Feed

someday last week #100

28/02/2015

Fandt det her billede som er et par uger gammelt, men ikke desto mindre fyldt med bloggerattitude..!

Found this pictures from some weeks ago, never the less filled with blogger attitude..!

Mads Nørgaard denim jacket and top, Han Kjøbenhavn sunglasses, Storm & Marie pants & Puma sneakers.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

#smarticeland

27/02/2015

Idag rejser jeg til Island sammen med Sidsel. Vi skal afsted med WOW Air og har et tæt pakket program med spa, mad, natur og eventyr. VI skal bo på Center Hotel Arnarhvoll som (så vidt jeg kan se) ligger ret centralt. Jeg glæder mig allerede til at prøve den originale Tommis burger! Kan se at Sidsel har pakket selfiestang og kamera, så det skal nok blive sjovt! 

I går købte jeg denne lille rejse pung fra Toga Kure i Mads Nørgaard, den passer perfekt med min personlige pasholder som jeg har fået i gave af de søde piger fra MyMy Copenhagen. Min HTC One er som altid med på tur til instagram og snapchat! Handskerne er verdens varmeste fra Canada Goose. Notes bogen er en Travel Book fra det Japanske mærke Marks, som jeg ikke kunne lade være med at købe med fra Mads Nørgaard. Nyt land, ny notes bog, right? Husk at fælg med over weekenden @fredesblog @fashionpolishdk #smarticeland

Today i'm off to Iceland with Sidsel. We are travelling with WOW Air and got us an awesome program for the weekend. We are going horseback riding, eating (!), seeing some nature and soing some adventures. We are staying at Center Hotel Arnarhvoll which looks to be located really central. I'm actually really excited about tasting an original Tommis burger! Sidsel packed her selfie stick, so i bet it will be a fun trip!

Yesterday i upgraded my travel game with this little pouch for passport, wallet and my phone, it's from Toga Kure and i got it at Mads Nørgaard together with the awesome travel note book from Japanese Marks. The passport case is a personal gift from the girls at MyMy Copenhagen, perfect for this spring, full of travels. Oh and of course i need my phone for instagram and snapchat and the warmest gloves from Canada Goose. I guess i'm all set! Follow us on instgram @fredesblog @fashionpolishdk #smarticeland

add comment

Effortlesless

26/02/2015

Jeg har aldrig været hende der stod længst tid foran spejlet og plukkede øjnbryn og lagde mascara (jeg har stået der bevares, men bare ikke så længe), men på det seneste (jeg blamer vejret) er min effort dalet drastisk. Jeg mindes tider hvor jeg gik op i mit hår, bekymrede mig om at tage make up på og strøg mit tøj. Jeg gik i høje sko i ny og næ og planglagde outfits, testede dem og lagde dem frem. Det var vigtigt at tasken passede til og at neglelakken var god.

Med det kolde vejr blev min garderobe begrænset og jeg kom til at tage min North Face jakke på lidt for ofte. Lidt for ofte blev det sneakers, og næsten altid var de beskidte. Håret bliver da børstet - er jo svært glad for min hårbørste, men det bliver ikke sat. For udover at jeg er doven, er det blevet lidt af et statement (åbenbart); jeg bruger ikke så meget make up, jeg gør ikke noget særligt ved mit hår og jeg går bare i det her nussi normcore tøj og de her nørde sneakers - bare for at sætte det lidt på spidsen. Kender i det? Jeg er træt af det. Men fare for at lyde rasende uintelligent og ignorant overfor hvad der ellers sker i vores samfund (det bekymrer jeg mig om irl, bare ikke på min modeblog) så har jeg lyst til at gøre mig lidt mere umage. Se mindre nusset ud, tørre mine sko af, stryge mit tøj og tage høje sko på. Måske læbestift?  

Måske er det forårets komme der inspirerer mig, måske er det min livskrise over at blive ældre og stadig gå med Hello Kitty strømper? Jeg ved det ikke. Hvordan finder man overhovedet ud af sådan noget? Jeg går ind og børster mit hår...

add comment

comments

ADÈLIE edits

25/02/2015

Min yndlings webshop Adélie har fået en mega flot make over og i den forbindelse har jeg udvalgt mine favorit produkter i et lille 'Fredesblog edit'. Jeg drømmer der udover også om den smukke RIka taske <3 Der er masser af fristelser! 

Find mit Edit her.

My fave webshop Adélie just godt an awesome make over and i had the pleaseure of selecting my fave new arrivals in a small 'Fredesblog Edit'. I'm really dreaming about that Rika bag though! Cehck it out, there's plenty of temptations!

Find my Edit here.

add comment

Recovering winter

25/02/2015

Min hud er virkelig sart og især når det er frost er det svært at holde den hydreret og pæn uden at den rødmer og bliver tør. Siden jeg kom hjem fra ferie for 3 uger siden har min hud dog været helt crazy pga. omskiftningen fra 30 grader til -2. Så nu er mission 'red min vinter hud' gået i gang! De sidste par år har jeg sværget til Biodermas Creoline rensevand, som har gjort en kæmpe forskel fra at rense make up af med vand. Det sidste halve år har jeg brugt Clarisonics Aria børste som virkelig renser min hud i dybden, et par gange om ugen. Jeg har derfor skiftet Clarisonic ud med My Konjac sponge som er lidt mildere mod huden og steppet op på moisturizer og olie. Lige nu er jeg virkelig glad for Mario Badescus Rose hip olie som tørrer meget hurtig ind. Den har en mild duft og fedter slet ikke. Generelt bruger jeg altid olie eller serum under min daglige moisturizer. Lige nu tester jeg tre fra Mario Badescu; Cellufirm Moisturizer som indeholder Seaweed der modvirker inflammation og er ret god til sart hud. A.H.A & Ceramide Moisturizer der er ret let og særligt plejende hvis din hud har solskader (meget godt efter 7 dages direkte sol) og så Kera moisturizer der er super fed og mindsker rødme, perfekt til iskolde dage og som natcreme. Min favorit er Cellufirm der passer perfekt til min hud nu. Til kroppen bruger jeg La Roche Posay Lipikar Lait, og selv om jeg ikke begriber hvordan andre gider (og har tid til) at tage body lotion på hverdag, så gør jeg en indsats. Min hudlæge siger at jeg skal. Nå ja og så mega meget af denne her til øjnene, man er vel 27. 

add comment

Detail Tuesday

24/02/2015

Den Berlin tur tog lige toppen af min energi. Sjovt som man kan have det som om man er 19 år fredag aften og 150 år lørdag morgen. I får lige lidt detaljer fra i dag med et par friske sneakers fra Asics, en Gel Lyte V model i grå som føles som at gå på skyerne. Armbåndet fik jeg af min kæreste og er lavet af en af mine virkelig dygtige venner, Matias Juul Aagren som er guldsmed. Tjek ham lige ud her. Nok verdens bedste gave og mit yndlings smykke.

Really funny how you can feel like you're nineteen when your out friday night, and then feel like you're one hundred years old the next morning. Here is some details from today in new cloudy soft sneakers from Asics and my birthday present from my boyfriend. He got me a bracelet made by one of my talented friends Matias Juul Aagren. Check his blog out here. I think it's the best gift ever and i will wear it forever.

Asics Gel Lyte V sneakers from Rezet Store

Affiliate links

add comment

27 and using eye cream

22/02/2015

Jeg deler kontor med søde Karen fra webshoppen Beauty Hero der primært sælger Mario badescu, et af mine yndlings hudpleje mærker. Karen ved alt muligt om cremer og hud, og jeg tror på hende, for hun ligner en på 12 i huden!

Hun kiggede alvorligt på mig forleden dag, greb denne creme fra sin hylde og sagde, 'Frede, når man bliver 27, så skal man bruge øjencreme'.. Jeg har brugt den i 3 dage nu, altså 3 dage før jeg blev 27, så jeg har et lille forspring. Den er kølende, fugter og føles ret rar på huden. Jeg er fan og har fået en ny lille ven i en hvid krukke. Tillykke til mig. 

Mario Badescu Hyaluronic Eye Cream.

add comment

comments

Egypt #5

21/02/2015

På nuværende tidspunkt har jeg helt sikkert ikke bare ben, men nok solbriller på og spiser mig igennem Berlin og forhåbenligt shopper. 

I Egypten fik jeg et alvorligt flashback til 3-4 års alderen og Osh-Kosh bukser med de her overalls fra Monki. Der er selvfølgelig visse fordele ved at klæde sig som et barn, men der er også ulemper som fx at de er virkelig upraktiske hvis man skal tisse virkelig meget. Mine råd er; drik væske i begrænset mænge og brug dem andre ting der helt tydeligt er til voksne. 

At this time i should be in Berlin, eating a lot and hopefully shopping, i may not have bare legs but most likely wearing sunglasses. 

In Egypt i had a serious flashback when i put on these over alls, like i was three again. There are certain pro's when dressing like a kid, but also some con's. Like if you really have to pee. My advice; drink moderately and wear it with something that is made for grown ups, so not to confuse anyone. 

Oh and always strike a pose!

Monki Over alls, Kjær København tee, Adidas Gazelle sneakers and Ray Ban round sunglasses.

add comment

Happy friday

20/02/2015

Har det, lige som så mange andre, ret vildt over Sergei Polunin efter den virkelig smukke video instrueret af David LaChapelle. Fandt et par billeder fra I-D og Zoo Magazine. Han er altså rimelig vild. Og hans tattorveringer..!

Jeg er snart på vej til Berlin for at fejre fødselsdag, lidt træt efter en sjov aften med kontor åbning igår og tidlig fødselsdags morgenmad med Tikkie og vores kontorkollegaer i morges. 

I'm pretty fascinated by Sergei Polunin after i've seen the incredible video by David LaChapelle. Found some editorials featuring Polunin from I-D and Zoo Magazine. He's pretty cool! Oh and the tattos, so awesome..!

I'm almost on my way to Berlin for a weekend of birthday celebration, a little tired from a fun evening with our office opening last night and a cozy but early birthday breakfast with Tikkie and the rest of the office this morning.

add comment

Egypt #4

19/02/2015

Har stadig lidt egypten i ærmet, her er det fra en af vores første dage. Glæden over sol og 30 grader var ikke til at tage fejl af.

Still got some egypt up in my sleeve, this is an outfit from one of our first days. The joy of feeling the sun and 30 degrees was not to miss.

Gina Tricot top & shorts, Gardenia slippers & Ray Ban sunglasses.

Affiliate links.

add comment

BERLIN

18/02/2015

Jeg skal fejre min fødselsdag i en hel weekend i yndlings Berlin med nogle af mine bedste venner og min kæreste. Jeg glæder mig mega meget og har en lang liste af ting jeg gerne vil. Vi skal blandt andet spise på Santa Maria og District Mot. Shoppe i Wald Berlin, Stab Berlin, Do You Read Me og A.P.C. Og så skal vi have masser af magaritas og döner på vejen hjem. Gad godt at tilbringe i weekenden i Nike Huarache NM og store hvide Prada solbriller, og frakken fra Jonathan Saunders hvis det nu skulle være.

Spending my weekend in Berlin celebrating my birthday with some of my best friends and my boyfriend. I really beyond excited! We gonna have dinner at Santa Maria and District Mot. Do some shopping in Wald Berlin, Stab Berlin, Do You Read Me and A.P.C. And then a lot of margaritas and döners on the way home. I wish i was wearing Nike Huaracje NM and white Prada sunglasses for my trip.

Jonathan Saunders coat, Prada Poeme Sunglasses (available in black here), Ganni blouse, Wood Wood pants, Reike Nen wallet & Nike Huarache NM sneakers from Rezet Store.


Affiliate links

add comment

Navy dreams

17/02/2015

Jeg ved ikke om det er i protest mod det grå vejr vi har i København, at jeg hele tiden tænker på alt der er flot med bare (brune) ben? Lige nu er det er en boxy denim kjole (til en virkelig god pris) og de fineste loafers. Selvfølgelig med *Super* strømper i. 

I don't know if my subconciousness is protesting against the grey weather Copenhagen is boasting, but i keep thinking about things that would look good with bare (tanned) legs. Right now this boxy denim dress is on my mind (oh and the price is really good!) and these navy loafers. Of course i would need some *Super* socks to go with that. Asos Denim dress, Gardenia Loafers & &Other Stories Super socks.

Affiliate links

SHOP DENIM DRESSES HERE

add comment

170215

17/02/2015

Kører en monokrom tirsdag i mine 'amerikansk turist på cruise' sneakers, bløde bukser og grid print uld for at holde varmen.

Channeling a monochrome tuesday in my 'american tourist on a cruise' sneakers, comfy pants and grid printet wool to stay warm.

Designers Remix top, InWear pants & Adidas Temper Run sneakers from Rezet Store.

Affiliate links

SHOP GRID PRINT

add comment

comments

160215

16/02/2015

Mandag, mandag, mandag er altså stadig ikke min favoritdag. Har klaret den med sølvsneakers som passede meget godt til det grå vejr. Matching always. 

Monday, monday, monday, you're not my fve. Made it with crazy silver sneaks to match the grey sky. Matching always. 

Soaked in Luxury coat, Opening Ceremony sweatshirt (similar here), InWear pants, Eastpak bag & Puma x ALIFE sneakers from Rezet Store.

Affiliate links

SHOP EASTPAK MERGE BAGS

add comment

Sunday style

16/02/2015

Havde en stille og rolig arbejds søndag med Sidsel med Cardio Core i Senses og Tommi's Burger til frokost. Min slags søndag!

Fandt lige min gamle Force of Nature sweatshirt frem. Butikken findes desværre ikke på Birkegade mere, men er nu et ret sejt kommunikations bureau.

Spent my sunday chilling with Sidsel and doing a serious work out at Senses and having Tommi's burger for lunch. My kind of sunday!

Just found my old Force of Nature sweatshirt and took it for a spin. Unfortunately Force of Nature closed their shop in Nørrebro years ago, but luckily just reopened as a cool communication agency.

Force og Nature sweatshirt (similar here), Ganni bomber jacket, Just Female jeans & Ganni boots.

Affiliate links


SHOP BOMBER JACKETS AND SWEATSHIRTS HERE

add comment

Birthday wishes

15/02/2015

Min fødselsdag nærmer sig og på trods af at jeg elsker at fejre fødselsdag, får jeg en større trang til shots for hvert år. Til gengæld er en af mine yndlings beskæftigelser at finder ønsker, så på en måde er jeg i højsæson! I år står øreringe fra Katrine Kristensens SUN kollektion og en juicer aller højest på listen, men desværre er de pænt beskostelige. Jeg ønsker mig også Olga Ravns roman Celestine, som på trods af det yndige cover er en spøgelseshistorie og Chimamanda Ngozi Adichies essay Vi burde Alle Være Feminister. Huen er fra Tak. Ori og er ikke til at støve op nogen steder online, men jeg tror Holly Golightly forhandler dem i butikkerne. En anden lyseblå hue ville nu også kunne gøre det. Abbo på magasiner er altid en favorit, det er så nice at få med posten og gode magasiner har jeg lyst til at gemme for evigt. Lige nu læser jeg The Gentlewoman, som jeg plejer og har kastet min kærlighed på Intelligent Life. De hvide Adidas Boost er helt perfekte, men jeg ved faktisk ikke om jeg ville kunne lade være med at gå med dem til hverdag, selvom jeg mest mangler løbesko. Den klassiske 101 fra Nørgaard på Strøget ønsker jeg mig i sort og hvid stribet og så en foam roller, som måske er et lidt aparte ønske, men hvis i har prøvet det, så ved i også hvor effektivt det er. 

My birthday is in one week and despite my eager to drink shots whenever i think about my age (and getting older) i really love it. I also love collecting wishes, and this must be my prime time. On top of my list is earings from Katrine Kristensen SUN collection and a slow juicer, but those things are very expensive, so i also wish for some books, magazine subscriptions, a warm (and preferable light blue) beanie, a foam roller, new running shoes and a basic 101 top from Nørgaard på Strøget. 

Katrine Kristensen Rainbow 2, Rainbow 3 & Single sunray earrings, Tak. Ori beanie, Olga Ravn CelestineChimamanda Ngozi Adichies Vi burde Alle Være Feminister, Witt Juicepresso, Blackroll foam roller, Adidas Boost ESM running shoes, Nørgaard på Strøget 101 top & subscriptions to Intelligent Life and The Gentlewoman.

add comment

DKNY Cara Delevingne

14/02/2015

Ved ikke om jeg nogensinde har set Cara Delevingne med lukket mund og et afslappet face, men de klæder hender. DKNYs intimates collection for foråret er en drøm af normcore 90'er sæt og jeg er klar på det! Og på at have en krop som Cara. 

I don't know if i've ever seen Cara Delevingne with her mouth closed and a resting face, but she sure looks awesome. The spring collection from DKNY Intimates is a dream boat with those normcore 90's sets. I'm so hooked. Also hooked on getting a body like Cara.

SHOP DKNY INTIMATES HERE

Affiliate links

add comment

Melody Eshani x Reebok

13/02/2015

De her crazy pants sneakers fra Amerikanske Melody Ehsani x Reebok er lige landet i Rezet. De er virkelig vilde, men virkelig fine med det store øje som er Ehsani's signatur. Tror de bliver overdrevet gode til bare ben og lys denim, men indtil da bliver det et sort (og varmt) outfit.

These crazy ass shoes just launchet exclusively in Rezet Store. It's a collabo between Reebok and american designer Melody Ehsani. The print is really nice and the huge eye lace jewelry is Ehsani's signature. I bet they work great with tanned legs and light denim hues, but for now it's all black and comfy. 

Storm & Marie pants, The North Face puffa jacket, Nike Crew neck sweatshirt and Melody Ehsani x Reebok Ventilator sneakers from Rezet Store.

Affiliate links

Photo: Anders Nottveit

add comment

Made For Eastpak City Guide

13/02/2015

Jeg har glædet mig helt sygt til at dele det her projekt med jer! I december brugte jeg en hel dag med Eastpak på at tage rundt i København og dokumentere nogle af mine aller yndlingssteder. Altså en hel Frededag! Det var lidt som om jeg havde fødselsdag. City guiden er en del af et globalt projekt Eastpak har lanceret. Made For er en række cityguides, lavet af lokale i alt fra KBH til Seoul og dækker alt hvad du skal se i en by, fra du står op til du drikker shots. Min dag forløb således:

I've been so excited to share this project with you guys. On a very cold December day i spent 12 hours with Eastpak, showing them my favorite places in Copenhagen, and documenting it all for their travel project, Made For that covers guide from Copenhagen to Seoul. Here is how my day went:

Check in at the Central Hotel & Café, Copenhagens smallest and cutest hotel. Breakfast at the affiliated café Granola, one of the coolest places in Vesterbro. The hotel and café is design by Leif Tingtved. After a cup of coffee we head to my secret place (not so secret anymore) Carlsberg garden. I come here with Winston all the time, the perfect hide away.

Now it's time for some shopping; sneakers at Rezet Store, dreamy Carven coats at Another Nué and a huge selection of Eastpak bags at Kaza. When it's time for lunch i bike to Dyrehaven that serves original danish lunch like chicken salad and eggs benedict. Soo good! Then we go to my other hide away, Senses Hot Yoga where i usually go for hot yoga classes, barre concept, reformer og cardio core work outs. The warm yoga atmosphere is so soothing and perfect to get a break from everything.

Recharged for down town Copenhagen, i head to Beau Marche to look at the most exquisite french interiour. I really wish for anything in this store. Since i'm a cake head i need to get me a piece and a hot drink. Kafferiet is located in my childhood area and brings out many memories. take your coffee to go and head to Kastellet and the Royal Habor. 

A quick change of clothes and i'm ready for a night out. We start with dinner at Aamanns, i'm really a food lover and i like most kitchens and love to try new things, but nothing beats traditional Danish food. At Aamanns they make it like no other. I don't like Heering, but when i got it at Aamanns, i ate it, and i liked it. The dinner menu is giving the Danish food tradition a modern interpretation and served with awesome wine (i can't give you more details, since i know nothing about wine, all i know was that it tasted really really good) in the clean Scandinavian universe, it's really something not to miss in Copenhagen. 

After dinner we head out for a couple of drinks at Lidkøb, a tiny cocktail bar located in a court yard in central Vesterbro. You a welcomed by colorful light outside and a gloomy cosy room with huge leather booths when you get inside. The cocktails are funny and inovative. I usually get a Østersø Cola, it's not on the menu anymore, but just ask for it. The place is a little pricy, but we start out with a couple of drinks before we head to Condesa. Here you can have really good mexican food, but at night it's all about magaritas and beer, oh and music. A good palce to spend the rest of the night. And when it's time to leave, just make sure to stop by any shawarma place on Vesterbrogade or Nørrebrogade, for your night snack.

Enjoy!

Check out EASTPAK MADE FOR COPENHAGEN

I'm wearing

Day: Gant Rugger shirt, Won Hundred leather jacket, Diesel Skinzee Hi jeans, Dr. Martens loafers, Acne Studio scarf and i'm biking on my Tokyo Bike from Cykelbanditten.

Night: &Other stories jacket & top.

Eastpak Folder Curls tablet sleeve, Talky Curls bumbag, Padded Pak'r Curls backpack & Tranvers xs Curls trolley.

Photo: The Copenhagers

add comment

Reebok x Sandro

12/02/2015

I dag lancerer Reebok sit samarbejde med franske Sandro. Kollektionen tager udgangspunkt i Insta Pump Fury modellen som kommer blandt andet i en sort/lilla colorway og en hvid med speckled sål. Meget 90'er faktisk. Kollektionen lander eksklusivt hos Naked og jeg må indrømme jeg er fristet!

Hvad siger i?

Today Reebok is launching their collabo with french fashion house Sandro. The collection is based on the Insta Pump Fury and got a french twist on a black/purple color way and a white with speckled soles. Very 90'es! The collection will be sold exclusively at Naked and i have to admit that i'm tempted!

What do you think?

SHOP REEBOK X SANDRO HERE

add comment

Office details

11/02/2015

Status på mit kontor; Lak loafers fra Gardenia, håndcreme og solpudder fra Tromborg - en ny beauty favorit, H&M ananas lys og bord fra HAY.

My office atm; patent loafers from Gardenia, hand lotion and sunpowder from Tromborg - a new beauty fave for sure, H&M candle and table from HAY.

add comment

comments

Old pants, new day

11/02/2015

Min garderobe har rykket lidt rundt den sidste måned, så har både været meget træt af den, men også genfundet nogle gode glemte ting. Blandt andet de her bukser, som jeg købte på et loppemarked i foråret. Synes det er optur med lidt trompet i ny og næ.

Til gengæld er min garderobe nu mere eller mindre samlet igen og jeg er i gang med at rydde grundigt op. Hvis i har set noget i gerne vil købe, så hit me, der er stor chance for at jeg vil sælge. 

My wardrobe has been traveling around the last month which kind of makes me sick of wearing the same again and again but also rediscovering goodies. I found these pants that i bought at a fleamarket this spring. Kind of into the flared look.

I've finally got all my clothes together and currently cleaning out big time. If you've seen anything you wanna buy, let me know!

Just Female top, 2nd hand pants, Storm & Marie bag & Puma sneakers.

Affiliate links

add comment

comments

090215

10/02/2015

Et outfit fra i går hvor jeg nød at solen gjorde min ellers så mandagsagtige mandag lidt bedre. Håber solen bliver et par dage mere. Som jeg skrev tidligere så har jeg endelig fået et kontor og sidder nærmest hver dag og arbejder inde i byen. Det har jeg så optur over, for jeg bliver hele tiden mindet om hvor fantastisk byen er. Kanalerne, brosten, de gamle huse, forvirrede turister, kaffesteder og sol (når den altså er der). 

My outfit from yesterday where i couldn't stop smiling at the sun. It really made my sucky monday better! Please stay some time sun, please. As i wrote in another post i got an office in down town Copenhagen and i've been so happy about it. I really love my city, the canals the old houses, the cobblestones, confused tourists, all the cozy coffee places and the sun (when it's here). 

Mads Nørgaard cardigan, Weekday jeans, H&M top, Ray Ban meteor sunglassesAdidas Superstar sneakers from Rezet Store, Maria Black Tusk earrings & Storm and Marie bag.

Foto: Anders Nottveit

Affiliate links

add comment

Monday

09/02/2015

Det var ikke lige meningen af det skulle blive en hel weekend uden blogposts, men det indlæg jeg lavede i lørdags forsvandt som dug fra solen. Min weekend har stået på PJ party med Sids, træning med Cecilie i Senses, farvel fest for min veninde der flytter til Berlin, hundetur med Tikkie, Winston og Minnie og frokostpizza og CSI marathon. Nå ja, så har jeg også købt billetter til New York i April. Hello fave city! 

Didn't mean to not post anything this weekend, but the post i did on saturday apparently disapeared. I spend my weekend with Sids and pj party, work out in Senses with Cecilie, good bye and see you soon party for one of my good friends who's moving to Berlin, dogwalk with Tikkie, Winston and Minnie and finally lunch pizza and CSI marathon. Oh, i bought ticket for New York City in April. Very excited!

Ganni jacket, Won Hundred jeans, Adidas Superstar 80s sneakers from Rezet Store & Ray Ban Meteor sunglasses.

add comment

FiveFourSeconds

05/02/2015

Dør lidt over hvor lækker Rihanna er. Inez & Vinoodh får dem til at se godt ud.

Note to self: Denim skjorte, bælte og mere tan!

I'm really excited about how hot Rihanna looks in this video. Inez & Vinoodh makes them look even better.

Note to self; get a denim shirt, a waist belt and a tan. 

add comment

Egypt #3

05/02/2015

Lidt mere palme-sol-strand, jeg sagde jo at det ikke stoppede endnu! Elsker et godt 3 piece outfit; solbriller, kjole og sandaler. 

Just a little more palm tree-sun-beach for you. I told you i had plenty more. I do love good three piece outfit; sunglasses, dress and slippers.

Envii by Pernille Teisbæk dress (on sale!), Ray Ban sunglasses & Isabel marant slippers.

Affiliate links

add comment

Egypt #2

04/02/2015

Det optur ved at skifte -grader ud med +29 er at man fx. kan have bare skuldre. Og så hjælper det på humøret. Sættet er fra Custommade SS15 og kommer i butikkerne i April/Maj.

One of the good things about going from - degrees til +29 is that you can show off some bare shoulder if you want to. And it lightens your mood. The outfit is from Custommades Summer collection and will be in stor in April/May-ish.

Custommade top & shorts, Adidas slippers & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

add comment

comments

Designers Remix

Freya Dalsjö

Mark Tan

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard

Ganni

Nicklas Skovgaard

Baum und Pferdgarten

Bruuns Bazaar

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard

Mads Nørgaard

Ganni

Ganni

Ganni

Copenhagen Fashion Week highlights

03/02/2015

Selvom modeugen for mit vedkommende blev brugt liggende på langs i solen med kold coca cola, skal i ikke snydes for mine favoritter fra mine yndlings danske brands. Der er 70'er vibes, Marokkanske print, midi skirts og farvede fake furs på ved til efteråret. 

Even though i spent Copenhagen Fashion Week lying down on a beach in Egypt with cold Coca Cola, you get my fave looks from the danish brands right here. We are looking to see a lot more of the 70´s vibe, Morrocan prints, midi skirts and colorful fake furs in the fall.

Hover over the pictures to see brands.

add comment

Egypt #1

02/02/2015

Jeg er tilbage i kolde og snefulde KBH efter 7 dage i Egypten. Jeg har sovet 12 timer hver nat, snorklet, solet og trænet hver dag. Undskyld på forhånd, for det næste stykke tid byder på palmer, sol og bikini her på bloggen.

Første aften udnyttede jeg muligheden for kridhvid og bare ben - det kunne jeg godt blive vant til!

I'm back from 7 days in warm and sunny Egypt. Been sleeping for 12 hours every night, tanning, snorkeling and working out every day. I have to warn you that the blog will be all about sun, swim and palm trees!

Mads Nørgaard dress & Adidas Gazelle sneakers.

add comment

comments

Tubular 93 and light tones

30/01/2015

Nogen gange har jeg bare lyst og blødt tøj på uden at jeg spiser donuts, men tilgengæld så har jeg Tubular 93 på som lige er landet i Rezet Store. Modellen er fra 1993 og den gang var der en lille ventil i sålen og håndpumpe med i købet, så kunne du ellers pumpe sko lige så tosset du vil. I 2015 har den en Tubular runner sål og er altså rimlig syg, hvis jeg skal sige det.

Some times i'm wearing light and soft clothes with out eating donuts, but then i wear Tubular 93, that just landed in Rezet Store. The sneaker from 1993 originally came with a small valve in the sole and a small pump, so you could pump it up. In 2015 Adidas put a Tubular Runner sole on it, and i have to say that it is awesome.

Cardigan, top and pants from Monki and Adidas Tubular 93 from Rezet Store.

Photo by Kenneth Nguyen

add comment

comments

3 sneakers and 2 slippers on my mind

29/01/2015

Jeg ved ikke hvorfor jeg er så splittet i mine sko ønsker, men pt. drømmer jeg om monokrome forårssneakers, badesandaler og pelsede Birkenstock.

Apperently my footwear dreams go both ways. I'm dreaming of monochrome sneakers, slippers and furre Birkenstock.

Nike Air Footscape Magista // Nike Air Max 1 Moire from Rezet Store // Adidas Superstar Deluxe from Rezet Store // Nike Benassi slippers from Sarenza // Birkenstock furry slippers from Sarenza.

add comment

Opti15: Mykita

29/01/2015

Jeg er langt fra færdig med brillenørderiet fra min tur med Poul Stig briller til Munchen. Et af de mere outrerede mærker jeg besøgte var tyske Mykita fra Berlin, som jeg udemærket kendte i forvejen. Mykita har udviklet et hængsel uden skrue og laver briller der er umulige at ødelægger. Dertil har de så samarbejdet med Damir Doma, Margiela, Bernhard Wilhelm og jeg kunne blive ved. Jeg havde virkelig glædet mig til at se deres kollektion for jeg ved at de altid har noget helt tosset (fx. orange skærme) og noget jeg bare med det samme vil tage på (giga røgfarvede Damir Doma solbriller). Jeg var heldig at snakke med Moritz, som er en af grundlæggerne af Mykita. Han forklare Mykitas vision 'an inovation of contemporary design' som jeg synes giver virkelig god mening når jeg ser produkterne. De er vilde, funktionelle, anderledes og praktiske. Mine favoritter befandt sig i Damir Doma og Margiela kollektionerne, synes især Damir Domas røgfarvede stel er helt vildt seje. Det ligner akvarelmaling der er fløjet til 70'erne og har mødt et glaspusteri... Tænk at det kan virke på et par gigantiske solbriller?

Mykita teamet sørgede også for Cola til dem der havde tømmermænd og udlånte orange skærme. Tak.

I am far from finished with my eyewear tales from my trip with Poul Stig Eyewear to Munich. One of the more special (in all the best meaning) brands I visited were German Mykita from Berlin, which I am familiar with. Mykita has developed a hinge without screw and make glasses that are impossible to destroy. And in addition they colaborate with Damir Doma, Margiela, Bernhard Wilhelm and I could go on. I had really been looking forward to seeing their collection because I know that they always have something crazy (eg. Orange full face screens) and something I just instantly want to wear (giant smoky Damir Doma sunglasses). I was lucky to talk to Moritz, one of the founders of Mykita. He explain Mykitas vision as 'an inovation of contemporary design' which I think really makes sense when I see the products. They are wild, functional, different and practical. My faves were in the Damir Doma and Margiela collections, particularly Damir Domas smoky frames are crazy cool. It looks like a watercolor painting that flew to the 70s and met a glassblower... I can't believe that it can actually work on a pair of sunglasses?

The Mykita team even provided Coca Cola if anyone happened to be hungover and they lent out orange face screens, if such were needed. Thanks!

add comment

Sweater dress and flashy Vans

28/01/2015

Sidste weekend havde jeg en arbejdsdag (på en højhellig lørdag) og derfor blev det sweaterdress and mine spacey Vans fra Sarenza

Last weekend i had a workday (on a Saturday!!) and decided to go low key in a sweaterdress and spacey Vans from Sarenza.

H&M sweaterdress (non dress here), Ganni top & Vans slip ons from Sarenza.

Affiliate links

Photo by Kenneth Nguyen

add comment

Ottomila: Beyoncé

27/01/2015

Jeg tjekkede lige 8000 Ottomila's instagram profil ud efter jeg lavede indlægget i sidste uge og faldt over de her billeder af Beyoncé. Nu er jeg endnu mere fan af både B og Ottomila!

I just checked out 8000 Ottomila on instagram after i made the post last week and i'm so in love with these pics of Beyoncé. I'm even more in love with her and Ottomila now!

Check out @ottomilaeyewear

add comment

Jump for the Superstar

27/01/2015

Jeg er slet ikke færdig med Superstars (året er jo også kun lige begyndt) for jeg synes de har uendelig muligheder som fx til en silke PJ (som man altså godt må have på ude på gaden og på arbejde).

I'm not nearly done with Superstar (the year has just begun) 'cause i think they have endless styling possibilities like together with a silk PJ (you are allowed to wear this on the street though).

Custommade shirt and pants (should be online here soon), Adidas Superstar Deluxe & Pilgrim bracelet.

Photo by Kenneth Nguyen

Affiliate links

SHOP PJs 

add comment

70's vibe

26/01/2015

Bliver mere og mere hooked på højtaljede bukser med vidde, selvom det kræver lidt mere overvejelse (fx. er det de dummeste bukser at cykle på arbejde i og de er ikke så gode venner med vandpytter og heldags regn - gid jeg ikke skulle være så praktisk, men indtil nogen gider at køre mig alle steder, så er jeg virkelig cykel og vejrafhængig, kender i det?). De her er fra Pernille Teisbæks kollektion for Envii, som jeg har stylet med Stan Smith (så forudsigelig er jeg nemlig) og en top fra Just Female som jeg synes har det fineste print. Lidt sofistikeret dalmatiner.

I'm getting more and more into high waisted and wide pants even though it takes just a little more consideration since it's always raining in Copenhagen and i'm deeply dependent on my bike. These pants are from Pernille Teisbæks collection for Envii, i've styled them with the cutes dalmatian print top from Just Female and good old Stan. I need a new pair soon!

Just Female top (in stores soon), Pernille Teisbæk for Envii pants & Adidas Stan Smith sneakers.

Affiliate links

SHOP WIDE PANTS

add comment

comments

all packed

25/01/2015

I dag tager jeg på ferie og jeg ville underdrive hvis jeg sagde jeg glædede mig meget, glæder mig seriøst helt sygt, har pakket 5 bikinier og tre badedragter, bøger (og lidt akademiske tekster - mit semester starter!), solbriller og Sidsels bøllehat. Jeg springer modeugen over i denne sæson, men mine d-vitamin depoter trænger altså til en re-fill (og fordi jeg skriver det, bliver det sikkert regn hele ugen..). Jeg har forudindstilt indlæg til jer i hele ugen, så i kan roligt kigge forbi. Ved ikke om der er instagram forhold, men hvis der er, kan i forvente palmer og drinks!

Today i'm going on vacay! I would be lying if i told you that i was excited. I'm beyond! I packed 1000 bikinis, some books (and academic papers - school starting!), sunglasses and Sidsels buckethat. I'm skipping fashion week this season, but my d-vitamin craving won (now i'm sure it will rain all week). I've been planing posts for the whole week, so please do check the blog. I'm not sure about the instagram conditions, but if i can i will post as many palm trees and drinks as possible!

Ray Ban sunglasses, Norse bucket hat, Davines su mask, La Roche Posay sun lotionFrit Flet book & Custommade top.

add comment

donut life

25/01/2015

Det er søndag, det er meningen du skal have blødt tøj på og spise donuts. Hvis jeg ikke var på vej på ferie, så gjorde jeg det!

It's sunday, which means you should be wearing your softest clothes and be eating donuts. If i weren't leaving on vacation i would be doing it!

Top & pants from Monki and donut from The Donut Shop (that place is crazy!)

Photo by Kenneth Nguyen

SHOP DONUT STUFF HERE (come on!)

affiliate links

add comment

240115

24/01/2015

Har hængt ud med Sidsel i dag til frokost på Dyrehaven. Efterfølgende var vi forbi Emilie Schacks nye kollektion af yoga tøj Yama. Snevejret har holdt mig indendøre hele eftermiddagen, men så fik jeg også catchet op på Orange Is the New Black. Nu skal jeg ud med min kæreste! Ses.

Spent the day having lunch at Dyrehaven with Sidsel. Afterwards we stopped by the presentation of Emilie Schacks collection of yoga clothes called Yama. It's so awesome, and i will write more about it soon. I spent my afternoon under the covers watching Orange Is The New Black, since a snowstorm decided to hit Copenhagen. Now i'm going out with my guy. See you!

Just Female jacket, Kjær København knit, Proenza Schouler printed top, Envii by Pernille Teisbæk pants & Adidas Stan Smith sneakers.

Affiliate links


add comment

Vacay inspiration

24/01/2015

V A C A Y countdown. Can't wait!

add comment

230115

23/01/2015

Har ventet længe på denne fredag og tror den bliver ret optur. Deler jo kontor med optursdame 1 og 2 så det er også ret hyggeligt at være på arbejde. Må hellere komme tilbage til arbejdet, tager på ferie på søndag så skal lige ordne 1000 ting inden.

I've been looking forward to friday (and weekend) and i'm sure it's gonna be awesome. I'm in the same office with cool cat 1 & 2 so it's pretty cozy. 

Since i'm leaving for vacay on sunday i better get moving, i have 1000 things to fix!

Monki cardigan, Custommade top, Mads Nørgaard pants, Pilgrim bracelet & Adidas Gazelle sneakers.

add comment

comments

210115

21/01/2015

Min dun skjorte fra Canada Goose er en af de mest geniale ting jeg har i min garderobe fordi den er sygt varm og sygt tynd. Perfekt at have inden under en frakke når det er så mega mega koldt. Den har været min favorit i en række sæsoner nu og er begyndt at varme op for vesten i samme stil...

Noget helt andet er at Superstar Deluxe lige er landet hos Rezet Store og jeg prøvede lige de røde. Synes de er ret optur, men ville nok ende med den sorte. Hvad siger i?

Bukserne er det første DIY projekt jeg har lavet længe, men efter at have spottet Trine med de smarteste Won Hundred jeans, gik jeg i gang med at sprætte mine gamle boyfriend jeans op. Mine Trine jeans ;)

Really loving my down shirt from Canada Goose these days. It's so warm and so thin, perfect for layering in the cold. I'm even considering the vest, since this guy have been a fave in my wardrobe the past seasons. 

On another note, the Superstar Deluxe just launched in Rezet Store and i had to try on the red ones. So cool, but i know i would always go for the black ones. I'm kind of boring.

The jeans are a DIY project i did last night. I've been eyeing Trine's awesome Won Hundred jeans and wanted to give it a try myself. I call them my Trine jeans ;)

Photo: Kenneth Nguyen

Won Hundred jeans (similar), Canada Goose Branta shirt, Won Hundred turtleneck (similar) & Adidas Superstar Deluxe from Rezet Store.

Affiliate links

SHOP CANADA GOOSE & PUFFY JACKETS HERE

add comment

Eyewear 2015: Ottomila & DITA

20/01/2015

I sidste weekend var jeg i München med Poul Stig Briller for at se hvilke briller og solbriller der kommer i 2015. Vi var på den (kæmpe) store messe Opti som har 4 (kæmpe) haller med eyewear. Jeg havde fornøjelsen af at møde Hr. Moscot og søn, Garrett Leight og Moritz Kreuger fra Mykita. Jeg så også nogle mærker jeg ikke kendte før fx. 8000 Ottomila og det super eksklusive DITA (som er opkaldt efter Dita von Teese). 

Billederne her er af DITA, et amarikans eyewear brand der blev startet af John Juniper og Jeff Solorio i 90'erne med en mission om innovativt og kompromisløst brilledesign i højeste kvalitet. Deres udvalg på Opti var meget begrænset, men virkelig fint. De store cateye briller var vilde nok.

8000 Ottomila er et italiensk mærke som laver briller størkt inspireret af skibriller fra 70'erne. Når de er foldet er de helt flade, hvilket ser ret sejt ud, men samtidig har de ret meget tyngde. Jeg ladge især mærke til at de beklæder nogle af modellerne med læder, hele vejen rundt om glasset, hvilket giver det et helt andet og ret retro udtryk.

Last weekend i was in Münich with Poul Stig Eyewear to check out what is to come for 2015. We went to the huge Opti15 fair and had an amazing time browsing through all the brands. I was so lucky to meet the sweet guys from MoscotGarrett Leight and Moritz Kreuger from Mykita. I even discovered new brands like the retro 8000 Ottomila and the super exclusive DITA (named after Dita Von teese).

Here are my faves from Dita and Ottomila.

add comment

Rue du Cherche

20/01/2015

De perfekte støvler til det vejr København byder på for tiden.

Perfect boots for the weather in Copenhagen right now.

Boots from Sarenza, Bracelet from Pilgrim & Jeans from Just Female.

Photo: Kenneth Nguyen

add comment

comments

Sunday

19/01/2015

Min weekend har været pakket med arbejde og fødselsdagsfejring af mine kære. Har holdt det simpelt i lyseblå skjorte, en klassiker jeg klart skal have mere fat i, jeans og good old Stan Smith.

Håber i har haft en god en!

My weekend has been packet with work and birthday celebration for my loved ones. Kept it simple in a blue shirt - a classic i need to get on to, jeans and good old Stan Smith. 

Hope you had a good one!

Affiliate links

Nümph shirt, Weekday jeans & Adidas Stan Smith sneakers.

SHOP THE LOOK

add comment

160115

16/01/2015

Har det virkelig optur over at det er fredag - min weekend skal bruges på at fejre min kæreste og sove længe! Pt. holder jeg varmen i uld tee fra Ganni og dunjakke fra Mads Nørgaard.

I'm so excited for it to be weekend alright. Gonna spend it celebrating my boyfriends birthday and sleep in. Atm i'm staying warm with my wool tee from Ganni and puffy jacket from Mads Nørgaard.

Mads Nørgaard puffa jacket (similar here), Ganni wool top, Mads Nørgaard pants & Adidas Stan Smith sneakers

add comment

FIREBIRD TRACK JACKET

15/01/2015

A classic from Adidas

Photo: Kenneth Nguyen

add comment

Rainy day wishes

15/01/2015

På en regnsvejrsdag kunne jeg virkelig godt bruge et par pasteller og et par nye sneakers. Har eyeballet den lyserøde strik fra Moshi Moshi i en uge nu, den hænger nemlig i vinduet på Gl. Kongevej.. Den lyseblå læderjakke fra Goya har heller ikke helt sluppet mine tanker!

On a rainy day like this i wish i was wearing pastels and new sneakers.

Soulland hat, Moshi Moshi Mind sweater, Stine Goya jacket from Adélie (on sale!), Mads Nørgaard jeans (also on sale!) & Nike Air Max Ultra Moire from Rezet Store.

add comment

Palma Spa

14/01/2015

D. 21. December var jeg på besøg hos Palma Spa, som er en del af den virkelig (altså virkelig) lækre frisør salon Palma som ligge rpå Ny Østergade. Salonen har ligget der i 10 år og er faktisk også flagship store for beauty brandet Aveda. Jeg var så heldig at få lov at 'teste' en behandling hos Palma Spa, og det skulle altså ske. Jeg valgte en Stress Fix massage, som jeg syne svar ret passende efter en måned med eksamen, sygdom og virkelig meget arbejde. 

Spa salonen er helt zen-spa-lækkert med douche farver og dufter endda af spa - jeg ved ikke hvad det er, men min body lotion fra Tromborg dufter også af spa. Det er sådan lidt vanilie, lavendel agtigt. Jeg startede med at få en fodskrub og en kop the med 2 mandler og et lille stykke chokolade (sygt spa agtigt). Så spurgte min behandler indtil nogle forskellige ting, for at finde de rigtige dufte hun skulle bruge til behandlingen. Massagen var meget behagelig og blid - jeg faldt muligvis kortvarigt i søvn. Kun muligvis..!

Efterfølgende møffede jeg helt træt og afslappet (og lidt fedtet) ud af salonen og direkte ind i panik-julegave-shopping-helvede som raserede på Strøget. Ville ønske jeg kunne hoppe tilbage i Spa!

Bahndlingerne ligger fra 675 og op til 1300 kr. Det er helt sikkert en luksusting (med mindre man er mega rig eller god til at spare på andre ting) men fordi behandlingen var så nice og gennemført, kunne jeg sagtens fristes til at spare op til en behandling en gang om året - eller købe lidt færre kopper kaffe og et stykke tøj mindre. 

Just before Christmas i was treated with a massage at Palma Spa in Copenhagen. 

add comment

comments

130115

13/01/2015

Office attire fra igår - gid jeg havde en smart caption jeg kunne skrive, men det har jeg ikke. Udover det faktum at mine gant Rugger bukser hedder Smarty Pants, gør at jeg holder endnu mere af dem.

Office attire from yesterday, wish i had a fancy caption for it, but i don't. Besides that the fact that my Gant Rugger trousers are named Smarty Pants, makes me love them even more.

Gant Rugger pants, Won Hundred turtleneck & Dr. Martens loafers.

Affiliate links

SHOP THE LOOK HERE

add comment

comments

Ganni High Summer sneak peek

13/01/2015

Her til morgen var jeg forbi Ganni for at se deres High Summer og Pre Fall kollektion. Der er stadig en del tid til det lander i butikkerne, men tænkte jeg lige ville vise jer mine to yndlings sæt. Ville elske at tage det med på ferie i næste uge.

This morning i went to Ganni for a preview of their High SUmmer and Pre Fall collection. Even thoug it's gonna be some time before it his store i wanted to show you my two fave outfits. Wish i could bring it with me when i'm going on vacay next week.

add comment

comments

120115

12/01/2015

Rezet Store har lige fået Nike Air Max Ultra Moire pakken hjem, pige modellen er super fin og så sej med reflekserne. Kørte mandagsstilen med herreskjorte fra Gant Rugger og mine yndlings ruskindsbukser. 

Så fik i også lige et sneak på mit nye kontor, hvad synes i?

Rezet Store just got theese super cute Nike Air Max 1 Ultra Moire in store and i really like them. So cool with the reflective overlay. I went for a monday cozy outfit with my fave men's shirt from Gant Rugger and suede pants.

You like the sneak peak of my new office?

Gant Rugger Woolster shirt (similar here), InWear suede pants (similar here), Nike Air Max Ultra Moire sneakers from Rezet Store.


Photo: Kenneth Nguyen

Affiliate links

SHOP NIKE AIR MAX ULTRA MOIRE

add comment

Monday feelings

12/01/2015

Er vel hjemme fra en sjov og brille nørdet tur til München og Opti 2015 med Poul Stig holdet. Mandag føles som det samme, har glemt mine og nøgler og mit kreditkort. Yep.

I'm back from a fun and eyewear nerdy trip from Münich with the Poul Stig team. Monday feels pretty much the same, forgot my keys and my creditcard. Yes.

add comment

comments

Stepping up my browgame

10/01/2015

Øjenbryn er en af mine yndlings beauty ting. Jeg elsker at øjenbryn kan ændre et ansigt fuldstændig og for det meste har jeg fokus på bryn i stedet for vipper. Jeg har haft en øjenbryns åbenbaring siden jeg begyndte at få dem farvet jævnligt - er desværre ikke født med mørke og flotte af slagsen, så ca. hver 4. uge bliver de farvet. En anden åbenbaring er Beverlyhills queen of brows, Anastasia. Jeg har i et stykke tid testet hendes produkter og jeg er helt færdig over dem.

Jeg har prøvet 5 element browkit med pincet, skygge, en duo brush og en gennemsigtig gel. Derudover har jeg prøvet Brow Wiz og Brow Primer (min aller yndlings). Nu har jeg efterhånden fundet ud af hvad jeg synes virker bedst, så here goes:

Jeg starter med at børste brynene med den ene ende af duo børsten, så Brow Primer der sørger for skyggen sætter sig, så skygge (jeg bruger en blanding af granite og dark brown) som påføres med den anden ende af duo børsten. Husk less is more, de der skygger farver pænt meget. Til sidste børster jeg brynene på plads med den gennemsigtige brow gel, som gør at de sidder hvor de skal.

Det virker måske omstændigt, men jeg synes det gør en kæmpe forskel og til gengæld går jeg sjældent med mascara (her kan jeg anbefale at få farvet vipper - helt genialt!), men bruger bare lidt blush. Og det tager stadig max 5 min at blive klar. 

Synes mit øjenbrynsgame er blevet væsenligt forbedret, så kan kun anbefale produkterne her fra. Hvis du ikke er til den helt store tur så kan lidt farve med en skygge eller blyant and og brow gel gøre sygt meget. 

Før musen over billedet for at se links.

Brows are one of my favorite beauty things. I love how they can change a face and for the most part I focus on brows instead of lashes. I had an eyebrow revelation since I started getting them dyed regularly - unfortunately i'm not born with dark and handsome ones, so about every 4 weeks i get them colored. Another revelation is Beverly Hills queen of brows, Anastasia. I've been tested her products and I am completely in love.

I tried the 5 element browkit with tweezers, shadow, a duo brush and a transparent gel. Additionally, I have tried Brow Wiz and Brow Primer (my most favorite). Now I eventually found out what I think works best, so here goes:

I start by brushing my brows with one end of the duo brush, then apply the Brow Primer that makes sure the color sits, then the shades (I use a mixture of granite and dark brown), applied with the other end of the duo brush. Remember less is more, the colors are pretty intense. To finish i use the clear gel to get my brows in place, making sure they are where they should be.

It may seem like a lot, but I think it makes a huge difference and in return, I rarely wear mascara (here I recommend getting colored lashes - absolutely brilliant!), but use just a little blush. And it still takes max 5 minutes to get ready.

I really feel like my browgame has gotten upso can only recommend these products. If you are not into the big round of brows, you can start out with a little color in a shadow or pencil and clear brow gel - this will get you a long way!

Hover over picture to get links

Shop Anastasia brow products


Affiliate links

add comment

comments

Poul Stig Eyewear

09/01/2015

Tidligere på ugen tog jeg forbi Poul Stig briller på Gl. Kongevej for at drikke en kop kaffe med mega seje Sara som står for butikken på Frederiksberg. Jeg ved ikke om i kender Poul Stig, men i alt den tid jeg kan huske har jeg været med min mor inde og kigge på briller i deres butik på Østergade og det er faktisk også her jeg købte mine første briller for snart 7 år siden. Et par meget store og runde Marni stel... 

Forleden var jeg mest optaget af at kigge på solbriller for de har lige fået de sejeste hjem fra et mærke der hedder Ahlem som laver solbriller af acetat rester som er opkøbt i Japan. Derfor er det de mest fantastisk mønstre og farver, og så er der kun et par stykker af hver. De andre solbriller jeg faldt fuldstændig for er et samarbejde fra Garrett Leight og Amélie Pichard, som er fyldt med det fineste glimmer, selv på glasset. De kommer i tre farver, sort, turtle og beige, alle med glimmer. Prøvede at fange glimmeret på billederne, men det er måske ikke lige til at se.

Faktisk tager jeg afsted på brillemesse med hele Poul Stig holdet i morgen, for at se hvordan de køber ind, finder de sejeste briller og solbriller og så håber jeg vi kan få en drink! Glæder mig!

Besøg Poul Stig Briller på Gl. Kongevej 87.

add comment

comments

070115

08/01/2015

Mit outfit fra igår som bestod af en anden favorit, striber, ruskindsbukser og mine forevigt yndlings Stan Smith.

My outfit from yesterday with my fave combination of stripes, suede and Stan Smith.

Filippa K blazer, Nue Notes top, InWear suede pants (similar), Acne scarf & Adidas Stan Smith sneakers.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

050114: pink coat

06/01/2015

I går var første gang i 2015 jeg havde ægte tøj på, næsten... ellers har den stået slapper tøj, jogging bukser og dynejakke. Alt det er slut nu! Derfor blev det den bedste (min bedste) kombi af herrebukser, blød strik, teddy coat og selvfølgelig Stan the man. På den måde er der intet der har ændret sig fra 2014-15.

Yesterday was (almost) my first day in real clothes. Been starting the yeah in slacker clothes like trackpants and puffa jackets. But hey, that's over for now. I did my best combo of suited trousers, soft knitwear, teddy coat and of course Stan the man. In some ways nothing really changes from 2014-15. 

Ganni coat, Custommade knit (similar), Mads Nørgaard pants, Adidas Stan Smith sneakers and Mulberry Alexa bag.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

holiday hang

05/01/2015

Har brugt så meget af min ferie som muligt på at hænge ud med mine venner. Helligdagene er heldigvis et trækplaster for nogle af dem der normalt residerer på den anden side af kloden, så jeg har haft fornøjelsen af selskab helt fra Hong Kong og Martinique. Forleden dag snuppede min veninde et par billeder af mig (delvist selvforskyldt, delvist ikke haha) - #bloggerlife

I've been spending my holidays with exesive hang out time with my friends. Some have found new homes all around the world, but the great thing about holidays is that everyone comes back home. I've been so lucky to have company from Hong Kong to Martinique. The other day my friend Stephanie caught some pics of me which was partially asked for and partially not... #bloggerlife haha

Proenza Schouler top & Won Hundred jeans (similar here).


Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

comments

Looking for: swimwear

03/01/2015

Måske en lidt off beskæftigelse en kold januar søndag men pt. er jeg på udkig efter noget pænt badetøj og en solferie. Jeg gad godt at finde en pæn sort badedragt og en enkel bikini, enten sort er Missoni mønstret. Dope badedragten fra Stampd LA ville være drømmen, men tvivler på den gider komme helt til DK hurtigt nok. Har i nogle badetøjs tips? Eller rejse tips til sol/badeferie i januar?

I'm on the look out for some cool swimwear and a vacation at the moment. I'm looking for a nice and simple black bathing suit and a bikini in black or Missoni print. The Stampd LA Dope bathing suit would be the dream, but i doubt it will get here to DK in time. You guys have any swimwear tips? Or vacay tips for that matter?

Hover the pictures to get links

SHOP SWIMWEAR

Affiliate links.

add comment

comments

Long sleeve cotton tees

03/01/2015

Jeg er blevet helt klar på langærmede bomuldstrøjer igen. Den lyseblå fra Proenza Schouler var sådan en godt køb at jeg slog til på den crazy tie dye version da jeg fandt den på udsalg hos My Theresa. Den stribede er fra Nué Notes og er helt perfekt afslappet og parisisk. Jeg synes de er super lette at bruge med enkle sorte bukser eller jeans og en cashmerestrik udover. Det er sådan jeg har brugt dem mest, men må forsøge mig med noget mere sofistikeret når det ikke længere er holiday mode. 

I'm so ready for long sleeve cotton tees again. Since the blue Proenza Schouler was such a good buy, i had to get the crazy tie dye one when i spotted it at the My Theresa sale. The striped one is from Nué Notes and is just the right amount of casual an parisian. I just use them for really simple outfits with black pants or jeans and a cashmere knit over. I think i might try something more sophisticated once i'm for real out of this holiday mode.

Proenza Schouler tie dye top from My Theresa, Nué Notes striped top from Another Nué & Proenza Schouler maze print top from Holly Golightly.

Affiliate links

Shop Proenza Schouler cotton teesNot convinced? Shop budget friendly cotton tees here

add comment

bye 14!

31/12/2014

Bloggens sidste indlæg i 2014! Synes lige det har været januar og nu er vi her igen. Jeg vil fortsætte min 'ikke kigge tilbage' politik og lade det være op til jer at raide mine arkive for outfits og hvad ved jeg ;) Istedet vil jeg se frem tol et mega spændende 2015 med et nyt arbejde (!!), masser af rejser, hundetid med min bedste hundeven, masser af kærlighed, mere tid med mine venner og familie og en masse sjove projekter med mine blogkollegaer og samarbejdspartnere. Jeg vil dog se se tilbage på 14 som er mega nice år med en fantastisk sommer, masser er brullypper, en ordenlig bunke indlæg. Tusinde tak for at i har læst med her. Husk - I styrer! Vi ses i 2015. Håber u får det mest fantastiske nytår. Jeg har ikke noget nytårsfortsæt med håber på lidt mere glimmer i min kaffe og så ellers bare køre på.

Har skampyntet min lejlighed, to flotte fyre står og laver mad i mit køkken inden gæsterne kommer, så jeg vil se muligheden for at få en diskonap. 

Ses
XX Frede

Last post of 2014! Crazy. I hope for more glitter in my coffee and wish you the most wonderful New Year. Thanks for reading, and remember - You're awesome.

XX Frede

add comment

comments

291214

30/12/2014

Mit outfit fra i går med nyt hår og nederdel for en gangs skyld. Strikken fra Citizens of Humanity er blevet en favorit, for shit hvor er det koldt! Sad og arbejdede med vanter på i dag..!

Hvad siger i til fritzen?

My outfit from yesterday with new hair and a rare friend - the skirt. I'm in love with this knit from Citizens of Humanity during these really cold days. I even wore gloves when i was working today.

But hey, you like my new hair?


Leather skirt from & Other Stories, Citizens of Humanity knit, Ganni boots & Mulberry bag.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

4 sale faves from Adélie

29/12/2014

Udsalget er for alvor i gang og på trods af det knapt er Januar endnu kan du gøre dig nogle virkelig gode køb. Min yndlings webshop Adélie har netop startet udsalg online. Her er mine 4 favoritter.

Even though it's hardly january the crazy sale has started. You can make some great finds if you are quick. My favorite webshop Adélie has started their sale online. Here is my 4 faves.

Gat Rimon boots 900 dkk, Carin Wester sweatshirt 550 dkk, Stine Goya leather jacket 4750 dkk & Libertine Libertine pants 600 dkk.

add comment

new hair!

29/12/2014

I dag skal jeg klippes og siden jeg er blevet total fan a pinterest har det også været stedet for inspiration denne gang og billederne kommer med ned til Palma hvor jeg skal fikses. Mit hår vokser sygt hurtigt, så har besluttet mig for at få klippet en hel del af, ca. til skulderne. Farven vil jeg gerne have svagt ombre så spidserne er lidt solferieagtige og så min naturlige hårfarve kan vokse ud uden en tricolore situation som jeg nærmer mig nu. Det bliver godt!

Going to the hairdresser today, and like the pinterest fan i am, i've been turning to that for inspiration - and the pictures are coming with me to Palma where i'm getting done. My hair is growing really fast, so i've deciced to go for a short lenght right around the shoulders. For the color i really want the subtle ombre thing with sunkissed ends and a chance for my natural color to grow out with out this tricolore situation i'm heading for! It's gonne be great!

add comment

comments

I'm here!

28/12/2014

Jeg findes stadig - men hvis i har været på instagram er i nok heller ikke i tvivl :) Jeg har nydt mine fridage og julen med mine venner og familie, så bloggen fik en pause. Har netop slukket for feriens sidste Harry Potter film (nok min eneste juletradition) og må efterhånden indse at jeg må ud af mit feriemode snart. Min mandag starter heldigvis med frisørtid - kig lige med i morgen, der deler jeg lidt inspiration til ny fritz. 

Forresten har jeg fundet vinderen af den smukke Baum und Pferdgarten kjole - Rikke Nybo :) Tillykke!

I'm still here! Just hanging out and enjoying some time off with my family. I just watched the last Harry Potter movie which is kind of my only christmas tradition, so i try to keep that alive (!). I have to let go of my holiday mode and get ready for monday, that is approaching. Gonna start my week with a hair cut, so check out the blog tomorrow morning where i will share some hair inspo!

add comment

241214: Happy Holidays

24/12/2014

Glædelig jul! Jeg håber i har haft en faktastisk december og får en dejlig jul med dem i holder af og fejrer på den måde i aller bedst kan lide. Jeg vil pakke min ting (tom kagedåse så der kan bringes kager med hjem!) og komme afsted. 

Happy holidays! Hope you have a great christmas with people you love. 

xx Frede

Citizens of Humanity jeans and knit, Nué Notes top, Adidas Stan Smith sneakers & WALD bracelet

add comment

231214

23/12/2014

Jeg har heldigvis en rimlig afslappet jul planlagt, så kan bruge dagen på at klare noget arbejde og købe en flaske vin til i morgen. Byen er virkelig hyggelig og emmer af julestemning med familier der hander ind og lys alle vegne. Glæder mig til en hyggelig dag i morgen og 4 fridage efter! Luksus.

I got myself a pretty chill christmas this year, and so far i only have to spend today working and buy a bottle of wine for tomorrow night. The city is buzzing with cozy christmas vibes and people buying the last presents. Can't wait for a relaxing day tomorrow and 4 days of afterwards! So good.

Mads Nørgaard wool coat, Won Hundred turtleneck (blue here), Custommade pants, Puma Blaze of Glory sneakers & Katrine Kristensen necklace.

add comment

comments

Rezet wants you

22/12/2014

Kommer lige med en lidt spændende servicemeddelelse, for mine venner inde i Rezet Store leder efter en praktikant fra januar 2015. Du skal lave alle mulige sjove ting og de er virkelig søde. Så er du under uddannelse og elsker sneakers, så skynd dig at send en ansøgning afsted. 

Se opslaget her.

add comment

Advent: 4

21/12/2014

Tænk at det allerede er 4. advent. December er jo seriøst på speed! Speed eller ej, så er det tid til 4. Advents konkurrence og denne søndag vil Baum und Pferdgarten og jeg gerne ønske jer glædelig søndag og en fantastisk jul med en lige så fantastisk kjole. Hvem kunne ikke bruge sådan en til 2015? Kjolen har det smukkeste blonde bærestykke med perlebroderi og er i det smukkeste mønster. 

For at deltage skal i følge @baumundpferdgarten (og mig! @fredesblog) på instagram. Så finder vi en vinder på søndag d. 28. December.

Tusinde tak for jeres altid søde og positive kommentarer både generelt her på bloggen og i forbindelse med konkurrencer. I er optur!

Hav en virkelig dejlig søndag!

add comment

comments

Cold inspiration

20/12/2014

Gid det kun var så lidt koldt så det har kunne være en ægte inspiration til vintervejret. Men point taken og jeg vil finde mine lysegrå strik frem for de mørke, blå jeans frem for sorte og en bandana. Så hvis i ser mig på gaden i morgen, er det altså så smart her jeg prøver at se ud.

I wish that it really only would get so cold here in DK so that this outfit would be enough. But point taken i will find the light grey sweater instead of the dark ones, the blue jeans instead of black and add a bandana. See me on the street tomorrow and i will try to look cool.

add comment

WIN: #mizxflux

17/12/2014

Som jeg skrev om her har jeg i samarbejde med Adidas og 4 seje Københavnere lavet min egen Adidas ZX Flux sko igennem appen #mizxflux 

Her er resultatet - mine pølsefingre ud over vandet ;)

Her er en lille video fra vores launch event og så har i også chancen for at vinde jeres egen ZX Flux. I kan læse om hvordan i deltager i konkurrencen lige her.

As i showed you before i have collaborated with Adidas and four other cool Copenhageners on the new #mizxflux app where you can design your own shoe. Here is my result - my two fatty fingers out over the habour of Copenhagen.

Here you can see a short video of our launch event. Each week you can win your very own ZX Flux - read about it here.

add comment

the shirt dress

17/12/2014

Et intermistisk billede af mit outfit igår hvor jeg arbejdede hjemmefra. Elsker min kjole fra GANT Rugger som jeg har brugt en hel del på det seneste, både med strømpebukser og med sorte herrebukser inden under. Kjolen er faktisk designet efter Columbine Smilles skjortekjole som hun har på her. Glæder jer til at vise den ordenligt, uden selvudløser!

Idag skal jeg ikke arbejde hjemmefra så må nok lige komme i sving! Ses!

A different outfit picture, since i worked from home yesterday. I love my shirt dress from GANT Rugger that i've been wearing a lot lately, with tights or even black trousers. The dress is actually made from this shirt dress that Columbine is wearing here. I'll try to snap a better picture of it soon. It's really great.

Okay so today i'm not working from home. Better get moving!

GANT Rugger Smille dress

SHOP SHIRT DRESSES

add comment

New poster from Asian Santa

15/12/2014

Da jeg hverken giver eller får julegaver i år, blev jeg ekstra glad da den asiatiske julemand gav mig et af mine yndlingsbilleder i gave. Det skal hænge i min stue og jeg glæder mig død meget til at få det op ved siden af et stort Ida Borg print. Kenneth du styrer!

Billedet kan ikke købes, men du kan deltage i konkurrencen om at vinde det lige her.

Since i'm not doing the crazy christmas gifting this year i felt super lucky that asian Santa decided to give me one of my fave pictures. It's going to hang in my living room right next to a big Ida Borg print. Gonna be smashing. Kenneth you rule!

The pictures is unfortunately not for sale, but you can win it right here.

add comment

Advent: 3

14/12/2014

Det er allerede 3. Advent og jeg føler at December går mega sygt hurtigt. Har det ikke lige været sommer?

Nå men som jeg har lagt op til hele ugen kan i denne søndag vinde en taske fra Adax. Winston har nu fundet sine tre favoritter og nu er det jeres tur.

I kan vinde jeres favorit taske fra Adax:

Gå ind på Adax.dk, vælge jeres favorit

Link til den i kommentarfeltet her

Vent på at det bliver weekend hvor jeg finder vinderen :)

Jeg glæder mig til at se jeres favoritter!

Ps. Vinderen af de seje stiletter er Sisse Frost! Tillykke!

add comment

comments

Christmas party

13/12/2014

Ville egentlig have lavet den ultimative online julegave guide, men den må komme i morgen eller mandag, for den skal være i orden! Lige nu er jeg i gang med at lave min første flæskesteg (ever) til aftenen julefrokost med mine damer. Vi skal have flæskestegssandwich, fikse negle og bryn, drikke G&T's og party bowle. Glæder mig helt sygt!

Ovenstående er lidt party inspiration. Går for denne her kjole, pynte sokker og Gazelle.

Husk at du kan vinde de perfekt stiletter fra Gardenia Copenhagen, deltag lige her.

I really wanted to do an extensive online christmas shopping guide for you, but it's not finished yet, so i'll have to post it tomorrow or monday. Right now i'm making my very first flæskesteg since  i'm having a christmas party with my girls tonight. we gonna have flæskestegssandwich, do our brows and nails, drink G&T's and go party bowling. Gonna be so much fun!

This is some inspiration for the night. Going for this dress, fancy socks and Gazelle.

Remember that you can win a pair of perfect heels from Gardenia Copenhagen. Enter right here.

Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

Winston x Adax #3

12/12/2014

Så er vi nået til den sidste af Winstons taske favoritter fra Adax. På en fredag - så det er selvfølgelig party tasken der er fundet frem. Den er lille, med plads til det mest nødvendige og med sort ponyhår og guld kant. Den hedder Mari og du kan finde den lige her. Klar til party season? Jep. Kassen i baggrunden er faktisk også fra Adax og kommer i et sæt med 4 til en virkelig god pris. Kasserne er inspireret af det smukke marmorbord som er på Adax's kampagne billeder. Se dem her.

Billederne er taget af Luka Roné i DANSK Made For Rooms hvor det smukke tæppe også er fra. 

So now we are at the last of Winstons three picks from Adax. Since this is a friday, it would only be appropriate with a party bag like this. Right. It's small, black with pony hair and gold detailing and holds the neccessary thing you night for a night out. It's called Mari and you can find it right here. The box in the back are actually also from Adax and comes in a set of four for a very reasonable price. They are inspired by the beautiful table that you can see in the new Adax campaign

Pics are by Luka Roné and are shot in DANSK Made For Rooms, which is where the beautiful rug is from. 

add comment

Christmas Shopping in Copenhagen

12/12/2014

Der er sikkert mange af jer der mega tjekket har købt alle julegaver og bare sidder og spiser klejner resten af December, men der er helt sikkert også en masse af jer der ikke har købt en eneste og kan mærke panikken sprede sig. Jeg havde tænkt jeg ville lave en julegaveguide her på bloggen, og den kommer - så i kan sidde under dynen, men klejner i hånden og klikke hele butikken hjem - det er nemlig smart. Dog er der også noget ved at tage turen down town og besøge nogle af de fantastiske butikker Københvan kan tilbyde, drikke en gløgg og på go' gammeldags facon, købe julegaver. Derfor har jeg lavet en butiksguide til mine yndlingsbutikker i KBH hvor du helt sikkert kan finde fantastisk gaver, få en god oplevelse (og betjening) og sikkert også finde noget til dig selv! Så hvis du skal bruge weekenden på julegave shopping IRL, så følg med her.

A-Z Christmas shopping guide i KBH:

Adelié

Guldbergsgade 20 kld.

2200 Nørrebro

Adélie har et feminint univers af Danske og Skandinaviske brands med lidt fransk og lidt New York blandet ind i. Du skal kigge efter de lækre produkter fra Mario Badescu, yndige spænder fra Kanel og prikkede sæt fra Label no. 2.

Another Nué (og Nué)

Krystalgade 3

1172 København K

Another Nué og storesøster butikken Nué er et københavner paradis med eksklusive mærker som Acne, Isabel Marant og særligt butikkernes egne mærker Lovechild og Nué Notes. Du skal kigge efter de fine og meget prisvenlige smykker fra Trois Petit Points, stribede bomulds bluser fra Nué Notes og de smukkeste sokker med glimmer.

Area Store

Store Kongensgade 73

1264 København K

På Store Kongensgade ligger dimsehimmerriget i en lille butik med en brun puddelhund, Bruno som maskot. Her kan du finde en sjov nøglering, smukke juledekorationer formet som burgers eller øjne, designer lamper eller en WTF notesbog. Priserne starter ret lavt så det er også et perfekt sted at finde pakkelegsgaver eller adventsgaver.

Cinnober

Landemærket 9

1119 København K

Cinnober er en lille kælderbutik i indre by og fyldt med de fineste notesbøger, kontorartikler og et udsøgt udvalg af design og kunstbøger. 

DANSK Made For Rooms & Kitchen

Istedgade 64 & 80

1650 København V

På Istedgade ligger DANSK Made For Rooms og deres køkken butik DANSK Kitchen. Udvalget er alt du skal bruge til dit hjem fra spiseborde til opbevaring, reolsystemer, køkkenmaskiner (ismaskinen har jeg et godt øje til) og kogebøger, fx. Green Kitchen stories. Der er smukke keramik kopper og sæbe fra Common Goods i lækre glasbeholdere. Kig også efter de fine strikkede viskestykker og klude fra Solwang.

ES Leisure

Istedgade 108 - 110

1650 København V

Istedgade gemmer også på en lille perle ES Leisure. Her kan du finde tøj fra InWear, Aiayu, undertøj fra Baserange og fantastiske produkter fra Rudolph Care, Karmameju og Amazing Space. Jeg har købt et per gaver i butikken her i efteråret og der er altid fantastisk service og den fineste indpakning.

Holly Golightly

Gammel Mønt 2

1117 København K

Jeg mistænker Holly Golightly for at bruge en roomspray der fjerner min sunde fornuft og rygrad i sekundet jeg træder ind af døren. Butikken er mørk og hyggelig - fyldt med fristelser fra Proenza Schouler, Acne, silke nattøj fra Olivia Von Halle og smukker hårbånd fra Sakura. Du skal kigge efter Aesops lækre produkter, smykker fra Orit Elhanati og Olga Bonne

Katrine Kristensen

Gammel Kongevej 37

1610 København V

I et lille lokale på Gammel Kongevej har Katrine Kristensen studie og en lille butik hvor hun sælger ud af sin smykke kollektion. Den aktuelle hedder SUN og er så flot og sofistikeret med tynde guld solstråler og smukke stene. Priserne ligger højt for smykkerne i guld med stene, men der er virkelig mange flotte i sølv som starter fra 400 kr.

Kunst og Køkkentøj

Bernikowsgården

Østergade 26

1100 København K

Hvis du ikke gider at give din far eller kæreste et smykke eller en silke pyjamas, så skal du kigge forbi Kunst og Køkkentøj. Her er alt hvad du skal bruge i et køkken, ligemeget om du er gourmet kok eller bare laver et speglæg i ny og næ. Kan anbefale one-egg panden, stål tærteforme med udtagelige bund, alu bradepande og så deres kogebogs afdeling - helt genial!

Moshi Moshi Mind

Gammel Kongevej 91

1850 Frederiksberg

Moshi Moshi holder til både på Østerbro og Frederiksberg og er stedet du skal gå hen for at købe lækre cashmere sokker, yogatøj i bambus, skønhedsprodukter fra Bio Effect, Amazing Space og deres eget lækre mærke.

Nørgaard på Strøget

Amagertorv 13

1160 København K

Nørgaard Huset på Amagertorv er en institution i sig selv og samlingen af Nørgaard, Englebørn og Mads Nørgaard burde være genialt til julegave shopping. Købe de klassiske Nørgaard rib trøjer og bandanaer i Englebørn. Kæmpebandanaer og en klassiske rullekravestrik i Nørgaard på Strøget og Adidas sko og sømands strik i Mads Nørgaard. Så er hele familien i hvert fald dækket ind. 

Playtype

Værnedamsvej 6 

1620 København V

På Værnedamsvej ligger design bureauet E-Types Koncept butik Playtype. Du kender måske deres kopper? De har samlet deres egne produkter som kopper, covers, notesbøger og tørklæder sammen med designer vodka og udskiftende kunst. Kig efter en kop til kaffe elskeren og en Future notesbog til din teenagesøster.

Rezet Store

Rådhusstræde 7

1466 København K

Hos Rezet Store kan du finde sneakers til enhver på gavelisten. Smarte Adidas til din far, et par fine Nike til din mor, en Gourmet med blomster til din søster og måske et sneaker smykke? De har også et udvalg af handsker, huer, snørrebånd og sneaker cleaning kits, til dem der behøver det.

Storm Fashion

Store Regnegade 1

1100 København K

Hos Storm kan du finde et vanvittigt udvalg af mærker som Celine, Commes des Garcons Givenchy, Diptyque, Byredo og Kitsuné. Kig efter duftlys, farverige punge og heftigt guld.

Thiemers Magasin

Tulinsgade 24

1618 København V

Hos Thiemers på Tulinsgade finder du bøger (til voksne og børn) og de lækreste magasiner som fx The Gentlewoman og Kinfolk. Køb en klassiker fra Capote, Frit Flet af Naja Marie Aidt, Line Knutzon og Mette Moestrup eller en af deres fine børnebøger. Snup en kop kaffe og læs lidt hvis du trænger til en pause, det klarer de nemlig også. 

Når du nu er på farten så snup en frokost på Pastis (laksetatar eller chevré!), en supermost hos Kaf'Bar og kaffe og kage på La Glace (Prinsesse Thyra).

Håber i kan bruge guiden og eller så gå i Magasin, de har åbent til kl. 22 d. 23. december.

add comment

Winston x Adax #2

11/12/2014

Okay, er i klar til Winstons #2 favorit fra Adax?
Jeg har altid min lille krøllede ven med i cykelkurven (den er fra Cykelfabrikken på Istedgade) og han bliver altid puttet helt tæt i en taske med et tæppe omkring sig - og spændt forsvarligt fast. Ahem. Nogen kan godt lide at hoppe ud a kurven fx. i et lyskryds på Gl. Køgelandevej eller sådan noget. Living on the edge. 

Tasken er selvfølgelig genial størrelse til cykelkurven og en perfekt lille hundeholder. Den er lavet i det blødeste skind (både Winston og jeg er amazed!) og holdt helt enkel bortset fra et par spænder på hanken. Den perfekte hverdags taske tænkte vi! (ps. den er pt. ikke til at finde hos Adax webshop så har fundet to der ligner her og her). 

I morgen viser jeg sidste favorit fra Nuddelprinsen, så stay tuned!

Foto: Luka Roné.

Okay ready for Winston fave #2 from Adax!

I'm always bringing Winston in my bike basket (It's from Cykelfabrikken on Istedgade) and i always tuck him in a bag with a blanket, so he's safe and warm - oh and tied up securely, since someones got a thing for jumping out in the middle of the street...!

The bag is so nice and in the softest leather (both me and Winston was pretty amazed!) and it's all simple and pretty perfect for everyday use - and fit's right in the basket. It is not available at Adax atm. so i've found two that looks similar here and here.

Tomorrow is the last favorite from the noodleprince, so stay tuned!

Photo by Luka Roné

add comment

Office time

11/12/2014

Om et par uger flytter jeg ind på et kontor og jeg glæder mig helt sygt!! Jeg har aldrig haft en kontorplads før, har bare arbejdet hjemme eller lige lånt en stol hist og her. Det bliver bomben at have et arbejdssted og så er det også nogle ret spændende ting jeg skal lave - men det må jeg fortælle mere om i det nye år! Intet nyt kontor uden... INDRETNING!!! Jeg har kanaliseret min glæde ud gennem webshopping her i eksamens perioden og har derfor fået samlet mig lidt til sammen allerede. Blandt andet bordet fra HAY, plakaten fra Aparentment og marmor kasserne fra Adax. Jeg mangler stadig et tøjstativ, måske et tæppe og en sej bordlampe. Og så en nice pude som Winston kan ligge på. Pønser også på at opgradere IT fronten, men er i tvivl om jeg skal gå Air, all the way? Nogen med iPad Air erfaring? Skal jeg gå for 1 eller 2'eren? Jeg har lavet et Pinterest board til at samle lidt inspiration, tjek det ud her og send endelig links hvis i har nogle gode ideer!

Moving into an office space in a couple of weeks and i'm beyond excited! Already started decorating and webshopping! Created a Pinterest board for inspiration. Feel free to share some links if you have some good ideas!

Affiliate links

add comment

comments

.

10/12/2014

Ham her, han er mega sej. Han ligner ikke at han er en dag over 23 og så han mega dygtig. Tjek filmen ud som Ford har lavet.

This guy, he is so cool. He doesen't look a day over 23 and he is very talented. Check out the cool movie Ford did. 

add comment

Alva bag from Adax, rug, chair and magazines are from DANSK Made For Rooms.

Alva bag from Adax, rug, chair and magazines are from DANSK Made For Rooms.

Alva bag from Adax

Winston x Adax #1

10/12/2014

Endelig kan jeg vise jer de her billeder af Winston med hans yndlings tasker fra Adax. Jeg må afsløre at det ikke er Winston selv der har valgt dem - han er en hund, og jeg nægter også at ligge stemme til ham. Han kan ikke tale. MEN han er nuttet som dagen er lang og jeg må krybe til korset og indrømme at jeg er pavestolt - se ham lige!

Første favorit er en klassisk hverdags taske med plads til computer, lidt bøger og forskellige dame og hundeting. Winston var meget begejstret for det her billede pga. tæppet. Han elsker tæpper og brugte lang til på at numse rundt på det. Sååå det..

Tasken hedder Alva og du kan finde den lige her. Tæppe, stol og magasiner er fra DANSK Made For Rooms.

Husk at tjekke denne uges advents konkurrence lige her. 

Finally i can show you these pictures of Winston with his selection of bags from Adax. Though i have to inform you that he did not pick them himself, hi is just a dog, and i  wont write like it's him writing. He is still just a dog. He is the cutest dog ever, and i must admit that i'm kinda excited about this. Look at him!

His firt pick is this every day shopper with enough space for your laptop, some books and lady (and dog) stuff you need. Winston was so excited about doing especially these pictures, since he loves rugs. He spent so much time on this rug, so i might have to buy it...

The bag is Alva from Adax and you can find it right here. Rug, chair and magazines are from DANSK Made For Rooms.

Remember ti check out this weeks advent give away right here. 

add comment

comments

Winston at work

09/12/2014

Jeg har måtte overlade arbejdet til min yndlings hundeven for engangs skyld. Adax har nemlig spurgt efter Winstons 3 favorit tasker til hans travle hundeliv og det var vi med på! Således måtte jeg agere assi med Winston på skydning med dygtige Luka Roné i de smukkeste omgivelser i DANSK Made For Rooms

I løbet af de næste par dage vil jeg vise jer Winstons favoritter og jeg lover jer at han er sødere end nogensinde før. Sidst på ugen kan i bare glæde jer, for Adax, Winston og jeg har selvfølgelig en lille ting til jer. Så husk lige at kigge forbi ik?

Nu får i lige et par snaps fra vores fotodag, et dagens outfit om man vil. Glæder mig til at vise jer resten i løbet af ugen!

Husk også at de der perfekte stilletter man altid mangler, dem kan i vinde fra Gardenia Copenhagen som 2. Advents gave lige her. Go go go!

OK so i had to let Winston, my best dogfriend do all the work this time. Adax asked him to pick out his fave bags for his busy doglife, no problemo! We found three awesome bags that i will post during this week and ending with a little something for you guys. It is christmas after all! 

We spend a whole day shooting with Winston, cuter than ever, with my fave Luka Roné and in beautiful surroundings at the DANSK Made For Rooms store here in Copenhagen.

First of is an outfit from our day, but make sure to check the blog during the week for more cute puppy and bag pictures. Can't wait to show you!

Remember that those perfect heels you always need, is actually this weeks advents give away from Gardenia Copenhagen, so go enter here.

Ganni coat, Equipment roll neck, InWear pants, Adidas Superstar sneakers, Tokyo Bike & Adax bag.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Advent: 2

07/12/2014

God søndag og glædelig 2. advent i december! I troede måske lige der ikke ville komme en ny advents konkurrence i dag, og det gjorde jeg faktisk heller ikke. Siden i fredags har jeg været fuldstændig underdrejet af feber, og det er faktisk først i dag jeg har været nogenlunde mig selv. Og i skal ikke gå glip af denne adventsgave, for den er helt perfekt til den nuværende party season og så er den en fuldstændig uundværlig klassiker. 

Denne søndags præmie er et par sorte stilletter fra Gardenia, mine absolutte favoritter, som jeg altid ender med når jeg skal ud. Hælhøjden er perfekt mellem kedelig og slutty (undskyld mit sprog), lakken gør dem lidt yngre og den klassiske silhuet sikrer dem en lang lang levetid i garderoben. 

For at deltage i konkurrencen skal i skrive en kommentar på dette indlæg (gerne med en sød julehilsen) og så skal i følge @gardeniacopenhagen og @fredesblog på instagram. 

Vi finder den heldige vinder på lørdag d. 13. December.

Tusinde tak til alle jer der deltog i sidste Advent konkurrence, og for alle jere søde beskeder, i er SÅ NICE! 

Den heldige vinder er Frederikke Bencke (sejt navn!) - der er en mail og blødt baby face på vej til dig!

Yay! Glædelig advent og nyd det sidste af jeres søndag <3

add comment

comments

#mizxflux

05/12/2014

Adidas udfordrede mig i foråret til at løbe et halv marathon - done! Nu har de udfordret mig til at fortælle min historie om København, på en sko - også done! Med #mizxflux har du mulighed for at designe din egen sko i et all over print som du selv laver. Du bruger appen til at tage billedet, dreje, skalere og placere og så kommer din ZX Flux præcis som du vil have den. Sammen med Trine Kjær, Melissa Bech, Laura Lawaetz og Mads Axelsen har jeg forsøgt at mase min yndlings by ned på et billede og lavet det til en sko. I den kort video fortæller jeg lidt om hvorfor det skulle være mine pølsefingre ud over vandet. 

Tjek de andre #storiesbycph ud her og prøv lige at lave din egen sko. Det er ret sjovt. 

I går lancerede Adidas kampagnen i KBH, hvor jeg kunne vise min pølsefinger sko frem sammen med de andre. Jeg holdt den klassisk med Gazelle OG. Hvad Elin Kling siger er nemlig rigtigt.

Together with 4 Copenhagen residents i converted my love for this city into a shoe. Check out the short video and try your shoe designing skills right here.

Ganni coat, H&M dress, Mads Nørgaard pants & Adidas Gazelle sneakers

Affiliate links

SHOP THE LOOK  

add comment

comments

one day i was wearing clothes

04/12/2014

Mine altoverskyggende studieaktiviteter udgør pt ikke det bedst set up for død flotte outfits, så der er lidt længere mellem snapsene lige nu. I sidste uge havde jeg dog almindeligt tøj på OG fik det foreviget. Hurra!

Husk at i kan vinde den uendeligt amazing Clarisonic børste lige her og glæd jer til de kommende adventspræmier også - de er gode!

My studylife is taking over atm, so i'm not really outfit material these days. Last week i managed to get dressed and get a snap - omg!

Remember that you can win a Clarisonic amazingness brush right here.

Baum und Pferdgarten jacket, Custommade knit (similar here), Playtype scarf, Mads Nørgaard suiting pants, Distyled clutch via Mokosh.dk & Adidas Stan Smith sneakers


Affiliate links


SHOP THE LOOK


add comment

comments

saturday funday

03/12/2014

I lørdags blev jeg tæsket igennem til Barre træning hos Senses sammen med Sidsel. Har stadig virkelig ømme ben - men det er altså træning 4 gange om ugen fra nu af og til slutningen af Januar, for der skal jeg på badeferie! Så kan ikke allerede brokke mig.

Got my ass kicked at Barre class with Sidsel this saturday at Senses. I'm still feeling my legs like crazy, but i gotta get working out since i'm leaving for vacay in january, so it's 4 times a week from now on. No complaints.

Wearing: Valentine Gauthier pour Vila jacket, Citizens of Humanity jeans, Vans true white sneakers, A.J. Morgan sunnies and HAY totebag

add comment

Monday inspiration: simple days

01/12/2014

Jeg er blevet fuldstændig fanget af The Hunger Games. Så den første film i onsdags, Mockingjay pt. 1 i går og Catching Fire inden jeg faldt i søvn. Gale og Haymitch er mine yndlings.. og Cinna selvfølgelig. Hvem vidste at Lenny Kravitz ville se så bomben ud med øjenskygge? Har dog måtte løsrive mig Panems univers, for denne her uge er proppet med eksamensopgaver, et event med Adidas senere på ugen og en hel dag på skydning med Eastpak. Det er travlt men spændende og om 12 dage har jeg juleferie - hvilket er den bedste præmie at have for øje!

I får lige lidt mandags inspiration direkte fra tumblr. Det er næsten alt for forudsigeligt.

Husk forresten at det er sidste chance for at stemme om jere favorit look i Mads Nørgaards blogger challenge, og dermed få chancen for at vinde 5.000 kr. til webshoppen!

May the odds be ever in your favor!

I'm sooo hooked on The Hunger Games atm! I started watching the first movie last week, and last night i fell asleep as i watched Catching Fire. OMG! Gale and Haymitch are my faves, oh and Cinna. Lenny Kravitz looks so cool with eyeshadow! I had to let go of Panems world for the time being as my week is booked with finishing my examns, an event with Adidas and a whole day og shooting pictures in Copenhagen with Eastpak. Gonna be so much fun! I start my Christmas vacay on the 12th, so thats just my prize for the next two crazy busy weeks!

I got you some monday inspo - almost too obvious, right?

Remember that today is your last chance to vote (for me) in the Mads Nørgaard blogger challenge, and get the chance to win 5.000 kr. to the webshop.

May the odds be ever in your favor!

add comment

Advent: 1

30/11/2014

Jeg har glædet mig så meget til at præsentere jer for min advents kalender i år. Synes selv det er nogle ret nice ting i kan vinde, faktisk er det allesammen nogle af mine favoritter, så jeg håber at i kan blive lige så glade for dem som jeg har været.

Første omgang advents konkurrence er lavet i samarbejde med Clarisonic. Den der ansigtsrensebørste som fik bloggere, skønhedsredaktører og ca alle andre til at gå i svime sidste år. Jeg har nu testet den i 3 mdr. og kan heller ikke få armene ned. Den renser min hud, er skånsom, men effektiv. Jeg bruger den 4-5 gange om ugen på hastighed 1, og hvis jeg fx holder spa søndag, så bruger jeg den på hastighed 2 eller 2x på hastighed 1, så renser den lidt mere i dybden, men samtidig kan jeg godt blive lidt red face, så det er ikke til hverdag. Jeg har prøvet den med forskellige renseprodukter og den fungerer med alle, skum såvel som gel, hvilket er optur, så man ikke skal ændre i de produkter man bruger. 

For at vinde Clarisonic Aria skal du følge Fredesblog på Facebook og(eller) på instagram @fredesblog og kommentere her på indlægget med dit navn og en nice julehilsen. 

Jeg trækker en vinde på lørdag d. 6. December.

Min første advent byder på Mocking Jay pt 1, tømmermænd, ris a la mande og flæskestegssandwich. Hej jul!

add comment

comments

Black Friday

28/11/2014

Black Friday er måske et amerikansk koncept, men jeg siger aldrig nej til et godt SALE.

Har samlet nogle Black Friday SALES her:

Black Friday might be an american concept, but i never pass the option for a good SALE.

I've gathered some of the Black Friday deals here:

Adélie

20% Nov. 28th -Dec. 1st use BLACKFRIDAY at check out.

Urban Outfitters

up to 50% off selected products Nov. 28th -Dec.1st

ASOS

20% off everything all weekend use CYBERWKND20 at check out

Zalando

Up to 25% off until midnight

10% (no minimum price) use RABAT45EN

15% (minimum of 750 kr.) use RABAT453

25% (minimum 3000 kr) use RABAT45TRE

Nelly

20% off (minimum of 500 kr.) use BLACKFRIDAY

H&M

20% off (minimum of 300 kr.) in stores only

add comment

Mads Nørgaard Blogger Challenge: backstage

27/11/2014

Fik lige de her billeder fra da jeg skød billederne til Mads Nørgaard blogger challenge. 

Der var kage og kaffe, jeg sparkede lidt ud i luften og Mr. Nørgaard himself var forbi. 

3 ting:

Har i husket at stemme, du kan jo vinde 5.000 kr til webshoppen(!)?

Har i læst min lille Q&A med Elle.dk?

Vinder Mads Nørgaard movember?

Just got these pics from my shoot for the Mads Nørgaard blogger challenge.

We had cake, we had coffee, i did some round kicks and Mr. Nørgaard himself stopped by.

3 things:

Did you remember to vote - you can win 5.000 dkk for the webshop(!)?

Did you see my Q&A with Elle.dk?

Is Mads Nørgaard winning movember?

Pictures by Luka Roné

add comment

Sneaker freak: Costume.dk feature

26/11/2014

Jeg har snakket med Costume.dk om sneakers, drømme køb og favoritter. Flotte Desiree som blogger på Stylista og Trine, Costumes webredaktør fortæller også om deres kærlighedsforhold til de bløde gummisåler.

Læs med her.

I had a chat with Costume.dk about my sneaker love, dream shoes and favorites. Cool Stylista blogger Desiree and Costume web editor Trine also shared their love for soft rubbersoles.

Read the feature here.

Picture by the one and only Kenneth Nguyen

add comment

comments

new: BÆLT

25/11/2014

For et par måneder siden spottede jeg en sej dame på instagram med et lige så sejt bælte. Jeg har ikke gået med bælte i mange år og er kun lige begyndt at varme op for tanken om et bredt talje bælte, så jeg tager det helt roligt på den front. Et smallere og enkelt læderbælte har jeg tilgengæld kigget efter i lidt tid, men har en ting med bæltespænder der har gjort at jeg synes det enten bliver for western eller for revisor (ikke et ondt ord om revisorer - jeg kunne ikke leve uden min, men i forstår hvad jeg mener ik?).

Lidt research og jeg fandt frem til den smarte dames bælte, er fra et sprit nyt startup der hedder.... Bælt! De laver enkle læder ting som bælter (så klart), solbrille ituier, lighterhylstre og kortholdere. Læderet kommer fra skandinavisk kvæg og bliver garvet i Nordsverige - for der er åbenbart ikke flere garverier i Danmark. Læderet er forarbejdet på traditionelvis og ligger i bade med bark og naturlige garvesyrekilder i månedsvis. Christian fra Bælt påstår at læderet er så rent at man kan spise det, jeg ville ikke teste denne del. Til gengæld har han været så mega nice at lave et bælte til mig og jeg elsker det. Det har intet spænde (så jeg behøver ikke at blive westernpige eller revisor..!) og det er lavet til mine mål. Alle produkter er desuden håndlavede, af Christian selv, og når du bestiller er det altså på mål.

Hvis du vil læse mere om Bælt så besøg dem her!

add comment

Monday inspiration

24/11/2014

Min mandags inspiration gør det tydeligt for mig at jeg skal 1) blive indenfor, evt. i sengen. 2) skal have fat i noget mere Calvin Klein undertøj. 3) skal have fat i de der je ne sais quoi blå jeans og 4) få en fucking tan.

God mandag!

My monday inspiration makes it pretty obvious to me that i should 1) stay in, and possibly in bed. 2) get a hold on some more Calvin Klein underwear. 3) get a pair of those je ne sais quoi blue jeans and 4) get a fucking tan.

Have a good one!

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Sunday #clapclap

23/11/2014

I dag bliver jeg indenfor og ser Beyoncés nye video igen og igen - den er genial, men hvad med teksten? Måske vover jeg mig ud på en enkelt tur til hot yoga? 

Har samlet et par nyheder der ville forskønne en grå søndag som Barnholdts nye mærke Gaelle, særligt den lækre body serum gad jeg godt have på hylden. Strik fra Nørgaard og lækre cashmere sokker fra Moshi Moshi mind. De sorte vans har jeg lige klikket hjem fra Sarenza, tænker de vil se cool ud med sorte skinny jeans og en fluffy strik. Adélie har fået new arrivals, blandt andet de fine hårspænder og jeg pønser på at udvidde min spændesamling (der pt. består af 1 stk.). 

Hvad skal i bruge jeres søndag på?

Today i'm staying in! Listening and watching the new Beyoncé video. It's pretty clever, but the lyrics?? Not sure.

Maybe i'll dare to go outside for a yoga class.

I gathered some news that would light up this gloomy sunday of mine, like the delicious body serum from Barnholdts new brand Gaelle. The cosy knit from Mads Nørgaard and cashmere socks from Moshi Moshi mind. I actually just ordered the black shiny Vans from Sarenza and i can't wait to wear them with skinny jeans and a fluffy knit. Adélie just got a lot of new arrivals like this cute hair clip and i'm thinking about expanding my current collection (consisting of 1 piece) with this one.

What are you up to?

Mads Nørgaard knit, Stine Goya purse, Kanel hair clip, Moshi Moshi mind cashmere socks, Vans slip ons & Gaelle Organic Body Creme.

add comment

on my mind: SUN from Katrine Kristensen

22/11/2014

Katrine Kristensen er en af mine yndlings smykkedesignere og hendes SUN kollektion er på min radar pt. Jeg er helt forelsket i øreringene og drømmer om et sæt med Rainbow 2 og Single Sunray med sten i. 

Katrine Kristensen is one of my all time fave jewelry designers and her new SUN kollektion is on my mind. I'm in love with the earrings and dreaming of a set of Rainbow 2 and Single Sunray with diamonds and emeralds.

add comment

211114: It's the weekend!

21/11/2014

Det er endelig fredag og jeg har set frem til weekend hele ugen. På trods af at den står på opgave skrivning har jeg et par hyggelige aftaler planlagt, fx en fødselsdag hos min veninde i aften.

Finally friday! Been longing for the weekend. Gotta do a paper but i also got some cozy coffee dates and dinners planned, starting tonigh with a birthday celebration!

Ganni coat, Proenza Schouler top from Holly Golightly, Mads Nørgaard pants, Distyled clutch from Mokosh.dk & Adidas Stan Smith sneakers.

Photo: Anders Nottveit

Hey remember to vote for my in the Mads Nørgaard style battle right here, you can enter to win 5.000 kr. for the webshop!

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Fight the gloomy winter mood

20/11/2014

Ok måske denne her post stikker lidt af fra sneakers og ønskelister, men siden efteråret for alvor har gjort sit indtog og sollys ikke er hverdagskost, synes jeg det kræver lidt ekstra at komme ud af fjererne om morgenen, få trænet og få lavet lektier. Jeg tænkte derfor det kunne være smart med nogle ideer til at få lidt mere ud af den mørke tid, end flere minutter under dynen. 

Her er i hvert fald nogle ting der gør mig i lidt bedre humør;

Træning - Hot Yoga er ekstra lækkert når det er koldt og mørkt. Jeg kan gå hele dage og glæde mig til 40 graders stræk og bøj. Udendørs løb er måske ikke det emst oplagt når det bliver koldere og koldere, men jeg har en tendens til at være mindre udenfor når det er mørkt og koldt (med god grund). Dog er det virkelig rart at løbe i mørket, få frisk luft og samtidig holde dig varm. Jeg tager et lille halstørklæde og tynde vanter på, så kan jeg sagtens holde varmen. Motion udløser endorfiner, lykkehormon, så kom bare afsted.

Homeland aften - eller en hvilken som helst anden serie... Hah. Jeg har en fast aftale med nogle af mine venner hver onsdag aften hvor vi laver mad og ser Homeland. Det er virkelig hyggeligt at spise sammen og få snakket og se serier. Jeg kan ikke administrere netflix eller HBO, så ville jeg aldrig få læst eller vasket op, men når jeg ved at vi skal se næste afsnit om onsdagen, så må jeg holde mig i skindet. Meningen er at det ikke skal være noget vildt i forhold til planlægning, så vi spiser bare hvad der er og tager lidt med hver. I denne uge trumfede jeg dog med Ben&Jerrys Greek Style is buffet og hjemmelavede popcorn.

Biograf - CPH:DOX var en oplagt mulighed for at komme i biografen, men ellers så er jeg ikke så tit afsted. Om sommeren gider jeg ikke sidde i en mørk sal og så er billetpriserne også steget gevaldigt.. Ahem, husker det som om en billet kostede en 50'er.. Prøver at time det med Telia Tirsdag som giver 2 billetter for 1 pris. 

Middag - hvis nu du ikke er på SU eller af anden grund har råd, så gå lidt mere ud og spis. Det er hyggeligt og lidt luksus agtigt. Jeg var på Letz Sushi forleden, fordi jeg havde fået et gavekort, men vi kunne spise virkelig godt, 2 personer for 400 kr. Jeg var positivt overrasket, der var så god service og maden var frisk - til forskel fra andre steder her på Vesterbro som halter lidt bagud. Min kæreste lovpriser Je T'aime på Dybbølsgade hvor du kan spise 2 retter for ca. 150 kr. og de serverer Coq au vin, blåmuslinger og kalverillette. I denne uge prøvede jeg også Nam Nam på Vesterbrogade, som ellers ikke er en nyhed. Jeg var (igen) overrasket over den virkelig gode service, den meget smagfulde mad og priserne som passede mit SU budget ret pænt. 

Tag i spaaaa - Spa behøver ikke at være vildt overdrevet dyrt. Fx Frederiksbergs Svømmehal, Østerbro Svømmehal eller Sofiebadet har fine spa/kurbade til under 200 kr. Hvis du har lidt flere penge i spa pungen, kan jeg anbefale Amazing Space i Waterfront eller Skodsborg Hotel og Kurbad hvor det koster 5-600 kr. 

Læs flere bøger - når du nu alligevel er inden for så kan du jo passende få læst lidt bøger. Min læseliste består pt. af The Circle af David Eggers, Not That Kind Of Girl af Lena Dunham, Grace Coddington bogen og Understanding Media af Marshall McLuhan. Jeg køber alle mine bøger på Amazon (husk at vækg UK, ellers bliver du fattig af porto og moms). 

NB: Ting der ikke hjælper på vinter vejrs nedtur!

Kigge på feriebillede hvor det er godt vejr - du kommer til at savne solen for meget.

Blive indenfor en hel dag - du bliver underlig af for lidt frisk luft.

Tage for koldt tøj på - du fryser hvilket gør alt meget mere nedtur.

Købe en virkelig varm og nice dyne - den kan gå begge veje; det er virkelig nice når du skal sove, men det er helt umuligt at stå op.

add comment

comments

Gardenia Copenhagen x Freya Dalsjø

20/11/2014

Jeg har glædet mig så meget til at fortælle om denne nyhed som dog først er super relevant til August 2015, men et lille sneak kan jo ikke skade. 

Gardenia Copenhagen har nemlig teamet op med Freya Dalsjø som er en af de sejeste nye designere der markerer sig i modebranchen pt. Hun fangede mig for alvor da hun holdt modeshow med kun 4 modeller, lag på lag kimonoer og badesandaler med fjer på. Se Freya Dalsjøs SS14 kollektion her.

Kollektionen bliver præsenteret til modeugen i januar og jeg glæder mig så meget til at se hvad de finder på!!

add comment

Tuesday wishes

18/11/2014

Mine tirsdags ønsker overstiger pt. regnslud, mørke og 'du skal møde kl. 08' - men det er selvfølgelig heller ikke så svært. Mon Net-A-Porter leverer til ITU? Og kan jeg få en kassekredit med i ordren?

My tuesday wishes are exceeding my current status of darkness (the weather), rain (the weather again) and 'you have to be here at 8 am' at the moment, but i would say it's an easy win. Wonder if Net-A-Porter ships to the IT University, and if i can get an overdraft while we are at it?


Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

Mads Nørgaard Blogger Challenge

17/11/2014

Mads Nørgaard har i samarbejde med Elle, udfordret Trine, Maiken og mig i en vaske ægte blogger battle. Vi har hver stylet et look fra Mads Nørgaards aw14 kollektion, som i kan stemme på her. Når i stemmer deltager i samtidig i konkurrencen om et gavekort til Mads Nørgaards webshop på 5.000 kr. Rimlig sygt!!

Jeg valgte at style et outfit som er ret simpelt og afslappet, jeg elsker herrebukser og kombinationen med den glittede skjorte gav en god kontrast til den tykke fluffy strik. Jeg valgte et par bukser som sidder lidt mere til og så mere volume på glimmer skjorten så den kan puffe lidt inden under strikken. Jeg stylede sættet med Adidas Superstars da det er mine favoritter pt, men til julefrokoster eller finere anledninger synes jeg sagtens man kan bruge sættet med et par hæle. 

Hvad synes i?

Stem (på mig sa'fø'li') og deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr. til Mads Nørgaards webshop lige HER inden 1. December. 

Billederne af taget af altid dygtige Luka Roné.

add comment