Feed

Wishes

28/05/2016

Imens jeg hamrer i tastaturet her i de Franske Alper hvor jeg er på speciale retreat, så har jeg haft ldt tid til at drømme om et par sommer favoritter. Plakaten fra Playtype hedder High Five og jeg synes den er yderst passende til min specialeskrivende situation, hvor det jeg virkelig har brug for er en kæmpe high five. Sandalerne har jeg ventet på siden december hvor jeg købte dem ind hos Adidas og jeg glæder mig til at have det helt Japansk i dem over sommeren. Øreringene er fra Hvisks Evil Eye kollektion som i kan finde her. Den er så fin og synes lidt ekstra bling, klæder min mere enkle Emoji smykker fra min egen kollektion Hvisk x Fredesblog som i kan finde her. Kjolen fra Stine Goya er så drømme agtig og helt perfekt fordi den kan bruges både som fin FIN kjole, men også mere hverdags agtigt med flade sko (ej jeg mener selvfølgelig sneakers) og så er printet SÅ pænt. Typisk Stine Goya.

Adidas Wooden Adilette from Rezet StoreEvil Eye ear sticks from Hviskdotted dress from Stine Goya & High Five poster from PlayType.

Affiliate links

add comment

190516

27/05/2016

Forleden dag var jeg til cocktail event med Poul Stig Briller, på toppen af København. Jeg tog lige bestik af situationen og hoppede i mine nye Gardenia hæle og snuppede en party clutch under armen. Det er ikke meget jeg kommer ud, these days, så må jo få det til at tælle.

This is what i wore for a coctail event with Poul Stig Briller a couple of days ago. I saw a chance to wear my new heels AND use a party clutch. Perfect! I don't get out that much these days, so i better make it count.

Photo: Michael Holt

Wearing: 

Blazer: InWear (similar here)

Top: Stine Goya (similar here)

Jeans: Levi's 501

Heels: Gardenia Copenhagen

CLutch: Saint Laurent

Sunglasses: Ahlem at Poul Stig Briller

Affiliate links

add comment

comments

Unconditional POP UP SHOP

26/05/2016

Et hurtigt tip hvis du lægger vejen forbi Vesterbro de kommende dage er at kigge forbi Such Agencys Unconditional Pop Up Shop på Skydebanegade 31 som holder åbent hver dag til og med lørdag fra kl. 11-19. Unconditional Pop Up shop hylder bæredygtigt design og præsenterer 4 brands; Copenhagen Candle Lab der producerer soya duftlys - jeg har et der hjemme og de er så lækre. MANISFESTO, et svensk solbrille brand med en enkel og simplistisk stil. Brillerne er håndlavet i Italien. Balagan er et Polsk/Israelsk brand der producerer de fineste lædersko. Skoene er lavet i koskind og holdt i et helt enkelt, med enten en tynd sål eller en tykkere hvid sål og kommer en en række forskellige farver - min favorit er den pudderfarvede, som desværre var udsolgt i min str... Det sidste brand er Lapidarium, et womens of accessories brand fra London der inspireret af naturen, producerer håndlavede print og tekstiler i økologiske og ofte genbrugsmaterialer. Jeg elsker det her initiativ, og ud over at shoppen nærmest er min nabo, så er den virkelig et besøg værd, køb evt. en iskaffe hos Sort Kaffe og Vinyl på Skydebanegade 4 og enjoy! Alle de 4 brands kan findes i shoppen og du kan læse mere om åbningstider og eventet her.

If you are in Copenhagen and stopping by Vesterbro, i highly reccommend you to stop by the Unconventional Pop Up shop at Skydebanegade 31 that features 4 great designers with a focus on sustainability. Great accessories, sunglasses and clothes from Balagan, Lapidarium and Manifesto and scented soy candles from Copenhagen Candle Lab. Read more here

add comment

comments

Wearing Nune - promo code for you guys

25/05/2016

Jeg håber i læste mit interview med seje Lærke Valum fra Nune her. Det har været startskuddet på en række Tuesday Q&A som fortsætter her på bloggen. Har blandt andet også snakket med Sille Nørgaard og drengene bag Forét. Jeg kunne fornemme at i var lige så vilde med Nune som jeg er, og derfor har i nu muligheden for at shoppe med 40% rabat hvis i bruger koden fredesblogNunes webshop. Koden gælder til og med søndag d. 29. Maj.

Happy shopping!

add comment

comments

Tuesday Q&A: Forét

24/05/2016

Det danske herre brand Forét, startede deres mission om at skabe et bæredygtigt tøjbrand med en tidløs kollektion i 2013 og præsenterede for første gang kollektionen i 2014. Forét er grundlagt af to unge herrer, Jeppe og Jesper og jeg har taget en snak med dem om folkeskole mødet, spedjerinspiration og bæredygtighed.

Frede: Hej Jesper og Jeppe, fortæl lidt om jer selv.

Jeppe: Hej Frede... 

Jesper og jeg mødte hinanden da vi var små knejte. Jeg spottede den satan fra B-klassen til fodbold, der hoverede med armene over hovedet hele vejen hjem til egen banehalvdel. Det hele kulminerede til det årlige børneloppemarked, hvor Jesper havde en bod lige overfor min, og vi kæmpede om salget af vores legetøj, spil og basketkort. Da dagen var omme, endte vi som venner. Lige siden dengang har vi altid lavet mærkelige projekter og drømt om at starte noget op sammen. 

Jesper er ved at færdiggøre sin bachelor inden for Brand Design på KEA og jeg arbejder fuldtid på et mediebureau. Så morgen, aften og weekend knokles der med forét. 

Jesper: Jeg husker også tydeligt den lille skurk tilbage fra barndommens gade. Han var som snydt ud af næsen på et boyband, med sit grydehår og snorlige vandkæmmede midterskilning, som ikke engang Peter André kunne følge med på. 

Men ja som sagt har vi været venner lige siden, og altid haft gang i mange sjove projekter, som til sidst endte ud i at vi startede forét. 

Frede: Hvornår startede i Forét?

Forét: Vi startede forét op i foråret 2014, hvor vi lancerede vores første kollektion på Finders Keepers i Tap1, inden det hele gik online på vores webshop. Men forberedelserne går helt tilbage til 2013, hvor vi brugte alt vores tid og energi på at skabe konceptet, finde på det helt rigtige navn og logo, og source frem til de rigtige leverandører, der kunne levere den kvalitet og økologi vi ønskede. 

Vi følte, der manglede et simpelt, tidløst og bæredygtigt tøjbrand på markedet. Denne opskrift ville vi gerne tilføre en mission som vi kunne bygge vores storytelling op omkring. Missionen er at tilbyde tidløst og bæredygtigt tøj der holder for evigt. Vores filosofi er bygget op omkring de originale værdier, kærligheden til naturen og et autentisk univers.

Vi kalder det ”slow goods - wooden mind”

Frede: Øh og hvordan udtaler man det?

Forét: forét er inspireret af det franske ord for skov.

Hvor vi blot har byttet cirkumflexen ud med en apostrof for at skabe vores egen fortolkning og grafiske udtryk af ordet. 

Frede: Hvor og hvordan er jeres produkter produceret og hvorfor?

Forét: Vi får produceret vores tøj i Portugal, da vi absolut ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Tilmed er størstedelen af kollektionen produceret i GOTS certificeret økologisk bomuld, som indebærer høje standarder lige fra tekstilernes oprindelse til det endelige produkt. 

Frede: Hvordan forstår i bæredygtighed og hvad betyder det for jer?

Forét: Vi mener at bæredygtighed er langt mere end blot økologisk bomuld. Vi ønsker bl.a. at udfordre branchen med et modspil til sæsonbetonede trends og fast fashion. Her kommer vores filosofi omkring ”slow goods” ind i billedet. Hver enkel style i kollektionen får deres helt egen personlighed, gennem unikke referencer til naturen.

Vi stræber efter at skabe tidløse designs der holder for evigt. 

Frede: Hvad inspirerer jer i hverdagen?

Forét: Vi bliver inspireret af ALT omkring os, hvilket gør at vi ønsker at skabe et spændende brand uden begrænsninger. 

Vi elsker at dykke tilbage i tiden, til dengang hvor kvalitet og håndværk var en dyd. På vores kommende SS17 kollektion er vi bl.a. blevet inspireret af den originale spejderbevægelse fra 1908. 

Vores store drøm er at skabe en autentisk og fysisk konceptbutik i København, hvor vi kan udleve brandet og byde folk ind i hele universet omkring forét. 

Frede: Hvilken emoji sendte i sidst og til hvem? 

Forét: Det må være træet og knuckles til en kunde der postede et fedt forét billede!

Vi har faktisk købt URL'en www.(træemoji).ws 

Tak for snakken Forét!

Følg Forét på Instagram HER og shop kollektionen HER.

Læs min Tuesday Q&A med Lærke Valum fra NUNE her og Sille Nørgaard fra Mangfold HER.

 

add comment

comments

220516

23/05/2016

Endelig er det sæson til bare ben og jeg nyder det i fulde drag. Forleden havde jeg denne her helt vildt seje ruskindsnederdel fra Mads Nørgaard på da jeg brugte min formiddag på at rende et par ærinder. Føler ikke det er meget andet jeg ser end min computerskærm, min kønne specialemakker og FitnessDK pt...!

Finally time to show some legs. I'm loving this weather and took full advantage a couple of days ago when i was running some errands. I don't feel like i'm experiencing alot besides my computerscreen, my thesis partner and my gym...!

Wearing:

Skit: Mads Nørgaard

Top: H&M (similar here)

Sneakers: Nike 

Sunglasses: FWSS

Affiliate links

add comment

Thesis treat: Cheasy ice cream

21/05/2016

Forleden dag lå jeg på min sofa og læste et kapitel i David E. Nyes bog Technology Matters, om hvorvidt man kan forudsige teknologisk udvikling. Solen bragede igennem vinduerne, og mens jeg lå i min stue blev mine blegere og blegere, og David Nye, mere og mere irriterende. Det ringede på min dør og der stod et svedigt (bogstaveligtalt) cykelbud med to bøtter is fra Cheasy, som jeg skulle kvittere for. Han havde cyklet i solen, og på trods af hans overordnede svedige (igen, meget bogstaveligt) look, blev jeg lidt misundelig på at han i det mindste havde været udenfor. Da jeg smed de to bøtter is i fryseren og lagde mig tilbage på sofaen med David Nye, tænkte jeg at det alligevel nok skulle gå med det speciale, den læsning og den sol uden for. Og jeg endte med at føle mig helt heldig over at ligge og dase den, imens nogen bringer mig is. For lige at vende tilbage til hele heldighedsanledningen så har Cheasy lavet to mælke is - lakrids/vanilje og cappucino/vanilje. En istest på en varm sommerdag der ellers står på specialelæsning og skrivning, se det kan jeg lige overkomme. Cheasy har derfor spurgt mig om jeg vil komme med 3 gode grunde til at spise is, og øhm jeg kunne komme på 10.000 hvis det skulle være. Nu er jeg ikke bleg for at give mig selv en lille treat, om jeg har været til træning, læst hele dagen, haft en lang dag på arbejde eller bare har stået tidligt op, men jeg forsøger faktisk ikke at hænge mig for meget i den her belønnings/cheatday/treat tendens. Hvorfor, spørger du? Fordi jeg ikke gider at skulle argumentere for at jeg godt vil have en is hvis det er varmt og jeg har været på job hele dagen, eller overveje om jeg 'fortjener' et kæmpe stort glas vin tirsdag aften og om jeg 'må' få pommes frites når jeg spiser ude. Jeg må det hele, hvis jeg har lyst, for jeg er faktisk ret fornuftigt (på nær når det kommer til chips med dip) og kan godt balancere en nogenlunde sund livstil med både is, vin, pommes, træning og chiapudding. Derfor lagde jeg mig også veltilfreds ind på sofaen med en skål is og læste videre om teknologisk udvikling. Og hvis du stadig synes jeg mangler at give 3 gode grunde til at spise is, så skal jeg glædeligt nævne dem her; 

1. Den kølende effekt af lakrids og vanilje is på en varm sommerdag (eller efter hot yoga) er det vigtigt at køle ned (eller af, hvis man er helt oppe at køre), så man ikke får et varmeanfald og koger helt over. Imens du skovler din Cheasy is direkte fra bøtten (tip: lad den lige stå 5-10 min på køkkenbordet inden - pakken siger 15 min, men 7 kan godt gøre det #utålmodig) så vil den røde farve i ansigtet fortage sig og pandekagerne under armene vil langsomt forsvinde.

2. Affogato: Cheasy Cappucino og Vanilje is og et espresso shot over. Mælkeisen gør sig helt uovertruffent godt i denne kostellation og kaffesmagen bliver bare endnu mere fremhævet. Det smager hjernedødt godt. Det er en grund i sig selv.

3. Venskab: jeg skriver som sagt speciale, og mig og min specialemakker knokler der ud af. Når det er virkelig presset kl. 01 om natten og førnævnte David Nyes ord ikke giver mening, så spiser vi is og drikker lidt mere rødvin, mens vi skaber os et overblik over situationen. Cappucino smagen er opkvikkende, mens lakrids versionen er virkelig god til rødvin - man skulle ikke tro det, men jo. Og så hjælper det på stemningen, det lover jeg.

Indlægget er sponsoreret af og udgivet i samarbejde med Cheasy, men jeg synes altså i skal spise is. Rigtig meget is.

add comment

Elle Style Awards 2016 in Clouds

20/05/2016

I Tirsdags var jeg til Elles årlige galla og award show Elle Style Awards 2016. Jeg fulgtes med Sidsel og tog mig en dejlig dag med frisørtid, kaffe og nye sko. Jeg havde faktisk planlagt et helt andet outfit til aftenen, men det faldt igennem i sidste øjeblik. Det endte dog med at være for det bedre, for Clouds åbnede en POP-UP shop på Gl. Kongevej 103, som jeg gik forbi i sidste uge og sørme om der ikke hang den perfekte kjole? Den fik jeg lov at låne til aftenen! Heldigt og fedt at støtte op om dansk design og søde og seje Tilde Bjerregaard som står bag Clouds. Hvad synes i om mit outfit?

Wearing:

Dress from Clouds

Heels from Gardenia Copenhagen

CLutch from Truss NYC

Jewelry from Hvisk x Fredesblog & Trine Tuxen

add comment

comments

Thesis break and Elle Style Awards Prep

19/05/2016

I tirsdags løb Elle Style Awards 2016 af stablen og jeg holdt en velfortjent specialepause, hentede stiletter i Gardenia Copenhagens nye butik, fik krøller og drak vin med Sidsel. Her er lidt snaps fra dagen - outfit følger.

Clouds kjole og Truss clutch//Bathroom selfie//Gik fra sommerhus look til galla med hjælp fra Mario Badescu, Less is More, Intensae og Glossier//Fik Sara Bro krøller hos fantastisk Studio Cim Mahony - var i kyndige hænder hos Mads Stig//Mens jeg fik krøllet hår og drak kaffe, fik jeg lagt guld glimmer fra Intensae på neglene//En sidste kop kaffe flankeret af de bedste Less is More produkter og Intensae neglelakker.

add comment

comments

Beach walk

15/05/2016

Jeg er som sagt taget nord på for at skrive speciale og indånde lidt frisk luft, så her er et par 'natur' istedet for kaffe-solbrille-kantstensbilleder. Jeg er ikke en udpræget naturperson men med en hund følger en del mere udendørs aktivitet, som jeg i den grad har taget til mig. Derfor er noget af det jeg holder allermest af, at være skoven eller på stranden med min lille krøllede ven Winston. I går trængte jeg og min specialemakker til lidt luft og Tisvildestrand blæste perfekt op til anledningen. Jeg fik også luftet min Rains x Opening Ceremony jakke ved samme lejlighed, og jeg tror den bliver et hit til den danske sommer. 

I've headed north to clear my mind and work on my thesis, so here is some slightly more nature snaps than the common coffee-sunglasses-curb pictures you are used to. I'm not a typical nature fan, but when you have a dog, a lot of time is spend outside and i try to embrace it. As it turns out, now one of my favorite things to do, is spending time in the woods or on the beach with my furry friend Winston. Yesterday my thesis partner in crime needed som change of scenery and the windy beach in Tisvilde was the perfect place. I even got to wear my new Rains x Opening Ceremony jacket, which i'm sure will be a favorite this summer.

add comment

Freya Dalsjø x Mads Nørgaard

13/05/2016

Jeg er total på badetøjsjagt - for det første er badesæsonen total startet for mig, jeg var faktisk allerede i vandet i april og for det andet tager jeg til de franske alper og en opvarmet pool om et par uger. Jeg har øjne på Freya Dalsjøs samarbejde med Mads Nørgaard, som lander i butikkerne i start Juni. 

I'm on the hunt for new swimwear since the season is already started - i was already in the waves in april, and i'm going to the french aples and a heated pool in a couple of weeks. I have my eyes on this collaboration between Freya Dalsjø and Mads Nørgaard, that should be in stores in the beginning of June. I love the retro feel and cool silhuettes.

Mads Nørgaard x Freya Dalsjø 800kr. 

add comment

comments

070516

12/05/2016

Endelig kom sommeren lidt frem! Min weekend blev brugt på at have bare ben og være uden for. Total tiltrængt. Her får i lige hele outfittet, som jeg teasede for i MONDAY KICKS og i mit indlæg om min nye frits. Jeg er på vej på speciale retreat nord på, så må hellere tjekke ud!

Finally time to flash my pale legs - which was essentially all i did this weekend. This is the outfit i teased here in my MONDAY KICKS post and here when sharing my new hair do. I'm on my way for a writing retreat, so i better get moving!

Wearing:

Dress: Mads Nørgaard

Sneakers: Nike Sock Dart 

Bag: Truss New York

Necklace: Hvisk x Fredesblog

Sunglasses: Fall Winter Spring Summer

add comment

comments

New Hair at Studio Cim Mahony

11/05/2016

I sidste uge var jeg endelig i stolen hos Mads Stig hos Studio Cim Mahony, som nok er københavns smukkeste salon. Der er få stole i den store herskabslejlighed, som er indrettet så drømmeagtigt. Store bløde møbler, fantastisk kunst og høje paneler. Kaffen bliver serveret i kongelig porcelæn og aldrig uden en macaron. Lige et sted for mig. Mads Stig er den nyeste profil i salonen og med 10 år som frisør og hårstylist, var jeg ret tryg ved at lade mit hår i hans hænder. Det er over et år siden jeg sidst blev klippet og mine tørre spidser trængte, og min farv kunne godt klare en opfriskning. Jeg er ret heldig at mit hår vokser sygt hurtigt, og det gør at jeg oftest er ret klar på at få klippet en god del af eller prøve noget nyt (som her da jeg fik pandehår). Denne gang havde jeg et billede med af Daria Werbowy fra en Isabel Marant kampagne (tak Sidsel #stylistmenogsåveninde) og ville gerne have en kort frisure, som stadig kunne sættes op (fx når jeg træner) og som samtidig kunne have både midter og sideskildning. Derudover skulle vi også tage højde for at mit hår åbenbart krøller helt vildt når det bliver kort, men at jeg godt kan lide at glatte det. Så en multifunktionel frits, tak.

Jeg er ovenud glad for resultatet og har den seneste uge både testet den glattede version og total bonghår, som faktisk også er ret fedt. Næste projekt med Mads Stig er Elle Style Awards i næste uge - jeg ved ikke hvad jeg skal have på, men håret skal nok blive flot! Har i nogen gode ideer?

Indlægget er udgivet i samarbejde med Studio Cim Mahony

add comment

Protect your face

11/05/2016

Jeg er vokset op i noget af en solcreme familie, hvor ubeskyttet omgang med solen altid er blevet påtalt og trusler om livstruende sygdomme kastet efter mig, så jeg prøver at holde min hud godt forsikret. Jeg bruger (så vidt muligt) en dagcreme med minimum Spf 15 hele året og i sommermånederne rykker jeg op til Spf 30 eller 50, afhængigt af hvad jeg kan finde, der passer til min hud. Jeg har fundet et par gode bud på dagcreme med Spf 15, 20, 30 og 50. Et lille tip er altså også gode gamle solbriller - beskytter den fine hud om øjenene. Men hvem går ikke med solbriller??

I'm born and raised by extremely sun cautious parents, and unprotected sun meetings would be noticed and i would have threats about deadly diseases from my mom. So i try to keep my skin safe by always wearing a moisturizer with at least spf 15 all year around. When summer hits, i turn it up to 30 or 50, depending on what i can find, that my skin likes. I've found a few suggestions from spf 15, 20, 30 and 50. Stay protected, guys! And wear sunglasses to protect the fine skin around the eyes.

Mario Badescu Oil Free Moisturizer Spf 30, Mario Badescu Aloe Moisturizer Spf 15, Korres Spf 50, Embryolisse Spf 30, Rudolph Care Sun Spf 50 & Tromborg Spf 20.

Affiliate links

add comment

Tuesday Q&A: Sille Nørgaard

10/05/2016

I næste uge løber den internationale ligestillings og kvinderettigheds konference, Women Deliver, af stablen i København. I den anledning har Sille Nørgaard, grundlægger af Mangfold, designer Mads Nørgaard og Majken Gilmartin fra Eir Soccer, taget initiativet til at designe en kåbe, en hyldest til kvinderettigheder og FN's Sustainable Development Goals, hvor nr. 5 er Gender Equality. Kåben koster 999 kr. og kan købes i Nørgaard Paa Strøget og online her. Kåben er inspireret af bokseverdenen, og symbolerne på ærmerne er en fortolkning af de traditionelle kønssymboler.

Jeg har stillet Sille Nørgaard et par spørgsmål om kvinderettigheder, fremtiden og emojis.

Hej Sille! Hvis jeg nævner ligestilling eller kvindekamp, er der mange af mine veninder der rynker på næsen, forestiller sig brændte bh'er og undrer sig over om der er noget at kæmpe for. I min hverdag oplever jeg ikke ligestillingskampen på nært hold, men det er der mange der gør - hvorfor er den vigtig?

Hej Frede! Spørg dine veninder om de aldrig har følt et pres over at skulle være noget særligt, se ud på en særlig måde, være optaget af noget særligt, sidde på en særlig måde, mene noget særligt, finde sig i noget særligt osv bare fordi, de er kvinder? Ligestilling er en kamp for frigørelse til at være den, man er! Uanset om man er dreng eller pige, mand eller kvinde eller oplever sig som noget midt imellem eller udenfor. Ligestilling er vigtigt for den enkeltes liv, for at føle at man kan være til med alle sine facetter og for at man kan bruge sit liv på det, man drømmer om og er god til. Arbejdet for ligestilling er også vigtigt for fællesskab, samfund og for en bæredygtig fremtid – for hvor bæredygtigt er det ikke at udnytte alles potentialer? Og det er desværre stadig tilfældet i dag. Drenge og piger mødes forskelligt og stereotypt fra det øjeblik jordmoderen siger ‘det bliver en dreng/pige!’ - Og der hersker stadig en stærk forestilling om, at kvinder er gode til noget og mænd til noget andet, hvilket giver henholdsvis mænd og kvinder nogle privilegier og nogle barrierer, men vigtigst af alt ikke giver fri mulighed til at være eller gøre, som man nu ønsker. Med andre ord handler ligestilling i dag også om diversitet og plads til at være sit køn på sin egen måde, og dermed også om at bekæmpe ideen om, at køn skal bestemme menneskers livsmuligheder. 

Gender equality er et af FN's Sustainable Development Goals, hvad er dit ønske om en bæredygtig fremtid med ligestilling i fokus?

Jeg drømmer om en fremtid, hvor gamle normer om køn ikke dikterer menneskers liv og samfunds organisering. Hvor det er ligemeget om du er født som Mohammed eller Matilde, hvis du drømmer om at blive leder, smed, blogger whatever, og ønsker et sundt liv uden vold, med godt helbred og plads til potentielt både fritid-, familie- og arbejdsliv. Og hvor stereotype forestillinger om køn ikke sætter sig igennem i samfund og skaber ulige muligheder for fx kvinders adgang til topposter eller mænds adgang til barsel. Vi lever i 2016, vi har rigeligt med evidens på at køn er mangfoldigt og menneskers biologiske køn ikke er bestemmende for om vi fx er gode forældre eller ledere – så lad os fyre den af, springe ud, vise og bruge hele paletten af identitet (og ikke kun den lyserøde/lyseblå) - så bliver vi med garanti mere lykkelige, får bedre selvværd, præsterer bedre, udnytter vores potentiale, får bedre samfund  - og verden bliver ganske enkelt bare et sjovere sted at være!

Hvem er din inspiration i dit arbejde med køn og ligestilling?

Mig selv og Prince

Og for en god ordens skyld - hvad er den sidste emoji du sendte?

Et hjerte  

add comment

MONDAYKICKS #13

09/05/2016

Endelig har jeg fået fat i et par Nike Sock Dart, og endda i den rigtige størrelse - en sjældenhed når man bruger str. mini... Sock Dart kom på gaden i 2004 og var faktisk den første sneaker med en strikket overdel - der af navnet og vitterligt også følelsen af at have en sok på. I 2014 gjorde Sock Dart et stærkt indtog igen, da den blev released som en del af Nike's fragment designsamarbejde. Nu er Sock Dart en del af Nike's kollektioner, så vi skal nok se meget mere til den i den kommende tid. 

Jeg gik for den sorte colorway med sorte speckles på sålen. I forrige måned kom den blå, grå og røde pack, som stadig er på min ønskeliste - særligt den blå og røde er helt perfekte. 

Outfittet er fra weekenden hvor jeg sportede bare ben, for første gang i år. Så optur! Se resten af outfittet på bloggen i løbet af ugen.

Nike Sock Dart er stadig ret eftertragtet og derfor ryger de populære størrelser hurtigt. Der er dog lidt tilbage hos Rezet Store her, Nike.com her og Naked her.

I finally got my hands on a pair of Nike Sock Darts - a challenge when you are a size mini. The Sock Dart was released in 2004 as the first sneaker with a knitted upper - hence the name and the really comfy feel. It really feels like a sock... In 2014 it made a hyped come back as part of Nike's fragment design collabo, and has been a popular re-seller darling ever since. Now it's back in Nike's collection, which means we will see a lot more of it! This time i went for the black color with speckles on the sole, but i'm still in love with the red, blue and grey release, and i'm dreaming of adding the red or blue color to my collection...

The outfit is from this weekend, bare legs for the fist time this year - so awesome. See the rest of the outfit on the blog soon.

SHOP NIKE SOCK DART HERE

Affiliate links

add comment

Tuesday Q&A: Lærke Valum

03/05/2016

Så er det blevet tid til at introducere et nyt koncept her på bloggen - Tuesday Q&A

Igennem mit arbejde i modebranchen og bloggen, støder jeg ofte på nogle spændende tiltag og nye initiativer og vigtigst af alt, nogle seje personer, med vilde ambitioner om at gøre en forskel. Dem vil jeg gerne give lidt spalteplads her på bloggen. Jeg er selv meget optaget af nye initiativer der beskæftiger sig med bæredygtighed, økologi og zero waste, men det har indtil videre mest omhandlet fødevarer, og været et emne der har optaget mig udenfor bloggen. Nu har jeg besluttet at inkludere emnet lidt mere her på bloggen og forhåbentligt bliver både i og jeg, klogere herom. Første Q&A er med designer Lærke Valum der står bag online shoppen Nune der sælger sweatshirts og illustrationer. Jeg har spurgt Lærke, hvorfor hun producerer økologisk tøj, hvad der inspirerer hende og hvilken smiley hun sidst har sendt. Læs med her.

Frede: Hej Lærke, fortæl lidt om dig selv
Lærke: Jeg er et nysgerrigt og meget undersøgende menneske, med tendens til at blive lidt nørdet med visse ting. Specielt i mit arbejde som designer kan jeg blive helt optaget af små detaljer og udtryk jeg gerne vil have frem.
Men samtidig er jeg virkelig distræt og lever nogen gange lidt i min egen verden.

Frede: Hvornår startede du Nune?
Lærke: Jeg fik ideen sammen med min kæreste for over et år siden, og de fleste produkter var færdige i sommers. Hvad angår webshop, så er det vist ikke for meget sagt at det tog lidt længere tid end jeg havde regnet med. Men den åbnede i december.

Frede: Dine produkter er økologiske og produceret i DK, hvorfor?
Lærke: Fordi det er en noget jeg gerne vil arbejde hen mod som designer.
Lige nu er vi et helt lille nystartet firma,og kan desværre ikke leve værdierne helt ud. Men vi går så langt som vi kan.
Økologi er en værdi for mig i min hverdag og derfor også i mit arbejde. Trøjerne er økologiske og produceret med 90 reduceret CO2 udledning i forhold til normalen. De er dog produceret i Indien, selvom jeg gerne vil være med til at støtte produktion i Europa og Danmark. For ved at flytte mere af produktionen tættere på, kan vi sikre gode arbejdsforhold, kvalitet og skåne miljøet fordi tøjet ikke skal sejle jorden rundt og det giver mulighed for at meget tættere samarbejde mellem produktionsstedet og designeren.
Broderierne bliver derfor lavet her i Danmark. Og vi har brugt lang tid på at udvikle de endelige broderier sammen med producenten som jeg også har besøgt af flere omgange.

Frede: Hvordan forstår du bæredygtighed og hvad betyder det for dig?
Lærke: Bæredygtighed er noget jeg er flasket op med. Jeg er opvokset på Djursland i det mange ville kalde et slags hippiemiljø og både derhjemme og på min friskole, har det at man skal tage ansvar for naturen og miljøet været en naturlig ting. Derfor er det også naturligt for mig at tage denne værdi med over i mit arbejde i modebranchen. En branche som længe har kørt i et højt gear, hvor produktionen er gået hurtigere end nogensinde for at tilfredsstille markedets efterspørgsel af billige produkter. Det er krævende for både mennesker og miljø og for designerene. Så jeg synes at når vi snakker bæredygtighed i forhold til tøj, så er der en tidslighed i det. At det er af god kvalitet og er gennemarbejdet i sit udtryk kan gøre at det får en værdi, så vi ikke skiller os så hurtigt af med det, og på den måde kan man være med til at mindske produktionen.

Frede: Hvad inspirerer dig i din hverdag?
Lærke: Det er svært at sætte ord på. Hvad jeg konkret er inspireret af kan svinge fra alt fra tomrum til bogstaver og rumskibe. Gerne samtidigt. Og så kan jeg godt lide ikke at gå den nemmeste vej.
Men som de fleste designere er jeg optaget af den tid vi er i, hvor vi som mennesker er henne og det påvirker mit design, ofte helt intuitivt.

Frede: Hvilken emoji sendte du sidst og til hvem?
Lærke: Den sidste emoji, jeg sendte var nok til min kæreste Hans Peter og det var sådan en smiley som er mere glad end en almindelig smiley. Eller også var det et hjerte til min mor. En af de to.

 

add comment

comments

Monday outfit

02/05/2016

Det her outfit er faktisk på ingen måde fra i dag, men det kunne det sagtens være, hvis det bare var tilsat lidt forårs sol. Jeg har en rimlig ok mandag igang, efter en pakket weekend i Aarhus. Jeg var afsted for at holde et event i Rezet Store lørdag og på sneakermarked i Ridehuset søndag, i anledningen af Spot Festival. Mig og Sidsel solgte herre mange sneakers - så tak til alle der kiggede forbi. I dag er jeg på mit specialekontor (!) og det føles overraskende rart, primært at koncenterere mig om hvordan tidsbegrebet er brugt i en ISS rapport. Senere skal jeg løfte noget stang i Fitness DK på Fisketorvet og måske nyde en kop kaffe i solen. Sådan kan man jo også bruge sin mandag. Jeg kan nok ikke sige mig fri for at det her indlæg er en overspringshandling for det speciale der, så jeg må hellere vende tilbage. Tilgengæld har jeg fundet ud af hvilken Beyoncésang der er min stjernetegnssang (hvilken er jeres?) og så får jeg lidt ekstra liv af denne her. 

add comment

comments

1. Maj festival hos Mads Nørgaard

27/04/2016

Som sidste år, holder Mads Nørgaard et brag af en 1. Maj fest, men allerede d. 28. Marts i deres butik på Amagertorv. Dagen byder på kolde øl, sample sale fra Mads Nørgaard og Nørgaard på Strøget og et forrygende DJ line up, hvor jeg blandt andre, spiller i en times tid med min søster Sara (måske kender i hende?). Kig forbi mellem 14-15 hvor vi spiller alle vores yndlingssange!

Læs mere om eventet her!

add comment

comments

Jackets for spring

26/04/2016

Der er flere af jer der har spurgt efter en forårsfrakke guide og det skal i da ha'! Jeg har samlet de bedste fra mine favorit webshops og de tæller både mac coats, bomber jackets, trench coats og denim jakker. 

A few of you asked for a spring coat guide and as always (hmfp) i try to comply! Here you go. My favorites of denim jackets, bombers, trench coats and mac coats.

From top left corner: Topshop Nylon Bomber, &Other Stories cotton bomber, &Other Stories x Rodarte fur patch jacket, Mads Nørgaard beige city coat, MiH Jeans denim trench, Armoire Femme twill coat, A.P.C mac coat og Levi's denim jacket

SHOP MORE SPRING COATS HERE

Affiliate links

add comment

comments

H&M Conscious Top

25/04/2016

Forige uge havde jeg ca 17 minutter at slå ihjel i Bruuns Galleri i Aarhus imens jeg ventede på mit tog til København. Jeg havde købt snacks til turen ig kværnet en McFeast menu, så det eneste der var tilbage var H&M. Her fandt jeg SOMMERENS top som jeg har det helt vildt over. Den er så fin og ramme lige ned i off shoulder tendensen. Det stive skjortestof gør den fin og boxy og de små ærmer gør den lidt romantisk. Jeg hev den bare med og så slet ikke at det var en str. 42, men den passer altså helt fint. 

Find den her.

A few weeks ago i had some time to kill when i was waiting for my train in Aarhus. I had already bought snacks and chucked down a McFeast menu, so my next stop was naturally H&M. I found THE TOP of this summer. A baby blue crisp off shoulder top at a very interesting price. I grabbed it right away, with out even noticing it was a size 42. But it fits fine.

Find it here.

Shop the look here

affiliate links

add comment

comments

Beauty DIY: brows and lashes

24/04/2016

Det er ved at være den tid på måneden, så jeg tænkte at ville dele min månedlige beauty DIY med jer her på bloggen. Jeg går med så lidt make up som muligt, min hud er sart og jeg er ikke en beauty haj, så det er simpelthen lettest. Jeg har dog nogle makeup favoritter som jeg deler med jer snarest. Dog kan mit blege face godt bruge lidt hjælp på vejen og lad mig præsentere jer for min redning: Hanne Bang Cosmetics Bryn og Vippe farve! Hurra! Begge produkter er forholdsvis lette at bruge - bryn er easy peasy, vipper er lidt mere svært. Jeg farver bryn og vipper en gang hver 3. eller 4. uge og en pakke holder i titusinde år, så det er hurtigt tjent ind i forhold til at få det farvet hos frisøren, selvom det er mere luksus agtigt. Jeg synes at mit ansigt bliver en del mere markeret med farvede vipper og bryn og det sparer mig virkelig kostbare minutter om morgenen hvor jeg bare børster mine bryn med en browgel og smider lidt blush på kinderne hvis det er nødvendigt. Hvis jeg skal maxe helt ud så bruger jeg også mascara, men jeg undgår det helst. Det er mit lille beauty hack om man vil. Shop Hanne Bang Cosmetics hos Matas her.

Hvis du vil se min inspiration til 'No Makeup' så smut forbi Pinterest og se mit board her.

I've got a little beauty hack for you guys, since it's that time a month - for coloring my brows and lashes. I do it every month and it's super easy and cheap, and it's perfect since i hate to wear make up. I buy the products from Hanne Bang Cosmetics at Matas and they last for so long. I only touch up with a brow gel and some blush, and sometimes real mascara, but i love that i don't have to. I prefer the natural look, but my pale face needs some help, and this is perfect to add a little more. Shop Hanne Bang Cosmetics here. Also check out my No Makeup inspiration on Pinterest right here.

add comment

comments

Mads Nørgaard underwear

24/04/2016

Forrige uge var jeg forbi Mads Nørgaard (og Sidsel) for at kigge på den kommende efterårskollektion AW16, som er fyldt med denim, striber (selvfølgelig) og virkelig mange pæne frakker. Min favorit kan du se lige her. Men noget andet der straks fangede min opmærksomhed var Nørgaards virkelig fine undertøj, selvfølgeligt stribet. En pæn enkel top ogfine trusser. Det er ret sporty, men er vildt behageligt og virkeligt fedt hvis man ikke har brug for eller bryder sig om et helt hejseværk i blonder og bøjler. Sættet kan købes i Mads Nørgaard butikken og online her.

Mads Nørgaard Belleville Top & Bottom

Last week when i had a preview on Mads Nørgaards AW16 collection i fell in love with this super comfy and cool set of underwear. I love the sporty style and it's so nic to wear. It's available in stores now and online.

Mads Nørgaard Belleville Top & Bottom

add comment

comments

Hoodies

23/04/2016

Jeg er på udkig efter den perfekte hættetrøje og guess what, jeg er ikke den eneste. Særligt siden Vetements signatur hoodie er eksploderet blandt bloggere og virkeligt kendte mennesker, har der været hættetrøjer på menuen. Min jagt går på en klassisk gråmeleret eller en sort, som jeg vil bruge den under en uldfrakke eller en bomberjakke. Se selv hvor smart Sidsel ser ud i sin Fuck Art, Make Tees hoodie her.

I'm looking for the perfect hoodie - like everyone else is... Since Vetements exploded in the world of bloggers and famous people, it seems like hoodie, is the only way to go. I'm cool with that, so i'm looking for a black or grey melange to stay on top of my game. I will style it under a classic wool coat or a bomber jacket. See how cool Sidsel looks in her Fuck Art, Make Tees hoodie here.

Nike hoodie, James Perse black hoodie, Forét grey hoodie & Fuck Art, Make Tees beige hoodie.

Shop more hoodies here - Affiliate links

add comment

Rezet og Sneaker Expo: Aarhus første sneakermarked

21/04/2016

De sidste par måneder har jeg arbejdet tæt sammen med Aarhus Sneaker Expo for at lave Aarhus' første sneakermarked, som kommer til at løbe af stablen d. 1. Maj, søndagen under SPOT festival. Rezet Sneaker Store og Sneaker Expos sneakermarked er en del af SPOTs nye initiativ, Open Court som er et gratis område med en masse spændende events og aktiviteter. Udover sneakermarked vil der være et stort vinylmarked, Kødbyens Mad og Marked, udendørs lounge og musik. I kan læse mere om Open Court her.

Sneakermarkedet er åbent fra 10-17 søndag d. 1. Maj. Du kan læse mere om eventet her og hvis du har noget sneakerguld i skabet, så er der faktisk stadig ledige boder tilbage, som du kan booke her.

Som en ekstra bonus så holder Rezet Store Aarhus et mega svedigt gårdsalg d. 30. April, hvor vi varmer op til Sneakermarkedet med øl og musik, samt virkelig gode rabatter på sko fra butikkerne. Læs mere om Rezet Store Back Yard Sale her.

add comment

Neckerchiefs

21/04/2016

Som jeg skrev her, så er jeg blevet svært glad for halsklude til at camouflere en hverdagsuniform. Min favorit pt. er fra Sakuras samarbejde med Camilla Engstrøm, som jeg fik i fødselsdagsgave. Jeg har også et fint lille et fra Stine Goya med hjerter som bliver flittigt brugt. Det giver en fin detalje og sat sammen med en lidt dybere halsudskæring og fx. et par halskæder (med Emojis?) så er det ret elegant. Jeg drømmer om at tilføje et decadent et fra Hermés eller Dolce Gabbana til samlingen, men har også købt en del i Nørgaard Paa Strøget hvor de små fine bandanaer koster 39kr.

Yellow smiley scarf from Sakura, Vintage Chanel scarf, white scarf from &Other Stories & Amalfi scarf from Dolce & Gabbana.

Affiliate links

SHOP MORE SCARFS

add comment

Everyday look

20/04/2016

Mine outfits består af 4 helt grundlæggende elementer i disse dage - store solbriller (fra FWSS eller Ahlem), en mørk uldfrakke (pt er favoritten en yderst budget venlig en fra Magasin), en flettet taske fra Truss og sneakers. De her 4 elementer bliver så spicet up med en helt vild cashmere strik eller et gult silketørklæde med smileys på og så selvfølgelig mine emoji smykker fra Hvisk. I forhold til min situation med et speciale (der desværre ikke skriver sig selv) og en helt masse arbejde, er det virkelig rart at kunne vende tilbage til 'uniformen' i ny og næ. Har i også en uniform?

SHOP THE LOOK - affiliate links

add comment

comments

Go'Morgen DK: Smid tøjet Danmark

19/04/2016

Hvis i har fulgt med på snappen (fredesblogsnap) så har i måske spottet at jeg i morges var rigtig tidligt oppe for at stå klar i Go' Morgen Danmarks studie med søde Marie fra Nemesis Babe. Anledningen er Røde Kors Smid Tøjet kampagne som vi skulle snakke lidt om. I kan se klippet her, hvis i har Tv2 Play. Vi blev begge sendt ud på en mission - find et mega smart 2nd hand outfit på 30 minutter, for under 500kr. Vi blev sluppet løs i Røde Kors store genbrug på Fælledvej og gik i krig. Resultatet kan i se i Go' Morgen Danmark kl. 8.34 i morgen, hvor Chris Pedersen og Fallulah vil bedømme vores outfits - men ovenfor er et lille preview.

Følg med på snappen: fredesblogsnap og husk at tænd for dit TV i morgen tidlig. 

add comment

comments

Berlin City Hack

17/04/2016

Jeg har været i Berlin et utal af gange, på presseture, ferie og for at besøge min veninde Bodil. Jeg har boet i Friedrichshain, Mitte og Neu Køln, og jeg må indrømme at jeg er faldet godt og grundigt for byen. Berlin er en sjov og meget alsidig by. Der er gode steder at feste helt vildt, der er masser af bio mad, fantastisk shopping, finurlige kvarterer at gå på opdagelse i og seje museer at besøge. I kan læse min Berlin dagbog her og min shopping guide her. Snart kommer der også en sneakerguide til byen.

Jeg har samlet lidt brugbare Berliner tips her, som jeg håber i kan få glæde af;

Lej cykler: Berlin er en fantastisk by at cykle i og disse kan lejes i de fleste kiosker, cykelhandlere eller på hotellet. Byen er flad og har fine stier langs Spree som udgør den perfekte cykelrute.

Søndag er hellig: ALT er lukket om søndagen, ikke engang Rossman er åben så du kan få dit fix af tyske økoprodukter. Planlæg derfor dine dage og sæt søndag af til en god morgenmad og museums besøg. Jeg var forbi Bauhaus Archiv og Helmut Newton Foundation, som er et besøg værd for alle design og modeinteresserede.

Kaffe: Det er ikke alle steder i Berlin der prioriterer en ordenlig kop kaffe og mange holder sig stadig til langtidsholdbar mælk. Der findes dog god kaffe mange steder - du skal bare lige lede. Mine favoritter er: SILO Coffee i Friedrichshain, The Barn og Father Carpenter i Mitte eller Five Elephant Kreuzberg som også har verdens bedste cheesecake.

Photoautomate: Berlin er fyldt med old school fotoautomater hvor du kan forevige 4 skønne portrætter for ca. 2 euro. Et hyggeligt rejseminde. Du kan se en oversigt over alle fotoautomater her

Hæv kontanter: Jeg har oplevet mange restauranter og cafeer der ikke tager kreditkort, så et godt tip er at hæve kontanter til mad, drinks og kaffe. De fleste butikker tager dog kreditkort!

Döner: Berlin har fantastiske döner, shawarma og falafelbikse i hele byen. Der ligger et frygtelig turistet sted lige ved Warshcauer Strasse stationen, men maden er helt perfekt. Ellers tjek denne guide for byens bedste steder.

Bio food: Berlin er fyldt med sunde spisesteder og bio kulturen lever generelt på sit højeste. Jeg var forbi Funk You i Bikini Berlin og Daluma, men der er også steder som The Bowl og Liquid Garden der er et besøg værd. Jeg elsker at besøge Berlins kæmpe supermarkeder som Bio Company og Biomarkt som har et stort udvalg af biodynamiske og økologiske produkter. 

Mere food: Berlin boomer af madmarkeder, særligt forår, sommer og efterår. Tjek Bite Club og Neue Heimat, men hold også øje med min absolutte favorit, Burgers and Hip Hop. Et helt event dedikeret til burgerboder og 90'er hip hop. Det er fantastisk.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Spies Rejser

add comment

comments

Generation G

16/04/2016

Det er vist ingen hemmelighed at jeg elsker Glossier, produkterne og hele det fantastiske lyserøde univers! Da Sidsel var i New York købte hun Glossiers nyeste produkt, Generation G med hjem. En mat og diskret læbestift, som udover at være virkelig pæn uden på, også er virkelig pæn inden i. Jeg fik farverne Like (den lyse) og Cake (den pink), som jeg testede forleden dag. Jeg bliver altid helt overrasket over hvor gennemført hele konceptet er, fra emballage til, instagram, de pink zipper bags og selv små tre-øjede smileys på indersiden af æsken. Læbestifterne er meget diskrete i farven og ser meget naturlige ud. De er lidt tørre, fordi de er matte, men tilgengæld holder de godt, selvom man drikker af glas og snakker natten lang. Glossier findes desværre kun i USA, bortset fra Balmdotcom som kan erhverves hos Net-A-Porter her

Hvis du er så heldig at have adgang til Amerikansk adresse kan du shoppe Glossier lige her.

I looooove Glossier, everything from the packaging, the products to their awesome instagram. Sidsel brought me home the new Generation G lip color from NYC in Cake (the light one) and Like (the pink one). I tested them and i love them. The color is subtle and stays on for a long time, even if you drink and talk all night. If you're not based in the US, you can get your hands on the balmdotcom lipbalm at Net-A-Porter right here

Shop Glossier right here.

Glossier Generation G Lip color in Cake & Like

Affiliate links

add comment

Girl Gang

15/04/2016

De tre seje tyske piger der står bag online magasinet Femtastics har netop lanceret deres t-shirt samarbejde med Black Velvet Circus. En navy og hvid tee med Girl Gang broderet på brystet. Femtastics har et feminint univers og deres statement med dette samarbejde er en videreførelse, der skal hylde og forene kvinder verden over. Det er vel ingen overraskelse at jeg elsker den!

Shop Femtastics x Black Velvet Circus Girl Gang tee her og læs mere om samarbejdet her (google translate er din ven).

The three über cool girls behind the online magazine Femtastics, just launched their tee collabo with Black Velvet Circus. The navy or white tee with the Girl Gang statement embroidered on the chest is a symbol of girl power, to unite women all over the world. 

Shop the Femtastics x Black Velvet Circus Girl Gang tee here and read more about the collabo here (google translate will help you out).

add comment

comments

Soulland meets Rezet Store

15/04/2016

I morgen lancerer vi hos Rezet vores aller aller første sneaker collabo og endda i anledningen af Rezet Store's 5 års fødselsdag. Samarbejdet er med det danske brand Soulland som har stået for at opdatere klassiske styles i herregarderoben de sidste 10 år. Resultatet af samarbejdet er en herresneaker (øv siger hende med str. 36) som forener Rezets sneakernørderi og Soullands erfaring med design. Den ene udgave er lavet i et særligt udviklet uldmateriale og den anden i hvidt læder. Det er en enkel sneaker med diskrete detaljer, som fx den grønne sål og den grå reklflekterende strop bag på skoen. De to modeller er opkaldt efter KØBENHAVN, som er base for Rezet og Soulland og IBIZA hvor Rezet oprindeligt startede. 

Samarbejdet releaser i morgen kl. 18.00 online her, i vores butik i Jorcks Passage (se mere her) og kl. 16.00 i vores butik på Søndergade i Aarhus (se mere her).

Photo: Kenneth Nguyen

Hvis du vil læse mere om samarbejdet har Euroman lavet et lille skriv her, Highsnobiety har skrevet om kollektionen her og Soundvenue har interviewet Kasper Mølgaard-Nielsen som var med til at starte Rezet her.

add comment

Berlin Shopping Guide

14/04/2016

Jeg kan vist ikke helt skjule min begejstring for Berlin og i særdeleshed ikke alle de fantastiske butikker, byen er fyldt med. Jeg har forsøgt at samle de bedste shops jeg besøgte på min Spies City Hack tur. Mine favorit områder i Berlin er Friedrichshain omkring Boxhagener Platz, hvor der hver weekend er loppemarked. Kreutzberg omkring Moritzplatz og Oranienstrasse hvor blandt andet Santa Maria og Prince Charles ligger. Men jeg synes alle bydelene har sin charme og hvis man cykler rundt bliver byen meget overskuelig. Her er et udvalg af butikker jeg mener er værd at besøge, men der er helt sikkert mange flere, så del endelig i kommentarfeltet hvis i sidder med gode tips!

I kan læse min Berlin dagbog her.

Do You Read Me: Den lille butik i Mitte er fyldt til randen med magasiner og bøger om mode, mad, design, grafisk design, æstetik, kunst, kultur, natur og rejser. Der er de mest snævre zines og mest fantastiske inspirerende modemagasiner. Do you read me har også et lille udvalg af notesbøger, som selvfølgelig er dødpæne...

Auguststrasse 28

Wald Berlin: Den fineste butik som desværre pt er under ombygning, men snarest åbner i vest Berlin. Dana og Joyce som har butikken er de sejeste piger og det ses tydeligt igennem udvalget af brands som Bella Freud, Sandy Liang, Jonathan Simkhai, Saks Potts, Freya Dalsjø og Trine Tuxen. Wald producerer også selv accessories som smykker, bandanaer og tee's.

Waldberlin.de

The Corner: Den mest eksklusive butik på hjørnet ved Gendarmenmartk plads, med alt hvad et shoppehjerte kan begære. De har et vanvittigt udvalg af designere som Céline, Vetements, Gucci, Valentino, Balenciaga, Mansur Gavriel og den fineste afdeling med produkter fra Le Labo og Diptyque. 

Französische Strasse 40

KaDeWe: Kaufhaus de westens er et stormagasin i stil med Illum (bare langt større) og min primære grund til at gå der ind, er deres gigantiske sko og taskeafdeling. Med brands som Céline, Anya Hindmarch, Stella McCartney, Dior, Prada, Marni mm. er der ikke et øje tørt. Deres sneakerafdeling er bestemt også værd at tjekke ud. 

Tauentzienstrasse 21-24

AM+ Aspesi (Bikini Berlin): Bikini Berlin er et lille shoppingcenter lige ved Zoologischer Garten, men en masse fine butikker og cafeer. Min favorit butik i Bikini Berlin er AM+ Aspesi butikken på første sal som har et rigtig sejt udvalg af brands som Mansur Gavriel, Jil Sander, Aspesi (selvfølgelig), Aesop, Porter og Nørgaard paa Strøgets 101 t-shirt. 

Budapester strasse 38-50

Aesop: De australske beauty brand er efterhånden velrepræsenteret i de fleste storbyer, men Aesops butikker og univers er altid et besøg værd. Desuden er alle butikker forskelligt indrettet, selvom den skarpe æstetik ikke er til at tage fejl af.

Alte Schönhauser Strasse 48

Isobel Gowdie: Berlin har et kæmpe marked for 2nd hand og high end genbrugstøj og butikker. En af dem er Isobel Gowdie der har forskellige lokationer i Berlin Mitte. Specialiteten er klar Isabel Marant, men udvalget er stort og du kan finde nogle virkelig gode ting. 

Alte Schönhauser Strasse 39 (baggården)

A.P.C: Et af mine personlige favorit mærker, hvis butikker jeg altid besøger når jeg rejser. Butikken i Berlin ligger på Mulack Strasse som også huser en lang række luksus genbrug og fine designbutikker. A.P.C. butikken er meget standard og skiller sig ikke synderligt ud fra deres andre butikker i verden, men hvis du er fan af den franske laissez faire stil, er den klart et besøg værd.

Mulack Strasse 35

Voo Store: En rigtig Berlin klassiker er Voo Store, der med opskriften på den ultimative shopping oplevelse, bestemt er et besøg værd. Køb en kop kaffe og en (virkelig lækker) brownie i den tilhørende kaffebar og gå på opdagelse i butikken. Accessorie bordet i midten af butikken er virkelig farligt for kontoen!

Oranienstrasse 24

Wood Wood Berlin: Jeg tænker altid at det er lidt tosset at besøge butikker i udlandet, som også findes i DK. Men det er altså ikke helt det samme og jeg er helt vild med Wood Woods tyske butik og deres Wood Wood Annex, som er sko butikken. Udvalget er nogenlunde som i DK med WW's eget brand, en masse Comme Des Garcon Play og virkelig pæn indretning.

Rochstrasse 4

SO-TO store: SO-TO store ligger i Mitte på Torstrasse og har hele to butikker med en blanding af skandinaviske brands som Han Kjøbenhavn, Acne Studios og Norse, men også Dires Van Noten og Nike. Et rigtig godt udvalg og virkelig mange flotte ting til herregarderoben. 

Torstrasse 72

No. 74: Dette er Adidas' high end butik med kollektioner fra Rick Owens, Raf Simons, Hyke og Stella McCartney. Det er den sejeste utik at købe træningstøj i hvis du er på disse kanter, men der er også mange gode fund at gøre hvis man er på udkig efter Adidas' mere limiterede linjer. 

Torstrasse 74

Firmament: Denne butik har altid været et lille skatkammer, især som en af de eneste forhandlere af Supreme i Europa. Firmament har brands som Visvim, Head Porter og Doomsday. Den minimalistiske indretning og pinlige tavshed har sin (tyske) charme og butikken er klart et besøg værd.

Linienstrasse 40

Chapter Mitte & Pauls Boutique: En af de gode genbrug i berlin, der sælger vintage og 2nd hand street wear. Butikken på Oderbergerstrasse har et kæmpe udvalg af brugte sneakers og med lidt held og god tid, kan du finde nogle ret seje ting.

Oderbergerstrasse 47

Torstrasse 76

Indlægget er udgivet i samarbejde med Spies Rejser

add comment

Louis Vuitton Passport Cover

14/04/2016

Det her er måske et lige lovlig dekadent rejsetip, men ikke desto mindre så har jeg længe været virkelig glad for at have mit pas i et cover. Det er praktisk at kunne stoppe boardingkort og bagagemærke ind i, og så ser det bare ret nice ud. Det er klart mere en nice to have, end en need to have, det må jeg medgive. Jeg har tidligere brugt lidt forskellige (se her), men nu har mit pas altså fået en opgradering af dimensioner da jeg fik dette Louis Vuitton pascover af min kæreste i fødselsdagsgave. Jeg fik det uden farve og så bestilte jeg det selv i butikken på Amagertorv i Københaven, men det kan også laves online. Jeg valgte ikke at få mine initialer uden på da jeg synes det så virkelig voldsomt ud, til gengæld fik jeg et lille pink hot stamp inden i, som jeg er svært tilfreds med. Jeg er ret glad for resultatet, som endda skabte stor begejstring blandt personalet i Louis Vuitton butikken. Må forresten kommentere på deres virkelig gode service, det er virkelig en fornøjelse at handle der, lige meget om det er kalender indsatser til 300 kr. eller en taske til 12.000 (som om jeg har prøvet det).

I finally got my passport cover from Louis Vuitton. It was a birthday present from my boyfriend, and i got it monogrammed back in february. It's a fairly decadent travel tip, but if you travel a lot, you might appreciete something as extravagant as a passport cover. I have used a lot of different ones before (see them here), but i'm very pleased with this upgrade hahah. I also have to comment on the really awesome service they have in the Copenhagen Louis Vuitton store. It's a pleasure to shop there, even if you buy a calender refill or a bag (how would i even know) they are super helpful.

Louis Vuitton Mon Monogram Passport Cover

add comment

comments

130416

13/04/2016

Jeans og strik kombinationen er mit wardrobe stable og især når jeg har travlt og skal finde tøj imens jeg har meget små øjne og det er meget tidligt om morgenen. Min strik er virkelig gammel, men er en af de der ting jeg aldrig skiller mig af med. Heldigvis kan selv de trætteste dage reddes med neglelak, en pæn frakke og en sej taske. Pjew.

Jeans and a good cashmere knit is a no brainer when you have to pick an outfit really early with tine eyes. I return to this simplicity when ever i'm busy. A lot can be done with red nails, a fancy coat and a cool bag. Luckily!

Wearing:

Coat: Armoire Femme

Jeans: Diesel Bootzee

Sneakers: Adidas Campus 80's Japan Vintage

Ring: Hvisk x Fredesblog

Bag: Truss NYC

Affiliate links

add comment

The Frede jacket

11/04/2016

Today my monday (my least favorite day) started out with an early but efficient work out with Cecilie from Simply Fit and a coconutmilk cappucino in the sun. By 9am i managed to be at my desk having chiapudding and going through emails. The day was pretty cozy and still, by 9pm, i haven't felt that monday bummer yet. Maybe things are changing? What made my day a little brighter was this embroidered jacket from the Nelly.com team - my very own Frede jacket. So cool!

Wearing:

Bomber jacket: Nelly.com

Sunglasses: Fall Winter Spring Summer

Scarf: Sakura

Jeans: New Baxter from Topshop

Necklace: Hvisk x Fredesblog

Sneakers: FIlling Pieces from Rezet Store

Affiliate links

Photo: Kenneth Nguyen

add comment

Sunday treat: Hvisk x Fredesblog

10/04/2016

Glædelig søndag! Denne weekend er strøget forbi og jeg har en lang søndag planlagt med læsning, træning og kaffe i solen. Jeg ville lige tippe jer om at i kan shoppe min EMOJI kollektion fra Hvisk med 15% rabat hvis i bruger koden konfirmation2016 (koden gælder til og med d. 12. april) hele kollektionen burde være back in stock igen, så happy shopping!

På billedet har jeg mit no expression emoji vedhæng i en ball chain og så har jeg sat det sammen med mit måne vedhæng. Synes det ser ret fint ud at kombinere emojis med de andre vedhæng.

Hvisk x Fredesblog no expression emoji pendant, Hvisk ball chain (on sale!), Hvisk moon pendant.

Shop my Hvisk x Fredesblog emoji collection with 15% off with the code konfirmation2016 (valid through april 12th). 

FInd the collection here

I'm wearing: Hvisk x Fredesblog no expression emoji pendantHvisk ball chain (on sale!), Hvisk moon pendant.

Affiliate links

add comment

comments

Last week at Alimentari

07/04/2016

Last week i looked like this when i met up with my thesis partner at Alimentari, the coziest place italian place in Islands Brygge. We tried different servings of coffe, croissants, tea and breakfast. It was really good and the perfect surroundings to start a long study day. We try to make ourself as comfy as possible in this thesis madness! Alimentari also serves lunch and dinner, simple italian dishes serves with this no nonsense vibe.

But enough food talk - my coat is what is interesting! It's from Armoire Femme and one of those pieces i've been longing for since i saw it at a press preview. It's made in heavy double faced cotton and it's actually water repellent, very awesome for a copenhagen biking girl. I love this middle season where you can actually wear spring coats like this. 

Wearing: 

Coat Armoire Femme

Knit Magasin

Jeans Won Hundred (similar here)

Sneakers New Balance 990

Sunglasses FWSS Steven

Necklace Hvisk x Fredesblog

Affiliate links

SHOP THE LOOK

 

add comment

What i wanna wear today

06/04/2016

I dag har jeg lyst til at have det her på. Hvide sneakers og jeans kombineret med mønstre og smileys i ørerne. Min dag er pakket med møder og arbejde, efterfulgt af specialeskrivning. Det holder hårdt i disse dage, men mon ikke jeg kommer igennem det. 

Today i feel like wearing this. White kicks and good jeans combined with patterns and smileys in my earlobes. My day is packed with meetings and work, followed by a few hours of thesis writing. It's pretty intense these days, but i will make my way through it.

Stine Goya jacket, HVISK x Fredesblog earrings, Truss New York clutch, Jeans from Mads Nørgaard & Filling Pieces sneakers from Rezet Sneaker Store

Affiliate links

add comment

The Friends: Karen Marie Groth

05/04/2016

I har nu mødt Bodil og WinstonTikkieCecilieCaroline, Wilma, Sidsel og Stephanie - mine seje veninder og lillesøster som er en del af min kampagne for mit samarbejde med Hvisk. Den sidste i rækken af skønne damer er Karen Marie Groth. Karen min go to beauty ekspert og rent faktisk også min kontornabo, da vi sidder i samme kontorfællesskab. Karen har webshoppen Beauty Hero og distribuerer mit favorit mærke Mario Badescu - vi kan bruge lang tid på at snakke om produkter, cremer, serum og hvad ved jeg (se hvad jeg har skrevet om Mario Badescu her). Udover hele hendes skønheds univers, er Karen også musiker og står bag Ivory & Gold. Musikkarrieren er dog trådt lidt i baggrunden for cremerne, pt. Jeg spurgte Karen om hun ikke ville være med i denne her kampagne fordi hun er en af de kvinder i mode og skønhedsbranchen som jeg ser rigtig meget op til. Hun knokler virkelig hårdt på med arbejde, men samtidig er hun ikke i tvivl om hvor hendes prioriteter ligger. Dét er sejt synes jeg. 

Navn Karen Marie Groth

Alder 36 år

Hvad laver du? Jeg er founder af beautyshoppen www.beautyhero.dk, og distributør for Mario Badescu Skincare & Magicstripes i Danmark.

Hvad er din yndlingsemoji? The unicorn, pandaen og fries emojien.

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Min mormor har jeg så meget at takke for, hun var et helt fantastisk menneske!

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Jeg pinner for vildt og så min datter :-).

Hvad gør dig glad? Rejser, nye eventyr, havet, musik, beauty og smukke ting!

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Jeg elsker den, glæder mig så meget til at flashe min smiley ring :-).

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Smiley ringene.

add comment

020316

03/04/2016

Min weekend er gået med speciale arbejde og et par præmieaktiviteter som kaffe med Sidsel, en løbetur og hjemmelavet pizza. Det er sådan mine weekender kommer til at forløbe de næste 2 mdr. da jeg skal aflevere mit speciale d. 1. Juni. I har før efterspurgt et indlæg om mit studie - er det stadig interessant? Jeg har nemlig skrevet på et indlæg i lidt tid og tænker at tilføje lidt tanker om speciale.

Jeg er efterhånden gået ombord i min enorme samling frakker og jakker der passer til denne her mellem årstid hvor det hele tiden er lidt for koldt eller lidt for varmt. En af mine favoritter denne sæson er fra Mads Nørgaard og den fik endda præmiere da jeg var i Paris i Januar. I går havde jeg den på med mine vintage Levi's jeans og en lille ekstra jakke inden under fra Gant Rugger. 

Nu skal jeg til weekendens sidste speciale-præmie-aktivitet, familiemiddag!

Wearing:

Coat: Mads Nørgaard

Jacket: Gant Rugger

Sunglasses: FWSS Steven

Pants: Vintage Levi's 501

Sneakers: Adidas Campus 80's Japan Vintage (similar here)

add comment

comments

The friends: Stephanie

02/04/2016

Den næste sidste af mine fantastiske veninder jeg vil præsentere jer for i rækken, er Steph - i kan møde Bodil og Winston, Tikkie, Cecilie, Caro, Wilma og Sidsel. De er alle sammen en del af min kampagne for mit samarbejde med Hvisk, fordi de er mega seje og inspirerende personer som jeg priser mig lykkelig for at kende. Stephanie Pabotoy arbejder hos Kopenhagen Fur, men det er slet ikke der jeg kender hende fra. Steph er nemlig min næsten nabo (nææææsten) og eftersom vi deler kaffebar og yogacenter har vi ikke kunne undvære hinanden som Vesterbrovenner. Steph er en af de mest eventyrlystne og velrejste mennesker jeg kender jeg bliver så inspireret af hvordan hun planlægger og inkluderer rejser i sin hverdag, som den største selvfølge. Så udover at løbetræne hos Cecilie og drikke kaffe, bruger vi ret meget tid på at snakke om rejser... eller tattoveringer. Dem har Steph nemlig mange af og det er faktisk ikke så underligt da hendes kæreste Mike Ho er tattovør - og endda en yderst dygtig en af slagsen. De to udgør et af mine yndlingspar og jeg kunne aldrig undvære dem på Vesterbro.

Navn Stephanie Pabotoy

Alder 29

Hvad laver du? Udover at være rejseafhængig og bon vivant så er jeg projektleder hos Kopenhagen Fur, hvor jeg står for forskellige design samarbejder med brands der vil integrere pels, f.eks. Saks Potts + key account for store S.Koreanske brands.

Hvad er din yndlingsemoji? Det er ’grine emojien’

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Der er flere, vil highlighte Frede (mig hhahaah!) og Sofie Ladegaard som er bag kulissen hos Soulland og Jacob Berliner. De har begge krudt i røven, grinebidere med masser af spændende projekter, dog stadig tid til at være til stede.

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Det gør min kæreste, Mike Ho, har et positivt livssyn og det bedste menneske jeg kender. Han har gået sine egne vejne ved at følge sin passion.  Han er tatovør med sin egen biks på Nansensgade 56 (Handshake Studio), bl.a. Frede’s tatovør også.

Hvad gør dig glad? At rejse, udforske, spise god mad og være sammen med de folk jeg elsker aka livsnyder.

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Den er rammer lige i Frede’s ånd – humoren og simpliciten i kollektion er så nem at forholde sig til. Med andre ord, fed!

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Det er ringen med emojien med poker face (lige mund)

Affiliate links

add comment

Berlin diary

31/03/2016

Som i forhåbenligt fulgte med i, så var jeg forrige weekend i Berlin med Spies Rejser for at lave den sygeste shoppingguide til Berlin. Jeg er en del af Spies City Hack hold, der rejser europa tynd for at lave de bedste guides til deres kunder - læs mere her og tjek #spiescityhack

Jeg har lavet min personlige shoppingguide som i kan læse i weekenden og så har jeg samlet min bedste rejsetips til byen, som i kan læse i et separat indlæg. Jeg ville lige starte med at dele lidt snapshots fra min tur. 

Vi ankom tidligt fredag formiddag og efter vi havde smidt vores kufferter på Arcotel Velvet i mitte, startede med at tjekke vest Berlin ud. Vi besøgte Solebox, hvor en masse sneakerboys lå i kø til deres Adidas collab. Vi gik lidt rundt i området ved Ku'Damm hvor der er en masse store butikker som Uniqlo, Zara, Adidas, H&M og besøgte KaDeWe. Vi fandt også det fine lille shoppingcenter Bikini Berlin hvor vi spiste frokost på Funk You som laver virkelig lækker, men helse agtig mad. Senere tog vi til Kreutzberg hvor vi drak kaffe i Voo Store og senere spise på min favorit restaurant Santa Maria. Tacos & magaritas, tak!

Lørdag startede vi med morgenmad på Daluma, rigtig blogger agtigt med juice og acai bowls. Senere cyklede vi til mitte og kiggede lang tid i Do You Read Me inden vi drak kaffe på The Barn. De fleste af mine shopping anbefalinger er i mitte, men de kommer i et andet indlæg. Vi kiggede i masser af butikker inden vi drak mere kaffe hos Father Carpenter i en hyggelig baggård. Eftter lidt mere shopping fik vi den sygeste burger craving og cyklede tværs igennem byen for at spise på The Bird. En vild burger oplevelse, men en smule overdrevet. Det er en semi anbefaling her fra. Vi sluttede dagen med drinks på Buck and Breck og siden hen pizza på Standard - Serious Pizza (tak for tippet Susanne).

Søndag tog vi hele vejen fra mitte til friedrichshain for at spise på et af vores yndlings morgenmadssteder SILO coffee. Et australsk sted med vildt lækker mad (lidt vegetarisk, men ikke helset) og rigtig god kaffe. Resten af dagen brugte vi på museums besøg og mere kaffe og kage, da alt jo har lukket om søndagen. Mætte, kaffeunderlige og helt trætte satte vi kursen mod Tegel og København. Berlin skuffer sgu aldrig.

STAY TUNED for flere Berlin tips, en voldsom shoppingguide og en nice sneakerguide asap.

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Spies Rejser

Få 100 kr i rabat pr. pers. på din næste rejse her.

add comment

comments

300316

30/03/2016

Min dag er blevet brugt på en hyggelig tur til Aarhus for at besøge Rezet Store og mine søde kollegaer. Jeg havde et par møder, men fik heldigvis også tid til at kigge forbi Aros for første gang, hvilket er helt utroligt i forhold til hvor mange gange jeg har været i byen. Jeg så udstillingen A New Dynasty - Created in China og så selvfølgelig Rainbow Panorama. Jeg synes virkelig at Aros er et optur museum og håber snart jeg får mulighed for at komme tilbage og bruge lidt længere tid der. 

Nu har jeg en god togtur foran mig og en helvedes masse mails der skal besvares. 

Spent my day in wonderful Aarhus visiting our Rezet Store and the awesome team. I even managed to visit Aros and see the Rainbow Panorama and another exhibit on Chinese artists. Now i'm headed home on a long train ride.

Wearing:

Coat: Magasin

Top: Proenza Schouler (similar here)

Pants: Rosemunde

Sneakers: Air Max 90 from Nike iD

Sunglasses: FWSS Steven

Affiliate links

add comment

The friends: Sidsel Alling

30/03/2016

I har nu mødt Bodil og Winston, Tikkie, Cecilie, Caroline og Wilma - mine seje veninder og lillesøster som er en del af min kampagne for mit samarbejde med Hvisk. Der er stadig 3 seje damer tilbage og den næste jeg vil præsentere jer for, kender i nok allerede. Sidsel Alling er min blogger bff, med forfatter og #stylistmenogsåveninde og hun skulle selvfølgelig være en del af min kampagne. Sidsel arbejder som kommunikationschef hos Mads Nørgaard og så blogger hun henne på fashionpolish.dk til hverdag. Eller det vil sige at lige nu er hun i New York og have det så sjovt og lækkert, mens jeg faktisk passer hendes blog... 

Hvad i måske ikke ved er at jeg næsten ser Sidsel hver dag når vi mødes til en kop kaffe og et dagens outfitbillede, vender nyheder eller træner sammen. Sidsel er min stilmæssige modpol med en garderobe domineret af mørke farver, korte nederdele og en kærlighed til cashmere. Hun inspirerer mig til at gå mere i voksentøj, lede efter bedre materialer og klassiske snit. Desuden er hun min faste party side kick (jeg kommer ikke så meget ud, primært når det er med Sidsel) og så er hun fra Aarhus og kan dermed spise meget store shawarmaer og så er hun med på Tikkies romkuglehold.

Navn Sidsel Alling

Alder 28

Hvad laver du? Jeg arbejder som kommunikationschef for Mads Nørgaard - Copenhagen, har bloggen Fashionpolish.dk og er medforfatter på bogen SMART

Hvad er din yndlingsemoji? Kaffekop

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Min mor. Hun er den jeg kender der knokler allermest, er god til værktøj og har svaret på næsten alle mine spørgsmål. Hun går også utroligt smart klædt hvilket er ret sejt.

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Lige nu er jeg begejstret over seje damer der startede som bloggere men nu har seje firmaer såsom Emily Weiss fra Glossier og Elin Kling fra Totême. De beviser hvordan blogging kan være en karriere vej og at man ikke behøver lave det samme, hele tiden.

Hvad gør dig glad? Solskin og grøn bølge når jeg cykler på arbejde om morgenen. Symmetri og barok arkitektur og smukke parker. Når Frede ringer. Og når jeg laver den perfekte dosering af mælk i min filterkaffe. #bliss

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? I looooove it <3 Jeg er generelt mere konservativ med mine smykker end Frede, men synes kollektionen rammer en sjov tendens og den underspillede stil passer til det meste.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? expressionless emoji halskæden.

Affiliate links

add comment

The friends: Wilma Nairn Toftsø

28/03/2016

Som beskrevet i dette indlæg, har jeg fået 8 af mine dejlige veninder til at tage del i min kampagne for Hvisk. Jeg har bedt dem vælge deres yndlingssmykke og fortælle mig lidt om dem selv, hvad der gør dem glade og hvem de synes er seje. I kan møde Bodil og Winston herTikkie her, Cecilie Blaksted her og Caroline Plummer her. Udover jeg har spurgt en række veninder, så spurgte jeg også en af mine fire søskende, Wilma, min lillesøster på 14 år. Jeg føler mig så undeligt heldig at jeg har 4 søskende, en storesøster der er i starten af 40'erne, min lillebror der er et par år yngre end mig, Wilma og så min yngste søster på næsten 10 år. Jeg er helt vildt tæt på alle mine søskende og jeg kan slet ikke forestille mig ikke at have dem i mit liv - hvem skulle jeg så ringe til! Wilma holder mig totalt opdateret på livt som teenager i 2016, hun har så meget energi og gåpåmod som jeg bare ville ønske jeg selv havde som 14 årig. Vi sad faktisk i maj måned 2015 og skitserede emojis og smykker til det her samarbejde, på vej på søster weekend i Berlin. I kan læse mere om Wilma her.

Navn Wilma

Alder 13

Hvad laver du? Jeg går i 7 klasse, og jeg går til gymnastik og dans.

Hvad er din yndlingsemoji? Expressionless emoji

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Jeg synes Coco Chanel er rigtig sej, og hun inspirerer mig meget. Udover jeg synes, det er sejt, hun lavede Chanel, synes jeg også hendes historie er inspirerende.  

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Det er svært at sige da der er mange forskellige, og jeg bliver tit inspireret af billeder jeg ser på de socialemedier.

Hvad gør dig glad? At lave gymnastik eller være sammen med mine venner eller familie.

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Jeg synes den er rigtig sej. Den er sjov men på en flot måde.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Halskæden med expressionless emoji.

Affiliate links

add comment

#fashionpolishdklife

27/03/2016

Som i måske har spottet på facebook og instagram, så har jeg lovet at passe Sidsels blog indtil hun kommer hjem fra New York, hvor hun pt. nyder livet - jeg tør næsten ikke tjekke min snapchat af bar misundelse. Jeg har taget udfordringen op og i bedste challenge stil besluttet mig for at leve #fashionpolishdk livet efter en række dogmer, som i kan læse om lige her. Det indebærer blandt andet boksetræning og Seinfeld. Jeg lover jer det bliver sjovt! I mellem tiden har jeg lavet mig et par øsnker som jeg håber Sidsel kommer hjem med! Glossiers nye lip teint Generation G i farverne Cake og Like og så den smarte Comme Des Garcons totebag som jeg har set Sidsel med

As you might have picked up on i'm blogsitting Fashionpolish.dk while Sidsel is living the good life in NYC. Read about my #fashionpolishdk life right here. I'm really hoping Sidsel is bringing me back some NYC goodies and my modest wishes are the Glossier Generation G lip teint in the colors Cake and Like and the Comme des Garcon tote that is always slung over Sidsels arm.

add comment

The friends: Caroline Plummer

27/03/2016

Som beskrevet i dette indlæg, har jeg fået 8 af mine dejlige veninder til at tage del i min kampagne for Hvisk. Jeg har bedt dem vælge deres yndlingssmykke og fortælle mig lidt om dem selv, hvad der gør dem glade og hvem de synes er seje. I kan møde Bodil og Winston her, Tikkie her og Cecilie Blaksted her. I dag er de søde Caroline Plummer der normalt er at finde på hendes blog Rainbowdash, hos Very Communities eller på KUA hvor hun læser Engelsk. Caro kender jeg gennem modebranchen og blogverdenen hvor vores veje har krydset hinanden. Caro er så inspirerende fordi hun jonglerer med en masse forskellige beskæftigelser og kombinerer dem på kryds og tværs. På sin blog, i sit arbejde som community manager hos Very og selvfølgelig på sit studie - og jeg ved hvor meget arbejde det er! Der ud over ser Caro altid virkelig smart ud, og hendes instagram kan være den perfekte løsning på en tøjkrise. Desuden kan Caro også ace tequila shots på en snusket bar i NYC eller være den bedste partner in crime til en sen McDonalds skandale, hvis nødvendigt. Mød Caroline her.

Navn Caroline Plummer

Alder 25

Hvad laver du? Jeg studerer engelsk på Københavns Universitet, arbejder som studentermedhjælper hos Very og blogger på Rainbowdash.dk

Hvad er din yndlingsemoji? Bølgen!

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Min mor! <3

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Mine veninder, min kæreste og min familie på hver deres måde. Men især min kæreste fordi han er så nede på jorden og er god til at tage tingene som de kommer (modsat mig som er planlægnings-freak)

Hvad gør dig glad? Kærlighed og at gense the O.C.

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Den er SÅ mega optur - specielt fordi den er Frede i en smykke-kollektion; smuk og sjov.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Jeg kan lide det hele, men er generelt mest vild med sølvsmykker. Men ringen med blinke-emoji må være min absolutte favorit ;-)

Affiliate links

add comment

180316

26/03/2016

Havde lige et par dagens i arkiverne fra forrige uge hvor alt gik lidt stærkt med Hvisk x Fredesblog lancering og en masse arbejde. Jeg nød et strejf af solskin og byens bedste croissant hos Democratic Coffee. 

Nu skal jeg spise kæmpe Påskefrokost og nyde solen i Tisvilde.
Wearing:

Sunglasses: Dior

Coat: Magasin

Shirt: Rodarte & Other Stories

Pants: Armoire Femme

Sneakers: Nike Air Force 1 Flyknit from Rezet Sneaker Store

add comment

The friends: Cecilie Blaksted

25/03/2016

Som jeg skrev i dette indlæg, har jeg i forbindelse med mit samarbejde med Hvisk, spurgt en række af de sejeste damer jeg kender, om de ville vælge deres favoritsmykke og svare på et par spørgsmål. I har allerede mødt Bodil, Winston og Tikkie, så nu er vi klar til Cecilie Blaksted, måske bedre kendt som ceblak eller dronningen af kvalmerouletten. Da jeg startede i Senses Hotyoga for snart 4 år siden lærte jeg Cecilie at kende som den langbenede og skrappe løbetræner på Cardio Core klasserne. Jeg har siden da troligt taget hendes klasserne og lært at elske både kvalmerouletten (intervaltræning så det svimler) og J.Lo (intervaller med stigning på løbebåndet som J.Lo laver dem #ass), og siden da er det blevet til en helt masse eftertrænings kaffe og lange løbeture. Vi har løbet halvmaraton sammen og løber nu begge med Adidas Runners. Udover at være den sejeste træner så driver Cecilie også bloggen Simply Fit på Costume.dk hvor hun skriver om træning, bæredygtighed, sundhed og velvære. Hun tester alle mulige kure, diæter og træningsprogrammer og skriver om dem efterfølgende. Læs blandt andet om The Master Cleanse her. Jeg beundrer i stor stil Cecilies energiniveau og mega overskud i hverdagen, samt hendes tilgang til træning og sundhed, som i den grad er smittet af på mig. Det handler om at leve, spise, træne og opføre sig fornuftigt, ikke ekstremt og jeg elsker at vi kan planlægge hard core træningsaktiviteter over en burger eller et glas vin.

Navn Cecilie Blaksted

Alder 28

Hvad laver du? Arbejder som træner, blogger på simplyfit.dk og med marketing

Hvad er din yndlingsemoji? Hmmm før var det "græder af grin" emoji'en, men den er blevet lidt mainstream haha. I dag er min yndlings den nye "jazz hands" kalder jeg den, synes den ser ret excited ud;) ellers er jeg også ret stor fan af smiley på hovedet og så savner jeg en croissant!

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Der er mange seje kvinder i mit liv. Men særligt min gamle Olde var virkelig sej. Hun blev 101 år gammel og løste den store kryds&tværs i Berlingerne hver uge. Hun kunne tale med om alt fra præsident valg til mobil abonnementer. Jeg besøgte hende hver søndag i flere år, hun havde altid et positivt sind og ca. 100 års erfaring;)

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Alt og alle omkring mig, jeg prøver generelt at fokusere på det positive i folk og på den måde ser man rigtig mange gode og inspirerende ting.

Hvad gør dig glad? Uh det er der rigtig mange ting der gør! I dag åbnede jeg den PERFEKTE avokado samtidig med at min yndlingssang blev spillet i radioen, det var et rigtig skønt øjeblik;) haha...

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Jeg synes den er sjov og lækker, ligesom Frede;)

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Helt klart ringen:)!

Affiliate links

add comment

230316

24/03/2016

Jeg skød påske 'ferien' igang i går, med kaffe på mit nye yndlings sted, Prolog i Kødbyen, is fra Siciliansk Is på Skydebanegade og min søde veninde Steph. Vejret viste sig fra sin bedste side og København var faktisk bare nice. 

I dag er realiteterne smasket i mit hovede og størstedelen af dagen skal bruges på mit specialekontor i byen (har en special guest, tjek snappen: fredesblogsnap), mens min aften heldigvis byder på steak frites og vin på Pastis. Så føles det lidt som 'ferie' alligevel.

I sort of started my easter break with coffee at my new favorite place Prolog in the meatpacking and ice cream with my friend Steph. The sun was out and Copenhagen was beautiful. Today reality hit and i'm spending a few hours at my thesis office (special guest included, snapchat: fredesblogsnap), but looking foreward to steak frites and wine later. Then it's feels like a 'break' after all. 

Wearing:

Coat: Magasin

Tee: Armoire Femme

Jeans: Hope

Sneakers: Filling Pieces at Rezet Sneaker Store

Necklace: Hvisk x Fredesblog

Ring: Hvisk x Fredesblog

Affiliate links

add comment

The friends: Tikkie Elsøe

24/03/2016

Som jeg skrev i dette indlæg, har jeg i forbindelse med mit samarbejde med Hvisk, spurgt en række af de sejeste damer jeg kender, om de ville vælge deres favoritsmykke og svare på et par spørgsmål. I kan læse om Bodil (og Winston) her. Næste seje kvinde er Tikkie Elsøe, ejer af Adélie Boutique, blogger på Adélie full time mommy og min gode blogkollega som jeg også startede BISOU med for et par år siden. Vi blev venner og forretningspartnere på én og samme tid, og har siden været gode sparringpartnere og veninder. Tikkie er en af de mest æstetiske personer jeg kender. Alt er farvekoordineret og passer perfekt sammen -om det er en antik vase, et litografi og en Stine Goya kjole, så kan Tiks få det til at spille sammen så man får lyst til at spise det. Derudover er hun en karaoke master og elsker romkugler. Det elsker jeg, at den smukkeste pastel-elskers favoritkage er den grimmeste kage i verden. 

Navn Tikkie Elsøe

Alder 30

Hvad laver du? Jeg ejer butikken og webshoppen Adélie, som også fungerer som blog. Udover det er jeg lige blevet mor, så det er nok allermest det jeg laver lige nu :)

Hvad er din yndlingsemoji? Hm, den er svær. Har mange favoritter! Jeg er ret vild med den med streger som mund og øjne og så er den med solbriller også ret nice...

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Som sagt er jeg lige blevet mor, og det er det dejligste i verden, men også seriøst hard work! Derfor vil jeg sige min mor. Hun er virkelig sej og en stor inspiration for mig.

Hvad eller hvem inspirerer dig i din hverdag? Der er meget der inspirerer mig, og det er lidt svært at sætte en finger på præcist hvad. Jeg elsker at gå ture i byen og bare suge alt til mig.

Hvad gør dig glad? Min lille datter Mollie kan gøre mig så glad og stolt når hun sender mig et stort smil, hvor jeg lige kan skimte den ene tand der er brudt frem <3

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Så sej jo. Kan godt lide smykker der ikke larmer for meget, men kan mikses med andet. Og så kan jeg godt lide idéen om at man skal lidt tættere på for at se de humoristiske detaljer.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Det må være halskæden med min yndlings emoji med stregmunden.

Affiliate links

add comment

Hvisk x Fredesblog launch

23/03/2016

Sidste uge holdt jeg som sagt et launch event sammen med Hvisk i deres dejlige showroom på Ny Østergade. Nakd havde sponsoreret lækre snacks, Frankly Juice havde sørget for frisk juice - min yndlings med rødbede. Der var goodiebags med sager fra Mario Badescu og Beauty Hero, lækre hårprodukter fra Davine's og en særlig gave fra Hvisk. Det var også muligt at købe smykkerne for første gang - hvilket jeg var død spændt på. Tusinde tak til alle der kiggede forbi og alle der shoppede online - i er for vilde!

Håber i hyggede jer og at i kan lide kollektionen <3

I kan se flere billeder fra eventet på facebook her.

Hvisk udlodder helt særligt et smykke fra kollektionen og em meget vip t-shirt, deltag i konkurrencen her

Hvis i vil læse mere om samarbejde har jeg skrevet om inspirationen her, selve kollektionen her, givet et close up her og en backstage video her.

SHOP HVISK X FREDESBLOG 

affiliate links

add comment

The friends: Bodil & Winston

22/03/2016

Som en del af mit samarbejde med Hvisk, fik jeg den idé at jeg ville inddrage nogle af de kvinder der inspirerer mig aller mest i mit liv. Kollektionen er et symbol på humor og selvironi, noget jeg bliver beriget med fra både veninder, familie og kollegaer. Jeg har derfor spurgt 8 veninder + Winston om de ville vælge deres favorit smykke fra Hvisk x Fredesblog og svare på et par spørgsmål. First up er en af mine bedste veninder, Bodil som jeg har kendt i snart 8 år. Vi blev venner over en øl, til en fest i Nord Vest og siden har vi hængt sammen. Bodil er helt vildt naturagtig, hun undervandsjager, arbejder med muslinger, laver sygt god mad og kender alle slags svampe i skoven. Desuden er vi næsten naboer, så vi har en regel om at vi skal ses en gang i døgnet så vidt muligt - det bliver for det meste en morgenkaffe fra Kihoskh eller en spontan middag. Winston kan i se på billedet ved siden af, han siger ikke så meget fordi han er en hund. Jeg kunne godt fake et hunde-interview, men kunne ikke afgøre om det var lidt for tosset #crazydoglady <3 Istedet kan i nyde synes af den lille uldtot med guldkæde på og forestille jer hvor mange godbidder han fik for at sidde stille.

BODIL Q&A

Navn Bodil Sofie

Alder 26 år

Hvad laver du? Jeg er højskolelære, måltidsmager og havbonde.

Hvad er din yndlingsemoji? den stærke arm og flamencodanserinden

Hvem er den sejeste kvinde du kender? Udover Frede og min mor? Den første der falder mig ind er Laura Dekker. En hollandsk pige der sejlede jorden rundt alene da hun var 14 - jeg er helt vildt fascineret af hendes fortælling og ser meget op til hendes mod. Men man behøver ikke udrette noget vildt for at jeg synes man er sej. Man skal være ærlig, modig og mene det man laver. Det kender jeg heldigvis mange kvinder der lever op til.

Hvad gør dig glad? At lære noget nyt. Kropslighed, både i form af fysisk udfoldelse og nærvær. At lave mad. Finde ro i en stresset tid, i et øjeblik.

Hvad synes du om Hvisk x Fredesblog kollektionen? Den er totalt Frede og jeg elsker det. Hun efterligner ofte expressionless emoji i hverdagen og det ser seriøst sjovt ud.

Hvad er dit yndlingssmykke fra kollektionen? Expressionless emoji øreringene.

Affiliate links

add comment

Wearing Rodarte & Other Stories

22/03/2016

Sidste uge da jeg lancerede min smykke kollektion sammen med Hvisk, var jeg så heldig at få fingrerne i nogle af de fine styles fra Rodarte & Other Stories. Jeg ville gerne se smart ud (selvfølgelig) men jeg ville også gerne føle mig godt tilpas og vigtigst af alt - have sneakers på. Jeg valgte derfor at tage en pudderfarvet kjole på over mine favorit herrebukser fra Mads Nørgaard og så mine foretrukne sneakers pt. Adidas NMD. Da kjolen er meget nedringet, tog jeg er velour top inden under som lige kan skimtes. Jeg er jo normalt kun til kjoler, når jeg kan have bare ben, men med bukser inden under, forlænger det altså lige levetiden. Hvad synes i?

Last week when i launched my collaboration with Hvisk, i was so lucky to wear some of my favorite pieces from the Rodarte & Other Stories collection. I wanted to look smart (obv!) but also feel comfortable at the event that lasted 4 hours. I def. wanted to wear sneaks! I ended up in this powder dress with suit pants under and the most awesome crushed velvet top underneath. I wore my favorite sneakers at the moment, my Adidas Originals NMD.

Wearing:

Dress: Rodarte & Other Stories (in black here)

Top: Rodarte & Other Stories

Pants: Mads Nørgaard

Sneakers: Adidas Originals NMD

Affiliate links

add comment

It's Happening #voteback

20/03/2016

I anledning af International Air Max Day har Nike givet verdens Air Max fans en vild mulighed. Lige nu kan du nemlig stemme på hvilken af ALLE Air Max Nike har lavet, der skal sættes i produktion igen. Afstemningen løber indtil fredag d. 25. Marts og Air Max vinderen offentliggøres d. 26. Marts. Du kan stemme hver dag (her), en gang. Go go go!

Der er mange Air Max jeg godt gad se igen, men min top 3 er selvfølgelig Air Max 97 OG, Air Max 1 Atmos Animal og på 3. pladsen en Air Max 98 OG. 

Har i stemt? Hvad er jeres favoritter?

STEM PÅ DIN FAVORIT NIKE AIR MAX HER

Nike is taking International Air Max Day 2016 to a whole other level! This week you can vote your fave Air Max back in production, and you can vote for every Air Max you can remember. Pretty cool right? I'm very excited. The voting will close on friday the 25th and the winner will be announced on the 26th. 

Find the selection and make your vote here. You can vote one time a day. 

I'm voting for the Air Max 97 OG, Air Max 1 Atmos Animal last an Air Max 98 OG. 

CAST YOUR AIR MAX VOTE RIGHT HERE

add comment

launch day! #hviskxfredesblog

17/03/2016

Så er det i dag kl. 15 at Hvisk x Fredesblog endelig lanceres! Kollektionen vil være tilgængelig på Hvisks' webshop, men det er også muligt at komme forbi vores lancerings event i København fra 15-19 hvor kollektionen også kan købes.

Der vil endda være lækre friske juice fra Frankly Juice og snakcs fra Nakd. Der er herre gode goodiebags til de første 20 betalende kunder, med produkter fra Mario Badescu, Nakd, Moroccan Oil, Davines og en særlig ting fra Hvisk. Se mere om eventet her.

Jeg er på farten hele dagen for at blive klar til i eftermiddag, så husk i kan følge med på snappen fredesblogsnap og instagram @fredesblog

Læs mere om Hvisk x Fredesblog her, her og her

Videoen er fra den dag hvor vi skød kampagnebillederne til samarbejdet. Dagen stod på uendeligt meget kaffe, hundekærlighed og masser af lyserød.

Videoproduktion: Victor Toftsø og Frankie Jr. Manata

Affiliate links

add comment

comments

Rodarte & Other Stories

15/03/2016

På torsdag lancerer &Other Stories deres nyeste design samarbejde med de to seje Mulligan søstre der står bag det cool amerikanske brand Rodarte. Kollektionen er fyldt med similibesatte tights, patchwork og korte bomber jackets. jeg synes den er så cool og glæder mig til at se kollektionen irl. Du kan finde den på &Other Stories webshop og i butikken på Amagertorv fra d. 17. Marts.

Se hele kollektionen her.

XX Frede

add comment

Invitation: #Hviskxfredesblog

13/03/2016

Her er et par close ups af Hvisk x Fredesblog kollektionen og så har jeg en helt særlig invitation til jer

På torsdag holder jeg som sagt et lanceringsevent for min smykkekollektion i samarbejde med HVISK og i er alle inviteret! Der vil være goodiebags til de første 20 der shopper kollektionen og masser af snacks fra Nakd og lækre friske juices fra en af mine favoritter - Frankly Juice. Jeg tror det bliver et brag af en eftermiddag. 

Smykkerne koster fra 200 kr. til 550 kr. og kommer i high polished guld og sølv.

Det hele foregår i Hvisks Showroom på Ny Østergade 9, 4. Sal, der er åbent fra kl. 15-19.

Håber på at se jer!

Læs mere om eventet og tilmeld jer lige her. 

Læs mere om kollektionen her og se lidt backstage billeder her.

add comment

comments

Nelly Trend bomber jacket, Filippa K pants & Nike Cortez Cherry Blossom sneakers.

Sidsel: Filippa K bomber jacket, Mads Nørgaard suit pants and Nike Air Max 1 Cherry Blossom sneakers.

Frede: Nelly Trend bomber jacket, Filippa K pants & Nike Cortez Cherry Blossom sneakers.

Sidsel: Filippa K bomber jacket, Mads Nørgaard suit pants and Nike Air Max 1 Cherry Blossom sneakers.

Frede: Nelly Trend bomber jacket, Filippa K pants, Rodebjer top & Nike Cortez Cherry Blossom sneakers.

Nike Cherry Blossom Pack

12/03/2016

I torsdags var jeg på fotoskydning med min yndlings partner in crime, Sidsel. Vi skulle style Nike's nye Cherry Blossom Pack som lige er landet i Rezet Store (butikken i Jorcks Passage og online her). Vi stylede 3 looks hver til de kirsebærblomstrede Nike Cortez og Nike Air Max 1. I kan se hele serien af billeder på Elle.dk og læse vores interview om vores bog SMART, hvad fremtiden bringer og selvfølgelig sneakers. 

Før musen over billederne for at se hvor tøjet er fra.

Earlier this week i did a shoot with my favorite partner in crime, Sidsel. We styled the Nike Cherry Blossom pack that just released in Rezet Store (The shop in Jorcks Passage and online here). We each did three looks styled with the cherry blossom printed Nike Cortez and Nike Air Max 1. Read our interview with elle.dk about our book SMART, what the future hold and of course sneakers, and see the whole styling story.

Hover over the pictures to see credits.

Shop Nike Cherry Blossom Pack online at Rezet Sneaker Store.

Photo: Luka Roné

Make up: Lou Ditlevsen

Affiliate links

add comment

comments

#spiescityhack

11/03/2016

I er jeg på vej til Berlin med Spies Rejser for at lave den svedigste shopping guide til byen. Berlin er en af mine yndlings byer og jeg glæder mig så meget til at komme tilbage og besøge nogle af mine favorit steder og forhåbenligt opdage nogle nye steder. Spies Rejser har sendt et helt hold af bloggere rundt i europa for at samle de bedste rejsetips hvad enten du er interesseret i foto, interiør, gastronomi, mode, træning eller rejser med børn. Så følg med de næste par uger på @spiesrejser på instagram og spies.dk på snapchat, så skal i nok få en masse gode tips til Berlin, Barcelona, Venedig, London og Budapest. Indtil videre har jeg researchet lidt på hvilke steder jeg skal besøge og jeg skal helt sikkert forbi Wald Berlin og kigge lidt på deres seje bandanaer, Adidas butikken er også et besøg værd - er lidt klar på de her Stella McCartney pure boost x. Jeg vil også gerne besøge Voo Store der blandt andet forhandler det seje smykkemærke Malaika Reiss som har lavet en Star Wars serie jeg drømmer om. Jeg skal også forbi The Corner, A.P.C. og en masse sneaker shops. 

Har i nogle gode tips til Berlin? Skriv dem endelig i kommentarfeltet!

Husk også at føl med på instagram @fredesblog og snapchat: fredesblogsnap

Allo aus Berlin!

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med Spies Rejser. 

add comment

comments

090315

10/03/2016

I går holdt jeg som sagt presseevent for mit smykkesamarbejde med HVISK. Vi holdt eventet i HVISKs showroom og menuen stod på kage og champagne - to ting jeg elsker. Det var så fedt at vise vores projekt frem og det blev taget så fint imod! Jeg er så glad og lettet! Hah. Her er lige mit outfit fra eventet og så kommer der lidt flere billeder af event og et nærmere blik på smykkerne snart!

Som jeg teasede for igår så holder jeg et lancerings event på torsdag d. 17. Marts hvor der vil være mulighed for at købe smykkerne. Se mere om eventet her. Ps. de første 20 betalende kunder får en dødlækker goodiebag..!

I morgen tidlig smutter jeg til Berlin med Spies rejser for at lave den ultimative shoppingguide til byen. I kan følge med på instagram @fredesblog og snapchat: fredesblogsnap og så vil jeg også være at finde på @spiesrejser og snapchat: spies.dk jeg lover at det ikke bliver kedeligt. 

Yesterday i had a press event for my collaboration with HVISK. We had the event at the HVISK showroom and the menu was cake and champagne... Just how i like it. It was so super awesome to present this project and luckily my guests loved it. Here is my outfit from the event. 

As i teased yesterday we will have a launch event for Hvisk x Fredesblog next thursday the 17th of March where you can be one of the first to cop the collection. Oh and the first 20 paying customers get an amazing goodiebag..! See more about the event here

Tomorrow (really early) i will head off to Berlin with Spies Travels to do the ultimate shopping guide. You can follow me on instagram @fredesblog and snapchat: fredesblogsnap but i will also update on @spiesrejser and their snapchat: spies.dk and i promise it won't be boring.

Top: Baum und Pferdgarten

Jeans: Vintage Levi's 501 from Episode Vintage

Shoes: Acne Studios

Jewelry: Hvisk x Fredesblog

affiliate links

add comment

Hvisk x Fredesblog

09/03/2016

It's here! Eller altså næsten, for Hvisk x Fredesblog kan først købes fra d. 17. Marts, men jeg kan vise jer tingene og så kan i gå og glæde jer.

Som jeg viste jer i indlægget her, så er kollektionen inspireret af mange forskellige ting men primært emojis. Jeg er en kæmpe fan af gode gammel dags smileys og elsker de moderne emojis, både i form af tattoveringer (har en expressionless emoji tattoveret på min højre arm), i sms'er, på tøj og generelt over det hele. Winstons navneskilt er faktisk også en lille smiley... Så altså mit udgangspunkt for kollektionen var smileys og deres skønne enkelthed, men også deres lidt kitschede vibe. Da jeg skulle finde ud af hvordan smykkerne skulle udformes, tog jeg udgangspunkt i smykker jeg selv ville bruge, det virker logisk, men trust me, man kan blive revet med. Derfor består kollektionen også 'kun' af et halskædevedhæng, en signet ring og simple ørestikker i to størrelser. Jeg vil lige gennemgå hvert smykke for jer.

Lad os starte med min favorit, signet ringen. Denne ring blev til i samarbejde med Hvisks dygtige designer Sofie og jeg må indrømme at jeg i lang tid var i tvivl om den skulle med i kollektionen. Men efter vi blev ved med at udvikle på den, så voksede den på mig og er endt med at blive min favorit. Den er så enkel og klassisk, så kombinationen med emojien virkelig understreger kontrasten.

Halskædevedhænget var en af de første ting vi lavede, det er en virkelig populær style og nærmest ALLE går rundt med en lille rund pendant. Lige præcis derfor havde jeg lyst til at give mit bidrag til den tendens. Mit vedhæng er en smule mindre end fx. Maria Black og Trine Tuxens versioner, som ellers er nogle af mine favoritter. Det er tænkt som at skulle kunne hænge i en kæde med andre vedhæng, eller fx. en lille ring, det plejer jeg at have om halsen. Som i kan se på billederne har jeg også stylet vedhænget i to forskellige længde kæder, som jeg synes ser ret sejt ud.

Til sidst er der ørestikkerne, man kan selvfølgelig bruge dem sammen hvis man har to huller, men jeg vil faktisk bruge dem med nogle helt andre øreringe, fx. et par hoops eller ørestikker med små sten. Det er nemlig præcis når smykkerne bliver kombineret med dine egne smykker at de bliver cool. 

Kollektionen kommer som sagt til salg d. 17. Marts hvor jeg inviterer til lancering i Hvisks showroom fra kl. 15-19, på Ny Østergade 9, 4. sal. Mere info følger snarest.

add comment

comments

Preview #hviskxfredesblog

08/03/2016

I kan slet ikke tro på hvor meget jeg har glædet mig til at skrive det her indlæg og fortælle jer om mit seneste projekt! Siden Maj 2015 har jeg arbejdet tæt sammen med et af mine fortrukne smykkebrands Hvisk om et designsamarbejde der har resulteret i Hvisk x Fredesblog. Kollektionen er lille og enkel - præcis som jeg foretrækker mine smykker. Til at starte med vil jeg vise jer nogle billeder fra processen, her kan i se lidt af min inspiration til kollektionen og nogle snapshots fra de to fotoskydninger vi har haft. I morgen poster jeg et indlæg med den fulde lookbook, så der kan i se meget mere af kollektionen. 

Kollektionen bliver vist frem for presse og bloggere (for første gang!!) i morgen, men den kommer til salg d. 17. Marts hvor Hvisk og jeg meget gerne vil invitere jer til lanceringen. Men mere om det senere på ugen! 

I morgen vil jeg opdatere en helt masse på snapchat: fredesblogsnap og instagram @fredesblog, så husk at følg med der!

You won't beleive how excited i am to finally tell you about this project! Since May 2015 i've been working closely together with one of my preferred jewelry brands Hvisk which have resultet in the collab Hvisk x Fredesblog. The collection is small and simple, just how i like my bling. For starters i will show you some pics from the process and from our two photoshoots. Here you can see some of my inspiration for the collection. Tomorrow i will post the complete look book where you can see the whole thing! So excited to show you. 

The collection will be shown to press and media for the first time tomorrow and then it will be available for purchase from March 17th. where i want to invite all of you for the launch!

Tomorrow at the launch i will make sure to update you on my every move so remember to follow on snapchat: fredesblogsnap and instagram @fredesblog

add comment

International Womens Day

08/03/2016

Godmorgen! I dag er for mig en helt særlig dag, nemlig Kvindernes Internationale Kampdag, eller International Womens Day. Dagen har forskellig betydning i forskellige kulturer, men som udgangspunkt fejrer den dét som kvinder har opnået samfundsmæssigt, politisk og økonomisk. Kampdagen er ofte associeret med hard core feminisme - i hvert fald blandt mine venner og bekendte, men for mig handler det om ligestilling (for alle køn, minoriteter og individer, hvem man end er eller føler sig som) og Kampdagen er en fantastisk mærkedag som minder mig om alt det. I min familie har vi en IWD tradition hvor vi mødes og deltager i et af de forskellige arrangementer der finder sted. Som oftest har Kvinfo en masse spændende på programmet. I år skal dog noget helt andet, jeg er nemlig på vej til Stockholm for at deltage i et kæmpe Adidas kick-off event med min løbeklub Adidas Runners of Copenhagen, og i kan måske gætte hvad temaet er? Jeg glæder mig!

I dagens anledning er jeg trukket i en helt vildt sej tank top fra Reeboks samarbejde med LA designer Melody Ehsani, som sjovt nok har en lille feminist i sig, se bare det fine logo. Nu vil jeg pakke løbeskoene og tage mod lufthavnen hvor jeg skal mødes med Cecilie så vi kan følges til Stockholm.

Husk at brug denne dag til at sætte pris på alle de seje kvinder i kender (eller ikke kender) og husk at i er de sejeste! Jeg hepper på jer! 

Ps. Kig ind senere hvor jeg afslører et nyt og meget spændende projekt! Og følg med på snappen: fredesblogsnap og instagram @fredesblog hvor jeg nok skal holde jer opdateret med Kampdags info og hilsner fra Stockholm!

add comment

MONDAYKICKS #12

07/03/2016

Yes, så er jeg tilbage med en late night #MONDAYKICKS og denne uge har jeg kastet min opmærksomhed på Nike Mayfly Runner som lige er landet hos Rezet Sneaker Store. Den iøjenfaldende løbesko er en af de letteste jeg har 'mødt' og faktisk er den designet stik modsat af hvad man skulle regne med. Den er nemlig designet til at løbe lige omkring 100km i, hvilket gør at den kan holdes ultra light weight. På trods af det lidt modstridende design grundlag har Mayfly været utroligt populær, især i den vævede udgave Nike Mayfly Woven, som er lidt af en reseller darling. Men bare rolig, den kommer i 9 nye farver til foråret!

Shop Nike Mayfly hos Rezet Sneaker Store.

Jeg vil bruge Nike Mayfly med sorte suit bukser, en smuk off shoulder silke top og en vanvittig YSL clutch. #inmydreams

Yeah, i'm back and even with a #MONDAYKICKS part 12. This week i've cast my love on the iconic Nike Mayfly Runner that is simply design to run no more than 100km. The contradictory design thus made this runner very popular when it came out. You may also know the Reseller darling, the Nike Mayfly Woven? Don't worry it will come in nine new colorways this spring.

Shop Nike Mayfly at Rezet Sneaker Store.

I would style the Nike Mayfly Runner with black suit pants, a beautiful off shoulder silk top and a crazy pants YSL clutch #inmydreams

Shop the look

Affiliate links

add comment

Why I Run Copenhagen

05/03/2016

På tirsdag rejser jeg til sverige for at deltage i et kæmpe kvindeløb (det er jo Kvindernes Internationale Kampdag!) med Adidas. Siden januar har jeg været en fast del af Adidas løbeklub Adidas Runners of Copenhagen, så resten af året byder på masser af spændende aktiviteter. Lige nu er min største udfordring dog at monster influenzaen har sat mig godt og grundigt tilbage i forhold til min løbeform...

MEN jeg tænkte på at jeg ville skrive lidt mere om alt det løb, fordi hvorfor løber jeg egentlig og hvordan gør jeg og hvor meget og alt det der. Læs med her!

Hvorfor løber du?

Jeg løber fordi jeg bliver i så godt humør af det. Det er den mest simple grund, men følelsen efter (og under) en løbetur, gør det alt arbejdet værd. Derudover så finder jeg det utroligt tilfredstillende og luksusagtigt at skulle koncentrere mig om at gøre en ting af gangen. Det er et perfekt afbræk i en travl hverdag, og det er virkelig meditativt kun at koncentrere sig om at sætte det ene ben foran det andet og trække vejret imens. Efterhånden er løb blevet en social ting, fx når jeg løber med Adidas, men jeg værdsætter stadig mine løbeture hvor jeg løber alene.

Hvor ofte løber du?

Jeg løber med Adidas minimum en gang om måneden og så prøver jeg at komme ud på en tur minimum en gang om ugen, men det svinger alt efter hvor travlt jeg har. 

Følger du et program?

Hvis jeg har noget at træne op til, så følger jeg gerne et program som min yndlings træner Cecilie Blaksted (som blogger på Simply Fit) laver til mig. Det sidste hun lavede var for at forbedre min 5km tid som lige skulle presses lidt. Det gjorde jeg ved at løbe en masse intervaller, se programmet her. Jeg træner også Cardio Core i Senses som Blaksted underviser. Det er intervaltræning på løbebånd og virkelig effektivt. 

Hvad løber du i?

Jeg løber i Adidas Energy Boost normalt, men lige for tiden tester jeg Adidas Pure Boost X. Mit tøj er også fra Adidas og jeg foretrækker Climacool toppe og Response tights.

This tuesday i will be going to Stockholm with Adidas to take part in a huge womens run to honor the International Womens Day! Since january i've been part of the running club Adidas Runners of Copenhagen so this year will be filled with exciting running activities. I thought that a good way to kick off the running year would be with a small Q&A on why i run? 

Why do you run?

I run because it makes me so happy. The feeling of a good run is one of the best, and makes it worth all the hard work. I feel it as a luxury to just unwind and only care about putting one foot in front of the other and breathe. It's a perfect break in a busy life. My runs have become more social, like when i run with Adidas, but i stil cherish my own runs. 

How often do you run?

I run with Adidas at least once a month and then i try to do one run each week on my own. 

Do you follow a running plan?

If i'm preparing for a run, then i will follow a plan that Cecilie Blaksted (blogger at Simply Fit) makes for me. Like this summer when i wanted to improve my 5k time, she did a 6 week plan with lots of intervals You can fin it here. I also take Cardio Core classes that Blaksted teaches at Senses Hotyoga, they are really efficient and hard! Perfect to get in better shape.

What do you run in?

I run in Adidas Energy Boost and right now i'm testen the Pure Boost X. My clothes is also Adidas and i prefer the Clima Cool tops and Response tights. 

Affiliate links

add comment

Lovechild 1979 outfit

04/03/2016

Endnu et outfit fra modeugen som jeg har gemt lidt - det har ikke ligefrem været kjole vejr, men med forårets komme er det lidt mere spiseligt. Kjolen er fra Lovechild 1979 og jeg synes den fungerer på mange forskellige måder. Her har jeg sat den sammen med afklippede Levi's jeans og en stor frakke. Ellers vil jeg bruge den med bare ben og en underkjole (den er ret gennemsigtig) eller med en strik ud over. 

Another outfit from fashion week that i have saved - it haven't really been dress weather but with the spring coming i thought i could finally show it. The dress is from Lovechild 1979 and i love it. It's very versatile and can be styled in so many ways. Here i wore it with Levi's jeans and a big coat. You could also wear it with bare legs and a chemise and sneakers og with a chunky knit. 

Wearing:

Coat: Nué Notes

Dress: Lovechild 1979

Jeans: Vintage Levi's

Clutch: Truss NYC

Sneakers: Filling Pieces from Rezet Store

add comment

Black wool and white kicks

03/03/2016

På trods af at jeg har haft det samme tøj på i 5 dage mens jeg har været syg, så kunne jeg sagtens have haft det her på flere gange på en uge. Sorte herrebukser og en pæn strik, helst i uld, så er jeg klar. Siden Sidsel og jeg skrev SMART bogen er jeg blevet endnu mere nørdet omkring uldtrøjer. Sidsel har total smittet mig med cashmere feber og jeg er besat. Denne strik er dog i merino uld, men fik ekspertens godkendelse da vi shoppede i Magasin i sidste uge.

Despite the fact that i've been ill for the last week and there for been wearing the same clothes, i could have been wearing this i few times in one week. Black mens inspired pants and a black knit is what keeps me going on a busy day. Especially in wool. Since me and Sidsel wrote SMART the book, i've been crazy about the perfect wool knit. Sidsel is the expert and she taught me well. I got this Merino sweater last week when we went shopping in Magasin, and it even got Sidsels approval. 

Wearing:

Sweater: Magasin

Pants: Norse Projects Women

Sneakers: Nike AF1 Flyknit available at Rezet Sneaker Store

Necklaces: Trine Tuxen

add comment

comments

Back from FLU LAND

02/03/2016

Sidste uge gik jeg lige i influenza fælden og har der med brugt de seneste 5 dage på langs med mine to venner - vand og febernedsættende piller. Ikke den fedeste fest. Jeg er endelig ved at være ovenpå, hvilket er så tiltrængt - har savnet at være udenfor, på arbejde, skrive speciale og lufte hund og ikke mindst at blogge!

I dag har jeg lavet instagram take over hos @magasindunord som i lige kan tjekke ud og ellers er jeg tilbage på @fredesblog instagram og snappen: fredesblogsnap <3

add comment

Birthday girl!

22/02/2016

En hurtig opdatering! Jeg har død travlt med at være på arbejde og sørge for at fejre min fødselsdag. Har spist masser af kage og fået fantastiske gaver, og nu står den på fødselsdagskaffe med min veninde og så familiemiddag på BÆST. Jeg elsker seriøst at have fødselsdag!

A quick update from me! I've been so busy at work and celebrating my birthday. I've had tons of cake and the best presents, so now i'm heading out for coffee with my friend and then a big family dinner at BÆST. I love birthdays!

Wearing:

Coat: Magasin

Scarf: Sakura

Pants: Mads Nørgaard

Sneakers: Filling Pieces Low Top Tone from Rezet Store

add comment

comments

Sunday beauty faves

21/02/2016

Mine skøndhedsfavoritter tæller pt. den franske vidunder salve Homeoplasmine nu i læbepomade version, Homeostick, Mario Badescus natcreme med Seaweed som er noget af det bedste jeg har gjort for min hud længe. Jeg har også taget skridtet og tilføjet en håndcreme med anti-aging til repetoiret. Det virker drastisk, især her dagen før min 28 års fødselsdag, men siger man ikke at hænder er hals er det der først ældes? Jeg vil hellere være forberedt!

My beauty routine just got updated with a couple of new faves like the french magic cream Homeoplasmine in a lipbalm version, Mario Badescus amazing Seaweed night cream and Davines' Anti-Aging hand cream. It might seem drastic to go anti aging on your hands.. (turning 28 tomorrow.. Ahem) but isn't hands and neck the first signs of aging? I better be prepared!

Davines hair balm, Davines Anti-aging hand creamCopenhagen Candle Lab scented candle, Homeostick lipbalm & Mario Badescu Seaweed night cream from Beauty Hero.

add comment

The bird from Lie Sang Bong

19/02/2016

Torsdag under den københavnske modeuge havde jeg den mest fantastiske jakke på fra det koreanske mærke Lie Sang Bong. Jeg har døbt den Fuglen. Jeg kombinerede den med afklippede Levi's 501 og lyserøde sneakers.

Thursday during Copenhagen Fashion Week i wore this awesome jacket by korean designer Lie Sang Bong. I named it The Bird. I wore it with vintage Levi's 501 and pink sneakers.

Wearing:

Jacket: Kopenhagen Fur x Lie Sang Bong

Jeans: Vintage Levi's 501 from Episode Vintage

Sneakers: Filling Pieces Low Top Tone

Sunglasses: Han Kjøbenhavn

Clutch: Truss NYC

add comment

comments

Toteme denim dreams

18/02/2016

Svenske blogger queen og nu NYC cool cat Elin Kling har lige lanceret en denim kollektion i hendes mega seje brand Toteme. Kollektionen bygger på 3 'basic' fits som straight, slim og casual. Vaskene er klassiske og modellerne en smule cropped. Noget der ligner de perfekte jeans. Men hvad havde jeg egentlig eller forventet af Kling? Hun bliver altid spottet i SÅ god denim. Perfekt fittede Levi's 501 eller nogle je ne sais quoi sorte jeans, som ligner nogle hun bare altid har haft liggende. Jeg kan se at Marie allerede er hoppet på, så tænker jeg må få en anbefaling hurtigst muligt. Hvad siger i til Toteme Denim?

Shop Toteme Denim

add comment

Monday Kicks #11 Filling Pieces Low Top Tone

15/02/2016

Yay lånecomputer betyder også at #MONDAYKICKS er tilbage! Vi er nået til nummer 11 i rækken og danne gang er valget faldet på Filling Pieces Low Top Tone sneakers i nude. Filling Pieces er et hollandsk brand baseret i Amsterdam. Grundlæggeren Guillaume Philibert har en baggrund i arkitektur og savnede et produkt i høj kvalitet til en tilgængelig pris, på sneaker markedet. Filling Pieces er resultatet og har siden 2009 lavet lædersneakers i indbydende farver. Selvfølgelig faldt jeg for den lyserøde version, som ellers også kommer i mange andre drømme agtige farver. Jeg er ret vil med den lyseblå også...

Jeg vil bruge mine Filling Pieces Low Top Tone med afklippede jeans - som på billedet og en gigantisk dunjakke og solbriller. Jeg har simpelthen så svært ved at abstrahere fra kulden i København, så hver gang jeg tænker på tøj, er det i en version med gåsedun...

Shop Filling Pieces Low Top Tone sneakers hos Rezet Store.

Læs mere om Filling Pieces.

Yay i'm almost back, which means that #MONDAYKICKS is back. It's numer 11 and i've been in love with the Amsterdam based Filling Pieces for the past weeks. The chosen one is the Low Top Tone in Nude. It's so insanely cool in the tonal look, and when it's pink... i love it. Filling Pieces was founded by architect Guillaume Philibert as the perfect combination of high en quality and an accessible price range, that he felt was missing in the sneaker market.

I would style my Filling Pieces Low Top Tone sneakers with cut off jeans, a huge (and warm) puffy jacket and sunglasses. As the temperature has dropped in Copenhagen, all i can think about is clothes with goose feathers...

Shop Filling Pieces Low Top Tone sneakers hos Rezet Store.

Read more about Filling Pieces.

Picture from Highsnobiety

Affiliate links

Style with:

add comment

comments

Black suit

14/02/2016

Det lyder snart som en dårlig undskyldning, men jeg blamer stadig min manglende computer, for dårlig opdatering her på bloggen. Nu har jeg imidlertidigt fået fingrene i en låne computer, som gør det hele meget lettere. Af samme grund har jeg også en del outfits i arkiverne, som det her fra onsdag i modeugen. Jeg havde en sort prikket sæt på fra Mads Nørgaard og solbriller og bomberjacket fra Han Kjøbenhavn og så mine Nike Air Force 1 Flyknit sneakers. 

I'm still so behind schedule and i'm blaming my missing computer. Right now i've finally got my hands on one that i can borrow for the time being, which makes things a lot easier. But still, i feel like i'm two steps behind. For those reasons i have some good stuff in the archives, like this one from Copenhagen Fashion Week. I wore a black dotted suit from Mads Nørgaard, sunglasses and bomber jacket from Han Kjøbenhavn and my super awesome Nike Air Force 1 Flyknit sneakers. 

Photo @imvictorjones

Wearing:

Bomber jacket: Han Kjøbenhavn

Top: Mads Nørgaard

Pants: Mads Nørgaard

Sneakers: Nike Air Force 1 Flyknit

Sunglasses: Han Kjøbenhavn

add comment

Intern: Violas favorites

13/02/2016

I denne uge har jeg haft en helt fantastisk praktikant! Den første af slagsen hos Fredesblog - og hun er sej! En ting vi hurtigt fandt ud af vi havde til fælles, var en kærlighed til Holly Golightly's død pæne univers og umanerligt dyre Proenza Schouler t-shirts. Af samme grund sendte jeg Viola forbi Holly for at finde hendes favoritter og skrive lidt om dem. Læs med her:

Saks Potts

Saks Potts har i løbet af få år fået banet sig op gennem mængden, og de har ikke været til at undgå i bybilledet, hvor den ene efter den anden pels er passeret forbi. Udover at fremstille pelse, er Saks Potts også med til at give nyt liv til kimonoen, og især denne er jeg ret vild med.

Kimono: 2.200 kr. 

Proenza Schouler

Jeg synes, at de to fyre bag Proenza Schouler er nogle af de sejeste til materialer, print og snit, og deres t-shirts er ingen undtagelse. Udover at t-shirtsene er smukke i sig selv, er jeg ret vild med, hvordan man kan se referencer til resten af kollektionen gennem både farvekombinationer og print.

Kortærmet tee: 1850 kr. Langærmet tee: 2050 kr. 

Chloé

Disse bukser er så fede, og udover at ville gå til alt i min garderobe lige nu, er det nogle, jeg ville blive ved med at elske hele livet. Chloé plejer desuden at have styr på materialerne, så de er helt sikkert i en fantastisk kvalitet.

add comment

Way back when in Paris

10/02/2016

Har jo aldrig fået delt mine Paris billeder, så bedre sent end aldrig, ik? Jeg var afsted for at købe ind til Rezet Store, så dagene gik mest med et par møder og ellers grundig sneaker research. Vi besøgte virkelig mange seje steder - måske det kunne blive til en sneaker-shoppeguide?

Vejret var liiiige det bedre, end her i Kbh så jeg kunne nøjes med min en frakke og helt slippe hue, vanter og halstørklæde. Luksus.

My outfit from my trip to Paris last week. I went on a buying trip with Rezet Store so most of the time was spent in meeting and then sneaker hunting. I might do a sneaker shopping guide for Paris? what do you think?

The weather was so mild so i just wore my coat and no gloves, hats or scarfs - amazing!

Wearing:

Coat: Mads Nørgaard

Jeans: MIH jeans

Sneakers: Adidas x HYKE

Bag: &Other Stories

Sunglasses: Ahlem Eyewear from Poul Stig Briller

 

add comment

On the Move med Uber Danmark

Radio interview med Niels Pedersen - lyt med på p7 Rihanna marathon på søndag!

Adidas photoshoot med den bedste Victor Jones

Han Kjøbenhavn show - dynejakke game strong

Nike Air Force One Flyknit!

Snacks til Soulland fest

Uber life med uendeligt mønster

Backstage hos Baum und Pferdgarten

Backstage hos Baum und Pferdgarten

Backstage hos Baum und Pferdgarten

Backstage hos Baum und Pferdgarten

Mit yndlings look hos Baum

Lovechild designer Anne-Dorthe backstage

Klare farver hos Lovechild

Min yndlings norske blogger Irinas amazing Celine pumps og mine Filling Pieces sneakers

Vin pause på Paté Paté med min bedste Sidsel

Kødbyen fører sig frem.

Smukt sæt fra Freya Dalsjø

Tak for denne gang modeuge!

Copenhagen Fashion Week AW16

06/02/2016

i skal ikke snydes for et lille Copenhagen Fashion Week recap med alt det bedste fra mine telefon, instagram og snapchat. Mine favorit show var Baum und Pferdgarten, Lovechild og Han Kjøbenhavn. Den bedste (og eneste fest) jeg var til, var Soullands 10 års Jubilæum. Min modeuge blev væsentligt opgraderet med Uber DK som sørgede for at jeg kom varmt og sikkert rundt hele ugen. Før musen over billederne for at se captions.

Uber har endda sørget for en kode så i kan få den første tur gratis. Brug koden FREDESBLOG når i er inde på appen.


Indlægget er udgivet i samarbejde med Uber Danmark

add comment

030216: Han Kjøbenhavn

04/02/2016

I går aftes var mit sidste show Han Kjøbenhavn. Det er et mærke vi forhandler i Rezet butikkerne, så det er altid ekstra spændende at se kollektionerne som jeg skal købe ind, eller har købt ind. Jeg var hoppet i den p.e.r.f.e.k.t.e bomberjakke fra Han ss16 og mine Fila Disruptor. 

Wearing:

Bomber: HAN Kjøbenhavn

Jeans: Diesel

Sweater: Equipment

Sneakers: Fila Disruptor

Bag: Truss

Affiliate links

Photo: Kenneth Nguyen

add comment

comments

020216: Adidas NMD

03/02/2016

Tog lidt forskud på outfitglæden i går da Victor Jones forevigede mig i mine nye (ELSKEDE) Adidas NMD. Jeg skrev om den nye silhuet her og har drømt om dem lige siden. De blev revet væk til lanceringen, så det krævede lidt snilde og søgen at finde et par. Jeg kombinerede dem med et par Levi's 501 og den smukke printede frakke fra Stine Goya... Og en varm sweater!

Coat: Stine Goya

Jeans: Levi's 501

Knit: Equipment

Clutch: Truss

Sneakers: Adidas NMD

Affiliate links

REMEMBER TO FOLLOW ME ON SNAPCHAT: fredesblogsnap AND INSTAGRAM @fredesblog

add comment

Hello!

03/02/2016

Jeg er næsten tilbage til normale tilstande computerwise -i hvert fald i arbejdsøjemed. I dag starter Copenhagen Fashion Week AW16 så de næste par dage står på lidt flere events end normalt. Jeg skal til nogle rigtig spændende shows og som altid er det fedt at se de nye kollektioner og opleve hele stemningen omkring den nye sæson.

I dag skal jeg forbi CIFF og se på nogle nye mærker og så skal jeg til nogle shows. 

Jeg har forresten lavet en styling video i samarbejde med Fashion Post og en række fikse damer. Det hele handler om modeugebuksen - med svaj og lynlås. Jeg har stylet den med en virkelig smuk top fra Marni, en drømme gul taske fra Chloé og en pink strik fra Nué Notes, som jeg bliver nødt til at eje.

Se videoen og læs mere om den her

Husk at følg min modeuge på snappen: fredesblogsnap instagram: @fredesblog og så gæste grammer jeg lidt hos @PoulStigBriller


add comment

comments

Radio silence

31/01/2016

Beklager den overdøvende stilhed her på bloggen. Min computer crashede i Paris, med ALT på og er nu til rep i 14 (!!!!) dage, seriøst... Indtil da bliver min opdatering lidt ustabil. Jeg er dog omvendt overdrevet aktiv på snappen og instagram, så følg med der for outfits, sneakers og hvad ved jeg!

Snapchat: fredesblogsnap

Instagram: fredesblog

Jeg har også lige opdateret min tumblr A Shoe A Day Keeps The Doctor Away - find den her.

I've been MIA since my laptop crashed earlier this week when i was in Paris. Now it's at the laptop doctor for 14 days (seriously..!) so my blogging will be a little here and there. I'm stepping up my game on instagram and snapchat, so make sure to tag along. 

Snapchat: fredesblogsnap

Instagram: fredesblog

I've also updated my tumblr A Shoe A Day Keeps The Doctor Away - find it here.

add comment

Last week

26/01/2016

Hej hej fra Paris! Jeg har helt glemt at opdatere om min tur - min weekend gik lidt for meget op i fødselsdag og fest. Men en lille update fra croissant land, med et outfit fra sidste uge hvor jeg skød film med Fashion-Post. Jeg er i Paris på arbejde så har lidt møder i dag, men håber jeg kan klemme lidt shopping og måske et museums besøg ind. I går stod den på steak og vin på Chez Janou som er et fantastisk og ægte Parisisk sted. 

A quick hello from Paris. I'm here to have some meetings and do some work but i hope i can squeeze in some shopping and a visit to the Grand Palais. The outfit is from last week where i shot some short films with Fashion-Post. Last night i had dinner at Chez Janou, the perfect way to start a Paris trip!

Wearing:

Bomber jacket: Ganni

Jeans: Vintage Levi's

Boots: Ganni

Scarf: Mads Nørgaard

Bag: &Other Stories

Affiliate links

add comment

Arctic Scandi Minimalistic Cool

23/01/2016

I går lavede jeg en snap (husk at følg med: fredesblogsnap) hvor jeg fremviste dagens kolde skole outfit. Jeg døbte stilen arctic scandi minimalistic cool, lad os forkorte den asmc. Jeg bor i DK og selvom der er koldere steder i verden, så er her godt nok også koldt lige pt. Det er minusgrader, chill-faktor, isglat og rigeligt nedbør. Udover det, så cykler jeg nærmest hver dag, med mindre det er alt for glat, så er det altså gåben eller bus (uf). Og det er her asmc kommer ind i billedet. Forestil der en fusion af den bedste minimalistiske scandinaviske stil med enkle snit og gode materialer, for det meste holdt i mørkenuancer med et hint af lysgrå, hvid eller doucede farver. Kombineret med praktiske og tekniske accessories og mellemlag, passenden til et iskoldt arktisk klima, selvfølgelig også holdt fortrinsvis i sort. Det er arctic scandi minimalistic cool. Nøglen til success ligger i kombinationen og balancen. Der må aldrig være for meget arctic, altså for meget dunjakke eller skivanter og det skal altid kombineres med materialer som uld eller silke. Arctic scandi minimalistic cool kræver således også at der arbejdes med kontrasterne, det ikke tipper over. Sneaker kombineret med dunjakke, store vinterstøvler sat sammen med flot og elegant uldfrakke, til eksempel. 

Ovenstående kan i se min fortolkning af asmc. Jeg er så heldig at min kæreste er kæmpe (!) fan af teknisk tøj og ELSKER The North Face, Arc'Teryx, Fjællræven og Patagonia. Han står derfor for den praktiske beklædning her på matriklen, som jeg så gladeligt benytter mig af. Lige nu bruger jeg ofte en dunjakke som mellemlag og skifter imellem en TNF Summit Series jakke (lignende her) som er virkelig varm, en nogenlunde lignende Arc'Teryx jakke (her) eller en lidt tyndere fra Patagonia (her) og så en down shirt fra Canada Goose (her). Det er efterhånden en god samling vi har (og ja, vi deler, hahaha) og nogle af den har holdt i mange mange år. 

Sunglasses from Ahlem at Poul Stig Briller, wool coat from Mads Nørgaard (similar here), The North Face Summit Series down jacket (similar here) & wool pants form Norse Womens.

Jeg har lavet et asmc outfit med mit bud på en god kombination til at overleve kulden og udover dunjakke er cashmere strømper fra &Other Stories også helt geniale. De kan redde de kolde dage og er perfekte hvis man ikke er klar til at gå i rigtige vinterstøvler. En anden genial ting er Uniqlo's heat tech vanter, så du kan sms'e og snappe (!) uden at dine fingre fryser af. 

Céline sunglasses from Poul Stig Briller, hat from &Other Stories, heat tech gloves from Uniqlo, gloves from &Other Stories, Donna Karan New York wool coat, Topshop jeans, cashmere socks from &Other Stories, Nike air max 95 sneakers from Rezet Sneaker Store, The North Face down jacket & Jimmy Choo boots.

Nedenfor har jeg samlet det bedste ASMC elementer opdelt i forskellige kategorier.

Yesterday i realised my outfits full potential in the concept of arctic scandinavian minimalistisk cool. The combination of scandi cool and surviving the arctic climate we are experiencing here in Denmark. The key is balance and combination. Wool coats layered with tech jackets, designer sunglasses and winter boots. Never too much tech! I rely on down jackets, cashmere socks and heavy boots.

Affiliate links

Down jakcets & layers

Accessories

Wool coats

Winter boots

add comment

comments

160116

20/01/2016

Perks and Mini, måske bedre kendt som P.A.M lancerede i slutningen af sidste år, et samarbejde med Carthartt. Mine favoritter fra kollektionen er denne long sleeve med svampe op af ærmerne og så plateau støvlerne i bedste ghetto fabulous stil.  Billederne er fra weekenden som jeg brugte på at lave Darth Vader lagkage og fejre min nevø Fritz' 8 års fødselsdag, her dog en pause fra festivitasen, på en snetur med Winston. Altid en photo option!

Wearing:

Tee: PAM x Carhartt WIP

Jeans: Frame Denim

Sneakers: Adidas Stan Smith W from Rezet Store

Coat: Ganni

Photos: Line Westerboe

Affiliate links

add comment

170116

19/01/2016

Min søndag blev brugt i selskab med Casall på Kurhotel Skodsborg hvor den stod på recovery træning, helsevand og avokadomadder. Jeg havde selskab af skønne Blaksted som jeg træner med, så det var bestemt til at overskue, selv med årets første og værste tømmermænd. 

Spent my saturday with a spa treat at Kurhotel Skodsborg, curtesey of Casall. I had the pleasure of my fave Blaksted, my friend and work out partner, so it couldn't have been better. Even i was batteling the first and worst hangovers of 2016.

Wearing:

Top: Ganni

Pants: Ganni

Sneakers: Nike Air Huarache Light PRM from Rezet Store

Necklace: Trine Tuxen x Mads Nørgaard

Affiliate links

add comment

comments

Monday inspo: Léa Seydoux

18/01/2016

Jeg har endnu ikke set dennye James Bond film Spectre, men ikke desto mindre er jeg helt forelsket i Léa Seydoux. Jeg fandt et gammelt The Gentlewoman magasin med Seydoux på forsiden og elsker den franske vibe. Sorte kjoler med dybeudskæringer og store øreringe der er kunstværker i sig selv, må være på min shoppingliste. Udover serien i Gentlewoman er hun også skøn. Der er noget med de franske skuespillerinder...

Even though i haven't seen the new James Bond Spectre yet, i'm in love with the style of Léa Seydoux. I found an old cover of The Gentlewoman and now i want deep necklines and big earrings. 

Dotted off-shoulder top from Saks Potts, Céline earrings, Fernando Jorge earrings & black longsleeve top from H&M Trend.

Shop the look

Affiliate links

add comment

130116

14/01/2016

Kulden har for alvor indtaget København og selvom jeg har skrevet en bog der hedder smart, så kan vejret godt sætte sine begrænsninger når klokken er 06.30, det er frost og man skal cykle tværs igennem byen. Jeg tog mig dog sammen og tog nylonstrømper på, og 2 jakker. 

Even though i wrote a book called Smart, i must admit that the cold weather that just hit Copenhagen, is hard to dress for. Especially at 6.30 in the morning when it's freezing. I pulled my selv together and wore fancy socks. and two jackets.

Wearing:

Bomber jacket: Ganni

Bag: Ganni (similar here)

Pants: Gant Rugger (similar here)

Socks: Stance

Sneakers: Adidas x Raf Simons Stan Smith (similar here)

Sunglasses: Ahlem at Poul Stig Briller

Affiliate links

Shop the look

add comment

comments

120116

13/01/2016

Jeg er endnu engang vendt tilbage fra den uendelige eksamensperiode og kan fokusere lidt mere på mit arbejde, blog, træning og livet, end på metode, John Law og databehandling. Der er godt og vel 3 uger til jeg for alvor starter på at skrive speciale, så dem vil jeg prøve at få det bedste ud af. Jeg skriver ikke så meget om mit studie her på bloggen, men der er noget jeg går meget op i. Er i interesseret i at høre mere? Studerer i selv?

I'm yet again returned from the never ending exam-hell and i have 2 weeks to spend focusing on something else than John Law, dataprocessing and methodologies before i start working on my thesis. Better make these weeks count!

Wearing:

Sweatshirt: Weekday

Tee: Puma x Stampd LA

Pants: Mads Nørgaard Copenhagen

Sneakers: Adidas Campus 80's Japan Vintage

Affiliate links

Shop the style

add comment

comments

SALE: Rezet Sneaker Store

09/01/2016

Endelig starter online udsalget i Rezet Sneaker Store!

Det starter i dag kl. 17.00 og løber til og med i morgen - så det er med at være hurtig.

Jeg har samlet mine favoritter ovenfor, hvilke er jeres?

Find udsalget her.

 Adidas Stan SmithNew Balance 999Puma x Swash Blaze of GloryPuma x Stampd LA, Nike Rift, Reebok Instapump & Puma R698.

Affiliate links

add comment

Kids sweatshirt & new shoes

08/01/2016

Lige inden jul hang jeg ud med Sidsel og brugte en lørdag formiddag på en af vores yndlings beskæftigelser - Acne Archive på Elmegade, Nørrebro. Jeg fandt de sorte Flor mules med rød bambus hæl som jeg har sukket over længe, nedsat med 75% (nu mangler jeg kun Roza modellen med elastik, så er min bambus-hæle-samling komplet). Jeg havde dem på juleaften, se outfittet her. 

Just before christmas i met up with Sidsel to do what we do best - go to Acne Archive in Nørrebro. I found the black Flor mules with red bamboo heels that i've been looking for and even marked down with 75%. Now i'm just hoping to snatch the Roza heels also, then my bamboo heels collection will be smashing. I wore them on Christmas eve, see the look here

Wearing:

Coat: Designers Remix Collection

Sweatshirt: Molo

Jeans: M.I.H. Jeans

Sneakers: New Balance 990

Bumbag: Nike

Shop the look

Affiliate links

add comment

Eyes on: Norse Womens AW16

07/01/2016

Norse er nok mest kendt blandt mine drenge venner, på trods af at de egentlig altid har haft et ret fint udvalg til damerne. Nu har de dog taget revance og åbnet hvad der ligner en drømmebutik på Pilestræde 39. I den forbindelse har jeg fået øjnene op for Norse's eget brand, Norse Womens, hvis debut kollektion er i butikkerne nu. Stilen er en blanding af inkarneret Københavner og Parisienne, måske den skandinaviske pendent til A.P.C. Kollektion er meget 'no fuss' med enkle garderobe staples i god kvalitet, men med et designmæssigt tvist - de korte brede bukser, den prikkede strik og den lyserøde t-shirt. Jeg må tage hænderne op og erkende at jeg er fan. 

Jeg har udvalgt mine favoritter; Hege hairy dot knit, Ulrikka dot socks, Disa wool trousers, Inge stripe blouse, Yrsa waffle jacket, Aud hairy coat (lol) & Gro cotton tee.

add comment

comments

Eyes on: Gant Rugger Spring 2016

06/01/2016

Gant Rugger har været et af mine favorit brands de sidste sæsoner og deres forårs kollektion er ingen undtagelse. Jeg er helt forelsket i den diskrete 70'er vibe, de fine retro toppe og Pj skjorten (som jeg også viste her). Jeg så kollektionen da jeg var i New York i efteråret og har glædet mig lige siden! Der kommer også en mørkeblå ruskinds frakke (á la denne jeg havde på her) som jeg glæder mig til at tjekke ud i butikken. 

Før musen over billederne for links.

Gant Rugger is one of my fave brands and i've been so excited about their collections for the past seasons - SS16 is not an exeption. I saw the collection in New York this fall and i've been waiting for it to hit stores. I love the sublte 70'ies feeling, the retro knits and the pj vibes. My favorite item is not in stores yet, but it's the navy suede coat (much like the one i'm wearing here). Can't wait!

Hover over the pictures for links.

add comment

Wanna wear

05/01/2016

Det pibler frem med nyheder, blandt alt udsalget og lige nu drømmer jeg om den smukke taske fra Céline, en perfekt PJ skjorte fra Gant Rugger som vil være pænt til ca. alt! Bukserne fra Norse er virkelig pæne med lidt brede ben og den korte lændge, og ville være perfekte bukser til sneakers. Nikes Air Max 2016 er på min radar, men ved ikke om den skal være sort er blå/grå (?)...

All the new arrivals makes me wish! I'm dreaming of the beautiful Céline bag, th eperfect PJ shirt from Gant Rugger that would go well with just about everything. Also the wool pants from Norse is so cool with the wider legs and cropped fit - perfect sneaker pants. The Nike Air Max 2016 is on my radar, but in black or grey?...

Gant Rugger shirt, Hvisk necklace, Norse Womens wool pants, Nike Air Max 2016 sneakers from Rezet Store & Céline Medium Cabas Phantom bag.

Affiliate links

add comment

MONDAY KICKS #9 Nike Air Huarache Light

04/01/2016

Første mandag på året, første dag (for mange) tilbage på job og bag skrivebordet. Denne her mandag er måske mandagenes mandag, den værste af alle, og tilmed iskold, i hvert fald i København. Jeg er stukket af, væk fra byen og ud på landet, så jeg kan sidde og skrible om sneakers foran en flammende brændeovn, imens nogen laver pastaretter og fortæller historier. Det er ikke dårligt.

I dag skal det handle om Nikes Air Huarache Light Prm sneaker som er en del af en 'Safari' pack der lige er landet i butikkerne. Safari printet er det prikkede mønster som ses på skoene - packen indeholder også en Air Max 95 (her), en Air Max 90 (her) og en Internationalist (her). Safari printet blev første gang brugt i 1987 og er siden set i mange forskellige farver og på forskellige modeller. Designeren bag både Safari printet, og Nike Air Huarache Light modellen, er den ikoniske Nike designer Tinker Hatfields værk. Huarache Ligth er en offspring af Air Huarache modellen, og udkom for første gang i 1993, 2 år efter Huarache kom på markedet. Jeg er helt vild med både Light modellen og især i denne Safari pack. Jeg har i forvejen en orange Huarache Light som jeg er svært tilfreds med, se den her. 

Jeg vil style Nike Air Huarache Light Prm med et par feminine bukser, en fin jakke, fx. en fake fur, men en hættetrøje inden under og så et par guld hoops. 

Shop Nike Air Huarache Light Prm her

Affiliate links

add comment

Gone shopping

02/01/2016

Jeg håber i alle er kommet godt og sikkert ind i det nye år! Jeg havde den bedste aften med bobler, store bøffer og kransekage - ca. 3 af de bedste ting i verden. Nå ja, og godt selskab!

På årets sidste dag, så jeg sådan her ud da jeg var ude på dagens primære gøremål, indkøb til nytårsmiddagen. Solen stod endeligt lidt frem på himlen, så solbrillerne fik lige en sidste tur (som om jeg kun går med solbriller når solen skinner..). 

Wearing:

Coat: Topshop (available at Topshop Østergade)

Scarf: Mads Nørgaard

Jeans: Vintage Levi's 501

Sneakers: Adidas x Raf Simons Stan Smith

Bag: Saint Laurent

Sunglasses: Dior

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

HAPPY NEW YEAR!

31/12/2015

Den obligatoriske 'se tilbage og reflekter' post skal i ikke snydes for og da 2015 har budt på lidt af hvert har jeg en dal at se tilbage på. Jeg har rejst, rejst og rejst. Startede med at tage til München med Poul Stig i Januar, så skippede jeg Copenhagen Fashion Week og solede i Egypten i slut januar. I febuar fejrede jeg min fødselsdag med mine yndlingsvenner i Berlin og så tog til jeg Island med Sidsel. I slutningen af marts tog jeg til New York og hang med min familie og Sidsel, lige da jeg kom hjem smuttede jeg til Stockholm for at løbe med Adidas. I maj tog jeg et smut til Ibiza for at feste og forbi Berlin igen, sammen med min lillesøster. I juni var jeg i Paris med min kæreste hvor vi spiste dejlig mad og shoppede kirsebærprintede Saint Laurent tasker. I juni tog var jeg også i Thailand med min ven Kenneth. Jeg blev så forelsket i landet og særligt Bangkok, håber jeg kan komme tilbage snart! I august tog jeg til Stockholm igen, denne gang til modeuge med Zalando. I september tog jeg til modeuge i New York med Gant og næsten direkte til modeuge i London med min yndlings partner in crime. Jeg har været ret grundig med at dokumentere mine rejser på instagram, så husk at følg med her.

Efter 9 måneders heftig rejseri samtidig med et arbejde, et studie og en blog, der skulle passes, kunne jeg endelig løfte sløret for et projekt jeg har arbejdet intensivt på - nemlig Smart bogen. I slut september udgav People's Press nemlig min og Sidsels bog! Det er altså nærmest årets højdepunkt og noget jeg er så dødstolt over. Yes! Smart!

Noget andet der har fyldt en del hos mig, men ikke her på bloggen er mit arbejde hos Rezet, hvor jeg har været i et år. Da jeg startede, var det på en sponplade mellem to skriveborde i et lokale der også var lager og fotostudie. Imellemtiden er vores lille 3-mands hold vokset til et kontor med 6 mennesker, 3 butikker, med 16 ansatte og nu har jeg mit helt eget skrivebord! Hah. Jeg har knoklet for at skabe et pigeunivers til de to nye Rezet butikker og er så stolt af vores 'Girls Club' med de sejeste pigesneakers og et udvalg af mine yndlingsprodukter, accessories, magasiner og bøger. Men det fortjener et indlæg for sig selv. Jeg har også startet mit lille mandags initiativ #mondaykicks, som i kan tjekke ud her.

Allerede nu ved jeg at 2016 ikke skal byde på lige så mange rejser, men jeg ved at det ikke bliver kedeligt. Der er et speciale der skal skrives, løb der skal løbes, samarbejder der skal lanceres og rejser der skal rejses, men mon ikke der kommer lidt flere ting til i løbet af året?

2015 har uden tvivl været det travleste, mest produktive og spændende år i hele mit liv, det har været fedt, men også alt, alt for meget! 2016 skal byde på mere afslapning og flere badeferier og sene aftener med vin og venner. 

Nu vil jeg lufte min lille fyrværkerisskræmte hund, lægge champagnen på køl og fejre det nye års komme med nogle af dem jeg elsker allermest. 

Team Fredesblog (altså mig selv og Winston) ønsker jer et rigtig glædeligt nytår!

add comment

comments

181215

30/12/2015

Fandt lige det her outfit fra forrige uge, som jeg helt har glemt at poste! Jeg mødtes med Sidsel til en sejrskaffe efter jeg havde afleveret eksamensopgave, og den slags går jo ikke ubemærket hen. Den lavtsiddende posering var et forsøg på at vise mine nye og mega seje sneakers fra Reebok x Sandro. Kan huske jeg havde det pænt vildt over den hvide Insta Pump dengang. Det her er en Club C model med navy frotté lining. 

Wearing:

Coat: Mads Nørgaard

Sweatshirt: Gosha Rubchinskiy

Jeans: Un Jean

Socks: Stance

Sneakers: Reebok x Sandro Club C

Hat: Soulland

Necklace: Trine Tuxen Moon & Mads Nørgaard

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

The fluffy blazer

29/12/2015

De her dage mellem jul og nytår er altid så hyggelige med resterende julearrangementer og nytårs prep. I dag har jeg været til den sidste julefrokost - den helt store med familie, titusinde børn og pakkeleg. Jeg har luftet min nye pink langærmede tee fra &Other Stories som jeg købte i weekenden, gevaldigt sat ned. Proenza Schouler har gjort mig afhængig af langærmede tee's, men er ret tilfreds med min budgetvenlige tilføjelse. Blazeren fra Baum und Pferdgarten er den bedste sweater i forklædning, tyk og vamset, men ikke for hyggelig.  

Last christmas lunch this season in my sales scoop from &Other Stories and my fluffy and warm blazer. 

Wearing:

Blazer: Baum und Pferdgarten

Blouse: & Other Stories

Jeans: Topshop New Baxter (similar here)

Socks: Stance

Sneakers: Adidas Temper Run from Rezet Store

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment