Feed

Wedding party #2

20/08/2014

Anden del af bryllupsfesten stod på kanalrundfart, middag og fest. Må indrømme at en tøjkrise har spiret siden sidste sommer, men egentlig virkede Ganni kjolen helt oplagt og helt rigtig. Sorte pumps, lidt guld og kvaster - let's go.

Havde glattet mit hår i forsøget på at ramme den der asian 90'er vibe, ved ikke om det lykkedes..?

Ok so second part of the wedding was all about a boat trip, dinner and the party. I have to admit that i've been having a 'what to wear crisis' for as long as i've been knowing about this wedding, but suddenly it was just a perfect match with my Ganni dress. I added pumps, some gold and some tassels - let's go. 

Oh and i straightened my hair for that asian 90ies vibe, don't know if i got there?

Ganni dress, Gardenia heels, RebekkaRebekka necklace, Susanne Friis Bjørner bangle, Pønt F earring and earcuff and Maanii x BISOU bag.
Affiliate links 

add comment

Baum bags

20/08/2014

Endelig er Baum und Pferdgartens smukke taske kollektion kommet online. T.h.a.n.k.g.o.d.! Kollektionen består af 4 styles og kommer i to print; navy triangle og snake. Jeg har selv weekend tasken som jeg flittigt har brugt til (weekend) sommerhusture og som hverdags/skoletaske - der kan nemlig være alt i, jeg mener alt! Tror endda Winston har siddet i den et par gange... men han er selvfølgelig heller ikke så stor. Her finder du pung, clutch, shopper & weekend taske.

Finally the awesome bag collection from Baum und Pferdgarten is online T.h.a.n.k.g.o.d.! The collection is four styles and available in two prints; navy triangle and snake. I, myself love my weekend bag that i've been using for (weekend)get aways and as my everyday school bag - it holds all my stuff, like really - everything! Even Winston! Here you can find walletclutchshopper & weekend bag.

add comment

Wedding party #1

19/08/2014

I lørdags var jeg som sagt til bryllup hos en af mine bedste veninder, nemlig Tikkie. Forberedelserne har ikke gået stille for sig og det er ikke en overdrivelse at jeg har glædet mig i et helt år..! Første del af dagen var vielsen på rådhuset og i den anledning var jeg i mit yndlings sæt fra Lovechild 1979 og havde en flot fyr under armen.

This saturday was the big day for one of my best friends Tikkie and her now husband. I have to say that i've been looking foreward to this wedding for almost a year and the planning have been so much fun. First part of the day was the actual wedding ceremony at the city hall. For this i wore my fave suit from Lovechild 1979 and my good looking guy.

Lovechild 1979 jacket & pants, Gina Tricot tee, Isabel Marant slippers, Maanii x BISOU bag & Dolce & Gabbana sunglasses.

add comment

150814: Friday running around

18/08/2014

I fredags rendte jeg rundt for at catche op på et par ting inden weekenden bød sig og nogen skulle fejres. Blandt andet lavede jeg en hel væg af frynset silkepapir og så kiggede jeg på alt for pæne støvler hos Henny & My som jeg virkelig overvejer at smide mine lommepenge efter...

This friday i spent catching up with life in the city before the weekend, and amongst other things i made a whole pinata wall and was more than tempted by som really cool boots at Henny & My that i'm seriously contemplating... 

Second female shirt, Gina Tricot culottes (similar), Isabel Marant slippers (similar), Savannah Wild bag (similar), Dolce & Gabbana sunglasses (similar), RebekkaRebekka ring (similar) & Pønt earcuff.

add comment

comments

Girl & Sandal crush

17/08/2014

Under modeugen i København, sendte jeg lange misundelige blikke mod nogens ankler. Jeg havde da set dem før, men aldrig i det lys.. de så bare så seje og flotte ud og jeg ønskede mig straks 1,5 meter ben og ca. 5.000 kr. til et par Celine sandaler. Benene tilhører Veronika Heilbrunner, hun arbejder på Tysk Harpars Bazaar og så er hun kærester med Justin O'Shea som er Buying Director hos My Theresa. I løbet af ugen så jeg hende med 1) sokker i sandalerne 2) mini kurvetaske 3) hvide læderbukser 4) rød bondepige kjole... jeg vil vove at påstå at det er 4 styling eventyrer, der ikke altid rammer plet. Men når du er en 2 meter høj, blond og tysk version af en Amazone, så er det faktisk ikke så svært. Jeg crusher på hende, ok, men læs lige det her indlæg og se denne her video og sig du ikke også gør det.. Og de der Celine sandaler, jeg er svært fristet til at bestille Asos version hjem.

I'm crushing on a certain pair of ankles and their owner. I've seen Veronika Heilbrunner of German Harpers Bazaar and girl friend of Justion O'shea from My Theresa, before, but this fashion week i fell for her ever so cool style. I saw her sport 1) socks in sandals 2) miniature beach bag 3) white leather pants 4) red farm girl dress... i'm impressed! I now need 1,5 meter of legs and 5.000 dkk for those Celine sandals. I'm very tempted to buy Asos knock offs though... Please read this post and see this video, and tell me you are not crushing too. 

add comment

Celebrating love

16/08/2014

I dag er 3. og sidste bryllup for denne sæson (så vidt jeg ved?), to søde skal fejres og jeg glæder mig!!!

Today is the 3rd and last wedding of the season (as far as i know?), to lovely people are celebrating their love and i can't wait!!!

add comment

Visiting Fritz Hansen

15/08/2014

Da jeg var lille var min yndlings bog 1000 Chairs. Den stod i min fars bogreol og den var paperback og ikke særlig sart - dvs at børne(fedtede)fingre og bukkede bogrygge ikke var fjernt. Jeg lærte ret hurtigt at memorere hvilke sidetal mine yndlings stole var på, hvem der havde tegnet dem og hvornår. Det var måske også den eneste interesse jeg viste for møbeldesign og arkitektur ind til jeg var i slutningen af mine teenagere. Ikke desto mindre har jeg været ret heldig at have en familie der insisterer på at møbler og lamper er de bedste gaver, så en lille samling af stole har jeg da fået mig (se her), selvom jeg i mange år bare ønskede mig dyre sko og designertøj... (don't even begin). Mit hjerte kan stadig banke lidt hurtigere når jeg ser de nye kollektioner, bladrer igennem et magasin eller ser en sej pige på gaden, tasker, sko og ikke mindst tøj, kan jeg ikke se mig fri for at drømme om og ønske mig stadig. Men efter jeg fandt ud af at man ikke kan bo i Alexander Wang tasker og sneakers på ingen måde kan gøre det ud for siddepladser (eller spisebord) så er jeg sgu blevet meget begejstret for de der møbler, og det er betyder mere og mere, hvad de er for nogle, de møbler.

Det her skal handle om stole og her har jeg en forkærlighed for Arne Jacobsen, Bertoia og Eames. Derfor var jeg ikke sen til at takke meget pænt ja (tak), til Fritz Hansen, om et samarbejde omkring en Arne Jacobsen stol som bliver lanceret og produceret for første gang, siden den blev designet i 1958. Stolen hedder dråben og kan forudbestilles her, hvis nu i også synes den er mega flot - ellers kommer der et indlæg og et link til en konkurrence, senere på måneden.

Først vil jeg lige vise lidt billeder fra mit besøg hos Fritz Hansen. Fritz Hansen bor på en mark i Allerød - det var nogenlunde introduktionen da jeg ankom. Men til marken og Fritz's fordel, så er det en virkelig pæn mark og en helt vildt flot bygning (se selv, Far). Her har Fritz huseret siden 1800 et eller andet og det kan jeg godt forstå. De har produktion og lager og kontor og udvikling og generelt bare de svedigste faciliteter. Nyeste skud på stammen er 4 områder der hedder Craft, Idea, Legacy & Now som danner ramme for deres værksted, hvor fx. Ægget bliver håndsyet, et udsnit af Louisianas udstilling, en portefølje af stole der er blevet lavet hos Fritz Hansen igennem de (mange) år og til sidst et display af nyeste kollektion. Jeg stod og hang lidt med kæmpen mens jeg kiggede på Legacy, det var nemlig fuldstændig som at være inden i 1000 Chairs.. Hvilket jeg vidst også fik sagt et par gange.. Men helt stille og roligt bevægede Cathrine, Kathrine, Tine og jeg os rundt mellem halvfærdige Æg, sofaer til lejlighedspriser og stole som var langt ældre end os #nobiggie. Vi var fornemt ledsaget af Head of Design Christian Grosen Rasmussen som fortalte løs, og der var altså vildt meget spændende at høre om. Efter en times 'orhh se lige den' og 'nej det der er altså min yndlings', så vi hvordan dråben er designet og samlet og så spiste vi mad snakkede om stole, det kan man nemlig i ret lang tid, skulle jeg hilse og sige. Jeg tog en masse billeder som i kan se ovenfor og så kommer der mere info om den aller helligste Dråbe, asap.

add comment

comments

back in june

15/08/2014

add comment

comments

Strappy back & burgers

14/08/2014

Et billede fra forrige uge hvor jeg hentede burgere hos Tommi's i kødbyen, det er virkelig lækkert!

A picture from last week where i picked up burgers from Tommi's in the Meatpacking district here in Copenhagen, they are the best (for real!).

MAANII x BISOU bag, Finders Keepers dress (similar) & Isabel Marant slippers (similar). Affiliate links

 

add comment

comments

Guadalupe

14/08/2014

Stine Goyas Pre-Fall 14 kollektion er en af mine aller yndlings fra hende. Er allerede så glad for Kepler kjolen som jeg købte i Adélie i starten af måneden. Har lige set den også findes i hvid og er stærkt fristet! En anden ting fra kollektionen som jeg før har skrevet om, er Guadalupe strikken. Synes den er helt fantastisk i farverne og blandingen af det gennemsigtige nylon og tynde strik. Her er den lige i sommerhus setting, med endnu en sommer favorit - nemlig Cecilie Copenhagen shorts. Når jeg en dag kommer hjem fra Sommerland Tisvilde, så vil jeg style den med sorte herrebukser og Stan Smith sneakers.

Hvis jeg lige skulle shoppe et par andre ting fra Stine Goya Pre-Fall 14, så skulle det være den lyseblå læderjakke (hvis jeg var meget rig!) og denne lille korte vatterede sag!

Stine Goya Pre-Fall 14 Guadalupe knit, Cecilie Copenhagen shorts, FWSS sunglasses (similar) & Adidas Superstar II.

add comment

130814

13/08/2014

Jeg nyder ret meget stilheden og lidt sol og natur inden mit liv skal gå fra sommerferiehverdag til uni og arbejdehverdag. Mon jeg får isabstinenser og søvnunderskud?

En anden snak er at min kæreste endelig har sine egne hvide skjorter i fred, hvilket jeg er sikker på at han er glad for, tror han var lidt træt af at vi var to om at gå i hans tøj... Kjær København har nemlig lavet en skjorte til mig (og til andre, men jeg er bare rigtig glad for den! (det kunne dog være ret svedigt hvis den kun var til ære for mig..)) og det er 'the boyfriend shirt' (her er vi vant til at skrive jeans, men nej det er en skjorte, boyfriend jeans må i finde på Asos)- ikke som de første, men den er succesfuld. Den er lavet i en blanding af silke og bomuld og er helt tynd og blød, perfekt længde og stadig feminin (så jeg bekymrer mig ikke om at min kæreste skulle få et godt øje til den). Jeg har før erklæret min kærlighed til deres gråmelerede t-shirt og det er altså samme slags kærlighed jeg kaster på Fiolstræde skjorten. Så ved i det!

Kjær København shirt, Charlotte Wendes bracelet, Nike split running shorts (similar) & Ray Ban sunglasses.

 

add comment

comments

Hey Ganni!

13/08/2014

Ganni har en særlig plads i mit hjerte og AW14 kollektionen er ingen undtagelse. Fine uldsæt, flere must have frakker, klassiske stiletter og en pludselig craving af gulvlange blomster skjorter? I Januar viste de kollektionen på Davids samling under Københavns modeuge. Nadja Bender og Caroline Brasch stod som flotte statuer med fake furs og russiske hatte, ret flot debut show som bestemt har sat sig i mine modeuge minder. Og så har jeg ikke kunne få kollektionen ud af hovedet siden. Nyhederne er så småt ved at lande på webshoppen, så tiden måtte jo være inde til et indlæg med favoritter.

Før musen over billederne for at finde links.

I hold a special place in my heart for Ganni, and the AW14 collection is no exeption. Cute wool outfits, must have wrap coats, classic heels and a sudden craving for floor length shirt dresses is what they do to me! They showed the collection on a beyond cold winter day in January during Copenhagen Fashion Week. The location was The David Collection in central Copenhagen and Nadja Bender and Caroline Brasch stood amongst the collection like statues in fake fur and russian hats. Pretty awesome debut. The collection has not let my mind since and now the news are hitting webshops, a favourite post about the collection was in place. 

Mouse over to see links.

This post contains affiliate links.

add comment

Sunny sunday

12/08/2014

Sidste søndag spiste jeg en solrig og svedig (altså meget!) frokost på Dyrehaven. Det er et af mine yndlingssteder i KBH, man kan få æg, avocadomadder, hønsesalat, billig kaffe, tarteletter og sport cola. Jeg er der måske lidt for ofte, men det er godt og billigt - så hvis i kommer forbi København og Sønder Boulevard, så smut der forbi.

Kjolen er flot, ik? den er fra Marimekko og det havde jeg slet ikke troet. Men faktisk så behøver man ikke købe et helt sæt + tallerkener og puder, som det virker som om at det fleste damer (som er over 60) ellers gør. Nej det smarte er at man bare kan tage en kjole eller en virkelig pæn clutch og fjerne det fra farve og blomster suppen og så er det helt pænt og passer godt til sneakers. Smart ik?

Last sunday i had a sunny and really sweaty lunch at my fave Copenhagen spot Dyrehaven. You get classic danish food, good and cheap coffee and i'm there way to often. So if you are heading to Copenhagen, make sure to stop by!

This dress is pretty nice right? I'm sure you wouldn't have guessed that it is from Marimekko. Actually you don't have to buy everything Marimekko, you know a full outfit with matching plates and a pillow.. You can just pick out a nice dress or this awesome clutch. Good trick, right?

Marimekko dress, MAANII x BISOU bag, Ray Ban meteor sunnies & Adidas Superstar II sneakers. Affiliate Links

add comment

comments

Baum und Pferdgarten SS15
Designers Remix SS15
Designers Remix SS15
THE BOXY LEATHER JACKET Leather jacket & shorts from Topshop THE DUNGAREES Knit & dungarees from Zara THE LACE UP SANDALS Sandals from Asos Affiliate links
Ganni SS15
THE LOOSE FIT LEATHER PANTS Leather pants from Zara, top from H&M & Ganni leo slides. Affiliate links
Mads Nørgaard SS15
Mads Nørgaard SS15

Copenhagen Fashion Week SS15: Steal the look

11/08/2014

Okok det har været modeuge - det er vidst gået de færreste næser forbi. Men udover instagram billeder med Ganni svedbånd og vin i solen, så tænkte jeg at vise jer nogle catwalk looks som jeg tænker at stjæle allerede nu. Og det har jeg lavet en guide til. Mange af de key items der skridtede ned af de hvide runways kender vi nemlig allerede, og de har aldrig været en skam at være lidt på forkant. Så hvis du vil stjæle stilen fra SS15, så gem dine dungarees, den boxy læderjakke, kimonoen, dine culottes, de løse læderbukser, fake fur og sporty jakke.

Mouse over billederne for at se hvor de forskellige ting er fra.

Okay it cannot be a suprise for anyone, that the Copenhagen Fashion Week just rushed in last week, no? But besides insta snaps of Ganni sweatbands and cold wine, i thought i could be at your service with a guide. So why not steal the look from the catwalk now? So many key items shown on the catwalk is already in you closet. Keep your dungarees, the boxy leather jacket, your culottes, the loose fit leather pants and your fake fur. They will happen again!

Mouse over to see where the items are from.

add comment

comments

080814: fuck socks

11/08/2014

I fredags var jeg til bryllup - det var meget utraditionelt men så fint (nogen græd..). Jeg havde trukket fuck sokkerne helt op og børstet mit hår. 

This friday i was at a casual and untraditional wedding, but still so beautiful (some one cried..). For the occasion i pulled up my fuck socks and brushed my hair.

Baum und Pferdgarten dress (in blue here), Adidas Superstar sneakers, Fuck Socks from Urban Outfitters, Ray Ban sunglasses & MAANII x BISOU bag. Affiliate links

 

add comment

comments

080614: tiles

10/08/2014

Onsdag aften skiftede jeg passende til et uld sæt (30 graders varme du ved) i anledningen af Designers Remix showet. Det ternede sæt er min favorit fra AW14 kollektionen, så har helt glædet mig til det kom i butikkerne. Toppede af med pelsclutch og Huarache lights og diamand solbriller, sa'fø'li'. 

Smed outfittet på instagram, min veninde Augusta tog billedet og jeg prøvede at se normal ud - se selv hvor godt det gik. Billederne her er taget af Betina, der lige kom mig til undsætning inden By Malene Birger showet.

Wednesday night i changed into a more than weather appropriate outfit - it's 30 degrees, let's wear wool! But the occasion was the Designers Remix show - so that was legit. The tileprinted outfit was my fave items from the fall collection so i was so pleased to wear it. I topped it off with a fur clutch, like of course! Oh and Huarache lights and sparkling sunglasses.

My girl Augusta snapped a pic of my outfit where i was trying to look sane and normal - see how well that went on instagram. These pictures was taken by the sweet Betina that just helped out a blogger friend in need, before the By Malene Birger show.

Wool top and skirt from Designers Remix, Nike Huarache Light sneakers from Rezet Store, Prada sunglasses (similar here) and Just Female clutch (similar herewith MAANII x BISOU tassel.

add comment

060814

09/08/2014

Torsdag var 2. og sidste show dag for mit vedkommende. Jeg så Ganni, Baum und Pferdgarten, Designers Remix, Mads Nørgaard, Bruuns Bazaar og By Malene Birger. Jeg nåede også forbi Gallry messen i Forum, en salgsmesse hvor designerne udstiller kollektionerne for indkøberne. Der var rigtig mange spændende ting! Til Mads Nørgaard mødte jeg en af mine yndlings bloggere, Marie fra Nemesis, Babe. Hun var så venlig at tage et par billeder også, tak Marie!!

 

Billeder taget af Marie Jensen / www.nemesisbabe.dk

 

Thursday was my 2nd and last show day. I saw the Ganni, Baum und Pferdgarten, Designers Remix, Mads Nørgaard, Bruuns Bazaar and By Malene Birger show. I also stopped by the tradefair Gallery to take a look at some of the new collections. So many good things! I met one of my fave bloggers, Marie from Nemesis, Babe at the Nørgaard show. She was so kind to snap some pics of my outfit. Thx Marie! 

Pictures by Marie Jensen/ www.nemesisbabe.dk

 

REISS jacket, Mads Nørgaard track suit, Nike Huarache Light sneakers from Rezet Store, Just Female clutch (similar here), MAANII x BISOU tassel & Prada sunglasses (similar here).

Affiliate links

add comment

comments

050814

08/08/2014

I tirsdags så jeg bare to shows og holdt et par møder inde i byen, inden jeg stemplede ud fra modeugen for den dag. Jeg mødtes med Luka over en lemonade og siden hun er jordens sødeste menneske, gad hun også at tage et par billeder af mit outfit.. og mig der snakker med en ældre herre, der synes mine sko er flotte. 

This tuesday i saw only a couple of shows and had a few meetings before my day of fashion week was over. I also met Luka for a cold lemonade and since she is so very sweet, she snapped some pics of my outfit. And me talking to an older man commenting on my sneakers.

Stine Goya dress (similar here), RebekkaRebekka jewelry, Nike Huarache Light sneakers from Rezet Store & Ray Ban meteor sunglasses.

add comment

comments

Denim & Supply: Project Warehouse

05/08/2014

Selvom der raser en mindre hedebølge i DK pt, så lurer en ny modeuge lige om hjørnet, og denne tid betyder også ny sæson, og med ny sæson kommer nye kampagner. Dette efterår lancerer Denim & Supply Ralph Lauren (på en måde Ralph Laurens bohemede søster) Project Warehouse. De har sammen med 3 internationale artister sat hårdt ind på at aktivere mode og kunst igennem masser af online aktiviteter de næste par måneder i deres 3 missioner. 

Første artist er DJ og producer AVICII (i kender nok det uptempo country nummer Wake me up?). AVICII har i samarbejde med Denim & Supply lavet en musikvideo til selvsamme nummer med flotte flotte russiske Kristina Romanova som smuk 2014ish bondepige. Ud over at have det face, så gad jeg da egentlig også godt ride rundt på manhattan på hesteryg og feste om aftenen. Altså bare hvis nogen skulle spørge?

AVICII's mission er at samle instavideoer af folk der danser, som en teaser for hans hans nye album og det kan du være med til!

Hvis nu du godt gad at være med i den teaser, så skal du bare få gang i stængerne og oploade en instavideo hvor du danser og tagge den med #projectwarehouse. Først ryger den ind på Denim & Supply hjemmesiden og siden hen bliver 25 udvalgt til at være med i den endelige teaser. Kom nu!

Du kan læse mere om AVICII og Project Warehouse lige her.

Although there's raging a minor heat wave in DK atm, Fashion Week is just around the corner, and this means new season - this time, Fall season, and with a new season comes new campaigns. This fall, Denim & Supply Ralph Lauren (Ralph Laurens bohemian sister), launches Project Warehouse. They've teamed up with three international artists to put a hard efforts into activating fashion and art through lots of online activities over the next few months, in what they call their 3 missions. 

The first artist is DJ and producer Avicii (i know probably the uptempo country song Wake me up?). Avicii has collaborated with Denim & Supply to make ​​a music video for the same song, starring beautiful Russian model Kristina Romanova as an awesome 2014ish peasant girl. In addition to the face, I'd also really like to ride around Manhattan on horseback and partying at night. Just if someone were to ask? 

Avicii's mission is to gather instavideos of people dancing, as a teaser for his his new album, and you can help! 

Now, if you want to be in the teaser, then you should just get your legs going and upload one instavideo where you dance and tag it #projectwarehouse. First it's gonna go on a feed on the Denim & Supply website and later 25 selected videos will be included in the final teaser. Come on, get dancing! 

You can read more about Avicii and Project Warehouse right here.

Published in collaboration with Denim & Supply

add comment

comments

040814: REISSxRS

05/08/2014

I går var jeg til en super hyggelig middag med Reward Style holdet, REISS og en masse danske bloggere. Min aller yndlings 'jegvedikkehvadjegskaltagepå' kjole er fra Muuse og Ece Gozen og den kom på. Den gennemsigtige flamingo taske er et udsalgs køb fra Nørgaard på Strøget som jeg er meget meget glad for. 

Yesterday i was invited for an awesome dinner with Reward Style, REISS and a lot of danish bloggers. My fave 'idontknowwhattowear' dress from Muuse and Ece Gozen went on and my flamingo clutch, a sales scoop from Nørgaard på Strøget, which i'm very excited about!

Muuse dress, Dolce & Gabbana sunglasses, RebekkaRebekka earrings, Klear Klutch bag, Superga leo sneakers & Closed leather jacket. (Affiliate links)

add comment

comments

What i carry: Copenhagen Fashion Week

04/08/2014

Jeg går for en lille taske og minimalt indhold denne modeuge - men det jeg har med, det er vigtigt!

I will rely on clutches and minimal content for this week - but i must bring the essentials!

Just Female furry clutch, Maanii x BISOU tassel, Ray Ban meteor sunglasses, Viol mints, Volt charger, business cards from Moo & my HTC1 gold phone! (this is the most important!!)

add comment

comments

It's fashion week - what to do?

04/08/2014

I dag starter modeugen for mit vedkommende. Egentlig startede CIFF messen igår, men søndag er hviledag i fredeland. Copenhagen Fashion Weeks folkelige initiativ Copenhagen Fashion Festival er ligeledes også skudt i gang og der er masser af ting af se, gøre og deltage i.

Her har jeg samlet lidt af de ting der sker i løbet af ugen, så i kunne være interesseret i:

Mandag:

ChriChri lancering: Seje Christiane har endelig lanceret sit nye livsstils univers ChriChri - kig forbi Chrichri.dk 

Crystal Hall: Malcolm MacLaren and Virgil Abloh Exhibition: CIFF præsenterer Pyrex designer og Malcolm Mclarens inflydelse på mode og kunstverdenen.

New Nordic fashion Exhibition: Nikolaj Kunsthal

Fashion Forum goes live: Mode debat på CIFF

Tirsdag:

DR K modeprogrammer - TV night!

Onsdag:

H&M sportswear collection

BLOW x Company's Originals

Torsdag:

Magasin Black & White area

Copenhagen Fashion Square

Regenerate14

Fashion debate at Christiansborg

Gadefest på Kronprinsensgade

CIFF Presents RODEBJER X KYOTO Event: Hosted by Pernille Teisbaek from Look de Pernille

Fashion Design Academy Graduation

Social Media Shopping Day

Fredag:

Fashion Night Out

Syg konkurrence: I WANT THAT OUTFIT hos Baum und Pferdgarten & Bruuns Bazaar

Lørdag:

Fashion Brunch

Munthe show

Global Fashion Exchange

I kan se flere events her

add comment

020814: lettuce head

03/08/2014

add comment

comments

010814

02/08/2014

I går gik dagen med at forberede BISOUxMAANII event som jeg håber at se jer alle til, om to timer! Se mere her!

Sidst på eftermiddagen havde jeg dog et andet ærinde, nemlig et lidt mere permanent af slagsen, hos verdens bedste Michael hos Sunny Alley Tattoo. Jeg har nemlig en verdens bedste lillebror der flytter helt til Jylland om 5 minutter og for at vi ikke skal glemme hinanden i de måneder miseren står på, besluttede jeg mig for at lidt blæk under huden ville hjælpe på situationen. Det var min første tattovering og det gik overraskende hurtigt og næsten smertefrit - kun næsten. Jeg tror jeg laver et indlæg om den når jeg ikke skal have den flotte bandage på mere.

Mads Nørgaard top (similar here), Cecilie Copenhagen shorts, Isabel Marant slides, BISOU x MAANII bag, Ray Ban Meteor sunnies & RebekkaRebekka necklace.

add comment

Ice cream sandwich day!

02/08/2014

I dag er det International Ice cream Sandwich day! Hurra og endelig!

I går begav jeg mig ud i at bage cookies og fylde dem med is - og så treatede jeg nogle venner med dem, som en lille aften snack. Jeg brugte en random cookie opskrift og lavede en portion med hvid chokolade og citron og en med lavendel chokolade og vanilie. Jeg brugte Ben & Jerrys Greek Style is med honey og caramel. Jeg var egentlig inspireret af nogle ice cream sandwiches jeg fik til Burgers & Hip Hop da jeg var i Berlin i starten af Juli. De havde nemlig den der perfekte kombination af blød cookie og lækker is. Selvom mine smagte rigtig lækkert (ej det gjorde de!) så tror jeg med fordel jeg kunne have bagt lidt tyndere og mere bløde cookies. Ellers bliver alt isen bare mast ud igennem dem. Jeg tror måske jeg prøver mig med en anden opskrift snart igen, denne gang har jeg tænkt at det skulle være choko cookies og så med Cherry Garcia imellem! Det bliver nice! Et tip er at samle sandwichesne og så smide dem i fryseren natten over, så er de nemlig lidt mere faste og lettere at spise!

Nå men ud og raide jeres ismænd!

Eller kig forbi Adélie til lancering af BISOUxMAANII!!

Udgivet i samarbejde med Ben&Jerrys

add comment

#porschepåfejø

01/08/2014

Sidste weekend tilbragte jeg på Fejø. Anledningen var #lolbryllup2014 for mine kære venner. Men hvorfor ikke gøre en tur ud af det? Vi skulle alligevel afsted i 3 dage? Jeg hookede derfor op med dels min veninde Amalie og hendes søde kæreste, min kæreste og vores ven Johan. Næste sag var så et sommerhus - løsningen blev Nøddestien, som er et hyggeligt sommerhusområde ved færgehavnen. Sidst men ikke mindst skulle vi jo finde en bil.. Det kunne være endt så galt, men gamle skravl, men så kom Porsche ind i billedet. Nærmere bestemt Porsche Macan S, med lyst læderindtræk. Den kører ca. 16 km på literen og har 340 hk. Dens anlæg har 16 højtaleren og så er der drinksholder på bagsædet. Amalie (som i måske kan huske osm gæsteblogger?) er en top$$$ chauffør og jeg overlod trygt hende til at fragte os rundt. Jeg kan også afsløre at en Porsche skaber pænt mange måbende mandefjæs og anerkendende nik, både på tankstationer og ved færgen. Der var da også flere til brylluppet der kommenterede vores blærede ride. Såå øhh fra nu af kører jeg kun i Porsche. Ja.

Ellers bød weekenden på badeture på Skalø, Hotdogs og is i Dybvig havn, fadøl - mange!, rideture på Bambi, bil selfies, færgeoverfart og en helt masse bryllup! Det er den bedste weekend jeg har haft længe, tak Porsche! Og L&L som holdt bryllup, det var også meget hyggeligt ;)

Her er lidt Fejø tips: 

Stop i Næstved og spis på Carl Jrs. - det er ikke ægte lækkert, men ok lækkert.

Spis is i Dybvig havn

Lej cykler på øen, medmindre i kører Porsche..

Stop ved alle de lokale producenter og stock up på cider, alt med æbler og pærer og hvad i ellers kan opdrive. Det er lækkert!

Kør til Skalø og bad fra bådebroen.

Lån nogle heste, det er nice at se lidt ølandskab fra hesteryg.

 

add comment

comments

300714

31/07/2014

Kender i de dage hvor man bare cykler lidt, kigger sig for i trafikken? Har en taske og en pose i cykelkurven? Sådan en dag havde jeg i går. Lol. Tog ind til byen for at holde en (synes jeg selv) velfortjent læsepause og hjælpe min mor med at finde en kjole til hendes bryllup. Fik the royal treatment på Pastis og sidst på eftermiddagen tog jeg selvsamme mor og min nevø og niece med ind for at se Flying Superkids. Jeg så det også sidste år og jeg ved ikke om det er den fortabte springgymnast i mig, men de er så seje de børn. Og så er de jo sygt stærke. Mig og Fritz på 6 år var dybt imponerede. 

I dag skal jeg til eksamen og dermed også min sidste dag på Summer School. Glæder mig til den næste måned som bliver ægte sommerferie!

Nue Notes denim top, DANSK skirt (similar here), Puma Wilderness Trinomic sneakers, Ray Ban meteor sunnies, earrings from Susanne Friis Bjørner and Lola's Love & bag from BISOU x MAANII (in stores August 2nd). Affiliate links

add comment

comments

BISOU x MAANII: It's here!

30/07/2014

Ihhh hvor har jeg glædet mig til at dele denne nyhed med jer! På lørdag lancerer vi endelig vores mega svedige design samarbejde med Maanii, som vi har arbejdet på i godt et år. Resultatet er 3 fine (hvis jeg selv skal sige det..!) enkle tasker. Sig pænt goddag til Winston Wallet, Minnie Minibag & Carla Carry all. selvfølgelig opkaldt efter BISOU hundende :)

Kollektionen kan købes hos Maanii forhandlere verden over, men vi fejrer det i Københavner stil på lørdag fra 14-17 i Adélie på Guldbergsgade 20. Vi har kolde bajer, balloner og blomster og gaver fra Beauty Hero og Mario Badescu klar til en hyggelig weekend eftermiddag. 

Håber på at se jer! Find mere info og tilmeld jer her.

 

add comment

260714: lolbryllup2014

29/07/2014

Hello! Nu er jeg ved at være tilbage og på dupperne igen efter 3 dages bryllupsfejring, Fejøliv, ridning, badning og tequila drikning. Hjemkomsten bød også på en 180 graders forandring fra ferieliv til eksamenslæsning, som dog bliver afbrudt af nedkølning i havnen og morgenkaffe. Til bryllupsceremonien i lørdags havde jeg en lyserød kjole på fra French Connection, jeg skiftede dog inden middagen, hvilket var en fremragende ide, siden det var 30 grader varmt hele dagen, så et køligt kjole skift var faktisk nødvendigt. Brylluppet og hele weekenden var så smukt og sjovt. Jeg var sammen med en masse gode venner og vores ride, en Porsche Macan S, opgraderede turen gevaldigt. Men mere om den senere. Jeg er ved at have fået fyldt tårekanalerne op igen til næste bryllupsomgang som er om 10 dage, det glæder jeg mig også til! Tøjkrisen indfinder sig også langsomt!

French Connection dress (similar here), 2nd hand shoes, Hoss Intropia bag, Ray Ban foldable clubmaster, necklace from Jane Kønig, necklace from Rebekka Rebekka, earrings from Susanne Friis Bjørner, Jane Kønig & Lola's Love.

add comment

comments

240714: Jumpsuit and sneakers

24/07/2014

Ok det er jo det lækreste vejr i hele verden. Jeg har nydt det så meget imens jeg har arbejdet, læst og forberedt mig på den forestående bryllups weekend. En af mine sødeste og dejligste barndomsvenner skal smedes sammen med Sveriges sødeste dame og det skal fejres hele weekenden i det danske Ø-landskab. Derfor kommer jeg heller ikke til at være marathonblogger fordi jeg har travlt med at puste balloner op og lakere negle og drikke shots. I kan dog følge med på instagra @fredesblog hvor jeg nok skal være on fire. 

Oster rundt i dag og får styr på lidt sager og har det lidt vildt over mine nye sneakers. Synes de er pænt svedige...

Jumpsuit from Soaked in Luxury, Puma sneakers, Susanne Friis Bjørner earrings, Jane Kønig necklace, RebekkaRebekka necklace & Ray Ban meteor sunnies.

add comment

220714: grown up bag

22/07/2014

O k i dag luftede jeg min voksen taske OG fik taget et billed af det. Den har ellers været en trofast ven på Summer School og Musik i Lejet og andre taskemæssige udskejelser. Den er stor og rummelig, fin og damet og død praktisk. Der kan seriøst være alt i. Den er lavet af Baum und Pferdgarten i et samarbejde medMismo som kommer i butikkerne lige om 5 minutter. Jeg så den første gang i Baums showroom og fik hurtigt udbrydt at det vel nok var en ret lækker taske og den ville være ret sej hvis man nu havde et voksen job. Det har jeg ikke, tvært imod. Jeg går i skole (undskyld, Uni), propper hundekiks og Snickers barer i lommerne og cykler hele tiden. Men Det synes Christian fra Baum altså nok den taske kunne klare, så nu har jeg en voksen job taske, så må jobbet indfinde sig efterhånden... 

Ok today i took out my adult bag AND managed to take a picture of it. It's been a faithful friend of the Summer School and Musik i Lejet, and other bag-related situations. It's large and spacious, classy and ladylike and drop dead handy. It can really contain a lot of stuff!. It is made by Baum und Pferdgarten in collaboration with Mismo and will hit stores in just 5 minutes. I saw it the first time in Baum's showroom and quickly states that it was a pretty awesome bag and it would be pretty cool if i now had an adult job. I have not, quite the opposite, though. I go to school (sorry, University), i stuff dog biscuits and Snickers bars in my pockets and bike around all the time. But it seems Christian, from Baum, though the bag could manage my heavy lifestyle, so now I have an adult job bag, then i guess the job comes later, right?...

Baum und Pferdgarten bag, Gestuz top (similar here), Cecilie Copenhagen shorts (similar here), BZR platforms (similar here), Ray Ban sunnies, Daniel Wellington watch, Lola's Love ear cuff and Jane Kønig pearl cuffs.

add comment

comments

Back to the city

22/07/2014

Så er jeg tilbage i byen efter 4 dages sommerland, musik og hæng ud i Tisvilde. Jeg skylder lige et par outfits og recap af den sidste dag på Musik i Lejet, men den kommer senere. Lige nu prøver jeg at få samlet op på en masse arbejde, læsning (fik jeg fortalt at jeg går på Summer School? Virkede som en god idé i Marts, nu virker det tåbeligt at sidde og læse!) og så prøver jeg lige at få styr på sagerne inden torsdag hvor jeg tager på roadtrip til Fejø og 4 dages bryllup med nogle venner. Vi skal køre i den svedigste bil og jeg lover at komme med en masse Fejø tips! No jeg må back to work! I dag kan i forresten følge med hos @cphff hvor jeg har instagram takeover og så har Caro lige lavet en summer Q&A med mig ovre hos Very.

Back in the city after four days of summerness in Tisvilde. I owe you guys some outfit posts and so on, but i'll get to that later. Now i'm gonna catch up on some work, readings and getting my shit together before i leave for Fejø and a four day wedding. I'm roadtripping with some friends in the most awesome car, so i promise lots of pics and Fejø reccommendations. Btw i'm doing an instagram takeover at @cphff so head over to follow my day. I also answered a summer Q&A with Caro at Very. 

add comment

MIL: day two

19/07/2014

Anden dag her på Musik i Lejet. Jeg brugte de første mange solskins timer på at have det meget dårligt, men efter lidt overtalelse og en is fik Sidsel lokket mig med på stranden. Vi svømmede, spiste chips, læste og drak drinks inden vi mødtes med nogle venner på Strand Hotellet og senere fik mega lækre burgere og øl på festival pladsen. Efter endnu en virkelig smuk solnedgang og et par øl på stranden, så vi When Saints Go Machine. Det var en virkelig optur koncert og en perfekt afslutning på aftenen. 

Cecilie Copenhagen set, Ray Ban clubmaster foldable sunglasses and Adidas Superstar sneakers.

add comment

MIL: day one

18/07/2014

I går var første aften på Musik i Lejet. Sidsel og jeg startede hårdt ud med G&T's med min familie på terassen og så mange mange øl nede på festival pladsen. Vi hørte Ohland og dansede og faldt lidt. 

Won Hundred sweatshirt, Filippa K jacket, Weekday jeans & Adidas Superstar sneakers.

add comment

comments

Til alle sjove ting og old school selfies: Spice Cam købt på loppemarked i Berlin.
Nilens Jord solpudder er min sommerfavorit som kører på 4. år!
Solbeskyttelse og face scrub til træt hud fra Rudolph Care: SPF 30 til face, SPF 30 til body & Face scrub i travel size.
Super hot Minnie bag fra Bisou x Maanii - i skal nok høre mere!
Calvin Klein sports top til slapper stil på terassen og under denim dungarees: Calvin Klein bralette.
Til eftermiddags fest på stranden: Phillips DOT speaker
Le Chameau mega cute gummistøvler, til det utilregnelige vejr.
Beyonce Surfboard Emoji tee i XXL som den perfekte strand kjole.
Verdens bedste body lotion er fra Tromborg og min travel size er genial. Brow fix er min redning til at se nogenlunde ud, uden make up.
My Kitsch hair ties til strandhår og som armpynt.
Fuck sokker fra Urban Outfitters.
Tommy Hilfiger cashmere sweater til sene aftener. Ligenende her.
Volt oplader til når min mobil går død kl. 22 og der ikke er blevet instagrammet nok!

My kind of festival

17/07/2014

Jeg er virkelig ikke en festival person i den gængse forstand. Jeg hader at sove i telt og tanken om fællesbad og plastik toiletter på række er heller ikke min drøm. Og det ved jeg nok også, ikke er festival elskernes favorit elementer, men de er dog en del af oplevelsen. Musikken, stemningen, gænge ud med venner og kolder bajer, det er til gengæld noget jeg virkelig godt kan lide. Derfor glæder jeg mig også til Musik i Lejet som jeg tager til i dag. Det er nemlig en perfekt kombination fordi jeg kan bo i mit sommerhus og jeg skal afsted med Sidsel. Jeg har samlet lidt af de ting jeg har pakket og som jeg forudser bliver uundværlige når vi skal slappe den på terassen, bade og sole på stranden og være mega festivalsagtige i Lejet. 

Før musen over billederne for at se hvor de er fra.

add comment

comments

120714

15/07/2014

add comment

comments

130714: Date night

14/07/2014

I går tog jeg min mand under armen og indløste en voucher fra Early Bird. Vi spiste på Bonjour Vietnam ved Det Ny Teater og det var en helt sprød sommer søndag aften. Selvfølgelig efterfulgt af VM finale! Jeg havde søndags date outfit på i form af kjole og sneakers (de er på hver dag efterhånden!) og så læbestift, fordi det er dame agtigt og hører sig til på date. Vi fik fem retter og det var virkelig meget mad, altså helt vildt! Wontons, ruller, suppe og oskekødssalat - og så fik vi en øl til, hvilket var ret læks. Maden er super lækker, men fx. i fht. Lêlê, så er den ikke så frisk - altså grøntsagerne er stegt mere og rullerne lidt mere slappe. Det virker dog lidt mere autentisk og så er der virkelig god service, og det kan en fin dame med læbestift altså godt lide! Early Birdy (som tjeneren kaldte det) skærer 1/3 del af prisen, så for lige under 300 kr. kunne vi spise os mere end mætte, hvilket en fin dame med læbestift på SU rigtig godt kan lide. 

Sunday date night er hermed en tradition!

Yesterday i grabbed my man and took him for dinner since i had a voucher for Early Bird. Vi ate at Bonjour Vietnam in Vesterbro and enjoyed the crips summer night, and the World Championsship finale afterwards..! I wore a dress and sneakers (these are really my fave these days) and lip stick, that's the sunday combo for going out. We had lots and lots of food. 5 dishes to be exact, and it was more than enough. Early Bird cuts off 1/3 of the price so for 300 dkk we where more than full, and the service was awesome - that's something i like! The food was nice, but not overwhelming. I think i like Lêlê's fresher take on Vietnamese cuisine a littele better, to be honest. 

Bey hey, sunday date night is a new tradition!

Ganni dress (similar here), Filippa K jacket, Adidas Superstar & Ray Ban Meteor sunnies.

Affiliate links

 

add comment

comments

TomTom: Runner Cardio

14/07/2014

Lige inden jeg skulle løbe Københavns Kvindeløb i midten af Juni, hookede TomTom mig og min løbe buddy Cecilie med et Runner Cardio ur, deres nyeste skud på stammen. Jeg fik det på dagen vi skulle løbe og må indrømme at det virkelig er let at bruge. Det tog mig bare et par minutter at få det sat op og klar til start. Det var virkelig fedt at løbe med, og at kunne holde styr på tid, fart, distance og puls, uden at skulle have min telefon frem, åbne den og ind i Endomondo app'en. Det er virkelig let at navigerer rundt i. Jeg har brugt det efterfølgende til træning på løbebånd, som det også sagtens kan bruges til, her er mit primære fokus på puls og det er helt vildt fedt at kunne sammenligne træninger på den måde. Derudover har jeg haft lidt problemer med min Endomondo app, som nogen gange regner forkert eller går i stå på en tur, så der er det altså federe med et ur. Jeg skal løbe flere løb her i sensommeren og efteråret, så må snart ud af mit feriemode som efterhånden også har overtaget min trænings disciplin..! Det er i hvert fald motiverende med lidt nyt gear. En eneste kommentar er altså farven - hvis det havde været helt sort, så havde jeg sgu haft det på hele tiden :) I dag er jeg på skydning hele dagen så følg med på insta, ik! og hvis i vil læse lidt mere om uret, så fandt jeg denne anmeldelse.

Got a new running watch from TomTom and i'm beyond excited. It's super easy to use and a perfect motivator! Better get back in shape from the vacay mode i'm in!

add comment

Rainy sunday

13/07/2014

Skulle have været på loppemarked idag, men pga. regnvejr blev det heldigvis aflyst og har efterladt mig med en hel dag uden planer! Jeg startede derfor med en lang tur med Winston, total gearet op i Rain regnfrakke og nye gummistøvler fra Le Chameau. Drak kaffe på yndlings Rist og kiggede på hunde der legede. 

I ren og skær loppeforberedelser har jeg ryddet ud i min garderobe, så hvis i har stødt på et par sager i kunne være interesseret i, så skriv mig en mail på frede@fredesblog.dk - ellers opdaterer jeg også snart min tictail.

Had fleamarket plans today, but due to massive rain here in Copenhagen, it was cancelled. This left me with a sunday without plans, which is actually really nice! I started with a long walk with Winston and had coffee and Rist and hung out in the dog park. I was all geared up in my new Rains coat and Le Chameau boots.

Rains coat & Le Chameau boots.

Affiliate links

add comment

comments

Berlin looks #3

12/07/2014

Her er mit sidste outfit fra Berlin. Mandagen brugte vi på at gå lidt rundt i Friedrichshain, gøre photo automate status, drikke kaffe og spise kage inden vi skulle mod lufthavnen.

My last Berlin look from monday. The day was spent with wandering around Friedrichshain, making status of our phoro automate adventures and havind coffee and cake before heading to the airport.

Random tee, Cecilie Copenhagen shorts, Adidas Superstar & Ray Ban Meteor sunnies.

Affiliate links

add comment

comments

Berlin looks #2

11/07/2014

I får lige endnu et outfit fra Berlin. Lørdag cyklede vi byen rundt for at shoppe, spise frokost i solen og drikke kaffe. Senere tog vi til Burgers & Hip Hop i Kreuzberg og endte med at drikke hvidvin på en bænk ved kanalen. 

Yet another look from Berlin. On saturday we biked around the city, did some shopping, had lunch and coffee in the sun. Finally we went to Burgers & Hip Hop in Kreuzberg and later on we had cold wine by the canals.

Set from Cecilie Copenhagen, Nike Air Max 2014 and Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links.

add comment

comments

Berlin looks #1

10/07/2014

I får lige mine outfits fra Berlin over et par gange. Søndag aften besluttede vi os for at hvidvin foran vores vindue, i den sidste solstråle var vejen frem og efterfølgene spiste vi virkelig god pizza i Friedrichshain og drak øl foran Cassiopeia... og det var stadig 30 graders varme!

Jeg sportede en ny kjole fra Just Female og mine nye Superstars som jeg havde købt dagen før i Adidas i Mitte, i min størrelse - top$$$

A look from my trip to berlin this weekend. On sunday we went for white wine in our window and pizza and beer. Perfect timing since the weather was awesome. I was wearing a new dress from Just Female and my Superstars that i bought the day before at Adidas in Mitte.

 

 

add comment

comments

slipper time: Vagabond

09/07/2014

Hvis du faktisk lige står og mangler nogle sandaler, så er de her slippers fra vagabond, et særligt godt bud. De lander online hos Vagabond i dag og koster 799 kr. De er produceret i sverige og er lavet i et begrænset oplag i deres værksted i Varberg. Jeg gad godt spankulere rundt i de pink til Musik i Lejet i næste uge! 

If you just decided that you need a pair of slippers, then look no further! I love these from Vagabond that will be online today. Besides their good looks, they are made in a very exclusive quantity and made in Vagabonds shoemaker in Varberg - totally Swedish made. I wouldn't mind the pink ones for next weeks festival.

Vagabond Erie slippers 799 kr.

 

add comment

comments

WIN: TOKYO sweat from AQO

08/07/2014

Egentlig lidt tosset, for jeg havde udgivet det her indlæg inden jeg tog til Berlin, men det har jeg åbenbart gjort forkert. Så gik jeg der i Mitte og troede i var forkælet med en give away. I guess not. Nå men i skal ikke snydes så i får den bare lige;

Jeg har pakket min sorte sweatshirt og taget bussen til Berlin hvor jeg skal tilbringe weekenden med mine veninder, god mad og masser af hip hop... og en tur i Uniqlo, Muji, Wald og Adidas - mine yndlings butikker!

Men hey, i skal jo ikke sidde og fryse, så mit yndlings comfy sweatshirt/tee brand A Question Of har sørget for at én af jer kan vinde en Tokyo Surf Club sweatshirt. Det eneste i skal gøre er at skrive en nice kommentar her, jeres størrelse og husk lige at angive jeres ægte email i det dertil indrettede felt. Jeg finder en vinder d. 15. Juli! Get going!

add comment

comments

Berlin shopping

04/07/2014

Mine favorit butikker i Berlin er Wald, Adidas, Muji, Uniqlo, Do you Read Me, A.P.C. & Stab. Der skal jeg altid liiige forbi og se om der er noget spændende. Jeg er på udkig efter en lys turtleneck og Adidas Superstar, og mon ikke der falder en notes bog af i Muji eller Do You Read Me?

My fave shopping places in Berlin are Wald, Adidas, Muji, Uniqlo, Do You Read Me, A.P.C. & Stab. I always stop by to see if they've got something i can't live with out. This weekend i'm looking for a white turtle neck and a pair of Adidas Superstar. And i'm sure that i will also buy a new note book ;)

Trine Tuxen earcuf from Wald, Turtleneck from Uniqlo, notebook from Muji & Adidas Superstar 2.

add comment

Wanna look like this

03/07/2014

Jeg vil back to basics. Jeans, tee, gode herrebukser, simpel strik, denim, guldsmykker, classic sneakers og løst hår. Det her er min inspiration pt.

Billeder fra Fuck Bloggers & Adélie.

add comment

Nike Air Max 2014  Asos socks  Gold necklace. Affiliate links.

Air Max 2014: blk slvr

02/07/2014

Wee-fucking-huu! Har lige fundet mine nye sneakers. Mød den seje flotte blk slvr version af Air Max 2014. Elsker mine grønne og ved at jeg bliver så glad for de her også. Vil bruge dem til sorte herrebukser og en hvid polo eller med mit Cecilie Copenhagen sæt. Håber de kommer inden jeg tager til Berlin på fredag! #fingerscrossed

Meet my new sneakers. Blk Slvr version of the Air Max 2014. SInce my green ones are a total fave, these will be too. I will use them with black suit trousers and a white polo or my Cecilie Copenhagen set. I hope to receive them before i leave for Berlin this weekend. #fingerscrossed

Nike Air Max 2014, Asos socks & gold necklace.

Affiliate links.

add comment

comments

Myren

01/07/2014

Jeg har noget med stole, det har jeg vidst skrevet om før. Men det gælder stadig. Da min mor lige pludselig have 4 Myre stole i overskud var jeg ikke sen til at slå til. Så nu pynter de hos mig. Jeg har i forvejen 3 7'er stole og jeg synes det ser meget nice ud at de alle sammen er lidt forskellige og lidt slidte... Det er også ret hyggeligt at de sådan kommer dumpende ind igennem årene. Lidt fødselsdag, lidt student og lidt held har været anledningen.

 

add comment

comments

Let's go

30/06/2014

Orh ok så blev det mandag igen og min weekend er fløjet afsted. Jeg havde først travlt med at være syg, så blive rask, så være helt hemmelig fordi jeg skulle overraske Tikkie med en polterarbend. Så havde vi alle sammen travlt med at blive fulde og i går havde jeg travlt med at have tømmermænd og spise Pizza. I dag har jeg haft travlt med rent faktisk at få lavet noget og så har jeg tømt mit barndomshjem for alt mit gamle legetøj, bamser, flotte malerier (der er nok en Monet gemt i mig!) og sy-kreationer fra mine tidlige teenage år. Jeg fandt dog et par svedige jeans som jeg snarest skal prøve! Nu er det over and out her fra, med et outfit fra sidste uge i øsende regnvejr og blomstrede bukser! Husk forresten at du stadig liige kan nå at tilmelde dig Nués newletter og deltage i konkurrencen om et gavekort på 700 kr.!

French Connection top, Lovechild 1979 pants & Stan Smith sneakers.

 Photo: Anders Nottveit

add comment

Some day last week

27/06/2014

Jeg har ikke været meget værd de sidste par dage, så derfor får i lige et outfit fra sidste uge med mine nye Sperry sliders og Winston. Har det heldigvis meget bedre så håber jeg er tilbage på sporet snart!

An outfit from some day last week. Haven't been up to much yesterday since i was ill, but now i'm feeling much better, so hope to be back on track soon.

Mads Nørgaard knit, Filippa K pants, Bel Sac bag & Sperry sliders.

add comment

still in bed

26/06/2014

Gid jeg drak lemonade og solede, istedet for at ligge i sengen med feber! Er tilbage så snart min kropstemperatur er normal igen!

add comment

Where's my coffee

25/06/2014

God morgen! Jeg er på vej ud af døren, skal først til frisøren og senere på skydning til et super fint projekt som jeg vil fortælle mere om senere hen. Mon ikke instagram afslører lidt hen af formiddagen? Har selvfølgelig lige toppet det hele af med ondt i halsen - flot! Håber ikke det udvikler sig. Not a good look for me.

Ha' en god onsdag!

Won Hundred skirt, Opening Ceremony sweatshirt & Stan Smith sneakers.

add comment

comments

Nué Cph <3 style: Fredesblog

24/06/2014

I foråret spurgte de søde og ikke mindst seje damer fra Nué om jeg ikke godt ville være med til at sætte fokus på deres sommer kollektion med kampagnen Nué CPH <3 style. Det ville jeg bare rigtig gerne for Nué Notes, Lovechild 1979 og ikke mindst de to Nué butikker er noget af det fineste jeg ved. derfor har jeg stylet mit favorit look fra Nué Notes aktuelle kollektion med min No. 21 hæle (som endda også er købt i Another Nué) og en smuk taske fra Carven som jeg diskret ønskede mig at smugle med hjem fra vores fotoshoot.. det ville nok have blevet ret akavet, men den er flot ik? Denim sættet er faktisk ret genialt. De brede cityshorts rammer perfekt i culottes tendensen og den boxy top har vidst sig yderst brugbar, både som en del af sættet men også til snart alt andet jeg ejer. Den er blevet brugt rigtig meget!

Hvis i kan lide det i ser, så skal i bare skynde jer at tjekke Nué CPH ud og så synes jeg også at i skal tilmelde jer Nués nyhedsbrev, fordi der kan i nemlig vinde et gavekort på 700 kr. til butikken. Hvis i allerede er signet up, så deltager i automatisk. Tilmeld jer her!

In the spring the nice and especially cool ladies from Nué asked if I wanted to collaborate with them on highlighting their summer collection campaign Nué CPH <3 style. Since I just really like Nué Notes, Love Child 1979, and the two Nué shops i said yes! I styled my favorite look from Nué Notes current collection with my No. 21 heels (which was even purchased in Another Nué) and a beautiful bag from Carven I discreetly wanted to smuggle home from our photo shoot .. it would probably have been quite awkward, but it's nice isn't it? The denim set is actually quite brilliant. The wide city shorts is perfect with culottes trend and the boxy top have known to be extremely useful, both as part of the set but also with almost everything else I own. It has been used a lot!

If you like what meets your eyes, then hurry up and check out Nué CPH and I also think that you should sign up for Nués newsletter where you can win a gift certificate of 700 dkk to the store. If you are already signed up, you will automatically be participating. Register here!

Photo by Zinna Mac-Eochaidh

add comment

comments

Monday stripes

23/06/2014

Lidt sømands striber til at starte ugen på. Sperry laver ikke kun sejler sko, som i nok troede næhææ de har også lavet de her fine slippers som jeg har fået i gave - de synes nemlig de lige var mig, og det er bare total rigtigt! Og så er de ret kønne sammen med min amaryllis plante som pt vokser 5 cm om dagen (!)

Min dag er spredt for alle vinde med rengøring, reformer, opgaveskrivning, møder og middag - hej mandag!

To start of your monday is some sailor stripes from Sperry. You probably thought they only made sailor shoes, but nooo way, they also make really cool slippers like these ones. Since the guys at Sperry though they where just my style, they sent them my way. Fortunately i couldn't agree more. And they look awesome with my huge amaryllis that are growing 5cm a day (!).

My day is all over the place starting with some cleaning, then reformer, then some school work, a meeting and last, but not least, dinner - Hello monday!

add comment

comments

Sunday beauty

22/06/2014

Nå hvad var det så lige det gik ud på med #whatbeautyfeelslike ? jo for mig er det som i kan se blandt andet løb, cykle i KBH, sommerstænger, badeture, frisk juice, hjemmespa og yoga.. og så altså også en masse andre ting som instagram slet ikke kan favne. Jeg har også testet easy wax, som jo jo nok er easy, men jeg er ikke en beauty pro så tror der skal lidt øvelse til, men det er til gengæld virkelig effektivt. Jeg fik lidt røde knopper på mine ben lige efter, men det forsvandt efter et par timer. Der følger nogle 'servietter' med som man skal tørre benene med efter brug og dem synes jeg er for skrappe, så jeg vil anbefale mandelolie eller e-vitamin olie efter brug, det er lidt mildere. 

I kan stadig liiige nå at deltage i konkurrencen om et sæt easy wax (udlodder 4 sæt) på instagram. Bare tag #whatbeautyfeelslike og #veet - finder vinderen inden midnat!

God søndag aften!

add comment

210614: Party skirt

22/06/2014

I går blev verdens bedste storesøster fejret på behørigvis. I anledningen af de 40 år der var på programmet tænkte jeg at en lædernederdel var passende - sådan lidt voksenagtig, men med slids, så lidt party going on stadig. Jeg havde mine Opening Ceremony sandaler på og jeg holdt hele aftenen i dem. Og der blev danset en del. Det var virkelig en god aften og jeg tog flere vagter som shots pige, hvilket jeg betaler prisen for i dag. Hej hej!

Yesterday we celebrated my older sisters birthday. I went for a leather skirt, the 40 years taken into account. I thought it was grown up appropriate, and with a high slit, still party like. I danced all night long in my Opening Ceremony heels, they are seriously the best! I took some shifts as the shot girl, a price i'm paying today. See you later!

Won Hundred skirt & tee (similar here) and Opening Ceremony heels from Sarenza.dk

 

add comment

comments

Poodle look

21/06/2014

I aften skal jeg til fødselsdag, 40års med burgerz på grill og punch i kop. Gad godt at have det her outfit på og min ægte puddelhund under armen, men desværre må hundebassen blive hjemme og sætte fra H&M være på vej med posten - det skulle virkelig være et mirakel hvis det nåede frem. Men lad mig lige henlede opmærksomheden på Air Max 93 som er tilbage i min str. hos Rezet #hellohellobaby

I wish i could wear this outfit tonight when i'm going to a birthday party. And i would accesorize it with my irl poodle. Unfortunately it's not gonna happen, but i bet it's gonna be a fun night anyways! On another note, let's talk about those Air Max 93.. they are available in my size at Rezet... #hellohellobaby

Topshop sunglasses, Nike Air Max 93 from Rezet Store & sweatshirt and skirt from H&M. 

add comment

comments

Get your cash ready and run!

21/06/2014

Så kan i godt skrabe mønterne sammen og vende snuden mod Nørrebro. Verdens bedste Adélie starter udsalg på mandag, men allerede i morgen, søndag, åbner dørene for et eksklusivt pre-sale. Ses vi? 

Get your gold money together and hurry up to Nørrebro. Monday is the big sale is starting day, but Adélie is sneaking you in tomorrow already for an exclusive pre-sale. See you there!

 

add comment

200614: TGIF

20/06/2014

Har slasket rundt i dag og ordnet ting. Det er faktisk utroligt så lidt jeg kan nå at ordne, når jeg kigger på tiden jeg bruger. What evur.

Just been hanging around all day getting stuff done. Not very fast, but at least i did something.

Part Two top, InWear pants & Nike Air Max 2014 sneakers from Rezet Store.

 

add comment

comments

The Good Luck Ball

20/06/2014

Jeg kunne ikke bekymre mig mindre om fodbold og VM end jeg gør i forvejen. Til gengæld gider jeg godt at bekymre mig om The Good Luck Ball som Ganni i samarbejde med Sensational Football lancerer for at skabe opmærksomhed og indsamle penge til udsatte kvindelige asylansøgere. Det hele løber af stablen på Roskilde til Sensational Football stævne, som kun er for kvinder, hvor du også kan stille et hold - se bare her!

Nå men den pæne fodbold koster 299kr og kan købes på Ganni.com her og i deres butikker, desværre ikke flankeret af Josephine Skriver når man køber den hjem... Øv.

Støt op om en god sag og giv den et los på Roskilde!

add comment

comments

190614: Star Trek morning

19/06/2014

Så glad kan jeg se ud når min kæreste har serveret morgenmad på sengen (smørcroissanter og kaffe) og derefter gider at gå formiddagstur OG tage billeder.

OMG IT'S A WIN DAY IN BLOGGERLIFE!

Vejret truede med lidt skyer og sådan, så jeg var ikke sen til at gribe chancen for at flashe min nye Star Trek jakke fra Rains. Den er sej, den er sølv og jeg kan lide den! Det københavnske cykelvejr taget i betragtning, så er det sgu nok ret meget noget for mig.

Gjorde det let for mig selv med sorte bukser (nye yndlings fra InWear, R.I.P de gamle..) og Stan Smiths. Det er vidst rimelig tydeligt at jeg bor i en kuffert og kun har pakket meget få sko?!

This is how happy i look when my boyfriend wakes me up with breakfast in bed (croissants and coffee) and then agrees to take a morning walk AND take outfit pictures. 

OMG IT'S A WIN DAY IN BLOGGERLIFE!

Rains Silver Breaker, InWear pants, Adidas Stan Smith sneakers.

Affiliate links

 

 

add comment

comments

180614: morning coffee time

18/06/2014

Her til morgen besøgte jeg de dygtige piger fra RebekkaRebekka til et kig på deres nye kollektion som desværre først lander i butikkerne til December, men også på deres Mirror Me, som er deres aktuelle kollektion. Vi lavede også lidt spændende planer..! Pigerne forærede mig en yderst fornem onsdagsgave i form af Reflex halskæden, som passer perfekt til min ball kæde fra Jane Kønig. Tusinde tak!!

Bagefter drak jeg en formiddagsarbejdskaffe med Tikkie og fik lidt fra hånden. Nu står den på opgaveskrivning resten af dagen og så forberedelse til summer school som jeg starter på i næste uge. Tænk at jeg af egen fri vilje signede op til det. hah!

This morning i had the pleasure of visiting the cool girls from RebekkaRebekka to take a look at their collections, but also to make future plans! The girls even treated me for a wednesday gift in the shape of their gold Reflex necklace that fits so perfectly with my neck stable ball necklace from Jane Kønig. Thx!!

Afterwards i took advantage of being Nørrebrobound and grabbed a quick working coffee with Tikkie and got some work done. Now the rest of the sunny hours will be spent working on a school project and preparing for summer school! OMG. I can't believe i even signed up for it! hah.

Nue Notes top, Inwear pants (similar here), Isabel Marant slippers, Jane Kønig ball necklace & Rebekka Rebekka Reflex necklace.

 

add comment

comments

simple monday

17/06/2014

Mit favorit sæt, året rundt er følgende; sneakers, sorte jeans, t-shirt, læderjakke og solbriller. Føler ikke jeg er specielt rock agtig eller sådan meget MOD, men altså det er mere på sådan en simpel måder at jeg synes det fungerer. De forskellige elementer må godt skifte. Skoene kunne jo være Air Max eller Huarache's, læderjakken kunne være bikeragtig eller mere oversized, de sorte jeans kan være alt fra løse, slidte, højtaljede og cropped. T-shirten kan have bryster på sig, være helt plain hvid, gråmeleret eller bare fra Acne. Solbrillerne skifter mellem Ray Ban modeller som Meteor, Clubmaster, Aviator og Wayfarer og ellers er det yndlings Feline fra A.J. Morgan eller Junebug fra Kaibosh. På den måde kan der jo være uendelig kombinationer. Selvom jeg ikke sværger til sort, aldrig går i det ene eller det andet, så er jeg en trofast fan af det her. Det virker for mig. Især på en mandag!

Hvad virker for jer?

Jeans, tee, biker jacket and sneakers works wonders for me on a monday!

Closed bikerjacket, Diesel tee, Only jeans, Adidas Stan Smith sneakers & Ray Ban Meteor sunnies.

Affiliate links

add comment

A Kimånååu day

17/06/2014

Luftede min nye kimono i går aftes (se selv her) men tog den også på i dag - den er nemlig mega flot synes jeg. I dag havde jeg den på med grå lædershorts, mine yndlings sandaler og min kærestes t-shirt. Hvad synes i om min nye Kimånåu? 

Got to take this cute little number out for a walk last night (see for your self here - and it's the kimono i'm talking about), but i wanted to wear it today again. It's that cute! I paired it with greey leather shorts, my fave sliders and my boyfriends tee, why i shouldn't go beyond that grey scale now, should i? How do you like my new kimånåu?

Ganni kimono & leather shorts, Isabel Marant slippers & Ray Ban Meteor sunnies.

Photo: Anders Nottveit

Ps. If you wanna see Anders that mostly take my outfit pictures, head over to instagram @fredesblog!

add comment

Sommer tip: Fra Bund Til Mund

17/06/2014

Nu skriver jeg mest om mode, men vil lige tippe jer om et projekt nogle af mine venner har lavet og som kunne være et godt tip til en anderledes ferie.

Fra Bund til Mund er en festival med fokus på undervandsjagt og lokal forsyning. Det hele sker på Ærø i en tom efterskole med svømmehal. Der bliver dykket, fanget fisk, jaget med harpun, samlet tang og urter på strandsafari og så bliver der lavet mad af alle forsyningerne. Jeg synes Fra Bund Til Mund har de bedste intentioner og jeg tror det bliver en svedig uge med masser af lave - for det er nok ikke en dase ferie :)

Jeg har selv været på Ærø med Tobias og Victor, som er en del af Fra Bund Til Mund og det var verdens bedste ferie med blåmuslinger, friskfanget havørred og masser af Riga Balsam. I kan læse mere om Fra Bund Til Bund, bestille billetter og se lidt klip og billeder fra sidste år HER.

 

add comment

comments

Saturday office attire

17/06/2014

Jeg brugte en stor del af min lørdag på Værnedamsvejs lille kaffe perle - Rist, her har de nemlig iskaffe, internet og søde piger, så det blev mit kontor for dagen. 

Spent my saturday at Rist on Værnedamsvej, they've got iced coffee, wifi and awesome girls, so that was my office. 

Wood Wood Brunella top (similar here), Topshop dungarees & Adidas Stan Smith sneakers.

Affiliate links

add comment

comments

#whatbeautyfeelslike

16/06/2014

I samarbejde med Veet har jeg i denne uge sat mig for at vise jer #whatbeautyfeelslike hos mig. Sommerben med kradsende stubbe er ikke lige det der får mig til at føle mig sommerskøn, men det er også så meget mere. At passe på sin krop og sit sind rækker langt udover fysisk fremtræden og forplanter sig langt ind i min hverdag - fra yoga, til at være sammen med vennerne og i mit arbejde. Jeg er gået i gang med at teste Veets produkter - startende med Easy Wax og glæder mig til smækre stænger og armhuler uden lommeuld (i ved, det der fra ens trøje som lige har sat sig så flot i armhulerne?). Følg med på instagram @fredesblog og #whatbeautyfeelslike i de næste 7 dage. I kan også vinde noget!!

Together with Veet i have set out to show you guys #whatbeautyfeelslike - for sure soft silky legs is one part of it, but it's so much more. If i take good care of my mind and body it evokes the best feeling through all i do, from sports to hang out with friends, work and school. I started out by testing some products like Easy Wax, and i can't wait to have silky soft legs and armpits without fluff. Stay tuned on @fredesblog and #whatbeautyfeelslike on instagram to see what make me feel awesome, and you can also win stuff! Whats not to like!

add comment

080614: That tee

16/06/2014

Tror måske jeg har fundet den perfekte tee - Kultorvet Tee fra Kjær København. Den er lidt boxy, gråmeleret, har en god ærmelængde og tykkelse. So far i like it!

I might have found the perfect grey tee - Kultorvet tee from Kjær København. Its boxy, short sleeves and a perfect melange. So far i like it!

Whyred Paddy jacket, Urban Outfitters shirt, Kjær København Kultorvet tee, Diesel Skinzee jeans, Ray Ban Meteor sunnies and Pendleton Dopp bag.

add comment

Urban Outfitters: Special Pre Sale

16/06/2014

Urban Outfitters starter udsalg på onsdag d. 18. men de har da smidt et par links og en særlig udsalgskode min vej allerede i dag. Jeg har udvalgt nogle favoritter, men der er ærlig talt masser at gå amok i. Hvis i bruger koden FREDE50 er der 1/2 pris i dag og i morgen!

Mouse over på billederne for at se direkte links til produkterne.

Tjek hele udsalget her: Damer, mænd & home.

Urban Outfitters kindly sent me a pre sale code for you guys! I picked out my faves, but there is pleanty to go through. Use FREDE50 to get 50% off today and tomorrow.

Mouse over the pictures for direct links.

LadiesMens & home.

Affiliate links.

add comment

120614: Lovechild 1979

15/06/2014

Flower print shirt and shorts from Lovechild 1979, denim shirt Nué Notes, Adidas Stan Smith sneakers & Ray Ban Meteor sunnies.

 

add comment

comments

just ordered: Surfboard EMOJI

14/06/2014

Har lige klikket denne her t-shirt hjem i XXL i håb om at det kan blive den perfekte strandkjole. Drunk In Love EMOJI edition er jo det sejeste nogensinde.

Just ordered this tee in XXL so i hope it can be the perfect beach dress. Drunk In Love EMOJI edition is the most brilliant thing ever.

Surfboard tee, Vans, Swimsuit Sunglasses.

Affiliate links.

add comment

Nue Cph <3 Style

14/06/2014

I torsdags kunne vi fejre et dejligt samarbejde som Tikkie, Lotte og jeg har lavet med Nué CPH. Hvad det mere præcist drejer sig om vil i finde ud af på tirsdag - men jeg kan afsløre så meget som at i kan vinde noget og at det hele starter ovre hos Tikkies blog Adélie.

Her er lidt billeder fra vores aften i Nués hyggelige baggård hvor der var vimpler, kolde øl, skumfiduser og søde damer i stor stil.

Some snaps from an event me, Lotte and Tikkie hosted with Nué this thursday. Why? Check out Tikkies blog on tuesday.

Photo: Thei Mortensen & me.

add comment

120614: do i look badass?

13/06/2014

Mit outfit fra i går hvor jeg sportede min nye læderjakke fra Closed. Den er på en måde helt klassisk i biker snittet, men lynlåse og rødt for og på den anden side er den helt særlig med de seje vatterede skuldre, lidt smalle snit og bløde tynde læder. Den passer perfekt i min samling som ellers består af kort ruskind fra Diesel, klassisk og enkel fra Won Hundred og en asymetrisk fra Elin Kling for H&M.

My outfit from yesterday in my new very cool leather jacket. It's filling out a whole in my leather jacket collection, which i'm very happy about!

Closed leather jacket, Kjær København Kultorvet tee, Ganni skirt, Nike Air Max 95 GS from Rezet Store, Sloan Sable bracelet, Ray Ban Meteor sunnies and my gold HTC one phone!

Affiliate links

Photo: Anders Nottveit

add comment

Guadalupe: Stine Goya Pre Fall 14

12/06/2014

Denne her skal jeg have fingrerne i! Den er så pæn og elegant! Et par blå jeans og Stan Smith, eller en A formet nederdel. Jeg er klar til det. Den er lige landet hos yndlings Adélie, så gogogo!

This top is amazing! I need it with jeans and Stan Smiths or just an A line skirt. Give it to me!

Stine Goya Pre Fall 14 Guadalupe top

add comment

Stuff to do this week

12/06/2014

Dagene fiser afsted og ting sker! Hvis du ikke ved hvad du skal lave i dag, i morgen eller i weekenden, så hjælper jeg dig!

I dag skal du tage forbi Le Fix, hvor to københavner brands koliderer; Mads Nørgaard x Le Fix. Der er fest og drikke!

Du skal også tage forbi A Question Of som holder sample sale. Det er ude på Frederiksberg, og der er helt sikkert godter!

Hvis du er inde i byen og browser rundt, så stop lige forbi Carhartt hvor P.A.M x Carhartt WIP lancerer deres pigekollektion - den er pæn!

Hvis du vil shoppe, så er du heldig, for Nué på søndag holder lagersalg og det er altså bomben! Så kig forbi mellem 10-16, Krystalgade 3.

Hvis du hellere vil bruge din søndag på at løbe eller grine af mig der løber, så tag en tur til Østerbro hvor Københavns Kvindeløb finder sted.

 

add comment

Secret Garden Party

11/06/2014

2. Pinsedag spurgte jeg et par venner om de ikke ville med på picnic i en hemmelig have, i anledningen af Royals nye skud - Shandy. En pilsner blandet med grapefrugt lemonade. Det ville de bare gerne, mine venner, så Royal linede op med lækre madpakker fra Mad Synergi, tæpper, kolde Shandy's og godt vejr. Vi spiste, drak og spillede Petanque hele dagen, indtil vi ikke kunne klare varmen mere, så pakkede vi sammen og kørte ud på Havne Holmen og hoppede i vandet. Efterfølgende grillede vi burgers og sådan blev det faktisk verdens bedste dag. Og den der Shandy, den smager ret læks. FYI.

This monday i asked some friends if they would join me for a picnic in the sun, curtesy of Royals new kid on the black, the Shandy - a mix of beer and grape fruit lemonade. Luckily for me, they said yes, my friends. We were hooked up with delicious food from Mad Synergi, cosy blankets, ice cold Shandy's and amazing weather. We spend the day eating, drinking playing Petanque and when the heat was to much, we wrapped things up and biked to Havne Holmen to jump in the water. Later we had burgers on the grill, and suddenly it became the best day ever! Oh and those Shandy's are really good. FYI.

This post is made in collaboration with Royal.

add comment

comments

100614: French Connection

10/06/2014

Jeg er tilbage i byen efter mit Distortion eksil. Har badet og badet løs, spist is (fra Hansens) og drukket rosé til alle måltider.. (nej), men det er nu også godt at være tilbage. I dag var jeg til fejringen af French Connections butik i Illum. I samme anledning var jeg trukket i en stram hvid sag fra selvsamme mærke. Min Hansen is, indtaget kun få dage før, fortrød jeg lidt.. Men til gengæld så tog jeg en times Cardio Core (hvis du ikke ved hvad det er, så klik her) efterfulgt af 7km i bagende aften sol med Cecilie. Er pænt træt nu!

Dress from French Connection, denim jacket from Topshop, sunglasses from Ray Ban, bag from Savannah Wild & Adidas Stan Smith sneakers.

Affiliate links

Photos by Anders Nottveit

add comment

comments

BF jeans and skin

08/06/2014

Jeg elsker mange ting og en af dem er at besøge Sidsel på hendes arbejde hos Mads Nørgaard. Har får man lækker kaffe i små fine dame kopper, alle er søde og hilser på (og de elsker Winston) og så er der masser af pænt tøj at kigge på og så kan jeg kramme Sidsel OG sidst men ikke mindst kan vi lige snige os til at tage nogle dagens billeder. Jørgen Nørgaards kontor er et af de sejeste i hele verden. Med udsigt over Strøget, masser af lys, kunst og tøj, bliver det nok ikke bedre. Det ternede borde er også bare seje...

I love to visit Sidsel at her office at Mads Nørgaard. One of the coolest places and they are nice too! And then we can always sneak in, an outfit picture!

Birgitte Herskind top, Five Units jeans, Isabel Marant slippers & Pandora rings (here and here).

Affiliate links

add comment

comments

Little leopard heels

08/06/2014

Forleden dag havde luftede jeg min leopard stilletter fra Ganni. Mixede dem med min yndlings sorte løse bukser (som nu er krympet i vask!!!! FML) og en track top fra Mads Nørgaard.

The other day i took out my leo heels for a walk. I mixed them with my fave pants from InWear (now ruined from a wrong wash!!! FML) and a track top from Mads Nørgaard.

InWear pants, Mads Nørgaard sweatshirt, Ganni heels, Maria Black bracelet & Ray Ban Meteor sunnies.. and a bad posing habit!

Affiliate links

 

add comment

comments

Pale and bright: Goya Sfinx print

07/06/2014

Det her sæt var jo på min sommerliste og det har jeg ikke fortrydt! Købte shortsne hos Adélie for et par uger siden og de er OMG så bløde og dejlige silkede og så synes jeg at de passer til ret meget, udover deres matchende sweatshirt.

Love this matching outfit from Stine Goya, and i'm pleased that i stuck to my summer shopping list and got it!

Stine Goya Sfinx sweatshirt & shorts from Adélie, Adidas Stan Smith sneakers & Nike socks.


add comment

Some day last week

07/06/2014

Et snap fra sidste uge og en dejlig eftermiddag med Winston og min veninde Bodil. Sættet er fra Birgitte Herskind og er så genialt! Har haft det på lidt for meget... Winston ser undrende ud og måske det er over min blege ben..?

A snap from a lovely afternoon last week with my dog Winston and my friend Bodil. I guess Winston look so puzzled because my lags are so pale...

Top & short from Birgitte Herskind, Designers Remix OHIO sandals & Pendleton bag.

add comment

Lina Lou

06/06/2014

Inden Elle Style Awards, var jeg så heldig at blive inviteret i stolen hos Lina Lou Coiffure på Gl. Mønt. Her kunne jeg sidde og drikke kaffe og spise chokolade, snakke med Tikkie og instagramme, alt imens mit hår blev fikset. Jeg fik klippet en ordenlig slat cm af, fik en grundig hårkur og så satte Helle mit hår i en pæn og enkel hestehale, som vi blev enige om passede bedst til midt ellers lidt friske outfit. Heldigvis var Helle med på at det ikke skulle være den helt store opsætning, for det er altså ikke rigtig mig. Jeg ville gerne have det skulle være pænt og lidt ekstra flot, og det synes jeg virkelig at det blev. Det er åbenbart mere kompliceret at lave en hestehale end jeg troede!

Helle fik som sagt klippet en god del af mine lokker, for selvom jeg 'lige' er blevet klippet, så vokser det altså som ukrudt, mit hår. Denne gang tyndede hun lidt ud i det, for mit hår er ret tykt og kruser lidt, så det er  nogt af en bong, hvis det ikke bliver fikset. Jeg har været så glad for det og tror altså at jeg må ind i en rutine med at blive klippet hver 3. måned, for håret ser altså bare pænere og sundere ud. Jeg har også to sommerbryllupper jeg skal til, så de må være næste deadline. 

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Lina Lou og de søde damer der nede, det var en fornøjelse og virkelig en luksus at komme forbi deres kyndige hænder.

add comment

Nuit Comme Oui

06/06/2014

I sidste uge fik jeg en lille luftig pakke med denne her smukke kjole i. Den er fra det danske mærke Nuit Comme Oui og selvom jeg har kendt til mærket i flere år, var det en dejlig overraskelse. Det kaleidoskopagtige print passer perfekt til mine grønne shorts og der gik sgu styling i mig, så jeg tilføjede et sølv armbånd med en marmor perle fra Sloan Sable. 

Jeg er taget i sommerhus, i ly for distortion og godter mig pt. i sofaen med en kop kaffe og en kanelsnegl. Morgenen er gået med en lang tur på stranden og en tur i vandet (!) se selv her for dokumentation.

Last week i got a tiny fluffy package containing this beautiful dress. It's from Nuit Comme Oui and even though i have known the brand for some years, i was pleased by the surprise. The caleidoscopic print is so awesome and goes perfectly with my green shorts, and since i was at it, i threw on this cool bangle from Sloan Sable.

I have resided to my summer house to avoid Distortion and atm i'm on the couch with a cup of coffee and a kanelsnegl. This morning was spent with my dog on the beach and a quick dip in the water (!) see instagram for documentation!

Nuit Comme Oui dress, H&M Trend shorts, Sloan Sable bracelet & Maria Black bracelet.

add comment

comments

Bribe your sisters with ice cream

04/06/2014

Det der med at gå og ordne ting, rydde lidt op og så falde i staver, det har jeg helt klart fra min mor. Næsen og højden, det er fra min far, uden tvivl. Det bliver kommenteret ofte - især fordi jeg har 3 søskende som alle ligner ham på en prik, 4 små Peter-kloner. Tal lige om stærke gener. Noget som vi alle sammen også har arvet, og som min far stadig besidder er en helt særlig evne, en styrke (eller en svaghed) og passion for... dessert. I særdeleshed kager (helst fra La Glace), chokolade og IS. 

Da jeg som barn var på sommerferie med min far og min lillebror, SKULLE vi have 2 is om dagen... Det var ligesom bare en regel. I sverige var det altid en Sitting Bull vi fik. Den er god, hvis du skulle komme på de kanter. 

Nå men skulle vi aldrig komme til sagen? Jo lad os det. Sagen er Ben&Jerry's og i særdeleshed deres Greek Style variationer som jeg forleden kunne præsentere for mine søstre, min far og hans kone. Tror I jeg blev årets storesøster i sky sovs da jeg kom ind af døren 19.45 med 3 bøtter is og en sød hund. I har ét gæt. Og ja, jeg bruger feje tricks ;) 

Varianterne er Strawberry Shortcake, Rasberry Chocolate Chunk og Vanilla Honey Caramel. Rasberry Chocolate var uden tvivl favoritten blandt min søstre og far, min egen favorit er til gengæld Strawberry Shortcake, fordi der er sådan nogle stykker kiks (shortbread) i og det smager så lækkert. Altså virkelig godt!

Selv om det er yoghurt is, så var jeg rimlig pleased over at det ikke smager så 'fedtfattigt', altså jeg kan godt lide min flødeis, men denne her kan også noget. Honey Vanilla Caramel var jeg ret skeptisk overfor, fordi jeg har sådan en angst over for sunde ting som prøver at være dessert, fx. yoghurt med honning.. det er ikke en dessert, det smager godt, men det er ikke kage! Nej. Men jeg synes den klarer sig godt. Isen er som sagt blød og cremet og honningen med caramel og vanilie er virkelig lækker - altså det er ikke flødeis med flødekaramel, men nærmest, og det er ok for mig.

Efter vi havde forceret ca. 2 portioner hver, blev der lagt låg på, i bogstaveligste forstand, for nogen skulle jo i skole og andre på arbejde dagen efter, og så kan man ikke sidde og smovse is hele aftenen. Heldigvis var der nogen der ikke skulle hverken i skole eller på arbejde og de boede også alene hjemme og derfor kunne de faktisk sagtens smovse is hele aftenen... og de tog så også til Hot Yoga dagen efter. Ahem. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ben&Jerry's

add comment

Let's go away

02/06/2014

Ih jeg drømmer om NYC, badeferie, Paris og Berlin. Min nærmeste fremtid byder dog på sommerhus nord på og masser hvidvin i glasset og løbeture.. og is. Hvis i selv skal afsted på ferie og mangler en kuffert så kan jeg anbefale denne fra Adax som har fulgt med mig rundt det sidste år. Lige nu har Adax 20% rabat på alle rejseartikler på deres webshop, så kig lige forbi.

add comment

what i wanna wear

01/06/2014

Hvis jeg kunne vælge frit fra internettets hylder, så havde jeg det her på i dag!

If i could chose freely from the whole of the internet, i would wear this today!

Pieces sunglasses, Pieces bag from Sarenza, Opening Ceremony flats from Sarenza, Whistles sweatshirt & Topshop skirt.

Affiliate links.

add comment

Reformer workout at Senses.
Outfit from Birgitte Herskind
Custimized Vans
Morning coffee at Vesterbro in Vans, Won Hundred shorts & Opening Ceremony sweatshirt.
Last weekend before my feature in Go' Morgen DK in Nue Notes denim top.
Going out for dinne in black. Wood Wood bomber jacket, Hope pants & Gardenia heels.
Treating my little sister for icecream at Magnum Pleasure store.
A quick run last night with Sidsel.
Walnut waffles at Kalaset (!!!)
Enjoying Copenhagen and coffee yesterday in Topshop shirt, Mads Nørgaard knit, Diesel Skinzee jeans & Adidas Stan Smith.

Let's go running

01/06/2014

I dag skal jeg løbe Alt For Damernes løb sammen med Sidsel. De seneste par uger har vi trænet og løbet rundt om søerne så vi kunne være top klar til i dag. Det jeg glæder mig mest til er kaffen vi skal drikke inden og den lækre frokost vi skal spise efter! Vigtigt! Her er lidt insta snaps fra de sidste par uger som blandt andet har budt på middage, Magnum is, reformer, juice og kaffe.

Today i'm running 5k with Sidsel at Alt for Damernes run. Then coffee and lunch!! Here is some snaps from my last weeks with coffee, dinners, work outs, juice and outfits.

Affiliate links.

add comment

comments

300514: True White

31/05/2014

I går så jeg sådan her ud da jeg var til Vans event i Deres. Resten af dagen flyttede jeg tunge flyttekasser og til sidst drak jeg bajer og spiste burger med Sidsel og Tikkie til Ibyen fest på Bakken. Nu er jeg på vej på lørdags ærinder, må se at komme ud og nyde lidt af solen.

This is how i looked yesterday at the Vans event. Later i had beers and burgers with Sidsel and Tikkie at the Ibyen party. 

Designers Remix skirt, Object top, Topshop jacket, customized Vans slip ons & Pendleton bag.

Affiliate links

add comment

VANS EVENT

28/05/2014

Jeps så kan jeg endelig invitere jer! På fredag skal i bare komme forbi Vans event hvor i kan customize jeres egen True White Slip On eller få en Vans manicure. Tikkie og jeg er der med vores egne customized Vans, der er nice musik og give aways. I kan læse mere om eventet her og så håber jeg mega meget vi ses!

Come by this Vans event on friday where you can customize your own Vans together with me and Tikkie!

add comment

Vans: Summer night

27/05/2014

I fredags inviterede Vans til burger og bajer. Jeg fejrede derfor weekendens start med netop det. I blå kåbe og hvide sko.

This friday Vans invited me to celebrate the weekend with burgars on the grill and beer. I did just that!

Just Female coat, Won Hundred shorts (similar here), Pendleton bag (similar here) & Vans sneakers.

Affiliate links

add comment

260514: Summer denim

26/05/2014

Mit mandags outfit er bare denim på denim, hvide sneakers og solbriller.

My monday attire i safe and sound in denim, white sneaks and sunglasses.

Nue Notes top, Won Hundred shorts, Ray Ban meteor sunnies & Vans sneakers.

Photo by Anders Nottveit

add comment

comments

ELLE Style Awards: My outfit

26/05/2014

Sådan her så jeg ud til Elle Style Awards for en uge siden. Sættet er fra Lovechild 1979 og kommer i butikkerne om et par uger. Skoene er No21 og mine fødder gjorde uendeligt ondt, men synes det er de sejeste sko i hele verden + jeg købte dem på udsalg i Nué efter Caro spottede dem til mig på deres lagersalg og eftersom de ikke er hverdags sko, så skulle de ligesom have en anledning til at blive luftet. hah. Dygtige Luka var så sød at tage billederne i Koncerthuset mens hun råbte alle mulige sjove ting til mig! 

My outfit from Elle Style Awards.

Lovechild 1979 pants and coat, Nike top, No21 heels (on sale here), Acne Studios clutch, Pandora rings & Jane Kønig earcuffs.

(affiliate links)

Photos by Luka Roné

Pssst check out the best dressed list from Very ;)

add comment

comments

On my mind: Pieces crossover

26/05/2014

Har kigget lidt på denne taske fra Pieces. Sarenza har faktisk flere tasker end man skulle tro, og denne gad jeg godt have crosset over min body.

Wouldn't mind this bag crossed over my body. It's from Pieces and available at Sarenza.

Pieces Crossover bag at Sarenza.dk

add comment

comments

Diamond Vans: Copenhagen Take Over

26/05/2014

Wow hey mandag! Min weekend er gået så hurtigt med Go' Morgen DK, arbejde, bajer, loppemarked og udeservering på Dyrehaven, Tak for en ægte sommerweekend KBH!

Vans har spurgt og jeg monstro gad at customize mine helt egne Vans slip ons i true white (og de er altså helt vildt hvide!). Anledningen er Vans Copenhagen Takeover, som finder sted lige nu, med en masse events som Vans holder her i KBH. Blandt andet holder jeg sammen med Tikkie et event på fredag som i herre meget skal komme til, der kan i selv cusomize jeres Vans, men mere om det senere på ugen. Jeg gad selvfølgelig godt at lave mine egne Vans og derfor raidede jeg Stof & Stil og Stof2000 på Vesterbrogade for diamondz og sekundlim og det blev til de her Sparkling Vans. Jeg vil lige tippe om at textil lim IKKE holder, men det gør UHU super strong lim... så bliver i fri for at lime dem alle sammen på og tage dem af igen og lime dem på igen, igen.. Hah. 

Customized my own sparkling Vans this weekend for an event later this week - stay tuned!!

add comment

Denim dayz

25/05/2014

Denne her denim top fra Nué Notes er ved at blive en favorit. Har haft den på 3 gange i denne uge (jaja), i tirsdag var det i en denim på denim kombo med mine yndlings Skinzee jeans fra Diesel og nye Superga leoparder.

This denim top from Nué Notes is really becoming a fave. I've worn it three times this week (i know!) and this tuesday i combined it in a denim on denim look with my fave Skinzee jeans from Diesel and Superga Leopard friends. 

Denim top from Nué Notes, Diesel Skinzee jeans, Superga sneakers & Ray Ban Meteor sunnies.

Affiliate links

 

add comment

ELLE Style Awards outfit: a sneak

24/05/2014

Et lille peep på hvad jeg havde på til Elle Style Awards i mandags..! Fik yndlings Luka til at tage nogle seje billeder som kommer senere.

Here's a little peep on my outfit from Elle Style Awards. The talented Luka snapped some pics of me that i will show you soon.

add comment

comments

Closed: My faves

22/05/2014

Closed er et mærke jeg stiftede bekendtskab med for ganske nyligt og de overraskede mig positivt med en SS14 kollektion fyldt med lækre sager. Jeg har udvalgt mine to favorit looks, tilsat mine yndlings solbriller og friske sneakers. 

Closed is a brand I became acquainted with quite recently, and they surprised me positively with an SS14 collection filled with goodies. I have chosen my two favorite looks, added my favorite sunglasses and fresh sneakers.

Closed mesh sweatshirt, tee with black stripe, denim skirt, Ray Ban Meteor sunnies & Vans sneakers.

Closed tank top & jeans, HAN Kjøbenhavn sunnies & Nike Air Max 95GS.

Affiliate links

Photos by Anders Nottveit

add comment

220514: full skirt

22/05/2014

I dag har jeg arbejdet på livet løs fra mit lånekontor i Rezet Store. Jeg har forberedt indslag til Go' Morgen DK og lavet de sejeste customized Vans til et projekt i næste uge, som i nok skal høre meget mere om! 

Been working hard all day at my pretend office in Rezet Store. I've prepared a feature for Go' Morgen DK and customized a pair of Vans for a project next week that i will tell you more about soon!

Designers Remix Skirt, James Perse tee, Isabel Marant slippers & FWSS sunnies.

Affiliate links

add comment

Ganni sample sale

22/05/2014

Et lagersalg jeg er sikker på du gerne vil med til. Ganni slår dørerne op faktisk lige om lidt i Nørrebrohallen og holder åbent til lørdag, så der er rig mulighed for at få et godt køb.

 

add comment

Magnum pleasure store

21/05/2014

Her til morgen var min morgenmad en del anderledes end min sædvanelige portion skyr, et blødkogt æg og en advokado. Nææ jeg kunne selv customize den, vælge overtræk og krymmel, og det bedste af det hele: det var IS, til morgenmad. I anledningen af Magnums 25 års jubilæum har de åbnet en hel Magnum butik inde i Company's. Den hedder Magnum Pleasure store og hvis du godt kan lide is (altså hvem kan ikke? Jeg ved i findes, men jeg kan ikke forstå det!?), så skal du nok få rigeligt med pleasure. For 30 kr. kan du lave din egen is - du starter med vanilie is, så vælger du overtræk (lys eller mørk) og så 4 forskellige toppings. Jeg valgte rosenblade, jordbærd, pistache og kokos - og så er den klar, din egen is hotdog. Yndlings Christiane åbnede festen i morges og så pæn ud som altid!

Nu har jeg lige afleveret min 3. opgave ud af 4 og skal i den grad fejre det. Først frokost og senere Pastis med damerne. #friesbeforeguys

Indlægget er udgivet i samarbejde med Magnum

add comment