nye solo-eventyr med bloggen. Efter to dejlige, udfordrende, spændende og lærerige år med BISOU har jeg besluttet mig for at søge nye eventyr, helt palle! Ret sygt! Så fra nu af vil i ikke finde mig i BISOU topbaren imellem de andre skønne damer eller i feedet på BISOU.dk. Så husk lige at kig her forbi stadig, ikke? Jeg glæder mig rigtig meget til en frisk start, et nyt blik på bloggen og give plads til forandring og udforskning i det næste stykke tid.

Udover det, så har jeg lige bestilt en rejse, og har et par stykker på programmet i september, så der skal nok være en masse at se til!

Desuden starter #helelortetchallenge i dag og senere skal i bare kigge forbi her på siden, til en mega sej konkurrence!

Ok so not only is it fall (like officially), but i'm also starting a new semester and the summer i so over, but this will also be a fresh start for me and Fredesblog. I've descided that after to fun and crazy years with BISOU, i'm on my own. All by myself! So exciting and fucking scary! Can't wait to put on a fresh look and make some changes here on the blog! And i hope you will keep being the most awesome readers that you are, and tag along for the ride!


Oh and i just bought me some vacay-time, and i got to more trips coming up, so i won't be bored! 


Double Oh! My work out #helelortetchallenge starts today, so get going and remember to stop by the blog later, i have a good give away ready for you guys!

one love

Frede

add comment

comments

#shareyourwalk

31/08/2014

Sammen med Babara Moleko, Cecilie Beck, Beate Bille og Sofie Østergaard, lavede jeg i forsommeren en advetorial til Elle og Femina for SOS Børnebyerne og Ecco Walkathon. Resultatet er ude nu og jeg snakker lidt om at gå ture mens jeg modellerer det bedste jeg har lært. Daniel Stjerne stod for billederne og yndlings Johanne for make-up. Idag er der Walkathon rundt i København, desværre har de ikke fået vejrheldet med sig... Men mon ikke der nok skal blive gået og samlet lidt km ind. Jeg har lagt mig på langs og har faktisk ligget her i tre dage med halsbetændelse, forkølelse og feber. Regner med at være på benene i morgen til #helelortetchallenge og en spændende uge! Resten af dagen bliver i hvert fald brugt indendørs, under dynen med the, læsning (hej skolestart!) og en puddelhund der hader (virkelig HADER) regn..! Lucky me!

Hvis du begiver dig ud på tur (måske ikke LIGE i dag) så del dit instagram med #shareyourwalk og sæt fokus på SOS børnene.

add comment

Isabel Marant Étoile: AW14

30/08/2014
Et af mine yndlingsmærker er Isabel Marant Étoile, en slags pæn lillesøster til mainkollektionen, dog lidt mere casual og lidt (lidt) billigere. Desværre er det ikke fordi min garderobe bugner af det, men jeg har nogle få ting som kører en seriøst god 'cost-per-wear'. Nogle gange kan kollektionerne (også main) blive lidt for romantiske, i ved de der flæsenederdele og frynsestøvler? Not my thing. Tilgengæld elsker jeg Isabel Marant looket som er mere clean med blazerjakker, enkle skjorter, herrebukser eller cropped jeans og en simpel sweatshirt. AW14 kollektionerne er godt på plads online, så tænkte at vise mine yndlings looks frem fra sæsonen og med et bud på mere budget venlige ting, der kan lave den der Marant feeling. Derudover så åbner der en Isabel Marant butik i København, Chr. IX'sgade. Jeg tror den åbner mandag 1. September, men måske allerede i dag? Jeg skal i hvert fald forbi og lave ønskelister asap!

add comment

Way back when the sun was shining

29/08/2014
Det her er faktisk et outfit fra Juli, da jeg var på bryllups festival på Fejø. Fredag aften stod nemlig på grill og fadøl på havnen, så hvilken bedre lejlighed til at hoppe i blåt shorts og bar mave. On outfit from last month where i was attending a wedding weekend at Fejø. Friday night was all about bbq on the harbour, so i chose the occasion to wear blue shorts and flash some skin. Topshop shorts, top & sweater, Ray Ban sunglasses, Shoe Biz sandals, RebekkaRebekka necklace & Jane Kønig necklace.

add comment

comments

#helelortetchallenge

28/08/2014

D. 1. September starter Senses en 21 dags challenge og det tilbud fik mig lige i gear til at komme igang og i sving med sensommeren og det kommende efterår. Mine træningsrutiner har været lidt brudt op hen over sommeren og selvom jeg stadig løber og træner, så mangler jeg lige den sidste my motivation for at komme stærkt igen. Så nu er det nu! Jeg er allerede medlem i Senses så på sin vis er det bare min egen lille challenge jeg har gang i, men derfor vil jeg alligevel dele den med jer!

ChallengeJeg starter d. 1. September med en 30 dages challenge. Træning hver dag; enten et hold hos Senses (hot yoga, reformer & cardio core) eller en løbetur udenfor kombineret med hjemmeyoga og styrke træning.

Jeg ved at jeg ikke kan nå et hold hver dag pga. skole og rejser, men de dage jeg ikke kan nå det, vil jeg løbe udenfor og lave øvelser hjemme.

Mål: Der må jo være en mening med galskaben, for det er bestemt ikke min plan at træne hver dag, resten af mit liv, men jeg håber igennem denne her challenge at nå et par del mål, samt etablere nogle gode rutiner og vaner, der giver mig blod på tanden til at fortsætte en god træningsstil resten af året.

Helt konkret så har jeg planer om at løbe et par løb her i sensommeren og efteråret så skal have min kondition banket op og styrket mine muskler. Det sidste års løberi har givet mig frygteligt stive ben, så mit mål med yogaen er at blive mere smidig og arbejde med min vejrtrækning. Igennem cardio core og reformer vil jeg gerne styrke mit core så jeg har en bedre holdning når jeg løber. Derudover har jeg to andre mål, som i princippet ikke har noget med noget at gøre: jeg vil gerne kunne lave 5 armbøjninger på fødderne (altså ikke tøseudgaven) - det har jeg aldrig kunnet og mine armmuskler er en sørgelig forsamling, så uden at gå for Madonna (meget tonede arme) looket, så er det mit mål. Jeg vil også gerne kunne lave et ordenligt yoga headstand - ikke noget vildt fancy, men bare kunne stå i stillingen. 

Måske det lyder af meget, men det er ikke fordi jeg forventer en kæmpe forandring på 30 dage - jeg er i en god grundform og har ikke et mål om at tabe mig.

Som en opsummering så er det; bedre kondition på 5-10km distancer (løbeture, intervaltræning og styrketræning), smidighed (hot yoga, hjemmeyoga og reformer) og stærkere core (yoga, reformer og cardio core). Styrke og teknik til at lave 5 RIGTIGE armbøjninger og et hæderligt headstand.

Jeg er, som det nok fremgår, ret glad for at træne i Senses og underviserne kan virkelig hjælpe mig i min træning. Jeg løbetræner med Cecilie til Cardio Core (hun er også personlig træner og blogger på Simply Fit) og ellers træner jeg reformer hos Olivia Christensen og hot yoga helst hos Emilie Shack, Natascha Hardt eller Stinna Shaktiva. Når jeg laver hjemmeyoga, løber og drømmer om headstands så får jeg vildt meget inspiration fra instagram. Lige nu følger jeg @beachyogagirl @yogitoes123 @patrickbeach @amandabisk @annemini @hyld @frederikke_brasch og @ceblak

Hvis i har lyst til at følge med eller måske endda være med, så tjek #helelortetchallenge og tag jeres træningsbilleder på insta. Hvis i er helt på, så tjek også lige healthy skinny bitch og Trine som har fuld gang i #thebutsquatchallenge, der er masser af trænings- og madinspiration at hente.

Og så vil jeg lige pointere at det ikke for alle er en god ide at træne hver dag - det kan føre til skader og overbelastning. Jeg har dyrket motion og trænet meget siden jeg var 12 år, så jeg kender min krop og ved hvad den kan og ikke kan klare. Min træning skal være blandet og hvis jeg løber 10 km den ene dag, så løber jeg ikke 20 dagen efter. Jeg kombinere cardio med styrketræning, reformer og yoga så jeg både får min puls op, trænet mine muskler og strukket ud og trukket vejret helt ned i maven. Jeg lytter til min krop og til de mega seje undervisere i Senses, det er nemlig ikke altid at mine ambitioner hænger sammen med hvad min kondition og mine fugleklatarme kan klare. Jeg er ikke træningsekspert og dét der virker for mig, virker måske ikke for dig.

Være realistisk, lyt til din krop og tag udfordringen op! #helelortetchallenge let's go!

add comment

comments

Going blue

28/08/2014
En dag for et par uger siden kørte jeg en sikker blå stil. Det sker jo! Going for a blue look some weeks ago, those things do happen! Reiss jacket, Topshop jeans, Rayban sunglasses & MR x Superga sneakers via Sarenza.dk Affiliate links

add comment

260814: Going green

27/08/2014

Mit outfit fra forleden hvor jeg var til Alt for Damernes årlige Guldknap event. Året vinder blev Custommade, utroligt passende var jeg iført grøn fra top til tå fra selvsamme brand, lånt til lejligheden. De grønne bukser er godt nok mega nice, så dem skal jeg have fingrerne i når de kommer i butikkerne!

My outfit from this years Guldknap event. The winner was Custommade, and guess what i was wearing? I'm never letting go of these pants though!

Reiss jacket, Custommade top and pants, Adidas Superstar sneakers, RebekkaRebekka necklace & Pønt earring.

add comment

Interview: The Wild Mag

27/08/2014

The Wild Magazine har været så nice at lave et lille interview med mig online. Tjek deres cool side ud her og hold øje med deres magasin (med seje Lykke Li på forsiden) hvis du er uden for DK.

Tjek The Wild Mag på Twitter, Insta og facebook.

Yay the sweet girls from the Wild Mag made a short interview with me online. Check out their cool site here and keep an eye out for their print mag if you are outside of DK. They have awesome Lykke Li on the cover!

Check out the Wild Mag on Twitter, Insta and facebook.

add comment

WIN WIN WIN: VIP billetter til Finders Keepers 6.-7. September

26/08/2014

Om lige knap to uger skyder Finders Keepers endnu et event igang. Det er i Tap1, 6.-7. September og du kan vinde lækre VIP billetter lige her!

Finders Keepers er et tilbagevendende tøj og designmarked hvor du kan købe alt fra 2nd hand designer tøj til grafiske plakater, keramik og smykker fra up and coming designere. Jeg skal selv have en bod i 2nd hand afdelingen - og jeg har ryddet rigtig meget ud i garderoben!

For at deltage i konkurrencen skal du dele dit bedste 2nd hand shopping fund i kommentarfeltet og husk lige navn og email i de dertil indrettede felter.

Jeg finder vinderen på fredag d. 29. August.

Win tickets for Finders Keepers on the 6th and 7th of August. Just share your ultimate 2nd hand tressure in the comments. I will find the winner on August 29th.

add comment

comments

250814: hey monday hey

25/08/2014

Mandags hilsen! Trak i min flotteste Goya strik og flashy sneakers efter reformer og løb et par ærinder i byen. Har forresten fundet et par nye favorit jeans, de hedder 'Used Jeans' og har ok meget stretch i, men er stadig tykke nok til ikke at blive for leggings agtigt. Har fundet dem her på udsalg. 

Monday oh monday! Put on my fancy sweater and flashy sneakers to run some errands in town. Btw i found a new denim fave from Just Female, they are called 'Used jeans' and got that perfect combo of stretch and a tight fit - these wil def. be a classic! I found them on sale right here.

Filippa K jacket (similar here), Stine Goya knit, Just Female jeans, Nike Huarache Light sneakers from Rezet Store, Ray Ban Meteor sunglasses, RebekkaRebekka necklace & Maanii x BISOU bag.

add comment

comments

Jacket, tee & pants.

Tee & pants

Jacket & jeans.

Shirt & jeans.

Custommade AW14

25/08/2014
I dag skal jeg ind og se den nye kollektion fra Custommade. Mærket har ikke rigtig været på min radar de seneste par år og det seneste jeg købte derfra var en lavendel farvet silketop tilbage i 2009... Jeg tjekkede lige deres AW14 kollektion ud og det ser lovende ud, så glæder mig til at se hvad de byder på til SS15 -altså næste forår/sommer. Har så vidt muligt forsøgt at linke til alle looks, deres nye kollektion er nemlig lige landet online og i butikkerne.  Nå nu skal jeg til Reformer - velkommen tilbage til hverdagen! Today i'm going to check out Custommades SS15 collection. I haven't had the brand on my radar the last few years, and what a shame. From their AW14 collection i can see that i'm missing out, so i'm very excited to see what they are up too for SS15. I have linked to the new looks, since the new arrivals are exploding! Yay! Oh gotta go catch my reformer class, hello reality! Affiliate links

add comment