Feed

Finders Keepers Edition!

26/11/2015

I morgen holder Sidsel og jeg SMART POP-UP butik på Finders Keepers jule-fredag i Tap 1. Fra kl. 17-22 byder vi på kolde Økologiske Royal pilsnere og mulighed for at købe vores limited edition SMART t-shirts, som er håndbroderede. I kan købe SMART bog + t-shirt for 250 kr. Den perfekte julegave ik?

Vi håber i kommer forbi til en kold øl, shopper og hygger!

XX Frede & Sidsel

PS. Husk at i kan deltage i vores SMART konkurrence på instagram. Læs mere her.

add comment

Ystad Saltsjöbad

25/11/2015

Forrige weekend var jeg på den bedste weekend get away med min kæreste. Vi tog toget mod Malmö Hyllie og derfra mod Ystad og gik igennem den mørkeste skov for at komme frem til det hyggeligste oplyste badehotel. Vi blev indlogeret på et mega svedigt værelse på toppen af det hele, komplet med to altaner og udsigt til vandet. Vi fik spiste på hotellets restaurant, kammuslinger, and, ost og parfait. Masser af vin og gamle svenske mennesker i store polstrede lænestole og en svensk cover band der fyrede det ene hit af efter det andet. Helt perfekt faktisk. Ystad Saltsjöbad har et kæmpe spaområde der her åbent hele aftenen (inkl. champagnebar) så vi nåede et par timer i sauna, udendørspool og dampbad. Næste morgen fik vi en rimlig vild morgenmads buffet med hjemmelavede vafler, juice og masser af kaffe. Hele hotellets restaunt ligger ud til vandet og er komplet med hvide møbler, maritime indretningsdetaljer, store vinduer og marmorborde. Vi sluttede vores ophold af med at få th Creek Experience som er en spa behandling hvor man kommer igennem forskellige saunaer, dampbade og pools. Det var mega lækkert og total afslappende. Vi toppede turen af med en tur i havet (det var SÅ koldt), inden vi satte kurs mod kbh med kaffe og kanelsnegle til togturen. 

Læs mere om Ystad Saltsjö bad her og book dit ophold her. Priserne for ophold, spa og 2 måltider starter fra 1775kr, men der er ofte gode tilbud og rabatter på kortere ophold, så hold øje!

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Ystad Saltsjöbad (men det var mega lækkert).

add comment

comments

Mads Nørgaard x Trine Tuxen

25/11/2015

På torsdag lancerer Mads Nørgaard og Trine Tuxen deres virkelig fine smykkesamarbejde. Med udgangspunkt i Nørgaards ikoniske striber og Tuxens runde pendanter, har de lavet en kollektion på 3 forskellige stribe designs der kommer i 3 forskellige halskædelængder. Jeg er sygt glad for at kunne vise samarbejdet frem på egen hals (så at sige) og glæder mig til at se butikken og hele kollektionen i Mads Nørgaard butikken på torsdag mellem 16 og 18. Læs mere om eventet her.

add comment

comments

Budget shopperen

24/11/2015

I fredags optog jeg denne lille film med Katrine fra Fashion Post.

Leder du også efter den perfekte julefrokostkjole? Kig med her!

Guldkjole fra Nørgaard på Strøget 345 kr. 

add comment

comments

Monday kicks #4 Nike Air Max 2016

23/11/2015

Mandag betyder #MONDAYKICKS og i dag er det Nike Air Max 2016 der står for skud. Nike Air Max kom på markedet i 1987 og var helt særlig, fordi Nike åbnede op til hælen og gjorde den såkaldt 'Air' synlig. Den første model fra 1987 er bedre kendt som Nike Air Max 1 og siden da er mange kommet til. Særligt modellerne som Air Max 95 og 97 har haft en kæmpe renæssance de sidste par år og passer helt perfekt i normcore garderoben. Jeg fik øjnene op for de nyere Air Max modeller da jeg så Air Max 2014 (her) i en optur my little pony farve. Air Max 2015 blev endnu mere cirkelsparks agtig (se her) og det er denne 2016 model faktisk også. Logoet er rykket frem på snuden og wire systemet er holdt tone i tone. Det her er bestemt ikke en sko for alle og peger i en helt anden retning en de retro modeller der er mest populære pt. 

Nike har lavet en meget sjov historisk oversigt over Air Max modellerne her

Shop Nike Air Max 2016 her.

Jeg ville styles Nike Air Max 2016 med en klassisk bomberjacket, en grå tee, et par 70'er inspirerede bukser og selvfølgelig Taco Socks!

Affiliate links

add comment

201115

23/11/2015

I fredags var jeg ude og optage film med Fashion Post hvor jeg fandt den perfekte kjole til weekendens julefrokost (se her). Jeg var også forbi Topshop på Østergade med Sidsel, hvilket selvfølgelig endte med venindeleopardfrakke. Klassisk. Se leoparden her.

Selve outfittet var fredags comfy med giga sweater og de smarteste bukser jeg har set længe. De er fra Mads Nørgaard og er syet her i DK og så koster de 375 kr. Ret perfekte! De kan desværre ikke købes online, men er i Nørgaard på Strøget.

My friday look when i was shooting a film with Fashion Post and finding the perfect christmas party dress, see it here. I also met Sidsel in Topshop which resultet in the same leo coat for both of us. It's a classic. See it here

My look was comfy and i premiered the most awesome pants i've seen. They are from Mads Nørgaard and made here in DK, and the price is only 375kr. Pretty awesome! Unfortunately they are not available online, but you can buy them in Nørgaard på Strøget.

Wearing: 

Knit: InWear

Pants: Mads Nørgaard Made in Denmark

Sneakers: Adidas Stan Smith

Necklace: Trine Tuxen

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Saturday in Helsingør

22/11/2015

I lørdags kørte jeg til Helsingør med mine to gode veninder. Vi besøgte M/S Museet for Søfart som ligger i den gamle tørdok og er tegnet af BIG. Arkitekturen er ret sej og rummene er virkelig flotte i de meget anderledes omgivelser. Vi spiste frokost på museets café som var ganske udemærket, så Kronborg og Helsingør bibliotek. 

Jeg havde min nye faux fur fra Topshop på, det perfekte cover up på en lidt grå lørdag. 

My saturday was spent in Helsingør, a cozy city an hour north of Copenhagen. I went on a roadtrip with my friends to see the Maritime Museum which i located in the habor and designet by BIG. We saw the exhibit, had lunch at the café and even took a walk around Kronborg Castle.

I wore my faux fur from Topshop as the perfect cover up on a lazy saturday

Wearing:

Coat: Topshop (available at Topshop, Østergade)

Jeans: Diesel Skinzee

Boots: Dr. Martens 

SHOP THE LOOK

Affiliate links

add comment

WIN WIN WIN: SMART THE BOOK

21/11/2015

Sidsel og jeg har samlet den bedste præmie til 4 heldige læsere! Vi ville selvfølgelig gerne udlodde vores bog SMART, men tænkte der skulle lidt ekstra lækre sager med i præmien, derfor har vi fundet nogle af vores favoritter som vi udlodder. Du kan altså vinde;

SMART - To bloggeres bekendelser og jagten på de magiske jeans af Sidsel Alling og Frederikke Toftsø.

Makeup by Christianes - af Chrtstiane Schaumburg-Müller.

Kunstterapi Madalaer - en virkelig optur malebog.

Valley Cruise Press BFF pin som mig og Sidsel har på, på forsiden af bogen.

Mario Badescu rose water facial mist, vores all time favorit beauty produkt.

SMART cover (til iPhone 6) som vi har lavet i samarbejde med CaseApp.

Glimmerstrømper, det bedste party trick er at have glimmerstrømper på og vores yndlings er fra Custommade.

To do liste fra Kartotek - vi er begge notesbogfans og denne to do liste er fuldstændig uundværlig både når man skriver bog og skal lave en indkøbsliste.

Sneaker cleaning fra Jason Markk - det her sæt er alt du behøver for at holde dine sneakers pæne og redde dem fra en tur i byen. 

HAY net designet af Bernhard Wilhem med det sejeste print til at bære alle gaverne hjem i.

For at deltage i konkurrencen skal du smutte forbi instagram @smartthebook, regramme vores billede og tagge @smartthebook og #smartthebook 

Vi finder vinderen d. 4. december!

Tell your friends!

add comment

comments

Guest blogging at Emily's

20/11/2015

I dag har jeg haft æren af at gæsteblogge lidt hos søde Emily der har slået sit hovede. Hun spurgte om jeg ville dele nogle rare ting fra min hverdag, og det kan i tro jeg ville. Så hvis i vil se mere Winston, få kaffetip eller læse hvilke beauty produkter jeg har det vildt over pt, så slå et smut forbi.

Emily's univers byder desuden på yndige farver, drømmeagtige opskrifter og overskud i lange baner.

Today i'm guest blogging at Emily's! I'm showing some snaps from my everyday moments, so if you're interested in more Winston, coffee tips or beauty favourites, stop by! Emily's blog is super awesome and filled with pretty colors, dreamy recipies and pure well being. 

add comment

Thursday inspiration

19/11/2015

Min torsdags inspiration i pink, guld, sæt og rød. Jeg var inde og se The Hunger Games Mockingjay part 2 igår hvilket har efterladt mig med blandede følelser i dag. Slutningen på en række virkelig optur film er både skuffende og spændende. Jeg var klart underholdt i de 2,5 time 3D effekterne varede, men også lidt ærgerlig overslutningen og pver at der ikke kommer flere film.

Har i set den? Hvad synes i?

My thursday inspiration in pink, gold and red. Yesterday i went to see The Hunger Games Mockingjay part 2 which left med with mixed emotions today. The end of the story left me kind of dissapointed but it was still pretty exciting. I was entertained throughout the whole movie, but the ending was bad. And the fact that there is no more movies, is even worse.

Did you see it? What do you think?

add comment

Kesi 22år

18/11/2015

Jeg husker faktisk mit 23. år som et af de aller bedste. Jeg havde ingen penge (arbejdede to meget dårligt betalte deltidsjobs) og frekventerede mine forældre for gratis middage og sparede på hvad end jeg kunne. Jeg havde det for optur, men knapt så vildt som Kesi. Hvilket også er ret fint. Han er rapper. Ikke desto mindre virker det som om han også har the time of his life, hvilket er blevet foreviget i en miniserie på 4 afsnit der bliver sendt for første gang i dag kl. 22.00 på DR3. Det er min gode ven og dygtige fotograf Theis Mortensen som har lavet den sammen med Anja Pil Overby. Jeg har spurgt den flotte unge fyr om lidt af hvert, blandt andet hvad han synes er SMART (Måske han har læst min bog?)

Frede: Hvad handler Kesi 22 år om?

Kesi: Det handler om at være 22 år, om at have muligheder, tilbud og chancer for en masse ting, om at være bange for at gå glip af noget, om at finde den sin vej - og det hele med udgangspunkt i at være rapper. 

Frede: Hvad synes du er SMART?

Kesi: At være tro mod den, man er og respektere sine omgivelser. 

Frede: Hvad er dit bedste råd i forhold til følgende?

Stil

Kesi: Hav din egen og vær dig selv. 

Damer

Kesi: Når du taler med kvinder, så husk at vær til stede og lyt efter, hvad de siger.

Sko

Kesi: Gå i det, du føler dig behageligt tilpas i og selv synes er flot.

Tak Kesi <3

Husk at se med i aften!

add comment

New X Jewellery Bling

18/11/2015

Kan i huske mit X Jewellery armbånd som jeg har vist blandt andet her og her? Nu har jeg være forbi butikken i København og lavet mig et nyt armbånd, i anledningen af julen! Se X Jewellerys jule kollektion her. Jeg endte med et aarmbånd i helt sølv, selvom jeg normalt kun går med guld eller bronze. Jeg havde brug for lidt forandring der på håndleddet og det blev med shiny sølv links, Lovers Bond og selvfølgelig en Leo. Sidste gang gik jeg for en Taurus, men drømmer lidt om et armbånd kun med dyr (sagde den skøre hundedame), men det kunne da være optur! Normalt går jeg som sagt med guldsmykker og for det meste meget enkle og små, men jeg er blevet virkelig glad for mine X Jewellery armbånd fordi de nemlig er præcis det modsatte og skiller sig ud fra alle de andre smykker jeg har. De larmer lidt mere og på en måde er de mere et 'statement' armbånd end et hverdagsarmbånd og det synes jeg er optur. 

Hvis nu du sidder og mega meget ønsker dig et X Jewellery armbånd (måske det samme som mit? Det kan jeg godt forstå!) så kan du gøre to ting; Dels kan du 'like' hvert armbånd eller link på webshoppen og dermed tilføje din aller yndlings til din ønskeliste som du kan dele med dem du synes skal give dig en mega nice gave (hej skat!). 

Det næste du kan gøre er at deltage i den mega svedige julekonkurrence, hvor du kan vinde dit favorit armbånd, som er i gang lige nu. 

Det du skal gøre er blot at finde dit favorit X Jewellery armbånd på webshoppen her og dele det på instagram med @Xjewelleryofficial og #myfavouriteX

Vinderen vil blive offentliggjort d. 14. December.

Mere X Jewellery? Skriv dig op til nyhedsbrevet her

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med X Jewellery.

add comment

Monday kicks #4 Reebok Classic Leather

16/11/2015

Denne uges MONDAYKICKS er en klassiker fra Reebok. Modellen hedder faktisk Classic Leather og blev oprindeligt udgivet som en løbesko i 1983, men blev hurtigt populær som livstils sneaker. Silhouetten er enkel og den har ikke et teknisk look, nærmere et klassisk og retro udtryk. Jeg kan huske at Reebok havde en storhedstid i 2006/7 hvor det især var modellerne som Princess og Freestyle der var populære. Princess er faktisk ikke helt dum, fx i den hvide med blå detaljer (som er på tilbud her). 

Find Reebok Classic Leather her.

Jeg vil bruge Reebok Classic Leather med et voksent og eksklusivt look for at give et modspil til retro referencerne. Uld i lag, silke skjorte og sjove detaljer som guldøreringe og en pelsclutch. 

This weeks MONDAYKICKS are a true classic from Reebok. The style is named Classic Leather and was released as a running shoe, but quickly gained popularity on the street. The look is retro and classic and could be the perfect wardrobe stable as an alternative to your Stan Smiths or what ever. Reebok had a few good years back in 2006/7 with the girls models like Princess and Freestyle, anf i have to say that i really like the Princess in the retro look (on sale here). 

Reebok Classic Leather

Filippa K coat, Esprit skirt, Asos clutch, &Other Stories earrings, shirt & socks

SHOP THE LOOK

Affiliate links 

add comment

121115

15/11/2015

Hey se lige min mega smarte t-shirt. Den ligner noget fra Ringenes Herre OG så er den selvlysende. Den er fra Diesels vinter kollektion og har faktisk været en favorit siden sensommeren, men er aldrig blevet foreviget. Det blev den tidligere på ugen på mit nærmest daglige besøg på Kompa'9 i Strædet, hvor Sidsel, min blogger bff og jeg mødes og henter kaffe og bliver opdateret på dette og hint. 

HAR I HUSKET AT DELTAGE I MIN KONKURRENCE OM TO BILLETTER TIL GALLA PRÆMIERE PÅ THE HUNGERGAMES: MOCKINGJAY PART 2?

Wearing:

Jacket: InWear

Top: Diesel

Jeans: MIH Jeans

Sneakers: New Balance 990

Sunglasses: AHLEM Pigalle from Poul Stig Briller

SHOP THE LOOK

Affiliate links

add comment

Weekend get away

13/11/2015

Jeg har pakket min taske, taget min mand under armen og sat kurs mod vores nabo, Sverige for at holde weekend. Vi skal her hen og chille, bade, drikke vin og sove længe. Desværre er jeg allerede tilbage i morgen, men nyd jeres fredag aften!

I've packed my bags, my man and set sails towards Sweden for a weekend get away. We are going here and my plan is to chill, swim, have a lot of wine and sleep in. I will be back tomorrow already, but enjoy your friday night!

add comment

091115

13/11/2015

Min hverdag er blevet kraftigt opgraderet med denne Goya dyne som er fuldstændig som at få et kram hver morgen. Den skinnende velour gør den lidt fancy selv på en grå mandag. 

My bear hug jacket from Goya have improved my life. It's so cozy and looks fancy and shiny. Perfect on a grey monday.

Wearing

Jacket: Stine Goya

Top: Adidas

Jeans: Diesel Skinzee

Sneakers: Adidas Boost

Bag: Truss NYC

SHOP THE LOOK

Affiliate links 

add comment

comments

WIN Mockingjay Part 2 Galla premiere tickets

12/11/2015

Jeg har en treat til jer - i hvert fald hvis i kan lide Hunger Games lige så meget som mig! Jeg har nemlig 2 billetter til galla præmieren i København på tirsdag d. 17. November kl. 19.00.

OMG OMG OMG!

Konkurrencen løber til og med mandag d. 16. November kl. 16.00 hvor jeg trækker en vinder som får direkte besked pr. mail.

For at deltage i konkurrencen om 2 billetter til Hunger Games Mockingjay Part 2 galla præmieren, skal i skrive en kommentar til dette indlæg (husk ægte navn og e-mail), hvor i fortæller jeres bedste Hunger Games historie - Det kan være et yndlingscitat, den bedste biografdate, dengang i nynnede Mockingjay melodien lidt for højt i bussen eller da i kom til at lave tre-fingers peacetegn istedet for 2. LOL. 

Jeg lægger lige ud - bare så det ikke bliver akavet:

Min bedste og pinligste Hunger Games historie, som på sin hvis så smukt understreger hvor vildt jeg har det over de film, skete i flyet fra Bangkok til København i Juni måned. Jeg havde rejst rundt i nord-øst Thailand i 6 dage med Kenneth og var træt og jetlag (stadig) da vi boardede flyet til KBH. Vi var så heldige at der var to hele ledige rækker som vi hurtigt fik indtaget. Dvs. 3 sæder til hver = sove hele turen. Jeg lagde mig til rette og kunne med nød(oglidt vold) tvinge skæmen rundt, så jeg kunne lægge ned og se film (valget faldt på den første Hunger Gamesfilm), samtidig med at jeg spiste den lækre flymad. Jeg er en følsom person, det skal jeg ikke lægge skjul på, men havde ikke regnet med at jeg skulle udgøre et mindre grådkvalt springvand. Der var tårer både da Katniss tager pladsen for hendes søster, da hun overgiver sig og kysser Peeta og da de vinder... Og helt sikkert også flere gange. Så lå jeg der og skulle kneb øjnene sammen i to timer mens jeg holdt øje med om min rejseven så mig, det ville nemlig give anledning til evig drilleri. Men sådan er det med fly, film og følelser #thepressure!

Fortæl jeres historie, citat eller lignende i kommentarfeltet inden d. 16. November kl. 16.00 hvor jeg trækker en vinder. 

May the odds be ever in your favor!

add comment

comments

Mocking Jay #2

11/11/2015

Hvis der er noget jeg har ventet på som en utålmodig 14 årig så er er anden del af Hunger Games 3. film - Mocking Jay part 2. Jeg fik først øjnene op for Hunger Games sidste år, men har indhentet en hel del og ventet i spænding! Hvad sker der med Peeta og kan Katniss virkelig redde hele verdenen? 

Filmen har præmiere i næste uge onsdag d. 19. November.

Ha' det lige vildt over den lille teaser ovenfor og så vender jeg tilbage med outfits og sko i morgen!

add comment

Monday kicks #3 Nike Cortez

09/11/2015

Denne uges MONDAY KICKS er en Nike klassiker der så småt finder vej til gadebilledet igen. Du kan måske huske Forrest Gump i sine hvide, røde og blå? Nørdeskoen er tilbage og selvom det har taget mig lidt tid at vænne mig til det, er jeg overbevist. Den smalle silhouet synes egentlig forfriskende efter mange år med klodsede modeller som huarache, air max 90, superstars og diverse Jordan modeller. Jeg har valgt denne Cortez fordi den er lavet i en bronzefarvet læder og med en opdateret sål der skulle sikre en bedre komfort. Jeg kan ikke lade være med at tænke at den er lidt juleagtig, lidt i stil med guldbomben jeg viste sidste uge, men igen tror jeg også at den bliver virkelig fin til sommer, med bare ben. Men alt er pænere med bare ben... 

I kan shoppe denne uges MONDAY KICKS her.

Jeg vil bruge Nike Cortez i metallic læder med grå uld bukser (en ting jeg er særligt besat af pt) med en stor frakke, fx denne fake fur fra Asos, en lille dametaske og et af de flotte smykker fra Ganni's samarbejde med Sophie Bille Brahe.

My MONDAY KICKS this week is a Nike Classic! It's slowly making it's way through fashion again, thoug you might remember it best from Forrest Gump. The geeksneak is back and this time it's in a metallic version with a new and improved sole. I think it's pretty awesome to see a slim silhoutte like this, compared to the bulky shapes that's been dominating the sneaker world. I thinks it's a perfect party season sneaker, with the metallic leather, but as always - i know it will be great with bare legs - everything is better in the summer, right?

Shop this weeks MONDAY KICKS right here

I would style my Nike Cortez metallic with gray wool pants, a huge comfy jacket like this fake fur one, a cute little lady bag and an earring from the Ganni x Sophie Bille Brahe collection.

Affiliate links

add comment

071115

08/11/2015

Jeg har haft en fantastisk weekend som nu slutter med serier og sofa. Ægte søndagaften. I går så jeg sådan her ud da jeg havde været på Bogforum og spist forfatterfrokost med Sidsel

This is how i looked on saturday going to Bogforum and having a writers lunch with Sidsel. Now my weekend is coming to an end with tv shows and chill. Sunday style.

Wearing

Shirt: Lovechild 1979

Pants: Lovechild 1979

Sneakers: Nike Air Max 1 Essential from Rezet Sneaker Store

Sunglasses: Ahlem from Poul Stig Briller

Affiliate links

add comment

Dinner look at Design Museum Danmark

07/11/2015

I går aftes var jeg til mit mest voksne arrangement nogensinde. Forfatter middag med mit forlag People's Press på Design Museum Danmark. Heldigvis havde jeg mit sidekick Sidsel med og vi sad til bords med nogle meget rare og hyggelige forfattere. Jeg havde taget noget voksentøj på og et par hvide sneakers i aftenens anledning. 

Wearing:

Blazer: InWear

Top: H&M

Pants: Marc Jacobs

Sneakers: Nike Air Max 1 at Rezet Store

Clutch: Saint Laurent

add comment

Vera's Marked: Sunday 12-5pm

07/11/2015

I morgen sælger jeg igen ud af garderoben, denne gang til Vera's Marked på Papirøen, Trangravsvej 14 - ved street food market. Dvs. du kan gøre gode køb, spise lækker mad og chille, på en og samme tid! Optur ik? Jeg har ryddet sygt meget ud, så kom forbi!

Vera's Marked

Kl. 12-17

Trangravsvej 14

Læs mere her.

add comment

comments

Bogforum 2015

06/11/2015

I morgen er der Bogforum 2015 hvor mig og Sidsel bliver interviewet af Chris Pedersen (som i måske kender fra DRK?) om vores bog SMART. Vi vil også være at finde på messen efterfølgende hvis i har spørgsmål eller vil have vores flotte signaturer i bogen. Jeg glæder mig helt vildt til at fortælle mere om SMART og håber i kigger forbi People's Press scenen kl. 11.00.

Se resten af programmet her og find mere info om Bogforum her.

add comment

comments

061115

06/11/2015

Gråvejr og et hint af tømmermænd har aldrig været den bedste kombi, så gik for jeans og striber idag. Prøvede at snyde systemet ved at tage en voksenblazer på og et par fancy sneakers - resten må klares med kaffe og fish'n chips. Min weekend er fyldt med sjove planer, blandt andet Bogforum i morgen (kom forbiiii) og Vera's Marked på søndag. Men mere om det senere. 

Wearing the easy stuff today and hiding it with my grown up blazer and fancy sneakers. I'll manage with plenty of coffee and fries. I have an exciting weekend coming up with the Danish Book fair in Bella Center and Vera's clothes market on sunday. I'll tell you more soon!

Wearing:

Blazer: Mads Nørgaard

Tee: Nørgaard paa Strøget

Jeans: Diesel Skinzee (my faves)

Sneakers: Nike Air Max 95 from Rezet Store

Bag: Truss NYC

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Dreamy outfit

04/11/2015

Jeg glæder mig så meget til at stå i Magasin og fortælle om min og Sidsels bog SMART. MEN - hvad skal jeg have på? Lige nu er jeg besat af tanken om Acnes Odelia stiletter, men måske lige et voldsomt nok indkøb... Men jeg holder skarpt øje med dem. 

Jeg ville bruge dem til et par vidde jeans, en(dnu) en mønstret Proenza Schouler t-shirt og så selvfølgelig med bogen under armen.

Kommer i forbi i Magasin i morgen? Jeg står på 2. sal (dameafdelingen) fra 15-18. Bare kig efter det store lyserøde banner, hah! Læs om eventet her.

What i dream to wear tomorrow when presenting my book at Magasin. Stop by from 3-6pm, on the 2nd floor. 

H&M jeans, Proenza Schouler tee, Acne Studios Odelia shoes & SMART book.

Affiliate links

Shop the look

add comment

What are we watching tonight?

04/11/2015

Hvis i har fulgt med i min Telia udfordring, så har i måske allerede læst mit indlæg om Roam like Home, Storytel og Spotify - nogle af de tjenester Telia tilbyder med deres abbonnementer. Næste 'udfordring' var at teste HBO Nordic. EJ den var hård. Jeg har simpelthen måtte se så mange serier hele tiden det sidste stykke tid. Helt forfærdeligt at være tvangsindlagt til sofatid med snacks (helst Ben&Jerrys Cinnamon Buns, den er SÅ VILD) og så bare kværne afsnit efter afsnit. Men jeg har gjort det og jeg kan meddele at det er pisse optur. Jeg gav min kæreste en ChromeCast i fødselsdagsgave tidligere på året - hehe god gave som jeg selv er lige så glad for. Det er virkelig genialt, for på den måde kan jeg streame mine HBO Nordic serier direkte fra min iPad til mit fjernsyn. 

De serier jeg har set på det sidste er den satiriske soap Veep, der handler om Selina Meyer, en kvindelig Vicepræsident der sigter efter toppen med hele hendes stab. The Wire (remastered), en dramaserie om narkomiljøet i Baltimore - en politi unit der i første sæson prøver at optrevle et narkokartel og finde den famøse Avon Barksdale. True Detective sæson 2, efterfølgeren til sæson 1 som jeg slugte råt. Colin Farell, Vince Vaughn og Rachel McAdams efterforsker en bizar mordsag samtisig med at de får rusket op i minder og selvfølgelig indleder romancer.

Den næste serie jeg skal igang med er Fargo og så drømmer jeg om at HBO Nordic laver den smarte feature med at næste afsnit afspiller automatisk - det er en glidebane men sygt nice når der er dømt serietid - og det er så hårdt at klikke afspil næste, kan i nok forstå.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Telia. 

add comment

Event: Smart in Magasin

03/11/2015

YES! Endelig kan jeg invitere jer til en hyggelig eftermiddag i Magasin på Torsdag d. 5. November mellem kl. 15-18 på 2. sal i dameafdelingen. Vi er så heldige at være på pletten med SMART bogen og glæder os så meget til at hilse på en masse af jer! Eftermiddagen igennem vil der være musik, tilbud, lækkerier (lover Magasin) og events i hele afdelingen, så der er kun gode grunde til at komme forbi. Jeg fortæller hvad bogen handler om og hvorfor i skal købe den - men kom forbi og sig hej, stil spørgsmål, fortæl nogle jokes eller hvad i har lyst til. Jeg lover det bliver hyggeligt! Jeg står ved den store kaktus og en kæmpe plakat med et billede af mig og Sidsel, så det burde være lige til at finde!

I kan læse mere om eventet her.

KOM FORBI!!!

add comment

Monday kicks #2 Asics Gel Lyte V Liquid Gold

02/11/2015

SÅ er jeg klar med en sen MONDAY KICKS. Denne mandag har jeg udvalgt en klassisk model fra Asics, nemlig Gel Lyte V som oprindeligt blev sendt på markedet i 1993 og har siden udgivelsen fået status, ikke bare som performance sko men i høj grad også som en favorit blandt sneakerheads. Det er en a de modeller der ofter bliver taget frem i designsamarbejder og derfor ender som stærkt eftertragtede og ekstremt kostbare. Denne udgave er i 'Liquid gold' og man kunne næsten kalde den en jule (kliché) sneaker, for den er bestemt festlig og vil helt sikkert tiltrække noget opmærksomhed. Jeg synes den er sej til et vinterlook, men lige så brugbar til sommer med brune ben. 

Shop Asics Gel Lyte V Liquid Gold hos Rezet Sneaker Store her

Okay, are you ready for the 2nd MONDAY KICKS? This time i have picked out an Asics classic, the Gel Lyte V. This sneaker was originally released in 1993 and have since grown from a popular performance shoe to a sneaker head favorite and is often used in collaborations and ends up as very expensixe sought after sneaks. This 'Liquid Gold' colorway is some what Christmas perfect (too cliché right?) but i actually like it for the winter together with a cozy look, but also with tanned legs during summer. 

Shop Asics Gel Lyte V Liquid Gold at Rezet Sneaker Store here

Affiliate links
WHAT TO STYLE IT WITH?? A peachy bomber, perfect cropped jeans and a retro polo. You're welcome!

add comment

311015

02/11/2015

Jeg synes dagene forsvinder som dug for solen - inklusiv denne weekend som har stået på børnefødselsdag, middagsaftaler og et smut forbi Sneaker Banquet det halvårlige sneaker marked i København K. Denne uge bliver god og travl -blandt andet med et kundeevent i Magasin torsdag som jeg snarest fortæller mere om!

I just blinked at the weekend was over. I celebrated my niece, had lovely dinners and stopped by Sneaker Banquet a biannual sneaker sale in the heart of Copenhagen. This weel will be super busy but fun! I'm attendig a shopping event in Magasin on thursday that i will tell you more about soon.

Wearing:

Jacket: Designers Remix (similar here)

Dress: Ganni

Jeans: Mih jeans

Sneakers: Nike Air Huarache

Necklaces: Hvisk Moon necklace and Trine Tuxen friendship moon necklace

Earrings: Hvisk loop earrings and Trine Tuxen shooting bullet earring

Rings: Hvisk wave ring and eternal green ring

Affiliate links

add comment

comments

Yoga Gear

01/11/2015

Billedet er fra min tur til Thailand i Juni hvor jeg stod tidligt op de fleste morgener for at lave yoga i solopgangen. 

Jeg har støvsuget www for noget af det bedste yoga gear - mine favoritter er Casall, Adidas, Nike og Stella McCartney for Adidas.

Tøj:

Til hot yoga og Bikram foretrækker jeg en kort sportstop og et par korte shorts. Det er ret individuelt hvad folk træner i og om man foretrækker kort eller langt og om man har det fint med at have bar mave. Jeg synes personligt at lange bukser og en bluse bliver alt for varmt og alt for klistret, men prøv dig frem.

Yogamåtte:

Jeg bruger enten mine Yama måtter som er kombineret skummåtte med en lag frotte så man kan stå fast. Ellers bruger jeg en almindelig yoga/træningsmåtte med et grip towel eller Casalls tynde måtte. 

Hydration:

Nalgene synes jeg laver de bedste drikkeflasker. De er lette at rengøre og kommer i så mange størrelser og med forskellige låg, afhængig af hvad man skal bruge. Til Bikram og hot yoga bliver mit vand dog ret varmt i løbet af klassen, så jeg skal have fat i en Hydroflask termoflaske der holder vandet koldt. Efter klassen drikker jeg ret tit en kokosvand som er ekstra hydrerende, og smager mega godt. Det er også ret rart at drikke noget sødt for at få blodsukkeret stabiliseret. 

I have searched trough the www to find you the best yoga gear from my fave brands. What you prefer to do yoga in is so individual, but for yoga outfits i prefer cropped tops and tight shorts.

In terms of mats i use my Yama mat or a regular yoga mat with a grip towel or a thin yoga layer from Casall on top.

To stay hydrated i bring my Nalgene flask which is easy to clean and comes in so many different sizes. I want to get a Hydro flask since it keeps the water cold during class. You need that! After class i drink plenty of water but also treat my self with a coconut water to get even more hydrated and to balance out my blood sugar.

Shop my yoga faves here:

Tops

Shorts

Mats and gear

Affiliate links

add comment

comments

Organic Basics

31/10/2015

Jeg har for nyligt opdaget det danske mærke Organic Basics - på alle måder er jeg så langt fra deres målgruppe som overhovedet muligt, men ikke desto mindre er jeg total begejstret for konceptet. Organic Basics leverer (basic) strømper og undertøj til mænd. Lavet i økologisk bomuld i god kvalitet, kommer strømper og boxershorts i sort, i en model. Ikke så meget fuss, bare lige det (jeg forestiller mig) mænd har brug for. Hvad der er endnu smartere, er deres abbonoments ordning. Du signer op og udfylder hvor mange par strømper og boxershorts du har brug for, og hvor ofte du har brug for dem. Så kommer de med det angivede interval, til din postkasse. Smart ik? Jeg tænkte det var en oplagt gaveidé eller bare et tip til de mandlige læsere jeg har.

Er i der ude?

Shop Organic Basics her.

I recently discovered the danish brand Organic Basics. I'm in no way part of their target group, but none the less i love the concept. Organic Basics make you (or your man) the essentials he need, like boxers and socks in black organic cotton. What is the brilliant part is that you can make a subscription and receive the basics you need, when you need it. I thought it would be a nice gift or just a weekend reccomendation for my male readers.

Are you out there guys?

Shop Organic Basics here.

add comment

Having the best coconut water from Unoco wearing Adidas by Stella McCartney top & shorts.

Getting ready for class wearing Casall top and shorts.

My Nalgene flask with electrolytes.

Ready for another day with my Yama mat.

Another day another Bikram Yoga class

On it again

Another class finished wearing Casall top.

Chilling after class wearing Adidas top

High spirits before class wearing Casall top.

After work out snack - my fave Raw Bite.

After a tough class wearing Nike top & Mads Nørgaard x Saysky shorts.

Last day and challenge finished!

With ma Bikram Crew Cecilie & Ida <3 Wearing Adidas by Stella McCartney top & Casall shorts.

Halloween vibes at the studio!

Dressing room situation

On my way to class!

Testing the Yama shorts and awesome crop top for another class. 

Class finished wearing Casall top and Adidas by Stella McCartney shorts.

Bikram Yoga Copenhagen 10 day challenge

30/10/2015

Hvis i har fulgt med på instagram og snapchat har i nok ikke undgået at se at jeg de sidste 10 dage har været ret meget til yoga. Sammen med Cecilie Blaksted besluttede jeg mig for at komme godt i gang med at træne igen (har været lidt ude af rutinen) og hvad bedre end yoga. Vi tog et ti-dages tilbud hos Ida som er instruktør hos Bikram Yoga Copenhagen i Ryesgade og gik i gang. Bikram yoga er en sekvens på 26 stillinger + 2 åndedrætsøvelser der udføres i løbet af 90 minutter (hver øvelse gentages 2 gange) i et lokale der er opvarmet til 40 grader. Jeg er vant til hot yoga på ca en time pr. klasse, men det var alligevel virkelig hårdt at komme i gang og 90 minutter føles som en uendelighed den første klasse. 

Målet var at komme til Bikram yoga hver dag i ti dage - desværre blev jeg forhindret 2 gange. Det var jeg virkelig ærgerlig over, men på den anden side så er der en del begrænsninger i at have et arbejde, studie osv. der skal passes og så lige nå en træningssession på 90 minutter. Det måtte jeg bide i mig, selvom det ikke huer mit konkurrencegen. Jeg følte dog, på sidste dagen, at jeg har fået virkelig meget ud af det her forløb, 8 eller 10 dage, det er faktisk ikke så meget det præcise antale dage, det kommer an på. 

Det jeg fik ud af det, var været en daglig pause hvor jeg kun skulle koncentrere mig om at trække vejret og gøre hvad en instruktør sagde. Det fede ved Bikram er at din krop begynder at genkende sekvensen så du kan koncentrere dig om din vejtrækning og på den måde nå et meditativt stadie. Det er måske ikke alle klasser der er lige 'meditative' eller at det er hele klassen, men det kommer efter noget tid og det er mega fedt. At træne det samme hver dag, betød at jeg hurtigt så resultater i forhold til hvor langt jeg kunne gå i stillingerne, både i henhold til smidighed, balance og styrke - så fedt at kunne se fremskridt. 

I've just finished an awesome 10 day Bikram yoga challenge with Cecilie my work out buddy and Ida from Bikram Yoga Copenhagen on Ryesgade. I was tough shit to get it done, but so worth it. I enjoyed my daily work outs and the meditative vibe. Unfortunately i didn't make it to two of the classes which was kind of annoying, but then again, life happens. I feel so ready for fall and got my work out kickstarted again.

Hover over the pictures for outfit links and captions.

Outfits from top to bottom:

Adidas by Stella McCartney top & shorts// Casall top and shorts // Casall top // Adidas top // Casall top // Nike top & Mads Nørgaard x Saysky shorts // Adidas by Stella McCartney top & Casall shorts // Yama shorts and awesome crop top // Casall top and Adidas by Stella McCartney shorts.

Affiliate links

SHOP THE LOOKS

add comment

Poul Stig vintage frames

27/10/2015

I har måske spottet måske mine nye briller på instagram, men syntes de fortjente et indlæg i sig selv. Jeg har indgået et samarbejde med en af mine absolut favorit optikere, Poul Stig Briller, så i vil se meget mere her fra, snarest. Men first things first - mine nye frames. Det her er et gammelt Poul Stig stel fra 70'erne (mener jeg) som Sara, der er bestyrer i Poul Stig på Gammel Kongevej har gået og gemt på. Hun har en hel samling af vintage stel, både fra Poul Stig, men også fra andra mærker. Det er helt fantastisk at prøve alle de vilde og tossede faconer, det var virkelig en anden brillemode. Ikke desto mindre blev jeg forelsket i det her runde klare stel som Sara så fiksede i stand til mig. Jeg kan godt lide at de er ret markante og anderledes i formen, men samtidig ikke forstyrer for meget. Det er klart et mere modigt brillevalg end noget jeg har haft før, men jeg kan lide det. Poul Stig har en klassisk rund model der hedder Holger, som minder meget om og findes i forskellige farver, hvis nu der skulle være andre modige brillervenner der ude. Find dem her

add comment

Gangs of New York with Nike and Vogue.nl

27/10/2015

Da jeg var i New York i sidste måned havde jeg muligheden for at samarbejde med Nike og hollandsk Vogue om denne serie af streetstyle billeder fra byernes by. Jeg skulle style mit favorit item fra Nike - det blev verdens blødeste tech fleece pants som jeg kombinerede med en sort muscle tee, min BFF pin og et par sorte lak loafers. Jeg havde cyklet til China Town hvor jeg skulle mødes med Daniel fra The Urban Spotter, som skulle tage billederne og vi blev ret hurtigt enige om at den skulle være med. 

Se resten af serien her.

When i was in New York last month i had the pleasure of working with Nike and Vogue.nl on this cool street style series in the big apple. I styled my favorite item from Nike - the Tech Fleece pants with a clean black muscle tee and some shiny loafers, and of course my tiny BFF pin. Since i biked to Cine Town to meet up with Daniel from The Urban Spotter, we decided to shoot the bike as well. 

See the rest of the pictures here.

Wearing:

Top: H&M Trend (similar here)

Pants: Nike Tech Fleece

Shoes: 2nd Day

Bag: Truss NYC

Pin: Valley Cruise Press

Affiliate links

add comment

251015

27/10/2015

Mit outfit fra i søndags hvor jeg var til dagens bikram yoga klasse i Bikram Yoga København. Studiet ligger farligt tæt på et af mine yndlingssteder Mirabelle. Så naturligvis fik jeg pizzasnack og kaffe i solen her, efterfølgende. Jeg har før vist jer nogle styles fra Armoire Officielle og endnu en gang har de lavet en fantastisk kollektion i virkelig lækre materialer og gode snit. Sweatshirten er en no brainer - lyseblå (tjek), klassisk fit (tjek) og FEMME broderi (tjek). Det bliver en favorit. Bukserne er lidt mere specielle med deres boxy og lidt rideinspireret facon i en dyb dyb mørkeblå. Kjetil, designeren bag Armoire, bruger nemlig aldrig sort. Jeg synes de fungerer helt perfekt til Stans Smiths, men har en ide om at de også vil være perfekte med mine nye støvletter fra Gardenia (de her i sort). 

My sunday outfit in the last light of the day after a Bikram class at Bikram Yoga Copenhagen and pizza snacks and coffee at my favorite place Mirabelle. I was wearing an outfit from Armoire Officielle with the perfect baby blue sweatshirt and a pair of deep dark blue boxy wool pants. Kjetil, designer behind Armoire never use black, always shades of navy or dark blue. I think the pants work great with sneakers like Stan Smith, but i can't wait to wear them with my new heels from Gardenia (these in black).

Wearing:

Sweatshirt: Armoire Officielle

Pants: Armoire Officielle

Sneakers: Stan Smith by Raf Simons for Adidas


add comment

Monday kicks #1 ADIDAS x HYKE

26/10/2015

Velkommen til MONDAY KICKS et nyt tiltag som jeg vil forsøge mig med. I mit arbejde hos Rezet Sneaker Store er jeg hver dag omringet af de sejeste og mest fristende sneakers, så hvorfor ikke dele dem med jer? Jeg vil hver mandag poste en sneaker fra vores shop - enten en ny en, en særligt sej en eller for eksempel en jeg ikke kan få ud hovedet. 

Første MONDAY KICKS er fra ADIDAS' samarbejde med Japanske HYKE, som jeg har det pænt vildt over. Jeg har selv et par ting fra tøjkollektionen, som er så seje - fx den slangeprintede sweatshirt. På sko delen har de taget Stan Smiths forganger Haillet frem igen og skabt en hvid version, samt denne slange printede. Haillet var en fransk tennis spiller som havde sin storheds tid i 50'erne og altså oprindeligt lagde navn til en af de mest kendte sneakers, som nu går under navnet Stan Smith, efter Haillet trak sig tilbage fra tennis verdenen. HYKEs version har ingen hælkap og et minimum af detaljer, hvilket afspejler det Japanse mærkes renhed som også går igen i resten af kollektionen. 

ADIDAS X HYKE Haillet sneaker

Shop ADIDAS X HYKE sneakers her.

Jeg vil bruge denne sneaker med sorte herrebukser, en oversized strik og et par kæmpe solbriller - solen kan jo godt være skarp her i efteråret.

Welcome to MONDAY KICKS a new weekly edit with my favorite sneakers. Through my work in Rezet Sneaker Store i'm surrounded by awesome sneakers on a daily basis - so why not share the news and the goodies? I will each monday select a pair of kicks that i will post - be it new arrivals, oldies but goodies or simply just a pair that are too good. 

First up is this pair of kicks from ADIDAS' collab with the japaneese brand HYKE. A collab i'm pretty excited about. I've all ready got my hands on some of the apparel, but the shoes are really good as well. HYKE have taken Haillet the predecessor of the most popular sneaker last year - Stan Smith and tweaked it with a version in all white and this snake printed version. Haillet was a french tennis player from the 50'ies who initially was the name behind the ever so classic white tennis shoe. After the retired from tennis, the shoe got a new name, and is now known as Stan the man (Stan Smith).  I like how the silhouette is completely clean with no heel cap and a minimum of details - it reflects HYKE's japaneese design easthetics.

ADIDAS X HYKE Haillet sneaker

Shop ADIDAS x HYKE here.

I would wear these with black dress pants, a chunky knit, a flashy clutch and a pair of huge sunglasses - the fall sun can be sharp!

Affiliate links

add comment

Fashion Week Throwback

26/10/2015

Jeg faldt over det her outfit fra modeugen i København som jeg helt har glemt at poste. Det var onsdag aften på vej til Han Kjøbenhavn show i Carlsbergbyen. Mig og Caro fandt et eksotisk hjørne om man så må sige, mellem alt byggeriet. 

I totally forgot to post this outfit from Copenhagen Fashion Week that i just found. It's was wednesday everning on my way to Han Kjøbenhavn show in the old Brewery district. Me and Caro found an exotic corner between all the construction work going on. 

Wearing:

Vest: Topshop (available at Topshop Østergade)

Top: Mads Nørgaard

Pants: Topshop (available at Topshop Østergade)

Sneakers: New Balance 576 from Rezet Store

Sunglasses: Ray Ban Meteor

Affiliate links

add comment

#blivset

26/10/2015

Jeg er så glad for at kunne være med til at udbrede budskabet om denne kampagne fra Børneulykkesfonden, der sammen med Codan har fået Soulland og KBH kendis rapper Kesi til at designe en kollektion med udgangspunkt i alle børns yndlings materiale - refleks. Mega praktisk, relevant og sejt! Jeg sportede huen i fredags da jeg var på Louisiana i total mørke og matchede ved et tilfælde oven i købet min New Balance sko. 

Se kollektionen her, shop huen her og husk #blivset

Indlægget er udgivet i samarbejde med BUF 

add comment

comments

221015

25/10/2015

Er blevet helt 90'er glad for denne her denim jakke - den minder mig om denim på denim sæt, men på en mere sofistikeret måde end da jeg var 12 år. Synes den fungerer ret fint til pæne suitbukser og en af mine favorit longsleeves fra Proenza Schouler. Bliver seriøst aldrig træt af deres print. 

I'm really into thos 90'ies denim jacket that reminds my of something i wore when i was 12 years old - i think i styled a little better this time around. I like to use it with dresspants and my fave Proenza tee - i need more of these.

Wearing:

Jacket: Diesel

Top: Proenza Schouler (similar here)

Pants: Munthe

Sneakers: Adidas Temper Run from Rezet Store

Bag: Truss NYC

Necklaces: Trine Tuxen

Affiliate links

add comment

Kaktus KBH in Nørgaard på Strøget

25/10/2015

Kender i Kaktus København? Den fineste lille Kaktus butik på Jægersborggade der kun sælger fashionable stikkende planter i potter? Jeg har været forbi den et par gange og beundret de virkelig seje store kaktusser, der ligner noget fra en tegnefilm. I sidste uge fyldte Kaktus København, Nørgaard på Strøget med et kæmpe udvalg af kaktusser som du nu kan købe. Jeg var forbi i torsdags og købte mig en lille fin femfinger kaktus (jeg aner ikke om den hedder det, men den har fem dutter). Den er kommet på plads i min lille samling af planter jeg ikke har dræmt endnu og jeg er svært tilfreds med mit køb.

Tjek Kaktus Kbh ud på Jægersborggade 35 og på instagram @kaktus_kbh og tag også lige forbi Nørgaard på Strøget og se den fine udstilling.

Nørgaard på Strøget, an iconic store in Copenhagen, just filled up their shop with pointy plants from the cool Kaktus København, who normally resides in Nørrebro. I stopped by earlier this week and bought myself a small cute five finger cactus (i don't know if it's even called that?) for my collection at home. I'm pretty excited about it. 

Check out Kaktus København on Jægersborggade 35, on instagram @kaktus_kbh and remember to stop by Nørgaard på Strøget for a midtown cactus fix. 

add comment

231015

24/10/2015

Mit fredagslook, som lige så godt kunne være fra i dag. Sættet fra Label No. 2 er stadig en favorit og var perfekt til en rimeligt afslappet fredag med et par møder, Bikram Yoga og en tur på Louisiana. Hvis i følger med på instagram og snapchat har i nok set at jeg er i gang med en 10 dages Bikram Yoga challenge med Cecilie hos Bikram Yoga Copenhagen. Jeg skriver lidt mere om det når vi er færdige på torsdag. I dag er dag 5, og halvvejs føles virkeligt godt!

Nu er jeg på vej til dagens Bikram klasse og så direkte til pizza og bajer med mine veninder - der skal jo være lidt balance. 

My chilled friday outfit. I only had a few meetings a Bikram class and a night trip to Louisiana so i decided on a casual friday. I'm currently halfway through my 10 day Bikram Challenge with Cecilie in Bikram Yoga Copenhagen. So far so good.

I'm on my way to todays class and then straight to meet up with my girls for beer and pizzas - you gotta have some balance right?

Wearing: 

Sweatshirt: Label No. 2

Pants: Label No. 2

Sneakers: New Balance 990

add comment

Truss x Opening Ceremony

21/10/2015

Truss NYC som jeg har vist titusinde gange før - fordi de har lavet min yndlingstaske, har endelig lanceret deres sygt pæne mini kollektion med Opening Ceremony. Designet består i en sort (luksus) udgave af den klassiske Truss tote med en lang læderrem til skulderen og små nitter i bunden. Tote'en kommer i to størrelser og kan shoppes her

Truss NYC, the brand behind my fave tote that i've been showing off a million times, finally launched their mini collection together with Opening Ceremony. The design is a clean black version of the classic tote with a leather strap and mini studs. The collab can be found and purchased here

Photo: Romain Duquesne

add comment

Fenty x Stance

20/10/2015

Rihannas samarbejde med det all american sokke brand Stance er lige landet i Rezet Store og jeg kan ikke få hænderne ned. Forleden dag tog jeg de her billeder med Rezets fotograf Philip og tænkte jeg lige ville dele dem her. Min favorit er den pink Punk N Patch og toe sokken med Pedi Cure. Hvor optur er de ikke lige? Og det er ikke så underligt at have toe sokken på, som det ser ud - fx er det genialt til flip flops ;)

I'm in love witht he Fenty collection for Stance Socks that just arrived in Rezet Store. So many good styles that will for sure bang up my sock collection. Get your Rihanna worthy socks today!

Find hele udvalget af Rihannas kollektion for Stance Socks her.

add comment

191015: Aarhus

19/10/2015

Dagens kontor har været Great Coffee i Aarhus' Latiner kvarter. Jeg har aldrig drukket så meget god kaffe på en dag og kan varmt anbefale den fine kaffebiks i baggården. Klart et sted jeg skal besøge igen.

Today my office has been Great Coffee in Aarhus. Such a cozy place with really really great coffee. It's definately not the last time i visit. 

Wearing:

Coat: Ganni

Top: &Other Stories

Jeans: Weekday (similar)

Sneakers: Adidas at Rezet Store

Affiliate links

SHOP THE LOOK HERE 

add comment

Mads Nørgaard x Saysky

19/10/2015

Mads Nørgaard har for nyligt lanceret et samarbejde med kult trænings brandet, Saysky. En lille kollektion af trænings og løbetøj der forener Sayskys sports 'knowhow' og Nørgaards umiskendelige striber (og prikker). Jeg testede tights og jakke i til min weekendtræning og de er så godkendt! Løbetightsne er de blødeste i hele verden og sidder så godt. Glæder mig til at flashe prikker på mine ugentlige løbeture fra nu af. 

This weekend i tested my new gear from the Mads Nørgaard collab with cult running brand Saysky. The collection is made with Saysky's know how and Mads Nørgaards distinct stripes (and dots). The tights are really comfy and super soft. I can't wait to show off these dots on my weekly runs.

SHOP MADS NØRGAARD X SAYSKY HERE.

add comment

comments

Sunday walk

18/10/2015

Hele min weekend har været fyldt med familie og chill, lange ture, dyrespil og nogen der så fodbold i fjerneren. Ret hyggeligt efterår, når det nu skal være. Som jeg har nævnt før så er det virkelig bare vinterjakke sæson, sådan for alvor. Jeg pisse fryser i hvert fald. En af de jakker der kommer til at redde min vinter er Stine Goyas Juliette dunjakke. Da jeg kom tilbage på kontoret efter først New York og så London, stod der en kæmpe lyserød pakke med et 'Tillykke med bogen' kort og denne her dunven i. 

Weekend chill in this awesome down jacket that will keep me warm all winter. When i got back from my trip to New York and London, a huge pink package from Stine Goya was waiting for me at the office with a 'Congrats on the book' card and this bad boy in it. 

Stine Goya Juliette Jacket 

Photo: Line Westerboe

add comment

Sunday tip: Follow @smartthebook

18/10/2015

Husk at i kan følge med i SMART (altså bogens) where abouts på instagram @SMARTTHEBOOK

Vi opdaterer ofte med nye forhandlere, pæne ting og sager fra vores SMART verden.

Ha' en dejlig søndag.

KØB SMART HER

Video & editing: Victor Toftsø

add comment

161015: Equality Beliver

17/10/2015

Lige siden jeg så Sidsel i denne her sweatshirt fra Weekday har jeg været helt oppe at køre over den. Den perfekte boxy facon, pæn grå jersey og en holdning jeg kan stå inde for. I torsdags fandt jeg den i Weekdays herreafdeling #missionaccomplished 

Forresten så har jeg endelig fået fingrerne i bloggerskoen #1, New Balance 990 som Naked lige har fået hjem. De er lidt dyre men så nice og pæne og virkelig gode at have på

Jeg synes mine uger forsvinder som dug for solen, så jeg nyder virkelig nogle stille weekender og ser helt frem til Ikea ture og familietid.

God weekend!

I finally found this awesome sweatshirt from Weekday that i've been eyeing on Sidsel. It's from Weekday and just hit stores. I love the boxy fit, the perfect grey melange jersey and the cool statement. Now it's mine! Oh and i finally bought the #1 bloggershoe the New Balance 990 that Naked just got in store. So awesome and fits so well, though they are a little pricey.

I feel like the days dissapear so fast so i try to enjoy some cozy weekends and actually look forward to trips to Ikea and family chill.

Have a great weekend!

Wearing:

Sneakers: New Balance 990

Sweatshirt: Weekday

Jeans: Mih jeans

Necklaces: Trine Tuxen

Bracelet: X Jewellery

Ring: Hvisk

Affiliate links

add comment

Mads Nørgaard free shipping this weekend

16/10/2015

Weekend hilsen fra Mads Nørgaard med gratis levering til og med søndag. Mine favoritter fra den nye kollektion som lige er landet er den sorte rullekrave, den geniale strikkjole med hvide detaljer på ærmerne, den grå strik som virkelig skal flytte ind snart! og så en Nørgaard klassiker, de punk seje sorte lak bukser samt den fine off shoulder strik i navy.

Der er også en hel del pæne ting til herrerne, hvis nu man er på udkig efter det.

Mads Nørgaard offers free shipping all weekend so get shopping! Here's my faves.

SHOP MADS NØRGAARD HERE

add comment

151015

16/10/2015

En af mine yndlingskombinationer er jeans + t-shirt + sneakers. For ikke altid at ligne en dreng er mit trick at tilføje en blazerjakke, vælge et par af de seje sneakers fra gangen og bruge en langærmet tee, til fordel fra en kortærmet. Denne her fra Proenza Schouler er virkelig en af mine favoritter og siden de bliver ved med at lave dem i nye flotte farver og mønstre, fortsætter jeg med at spare sammen og købe dem. 

My favorite outfit combination must be jeans + tee + sneaks. To make it a little more interesting i add a blazer and try to pick out the nicer sneaks from my collection. I also love to use a longsleeve tee like this one from Proenza Schouler. They make them in the best colors and prints, so i have to keep saving my money so i can buy them.

Wearing:

Blazer: InWear

Tee: Proenza Schouler

Jeans: Mih Jeans

Sneakers: Nike Air Max 95 at Rezet Store

Necklace: Trine Tuxen

Affiliate links

add comment

Shooting

15/10/2015

Hele dagen i går var jeg på skydning for at tage billeder til at nyt projekt - da det først kommer ud til foråret holder jegd et hemmeligt lidt endnu. Jeg skulle ikke selv være foran kameraet, men det skulle nogle af de sejeste damer jeg har i mit liv til gengæld. Det var en virkelig lang, men ret optur dag, hvor jeg som bonus fik lov at se en helt masse veninder og seje damer. Glæder mig til at fortælle mere om projektet og vise jer resultatet. 

Yesterday i spent all day in the studio working on a very exciting project that i will launch this spring. I didn't pose for the camera this time around, instead i had picked out the coolest girls i know to do it. I can't wait to show you the result!

add comment

comments

Oh My Brows

15/10/2015

Øjenbryn er en af de få ting jeg kan hidse mig op over, når det gælder skønhed. Strukturen, farverne, tykkelsen, formen. De kan ændre så meget. Jeg samler på øjenbrynsprodukter og elsker at tilføje nye favoritter til samlingen. Ærgerligt jeg kun har to bryn at preppe ad gangen... Min begejstring for bryn og dertilhørende produkter, kombineret med min indtagende betagelse af det amerikanske beauty brand Glossier er lig med total ekstase over Glossiers nyeste produkt - Boy Brow. Ikke et nyt eller banebrydende produkt, men en god basic bryngel med eller uden farve, der sætte dem så de holder. Jeg må få et stk. ekspederet til Europa asap. 

Boy Brow koster 16$ og kan bestilles online fra 19. Oktober, men desværre kun til USA.

Eye brows are one of the few beauty obsessions i have - i'm really not good at beauty stuff. But with brows, it's a whole other story. The shape, the color, the texture, it can change everything. I like to test new products and add faves to my ever growing collection of brow products. Too bad i can only prep the two brows i have... Anyways, my love for brows, combined with the utmost fascination and addiction to the Glossier brand equals total excitement about their latest product Boy Brow. The simple basic brow product everyone needs. The Boy Brow preps and colors your brows so they stay nice and sharp. I totally need one of these bad boys shipped to europe asap.

Boy Brow is $16 and can be ordered online from October 19th.

add comment

131015: Tartan that

13/10/2015

Skotstern er et af mine yndlings mønstre, det er klassisk og traditionelt, men har også referencer til Rock og Punk. Ganni har brugt skotstern på en hel serie i efterårskollektionen og jeg elsker at kunne matche den boxy frakke med uldtasken. Matchy tirsdag!

Love the tartan print. So classic but still references to the rock and punk culture. Ganni used this print a lot this season and i like to match up the boxy coat with the tiny wool bag. Matchy tursday!

Wearing:

Jacket: Ganni

Bag: Ganni

Pants: InWear

Affiliate links

add comment

White on White by Jayne Min

13/10/2015

En af mine yndlings bloggere, Jayne Min fra STOP IT RIGHT NOW har slået pjalterne sammen med &Other Stories og stylet en kampagne der lander i butikkerne på torsdag d. 15. Oktober. Min's LA cool blandet med søde små hunde og kaktusser er genialt og en af grundende til at hendes stil bliver ved med at inspirere. 

This collab between one of my fave bloggers Jayne Min from STOP IT RIGHT NOW and &Other Stories is brilliant. LA cool, cute dogs and lots of greens is just what makes Min so cool and inspirering. The collection featured in the story will be in stores on thursday october 15th.

add comment

Bevi Bevi

11/10/2015

I går aftes tog vi en føljeton på Sidsels fødselsdag og spiste middag på Bevi Bevi på Vesterbro. Konceptet er enkelt med 6-8 retter fra 200 kr. Vi fik Ansjoser, røget laks, burrata, tatar, kødboller, vitello og panna cotta - det hele var sindsygt lækkert. Vi fik en flaske rosé til og toppede op med et par Campari soda og Paolo Limonata. Stedet er småt og hyggeligt så bestil bord i god tid.

Last night we continued the birthday celebration with Sidsel and had dinner at Bevi Bevi in Vesterbro. They have such a cozy space and a simple concept with 6-8 courses for around 200 dkk. We got anchovies, salmon, burrata, tatare, meat balls, vitello and panna cotta. The menu changes from day to day. Vi had a bottle of rosé and topped it off with some campari sodas and Paolo Limonata. Such a nice place that i can highly recommend - it's very small and crowded so make a reservation in advance.

Bevi Bevi Oehlenschlægersgade 53, Copenhagen.

add comment

101015: Saturday outfit

11/10/2015

I går var jeg pænt ramt efter Sidsels fantastiske fødselsdagsfest i fredags, der startede med kæmpe Aperol Spritz, førte til Limbo konkurrence (undertegnede vandt, sa'fø'li') og sluttede Diplo på Søpavillionen. Heldigvis var vejret dejligt og jeg brugte næsten hele min lørdag på at gå tur på Vesterbro, drikke kaffe og spise frokost på Dyrehaven. 

My outfit from yesterday where i was coping with Sidsels awesome birthday party on friday that took us from giant Aperol Spritz' to limbo and ended up watching Diplo perform. I spent my saturday chilling in Vesterbro having coffee, walking around and having lunch at Dyrehaven.

Wearing:

Jacket: Ganni

Pants: Topshop

Socks: Custommade

Sneakers: Adidas Temper Run from Rezet Store

Sunglasses: A. J. Morgan at Adélie

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

#smartthebook launch party

10/10/2015

Endelig kan jeg dele denne her lille film med jer, fra min og Sidsels verdens bedste bogreception i forrige uge. Royal sørgede for uanede mængder af kolde Royal Økologisk øl, La Glace sørgede for vores yndlings Sportlagkage og Photobooth CPH havde lavet den vildeste photobooth i SMART tema så vores gæster kunne forevige aftenen i en lille stribe billeder. Vi havde fyret den af med SMART postkort, SMART balloner, SMART stickers og vores bedste SMART venner. Tak til alle der kom forbi og alle jer der har købt bogen og støttet op på instagram, blogs og facebook. I er de bedste!

Hvis i ikke har købt bogen endnu (hvilket i selvfølgelig har! Ik?) så køb den her og del endelig jeres SMART moment med #smartthebook på instagram, så vi kan se med. 

Photo: Victor Toftsø

Editing: Frankie Junior Manata

Tak til Royal, La Glace, Photobooth CPH, People's Press, Baum und Pferdgarten & Bruuns Bazaar. 

add comment

HVISK give away part 3

08/10/2015

Så er jeg klar med sidste og 3. ledetråd i min give away med HVISK. I kan nemlig vinde et af mine yndlings smykker fra deres kollektion, et smykke jeg selv har og faktisk nærmest går med hver dag.

MEN jeg siger det ikke endnu - i skal nemlig stadig gætte det. D. 10. Oktober vil jeg afsløre hvad præmien er og hvem der er vinderen - og nu er vi nået til ledetråd nummer 3 (se den første her og anden her).

Jeg LOVER jer, det er en optur præmie!

I kan deltage ved alle tre ledetråde ved at linke til det smykke i gætter på jeg udlodder.

I kan kigge på hele kollektionen fra Hvisk lige her.

Skriv en kommentar med et link til det smykke fra Hvisk som i gætter på jeg udlodder og hold øje med næste ledetråd! I kan deltage på alle tre ledetråde.

Tredje ledetråd: 

THERE IS TWO...

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Hvisk og indeholder affiliate links.

add comment

comments

071015: School day

07/10/2015

Min dag er blevet brugt på feltarbejde og forelæsning på ITU. Er svært tilfreds med at have en dag i ugen hvor jeg 'stikker' af til studieboblen. Jeg har endelig fået mulighed for at vise de her fine mørkeblå velour støvler som seje Trine har lavet for Bianco. De har pyntet på min skohylde og bliver perfekte til efteråret. 

My look from today, that i spent in my weekly study bubble at ITU. Perfect mid-week break from work. I finally got to wear the awesome boots that Trine did in collaboration for Bianco. They have been very decorative but i know they will be so good for fall looks. 

Wearing:

Jacket: BZR

Neclaces: Trine Tuxen

Jeans: MIH

Boots: Bianco x Trines Wardrobe

Bag: Truss NYC

Affiliate links

add comment

Go Play

07/10/2015

Som en del af mit samarbejde med Telia, er jeg som bekendt sat på den opgave at teste en hel masse af de features der følger med deres abbonnementer. I denne måned er det Spotify, men hvis ret skal være ret så er det faktisk en app jeg har brugt de sidste par år, rigtig meget. Jeg hører musik når jeg gør rent, rydder op, cykler i skole, på arbejde, arbejder, træner, løber, lufter min hund, går tur og når jeg er til fest - og for det meste er det igennem Spotify. Jeg laver ofte spillelister til mine cykelture, fordi mandag morgen skal det altså være optur at cykle på arbejde, når jeg træner så kan jeg bruge Spotifys workout lister hvor du kan vælge forskellige tempi, så det passer din træning. Faktisk noget der har forbedret mit løb væsenligt. Når jeg løber til musik i det tempi jeg skal holde er det langt lettere enten at speede op eller ned når der er en fast rytme. Mine yndlingslister er faktisk alle dem der er lavet til fødselsdage, nytårsaftener og andre anledninger, hvor forskellige har bidraget og liiige sat deres yndlings sang på. Der er for det meste en stor andel af 90'er og 00'er hits, hip hop og rigtig meget pop. Blandt favoritterne er Regulate, Ignition, Me & U og selvfølgelig alle Destiny's Child sange. Ever. Men så bliver festen i hvert fald også god.

Hvad lytter i til? 

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Telia.

Læs mine andre anbefalinger af Telias Apps her og her.

add comment

The Fall List

07/10/2015

Ny sæson - nye ønsker. Jeg synes virkelig der er mange flotte og fristende nyheder i alle butikker. Det er som om at de fleste mærker er stærkest på deres efterår og vinter kollektioner, eller er det bare fordi det for det meste er det mest vejrpassende til DK? Min efterårs ønskeliste står på pæne strik, helst denne fra det danske mærke Clouds (som jeg også skrev om her). De perfekte sorte jeans med lidt vidde (mine skinny favoritter er Diesels Skinzee model). En pilotjakke, har øjne på denne fra Gant Rugger som er helt perfekt fordi den ikke er i læder, men i en bomulds og nylon blanding. Støvler - de her fra Stine Goya er jo drømmen, og ville helt sikkert være festlige på en grå mandagmorgen. Sidst men ikke mindt så skal jeg have en af taskerne fra Truss NYC samarbejde med Opening Ceremony. Jeg elsker den lille version med skulderrem, der er perfekt til mit liv på cykel og lidt mere efterårsvenlig end min nuværende, som jeg dog knuselsker. 

My wish list for fall! More black jeans, knit sweaters, a perfect pilot jacket, some glitter boots and a fall replacement for my beloved Truss NYC bag.

MAVI jeans, Clouds knit, Gant Rugger jacket, Truss NYC bag, Stine Goya boots & Asos sunglasses.

Affiliate links

add comment

New gold

06/10/2015

Endnu en dokumentation af min weekend iført verdens bedste sæt fra Label no. 2 og mine nyeste guldtilføjelser fra Trine Tuxen. Venindehalskæden med månesten som jeg deler med Sidsel, et fint symbol på vores venskab og ikke mindst vores bog (køb den her), samt det lille stjernetegn. Selvom jeg altid går med ret enkle smykker, og gerne de samme hver dag, så sætter jeg virkelig pris på dem. Og de her, mine nye venner, dem bliver jeg glad for. 

Shop et udvalg af Trine Tuxen smykker hos Adélie.

Another proof of my comfy weekend outfit from Label no. 2, i seriously wore it 4 days straight. Shamelessly. Anywho, i wanted to show you my newest addition - these two awesome necklaces from Trine Tuxen. The long one is a friendship necklace with a moon stone that i share with Sidsel as symbol of our friendship and our book (buy it here). I prefer simple and basic jewelry that i can wear everyday, and i know that these additions will be favorites!

Buy a selection of Trine Tuxen Jewelry at Adélie.

Wearing:

Top: Label No. 2

Pants: Label No. 2

Affiliate links

Photo by Line Westerboe

add comment

comments

050915: the coat show

06/10/2015

Denne uge har budt på vinterjakke præmiere. Goddaw efterår! Kan finde en meget lille glæde ved igen at kunne bruge den kæmpe samling af overtøj jeg har, men jeg savner altså sommer og bare ben. Gør i ikke? Jeg elsker til gengæld &Other Stories' version af en klassisk Duffle Coat med en boxy facon og helt clean spænder. Den er lavet i tyk uld og er perfekt til den mellem kolde vejr lige nu, og så elsker jeg referencerne til den klassiske og traditionelle jakke. 

I feel somewhat happy to be able to wear my coats and jackets again, but i still miss summer and tanned legs... This coat is like the moderne version of the traditional Duffle Coat, but &Other Stories made it boxier and clean with simple buckles. I love the twist and it's perfect for the 'in between' season weather.

Wearing:

Coat: &Other Stories

Sneakers: Puma x SWASH

Sunglasses: Dior (similar here)

Affiliate links

add comment

HVISK give away pt 2

06/10/2015

Så er jeg klar med næste ledetråd i min mega mcawesome give away med HVISK. I kan nemlig vinde et af mine yndlings smykker fra deres kollektion, et smykke jeg selv har og faktisk nærmest går med hver dag.

MEN jeg siger det ikke endnu - i skal nemlig gætte det. Over de næste 10 dage vil jeg komme med 3 ledetråde og d. 10. Oktober vil jeg afsløre hvad præmien er og hvem der er vinderen - og nu er vi nået til ledetråd nummer 2 (se den første her).

Jeg LOVER jer, det er en optur præmie!

I kan deltage ved alle tre ledetråde ved at linke til det smykke i gætter på jeg udlodder.

I kan kigge på hele kollektionen fra Hvisk lige her.

Skriv en kommentar med et link til det smykke fra Hvisk som i gætter på jeg udlodder og hold øje med næste ledetråd! I kan deltage på alle tre ledetråde.

Anden ledetråd: 

SOMETHING BLUE...

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Hvisk og indeholder affiliate links.

add comment

comments

SMART the book in Cover magazine

06/10/2015

Cover har været så søde at lave en feature med mig og Sidsels bedste tips til København og Aarhus, i forbindelse med vores bog SMART. Der er masser af gode steder at spise, se på ting og shoppe, så skynd dig lige at få fingrene i magasinet som er på gaden nu og hvis du ikke har købt vores bog, så gør det lige ik? Den kan købes i Adélie på Guldbergsgade 20, hos Rezet Store Rådhusstræde 6 og online her. Du kan også finde den på Saxo og snart i Kyoto på Istedgade og Nørgaard på Strøget.

Husk at du kan følge SMART på instagram @smartthebook

add comment

Weekend outfit

05/10/2015

Her er mit outfit fra weekenden, både lørdag og søndag (ikke heeeele søndag, men meget af dagen) og faktisk har jeg selv samme sæt på i dag. Det er fra Kokoons lillesøster Label No. 2 og noget nær det mest optur sæt jeg nogensinde har haft. Jeg vil have det på hele tiden hverdag for evigt. 

Håber i har haft en optur weekend. Min mandag har so far været ret god og glæder mig i det hele taget til en ny uge med masser af planer. 

Husk at i kan vinde noget mega fest fra HVISK, i skal bare lige gætte hvad det er ;)

SE MERE HER

My weekend outfit - the most comfy and awesome outfit from Label No. 2. Never taking it off! My monday is turning out pretty good and i'm actually excited for this week.

Wearing:

Pants: Label No. 2

Top: Label No. 2

Sunglasses: Dior (similar here)

Sneakers: Nike Air Force 1 at Rezet Store

Affiliate links

SHOP THE LOOK HERE

add comment

Sunday set up

04/10/2015

Gid det her var mit søndagssæt - prikker, kaffe, donuts og en lyserød bog! Den er ikke meget gal, for jeg har en mega optur søndag planlagt med masser af afslapning og hæng med venner og familie. Den klassiske Adidas jakke Firebird har fået en polkadot opdatering og er lige landet i Rezet Store. Det er altså svært fristende at arbejde i den butik. SMART bogen er også lige kommet i butikken, så i har al grund til at tjekke webshoppen ud på denne her søndag!

The perfect look for sunday!

Adidas Polka dot track top (only available in store) & SMART book.

add comment

HVISK give away part 1

01/10/2015

Jeg har glædet mig til at dele denne give away med jer! I har nok bemærket at jeg har samarbejdet en del med smykke brandet Hvisk? Selvfølgelig fordi jeg virkelig godt kan lide deres smykker, men der er også en anden grund, som jeg afslører snart (uhhh!!!). Nu vil jeg dog først og fremmest forkæle jer med denne give away i samarbejde med Hvisk. I kan vinde et af mine yndlings smykker fra deres kollektion, det er et smykke jeg selv har og faktisk nærmest går med hver dag.

MEN jeg siger det ikke endnu - i skal nemlig gætte det. Over de næste 10 dage vil jeg komme med 3 ledetråde og d. 10. Oktober vil jeg afsløre hvad præmien er og hvem der er vinderen. Men jeg LOVER jer, det er en optur præmie! I kan deltage ved alle tre ledetråde ved at linke til det smykke i gætter på jeg udlodder.

I kan kigge på hele kollektionen fra Hvisk lige her.

Skriv en kommentar med et link til det smykke fra Hvisk som i gætter på jeg udlodder og hold øje med næste ledetråd! I kan deltage på alle tre ledetråde.

Første ledetråd: 

SOMETHING GOLDEN...


Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Hvisk og indeholder affiliate links.

add comment

comments

210915: Rainy LDN

30/09/2015

Har åbenbart masser af outfits på lager - her fra London lige efter Burberry showet som blev holdt i smukke Covent Garden, hvor jeg havde min yndlings kjole på fra Gant Rugger og holder godt fast på min gule pelsede ven, imens jeg sms'er... Selvfølgelig.

I still have plenty of outfit pictures in stock. This one is from the Burberry show in pretty Covent Garden, wearing this new fave dress from Gant Rugger and clutching my furry friend - and of course texting. What else.

Photo: Victor Jones

Wearing

Jacket: H&M (similar here)

Dress: Gant Rugger

Bag: Mads Nørgaard

Sneaker: Nike Huarache Light

Affiliate links

Shop Nike Huarache here

add comment

150915: Diesel

30/09/2015

Havde lige gemt et par outfits fra New York - her fra Diesel Black Gold showet som blev holdt på Wall Street. Jeg kunne ikke overskue at bevæge mig ned i en mørk og fugtig subway og trafikken var for slem til at tage en taxa - så det blev en cykel! The Jane, hotellet hvor jeg boede, havde cykler til fri afbenyttelse - helt perfekt. Det var første gang jeg cyklede i byen, men det var virkelig nice, så bestemt ikke sidste gang. Jeg mødtes med Frede og Mads Emil til showet, det er meget hyggeligt med et lille dansker hold! 

Wearing

T-shirt: Diesel

Pants: Weekday

Sneakers: Raf Simons for Adidas (similar here)

Bag: Truss NYC

Sunglasses: Dior (similar here)

Affiliate links

Photo: Victor Jones

add comment

Back in the game

28/09/2015

Så er jeg får alvor tilbage på pinden efter snart 2 uger med rejser, modeuger og boglancering. Hele min weekend gik med Finders Keepers hvor jeg solgte ud af garderoben (og spiste uhensigtsmæssigt mange snacks fra Finders Eaters) og fest og natmad på Durumbar.

Nu glæder jeg mig til at være tilbage til en mere hverdagsagtig hverdag med masser af blogarbejde, bogarbejde og Rezet arbejde (- psst Aarhus læsere læs lige med her) og så skal jeg begynde at træne igen, men med et nyt program, som jeg snart fortæller mere om!

Billederne her er fra New York hvor Victor bare var verdens bedste fotoven. Vi chillede med en iskaffe på en af ugens varmeste dage. Åhh ved ik om jeg helt kan overskue vinteren!

Wearing

Dress: Tommy Hilfiger (similar here)

Shoes: 2nd day

Socks: Custommade (similar here)

Bag: Truss NYC

Sunglasses: Dior (similar here)

Affiliate links

Photo: Victor Jones

add comment

comments

Finders Keepers - Your weekend plans

25/09/2015

Mine weekend planer står på Finders Keepers i Tap1 som jeg er sikker på bliver fedt som altid! Jeg har en bod med Sidsel og vi har så meget godt! Denne gang har Finders Keepers teamet op med Kødbyens Mad og Marked så der er rig mulighed for at snacke den mens man shopper.

Håber på at se jer!

Finders Keepers TAP1

Lørdag & Søndag 11-17

Se mere her

add comment

comments

Small talk with Garrett Leight

25/09/2015

Just when i got back from London i attended Poul Stigs event at their shop in central Copenhagen. They celebrated the cult eyewear designer Garrett Leight with beers, hotdogs and the new collection. I was lucky to meet Garrett back in january when i was with Poul Stig at the Opti Munich eyewear fair in Munich. On wednesday we had time to have a proper talk about internet, inspiration and how to look cool in glasses:

F: How do you design something that people have to wear everyday and in many different situations?

G: We focus on good styles with the right measurements and a good fit, and then we go from there. The fit is so important. We have many classics that we evolve into different looks. But Garrett Leight glasses is not neccessarily for everyone, but everyone can wear them if they want to. 

F: How do you find inspiration and how do you apply it to your design?

The internet. I look at pinterest and old pictures of artists and musicians. We take inspiration from vintage eyewear that we buy on ebay, and then we see how the frames are constructed and if it could go well with our design. The internet is just great for inspiration. You can find everything.

F: How much do you love the internet?

G: I think only 1... Instagram is getting too much and too perfect. Give me something that's off and a bit odd. Everything is so polished.

F: Even doing these low key 'i don't care' instagrams, that's a thing, that people do..?

G: True. It's hard to be real on instagram. But besides instagram the internet is pretty great. Maybe i'll change it to 12.

F: Why do Asian guys look so cool in glasses?

G: I don't know, but they do look really cool.

F: What is the trick to avoid fogged glasses when you walk into a restaurant?

G: Live in LA, it never happens here.

XX Frede

add comment

SMART

25/09/2015

Endelig! Jeg har set frem til denne her dag siden februar, og det tror jeg egentlig også min medforfatter Sidsel har. Det var nemlig helt tilbage i vinter at vi begyndte at arbejde på den bog der udkommer i dag - SMART. Jeg har skrevet lidt om den her.

I dag kommer SMART altså på hylderne i boghandlere landet over, men i kan også finde den online på Saxo og andre lignende webshops. I løbet af de næste par uger vil den også være på hylderne hos nogle af vores yndlingsbutikker i København og resten af landet, blandet andre Kyoto, Nørgaard på Strøget og Rezet Store. 

Det spørgsmål jeg har svaret allermest på det sidste stykke tid er; Hvad handler den bog om? 

SMART er en personlig stilguide som handler om hvad du skal fylde din garderobe med, hvad du skal shoppe (og ikke shoppe), hjælp til at overleve tøjkriser så vel som tømmermandskriser og endeligt hvem der inspirerer os. SMART er en blanding af personlige historier, konkrete guides og uddrag af samtaler og beskeder mellem mig og Sidsel, fra det sidste år.

Hvis du er i tvivl, så køb den!

#smartthebook

KØB SMART HER

add comment

comments

200915

24/09/2015

Hvor nice er denne her top fra Marimekko lige? Jeg elsker når et brand bliver ved med at overraske og det synes jeg Marimekko gør. Jeg havde egentlig pakket denne her top til modeuge i New York, men det var ALT for varmt - heldigvis var den perfekt til Londons vejr og temperatur. Min bedste accessorie i London var selvfølgelig SMART bogen som Sidsel og jeg skal fejre i eftermiddag, da den udkommer i morgen. Det skal jeg selvfølgelig nok skrive MEGET mere om, så hold øje med bloggen i morgen og snapchat: fredesblogsnap og instagram @fredesblog i dag! 

Nu må jeg hellere komme i gang med de tusinde ting jeg skal nå inden vores boglancering i aften!

XX Frede

Top: Marimekko

Jeans: Won Hundred (similar)

Shoes: Acne Studios

Clutch: Saint Laurent (similar)

Sunglasses: Dior (similar)

Book: SMART

Foto: Victor Jones

Affiliate links

add comment

comments

&Other Stories news: new shop & Ada Kokosar

20/09/2015

Det er sjældent at Århusianske modenyheder finder vej til min blog, men nu har en af de fineste butikker, &Other Stories, lige åbnet butik i det jydske. Jeg var i New York da hele eventet og åbningen fandt sted, men at dømme udfra billederne ser den så fantastisk ud. Den ligger i Apotekergården og er ligesom butikken i KBH fyldt med Stories kollektionerne (og der er mange!) samt et udvalg af accessories, sneakers og skønhedsprodukter. En anden ting er Stories nyeste collab med Ada Kokosar, som jeg har glædet mig til at dele med jer! Kollektionen består af de fineste kåber og sæt i douchede farver i materialer som tyk silke og canvas og pels. Min favorit er patchwork kimonoen og den sorte kjole/jakke. Kollektionen er i butikkerne nu og kan findes online her.  

Besøg &Other Stories i Århus på Klostertorvet 3.

Two great news from &Other Stories - the new beautiful store in Århus and their collab with amazing Ada Kokosar. New stuff for my wishlist! Find the collection online here.

add comment

190915: Night out

20/09/2015

I går aftes spiste Sidsel og jeg på Hoi Polloi på Ace Hotel i East London. Allerede inden vi fik maden var vi solgt - der er en photobooth i lobbyen og indretningen er holdt helt enkelt med detaljer af pink og guld. Maden var klassisk britisk og deres drinks var fantastiske. Vi fik peanutbutter mousse til dessert, som i den grad kan anbefales. Jeg havde den mest fantastiske kjole på fra Stine Goya. Den er plisseret over det hele, men dele af den har guld tryk på, som giver den en lidt sjov, men ret fin og skulpturel form. 

Last night when me and Sidsel where on our way to dinner at Hoi Polloi at the Ace Hotel in East London. Beautiful place with awesome food and good drinks. I wore this amazing Stine Goya dress with tiny pleats all over and gold patterns that make it look really sculpturel. 

Wearing: Stine Goya dress & Nike sneakers.

add comment

comments

190915: London Fashion Week

20/09/2015

Første outfit fra London - vi startede vores lørdag ret stille og roligt med optur morgenmad på vores hotel og så et par shows. Jeg har ikke været i London i mange år, men byen er så fin og hyggelig. Vi har gået mega meget rundt fordi trafikken er så hæslig, men det har kun været fedt at se lidt af byen. Jeg gik for lak loafers (man er vel i UK) fra 2nd Day som lidt har været min redning fra høje hæle, tweed bukser og en simpel pink strik.

First look from London Fashion Week. Been walking the whole town and enjoying to be back in this city. It's so pretty! I went for a look with patent loafers to fit the brit (as you say) and a pair of tweed pants with a pink knit. Pretty simple, but good. 

Wearing: Dior sunglasses, Filippa K sweater, Weekday pants, 2nd Day loafers & Monki clutch. 

add comment

Off to LDN

18/09/2015

Nu er jeg på vej til London Fashion Week med verdens bedste Sidsel. Eller dvs. jeg skal lige på Dyrehaven og spise frokost først - mit favorit sted på Vesterbro. Jeg har pakket min seje taske fra Truss NYC, et par friske og hvide Nike's og vores bog SMART som udkommer i næste uge! Glæd jer. 

Ps. den kan forudbestilles hos Saxo.

add comment

#hviskdinner

18/09/2015

Last night was so much fun! Me and Caro hosted a cozy dinner together with the danish jewlery brand HVISK for all our fave bloggers. We had drinks, good food, music, beautiful jewelry and the best company. The location was the most amazing top floor apartment in the old habour by Nyhavn. To celebrate HVISK i have a discount code that gives you 15% off your next purchase. Use Fredesblog15 at check out.

We also packed a cute goodiebag with a (blogger) cactus, two amazing products from Maybelline - Browsatin and the classic Great Lash mascara, awesome Essie colors and treatments, a special selected jewelry from the HVISK collection and some other treats from Homamade Cocktails and Temporada Tapas.

Wearing: Gant Rugger dress, Gardenia heels & Hvisk hoops.

affiliate links

add comment

140915: last night in NYC

16/09/2015

På min sidste aften i New York, i denne omgang, mødtes jeg med nogle venner og spiste på Mission Chinese Food i Chinatown - en af mine yndlings restauranter. Min veninde Alex var så sød at snappe nogle billeder mens vi gik derned. Det var en helt perfekt sensommer aften i New York og jeg ville sådan ønske jeg skulle blive, bare lidt længere. 

Ruskinds jakken er fra Gant Rugger og var desværre kun til låns til denne tur. Fint, tænkte jeg til at starte med, jeg går alligevel ikke så meget med ruskind, og bliver det ikke lidt for Matrix agtigt med en lang frakke… NEJ, det gør det ikke og nu er jeg besat. Den jakke er fantastisk og jeg drømmer om at den kommer til at bo hos mig permanent. Sorry Gant, it’s not coming back!

On my last in the city i went out for dinner at Mission Chinese Food with some friends. It’s my fave restaurant, and it was the perfect way to end this fun trip. My friend Alex was so kind to snap some pictures as we walked through Soho and Chinatown, on what must have been the most perfect late summer night. I wished i could stay just a little longer. 

I wore this great coat by Gant Rugger that i am abselutely in love with. It’s unfortunately not mine too keep, which i thought i was okay with. convinced myself that i was never going to wear it and it would be way too Matrix… But here we go! It’s amazing and i don’t wanna give it back! Sorry Gant!

Wearing: Gant Rugger suede coat (of my dreams), Woron tank top, Frame Denim jeans & Truss NYC bag.

add comment

Garret & the Five Guys

16/09/2015

På vores ‘city walk’ i søndags, endte vi på Garret NYC, en lille hyggelig bar, med stærke og gode drinks. Baren ligger skjult på over etagen af den noget corne burger joint Five Guys, i ægte New Yorker stil. Begger steder charmer dog hinanden lidt op, og især detaljen med at man kan tage sin burger med op oven på faldt jeg for. Både burger og drinks, og kombinationen kan jeg anbefale. 

We ended our city walk on sunday by having drinks at this cute new place Garret NYC. It’s located on the top floor of a corny burger joint, Five Guys. But in true NYC fashion, they compliment each other. I took my burger upstairs to the bar, a combination i can highly recommend. The bar i great with nice interior and strong drinks.

Garret NYC

296 Bleecker Street

add comment

130915: Sunday in the city

16/09/2015

I søndags havde jeg ingen shows på programmet så jeg tog til Park Slope i Brooklyn og senere mødtes jeg med min veninde Alex og et helt hold a fotografer og instagrammere til en ‘city walk’ arrangeret af My Tiny Atlas og Social Print Studio rundt i West Village og Soho, hvor der er så mange fine gader (til stor fornøjelse for alle!). 

On sunday i just chilled in Park Slop before i met up with my friend Alex and a bunch of really nice photographers, bloggers and instagrammers for a cute city walk curated by My Tiny Atlas and Social Print Studio to explore the perfect locations in Soho and West Village. 

Wearing Tjewo tee, Frame Denim jeans, Reebok Insta Pump sneakers, Dior sunglasses & bag from Truss NYC.

Affiliate links

add comment

comments

The Jane

16/09/2015

The Jane Hotel ligger på Jane Street, helt ud til Hudson River i det smukkeste område, West Village. Det bliver ikke mere idyllisk og New Yorker agtigt, med små brown stones, masser af grønne planter, kaffe barer og hunde luftere. Ud over en helt fantastisk charmerende stil er hotellet total gennemført i den bedste skibs stil, men kahyt lignende værelser og venlige bell boys. Café Gitane som er 'hus' restauranten kender jeg fra deres anden location i Soho, og deres Avocado madder er mindst lige så gode. Jeg fik også prøvet en hel del andet fra deres morgenmenu og kan på det varmeste anbefale både vaffler og citron pressé. Hotellet tilbyder også cykler, hvilket er en virkelig nice måde at opleve byen på og komme rundt, men pas på ik!

I stayed at The Jane in New York. A cozy hotel in a maritime look, in the middle of West Village. It doesen't get more New York than this. I enjoyed my stay so much, and can highly recommend this place, everything from the cool rooms to the awesome Café Gitane. Oh and the hotel has bikes available for guests, which is such a cozy way to get around the city - but be careful!


add comment

120915: Denim & OJ

16/09/2015

I lørdags startede min dag frygteligt tidligt med en virkelig fin præsentation af Frame Denims SS16 kollektion på Wooster street i Soho. Det var egentlig helt perfekt at starte dagen tidligt, istedet for at sovse rundt i semi jet lag. Efter showet drak jeg en OJ og nød solen med Irina (tjek lige hendes blog, yderst smart!). Jeg var i dagens anledning i ført Frame Denim og et par Clarks Wallaby sko som har fundet vej til min garderobe. Jeg har længe skulet misundeligt til min lillebrors udgave, men har ikke været sikker på dem før nu. Synes det er ret cool og lidt akavede på samme tid. De tilføjer præcis den lidt drengede stil som jeg ofte går efter at kombinere mit tøj med. Og så er de mega gode at gå i…

My look from this saturday where i started out early with a closer look at Frame Denim SS16. Of course i was wearing Frame and my new Wallaby's that i think adds that akward boyish touch that i always seek to put into my looks. And they're so comfy! AFter the presentation i had OJ in the sun with cool cat Irina (make sure to check out her blog, it's awesome).

Wearing: Frame Denim shirt, knit and jeans, Dior sunglasses (similar), Clarks Originals Wallaby shoes & Monki clutch.

Affiliate links

add comment

comments

New: The DOT project

16/09/2015

Hvis jeg var hjemme her til formiddag ville jeg stå på tæer ved Nørgaard på Strøget for at få mine små pølse fingre i det her seje projekt mellem Mille Sviatchenko og Mads Nørgaard. En moderne fortolkning af en af mine yndlings bluser, nemlig Nørgaards klassiske 101'er. 

Der er lavet et begrænset antal, så skynd jer forbi, de kan købes i Nørgaard På Strøget fra d. 16. September kl. 10.00

add comment

110915: blue and NYC

13/09/2015

Beklager stilheden, men tidsforskel og verdens bedste by gør det svært at aætte sig foran computeren. 

I går mødtes jeg med Diesels PR coordinator og fotograf Victor Jones, til steak frites og rosé. Vi spiste på Balthazar, en mega fin gammeldags bistrot i Soho. Solen var endelig kommet frem og byen var helt skøn som altid. 

Wearing: Proenza Schouler top, &Other stories skirt, Raf Simons for Adidas sneakers & Dior solbriller (similar here).

Photo:  Victor Jones

Affiliate links

add comment

My day with #gant #nyfw

11/09/2015

Som jeg skrev forleden så har GANT lige lanceret en kæmpe kampagne for deres nye kollektion Diamond G, som sætter fokus på deres oprindelse som skjorte manufaktør. I forbindelse med Diamon G og New York Fashion Week holdt GANT et kæmpe event i Spring Studios i går. Hele det første rum var beklædt med spejle og flotte modeller i skinny jeans, Stan Smith sneakers og pæne hvide skjorter. Det næste rum var delt op i tre plateauer med de forskellige kollektioner fra henholdsvis GANT, GANT Rugger og Diamon G. De specifikke kollektioner skal jeg nok vise mere af når vi nærmer os SS16, men er er lidt stemnings billeder fra eventet. Vi startede med rosé på The Standard hotel og så tog vi til Spring Studios hvor der var en masse pænt tøj, flotte mennesker, miniburgerz og små vikinge drinks. Og så selvfølgelig The King og The Bos og selvfølgelig GANTs Creative Director Christopher Bastin. Efterfølgende tog vi en hurtig middag og drink på Bodega Negra (meget anbefalelses værdig!) og flere drinks på No 8 som er den hyggeligste klub spækket med store sofaer, høje bogreoler og gamle forstærkere. Kl. 24 kunne jeg ikke holde jet laggen på afstand mere og så gik jeg hjem i ægte og typisk New York regnvejr.

add comment

comments

Munthe look by Fredesblog

11/09/2015

I samarbejde med Munthe har jeg stylet mit favorit look fra deres AW15 kollektion. Nogen huske måske verdens bedste strik fra Munthe som gudskelov er en klassiker og derfor altid er i deres kollektioner. I mange farver! Perfekt altså. 

Da jeg skulle udvælge mine favoritter faldt jeg for den smukke vatterede kimono som er virkelig elegant med de korte ærmer og det sorte revers. Egentlig kommer den med et sort silkebånd, men kan godt lide den boxy facon til den bløde strik. Bukserne er total 'fredebukser' der passer godt til sneakers og sidder løst - man har vel lov at være lidt comfy. Jeg har stylet looket med de her lyserøde Puma sneakers som er mega højt på min ønskeliste! De er så fine i den bløde ruskind og den sarte farve.

Wearing: Munthe kimono, Munthe pants, Munthe knit & Puma Soft Suede sneakers

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Munthe

Photo cred: Phillip Wettergren

add comment

Hoops

10/09/2015

Jeg har før udtrykt min begejstring for hoops og det her er nærmest bare en service meddelelse om at Hvisk endelig har fået en masse fine hoops på lager i forskellige størrelser og materialer. Mine er Loop Earring Fine Gold.

HVISK kører lige nu en kampagne hvor du kan spare 10% på hoops! Brug koden HOOPS10 ved check out.

Affiliate links

add comment

H&M Studio AW15

10/09/2015

I dag lanceres H&M's hypede Studio AW15 collection, og den er pisse svedig! Mine favoritter er (bille)støvlerne og de død flotte jakker, men havde lyst til at vise de lidt mere 'sommer venlige' favoritter. Guld-strik-rullekrave-cardigan-vesten er så badass og med mine slidte Levi's 501 synes jeg godt den kan klare en helt normal tirsdag. Den lille taske er super underlig, men netop derfor synes jeg den er vildt sej. Den kan også indeholde de mest essentielle ting, så den er pakket med til New York. Nu skal jeg videre på farten med Gant, men god shopping hvis i har forelsket jer i H&M Studio!

Wearing: H&M Studio gold turtleneck, Levi's 501, H&M tanktop, H&M Studio bag, Dior sunglasses & Raf Simons for Adidas sneakers.

add comment

On my way: New York with GANT

09/09/2015

Så er jeg på vej til New York. Eller altså, jeg skal lige pakke færdig, forbi Poul Stig og hente mine nye briller, drikke lidt mere kaffe og SÅ er jeg på vej! Jeg skal afsted med det sødeste hold fra GANT i Danmark, så det bliver bare mega hyggeligt. I morgen holder GANT et kæmpe event i anledningen af deres Diamond G kampagne som hylder GANT oprindelse og de nøgle items der udgør kernen af brandet. Forleden fik jeg denne hvide skjorte og en pasholder, så jeg er klar til turen, skjorten skal i nok komme til at se mere til snart!

Se også lige denne kampagne video, er den ik fin? Det er faktisk den samme mand der ægte står i butikken på campus.

Har pakket mine solbriller, selfie stick og min uundværlige HTC, så jeg er good to go!

SES I NYC

add comment

Mads Nørgaard AW15

08/09/2015

God morgen! Selvom jeg er virkelig dårlig til at stå tidligt op så elsker jeg at være den første oppe og have tid til at sidde alene med min kaffe, høre radio, arbejde lidt. Jeg bor lige ud til en byggeplads og det er helt hyggeligt at høre metroabejderne så småt gå igange. Tænker de er lige så trætte som mig.

Mads Nørgaards webshop (og butik for den sags skyld) er ved at være fyldt op med pæne nye varer fra AW15 kollektionen. Jeg elsker alt det denim, de farvede falske pelse og den strikkede uld. Lookbook billederne er også ret lækre og fik mig til at tænke at lag på lag og huer, faktisk ikke er så slemt. 

Find Mads Nørgaard AW15 her

add comment

The denim jumpsuit

07/09/2015

Under modeugen i København gik jeg for et all denim look i Mads Nørgaards geniale denim jumsuit. Jeg elsker kedeldragt looket i modsætning til den lidt dullede Charlie's Angels vibe, jumpsuits kan tendere til. Adam Katz Sinding fangede mig i fuld gang med instagram og flankeret af den sejeste Gucci taske som jeg stadig drømmer om!

Wearing: Mads Nørgaard denim jumpsuit & Gucci Dionysus belt bag.

Affiliate links

add comment

Monday hack

07/09/2015

Life hackede min mandag med de her jeans fra Diesel. Tyvstjålet fra New Yorker pigerne der spenderer dagen i yoga eller løbebukser, har Diesel lanceret Actyvista modellen der kombinerer super blød denim med en kombination af jeans elementer og detaljer fra løbebukser. De er sygt behagelige og har et godt fit. Jeg er fan!

Wearing: Diesel Actyvista jeans, Mads Nørgaard tee & Puma X Stampd LA sneakers from Rezet Store

add comment

Close the loop

07/09/2015

H&M har lige lanceret denne nye kampagne med navnet Close the Loop. Et globalt initiativ der opfordrer alle til at genbruge tøj, selv en gammel undertrøje kan nemlig være nyttig. En del af kampagnen er en kollektion skabt af genbrugsfibre fra indleveret tøj i H&M butikker, der skal bevise at det rent faktisk er muligt at genanvende materialerne. 

Du kan aflevere dit tøj i udvalgte H&M butikker hvor det bliver sorteret i 3 kategorier - genbrug, genanvendelse og genvinding, afhængigt af materiale og stand. Så det er ikke løgn, selv den ældste tanktop kan komme med!

Se kollektionen her og husk at aflevere dit brugte tøj næste gang, ik?

add comment

White pants thursday

07/09/2015

I torsdags kørte jeg en klassisk white pants thursday. Egentlig er jeg ret glad for hvide bukser, men samtidig også afskrækket. Trine ser fx smart ud i Levi's 501 her. Der er bare noget med hvide bukser. Angsten for at spilde, snavse dem til, få brede lår eller den der gode 90'er røv hvor man kan se trusserne lidt for meget. Jeg overkom angsten og tog mine hvide bukser på i torsdags. Med sømandsstriber og bambus hæle.

Wearing: Armor Lux blouse, Gant Rugger pants & Acne Studios heels.

Affiliate links

SHOP THE LOOK HERE

add comment

Sunday look

06/09/2015

Har nydt den sidste weekend jeg får, det næste lange stykke tid. Har både nået at fejre børnefødselsdag, løbe Søerne Rundt Løbet med min kollegaer fra Rezet, gå tur på stranden, være til Hot Yoga og fyre den af som husmor med en tiltrængt rengøring - men i følger vel med på Snapchat ik? fredesblogsnap

Min uge bliver vildt spændende, åå onsdag tager jeg til New York med Gant, i anledningen af NY Fashion Week og jeg glæder mig helt sygt! Har en masse ting jeg skal foreberede inden, så de næste to dage bliver travle. 

Nu vil jeg chille lidt mere og se The Wire på HBO, ret upraktisk afhængighed når man burde lave alt muligt andet, men heldigvis er opvasken der også i morgen!

Wearing: Stine Goya top, H&M jacket, Hvisk necklace, Dior sunglasses & Topshop pants (Available at Topshop Østergade).

add comment

290815: scouting

05/09/2015

Forleden dag var Sidsel og jeg ude og location scoute til vores bogreception (det er lige om lidt!). Vi kom blandt andte forbi en marmorgård, og der lade man ikke chancen for at tage billeder gå forbi. 

The other day me and Sidsel went location scouting for our booklaunch (it's getting closer!). We came past this awesome courtyard and you don't miss out on a photo opt. like that!

Wearing: Baum und Pferdgarten cashmere coat and pants, Nike Airmax 95 sneakers, Adax by Marie Nasemann bag, Max Mara sunglasses & X Jewellery bracelet.

add comment

Clouds Clouds

04/09/2015

Et af de sejeste nye mærker på den danske (og internationale) designscene er Clouds. Med en lille kollektion af strik, silke og bomuld, synes jeg at Clouds rammer den perfekte og essentielle garderobe. Sådan en garderobe jeg ville ønske jeg havde. Men i virkeligheden har jeg flere Hello Kitty strømper end sofistikerede skjorter... og det er også helt fint! Forleden dag mødtes jeg med min veninde Augusta, der var iført 100% Clouds, og siden hun er ret smart, måtte jeg lige tjekke det ud endnu engang. Jeg har udset mig et par ting fra efterårs kollektionen som jeg vil bestræbe mig på at tilføje min garderobe - Striktrøjen, silkebukser og silkeskjorte, samt bomuldskjorten. Så øhh jeg begynder lige at spare op!

Du kan købe Clouds i Nørgaard på Strøget og Nué eller se flere forhandlere her.

add comment