Feed

Late September wishes

28/09/2016

Jeg syntes lige at det var start September og så blinkede jeg og så blev det slut September og om et par dage er vi i Oktober... Jeg drømmer om en god efterårsgarderobe der indeholder mørkeblå jeans - gerne Acne Studios Row. Jeg vil også gerne tilføje et par Gazelle sneakers fra Adidas til min samling og denne lyserøde er virkelig cute, men min favorit er nok den bordeaux, som endnu ikke er landet i butikken endnu. Soulland har lige lanceret et samarbejde med Bolia og jeg synes virkelig at det er pænt. Tæppet er min favorit fra kollektionen og jeg tænker det ville være genialt i min stue, til kolde efterårsfødder. Jeg har tabt mine yndlings hoops og tænker det er en legit undskyldning til at købe denne ørering fra Trine Tuxen, som en kompensation. Sidst men ikke mindst er jeg i gang med at planlægge årest sidste uger og de bliver forhåbenligt ikke brugt i DK, men i Mexico. Tips modtages med kyshånd. Billedet er fra Isla Holbox, som er på besøgslisten sammen med Oaxaca, Mexico City og måske nogle steder på den vestlige side af landet.

Acne Studios jeans, Trine Tuxen spiral earring IIII, Soulland x Bolia carpet & Adidas Gazelle from Rezet Sneaker Store

add comment

030916: Berlin

23/09/2016

Fik jeg nævnt de perfekte jeans? Her har jeg dem på igen. I Berlin. Jeg vovede pelsen og knappede min strikkedekjole fra Filippa K op, dels for at se smart ud, dels fordi det var 35 grader varmt. Men jeg synes det spiller meget godt? Truss clutchen, Gardenia stiletterne og FWSS solbrillerne er blevet en uniform for mig, men de passer bare så fint til alt. 

Photos: The Styleograph

Wearing: 

Dress from Filippa K

Jeans from FRAME denim

Shoes from Gardenia Copenhagen

Clutch from Truss

Sunglasses from FWSS

Affiliate links

add comment

comments

FOAM TENNIS OPEN 2016

21/09/2016

På lørdag løber FOAM TENNIS OPEN 2016 af stablen.. måske har du aldrig hørt om FOAM Open, men det er nu også første gang at det bliver afholdt. I anledningen af Reebok Classics Club C Indoor sneaker er på hylderne, har vi i Rezet Sneaker Store, gået sammen med Reebok Classic om at holde et lancerings event lidt ud over dte sædvanelige. Vi har omdannet Jorck's Passage til Center Court hvor en række tennis doubler vil dyste om en ret fabelagtig præmie - nemlig et rejsegavekort til New York.

Der vil være en chiller tribune hvor du kan heppe på de svedende tennisspillere mens du spiser popcorn, drikker slush-ice eller nyder en kold øl. Alt i ægte stadionstil selvfølgelig.

Senere på aftenen rykker festen på Chateau Motel hvor der er burger fra Yo Burger og kolde øl fra Tuborg, fra 20-22.00. Fra kl. 22-00 har jeg taget min bedste blogger bff Sidsel, under armen og vi spiller alle vores yndlingsnumre i cocktailbaren - det er en helt del Drake, Riri og Beyoncé ;)

Jeg synes i skal kigge forbi Jorcks Passage fra kl. 16 - det bliver alt for vildt. 

Billederne ovenfor er vores lookbook til Club C inddor som jeg har lavet med mine to kollegaer. Gid jeg så så smart ud når jeg trænede...

Find Foam Open eventet her, afterparty event her og læs mere om Reebok Classics Club C indoor her

add comment

020916:Berlin

20/09/2016

Sig hej til verdens bedste og pæneste jeans fra Frame Denim. Jeg lånte dem til modeugen i Stockholm og af den grund kom de automatisk med til både Paris og Berlin. Jeg havde lidt travlt da jeg pakkede så jeg havde ikke prøvet dem inden jeg tog afsted, så jeg satsede på at de ville være ok. Ikke noget man normalt skal gøre med jeans (skulle jeg hilse og sige fra hende der lige har prøvet ca. 35 stk. Levis jeans i New York...). Ikke desto mindre er jeg nu gennem denim forelsket. På ovenstående billeder ser i mig altså iført de jeans jeg gerne vil forloves med, i Berlin til førnævnte Bread & Butter by Zalando messe. 

Photos: The Styleograph

Wearing: 

Jeans: Frame Denim

Sweatshirt: Muf10

Bag: Supreme New York

Shoes: Topshop at Zalando

Affiliate links

add comment

Bread & Butter by Zalando: diary

20/09/2016

Jeg er en smule bagud med mine rejseberetninger, men synes også jeg har været vidt omkring de sidste par uger. I kan læse min dagbog fra Stockholm her og Paris her. 3. stop på min mini europa turneé var Berlin med den tyske webshop Zalando. Som jeg har beskrevet før, så har Zalando taget den tyske modemesse Bread & Butter og forvandlet konceptet til en forbrugerorienteret oplevelse med koncerter, modeshows og shopping. 

Fredag ankom jeg direkte fra Paris (blev hentet kl. 06...) og var lidt mat i betrækket. Jeg blev tilgengæld mødt af et en hotellejlighed i Mitte med en emergency garderobe fra Zalando, varm kaffe og Trine! Mit danske sidekick den weekend og hyggeligt som altid! Vi besøgte Bread & Butter og gik rundt mellem de over 30 stande fra forskellige brands, der bød på gif-makers, mani/pedi's. sejt merchandise, kunstinstallationer og shopping! Om aftenen så vi Tommy Hilfigers samarbejde med Gigi Hadid (mit mave-ikon), Topshop show og så sluttede aftenen stille og roligt af med en A$ap Rocky koncert. Jeg er ikke udpræget fan, men Trines begejstring smittede klart af og det var en virkelig sjov koncert. 

Lørdag morgen startede i 'hair and make-up', hvilket var tiltrængt og efterfølgende en tur til Friedrichshain hvor jeg fik kaffe på SILO som er byens bedste kaffebar. Om aftenen hostede Zalando den smukkeste Rooftop dinner i Kreutzberg med udsigt over hele Berlin, burgere på grillen og kolde drinks. 

Søndag startede igen i 'hair and make-up', hvilket nu var endnu mere tiltrængt. Jeg spiste frokost på en Berliner klassiker, Dudu, med Trine, inden vi tog på Bread & Butter for at se et par shows og kigge rundt i de forskellige stande. Vi besøgte blandt andet 'The Marni Experience' som var en virtuel præsentation af Marnis samarbejde med Vans, Timberland, Reebok og Dr. Martens. Kollektionen udkommer i Oktober, men det hører i mere om! Aftenen sluttede af med en trænings session på Bread and Butter og så en dukkert i Badeschiff, som er en del af Arena Berlin, hvor Bread & Butter blev afholdt. 

Mandag morgen pakkede jeg min kuffert for 3. gang og spiste virkelig lækker morgenmad på Klub Kitchen i Mitte, inden Trine og jeg tog hjem. 

Jeg har både et par outfits fra Berlin, samt et par indlæg om nogle af de brands jeg besøgte, så de kommer asap. 

add comment

SELECTED for any occasion

15/09/2016

I Danmark bruger vi godt og vel 8-10 måneder om året med overtøj, og måske endda mere. Derfor forstår de fleste vigtigheden af denne kategori og overtøj der dækker spektret fra sommerjakke, overgangsjakke (det er en ting) og så selvfølgelig nr. 1, vinterjakken, der skal redde dig fra november til marts. Selected lancerer netop i dag, deres overtøjskampagne for efteråret og tager udgangspunkt i de modsætninger der bliver forenet videoen, som afspejler kollektionens versatilitet. Dit overtøj skal dække dine behov både i byen, på rejser, i naturen og selvfølgelig i overgangene der i mellem. Jeg har faktisk en forkærlighed fra jakker - stærkt påvirket af min veninde Tikkie, der altid har det bedste overtøj. I mange år, synes jeg bare jakker og overtøj generelt, var en irriterende nødvendighed og særligt fordi det ofte er koldt i Danmark, så var det de ikke så smarte af slagsen. Nu ser jeg i lige så høj grad overtøj som en del af hele outfittet og som jeg er blevet ældre, værdsætter jeg når en frakke er både varm og pæn! Hah. 

Jeg har valgt min favorit i kollektionen og stylet den som jeg vil bruge den med jeans og en strik, og i dette tilfælde et par stiletter fra Gardenia, men som meget vel kunne have været et par sneakers, der havde gjort outfittet lige så godt. Jeg synes den rustrøde farve og den store bløde frakke passede så godt sammen, og giver et perfekt modspil til pink og denim. Frakken er stor og vamset og perfekt i sensommer og efteråret. 

Wearing; SELECTED coat, Nué knit, Soulland jeans, Gardenia Copenhagen heels & Truss bag.

Photo: Line Westerboe

Se SELECTED AW16 outerwear kollektion her

Indlægget er udgivet i samarbejde med Selected.

add comment

comments

Paris pit stop with Adidas

14/09/2016

Efter 2 nætter i Stockholm i forrige uge (læs min dagbog her og her), fløj jeg direkte til Paris for at mødes med min kollega Philip for at deltage i en kæmpe lancering af Adidas' nye NMD modeller. Selvom jeg var i Paris i omkring 17 timer, så nåede jeg 'the essentials' - en kold dåse cola i solen (kunne lige så vel have været et glas vin), en tur i Supreme, Nike Lab, Muji og Han Kjøbenhavn, en falafel på Rue de Rosiers, middag på hotellet, fest under en stenbro i Paris' forstad hvor jeg mødte Sani (!), sove og afsted mod lufthavnen kl. 06. Kl. 09.00 var jeg i flyet på vej til Berlin. Kort og effektivt, men virkelig godt at få lidt Paris feeling! Jeg vil tilbage til den by snart!

Se vores dækning af NMD_party her.

add comment

comments

Fringy jacket

11/09/2016

Jeg har lige et outfit mere fra Stockholm, i ærmet -tirsdag aften på vej til middag med Zalando holdet. Det er sjældent jeg har kjole og hæle på, men nogen gange må man jo steppe up, så det gjorde jeg og heldigvis har jeg haft min teenage periode hvor hælene ikke kunne blive høje nok, hvilket gør at det ikke er helt fremmed med lidt ekstra cm. Jakken er en jeg har lånt hos Lærke Andersen, en helt amazing designer som jeg kommer til at skrive meget mere om. Hun er virkelig sej, og den der laver en kæmpe denimjakke med frynser (eller en hoodie med reflekterende prikker), falder automatisk i min smag! 

Wearing:

Jacket from Lærke Andersen

Dress from Topshop at Zalando

Clutch from Truss

Heels from Gardenia Copenhagen

Affiliate links

add comment

NYC days

10/09/2016

Selvom jeg har besøgt New York mange gange før, glæder jeg mig altid så meget. Byen ændrer sig fra dag til dag og jeg er altid helt overrasket over hvor mange nye steder der popper op. Jeg håber blandt andet på at besøge det nye Whitney museum og se Sophia Al-Maria, besøge Coney Island og måske tage en tur nordpå for at se DIA: beacon. Uanset hvad så ved jeg at jeg nok skal få stillet min shopping trang i Opening Ceremony og mon ikke det bliver til et par sneakers også? Skal i hvert fald tjekke KITH Women ud!

Whitney Museum, Proenza Schouler tee from Opening Ceremony, Topshop slipdress from Zalando, Forét CPH fleece bomber, Café Gitane, Blue Bottle coffee & Puma platform sneakers from Rezet Sneaker Store.

Affiliate links

add comment

comments

Yellow and Gold

09/09/2016

Sidste aften i stockholm bød som sagt på Zalandos Trendshow og pre-show cocktails (og snacks - altid vigtigt med snacks under modeugerne). Mit outfit for aftenen var derfor en blanding af festligheden selv i form af en guldnederdel og så selvfølgelig sneakers. Måske er guld og gul ikke liiige det oplagte par, og det var bestemt ikke et outfit jeghavde planlagt i forvejen, for det er på papiret, alt alt for meget. Ikke desto mindre synes jeg det fungerer og faktisk er det ofte de der lidt 'off' kombinationer som jeg elsker aller mest. Både nederdel og t-shirt er fra Mads Nørgaard og burde være i butikkerne snart.

Sunglasses from FWSS

Jacket from Weekday

Tee from Mads Nørgaard

Skirt from Mads Nørgaard

Sneakers from New Balance

Necklace from Malaika Raiss

Necklace from Trine Tuxen

Affiliate links

add comment

New York, Baby

08/09/2016

I morgen smutter jeg afsted igen. Denne gang til min yndlings by over dem alle, nemlig New York. Det er et år siden jeg var der sidst og hele min krop sitrer efter lidt NYC-feeling.

Jeg skal bo i SOHO og glæder mig til at genbesøge en masse af mine favoritsteder og forhåbenligt spotte et par nye. Desuden vil jeg se at få besøgt Coney Island og det legendarisk Woodbury Commons outlet. Har i nogle gode tips eller guldkorn til New York så skriv dem lige i kommentarfeltet!

Jeg har pakket halvt og mangler flere timers arbejde, så jeg tjekker ud igen! 

Ps. Planlægger en masse indlæg og lover at opdatere løbende på instagram og snapchat - så følg med!

add comment

Stockholm Fashion Week SS17

05/09/2016

Nu er jeg hjemme fra min lille europa turné der stod på Stockholm-Paris-Berlin. Desværre uden bagage, men med mit rejseheld, havde jeg ikke forventet andet. Vi starter lige med en lille modeugedagbog fra Stockholm hvor jeg var afsted med Zalando. Jeg ankom tirsdag morgen, og heldigt for mig, skulle min BFF Sidsel til Stockholm med sit arbejde hos Mads Nørgaard - dvs. venindekvalitid en masse! Vi boede på samme hotel, Haymarket Scandic som ligger på Hötorget, meget centralt i Stockholm. Hotellet er indrettet i bedste Great Gatsby stil med pink og guld over det hele. Hotellet havde den bedste morgenmad og Greta's, den fineste café til kaffe og kage.

Den første dag så vi 3 shows, seje Ida Klamborn som viste en girl power kollektion med masser af farver, patches og virkelig seje sweatshirts. Senere var vi til frokost hos Dagmar søstrerne på Djurgården som fremviste deres kollektion i det smukkeste hus, som faktisk var en af søstrenes hjem... #megamisundelig. Sidste show var en fremvisning af ATP atelier på Grand Hotel Stockholm, hvor den største suite var omdannet til sko-heaven. Mine favoritter er de pelsede slippers i ko-print. Dagen sluttede med middag på Taverna Brillo med Zalando og godt selskab af mine fellow danskere Maria Jernov og Laura Tønder.

Onsdag brugte jeg dagen på Söder for at stykke en shoppingguide sammen (kommer snart!) og spiste frokost på Strandvägen 1. Aftenen stod i Zalandos tegn, med et kæmpe trendshow, hvor det var muligt at shoppe catwalk looket direkte. Virkelig smart! 

Torsdag stod jeg tidligt op for at flyve direkte mod Paris! Der kommer snart et lille indlæg om den tur også!

Ps. Tjek min og Sidsels dagbog fra Stockholm på Cover.dk lige her!

Affiliate links

add comment

High slit

02/09/2016

Sådan så jeg ud på første dagen i Stockholm. Jeg boede på Haymarket Scandic, som er det fineste hotel midt i byen - og de havde den perfekte marmor væg.. #bloggerlife

Jeg holdt det low key i sneakers, som jeg foretrækker og så ellers nederdel fra Filippa K og Muf10 bluse. Nu er jeg netop landet i Berlin og skal til at påbegynde et tæt pakket program for Zalando Summerhouse. Følg med på snap og instastory!

Wearing:

Blouse from Muf10

Skirt from Filippa K at Zalando (similar here)

Sneakers from Nike (in white here)

Sunglasses from FWSS

Affiliate links

add comment

slip dress & tee

31/08/2016

I fik et lille sneak peek på mit outfit forleden, men ville lige vise det helt ægte her. Jeg var til middag og Pokémon jagt, hvilket ikke afholdt mig fra at have kjole og øreringe på. Jeg har ikke dyrket slip dress og tee looket så meget men, synes det holder et look lidt mere casual, hvilket passer mig fint. Hvad synes i?

Lige nu er jeg til modeuge i Stockholm, så kommer med en svensk update snarest! Heja!

Wearing: 

Dress from Gina Tricot

Tee from James Perse

Sneakers from Nike

Earring from H&M

Jacket from fleamarket

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Mykita Copenhagen

30/08/2016

I forrige uge åbnede det tyske eyewear brand MYKITA deres første shop i København. Jeg har glædet mig så meget til det og synes at det er så sejt at de rykker ind i down town KBH. Mykita er kendt for deres metal briller der ikke kan knække pga deres særlige hængsels design. Det er nørdet, men virkelig smart. Udover at lave briller i højkvalitet, så arbejder Mykita sammen med designere og design huse som Maison Martin Margiela, Damir Doma og Bernhard Wilhelm. De formår at skabe et helt unikt univers og deres billeder og kampagner er så indtagende og inspirerende. Jeg får i hvart fald lyst til at bruge mine briller endnu mere. 

Nå men butikken er altså åben, og jeg synes i skal kigge forbi MYKITA Grønnegade 43 ved lejlighed.

Jeg har udvalgt lidt favoritter fra deres SUN Kollektion og så flasher jeg lige mine Mykita x Maison Martin Margiela solbriller som jeg knuselsker.

The german eyewear brand MYKITA finally open their Copenhagen Flagship store in Grønnegade. I love the brands aestethics and their cool collabos with Margiela and Damir Doma. 

Visit Mykita Copenhagen, Grønnegade 43

add comment

On the move

29/08/2016

I morgen rejser jeg igen igen og tager hul på en tur der går til 3 forskellige byer. Første stop er modeugen i Stockholm som jeg skal deltage i, i samarbejde med Zalando som afholder et kæmpe trend show deroppe på onsdag. Jeg har en lille supriseven med på turen, som i vil opdage i morgen... Hehe. Jeg skal nok komme med en masse opdateringer på snapchat (fredesblogsnap) og instagram og instastory (fredesblog). Så husk at følg med. Jeg har brugt aftenen på at pakke og har netop lukket min gigantiske kuffert - det er ikke så lidt, en blogger skal have med, kan jeg hilse og sige!

Har i nogle snedige Stockholm tips, så send dem endelig min vej!

Tomorrow i'm off for Stockholm Fashion Week and that's just the beginning of a trip to three different places. I'm going with Zalando, who will host a big trend show in Stockholm on wednesday. I'm travelling with a friend - who? You fill find out tomorrow. Stay tuned for lots of updates on snapchat (fredesblogsnap) and instagram and instastory (fredesblog). I just closed my giant suitcase and i'm off too bed! 

If you have any good Stockholm tips, let me know!

BEO Play headphones, HAY tray, Malaika Raiss necklace, Louis Vuitton passport cover & Ichi bag.

Affiliate links

add comment

Sunday inspo

28/08/2016

De næste par uger kommer for mit vedkommende til at stå på en del rejseri og derfor har jeg brugt lidt søndags stener på at finde outfit inspiration på tumblr (følg med her). Jeg skal til modeuge, på pressetur og lidt ferie, hvorhen afslører jeg løbende - så følg med på instastory (@fredesblog) og snap (fredesblogsnap)!

Det er altid en udfordring at pakke til mange forskellige ture og begivenheder. Jeg ender ofte enten med at have alt alt for meget med eller alt alt for lidt. Derfor prøver jeg at udtænke outfits på forhånd og have så mange kombinationsmuligheder og gengangere med. 

Her er et udvalg af min søndagsinspiration!

add comment

Bread&Butter by Zalando: focus on Reebok Classics

24/08/2016

Som jeg skrev om tidligere på sommeren, så har den store tyske modemesse Bread&Butter taget et nyt spin på det traditionelle retailer-kunde forhold og sammen med webshoppen Zalando udfordret formatet. Det hele løber af stablen i næste uge hvor Bread&Butter by Zalando finder sted i Berlin. 

Her vil 30 forskellige brands præsentere deres nyheder for alle de besøgende ved et stort event der forener kunst, mode og musik. Et af de brands er det amerikanske sneaker brand Reebok. Jeg tror alle kender Reebok, og mindes de tidlige 00’er med Princess og Freestyle Hi? Sidstnævnte har jeg faktisk lige genopdaget og synes virkelig den holder. Det bringer minder frem haha. Reebok havde en storhedstid i 80’er og 90’erne med modellerne fra Franchise 5 som netop er Freestyle Hi, Classic Leather, Ex-O Fit, the Newport Classic og Workout. 

De sidste par år har de klassiske Reebok modeller fået en revival med samarbejder som med Franske Sandro (se lige hvor pænt det er her) og svenske Face of Stockholm. 

På Bread&Butter by Zalando har Reebok Classics skabt et helt sneaker univers som en lille boutique fyldt med de nyeste sneakers fra Reebok og et lille sneak peek på næste sæson. Boutiquen er også proppet med aktiviteter og man kan lave gifs, få en make over med Face of Stockholm eller få de bedste tips til at rense dine sneakers fra Crep Protect. Altså alt i alt en sneaker heaven. 

I kan læse mere om Bread&Butter by Zalando her og købe billetter til eventet her.

Som en lille teaser fik jeg forleden en pakke fra Zalando med et par sneakers fra Reebok Classics samarbejde med Face of Stockholm. Det er Classic Leather i en virkelig fin mintgrøn farve, som er inspireret af FoS nyeste kollektion. Jeg stylede den med et par afklippede jeans, hvid tee og min yndlings pudejakke og glimmer strømper. Klassisk, ik?

Udgivet i samarbejde med Zalando.

As i posted earlier this summer, the german fashion fair Bread&Butter took a new spin on the traditional retailer-customer relationship in collaboration with the webshop Zalando. The whole thing is going down next week in Berlin.

At the event, 30 different brands will be showcasing their newest products and innovations in a fusion of art, fashion and music. One of those brands are Reebok Classics, that most of you now for the popular models like Princess and Freestyle Hi that brings back good sneaker memories from the early 2000’s. I recently took up the Freestyle Hi again, and i’m actually pretty happy about it haha. Reebok Classics had huge success in the 80’s and 90’s with popular styles like the Franchise 5 - Freestyle Hi, Classic Leather, Ex-O Fit, the Newport Classic and Workout. 

Now Reebok Classic is bringing these sports and fitness styles back to the streets and collaborating with brands like french Sandro and swedish Face of Stockholm in combining fashion, lifestyle and beauty. 

At Bread&Butter by Zalando, Reebok Classic will present the ultimate sneaker boutique experience with a selection of the newest products. You can get a makeover from the Face of Stockholm team while checking the newest Reebok x Face sneakers, matching Face's makeup line.  There will also be a gif maker (so cool) and you can get the best sneaker cleaning tips from the Crep Protect team. I couldn’t think of anything better as a sneaker lover, myself. 

Read more about Bread&Butter by Zalando here or get tickets here.

As an (awesome) teaser i just got a little care package from Zalando with the Classic Leather sneakers from Reeboks collabo with Face of Stockholm in the prettiest minty green color. I styled them with frayed jeans, a white tee, my pillow jacket and glitter socks, of course!

This post is made in collaboration with Zalando

add comment

comments

last week

22/08/2016

Sidste uge gik for mit vedkommende, alt alt for hurtigt. Men når jeg ser tilbage har jeg også nået en del. Her er lidt snapshots fra min uge der bød på nye tattoveringer hos Mike Ho i mandags og Aarhus tirsdag hvor jeg spiste frokost på Langhof og Juul (mit favorit sted). Møde med min søster og seje Signe Vadgaard i onsdags, inspirationstur med mine seje Rezet Girls torsdag hvor vi døede over alt det pæne hos The Apartment. Pokémon Go jagt og familiemiddag fredag, videooptagelser med Thorbjørn lørdag hvor jeg fyrede den af i mit løbetøj. Søndag blev det Rezet Backyard Sale, fotoskydning med Nicklas Ingemann hvor Kristine Engell fik mig til at se knapt så søndagsagtig ud og familiefest. Hej hej!

add comment

comments

GRLPWR

17/08/2016

Onsdag aften i sidste uge, spillede jeg som sagt, til Mads Nørgaards fest på Spaghettaria i København. I den anledning havde jeg et outfit på fra Mads Nørgaard SS17, den pink GRLPWR jakke og de sort lakbukser. Nu prøver jeg at udtænke en plan for hvordan jeg kan beholde sættet for evigt, det er nemlig virkelig nice. 

Wearing: Mads Nørgaard SS17 jacket and pants, Supreme New York tee, Nike Air Zoom Spiridon sneakers, HAN Kjøbenhavn sunglasses & Comme Des Garcons bag.

add comment

comments

Tuesday Q&A: Kjetil of Armoire Officielle

16/08/2016

Efter en sommerferiepause er Tuesday Q&A tilbage her på bloggen. Igennem mit arbejde i modebranchen og bloggen, støder jeg ofte på nogle spændende tiltag og nye initiativer og vigtigst af alt, nogle seje personer, med vilde ambitioner om at gøre en forskel. Dem vil jeg gerne give lidt spalteplads her på bloggen. Jeg er selv meget optaget af nye initiativer der beskæftiger sig med bæredygtighed, økologi og zero waste, men det har indtil videre mest omhandlet fødevarer, og været et emne der har optaget mig udenfor bloggen. Nu har jeg besluttet at inkludere emnet lidt mere her på bloggen og forhåbentligt bliver både i og jeg, klogere herom. Nu er det tid til at tale lidt med designer Kjetil Aas der står bag mærket Armoire Officielle som jeg har vist mange gange her på bloggen. Jeg elsker Armoire's univers, snit og materialer der tilføjer præcis det enkle og skandinaviske element til min garderobe der ellers er fyldt med print og farver. Kjetils øje for detaljer, tilretning og materialer er meget beundringsværdig, hvorfor det var klart at han skulle med i min Tuesday Q&A. Armoire er nemlig ikke fast fashion, men tilføjelser til din garderobe, som skal følge dig i lang tid.

Frede: Hej Kjetil, fortæl lidt om Armoire Officielle. Hvornår startede du Armoire og hvordan fandt du ud af hvad Armoire skulle være?


Kjetil: Armoire offcielle blev grundlagt i 2012 og kom med den første kollektion i efteråret 2013. Både for mig som designer og for brandets visuelle udtryk er begrebet “langsommelighed” vigtig – der udtrykker en kærlighed til kvalitet, detaljer og funktionalitet, med nogle klare reference til det skandinaviske design sprog. 

Efter fire år er vi kommet en lang vej og er på et sted i virksomheden hvor der sker mange spændende ting – blandt andet et stærkt samarbejde med Lines Agency i USA, som har ført til at Armoire officielle nu bliver solgt hos fremtrædende retail profiler som Need Supply og Steven Alan.

Vi har også lige åbnet vores egen butik i hjertet af København, hvilket er en fantastisk fornemmelse. Butikken er indrettet for at underbygge Armoire Officielle’s æstetik og tilgang til design, alt interiøret er skabt i samarbejde med det danske designstudio Studio 0405.

Vores vision med butikken er, at opbygge en tæt relation til vores slutforbruger. Det er et sted, hvorfra vi kan fortælle vores historie, og som kan være med til at skabe en større synlighed om Armoire Officielle.

Frede: Du arbejder meget i den samme farveskala og aldrig med sort - fortæl hvorfor?


Kjetil: Den måde jeg arbejder med farver på er tæt knyttet til den fornemmelse af ´langsommelighed´ jeg ønsker at skabe – hvor der er en klar fascination af det klassiske og tidløse indenfor mode. 

Valget i at aldrig arbejde med sort kommer af den simple årsag at jeg synes en meget mørk marine blå farve har mere liv og dybde i sig end en sort farve. Jeg arbejder tit med meget mørke blå farver der er på grænsen til at se sorte ud. For eksempel lavet jeg en blazer til AW15 kollektionen der havde en så mørk blå farve at flere troede den var sort – vi valgte også at kalde farven Black Navy.

Frede: Der er en historie bag hvert materiale der er brugt i kollektionen, hvordan udvælger du?

Kjetil: Vi har en række materialer som vi bruger i alle kollektioner, blandt andet vores merino uld kvalitet fra Italien og vores GOTS certificerede økologisk bomuld til chinos og hvide skjorter. 

Derudover kommer der altid en række materialer som skal skabe det udtryk jeg ønsker at den gældende kollektion skal ha og som også skal understrege selve sæsonen og årstiden. Jeg tager til en stor stofmesse i  Paris to gange i året, hvor jeg mødes med flere materiale leverandører som jeg arbejder fast med og er på udkig efter nye, spænende leverandører. Mange af dem er ældre tekstil virksomheder som er specialiseret indenfor sit felt, som for eksempel Duca Visconti fra Italien der laver den smukkeste cord fløjl – og som jeg har brugt i flere kollektioner. 

Frede: Hvordan forstår du bæredygtighed og hvad betyder det for dig?


Kjetil: Bæredygtigt design for Armoire officielle er først og fremmest knyttet til et tidløst udtryk.

Vores måde at arbejde med bæredygtighed kan på mange måder knyttes til “slow fashion”, hvor vi især fokuserer på æstetik, detaljer og funktionalitet.

I valget af materialer arbejder vi både med kvalitets aspektet og med bæredygtige alternativer, som for eksempel økologisk bomuld og tencel.

Det er vigtig for os at ikke skabe for store kollektioner og på samme tid kun at komme med to kollektioner i året. På den måde håber vi at bidrage til at sænke tempoet i en branche der de seneste år har begyndt at gå alt for stærkt.

Frede: Hvad inspirerer dig i hverdagen?


Kjetil: Det kan være svært at svar på hvad der inspirerer en, for det er så meget.  Jeg har altid læst ret meget, og tit er der en sætning eller citat fra en bog der kan være udgangspunkt for en kollektion, som så bliver oversat til et visuelt sprog.

Der er også alle de gængse kanaler som kunst, film og design generelt – men der hvor jeg nok finder mest inspiration er i de ikoniske, klassiske beklædnings dele, især indenfor herre moden.

Det tøj som man måske ikke lægger så meget mærke til i hverdagen, men som de fleste alligevel har i sin garderobe.

Frede: Hvilken emoji sendte du sidst og til hvem?

Kjetil: Det tror jeg må ha' været et ansigt med hjerteøjne efterfulgt af en lille abe, som svar på en besked fra min bror hvor der var vedhæftet et billede af min niece på tre år.

Tak Kjetil!

Følg Armoire Officielle på instagram her og facebook her og ikke mindst shop her.

I kan læse mine tidligere Tuesday Q&A med Forét Cph herSille Nørgaard her, Nune design her og River and Raven her.

add comment

My vintage pillow jacket

15/08/2016

Første dag under den københavnske modeuge hvor jeg mødte Marie og Rebecca Vera, så jeg sådan her ud. Jeg var iført mine vintage Levi's 501, solbriller fra HAN Kjøbenhavn, en gammel Proenza Schouler t-shirt og en quiltet jakke jeg købte for en 50'er på loppemarket i weekenden og et par støvler fra ECCO

First day during Copenhagen Fashion Week i met Marie and Rebecca Vera. I was wearing vintage Levi's 501, sunglasses from HAN Kjøbenhavn, old Proenza Schouler tee, quiltet jacket from last weekends fleamarket and ECCO boots.

Pictures: Victor Jones

add comment

Copenhagen Fashion Week SS17 day 2 & 3

14/08/2016

Torsdag under modeugen besøgte jeg verdens sejeste Lærke Andersen i hendes studie i indre by for at se hendes nye kollektion (bare glæd jer). Senere så jeg House of Dagmar som for første gang viste deres kollektion i København. Den var pæn, svensk og en blanding af punk og cashmere med beige strikkjoler og hele sorte læder outfits. Efterfølgende så jeg Baum und Pferdgarten show. Kollektionen var som altid fyldt med farver og print, det som Rikke og Helle er aller bedst til. Jeg spottede adskillige ting som skal ses nærmere på, blandt andet nogle virkelig fine bæltetasker i tern og det mest fantastiske strik i glitter og pastelfarver. Efterfølgende nåede jeg verdens hurtigste glas rosé på Steak Royal, med min yndlings modeugeven Sidsel. Torsdagens sidste show var Lovechild 1979, som havde omdannet Glyptotekets have til en magisk blomsterhave med kold rosé og blomsterbuketter til gæsterne. Lige da showet skulle til at starte, brød regnen igennem, hvilket kun betød at alle blev udstyret med de pæneste Lovechild printede paraplyer. Det så virkelig fint ud. Efter lidt tid brød solen så igennem regnen, og det var modellernes cue til at gå i gennem haven. Det var rigtig, rigtig pænt. Kollektionen bestod af silkesæt og florlette printede kjoler, som understreger Lovechilds design dna. Efter showet tog jeg en fornuftig beslutning og ramte min sofa. Ikke så modeugeagtigt, men virkelig rart. 

Fredag brugte jeg det meste af dagen på Revolver, som er en af de to modemesser i København hvor indkøbere og presse kan se de forskellige brands og lægge ordrer. Jeg havde et par møder hos nogle af de brands vi forhandler hos Rezet Store og så skulle jeg til et pressemøde for NIKE SBs samarbejde med Soulland. Det er et yderst limiteret samarbejde som jeg er ret begejstret over vi skal forhandle i Rezet Store, så det var virkelig spændende at høre Silas, som er grundlægger af Soulland og Eric Koston, skateboard helt og NIKE SB ambassadør om deres baggrund for samarbejdet. Fredag bød kun på et show, Elaine Hersby, som i måske kan huske jeg bloggede om her. Showet blev holdt i Sjællandsgade badets smukke lokaler hvor den høje luftfugtighed, palmerne og de kolde øl, var en perfekt (og varm) afslutning på modeugen for mit vedkommende. Kollektionen var hold i sort, pudderfarvet og hvid og kombinerede tætsiddende 90'er kjoler med oversized 80'er track tops. Direkte efter, var min geniale plan at tage i sommerhus, hvor jeg sidder nu - med en kop kaffe og gør modeuge status. Perfekt planlagt, hvis jeg skal sige det selv. 

Copenhagen fashion week day 2 and 3. I went to Lærke Anders studio to check out the collection - very awesome. I saw the House of Dagmar show, Baum und Pferdgarten show and finally the Lovechild 1979 show - all amazing and pretty collections. Friday i went to the fashion fair Revolver for at few meetings and the press launch of NIKE SB meets Soulland. My final show was Elain Hersby, held in an old communal bath in Nørrebro. I went directly from the show, to my summerhouse. Felt like the perfect plan after a long week. 

add comment

Copenhagen Fashion Week SS17 day 1

14/08/2016

Modeugen i København fandt sted tidligere på ugen og i har helt sikkert lagt mærke itl det på min instagram og snapchat, men i får lige et recap her for en god ordens skyld. 

Onsdag så jeg først Fonnesbech som leverede en virkelig clean kollektion i meget lyse og nedtonede farver kombineret med en støvet gul, armygrøn og rød. Inspirationen lignede at den kom fra uniformsagtige safari looks blandet med 80'er elementer som de store øreringe og nedringede sweatre. Efterfølgende så jeg Freya Dalsjø's show på Børsen, hvor der var dannet en labyrint af hvad der lignede hvidt husholdningsfilm, som fik liv fra musikkens lydbølger. Kollektionen var ret langt fra sidste års drømmende skøjteprinsesse, men mere glam rock med glitrende buksedragter og hidsigt hår. Læs Sarah Skarums anmeldelse, den beskriver showet og kollektionen helt perfekt.

Næste show var Saks Potts, og pga. regn og trafik var det med nød og næppe at jeg nåede frem med søde Marie. Vi endte faktisk med at løbe ind og endte selvfølgelig på catwalken som to dådyr fanget i billygter, mens gæsterne så lidt forvirrede ud... Flot, fed entré... Modsat Dalsjø, havde Saks Potts gjort det meget let - de viste nemlig en kollektion hvor jeg forestiller mig at alle vil have alt. De fine 60'er kjoler i lyseblå tern, deres velkendte pelse og en logo t-shirt der allerede er en street style darling. De åbnede showet med Caroline Brasch og Caroline Clante, spadserede ned ad catwalken i gummistøvler. Saks Potts gør det virkelig godt og det her show kommer kun til at højne hypen.

Onsdagens sidste show var HAN Kjøbenhavn som ENDELIG præsenterede en lille bitte dame kollektion - noget jeg har glædet mig til. Kollektionen var dels fyldt med uformelige ballonbukser i stonewashed denim med brede ribkanter og dels med fittede jakker og bukser i støvet lavendel, silkeskjorter i armygrøm og lysegul. Måske heller ikke verdens letteste kollektion, men jeg så mange gode looks imellem, som helt sikker bliver en succes.

Onsdag aften sluttede af med mit første dj gig, til Mads Nørgaards Butt, Head fest på Spaghettaria som min bedste veninde Sidsel stod for. På trods af jeg nærmest ikke trak vejret af bare angst i de to timer jeg spillede, havde jeg en forrygende aften.

Day one at Copenhagen fashion week i saw Fonnesbech, Freya Dalsjø, Saks Potts and Han Kjøbenhavn. I ended the day with a fun (and first) dj gig at Mads Nørgaard fashion week party. 

Photos from Copenhagen Fashion Week and Polina Vinogradova.

add comment

Tuesday update

09/08/2016

Jeg har haft lidt serverproblemer her på domænet, men nu burde alt være tilbage som før. Jeg har brugt de sidste par dage på at forberede Copenhagen Fashion Week, som starter i morgen. Jeg skal til en masse shows, til nogle indkøbsmøder, på messe og så forhåbenligt feste lidt. Onsdag skal jeg til Freya Dalsjø, Fonnesbech, Han Kjøbenhavn, Lala Berlin og så til sidst til fest hos Mads Nørgaard hvor jeg skal dj'e i et par timer. Torsdag skal jeg til House of Dagmar, et svensk brand der viser deres kollektion i København for første gang. Senere skal jeg til Baum und Pferdgarten og Lovechild 1979. Fredag skal jeg på Revolver messen hele dagen og om aftenen skal jeg til Elaine Hersby show og så stikker jeg i sommerhus. Ret god plan synes jeg selv. Glæder mig til ugen!

I aften skal jeg forberede mit DJ sæt og mine outfits - gonna be fun! Husk at følg med på snapchat: fredesblogsnap og instagram: fredesblog, hvor jeg nok skal holde jer opdateret på instastories også. 

XX F

Wearing:

Kimono: Ada Kokosar &Other Stories

Socks: Stance from Rezet Store

Sneakers: Nike Air Pegasus 89 from Rezet Store

add comment

No makeup, Makeup

07/08/2016

Jeg tænkte det var på tide at dele lidt uddrag fra min og Sidsels bog SMART. Et af de kapitler jeg eftelever næsten hver dag er no makeup, makeup. Selve betegnelsen er på sin vis modsigende, men no makeup makeup, kræver faktisk makeup. 

"No makeup-looket lyder i og for sig ret enkelt, og det er det også, hvis du er udstyret med en perfekt teint, mørke bryn og vipper og en overordentlig stor portion selvtillid fordelt ligeligt på ugens syv dage. For os andre (med blege bryn og en selvtillid, der peaker torsdag/fredag) er det ikke så simpelt. Men dog ikke umuligt.

Det vigtigste til et no makeup-look er gode basics, dvs. pæn ensartet hud, gode bryn og fine vipper." Fra SMART.

Til hverdag bruger jeg en concealer fra RMS, en highligter eller en blush og så en eyebrow gel. Til festlige lejligheder fyrer jeg den af med en læbestift, lige for tiden er det Glossiers Generation G som har en diskret farve og egentlig er mere en tint, end en decideret læbestift. Det fungerer godt, da det ser meget naturligt ud (se fx her). Mascara sker i ny og næ, men faktisk foretrækker jeg ikke at have det på. Når jeg har mascara på er jeg altid lidt nervøs for at den løber, sætter sig på øjenlåget eller sådan noget. Jeg bliver enormt bevidst om at jeg har sminke på, og det er ret irriterende. Min bedste løsning er derfor at farve mine vipper og bryn (læs mere her) og ellers bruger jeg en fibermascara, fx. den her. Den hverken løber eller drysser og kan fjernes med varmt vand. 

Glossier Boy Brow eyebrow gel, Intensae nailpolish in L'amoureuse from Barnholdts, RMS Beauty concealer in 'un' cover up, RMS Beauty high lighter in Master Mixer and Glossier Generation G in Crush.

add comment

comments

Party pants in rainy Copenhagen

05/08/2016

Ironisk nok er jeg i gang med et indlæg om hvorfor jeg aldrig shopper i Zara, men det kom på pause forleden. Jeg spottede Tikkie i de smarteste bukser og efterfølgende strøg jeg direkte ned i Zara og købte de samme. Hej hej. Men de er gode og geniale. Festlige og virkelig behagelige. Til 199kr. Blot et tip - var flere der skrev efter det her instapost.

What i wore in rainy Copenhagen... The pants are my newest addition to my wardrobe, after seeing them on Tikkie. Perfect comfy party pants from Zara. 

Wearing:

Adidas x HYKE jacket (similar)

Zara pants

Adidas NMD R1 sneakers

Affiliate links

add comment

Come run with us!

03/08/2016

Jeg har før fortalt vidt og bredt om min kærlighed til løb, læs både her, her og her. Den er vedvarende og jeg elsker at være en del af Adidas Runners, det er nogle gode damer jeg løber med og deres engagement og energi er den bedste motivation. Adidas Runners har taget skridtet videre og snart kan du løbe med os hver uge! Spændende ikke? Tilmeld jer her på facebook for at være helt opdateret. Meget mere info herom kommer, men jeg ville lige starte med at invitere jer til Adidas Runners Race i København d. 10. September. Der er to distancer og ruten er rundt om søerne. Jeg løb det sidste år og stamningen var fantastisk med hepning og hujen, hele vejen. I kan tilmelde jer og læse mere om løbet lige her.

add comment

comments

270716

31/07/2016

Forleden dag forsøgte jeg at snyde mine ben lidt brunere ved at tage en rød nederdel på. Det virkede her. Jeg satser på at søndagen kan bringe nogte sol, ellers kan jeg virkelig godt vinke farvel til min Tisvilde tan, som ellers sad lige i skabet... Vil også vise jer mine nye Nike sneakers, Air Pegasus 92/16 som er virkelig optur. De er mega lette og så er de en ret fin fortolkning af den originale, da den er lavet i mesh og har guld detaljer. Jeg er pænt glad for den og overvejer om jeg også skal have den hvide version som lige er landet i Rezet Store. Det er fristende.

Kan i lide dem?

Wearing:

Tee: Nike

Skirt: Monki (similar here)

Sneakers: Nike Pegasus 92 

Sunglasses: FWSS

add comment

comments

Visit: Woron

30/07/2016

I torsdags slog jeg vejen forbi Flensborggade hvor Anya og Arina holder til, men deres bæredygtige undertøjsmærke Woron. De har det fineste showroom og workspace fyldt med inspiration, fine dimser, planter og billeder. Jeg kiggede nærmere på Worons nye tilføjelser til kollektionen og swimwear samarbejdet med All Sisters (som jeg skrev om her). Der kom også lidt med hjem... Jeg ville egentlig bare tippe jer om Woron overdrevet lækre undertøj i det ret særlige materiale af lenzing modal som er lavet af bøg. Materiale er hjernedødt blødt og helt fint vævet. Det minder faktisk lidt om cashmere, med uden uldfnuller. Jeg er rigtig glad for denne top, de her trusser, denne tanktop og så bodystockingen, som er min nyeste tilføjelse. Et lille shopping tip her fra. 

I kan glæde jer til at høre mere om Woron i Tuesday Q&A snart! Nu vil jeg bruge min lørdag med mere kaffe og hjemmearbejde!

Some pictures from earlier this week where i visited Woron in their cool showroom and workspace. Such an inspirational place. I went to check out their latest additions to the underwear collection, and i didn't leave empty handed. I just wanted to pass this great shopping tip on, if anyone is looking for the softest underwear in the world. My faves are this top, these panties, this tanktop and the lastest addition, a bodystocking

Now i'll get back to my coffee and my upcoming deadline! Happy saturday!

add comment

280716

28/07/2016

Mit outfit - helt aktuelt fra i dag. Jeg har været på arbejde i Rezet og efterfølgende forbi de seje damer hos Woron som laver det lækreste undertøj og badetøj (som jeg skrev om her). Jeg har også endelig fået køb Know Wave t-shirten som jeg drømte om her og endda sammen med min kollega, så vi nu har veninde t-shirts. Se selv instagram for bevis

My very outfit of today. I've been at the office and then i stopped by the cool girls at Woron that makes the best underwear and now swimwear (as i posted here). I also finally got my hands on the Know Wave Tee that i've been eyeing from Norse Store, and i even bought it together with my co-worker, so now we have BFF tees. See instagram for proof

Wearing:

T-shirt: Know Wave from Norse Store

Skirt: Filippa K (similar here)

Sneakers: Adidas NMD (similar here)

Sunglasses: Fall Winter Spring Summer

Bag: Comme des Garcons

Affiliate links

add comment

comments

Woron x All Sisters

26/07/2016

Det bæredygtige og danske undertøjsmærke Woron har lige lanceret et samarbejde med det spanske All Sisters badetøjsmærke, der laver eco friendly badetøj af genbrugsmaterialer. For det første er billederne så pæne at jeg straks overvejer om jeg skal skære lidt ned på dåsecolaerne for at få en sixpack (og der skal MEGET til før jeg overvejer at gøre det offer). For det andet er det en helt anden stil end det badetøj jeg normalt kigger på og det kan jeg godt lide. Woron er meget klassisk og All Sisters har en mere sporty tilgang. Kombineret er det helt perfekt. Jeg tror faktisk jeg ville være bedre til strandtennis hvis jeg havde det her sæt på...

Shop Woron x All Sisters her.

add comment

Diary: Musik i Lejet 2016

25/07/2016

Jeg havde virkelig de bedste intentioner om at opdatere bloggen under Musik i Lejet, men jeg valgte som sagt strandtennis, kolde øl og softice. Undskyld. Nu kommer der til gengæld en lille dagbog fra mine dage nord på. 

Jeg gik tidligt fra arbejde onsdag og strøg direkte mod min families sommerhus i Tisvilde, hvor der ventede grill mad og kølig rosé med min kæreste, min kusine, min lillebror og en masse venner. Vejret startede jo helt fantastisk ud, så det blev endda til aften dyp. Faktisk en perfekt start, på resten af ugen.

Torsdag var første officielle festival dag, vi brugte det meste af tiden på at sole os, bade, drikke dåse cola, spille strandtennis (min bedste investering i år) og lade op til en aften på festivalpladsen. Det eneste jeg ville høre torsdag, var Phlake og Sivas. Phlake blev dog fra billetkøen, men Sivas koncerten så vi fra tribunen, hvilket var en fest. Aftenen sluttede med de bedste pommes til gå turen hjem. Helt perfekt.

Fredag forløb nogenlunde lige så perfekt. JBL havde inviteret til champagne og musik på stranden, så efter intens badning og solning, sad vi og nød pæne pæne Tisvilde, i JBL loungen. Egentlig var det meningen at vi skulle have haft et mini DJ kursus og på trods af at jeg meldte mig frivilligt som den første, måtte festlighederne sættes i bero da pulten simpelthen var for varm at spille på, den brændte sammen. Det er sjældent det er så godt vejr i DK, så sådan noget sker. Så jeg havde lidt svært ved at ærgre mig - det betød jo faktisk bare mere godt vejr. DJ træningen blev så erstattet af min (og alles) yndlings sommerdrink Aperol Spritz og efterfølgende HELE min festivals højdepunkt - LISS! Ej hvor havde jeg glædet mig og hvor var det verdens fedeste koncert. Efter verdens fedeste koncert, fejrede jeg verdens fedeste koncert og hjem turen blev sans gå-fritter, men med et snert af solopgang.

Lørdagen var derfor lidt medtaget og blev igen igen tilbragt med strand og-tennis, fantom langbordsfrokost fra Rabarbergaarden og grill finale middag på sommerhusets terrasse. Efter to perfekte festival aftener, ramte vi ikke pladsen lørdag aften, lidt ærgerligt, men også helt ok. Jeg var om muligt endnu mere medtaget søndag og tilbragte derfor dagen på præcis samme måde som de foregående og jeg kan afsløre at jeg er blevet pænt god til strandtennis, og ret brun. 

Igen i år kan jeg konkludere at jeg ikke elsker festivaller, men jeg elsker Musik i Lejet. Det er den perfekte blanding af festival og civilisation. Der er plads, god musik, god mad, strand tæt på og ikke så langt hjem. I år var jeg også heldig at have et helt fantastisk festihold, og jeg tror aldrig jeg har grint så meget på 4 dage <3 Jeg glæder mig allerede til næste år. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med JBL.

add comment

190716

25/07/2016

Jeg har holdt totalt ferie de sidste 4 dage, hvilket har resulteret i en boomende indbakke og en masse ekstra arbejde nu. På en mandag. Bevares. Jeg tager det med, da jeg har haft de bedste dage i Tisvilde, hvor vejret overraskede med bragende sol. Så blogindlæg og eftermiddags kontortid, blev byttet ud med kolde øl og strandtennis. Derfor starter vi lige fra starten. Med et billede fra forleden hvor jeg havde (alt) det her tøj på. Min nye taske, som min veninde aller venligst slæbte med hjem fra Paris og de hypede bloggersko. Så er alt som det skal være. 

First things first. My outfit from last week. Pre vacay i looked like this with my new bag from Paris and the blogger sneakers. I spent my last couple of days drinking cold beer and perfect my beach tennis game. Time well spent. 

Wearing: 

Jacket: Weekday REMAINS

Jeans: 2nd One

Sneakers: New Balance 990nv2

Bag: Comme Des Garcons

Sunglasses: FWSS

Affiliate links

add comment

Musik i Lejet 2016

20/07/2016

Lige om lidt sætter jeg kurs mod Tisvilde, hvor jeg skal nyde 4 fridag og Musik i Lejet. Jeg glæder mig til uendeligt mange Spritz, kolde dåseøl, sol, strand og musik. Jeg har netop købt denne fleece fra Supreme som bliver perfekt til de kolde aftener. Af musikken glæder jeg mig aller mest til at høre Liss og så danse natten lang i teltet.

Adidas Clima Cool from Rezet Sneaker Store, Supreme fleece, &Other Stories sunglasses & Nelly.com beach bag

add comment

comments

Amsterdam: TOKI coffee

18/07/2016

Inden jeg tog til Amsterdam, fik jeg en liste med must sees fra kilden selv, nemlig Sanne fra Girl On Kicks. Hun anbefalede TOKI som jeg ofte spotter på hendes instagram. Det er muligvis den pæneste kaffebar i Amsterdam som nærmest er skabt til bloggere og deres instagram vaner. Se selv billederne. Stedet tiltrækker kaffetrængende og macbookarbejdende smarte Amsterdam beboere og serverer en helt upåklagelig cortado på mandelmælk. Hvis jeg ikke havde tømt hotellets pandekage buffet, var jeg også hoppet på et bananabread...! TOKI ligger på Binnen Dommersstraat 15. Find dem på instagram her. 

Tak for tippet Sani!

Fell in love with TOKI when i was in Amsterdam. Thanks for the tip Sanne

add comment

Dream outfit

16/07/2016

Gid jeg kunne hoppe i det her outfit i dag. Nikelab har endelig releaset Air Zoom Spiridon, så jeg sad klar kl. 10.00 foran min computer og fik et par på krogen. Nu håber jeg bare de skynder sig med posten. Min weekend er ret afslappet, men står på en del arbejde på hjemmekontoret, så jeg har loaded op med kaffe og radio, så jeg kan nå det hele. I morgen tager jeg på Gentofte loppemarked og sælger alt! Kig forbi!

Celine Baby Audrey sunglasses from Poul Stig Briller, Know Wave tee from Dover Street Market, Totême shorts from Norse Store, Glossier Haloscope highlighter & Nike Air Zoom Spiridon.

add comment

Amsterdiary

16/07/2016

Måske jeg kan slå en rekord i at være kortest tid i amsterdam, men nå mest? Anyways, fra jeg forlod Kastrup kl 14 tirsdag, til jeg landede kl 16 onsdag nød jeg træskobyen efter bedste formåen. Tirsdag eftermiddag tjekkede jeg ind på Hotel Room Mate Aitana, lejede en cykel samme sted og havde præcis 52 minutter til at se byen, før alle butikker lukkede og jeg havde en middagsaftale. Jeg tjekkede et par forskellige sneakerbutikker ud (vender tilbage med dem) og var bjergtaget af Amsterdams skønhed. Der er altså godt nok pænt. Kanaler, blomster, nuttedhed, så langt øjet rækker. Senere indfandt jeg mig på restauranten der hører til hotellet Morgan & Mees til en virkelig god middag. Mens det stadig var lyst cyklede jeg langs kanalerne (det er ret svært IKKE at cykle langs kanalerne, men det lyder godt ik?) hjem til hotellet. Næste morgen fandt jeg ud af at ALT åbner sent i Amsterdam, så jeg drak en kop kaffe virkelig langsomt på TOKI, mens jeg forberedte det møde som jeg faktisk var taget til Amsterdam for at holde. Efter mødet var det direkte i en taxa til Schipol og hjem til København. Men jeg skal tilbage snart, Amsterdam er for optur!

add comment

HYKE dress

13/07/2016

Adidas Orginals laver virkelig mange seje design samarbejder, men mit yndlings er deres kollektioner med det Japanske mærke HYKE. Det er så enkelt og pænt og jeg synes designet giver rigtig godt modspil til Adidas Originals retro stil. Jeg har et par ting fra de sidste kollektioner, blandt andet denne kjole. Den er en lidt sjov længde, som har taget mig lidt tid at finde ud af, men faktisk kan jeg meget godt lide det. Den er strikket i tykt bomuld, og ret ideel til den ikke eksisterende sommer vi har i DK pt. 

Wearing:

Dress: Hyke x Adidas Originals available at Rezet Store

Necklace: Mads Nørgaard x Trine Tuxen

Affiliate links

add comment

Mix og Vind billetter til Musik i Lejet

12/07/2016

Der er én festival der har vundet mit hjerte og selvom jeg næppe er en connoisseur på området, så tør jeg godt at kalde denne, min favorit af alle. (jeg har været på Roskilde). Hver sommer siden jeg kan huske, har jeg brugt et par uger i Tisvilde, med min familie. Vi har besøgt venner, lejet sommerhus, cyklet ture, hængt på stranden, set Tour de France og spist is på pakeringspladsen. Tisvilde er indbegrebet af sommer for mig, på trods af at jeg rent faktisk har udviddet sæsonen og nu er der oppe så ofte jeg kan, hele året. Jeg har ikke altid været fan af byen intermistiske mini festival i det lille fiskeleje. Faktisk var det ikke før at mine kollegaer snakkede varmt om det at jeg overvejede at tage med, jeg er virkelig ikke særligt festivalagtig. Men nu har jeg været der et par år, og Musik i Lejet har i den grad vundet indpas i mine sommertraditioner. Festivallen er eksploderet i besøgende, område og line up (se 2016 line up her) og hvis det bare bliver halvt så sjovt som sidste år, er jeg glad. 

I år har jeg indgået et samarbejde med JBL, som afholder en ret svedig konkurrence, hvor du kan vinde billetter til Musik i Lejet (og de er satme svære at få fat på disse dage!). Første præmien er 2 billetter til alle dage, inklusiv langbordsfrokost fra Rabarber Gården, øl billetter, mulighed for at møde kunstnere og selvfølgelig en JBL højtaler. 2.-5. præmien er 2 festival billetter til alle dage (læs om præmier, regler og vilkår her). 

Og hvordan deltager du så? Jo, du udfordrer din indre DJ og musikproducer og mikser løs lige her. De 20 top tracks vil ligge på JBLs hjemmeside og vinderne får direkte besked d. 16. Juli.

Deltag lige her, inden d. 15. Juli for chancen for at vinde.  

Jeg har den sidste uge testet JBLs Charge 3 højtaler, og planen var at jeg skulle lægge på stranden hele weekenden og høre lækker musik og se hvordan den lille Charge 3 klarede sig. Det endte så med at være ulideligt strandvejr, og samtidig stod min højtaler dock i stuen af i fredags. Så strand test blev byttet ud med høj musik til rengøring (kender i det?) og Mads og Monopolet reruns. Uden at være for teknisk, så klarede den sig helt perfekt - lyden er klar og god og fylder hele min 2 værelses lejlighed. Charge 3 kan spille ret højt og den er virkelig nem at slutte til. En lækset detalje er at den også fungerer som powerbank, så når jeg endelig skal lægge på stranden, kan jeg sætte min telefon til (som altid dør for batteri pga. snapchat). Det er sejt. 

I kan læse mine indlæg om MIL14 og MIL15 her

Indlægget er udgivet i samarbejde med JBL

add comment

comments

REMAINS

11/07/2016

Weekday har netop introduceret deres nyeste tiltag - REMAINS. En kollektion skabt ud af overskydende materialer from produktionen. Denne første kollektion er en denimkollektion til både herrer og damer, samt et tæppe. Jeg synes det er helt vildt sejt og et skridt i den rigtige retning mod spild. Det er måske en lille ændring i forhold til vores forbrugsvaner, men det er bestemt relevant og vigtigt alligevel. Kollektionen er pæn og enkel, og materialer og farver, emmer af sustainability. Sjovt som jeg i hvert fald forbinder en creme/knækket hvid med mere 'naturligt' eller genbrug, end en krid hvid. Kollektionen er i et begrænset antal, da den bliver produceret ud fra de materialer der nu er tilgængelige. På sigt bliver der også inddraget andre materialer som strik og jersey. Jeg fik fingrerne i det creme farvede denim sæt og tog det med en tur i Hillary (bilen) mod Nord. Sættet er virkelig godt, både i pasform og kvalitet. Jeg stylede det sammen med min mørkeblå Girl Gang tee og mine mørkeblå New Balance sneakers - jeg elsker kombinationen af creme og navy. Begge dele er dog også ret ideelle hver for sig, som et fint alternativ til blå denim, eller den før omtalte krid hvide. Priserne er 350kr. til 500kr. og kollektionen kommer i butikkerne i løbet af Juli.

Wearing:

Jacket: Weekday Remains

Jeans: Weekday Remains

Tee: Femtastics

Sneakers: New Balance 990 NV2

Necklace: Hvisk x Fredesblog

Rings: Trine Tuxen from Adélie

Watch: Omega from Krognos

add comment

comments

Outfit from the Alpes

10/07/2016

I slutningen af Maj, tog jeg en uge til de franske Alper for at skrive på mit speciale. Jeg var afsted med min speciale makker og vi var sygt effektive OG vi fik sol, drinks og alpe luft. Jeg havde tænkt at lave en lille dagbog fra turen med nogle tips til Anessy, som er en mega fin by vi besøgte. Outfittet her er fra præcis vores tur til Anessy hvor vi nød at solen skinnede og drak tusinde kopper kaffe på byens små cafeer. 

Wearing:

Longsleeve tee: PUP London

Dress: Nørgaard paa Strøget (only available in store)

Sneakers: New Balance 990

add comment

Hippie saturday

09/07/2016

Dette outfit er et par uger gammelt, men med alt den speciale fokus, har jeg simpelthen en masse posts på lager. Den fine skjorte er fra Baum und Pferdgarten og det er en af de ting jeg har brugt alt for lidt. Den skal i spil i de kommende weekender hvor jeg skal være i sommerhus og til Musik i Lejet. Jeg tænker den vil være perfekt med et par denimshorts!

Top: Baum und Pferdgarten (on sale)

Jeans: Vintage Levi's 501 from Episode Vintage

Boots: Acne Studios

Sunglasses: Dior

Ring: Hvisk x Fredesblog

Affiliate links

add comment

Travel tip: Testers

08/07/2016

Det her tip er måske liiige banalt nok, men ikke desto mindre er jeg fan af at gøre mine rejser mere praktiske og lette - hvilket jeg gerne deler. Jeg rejser en del og har derfor nærmest alle mine produkter i rejsestørrelser. I ny og næ glipper de dog eller der går lidt tid mellem mine ture så jeg ikke har fået fyldt op og skiftet ud. Der tyer jeg til gode gamle testere. I en snæver vending kan de holde 3-4 dage og det er en del produkter du slipper for at tage med frem og tilbage. Særligt er det nice hvis du kun rejser med håndbagage. Da jeg var i Amsterdam, på en ultra kort tur, havde jeg alligevel formået at tage både øjencreme, dagcreme, natcreme, renseting, body lotion, serum, face mist OG eye patches med. Det fyldte ingen ting. Smart ik? Hvis jeg skal have normal størrelse med, så bliver det for det meste kun til dagcreme og rens, så det her var luksus. Jeg har en masse testere fra Beauty Hero, hvor du altid får et par stykker med når du handler, men ellers kan du altid spørge der hvor du køber dine produkter. De kan som oftest være behjælpelige med et par testere, eller måske endda rejsestørrelser. 

add comment

Outfit from Amsterdam

07/07/2016

Jeg har et par Amsterdam fifs i ærmet til jer, men vi kan lige starte med mit outfit fra i onsdags hvor jeg var til møde med Nike i forbindelse med mit arbejde i Rezet Store. Jeg var selvfølgelig i et par Nike sneakers - mine sock darts, som jeg elsker! Min skjorte var dog ved et tilfælde, nærmest ens med hele hotellets personale, så jeg fik seated et par stykker ved morgenmaden... #howmayihelpyou

Jeg vender snart tilbage med de sparsomme tips jeg har til Amsterdam og så skal jeg asap have booket en weekend tur der til!

Wearing:

Shirt: H&M trend

Pants: Mads Nørgaard (alternative here)

Sneakers: Nike Sock Dart

Hoops: Hvisk

Affiliate links

add comment

Amsterdam

04/07/2016

Jeg er for alvor tilbage til hverdagen efter speciale fejring og sommerhustid. Det er lidt som at få en spand is i hovedet og jeg er helt smadret efter en dag på mit kontor. Men det er på en god måde, for jeg elsker mit arbejde og har SAVNET det. I morgen skal jeg til Amsterdam i 24 timer - jeg har et møde onsdag og heldet var med mig da jeg så at jeg bliver fløjet ned allerede tirsdag eftermiddag. Det giver mig nemlig en halv dag i Amsterdam, som jeg tænker skal bruges på at kigge på seje butikker. Har i nogle gode tips til Amsterdam? Jeg skal bo lige ved Westerdock og andet ved jeg faktisk ikke? Skriv endelig gode tips til sneaker butikker, kaffebarer og gode spisesteder!

I'm back in the grown up/i have a job game after my thesis celebration and a fun 4th of July weekend. Tomorrow i'm going to Amsterdam for a meeting and i'm so lucky to have 1/2 a day to check out the city. I wanna see some cool sneaker shops, so please hook me up with some good tips for that, but also for the best place to get breakfast, coffee and dinner!

add comment

comments

250616

01/07/2016

Jeg har endelig fået købt mig et par Mayfly Woven (læs om modellen i MONDAYKICKS her og her)- de har spøgt de sidste par år, men jeg har ikke kunne finde dem i min str og til en ok pris. Det er også en ret sart sneaker, så man er heldig hvis der dukker et par op i ok stand. Men nu er de tilbage i kollektionen hos Nike og mit valg faldt på den lyse, selvom både den sorte og navy også er rigtig fine. Jeg købte dem (selvfølgelig) hos Rezet hvor der er få tilbage her.

Forleden dag indviede jeg så mine Mayflys på hvad der føltes som årets varmeste dag. Jeg havde også min nye ring fra Trine Tuxen på, som jeg fik i kloghedsgave af mine fine veninder.

Finally breaking in my Mayflys that is on the shelfes in Rezet Store. I already want the black ones and the navy ones also. So awesome. I was wearing them last week on the warmest day ever. I also sported my new ring from Trine Tuxen that my girls got me.

Wearing: 

Top: Baum und Pferdgarten

Jeans: Won Hundred

Sunglasses: FWSS

Sneaker: Nike Mayfly Woven at Rezet Sneaker Store

Necklace: Trine Tuxen x Mads Nørgaard & Hvisk x Fredesblog

Rings: Trine Tuxen here and here

Affiliate links

add comment

3 things i need this summer

01/07/2016

3 ting jeg skal tilbringe min sommer i; silkeskjorter/PJ skjorter, hvide jeans og stråtasker. Jeg har fundet et par stykker af hver, her ovenfor. De hvide jeans, skal helst være i kraftig denim og med et lige cut, lidt a la Levi's 501. Jeg har prøvt lidt forskelligt og lige nu hælder jeg mest til A.P.C. eller et par vintage Levi's. Skjorten er en anden sag, jeg har nemlig forelsket mig i den støvede blå silkeskjorte fra Clouds som jeg de sidste 2 mdr. har sparret op til. Et andet bud kunne være bomuldsversionen som er på tilbud hos Norse Store eller den blå fra Ganni. Strandtasken kommer i nærmest alle afskygninger og prisklasser - den luksus vil klart være fra Muzungu Sisters og eller synes jeg denne fra Nelly er ret perfekt. 

3 perfect things i wanna spend my summer in; silkshirts/ pj shirts, white jeans and beach bags. These are on my wishlist atm:

White jeans from Mads Nørgaard, white jeans from A.P.C. at Norse Store, cotton shirt from Clouds at Norse Store, silkshirt from Ganni, beach bag from Muzungu Sisters & beach bag from H&M.

Affiliate links

add comment

Bread & Butter by Zalando: the Launch

30/06/2016

I mandags, mens jeg dels forsvarede mit speciale i verdens mindste lokale på IT universitetet og derefter drak tusinde glas rosé, lancerede den tyske webshop Zalando, et modeinitiativ, der giver nyt liv til den tyske modemese Bread & Butter. Messen der, som så mange andre modemesser, hidtil har været henvendt modebranchens indkøbere og brands, har nu ændret kurs mod en forbruger orienteret event. Bread & Butter by Zalando forener nemlig mode og musik og spørger "What's hot now?"

Eventet finder sted i starten af September i Berlin og de 3 dage vil præsentere nye kollektioner fra over 25 internationale brands (Nike, Adidas, Topshop, Rains osv), musik i samarbejde med Boiler Room, særlige og eksklusive kollektioner fra Marni og Tommy Hilfiger og en mulighed for at komme helt tæt på nogle af verdens mest innovative brands og få et indblik i deres nyeste udviklinger og tendenser. Altså 3 dage i mode, trends, innovation, teknologi, musik, tøj, accessories og livsstilshimlen.

Zalando har altid været i øjenhøjde med kunderne og ligesom der sidste år blev afholdt et modeshow på Københavns Rådhus under Copenhagen Fashion Week, er dette initiativ meget vedkommende og relevant. Det henvender sig til slutbrugerne, os der skal købe, bruge og leve i de produkter de store brands sælger. Det er jo egentlig så stor en påvirkning vores tøj, har på vores liv, i alle henseender. Derfor glæder jeg mig til at deltage i eventet til september og komme tæt på og opleve meget mere end hvad en gængs købsoplevelse i en fysisk butik eller online. 

I samarbejde med Zalando vil jeg over de næste 2 måneder dække optakten til og selve Bread & Butter by Zalando her på bloggen, på min instagram (@fredesblog) og på snapchat (fredesblogsnap).

Læs mere om Bread & Butter by Zalando her.

Ovenfor er et par billeder fra launch party med key note speaker Caroline Issa fra Tank magazine og Carsten Heindrich marketing VP hos Zalando, som jeg desværre ikke kunne deltage i.

This monday, while i was defending my master thesis, Zalando joins forces with fashion trade fair Bread & Butter to launch their new consumer based fashion show taking place in Berlin in the beginning of September. The 3 day event will present over 25 international brands (like Nike, Adidas, Topshop, Rains and so on), special collections by Marni and Tommy Hilfiger and showcase new innovation and trends from all over the world. In collaboration with Boiler Room, Bread and Butter by Zalando will unite fashion and music. 

Zalando has always been on the same level as their customers and engaging in consumer based activities is the core of the giant german company. Well this is why i'm really excited about this event - since consumers can interact with the brands that make the clothes we live in. The huge impact, what we wear, have on how we feel and what we do is important and relevant and combining consumers and brands is def. interesting and the way to go. 

I will cover the event during the next few months on the blog, on instagram (@fredesblog) and on snapchat (fredesblogsnap). Make sure to tag along.

Read more about Bread & Butter by Zalando here.

Above is a few snaps from the launch party with key note speaker Caroline Issa from Tank magazine and Carsten Heindrich marketing VP at Zalando.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Zalando/Post is published in collaboration with Zalando.

add comment

240616

29/06/2016

JEG ER TILBAGE! Fri fra den akademiske fodlænke og færdig med 20 års skolegang.

Har en masse posts i ærmet, men vi starter med mit oufit fra i torsdags, lige mellem aflevering og forsvar af mit speciale. Mine søde dejlige veninder havde lokket mig ud til den bedste aften på BÆST (en af mine favorit steder i København) og Brus (ny ølbar lige ved siden af BÆST) og vi spiste og drak og snakkede hele aftenen i det sygeste skybrud. De forkælede mig endda med den fineste lillefinger ring fra Trine Tuxen - som et tillykke med min kloghed, som der så fint stod på kortet. Jeg er heldig at have nogle fine venner og det var præcis det afbræk jeg havde brug for, fra eksamenslæsning. 

My outfit from last week having celebratory thesis dinner with my girls at BÆST and Brus. Lucky to have some fine friends that likes to celebrate!

Wearing: 

Shirt: H&M Trend

Jeans: Acne Studios

Sneakers: Raf Simons x Adidas (similar here)

Sunglasses: FWSS

Clutch: Monki

Affiliate links

add comment

Summer vibes

23/06/2016

Forleden (pre-speciale stress) nød jeg en øl i solen og havde normalt tøj på. Det var tider. Min tan er væsenligt falmet nu. Desværre.

Jeg er pt. på vej (i normalt tøj) til Nørrebro for at mødes med et flok søde veninder og en flaske (ej 2) vin og min favorit pizza på Bæst. Fordelen ved at have knoklet med læsning hele dagen, er gensynsglæde og sludder. 

Wearing:

Skirt: Maison Scotch (alternative here)

Tee: James Perse

Sneakers: Nike Air Force 1 Flyknit (available at Rezet Store here)

Bag: Truss NYC

Sunglasses: Ahlem from Poul Stig Briller

Necklace: Hvisk ball chain with moon pendant, Hvisk x Fredesblog pendant and signet ring.

Affiliate links

add comment

comments

Master thesis submitted for grading

22/06/2016

Beklager min stilhed - det var faktisk slet ikke meningen, men jeg kan afsløre at jeg havde overvurderet mit overskud i de sidste dag af specialeskrivningen og undervurderet hvor meget jeg havde behov for at afklimatisere mandag og tirsdag. MEN hvor om alting er, så er 90,43 siders speciale submitted for grading på IT Universitetet. Min sidste akademiske opgave og en kulmination af 6 års uddannelse. Jeg vil rigtig gerne skrive om studieliv og speciale her på bloggen, og har faktisk et par kladder igang, men har SLET ikke haft lyst til at skrive om det under denne specialeskrivning. Det bliver efter mit forsvar på mandag. Skriver i selv speciale eller studerer?

Mine næste par dage står på den sidste læsning og forberedelse til mit forsvar på mandag, middag med mine veninder og lidt arbejde. Meget stille og roligt - men jeg kan love jer for at der er nerver på. Tænk at om 5 dage, så er det overstået. Om det kommer til at gå godt eller ej kan jeg slet ikke vurdere. Pt. kan jeg ikke huske en eneste sætning fra opgaven. Haha. Så kryds fingre for mig på mandag kl. 12 og husk at følg med på snappen: fredesblogsnap for de sidste 5 dages #masterthesis snaps :)

Billedet er fra mit yndlings pause sted, Jack's i Jorcks Passage. 

add comment

comments

Norse Store Sale

16/06/2016

Udsalget er så småt gået i gang både online og i butikkerne og jeg priser mig lykkelig for at jeg er begravet i speciale, for ellers var jeg blevet frygtelig fattig. Dog skal i ikke snydes, så jeg tænkte at dele lidt udsalgsfavoritter fra en af byens fineste butikker med jer. Norse Store har et udvalg af fantastiske brands some Toteme, Lemaire og min favorit A.P.C og så er deres eget brand garant for gode klassikere, sæson efter sæson. Jeg gad egentlig godt tilføje hele bunken til min sommergarderobe, men kunne også nøjes med Martiniano skoene, Lemaire nederdelen, Norse jakken og den sorte A.P.C top. I finder udsalget her.

Lemaire top// Norse jacket// Clouds Shirt// Lemaire skirt// Martiniano heels// Clouds shorts// Norse sailor stripes// Norse shirt// A.P.C. blouse// Toteme shorts// Missoni socks//A.P.C. jacket.

add comment

Tiny cloud tee

15/06/2016

I maj måned købte jeg denne tee fra det danske mærke Clouds, da der var Pop Up Shop på Gl. Kongevej. Jeg skulle egentlig kigge efter en kjole til Elle Style Awards, som jeg fandt - men kom også hjem med en tee, som en lille 'tillykke med at du ikke har afleveret speciale endnu' gave. Og så var den sat ned. God nok grund, ik?

Den har allerede været en favorit og jeg synes den har et perfekt fit - lidt som en polo tee og så er den lille lyseblå sky så fin. Jeg så forresten at Støy i Aarhus har en del Clouds på tilbud - blandt andet denne tee i lyseblå og beige (drømme drømme). Find udsalget her.

Wearing:

Tee: Clouds

Jeans: Acne Studios Row jeans

Jacket: Mads Nørgaard

Sunglasses: Ray Ban Meteor

Necklace: Hvisk x Fredesblog

Affiliate links

add comment

MONDAYKICKS #16

13/06/2016

En af mine yndlings mandags rutiner er late night blogging, som oftest omkring #MONDAYKICKS hvis jeg ikke har nået det i løbet af dagen. Med specialedeadline om ørerne, er det først nu at der er lidt luft i programmet til sneakers. Men det er også helt ok at slutte dagen af med lidt mere spændende skriblerier, end referencelister. 

Denne uges #MONDAYKICKS er Adidas klassikeren Stan Smith, men i en OG Prime Knit udgave, i de klassiske Stan farver, grøn, rød og blå. Sålen har vintage farved og jeg synes de er yderst elegant udført. Det er klart en værdig sommerafløser fra den klassiske Stan Smith i læder, som er en fast garderobefavorit hos mig. Prime Knit er Adidas' strikkede innovation, som efterhånden ses på mange af deres modeller, se bare et udvalg af Prime Knit modeller her

Jeg vil klart bruge Adidas Stan Smith OG Prime Knit med et par korte denimshorts, en lyseblå skjorte, store solbriller og en vaffelis. Tror faktisk det skal være mit sommer outfit. Ja.

SHOP ADIDAS STAN SMITH OG PRIME KNIT HER

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Sunday style

12/06/2016

Sunday look i The Champ kåben, som redder tidlige morgener hvor den står på specialeskrivning. Gode sorte, smalle jeans (Diesel Skinzee) som jeg har klippet lidt kortere, en langærmet tee (en klassisk 101'er) og et par sneakers (your choice), har aldrig skadet nogen og er en kombination jeg ofte vender tilbage til. 

Nå, det speciale skriver ikke sig selv! God søndag!

Wearing:

Coat: Mads Nørgaard The Champ coat 

Top: Nørgaard på Strøget 101

Jeans: Diesel Skinzee

Sneakers: Nike Air Max 90 (Similar here)

Sunglasses: FWSS

add comment

Wish i was wearing this on a saturday

11/06/2016

God formiddag fra specialekontoret i København! Jeg drikker skoldhed kaffe, mens mig og min specialemakker lægger sidste hånd på værket - hvilket vi nok kommer til at gøre den næste halvanden uge, til sent ud på natten. En intens speciale periode efterlader mange tanker om en bedre tid der er i vente - og mange tanker om drømmeting der gerne må finde vej til min garderobe. Skjorten fra H&M Trend har jeg været på nippet til at klikke hjem adskillige gange (se lige hvor smart Marie er i den her), måske det sker i dag. Synes den er helt perfekt med de vidde ærmer. Halskæden fra Trine Tuxens Birthstone kollektion er så tilpas sindsyg (den er virkelig stor irl) og fantastisk, men mit stadig SU budget, inviterer ikke lige til den slags halskæde udskejelser - måske det dog bliver til en ørering? Har kig på denne her. Jeansne er fra Sandro og jeg spottede dem på Marie Hindkær som har sat en jagt i gang hos mig. PT melder de udsolgt over alt. Men måske jeg kan finde dem over sommeren. Sidst men ikke mindst har jeg ikke kunne få de fine ballarinaer fra Balagan ud af hovedet, siden jeg så dem her. Overvejer dem i nude, med den smalle sål. Perfekt til 'de hæslige jeans' eller bare brune stænger. 

Trine Tuxen Birthstone necklace, H&M Trend shirt, Sandro jeans & Balagan slippers (picture from here).

add comment

Red Barnet x Samsøe Samsøe

09/06/2016

I dag lanceres Red Barnets samarbejde med Samsøe & Samsøe, Costume og Nadja Bender, en frygtelig pæn hvid t-shirt med rødt SAVE print. T-shirten koster 300kr. hvoraf 150kr. går til Red Barnet, som arbejder for at give børn en fremtid, i de mest udsatte situationer. De arbejder for at redde, styrke og beskytte børn der oplever at deres hverdag bliver revet itu, for at give dem så trygge rammer som muligt.

I kan læse mere om Red Barnet her og om samarbejdet her.  

T-shirten findes i grå med sort print og hvid med rødt print - shop dem her

add comment

Online now: Freya Dalsjø x Mads Nørgaard

08/06/2016

Jeg skrev lidt om samarbejdet med Freya Dalsjø og Mads Nørgaard her og nu er kollektionen endelig online og i butikkerne. Jeg startede min dag med en kop kaffe, en croissant og en præsentation af kollektionen. Samarbejdet består af 2 forskellige badedragter, en med one-shoulder og en med g-streng (så 2000 agtigt haha) og 2 bikinier - en trekants bikini med alm trusser og en one-shoulder bikini med højtaljede trusser. Farverne er sorbet lyserøde og gul, mikset med sort og så selvfølgelig striber. Kollektionen er i butikkerne nu og kan købes online her

Jeg snuppede en sample med til de franske alper i sidste uge, så bikinien er total godkendt her fra!

add comment

Tuesday Q&A: Regitze Bay River & Raven

07/06/2016

Mine tuesday Q&A fortsætter ufortrødent med seje Regitze fra River And Raven. I kan læse mine tidligere Tuesday Q&A med Forét Cph her, Sille Nørgaard her og Nune design her. Regitze har en skarp æstetik som gennemsyrer River and Ravens online univers og fysiske butik på Store Kongensgade. Udvalget er stort - og selvfølgelig med fokus på bæredygtighed, god kvalitet og rigtig god stil. Jeg har taget en snak med Regitze om at finde brands der lever op til hendes krav og at gøre en forskel.

Frede: Hej Regitze, fortæl lidt om dig selv.

Regitze: Hey Frede, Jeg er 37 år og bor på Østerbro med min kæreste og 2 sammenbragte teenage sønner.

Frede: Hvornår startede du River and Raven og hvorfor?

Regitze: Jeg startede konceptet sideløbende med mit stylistarbejde i 2012 fordi jeg savnede at beskæftige med noget, hvor jeg kunne gøre en forskel i et større perspektiv. Jeg tror den store financielle krise på en måde satte en stopper for festlighederne i modebranchen og fik flere til at overveje fremtiden. På en måde blev det hele mere alvorligt i den tid. Kollektionerne mistede totalt deres kreativitet, farver og overskud. Alle skulle pludselig lave “sikkert” basis og modeserierne i magasinerne blev langt mere kommercielle end de før havde været.  Fortryllelsen var ophævet og virkeligheden bankede på døren. På en eller anden måde faldt det sammen med en øget opmærksomhed på de skæbner der ligger bag produktionen af modetøj og de urimeligt store miljømæssige omkostninger der følger med. Jeg vågnede op en morgen og tænkte “det er tid til forandring"

Frede: Hvordan udvælger du de produkter du har på shoppen?

Regitze: Jeg bruger faktisk min erfaring som stylist rigtig meget i min indkøbsproces. Jeg laver moodboards hvor jeg sammensætter alle styles og forsøger at få det samlede udtryk til at gå op i en højere enhed. Det er et kæmpe arbejde når man har samtidig har pålagt sig selv dogmet om bæredygtighed fordi udvalget af brands er så begrænset.

Frede: Hvilke kriterier vælger du brands og produkter, ud fra?

Regitze: Det første kriterie er naturligvis bæredygtigheden. Der skal være en grundlæggende DNA i brandet, der handler om ansvarlighed i produktionen (CSR), miljøhensyn og kvalitet i materialerne. Bæredygtigheden skal hænge sammen hele vejen rundt. Derudover skal brandet have en stærk identitet som er i synergi med tiden. -min vision var fra starten at skabe et univers hvor vi, der interesserer os for mode og design, ikke skal gå på kompromis når vi vælger bæredygtigt.

Frede: Der er en masse spændende mærker jeg slet ikke har hørt om før - hvordan finder du dem?

Regitze: Jeg bruger uanede mængder af tid på research online og ude i verden. Der er også flere af mine veninder der tipper mig hvis de er ude og rejse og har fundet noget der kunne passe ind i konceptet. Jeg tror at det har været af afgørende betydning for den succes vi har oplevet med River and Raven, at vi har tilbudt noget helt anderledes end det man kan få på ethvert gadehjørne og det er også den feedback vi får fra vores kunder.

Frede: Hvordan forstår du bæredygtighed og hvad betyder det for dig?

Regitze: Helt grundlæggende handler bæredygtighed om balance og man kan i virkeligheden tale om bæredygtighed i alle aspekter af livet. Jeg har fx et arbejdsliv hvor jeg er meget udadvendt og i kontakt med rigtig mange mennesker, både i butikken og som stylist. I virkeligheden tilhører jeg gruppen af introverte personer og for at bevare balancen er jeg nødt til at trække mig tilbage ind imellem og være alene for at lade energien op igen. Når man taler om bæredygtighed i forhold til vores forbrug handler det også om balance og jeg mener at man bør spørge sig selv om det er rimeligt at andre mennesker skal leve et kummerligt liv for at man selv kan få endnu en T-shirt for 80 kr. 

Frede: Hvad inspirerer dig i hverdagen?

Regitze: Stilheden er det rum hvor inspirationen flyder frit for mig. Kunstudstillinger er også rigtig gode, men der bliver man næsten bombarderet med indtryk, ideerne skyder i alle retninger og jeg kan være helt høj efter et par timer på Luisiana.

Frede: Hvilken emoji sendte du sidst og til hvem?

Regitze: Hjerter og kys til min søn

Ovenfor kan i se mine favoritter fra Riven and Raven:

add comment

MONDAYKICKS #15

06/06/2016

Beklager min sparsomme blogging for tiden - mit liv består af 99% speciale, og den sidste 1% er delt mellem arbejde i Rezet, freelance arbejde, blog, træning, hundeluftning, venner, søvn og kaffebrygning. I skal dog ikke snydes for en omgang MONDAYKICKS som idag er de ultra hypede New Balance 990NV2 som kom i butikkerne for et par uger siden. Modellen er fra New Balance's Made in The USA kollektion og er altså produceret på en af deres 5 fabrikker i USA. Hypen omkring 990 modellerne startede i foråret med 990v3 (eller GL3) som længe har været en rigtig tumblr/blogger sko, og faktisk kan fejre 34 års fødselsdag i år. Nu er NV2'eren kommet på banen og er lidt lettere i både sål og support, men stadig virkelig komfortabel. Det er fordelen ved at gå efter tekniske sko som denne her slags, der indtil nu har været en favorit hos cruiseship turister, der er pænt ligeglade med look, men går efter komfort. Looket er dog rimlig normcore/90'er/Steve Jobs, hvilket jeg personligt synes er et fint modspil til at de retro og tennis modeller der har domineret.  

Hvad synes i om New Balance 990nv2?

Shop New Balance 990NV2 her

Husk forresten at i aften er sidste chance for at bruge HVISK rabatkoden. Læs mere her.

Affiliate links

add comment

Not one word about the jeans

02/06/2016

Forleden dag da jeg gik en tur med min hund og min kæreste, nåede vi til den (blogger) obligatoriske 'Skat, vil du ik lige tage et billede af mig' - for den slags sker altså ikke af sig selv. Min kæreste (sød som altid) gik i gang og da jeg spurgte om det så fint ud (det er ikke en selvfølge), kom der kun én tør kommentar - "Der er ikke mange pæne ting at sige om de bukser". Så jeg stillede mig tilfreds med resultatet og overvejede om det var en kommentar der lagde op til diskussion eller ej...

Jeg elsker mine 501'ere. De giver mig ikke tyndere lår, eller nødvendigvis længere ben, men jeg synes de sidder sejt, er smarte med det frynsede forneden og så er de sygt behagelige. Ingen stramme-ben-fornemmelser eller lave tajle eller for guds skyld noget der klemmer i livet. Ja, det er en kæmpe tendens (tak 90'erne) og måske de ryger lidt ind og ud af min garderobe løbende, men lige nu, er jeg altså så klar på dem. Og det er min kæreste ikke. Heldigvis har jeg andre jeans i skabet, og endnu mere heldigt, har jeg også jeans der giver mig en god røv, hvilket jeg i lige så høj grad, selv sætter pris på i ny og næ. Alle mine squats og burgere skal jo ikke være forgæves. All about balance.

Hvad tænker i om 501 og mom jeans tendensen? Og hvad siger jeres kærester, familie eller venner til den? 

Wearing; 

Top: Nørgaard 101

Jeans: Vintage Levi's 501

Sneakers: Adidas Gazelle

Sunglasses: FWSS

Bag: Saint Laurent

Affiliate links

add comment

comments

HVISK promocode

31/05/2016

Det er tirsdag og i skal forkæles! For det første vil jeg sige titusinde miliarder tak for den opbakning i har givet mit samarbejde med Hvisk. Det er så optur at se den ene efter den anden style blive udsolgt og samtidig se jeres fine billeder på instagram #hviskxfredesblog og rundt i blogland. Det er så optur og jeg er så taknemmelig for at i også har optur over emojismykker ;)

Nå men jeg lovede jo at i skulle forkæles og derfor har jeg en promokode fra HVISK til jer. Den giver 20% rabat på hele sortimentet og 10% på 14k guld. Den gælder fra i dag og til og med d. 6. Juni, i skal bare bruge fredesblog når i betaler. Jeg synes selvfølgelig at i skal købe ALT fra min kollektion, men jeg har også selv et godt øje (haha) til Evil Eye kollektionen. Ovenfor kan i se lidt inspiration, samt mine favoritter. God shopping!

Fredes favoritter: Silver expressionless emoji earstudsSilver expressionless emoji ring, Gold expressionless emoji pendant, Gold wink emoji ring, Gold Wink emoji earstuds.

Shop Hvisk x Fredesblog her

Shop Evil Eye kollektionen her

Here's a treat from HVISK to you. 20% off everything, except 10% off 14k gold. The code is valid through June 6th - just use fredesblog at check out. 

Affiliate links

Pictures from; Wewonder, Nemesis, Babe, Grey Slacks, Fashionpolish & Sara Bro.


add comment

MONDAYKICKS #14

30/05/2016

Nikes mayfly model skrev jeg allerede om i marts, hvor jeg også teasede for den populære Woven model. Den er landet nu og derfor skal den da selvfølgelig have en plads på #MONDAYKICKS. Jeg vil holde det kort - der er et speciale der kalder på mig og fortælle at den woven version er lavet i let rusking og har den signifikante vævede detalje hen ad siden. Den er tilgængelig i 3 farver hos Rezet Store, beige, navy blå og sort. Find dem her og læs mere om Mayfly fra Nike her i sidste MONDAYKICKS

add comment

Wishes

28/05/2016

Imens jeg hamrer i tastaturet her i de Franske Alper hvor jeg er på speciale retreat, så har jeg haft ldt tid til at drømme om et par sommer favoritter. Plakaten fra Playtype hedder High Five og jeg synes den er yderst passende til min specialeskrivende situation, hvor det jeg virkelig har brug for er en kæmpe high five. Sandalerne har jeg ventet på siden december hvor jeg købte dem ind hos Adidas og jeg glæder mig til at have det helt Japansk i dem over sommeren. Øreringene er fra Hvisks Evil Eye kollektion som i kan finde her. Den er så fin og synes lidt ekstra bling, klæder min mere enkle Emoji smykker fra min egen kollektion Hvisk x Fredesblog som i kan finde her. Kjolen fra Stine Goya er så drømme agtig og helt perfekt fordi den kan bruges både som fin FIN kjole, men også mere hverdags agtigt med flade sko (ej jeg mener selvfølgelig sneakers) og så er printet SÅ pænt. Typisk Stine Goya.

Adidas Wooden Adilette from Rezet StoreEvil Eye ear sticks from Hviskdotted dress from Stine Goya & High Five poster from PlayType.

Affiliate links

add comment

190516

27/05/2016

Forleden dag var jeg til cocktail event med Poul Stig Briller, på toppen af København. Jeg tog lige bestik af situationen og hoppede i mine nye Gardenia hæle og snuppede en party clutch under armen. Det er ikke meget jeg kommer ud, these days, så må jo få det til at tælle.

This is what i wore for a coctail event with Poul Stig Briller a couple of days ago. I saw a chance to wear my new heels AND use a party clutch. Perfect! I don't get out that much these days, so i better make it count.

Photo: Michael Holt

Wearing: 

Blazer: InWear (similar here)

Top: Stine Goya (similar here)

Jeans: Levi's 501

Heels: Gardenia Copenhagen

CLutch: Saint Laurent

Sunglasses: Ahlem at Poul Stig Briller

Affiliate links

add comment

comments

Unconditional POP UP SHOP

26/05/2016

Et hurtigt tip hvis du lægger vejen forbi Vesterbro de kommende dage er at kigge forbi Such Agencys Unconditional Pop Up Shop på Skydebanegade 31 som holder åbent hver dag til og med lørdag fra kl. 11-19. Unconditional Pop Up shop hylder bæredygtigt design og præsenterer 4 brands; Copenhagen Candle Lab der producerer soya duftlys - jeg har et der hjemme og de er så lækre. MANISFESTO, et svensk solbrille brand med en enkel og simplistisk stil. Brillerne er håndlavet i Italien. Balagan er et Polsk/Israelsk brand der producerer de fineste lædersko. Skoene er lavet i koskind og holdt i et helt enkelt, med enten en tynd sål eller en tykkere hvid sål og kommer en en række forskellige farver - min favorit er den pudderfarvede, som desværre var udsolgt i min str... Det sidste brand er Lapidarium, et womens of accessories brand fra London der inspireret af naturen, producerer håndlavede print og tekstiler i økologiske og ofte genbrugsmaterialer. Jeg elsker det her initiativ, og ud over at shoppen nærmest er min nabo, så er den virkelig et besøg værd, køb evt. en iskaffe hos Sort Kaffe og Vinyl på Skydebanegade 4 og enjoy! Alle de 4 brands kan findes i shoppen og du kan læse mere om åbningstider og eventet her.

If you are in Copenhagen and stopping by Vesterbro, i highly reccommend you to stop by the Unconventional Pop Up shop at Skydebanegade 31 that features 4 great designers with a focus on sustainability. Great accessories, sunglasses and clothes from Balagan, Lapidarium and Manifesto and scented soy candles from Copenhagen Candle Lab. Read more here

add comment

comments

Wearing Nune - promo code for you guys

25/05/2016

Jeg håber i læste mit interview med seje Lærke Valum fra Nune her. Det har været startskuddet på en række Tuesday Q&A som fortsætter her på bloggen. Har blandt andet også snakket med Sille Nørgaard og drengene bag Forét. Jeg kunne fornemme at i var lige så vilde med Nune som jeg er, og derfor har i nu muligheden for at shoppe med 40% rabat hvis i bruger koden fredesblogNunes webshop. Koden gælder til og med søndag d. 29. Maj.

Happy shopping!

add comment

comments

Tuesday Q&A: Forét

24/05/2016

Det danske herre brand Forét, startede deres mission om at skabe et bæredygtigt tøjbrand med en tidløs kollektion i 2013 og præsenterede for første gang kollektionen i 2014. Forét er grundlagt af to unge herrer, Jeppe og Jesper og jeg har taget en snak med dem om folkeskole mødet, spedjerinspiration og bæredygtighed.

Frede: Hej Jesper og Jeppe, fortæl lidt om jer selv.

Jeppe: Hej Frede... 

Jesper og jeg mødte hinanden da vi var små knejte. Jeg spottede den satan fra B-klassen til fodbold, der hoverede med armene over hovedet hele vejen hjem til egen banehalvdel. Det hele kulminerede til det årlige børneloppemarked, hvor Jesper havde en bod lige overfor min, og vi kæmpede om salget af vores legetøj, spil og basketkort. Da dagen var omme, endte vi som venner. Lige siden dengang har vi altid lavet mærkelige projekter og drømt om at starte noget op sammen. 

Jesper er ved at færdiggøre sin bachelor inden for Brand Design på KEA og jeg arbejder fuldtid på et mediebureau. Så morgen, aften og weekend knokles der med forét. 

Jesper: Jeg husker også tydeligt den lille skurk tilbage fra barndommens gade. Han var som snydt ud af næsen på et boyband, med sit grydehår og snorlige vandkæmmede midterskilning, som ikke engang Peter André kunne følge med på. 

Men ja som sagt har vi været venner lige siden, og altid haft gang i mange sjove projekter, som til sidst endte ud i at vi startede forét. 

Frede: Hvornår startede i Forét?

Forét: Vi startede forét op i foråret 2014, hvor vi lancerede vores første kollektion på Finders Keepers i Tap1, inden det hele gik online på vores webshop. Men forberedelserne går helt tilbage til 2013, hvor vi brugte alt vores tid og energi på at skabe konceptet, finde på det helt rigtige navn og logo, og source frem til de rigtige leverandører, der kunne levere den kvalitet og økologi vi ønskede. 

Vi følte, der manglede et simpelt, tidløst og bæredygtigt tøjbrand på markedet. Denne opskrift ville vi gerne tilføre en mission som vi kunne bygge vores storytelling op omkring. Missionen er at tilbyde tidløst og bæredygtigt tøj der holder for evigt. Vores filosofi er bygget op omkring de originale værdier, kærligheden til naturen og et autentisk univers.

Vi kalder det ”slow goods - wooden mind”

Frede: Øh og hvordan udtaler man det?

Forét: forét er inspireret af det franske ord for skov.

Hvor vi blot har byttet cirkumflexen ud med en apostrof for at skabe vores egen fortolkning og grafiske udtryk af ordet. 

Frede: Hvor og hvordan er jeres produkter produceret og hvorfor?

Forét: Vi får produceret vores tøj i Portugal, da vi absolut ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Tilmed er størstedelen af kollektionen produceret i GOTS certificeret økologisk bomuld, som indebærer høje standarder lige fra tekstilernes oprindelse til det endelige produkt. 

Frede: Hvordan forstår i bæredygtighed og hvad betyder det for jer?

Forét: Vi mener at bæredygtighed er langt mere end blot økologisk bomuld. Vi ønsker bl.a. at udfordre branchen med et modspil til sæsonbetonede trends og fast fashion. Her kommer vores filosofi omkring ”slow goods” ind i billedet. Hver enkel style i kollektionen får deres helt egen personlighed, gennem unikke referencer til naturen.

Vi stræber efter at skabe tidløse designs der holder for evigt. 

Frede: Hvad inspirerer jer i hverdagen?

Forét: Vi bliver inspireret af ALT omkring os, hvilket gør at vi ønsker at skabe et spændende brand uden begrænsninger. 

Vi elsker at dykke tilbage i tiden, til dengang hvor kvalitet og håndværk var en dyd. På vores kommende SS17 kollektion er vi bl.a. blevet inspireret af den originale spejderbevægelse fra 1908. 

Vores store drøm er at skabe en autentisk og fysisk konceptbutik i København, hvor vi kan udleve brandet og byde folk ind i hele universet omkring forét. 

Frede: Hvilken emoji sendte i sidst og til hvem? 

Forét: Det må være træet og knuckles til en kunde der postede et fedt forét billede!

Vi har faktisk købt URL'en www.(træemoji).ws 

Tak for snakken Forét!

Følg Forét på Instagram HER og shop kollektionen HER.

Læs min Tuesday Q&A med Lærke Valum fra NUNE her og Sille Nørgaard fra Mangfold HER.

 

add comment

comments

220516

23/05/2016

Endelig er det sæson til bare ben og jeg nyder det i fulde drag. Forleden havde jeg denne her helt vildt seje ruskindsnederdel fra Mads Nørgaard på da jeg brugte min formiddag på at rende et par ærinder. Føler ikke det er meget andet jeg ser end min computerskærm, min kønne specialemakker og FitnessDK pt...!

Finally time to show some legs. I'm loving this weather and took full advantage a couple of days ago when i was running some errands. I don't feel like i'm experiencing alot besides my computerscreen, my thesis partner and my gym...!

Wearing:

Skit: Mads Nørgaard

Top: H&M (similar here)

Sneakers: Nike 

Sunglasses: FWSS

Affiliate links

add comment

Thesis treat: Cheasy ice cream

21/05/2016

Forleden dag lå jeg på min sofa og læste et kapitel i David E. Nyes bog Technology Matters, om hvorvidt man kan forudsige teknologisk udvikling. Solen bragede igennem vinduerne, og mens jeg lå i min stue blev mine blegere og blegere, og David Nye, mere og mere irriterende. Det ringede på min dør og der stod et svedigt (bogstaveligtalt) cykelbud med to bøtter is fra Cheasy, som jeg skulle kvittere for. Han havde cyklet i solen, og på trods af hans overordnede svedige (igen, meget bogstaveligt) look, blev jeg lidt misundelig på at han i det mindste havde været udenfor. Da jeg smed de to bøtter is i fryseren og lagde mig tilbage på sofaen med David Nye, tænkte jeg at det alligevel nok skulle gå med det speciale, den læsning og den sol uden for. Og jeg endte med at føle mig helt heldig over at ligge og dase den, imens nogen bringer mig is. For lige at vende tilbage til hele heldighedsanledningen så har Cheasy lavet to mælke is - lakrids/vanilje og cappucino/vanilje. En istest på en varm sommerdag der ellers står på specialelæsning og skrivning, se det kan jeg lige overkomme. Cheasy har derfor spurgt mig om jeg vil komme med 3 gode grunde til at spise is, og øhm jeg kunne komme på 10.000 hvis det skulle være. Nu er jeg ikke bleg for at give mig selv en lille treat, om jeg har været til træning, læst hele dagen, haft en lang dag på arbejde eller bare har stået tidligt op, men jeg forsøger faktisk ikke at hænge mig for meget i den her belønnings/cheatday/treat tendens. Hvorfor, spørger du? Fordi jeg ikke gider at skulle argumentere for at jeg godt vil have en is hvis det er varmt og jeg har været på job hele dagen, eller overveje om jeg 'fortjener' et kæmpe stort glas vin tirsdag aften og om jeg 'må' få pommes frites når jeg spiser ude. Jeg må det hele, hvis jeg har lyst, for jeg er faktisk ret fornuftigt (på nær når det kommer til chips med dip) og kan godt balancere en nogenlunde sund livstil med både is, vin, pommes, træning og chiapudding. Derfor lagde jeg mig også veltilfreds ind på sofaen med en skål is og læste videre om teknologisk udvikling. Og hvis du stadig synes jeg mangler at give 3 gode grunde til at spise is, så skal jeg glædeligt nævne dem her; 

1. Den kølende effekt af lakrids og vanilje is på en varm sommerdag (eller efter hot yoga) er det vigtigt at køle ned (eller af, hvis man er helt oppe at køre), så man ikke får et varmeanfald og koger helt over. Imens du skovler din Cheasy is direkte fra bøtten (tip: lad den lige stå 5-10 min på køkkenbordet inden - pakken siger 15 min, men 7 kan godt gøre det #utålmodig) så vil den røde farve i ansigtet fortage sig og pandekagerne under armene vil langsomt forsvinde.

2. Affogato: Cheasy Cappucino og Vanilje is og et espresso shot over. Mælkeisen gør sig helt uovertruffent godt i denne kostellation og kaffesmagen bliver bare endnu mere fremhævet. Det smager hjernedødt godt. Det er en grund i sig selv.

3. Venskab: jeg skriver som sagt speciale, og mig og min specialemakker knokler der ud af. Når det er virkelig presset kl. 01 om natten og førnævnte David Nyes ord ikke giver mening, så spiser vi is og drikker lidt mere rødvin, mens vi skaber os et overblik over situationen. Cappucino smagen er opkvikkende, mens lakrids versionen er virkelig god til rødvin - man skulle ikke tro det, men jo. Og så hjælper det på stemningen, det lover jeg.

Indlægget er sponsoreret af og udgivet i samarbejde med Cheasy, men jeg synes altså i skal spise is. Rigtig meget is.

add comment

comments

Elle Style Awards 2016 in Clouds

20/05/2016

I Tirsdags var jeg til Elles årlige galla og award show Elle Style Awards 2016. Jeg fulgtes med Sidsel og tog mig en dejlig dag med frisørtid, kaffe og nye sko. Jeg havde faktisk planlagt et helt andet outfit til aftenen, men det faldt igennem i sidste øjeblik. Det endte dog med at være for det bedre, for Clouds åbnede en POP-UP shop på Gl. Kongevej 103, som jeg gik forbi i sidste uge og sørme om der ikke hang den perfekte kjole? Den fik jeg lov at låne til aftenen! Heldigt og fedt at støtte op om dansk design og søde og seje Tilde Bjerregaard som står bag Clouds. Hvad synes i om mit outfit?

Wearing:

Dress from Clouds

Heels from Gardenia Copenhagen

CLutch from Truss NYC

Jewelry from Hvisk x Fredesblog & Trine Tuxen

add comment

comments

Thesis break and Elle Style Awards Prep

19/05/2016

I tirsdags løb Elle Style Awards 2016 af stablen og jeg holdt en velfortjent specialepause, hentede stiletter i Gardenia Copenhagens nye butik, fik krøller og drak vin med Sidsel. Her er lidt snaps fra dagen - outfit følger.

Clouds kjole og Truss clutch//Bathroom selfie//Gik fra sommerhus look til galla med hjælp fra Mario Badescu, Less is More, Intensae og Glossier//Fik Sara Bro krøller hos fantastisk Studio Cim Mahony - var i kyndige hænder hos Mads Stig//Mens jeg fik krøllet hår og drak kaffe, fik jeg lagt guld glimmer fra Intensae på neglene//En sidste kop kaffe flankeret af de bedste Less is More produkter og Intensae neglelakker.

add comment

comments

Beach walk

15/05/2016

Jeg er som sagt taget nord på for at skrive speciale og indånde lidt frisk luft, så her er et par 'natur' istedet for kaffe-solbrille-kantstensbilleder. Jeg er ikke en udpræget naturperson men med en hund følger en del mere udendørs aktivitet, som jeg i den grad har taget til mig. Derfor er noget af det jeg holder allermest af, at være skoven eller på stranden med min lille krøllede ven Winston. I går trængte jeg og min specialemakker til lidt luft og Tisvildestrand blæste perfekt op til anledningen. Jeg fik også luftet min Rains x Opening Ceremony jakke ved samme lejlighed, og jeg tror den bliver et hit til den danske sommer. 

I've headed north to clear my mind and work on my thesis, so here is some slightly more nature snaps than the common coffee-sunglasses-curb pictures you are used to. I'm not a typical nature fan, but when you have a dog, a lot of time is spend outside and i try to embrace it. As it turns out, now one of my favorite things to do, is spending time in the woods or on the beach with my furry friend Winston. Yesterday my thesis partner in crime needed som change of scenery and the windy beach in Tisvilde was the perfect place. I even got to wear my new Rains x Opening Ceremony jacket, which i'm sure will be a favorite this summer.

add comment

Freya Dalsjø x Mads Nørgaard

13/05/2016

Jeg er total på badetøjsjagt - for det første er badesæsonen total startet for mig, jeg var faktisk allerede i vandet i april og for det andet tager jeg til de franske alper og en opvarmet pool om et par uger. Jeg har øjne på Freya Dalsjøs samarbejde med Mads Nørgaard, som lander i butikkerne i start Juni. 

I'm on the hunt for new swimwear since the season is already started - i was already in the waves in april, and i'm going to the french aples and a heated pool in a couple of weeks. I have my eyes on this collaboration between Freya Dalsjø and Mads Nørgaard, that should be in stores in the beginning of June. I love the retro feel and cool silhuettes.

Mads Nørgaard x Freya Dalsjø 800kr. 

add comment

comments

070516

12/05/2016

Endelig kom sommeren lidt frem! Min weekend blev brugt på at have bare ben og være uden for. Total tiltrængt. Her får i lige hele outfittet, som jeg teasede for i MONDAY KICKS og i mit indlæg om min nye frits. Jeg er på vej på speciale retreat nord på, så må hellere tjekke ud!

Finally time to flash my pale legs - which was essentially all i did this weekend. This is the outfit i teased here in my MONDAY KICKS post and here when sharing my new hair do. I'm on my way for a writing retreat, so i better get moving!

Wearing:

Dress: Mads Nørgaard

Sneakers: Nike Sock Dart 

Bag: Truss New York

Necklace: Hvisk x Fredesblog

Sunglasses: Fall Winter Spring Summer

add comment

comments

New Hair at Studio Cim Mahony

11/05/2016

I sidste uge var jeg endelig i stolen hos Mads Stig hos Studio Cim Mahony, som nok er københavns smukkeste salon. Der er få stole i den store herskabslejlighed, som er indrettet så drømmeagtigt. Store bløde møbler, fantastisk kunst og høje paneler. Kaffen bliver serveret i kongelig porcelæn og aldrig uden en macaron. Lige et sted for mig. Mads Stig er den nyeste profil i salonen og med 10 år som frisør og hårstylist, var jeg ret tryg ved at lade mit hår i hans hænder. Det er over et år siden jeg sidst blev klippet og mine tørre spidser trængte, og min farv kunne godt klare en opfriskning. Jeg er ret heldig at mit hår vokser sygt hurtigt, og det gør at jeg oftest er ret klar på at få klippet en god del af eller prøve noget nyt (som her da jeg fik pandehår). Denne gang havde jeg et billede med af Daria Werbowy fra en Isabel Marant kampagne (tak Sidsel #stylistmenogsåveninde) og ville gerne have en kort frisure, som stadig kunne sættes op (fx når jeg træner) og som samtidig kunne have både midter og sideskildning. Derudover skulle vi også tage højde for at mit hår åbenbart krøller helt vildt når det bliver kort, men at jeg godt kan lide at glatte det. Så en multifunktionel frits, tak.

Jeg er ovenud glad for resultatet og har den seneste uge både testet den glattede version og total bonghår, som faktisk også er ret fedt. Næste projekt med Mads Stig er Elle Style Awards i næste uge - jeg ved ikke hvad jeg skal have på, men håret skal nok blive flot! Har i nogen gode ideer?

Indlægget er udgivet i samarbejde med Studio Cim Mahony

add comment

Protect your face

11/05/2016

Jeg er vokset op i noget af en solcreme familie, hvor ubeskyttet omgang med solen altid er blevet påtalt og trusler om livstruende sygdomme kastet efter mig, så jeg prøver at holde min hud godt forsikret. Jeg bruger (så vidt muligt) en dagcreme med minimum Spf 15 hele året og i sommermånederne rykker jeg op til Spf 30 eller 50, afhængigt af hvad jeg kan finde, der passer til min hud. Jeg har fundet et par gode bud på dagcreme med Spf 15, 20, 30 og 50. Et lille tip er altså også gode gamle solbriller - beskytter den fine hud om øjenene. Men hvem går ikke med solbriller??

I'm born and raised by extremely sun cautious parents, and unprotected sun meetings would be noticed and i would have threats about deadly diseases from my mom. So i try to keep my skin safe by always wearing a moisturizer with at least spf 15 all year around. When summer hits, i turn it up to 30 or 50, depending on what i can find, that my skin likes. I've found a few suggestions from spf 15, 20, 30 and 50. Stay protected, guys! And wear sunglasses to protect the fine skin around the eyes.

Mario Badescu Oil Free Moisturizer Spf 30, Mario Badescu Aloe Moisturizer Spf 15, Korres Spf 50, Embryolisse Spf 30, Rudolph Care Sun Spf 50 & Tromborg Spf 20.

Affiliate links

add comment

Tuesday Q&A: Sille Nørgaard

10/05/2016

I næste uge løber den internationale ligestillings og kvinderettigheds konference, Women Deliver, af stablen i København. I den anledning har Sille Nørgaard, grundlægger af Mangfold, designer Mads Nørgaard og Majken Gilmartin fra Eir Soccer, taget initiativet til at designe en kåbe, en hyldest til kvinderettigheder og FN's Sustainable Development Goals, hvor nr. 5 er Gender Equality. Kåben koster 999 kr. og kan købes i Nørgaard Paa Strøget og online her. Kåben er inspireret af bokseverdenen, og symbolerne på ærmerne er en fortolkning af de traditionelle kønssymboler.

Jeg har stillet Sille Nørgaard et par spørgsmål om kvinderettigheder, fremtiden og emojis.

Hej Sille! Hvis jeg nævner ligestilling eller kvindekamp, er der mange af mine veninder der rynker på næsen, forestiller sig brændte bh'er og undrer sig over om der er noget at kæmpe for. I min hverdag oplever jeg ikke ligestillingskampen på nært hold, men det er der mange der gør - hvorfor er den vigtig?

Hej Frede! Spørg dine veninder om de aldrig har følt et pres over at skulle være noget særligt, se ud på en særlig måde, være optaget af noget særligt, sidde på en særlig måde, mene noget særligt, finde sig i noget særligt osv bare fordi, de er kvinder? Ligestilling er en kamp for frigørelse til at være den, man er! Uanset om man er dreng eller pige, mand eller kvinde eller oplever sig som noget midt imellem eller udenfor. Ligestilling er vigtigt for den enkeltes liv, for at føle at man kan være til med alle sine facetter og for at man kan bruge sit liv på det, man drømmer om og er god til. Arbejdet for ligestilling er også vigtigt for fællesskab, samfund og for en bæredygtig fremtid – for hvor bæredygtigt er det ikke at udnytte alles potentialer? Og det er desværre stadig tilfældet i dag. Drenge og piger mødes forskelligt og stereotypt fra det øjeblik jordmoderen siger ‘det bliver en dreng/pige!’ - Og der hersker stadig en stærk forestilling om, at kvinder er gode til noget og mænd til noget andet, hvilket giver henholdsvis mænd og kvinder nogle privilegier og nogle barrierer, men vigtigst af alt ikke giver fri mulighed til at være eller gøre, som man nu ønsker. Med andre ord handler ligestilling i dag også om diversitet og plads til at være sit køn på sin egen måde, og dermed også om at bekæmpe ideen om, at køn skal bestemme menneskers livsmuligheder. 

Gender equality er et af FN's Sustainable Development Goals, hvad er dit ønske om en bæredygtig fremtid med ligestilling i fokus?

Jeg drømmer om en fremtid, hvor gamle normer om køn ikke dikterer menneskers liv og samfunds organisering. Hvor det er ligemeget om du er født som Mohammed eller Matilde, hvis du drømmer om at blive leder, smed, blogger whatever, og ønsker et sundt liv uden vold, med godt helbred og plads til potentielt både fritid-, familie- og arbejdsliv. Og hvor stereotype forestillinger om køn ikke sætter sig igennem i samfund og skaber ulige muligheder for fx kvinders adgang til topposter eller mænds adgang til barsel. Vi lever i 2016, vi har rigeligt med evidens på at køn er mangfoldigt og menneskers biologiske køn ikke er bestemmende for om vi fx er gode forældre eller ledere – så lad os fyre den af, springe ud, vise og bruge hele paletten af identitet (og ikke kun den lyserøde/lyseblå) - så bliver vi med garanti mere lykkelige, får bedre selvværd, præsterer bedre, udnytter vores potentiale, får bedre samfund  - og verden bliver ganske enkelt bare et sjovere sted at være!

Hvem er din inspiration i dit arbejde med køn og ligestilling?

Mig selv og Prince

Og for en god ordens skyld - hvad er den sidste emoji du sendte?

Et hjerte  

add comment

MONDAYKICKS #13

09/05/2016

Endelig har jeg fået fat i et par Nike Sock Dart, og endda i den rigtige størrelse - en sjældenhed når man bruger str. mini... Sock Dart kom på gaden i 2004 og var faktisk den første sneaker med en strikket overdel - der af navnet og vitterligt også følelsen af at have en sok på. I 2014 gjorde Sock Dart et stærkt indtog igen, da den blev released som en del af Nike's fragment designsamarbejde. Nu er Sock Dart en del af Nike's kollektioner, så vi skal nok se meget mere til den i den kommende tid. 

Jeg gik for den sorte colorway med sorte speckles på sålen. I forrige måned kom den blå, grå og røde pack, som stadig er på min ønskeliste - særligt den blå og røde er helt perfekte. 

Outfittet er fra weekenden hvor jeg sportede bare ben, for første gang i år. Så optur! Se resten af outfittet på bloggen i løbet af ugen.

Nike Sock Dart er stadig ret eftertragtet og derfor ryger de populære størrelser hurtigt. Der er dog lidt tilbage hos Rezet Store her, Nike.com her og Naked her.

I finally got my hands on a pair of Nike Sock Darts - a challenge when you are a size mini. The Sock Dart was released in 2004 as the first sneaker with a knitted upper - hence the name and the really comfy feel. It really feels like a sock... In 2014 it made a hyped come back as part of Nike's fragment design collabo, and has been a popular re-seller darling ever since. Now it's back in Nike's collection, which means we will see a lot more of it! This time i went for the black color with speckles on the sole, but i'm still in love with the red, blue and grey release, and i'm dreaming of adding the red or blue color to my collection...

The outfit is from this weekend, bare legs for the fist time this year - so awesome. See the rest of the outfit on the blog soon.

SHOP NIKE SOCK DART HERE

Affiliate links

add comment

Tuesday Q&A: Lærke Valum

03/05/2016

Så er det blevet tid til at introducere et nyt koncept her på bloggen - Tuesday Q&A

Igennem mit arbejde i modebranchen og bloggen, støder jeg ofte på nogle spændende tiltag og nye initiativer og vigtigst af alt, nogle seje personer, med vilde ambitioner om at gøre en forskel. Dem vil jeg gerne give lidt spalteplads her på bloggen. Jeg er selv meget optaget af nye initiativer der beskæftiger sig med bæredygtighed, økologi og zero waste, men det har indtil videre mest omhandlet fødevarer, og været et emne der har optaget mig udenfor bloggen. Nu har jeg besluttet at inkludere emnet lidt mere her på bloggen og forhåbentligt bliver både i og jeg, klogere herom. Første Q&A er med designer Lærke Valum der står bag online shoppen Nune der sælger sweatshirts og illustrationer. Jeg har spurgt Lærke, hvorfor hun producerer økologisk tøj, hvad der inspirerer hende og hvilken smiley hun sidst har sendt. Læs med her.

Frede: Hej Lærke, fortæl lidt om dig selv
Lærke: Jeg er et nysgerrigt og meget undersøgende menneske, med tendens til at blive lidt nørdet med visse ting. Specielt i mit arbejde som designer kan jeg blive helt optaget af små detaljer og udtryk jeg gerne vil have frem.
Men samtidig er jeg virkelig distræt og lever nogen gange lidt i min egen verden.

Frede: Hvornår startede du Nune?
Lærke: Jeg fik ideen sammen med min kæreste for over et år siden, og de fleste produkter var færdige i sommers. Hvad angår webshop, så er det vist ikke for meget sagt at det tog lidt længere tid end jeg havde regnet med. Men den åbnede i december.

Frede: Dine produkter er økologiske og produceret i DK, hvorfor?
Lærke: Fordi det er en noget jeg gerne vil arbejde hen mod som designer.
Lige nu er vi et helt lille nystartet firma,og kan desværre ikke leve værdierne helt ud. Men vi går så langt som vi kan.
Økologi er en værdi for mig i min hverdag og derfor også i mit arbejde. Trøjerne er økologiske og produceret med 90 reduceret CO2 udledning i forhold til normalen. De er dog produceret i Indien, selvom jeg gerne vil være med til at støtte produktion i Europa og Danmark. For ved at flytte mere af produktionen tættere på, kan vi sikre gode arbejdsforhold, kvalitet og skåne miljøet fordi tøjet ikke skal sejle jorden rundt og det giver mulighed for at meget tættere samarbejde mellem produktionsstedet og designeren.
Broderierne bliver derfor lavet her i Danmark. Og vi har brugt lang tid på at udvikle de endelige broderier sammen med producenten som jeg også har besøgt af flere omgange.

Frede: Hvordan forstår du bæredygtighed og hvad betyder det for dig?
Lærke: Bæredygtighed er noget jeg er flasket op med. Jeg er opvokset på Djursland i det mange ville kalde et slags hippiemiljø og både derhjemme og på min friskole, har det at man skal tage ansvar for naturen og miljøet været en naturlig ting. Derfor er det også naturligt for mig at tage denne værdi med over i mit arbejde i modebranchen. En branche som længe har kørt i et højt gear, hvor produktionen er gået hurtigere end nogensinde for at tilfredsstille markedets efterspørgsel af billige produkter. Det er krævende for både mennesker og miljø og for designerene. Så jeg synes at når vi snakker bæredygtighed i forhold til tøj, så er der en tidslighed i det. At det er af god kvalitet og er gennemarbejdet i sit udtryk kan gøre at det får en værdi, så vi ikke skiller os så hurtigt af med det, og på den måde kan man være med til at mindske produktionen.

Frede: Hvad inspirerer dig i din hverdag?
Lærke: Det er svært at sætte ord på. Hvad jeg konkret er inspireret af kan svinge fra alt fra tomrum til bogstaver og rumskibe. Gerne samtidigt. Og så kan jeg godt lide ikke at gå den nemmeste vej.
Men som de fleste designere er jeg optaget af den tid vi er i, hvor vi som mennesker er henne og det påvirker mit design, ofte helt intuitivt.

Frede: Hvilken emoji sendte du sidst og til hvem?
Lærke: Den sidste emoji, jeg sendte var nok til min kæreste Hans Peter og det var sådan en smiley som er mere glad end en almindelig smiley. Eller også var det et hjerte til min mor. En af de to.

 

add comment

comments

Monday outfit

02/05/2016

Det her outfit er faktisk på ingen måde fra i dag, men det kunne det sagtens være, hvis det bare var tilsat lidt forårs sol. Jeg har en rimlig ok mandag igang, efter en pakket weekend i Aarhus. Jeg var afsted for at holde et event i Rezet Store lørdag og på sneakermarked i Ridehuset søndag, i anledningen af Spot Festival. Mig og Sidsel solgte herre mange sneakers - så tak til alle der kiggede forbi. I dag er jeg på mit specialekontor (!) og det føles overraskende rart, primært at koncenterere mig om hvordan tidsbegrebet er brugt i en ISS rapport. Senere skal jeg løfte noget stang i Fitness DK på Fisketorvet og måske nyde en kop kaffe i solen. Sådan kan man jo også bruge sin mandag. Jeg kan nok ikke sige mig fri for at det her indlæg er en overspringshandling for det speciale der, så jeg må hellere vende tilbage. Tilgengæld har jeg fundet ud af hvilken Beyoncésang der er min stjernetegnssang (hvilken er jeres?) og så får jeg lidt ekstra liv af denne her. 

add comment

comments

1. Maj festival hos Mads Nørgaard

27/04/2016

Som sidste år, holder Mads Nørgaard et brag af en 1. Maj fest, men allerede d. 28. Marts i deres butik på Amagertorv. Dagen byder på kolde øl, sample sale fra Mads Nørgaard og Nørgaard på Strøget og et forrygende DJ line up, hvor jeg blandt andre, spiller i en times tid med min søster Sara (måske kender i hende?). Kig forbi mellem 14-15 hvor vi spiller alle vores yndlingssange!

Læs mere om eventet her!

add comment

comments

Jackets for spring

26/04/2016

Der er flere af jer der har spurgt efter en forårsfrakke guide og det skal i da ha'! Jeg har samlet de bedste fra mine favorit webshops og de tæller både mac coats, bomber jackets, trench coats og denim jakker. 

A few of you asked for a spring coat guide and as always (hmfp) i try to comply! Here you go. My favorites of denim jackets, bombers, trench coats and mac coats.

From top left corner: Topshop Nylon Bomber, &Other Stories cotton bomber, &Other Stories x Rodarte fur patch jacket, Mads Nørgaard beige city coat, MiH Jeans denim trench, Armoire Femme twill coat, A.P.C mac coat og Levi's denim jacket

SHOP MORE SPRING COATS HERE

Affiliate links

add comment

comments

H&M Conscious Top

25/04/2016

Forige uge havde jeg ca 17 minutter at slå ihjel i Bruuns Galleri i Aarhus imens jeg ventede på mit tog til København. Jeg havde købt snacks til turen ig kværnet en McFeast menu, så det eneste der var tilbage var H&M. Her fandt jeg SOMMERENS top som jeg har det helt vildt over. Den er så fin og ramme lige ned i off shoulder tendensen. Det stive skjortestof gør den fin og boxy og de små ærmer gør den lidt romantisk. Jeg hev den bare med og så slet ikke at det var en str. 42, men den passer altså helt fint. 

Find den her.

A few weeks ago i had some time to kill when i was waiting for my train in Aarhus. I had already bought snacks and chucked down a McFeast menu, so my next stop was naturally H&M. I found THE TOP of this summer. A baby blue crisp off shoulder top at a very interesting price. I grabbed it right away, with out even noticing it was a size 42. But it fits fine.

Find it here.

Shop the look here

affiliate links

add comment

comments

Beauty DIY: brows and lashes

24/04/2016

Det er ved at være den tid på måneden, så jeg tænkte at ville dele min månedlige beauty DIY med jer her på bloggen. Jeg går med så lidt make up som muligt, min hud er sart og jeg er ikke en beauty haj, så det er simpelthen lettest. Jeg har dog nogle makeup favoritter som jeg deler med jer snarest. Dog kan mit blege face godt bruge lidt hjælp på vejen og lad mig præsentere jer for min redning: Hanne Bang Cosmetics Bryn og Vippe farve! Hurra! Begge produkter er forholdsvis lette at bruge - bryn er easy peasy, vipper er lidt mere svært. Jeg farver bryn og vipper en gang hver 3. eller 4. uge og en pakke holder i titusinde år, så det er hurtigt tjent ind i forhold til at få det farvet hos frisøren, selvom det er mere luksus agtigt. Jeg synes at mit ansigt bliver en del mere markeret med farvede vipper og bryn og det sparer mig virkelig kostbare minutter om morgenen hvor jeg bare børster mine bryn med en browgel og smider lidt blush på kinderne hvis det er nødvendigt. Hvis jeg skal maxe helt ud så bruger jeg også mascara, men jeg undgår det helst. Det er mit lille beauty hack om man vil. Shop Hanne Bang Cosmetics hos Matas her.

Hvis du vil se min inspiration til 'No Makeup' så smut forbi Pinterest og se mit board her.

I've got a little beauty hack for you guys, since it's that time a month - for coloring my brows and lashes. I do it every month and it's super easy and cheap, and it's perfect since i hate to wear make up. I buy the products from Hanne Bang Cosmetics at Matas and they last for so long. I only touch up with a brow gel and some blush, and sometimes real mascara, but i love that i don't have to. I prefer the natural look, but my pale face needs some help, and this is perfect to add a little more. Shop Hanne Bang Cosmetics here. Also check out my No Makeup inspiration on Pinterest right here.

add comment

comments

Mads Nørgaard underwear

24/04/2016

Forrige uge var jeg forbi Mads Nørgaard (og Sidsel) for at kigge på den kommende efterårskollektion AW16, som er fyldt med denim, striber (selvfølgelig) og virkelig mange pæne frakker. Min favorit kan du se lige her. Men noget andet der straks fangede min opmærksomhed var Nørgaards virkelig fine undertøj, selvfølgeligt stribet. En pæn enkel top ogfine trusser. Det er ret sporty, men er vildt behageligt og virkeligt fedt hvis man ikke har brug for eller bryder sig om et helt hejseværk i blonder og bøjler. Sættet kan købes i Mads Nørgaard butikken og online her.

Mads Nørgaard Belleville Top & Bottom

Last week when i had a preview on Mads Nørgaards AW16 collection i fell in love with this super comfy and cool set of underwear. I love the sporty style and it's so nic to wear. It's available in stores now and online.

Mads Nørgaard Belleville Top & Bottom

add comment

comments

Hoodies

23/04/2016

Jeg er på udkig efter den perfekte hættetrøje og guess what, jeg er ikke den eneste. Særligt siden Vetements signatur hoodie er eksploderet blandt bloggere og virkeligt kendte mennesker, har der været hættetrøjer på menuen. Min jagt går på en klassisk gråmeleret eller en sort, som jeg vil bruge den under en uldfrakke eller en bomberjakke. Se selv hvor smart Sidsel ser ud i sin Fuck Art, Make Tees hoodie her.

I'm looking for the perfect hoodie - like everyone else is... Since Vetements exploded in the world of bloggers and famous people, it seems like hoodie, is the only way to go. I'm cool with that, so i'm looking for a black or grey melange to stay on top of my game. I will style it under a classic wool coat or a bomber jacket. See how cool Sidsel looks in her Fuck Art, Make Tees hoodie here.

Nike hoodie, James Perse black hoodie, Forét grey hoodie & Fuck Art, Make Tees beige hoodie.

Shop more hoodies here - Affiliate links

add comment

Rezet og Sneaker Expo: Aarhus første sneakermarked

21/04/2016

De sidste par måneder har jeg arbejdet tæt sammen med Aarhus Sneaker Expo for at lave Aarhus' første sneakermarked, som kommer til at løbe af stablen d. 1. Maj, søndagen under SPOT festival. Rezet Sneaker Store og Sneaker Expos sneakermarked er en del af SPOTs nye initiativ, Open Court som er et gratis område med en masse spændende events og aktiviteter. Udover sneakermarked vil der være et stort vinylmarked, Kødbyens Mad og Marked, udendørs lounge og musik. I kan læse mere om Open Court her.

Sneakermarkedet er åbent fra 10-17 søndag d. 1. Maj. Du kan læse mere om eventet her og hvis du har noget sneakerguld i skabet, så er der faktisk stadig ledige boder tilbage, som du kan booke her.

Som en ekstra bonus så holder Rezet Store Aarhus et mega svedigt gårdsalg d. 30. April, hvor vi varmer op til Sneakermarkedet med øl og musik, samt virkelig gode rabatter på sko fra butikkerne. Læs mere om Rezet Store Back Yard Sale her.

add comment

Neckerchiefs

21/04/2016

Som jeg skrev her, så er jeg blevet svært glad for halsklude til at camouflere en hverdagsuniform. Min favorit pt. er fra Sakuras samarbejde med Camilla Engstrøm, som jeg fik i fødselsdagsgave. Jeg har også et fint lille et fra Stine Goya med hjerter som bliver flittigt brugt. Det giver en fin detalje og sat sammen med en lidt dybere halsudskæring og fx. et par halskæder (med Emojis?) så er det ret elegant. Jeg drømmer om at tilføje et decadent et fra Hermés eller Dolce Gabbana til samlingen, men har også købt en del i Nørgaard Paa Strøget hvor de små fine bandanaer koster 39kr.

Yellow smiley scarf from Sakura, Vintage Chanel scarf, white scarf from &Other Stories & Amalfi scarf from Dolce & Gabbana.

Affiliate links

SHOP MORE SCARFS

add comment

Everyday look

20/04/2016

Mine outfits består af 4 helt grundlæggende elementer i disse dage - store solbriller (fra FWSS eller Ahlem), en mørk uldfrakke (pt er favoritten en yderst budget venlig en fra Magasin), en flettet taske fra Truss og sneakers. De her 4 elementer bliver så spicet up med en helt vild cashmere strik eller et gult silketørklæde med smileys på og så selvfølgelig mine emoji smykker fra Hvisk. I forhold til min situation med et speciale (der desværre ikke skriver sig selv) og en helt masse arbejde, er det virkelig rart at kunne vende tilbage til 'uniformen' i ny og næ. Har i også en uniform?

SHOP THE LOOK - affiliate links

add comment

comments

Go'Morgen DK: Smid tøjet Danmark

19/04/2016

Hvis i har fulgt med på snappen (fredesblogsnap) så har i måske spottet at jeg i morges var rigtig tidligt oppe for at stå klar i Go' Morgen Danmarks studie med søde Marie fra Nemesis Babe. Anledningen er Røde Kors Smid Tøjet kampagne som vi skulle snakke lidt om. I kan se klippet her, hvis i har Tv2 Play. Vi blev begge sendt ud på en mission - find et mega smart 2nd hand outfit på 30 minutter, for under 500kr. Vi blev sluppet løs i Røde Kors store genbrug på Fælledvej og gik i krig. Resultatet kan i se i Go' Morgen Danmark kl. 8.34 i morgen, hvor Chris Pedersen og Fallulah vil bedømme vores outfits - men ovenfor er et lille preview.

Følg med på snappen: fredesblogsnap og husk at tænd for dit TV i morgen tidlig. 

add comment

comments

Berlin City Hack

17/04/2016

Jeg har været i Berlin et utal af gange, på presseture, ferie og for at besøge min veninde Bodil. Jeg har boet i Friedrichshain, Mitte og Neu Køln, og jeg må indrømme at jeg er faldet godt og grundigt for byen. Berlin er en sjov og meget alsidig by. Der er gode steder at feste helt vildt, der er masser af bio mad, fantastisk shopping, finurlige kvarterer at gå på opdagelse i og seje museer at besøge. I kan læse min Berlin dagbog her og min shopping guide her. Snart kommer der også en sneakerguide til byen.

Jeg har samlet lidt brugbare Berliner tips her, som jeg håber i kan få glæde af;

Lej cykler: Berlin er en fantastisk by at cykle i og disse kan lejes i de fleste kiosker, cykelhandlere eller på hotellet. Byen er flad og har fine stier langs Spree som udgør den perfekte cykelrute.

Søndag er hellig: ALT er lukket om søndagen, ikke engang Rossman er åben så du kan få dit fix af tyske økoprodukter. Planlæg derfor dine dage og sæt søndag af til en god morgenmad og museums besøg. Jeg var forbi Bauhaus Archiv og Helmut Newton Foundation, som er et besøg værd for alle design og modeinteresserede.

Kaffe: Det er ikke alle steder i Berlin der prioriterer en ordenlig kop kaffe og mange holder sig stadig til langtidsholdbar mælk. Der findes dog god kaffe mange steder - du skal bare lige lede. Mine favoritter er: SILO Coffee i Friedrichshain, The Barn og Father Carpenter i Mitte eller Five Elephant Kreuzberg som også har verdens bedste cheesecake.

Photoautomate: Berlin er fyldt med old school fotoautomater hvor du kan forevige 4 skønne portrætter for ca. 2 euro. Et hyggeligt rejseminde. Du kan se en oversigt over alle fotoautomater her

Hæv kontanter: Jeg har oplevet mange restauranter og cafeer der ikke tager kreditkort, så et godt tip er at hæve kontanter til mad, drinks og kaffe. De fleste butikker tager dog kreditkort!

Döner: Berlin har fantastiske döner, shawarma og falafelbikse i hele byen. Der ligger et frygtelig turistet sted lige ved Warshcauer Strasse stationen, men maden er helt perfekt. Ellers tjek denne guide for byens bedste steder.

Bio food: Berlin er fyldt med sunde spisesteder og bio kulturen lever generelt på sit højeste. Jeg var forbi Funk You i Bikini Berlin og Daluma, men der er også steder som The Bowl og Liquid Garden der er et besøg værd. Jeg elsker at besøge Berlins kæmpe supermarkeder som Bio Company og Biomarkt som har et stort udvalg af biodynamiske og økologiske produkter. 

Mere food: Berlin boomer af madmarkeder, særligt forår, sommer og efterår. Tjek Bite Club og Neue Heimat, men hold også øje med min absolutte favorit, Burgers and Hip Hop. Et helt event dedikeret til burgerboder og 90'er hip hop. Det er fantastisk.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Spies Rejser

add comment

comments

Generation G

16/04/2016

Det er vist ingen hemmelighed at jeg elsker Glossier, produkterne og hele det fantastiske lyserøde univers! Da Sidsel var i New York købte hun Glossiers nyeste produkt, Generation G med hjem. En mat og diskret læbestift, som udover at være virkelig pæn uden på, også er virkelig pæn inden i. Jeg fik farverne Like (den lyse) og Cake (den pink), som jeg testede forleden dag. Jeg bliver altid helt overrasket over hvor gennemført hele konceptet er, fra emballage til, instagram, de pink zipper bags og selv små tre-øjede smileys på indersiden af æsken. Læbestifterne er meget diskrete i farven og ser meget naturlige ud. De er lidt tørre, fordi de er matte, men tilgengæld holder de godt, selvom man drikker af glas og snakker natten lang. Glossier findes desværre kun i USA, bortset fra Balmdotcom som kan erhverves hos Net-A-Porter her

Hvis du er så heldig at have adgang til Amerikansk adresse kan du shoppe Glossier lige her.

I looooove Glossier, everything from the packaging, the products to their awesome instagram. Sidsel brought me home the new Generation G lip color from NYC in Cake (the light one) and Like (the pink one). I tested them and i love them. The color is subtle and stays on for a long time, even if you drink and talk all night. If you're not based in the US, you can get your hands on the balmdotcom lipbalm at Net-A-Porter right here

Shop Glossier right here.

Glossier Generation G Lip color in Cake & Like

Affiliate links

add comment

Girl Gang

15/04/2016

De tre seje tyske piger der står bag online magasinet Femtastics har netop lanceret deres t-shirt samarbejde med Black Velvet Circus. En navy og hvid tee med Girl Gang broderet på brystet. Femtastics har et feminint univers og deres statement med dette samarbejde er en videreførelse, der skal hylde og forene kvinder verden over. Det er vel ingen overraskelse at jeg elsker den!

Shop Femtastics x Black Velvet Circus Girl Gang tee her og læs mere om samarbejdet her (google translate er din ven).

The three über cool girls behind the online magazine Femtastics, just launched their tee collabo with Black Velvet Circus. The navy or white tee with the Girl Gang statement embroidered on the chest is a symbol of girl power, to unite women all over the world. 

Shop the Femtastics x Black Velvet Circus Girl Gang tee here and read more about the collabo here (google translate will help you out).

add comment

comments

Soulland meets Rezet Store

15/04/2016

I morgen lancerer vi hos Rezet vores aller aller første sneaker collabo og endda i anledningen af Rezet Store's 5 års fødselsdag. Samarbejdet er med det danske brand Soulland som har stået for at opdatere klassiske styles i herregarderoben de sidste 10 år. Resultatet af samarbejdet er en herresneaker (øv siger hende med str. 36) som forener Rezets sneakernørderi og Soullands erfaring med design. Den ene udgave er lavet i et særligt udviklet uldmateriale og den anden i hvidt læder. Det er en enkel sneaker med diskrete detaljer, som fx den grønne sål og den grå reklflekterende strop bag på skoen. De to modeller er opkaldt efter KØBENHAVN, som er base for Rezet og Soulland og IBIZA hvor Rezet oprindeligt startede. 

Samarbejdet releaser i morgen kl. 18.00 online her, i vores butik i Jorcks Passage (se mere her) og kl. 16.00 i vores butik på Søndergade i Aarhus (se mere her).

Photo: Kenneth Nguyen

Hvis du vil læse mere om samarbejdet har Euroman lavet et lille skriv her, Highsnobiety har skrevet om kollektionen her og Soundvenue har interviewet Kasper Mølgaard-Nielsen som var med til at starte Rezet her.

add comment

Berlin Shopping Guide

14/04/2016

Jeg kan vist ikke helt skjule min begejstring for Berlin og i særdeleshed ikke alle de fantastiske butikker, byen er fyldt med. Jeg har forsøgt at samle de bedste shops jeg besøgte på min Spies City Hack tur. Mine favorit områder i Berlin er Friedrichshain omkring Boxhagener Platz, hvor der hver weekend er loppemarked. Kreutzberg omkring Moritzplatz og Oranienstrasse hvor blandt andet Santa Maria og Prince Charles ligger. Men jeg synes alle bydelene har sin charme og hvis man cykler rundt bliver byen meget overskuelig. Her er et udvalg af butikker jeg mener er værd at besøge, men der er helt sikkert mange flere, så del endelig i kommentarfeltet hvis i sidder med gode tips!

I kan læse min Berlin dagbog her.

Do You Read Me: Den lille butik i Mitte er fyldt til randen med magasiner og bøger om mode, mad, design, grafisk design, æstetik, kunst, kultur, natur og rejser. Der er de mest snævre zines og mest fantastiske inspirerende modemagasiner. Do you read me har også et lille udvalg af notesbøger, som selvfølgelig er dødpæne...

Auguststrasse 28

Wald Berlin: Den fineste butik som desværre pt er under ombygning, men snarest åbner i vest Berlin. Dana og Joyce som har butikken er de sejeste piger og det ses tydeligt igennem udvalget af brands som Bella Freud, Sandy Liang, Jonathan Simkhai, Saks Potts, Freya Dalsjø og Trine Tuxen. Wald producerer også selv accessories som smykker, bandanaer og tee's.

Waldberlin.de

The Corner: Den mest eksklusive butik på hjørnet ved Gendarmenmartk plads, med alt hvad et shoppehjerte kan begære. De har et vanvittigt udvalg af designere som Céline, Vetements, Gucci, Valentino, Balenciaga, Mansur Gavriel og den fineste afdeling med produkter fra Le Labo og Diptyque. 

Französische Strasse 40

KaDeWe: Kaufhaus de westens er et stormagasin i stil med Illum (bare langt større) og min primære grund til at gå der ind, er deres gigantiske sko og taskeafdeling. Med brands som Céline, Anya Hindmarch, Stella McCartney, Dior, Prada, Marni mm. er der ikke et øje tørt. Deres sneakerafdeling er bestemt også værd at tjekke ud. 

Tauentzienstrasse 21-24

AM+ Aspesi (Bikini Berlin): Bikini Berlin er et lille shoppingcenter lige ved Zoologischer Garten, men en masse fine butikker og cafeer. Min favorit butik i Bikini Berlin er AM+ Aspesi butikken på første sal som har et rigtig sejt udvalg af brands som Mansur Gavriel, Jil Sander, Aspesi (selvfølgelig), Aesop, Porter og Nørgaard paa Strøgets 101 t-shirt. 

Budapester strasse 38-50

Aesop: De australske beauty brand er efterhånden velrepræsenteret i de fleste storbyer, men Aesops butikker og univers er altid et besøg værd. Desuden er alle butikker forskelligt indrettet, selvom den skarpe æstetik ikke er til at tage fejl af.

Alte Schönhauser Strasse 48

Isobel Gowdie: Berlin har et kæmpe marked for 2nd hand og high end genbrugstøj og butikker. En af dem er Isobel Gowdie der har forskellige lokationer i Berlin Mitte. Specialiteten er klar Isabel Marant, men udvalget er stort og du kan finde nogle virkelig gode ting. 

Alte Schönhauser Strasse 39 (baggården)

A.P.C: Et af mine personlige favorit mærker, hvis butikker jeg altid besøger når jeg rejser. Butikken i Berlin ligger på Mulack Strasse som også huser en lang række luksus genbrug og fine designbutikker. A.P.C. butikken er meget standard og skiller sig ikke synderligt ud fra deres andre butikker i verden, men hvis du er fan af den franske laissez faire stil, er den klart et besøg værd.

Mulack Strasse 35

Voo Store: En rigtig Berlin klassiker er Voo Store, der med opskriften på den ultimative shopping oplevelse, bestemt er et besøg værd. Køb en kop kaffe og en (virkelig lækker) brownie i den tilhørende kaffebar og gå på opdagelse i butikken. Accessorie bordet i midten af butikken er virkelig farligt for kontoen!

Oranienstrasse 24

Wood Wood Berlin: Jeg tænker altid at det er lidt tosset at besøge butikker i udlandet, som også findes i DK. Men det er altså ikke helt det samme og jeg er helt vild med Wood Woods tyske butik og deres Wood Wood Annex, som er sko butikken. Udvalget er nogenlunde som i DK med WW's eget brand, en masse Comme Des Garcon Play og virkelig pæn indretning.

Rochstrasse 4

SO-TO store: SO-TO store ligger i Mitte på Torstrasse og har hele to butikker med en blanding af skandinaviske brands som Han Kjøbenhavn, Acne Studios og Norse, men også Dires Van Noten og Nike. Et rigtig godt udvalg og virkelig mange flotte ting til herregarderoben. 

Torstrasse 72

No. 74: Dette er Adidas' high end butik med kollektioner fra Rick Owens, Raf Simons, Hyke og Stella McCartney. Det er den sejeste utik at købe træningstøj i hvis du er på disse kanter, men der er også mange gode fund at gøre hvis man er på udkig efter Adidas' mere limiterede linjer. 

Torstrasse 74

Firmament: Denne butik har altid været et lille skatkammer, især som en af de eneste forhandlere af Supreme i Europa. Firmament har brands som Visvim, Head Porter og Doomsday. Den minimalistiske indretning og pinlige tavshed har sin (tyske) charme og butikken er klart et besøg værd.

Linienstrasse 40

Chapter Mitte & Pauls Boutique: En af de gode genbrug i berlin, der sælger vintage og 2nd hand street wear. Butikken på Oderbergerstrasse har et kæmpe udvalg af brugte sneakers og med lidt held og god tid, kan du finde nogle ret seje ting.

Oderbergerstrasse 47

Torstrasse 76

Indlægget er udgivet i samarbejde med Spies Rejser

add comment

Louis Vuitton Passport Cover

14/04/2016

Det her er måske et lige lovlig dekadent rejsetip, men ikke desto mindre så har jeg længe været virkelig glad for at have mit pas i et cover. Det er praktisk at kunne stoppe boardingkort og bagagemærke ind i, og så ser det bare ret nice ud. Det er klart mere en nice to have, end en need to have, det må jeg medgive. Jeg har tidligere brugt lidt forskellige (se her), men nu har mit pas altså fået en opgradering af dimensioner da jeg fik dette Louis Vuitton pascover af min kæreste i fødselsdagsgave. Jeg fik det uden farve og så bestilte jeg det selv i butikken på Amagertorv i Københaven, men det kan også laves online. Jeg valgte ikke at få mine initialer uden på da jeg synes det så virkelig voldsomt ud, til gengæld fik jeg et lille pink hot stamp inden i, som jeg er svært tilfreds med. Jeg er ret glad for resultatet, som endda skabte stor begejstring blandt personalet i Louis Vuitton butikken. Må forresten kommentere på deres virkelig gode service, det er virkelig en fornøjelse at handle der, lige meget om det er kalender indsatser til 300 kr. eller en taske til 12.000 (som om jeg har prøvet det).

I finally got my passport cover from Louis Vuitton. It was a birthday present from my boyfriend, and i got it monogrammed back in february. It's a fairly decadent travel tip, but if you travel a lot, you might appreciete something as extravagant as a passport cover. I have used a lot of different ones before (see them here), but i'm very pleased with this upgrade hahah. I also have to comment on the really awesome service they have in the Copenhagen Louis Vuitton store. It's a pleasure to shop there, even if you buy a calender refill or a bag (how would i even know) they are super helpful.

Louis Vuitton Mon Monogram Passport Cover

add comment

comments

130416

13/04/2016

Jeans og strik kombinationen er mit wardrobe stable og især når jeg har travlt og skal finde tøj imens jeg har meget små øjne og det er meget tidligt om morgenen. Min strik er virkelig gammel, men er en af de der ting jeg aldrig skiller mig af med. Heldigvis kan selv de trætteste dage reddes med neglelak, en pæn frakke og en sej taske. Pjew.

Jeans and a good cashmere knit is a no brainer when you have to pick an outfit really early with tine eyes. I return to this simplicity when ever i'm busy. A lot can be done with red nails, a fancy coat and a cool bag. Luckily!

Wearing:

Coat: Armoire Femme

Jeans: Diesel Bootzee

Sneakers: Adidas Campus 80's Japan Vintage

Ring: Hvisk x Fredesblog

Bag: Truss NYC

Affiliate links

add comment

The Frede jacket

11/04/2016

Today my monday (my least favorite day) started out with an early but efficient work out with Cecilie from Simply Fit and a coconutmilk cappucino in the sun. By 9am i managed to be at my desk having chiapudding and going through emails. The day was pretty cozy and still, by 9pm, i haven't felt that monday bummer yet. Maybe things are changing? What made my day a little brighter was this embroidered jacket from the Nelly.com team - my very own Frede jacket. So cool!

Wearing:

Bomber jacket: Nelly.com

Sunglasses: Fall Winter Spring Summer

Scarf: Sakura

Jeans: New Baxter from Topshop

Necklace: Hvisk x Fredesblog

Sneakers: FIlling Pieces from Rezet Store

Affiliate links

Photo: Kenneth Nguyen

add comment