Feed

To do: Help

29/08/2015

Jeg kan ikke tippe om pæne, sko dyre tasker eller uploade outfits i dag. Jeg vil hellere dele med jer, hvordan vi kan hjælpe, hvor der er rigtig meget brug for det, lige nu. Syd og østeuropa.

UNICEF eller sms UNICEF til 1919

Red Barnet

Rødekors eller sms HÅB til 1240

Folkekirkens Nødhjælp eller sms AKUT150 til 1911

Projekt container til Lesbos - aflever tæpper, sneakers, tøj, hygienje produkter, telte og liggeunderlag til følgende opsamlingssteder inden d. 1. September kl. 18.00:

KBH i butikken The Little Things, Vesterbrogade 161, 1800 Frederiksberg

Nordsjælland: Torup Dyssekilde Yogacenter, yoga og terapi

Aalborg kl 17.30 lørdag d. 29. August: Kontaktperson Ina Froberg, Fredericiagade 11, 1th kontaktnummer 31231421

Aarhus: kl 19.30 lørdag d. 29. August: Kontaktpersonen er Helle Celina Jørgensen, skriv til hende på hendes Facebook, som du finder her. Hun koordinerer. Afhentningsstedet er: Lyseng Alle 15, 8270 Højbjerg, Diakon Højskolen. Der skal lige sendes en SMS når I står derude, på nummeret 26202480 (Helle).

Odense: kl 9:30 søndag formiddag d. 30. August: Kontaktperson Christina Søgaard find hende på FB

Der findes helt sikkert mange flere initiativer, så del gerne i kommentarfeltet hvis i kender nogen. 

Hav en rigtig dejlig weekend.

add comment

250815: #fwstockholm

28/08/2015

Endnu et look fra modeugen i Stockholm - bare rolig der kommer en masse flere. Faktisk utroligt så mange gange man kan skifte tøj på to dage... Bomber jakke og nederdel er fra J. Lindeberg som jeg bedst kender for deres utroligt store (og hypede) bæltespænder fra midt 00'erne. Nu er brandet langt mere stilrene og har en virkelig fin og clean efterårs kollektion. Jeg så showet i Stockholm som også indeholdt et par items jeg bestemt skal kigge nærmere på, men mere om det senere.

My outfit from the swedish fashion week, but there's a lot more coming up! The jacket and skirt is from J. Lindeberg, formerly know for the huge ass belt buckles in the mid 00'es if you remember? The brand has a cleaner profile now and i really like the fall collection. I saw the ss16 show wich definately hold a lot of interesting items. 

J. Lindeberg bomber jacket and skirt, New Balance sneakers from Rezet Store, Proenza Schouler tee & vintage Chanel sunglasses.

Affiliate links

add comment

Morning run

Coffee and grapefruit juice

Filippa K

Carin Wester

Carin Wester

My outfit

House of Dagmar

CHeap Monday mushroom world

CHeap Monday

Quick stop at House of Now

A fresh juice to keep going and my fave bracelet from X Jewellery.

Not the prettiest, but good and classic dinner at Riche.

#FWSTOCKHOLM day 2

26/08/2015

2. og sidste dag (for mit vedkommende) under den Svenske modeuge. Jeg kom tidligt ud af sengen og løb mig en tur ud til Djurgaarden, langs vandet. Det var den bedste start på dagen, og fik da nok svedt et glas vin eller to ud. Morgenmaden på Berns er altid en succes, så den spiste jeg med stor fornøjelse sammen med Marie og Trine. Formiddagen brugte jeg på at gå lidt rundt i Östermalm for at finde gode steder til min Stockholm City Guide. Dagens første show var Filippa K Women og endte med at blive et af mine yndlingsshows. Pænt, enkelt og klassisk. Carin Wester var dagens 2. show og også en af mine favoritter. Skoene stjal al opmærksomheden, men de er godt nok også seje. Kollektionen var i afdæmpede farver med ret volumiøse og løse silhuetter, dog med et rødt og etnisk inspireret print på to looks, som brød showet op. Efter Carin Wester tog jeg til Södermalm for at researche lidt mere til en city guide. Söder et et af mine favorit områder, især omkring Nytorget hvor der er så mange hyggelige cafeer og butikker. Sidst på eftermiddagen var jeg tilbage på Berns, lige i tide til House of Dagmar, som tre virkelig seje søstrer står bag. House of Dagmar leverer ikke ligefrem de svenske klassikere som førnævnte mærker, men de formår altid at eksperimentere med materialer og snit, på en måde der er innovativ og nyskabende, uden at det bliver gøglet. Sidste show for dagen var Cheap Monday som altid har nogle virkelig obskure og spændende locations. Denne sæson præsenterede de et univers inspireret af psykadeliske svampe på Nobelberget, et stort koncert venue i Stockholm. Efterfølgende tog Trine og jeg forbi House of Now til en hurtig 'refuel' i form af frisk juice og snacks inden vi spiste middag med resten af Zalando holdet på Riche, et efterhånden ikonisk sted i Stockholm.

add comment

J. Lindeberg

Airport look

House of Now snacks

Hanging with Trine

Cool cat

Wine break

Whyred

Dinner at Bistro Jarl

Say Lou Lou X Gina Tricot

#FWSTOCKHOLM day 1

24/08/2015

Første dag i Stockholm har været så skøn, andet er ret svært når solen brager og man er i verdens smukkeste by. Jeg startede min dag tidligt i Købanhavns lufthavn med kaffe og morgenmad fra Lagkagehuset. Deres skyr med bær er virkelig god, faktisk som en dessert. Ikke en rigtig dessert, men en lækker morgenmadsdessert. Ja. Vi landede i Stockholm og var tjekket ind på Berne midt på dagen, hvor fra vi besøgte Zalando's House of Now hvor de byder på forfriskninger, snacks, live stream af modeshows og forskellige oplæg hver dag under modeugen. I dag stødte vi på Daniel fra Stockholm Streetstyle som tog billeder til Zalando's streetstyle tumblr. Find den her. Efterfølgende tog vi til Minimarket som præsenterede en lidt mere grunget kollektion end normalt, J. Lindeberg var som altid rocket men lidt mere clean og stadig meget svensk. Whyred var dagens sidste show og klart min favorit. Enkle silhuetter, minimalistiske styles og en nedtonet farveskala. Jeg spiste middag på Bistro Jarl med Luelle holdet, Michael og søde Marie, inden vi tog til koncert med Say Lou Lou i den smukkeste svenske herskabslejlighed, andledningen af deres samarbejde med Gina Tricot.

add comment

comments

240815 #fwstockholm

24/08/2015

Første dag til Stockholm Fashion week startede i røde hæle og hvid denimjakke. Og et par pink solbriller som jeg er sikker på Britney Spears ville elske lige så højt som jeg elsker dem. 

Weekday jacket, Proenza Schouler top, H&M skirt (similar), Gardenia Copenhagen boots & Dior sunglasses.

add comment

comments

Touch down Stockholm: Berns Hotel

24/08/2015

Jeg har lige tjekket ind på mit hotel i Stockholm - Berns Hotel. Her bor det meste af pressen under modeugen, fordi hotellet også huser rigtig mange shows, i deres salon, Berns Salonger. Berns ligger midt imellem Norrmalm og Östermalm ved Berzelii Park, med udsigt over vandet. Jeg har boet her et par gange før og det er altid vildt hyggeligt og dejligt - og så er minibaren fyldt godt op med snacks. Vigtigt. Må lige tjekke om der er Cola...

Nu skal jeg i gang med dagens program som står på Zalando's House of Now, Zalando er nemlig hovedsponsor på modeugen her i Stockholm, senere er der Minimarket, J. Lindeberg, og Whyred show og endnu senere Gina Tricot event med de seje Say Lou Lou.

Følg med på snappen: fredesblogsnap

Affiliate links

add comment

A thing to do on the beach

23/08/2015

De sidste par uger har jeg brugt al min transporttid (cykel, bus, tog og gåben) på at høre lydbog. Ikke en udpræget nyhed, men klart noget jeg har undervurderet kraftigt. I forbindelse med mit samarbejde med Telia (læs første indlæg her), gik jeg igang med at teste Storytel, en app fyldt med lydbøger. Jeg startede med Jeppe Nybroes 'Kidnappet' som jeg igennem 9 timer har solet, cyklet og gået mig igennem. Jeg er ret overrasket over hvor hooked jeg er blevet, for det er virkelig optur at kunne gøre ting, imens man hører lydbog og så er det nice at 'høre historie'. Jeg har virkelig vret en kedelig strandven og togven de sidste par uger, for hver gang chancen bød sig, tændte jeg for Jeppe Nybroes virkelig uhyggelige kidnapning. Den næste bog jeg har gemt på 'boghylden' er Harper Lee's 'Go set af watchman' som bliver fortalt af Reese Witherspoon. Den glæder jeg mig til!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Telia. 

Affiliate links

add comment

comments

Saturday dream outfit

22/08/2015

De her pinstripe bukser fra Libertine Libertine står højt på min ønskeliste for tiden. Det er jo svært fristende at have en veninde med verdens bedste butik... Jeg drømmer også om grøn lak fra Gucci, rib og blød strik fra Gant Rugger og klare farver og hvide såler fra New Balance. Jeg er på vej på arbejde (selv på en lørdag!) og senere skal jeg drikke kaffe i solen og få brune ben. 

I'm really into these pin stripe pants from Libertine Libertine. It's very tempting when your friend have this awesome boutique... I'm also dreaming about green patent from Gucci, rib and soft knit from Gant Rugger and bright colors from New Balance. I'm on my way to work, even though it's saturday. Later my plan is to drink coffee and get a tan.

Gant Rugger knit sweater & rib tee, Sun buddies sunglasses from Adélie, Libertine Libertine pin stripe pants from Adélie, Gucci patent interlocking bag & New Balance sneakers from Rezet Store. 

Affiliate links

add comment

wednesday inspiration

19/08/2015

Min onsdags inspiration// my wednesday inspiration.


CHeck out my tumblr for more A SHOE A DAY KEEPS THE DOCTOR AWAY

add comment

Monday wishes

17/08/2015

Min mandag gik lige så hurtigt som den kom, på en måde meget rart - har det lidt underligt med mandage nemlig. 

I denne her uge har jeg en masse arbejde i Rezet og så forbereder jeg mig på Stockholm modeuge som jeg tager til på mandag, sammen med Trine og Marie. Vi er inviteret af Zalando som er hovedsponsor på den svenske modeuge. Glæder mig så meget til köttbullar på Prinsen og at tilbringe lidt tid i den smukke by igen. 

Jeg drømmer pt. om en Gucci taske - meget gerne en Dionysus, er så klar på det pæne logo print. Et par perfekte slidte jeans og en luksus silkekimono/skjorte som jeg kan bruge sammen. Og så skal jeg have mig en af de flotte waveringe fra Hvisk, måske 2-3 stykker sammen. 

Gucci bag, The ROW kimono, Levi's jeans & Hvisk Wave ring.

Affiliate links

add comment

Curbside

16/08/2015

I fredags fejrede jeg fredag, bog sendt til tryk, Femmes Regionales og min seje veninde Sidsel med store glas hvidvin, øl, mad på Kompa'9 og de smukkeste Petit Fours (se min instagram, gør det lige).

This friday i celebrated that it was friday, we sent our book to printing, Femmes Regionales and my awesome friend Sidsel with white wine, beers, food at Kompa'9 and the most beautiful Petit Fours (seriously, check out my instagram).

Wearing: Nue Notes top, Filippa K skirt, Nike Air Max 95 sneakers from Rezet Store & Vintage Chanel sunglasses (See ebay here).

Affiliate links

add comment

Fashion Talks in Stine Goya x John Kørner silk suit

15/08/2015

I sidste weekend deltog Sidsel, Marie, Michael og jeg i Copenhagen Fashion Festivals Fashion Talk - blogging masterclass. Vi delte ALLE de bedste tip vi har omkring at starte en blog og gøre det til lidt mere end en hobby. Det var en virkelig hyggelig formiddag med det sødeste publikum. Jeg kommer ikke med et detaljeret referat fra vores talk, men tænkte at samle de vigtigste punkter op her:

- Bliv bekendt med teknikken: find den platform du vil starte på, fx wordpress, blogger, blogspot, drupal eller tumblr. Nørd koderne, temaer og layouts. Så finder du det der passer bedst til din blog og du kommer lidt mere ind i 'kode' universet, hvilket kan være gavnligt på sigt. Youtube og diverse supportsider er din ven.

- Find det rigtige navn: Sidsels råd var at vælge et navn du kunne finde på at få tattoveret - så bliver du ikke træt af det.

- Tag gode billeder: Prøv dig frem med lys, locations, baggrunde, poseringer og vinkler. FInd ud af hvad der fungerer og tag den der fra. Fotos i høj kvalitet er lækre at se på, selvom et snapshot i ny og næ har sin egen charme.

- Vær professionel: Læs korrektur på dine tekster, svar høfligt på emails, vær opsøgende og venlig. Lav klare aftaler med samarbejdspartnere og være ikke bange for at bede om aftalen på skrift. Sæt tid af til dit blogarbejde og nyd det!

- Kom i gang: prøv ting af, stil, stemning, udtryk og look. Lav moodboards, brainstorm på indhold og se hvad der passer til den blog du gerne vil lave. Der findes ikke noget blog politi, så bare fyr den af og hav det sjovt med det.

Jeg havde det smukkeste silke suit på fra Stine Goyas samarbejde med kunstneres John Kørner, kombineret med de her alt for vilde Nike Air Max 95 OG fra Rezet Store.

Wearing: Stine Goya John Kørner silk blouse and pantsNike Air Max 95 OG from Rezet Store.

Affiliate links

add comment

comments

X Jewellery Taurus bracelet

15/08/2015

I har måske spottet det her armbånd på instagram og bloggen et par gange før. Det er nemlig også nyt og allerede en favorit. Det er fra det danske smykke mærke X Jewellery. Flotte Marie er deres kampagne ansigt - se selv her. Det er en ren blandselv butik af led og vedhæng og jeg har selv sammensat det her af de links der hedder double bronze og taurus - tyren, der i midten. Jeg kan godt lide lænken, lidt gangster agtigt. Mit mafia armbånd. 

Når det kommer til smykker er jeg meget laissez faire - det virker kun hvis det er nogen jeg kan have på hver dag. Små hoops og ørestikker, lænke armbånd og en tynd guldhalskæde med mine vedhæng. Jeg er for dårlig til at skifte ud hver dag, så jeg vil gerne have nogle smykker som passer til det meste og som kan kombineres på kryds og tværs. Det her armbånd har til gengæld den effekt at det ser ud a lidt mere og er knapt så hverdags agtigt.

Maybe you've spotted my bracelet on instagram already? It's new from the danish brand X Jewellery. Pretty Marie is their campaign girl, this season - check it out. The concept is links, and you create them in a jewellery candy store, it's amazing! I used double bronze links and this Taurus link, that i think is pretty cool. I named it my mob bracelet. Heavy chains and a bull. That's gangsta. 

When it comes to jewellery i'm pretty easy and i wanna wear something that i can wear all the time, and just take off or add too when i feel like it. I go for small hoops, tiny ear studs and simple chains. This one adds some edge and makes it look a little more thought through

X Jewellery Double Bronze link bracelet with Taurus link.

Indlægget er lavet i samarbejde med X Jewellery.

add comment

The shirtdress

15/08/2015

Endnu et outfit fra den Københavnske modeuge. Jeg Kørte jo som bekendt blå tema, og i den varmestedags andledning den perfekte skjortekjole fra Baum und Pferdgarten. Tasken er ret fantastisk, en ægte 90'er inspireret logo canvas i form af en bæltetaske fra Gucci. Jeg er helt solgt. Skoene er Reeboks yderst populære Instapump Fury med en nydeligt mønster på. Highsnobiety så dem også...

Another blue outfit from Copenhagen fashion week. On the warmest day i chose wisely and went for the perfekt shirt dress from Baum und Pferdgarten. The bag is quite extrodinary... i mean a nineties print, that canvas and transformed into a beltbag. I'm in love. The sneakers are the coveted Instapump Fury from Reebok, that even Highsnobiety noticed.

Wearing:

Baum und Pferdgarten shirt dress, Gucci Dionysus belt bag, Reebok Instapump Fury sneakers from Rezet Store & bronze link bracelet from X Jewellery.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

BFF shoes Acne Studios Mara heels

14/08/2015

Polina snappede mig og Sidsel til Mads Nørgaards fest under modeugen i vores veninde sko. Et af de bedste skokøb jeg har gjort i år.

Idag sendes min og Sidsels bog SMART til tryk, det er virkelig lækkert at den er klappet og klar. Ikke mere korrektur, farveovervejelser og hvad ved jeg. Det har været en virkelig spændende process, men der er ikke noget som følelsen af en aflevering - nu kan vi ikke ændre mere, og den er blevet fucking sej! 

Polina caught med and Sidsel in a BFF shoe moment at the Mads Nørgaard party during Fashion Week. These shoes might be one of my best buys this year. 

Today we sent of our book for printing and it feels so awesome! No more can be done, but it turned out so fucking good. Very excited about it!

SHOP ACNE SHOES

Affiliate links

add comment

Pizza dinner

13/08/2015

Forleden dag mødtes jeg med Caro og vores veninde Augusta på BÆST på Nørrebro til delepizzaer og is på en trappesten. Tror muligvis ikke at der er noget bedre en danske sommeraftener.  Jeg steppede mit game up med hæle i form af et par røde støvletter fra Gardenia. Normalt ville jeg altid tage sneakers på til sådan et her outfit, men er blevet mere og mere klar på hæle til hverdag. Gardenia's læste er vildt gode så jeg ved at jeg kan gå i den, om ikke en hel dag, så i hvertfald en halv, og en pizzamiddag. Så to tips her fra; høje hæle fra Gardenia og veninder og delepizzaer til hverdag.

Wearing: James Perse tee, Mads Nørgaard jeans, Gardenia boots, Tommy Hilfiger belt, Pandora infinity bracelet & Jane Kønig septum ring.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

CPH Travel Style: The Winner

13/08/2015

Tusinde tak til alle jer der har deltager i min #CPHtravelstyle giveaway i samarbejde med Copenhagen Airport. I er optur og i har jo sygt mange gode rejsetips, som jeg vil skrive mig bag øret.

Jeg skulle jo finde en vinder og det har jeg gjort - det blev @ninabernhoft som udover at have fundet pæne ledninger (ikke noget der sker så ofte), tipper til et lille handy device der gør at man kan dele sin musik, film, serier eller hvad nu, med sin rejsebuddy. 

Nu vil jeg kommer videre i teksten med min dag - next up er reunion med min pelsede pølseven Winston som er tilbage fra sommerferie - hundelivet er ret godt tror jeg!

Xx Frede

add comment

120815: Date night

12/08/2015

Total aktuelt outfit fra i aften hvor min kæreste og jeg luftede hinanden oven på alt for meget arbejde og eksamensskrivning. Vi spiste på Bollyfood i Kødbyen som var mega godt. Når vi spiser ude på Vesterbro bliver det tit de samme steder gang på gang fordi det skal gå hurtigt og være nemt. Men der er efterhånden dukket så mange nye steder op, især i Kødbyen, så det var meget nice at prøve noget nyt. 

Jeg havde skødesløst svunget mine stænger i et par dødsmukke bukser som er fra Stine Goya og lavet i samarbejde med kunstneren John Kørner og en tri-colore strik fra Cacharel som jeg netop modtog i dag fra Me & the Met, som lige er begyndt at føre det franske mærke. Me & the Met har forresten et rimlig godt udsalg oppe og køre, hvis nogen skulle føle sig fristet...

A very (very) new outfit from this evening where me and my guy went out for dinner to get some fresh air and our heads out of the screen (we're back now, obviously!). We had dinner at Bollyfood in the Meatpacking, which was awesome. I needed to go some place new, since i always ahve the same food here in Vesterbro, so that was pretty great. 

I casually threw on these cool pants from Stine Goya with the beautiful print by John Kørner and this amazing tri-colore knit from Cacharel that i just got today from Me & the Met who just started carrying the french luxury brand. Btw Me & the Met is having a pretty good sale at the moment, if anyone feels tempted...

Wearing: Cacharel sweater from Me & the Met, Stine Goya pants, Isabel Marant slippers, Baum und Pferdgarten bag & A.J. Morgan sunglasses from Adélie.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Me & the Met.

add comment

At Baum und Pferdgarten SS16 show

11/08/2015

Baum und Pferdgarten holdt deres SS16 show på Langelinje Pavillionen, som i den grad har fået en overhaling. Nabil fangede mig og min cykel på vej dertil. 

The Baum und Pferdgarten SS16 show was held at Langelinje Pavillionen in Copenhagen, which kind of got a renaissance. Nabil snapped me and my bike on our way.

Photo by Nabil Quenum

Wearing: Baum und Pferdgarten shirtdress, Reebok Instapump Fury SP from Rezet Store, Gucci Dionysus beltbag (available at Gucci Østergade). 

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Topshop Jupiter heels

10/08/2015

I sidste uge havde jeg de her sko på fra Topshop i anledningen af at jeg skulle overtage deres instagram for en dag - i har vel fulgt med? Ellers tjek det her. Jeg fik sygt mange komplimenter for dem i løbet af dagen og er virkelig glad for dem. Havde dem på med kjole men synes de går lige så godt til jeans eller sorte smalle bukser.

Jeg synes altid det er lidt svært med for det første kitten heels, der er på en måde noget fesent over dem og så er de alligevel også mega nice, lidt diskrete og tjekkede og ikke så dullede som et par 10cms pløkker. Det næste er så de der snore, der er altså hurtigt en fare for at ligne en skinke på benene, hvilket har afholdt mig fra bre så meget som at kigge i deres retning. Men nu prøvede jeg skoene i Topshop på Strøget, against all odds - og de virker. Ingen skinker eller fesenhed. Så de er altså godkendt her fra. Perfekte til en doven en som mig, som gerne vil steppe mit hverdagslook op, men ikke rigtig magter høje sko. Kender i det?

Tjekkede lige Topshops webshop og så at de findes i adskellige farver og selvfølgelig sort. Overvejer om endnu et par skulle flytte ind.. Men hvilken farve?

Last week i wore these heels from Topshop during Fashion Week when i took over the Danish Topshop instagram - did you see it? Check it out here. I got so many nice comments about them through out the day and i really love them. I wore them with a dress but i think they would go just as well with jeans or slim black pants. I just discovered that they come in a lot of different colors and now i'm wondering if one more pair should find it's way... But what color?

Topshop Jupiter heels here.

add comment

050815: Topshop look

09/08/2015

Første dag under modeugen, og hvad skal jeg have på? Panikken kunne med ganske lidt effort have bredt sig, men da jeg skulle lave take over på Topshops instagram, kunne de da selvfølgelig hjælpe mig med lidt på den front. Jeg fik lov at vælge et outfit i butikken på Østergade og jeg gik sgu lidt udover min komfortzone, men det er nok meget godt - hæle (ses jeg sjældent i), stram kjole (endnu mere sjældent) og lang uldvest (nok aldrig set før). Følte mig ret godt tilpas, trods alt, og så synes jeg at alle elementerne kan fungere i kombination med så mange andre ting. Fornuftigt, ik?

Luckily for me, Topshop helped me avoid the 'first day of fashion week what to wear' and for the instagram take over i was doing that same day, i picked out an outfit from the store on Østergade in Copenhagen.I went for anything but the safe choice, and it felt great - heels (you rarely see me in these), a tight dress (if ever) and a sleeveless coat (did it ever happen?). I think all the pieces easily would go well in combination with stuff i usually wear, so you'll be seeing more of this!

Wearing: Topshop dresse, shoes and coat & Gucci Interlocking bag (available at Gucci Østergade).

Affiliate links SHOP THE LOOK

add comment

Blues

08/08/2015

Forleden dag kørte jeg blåt tema - faktisk har jeg gjort det hele ugen, måske jeg skulle samle alle mine blå looks? De perfekte blå jeans fra Mads Nørgaard og en 70'er agtig top, med den fineste Gucci taske som jeg havde lånt til modeugen. Gad godt nok ikke at aflevere den tilbage... 

The other day i went for an all blue look. Actually i've been doing that alot, maybe i should make a small collection of blue looks? Anyways, i wore the perfect blue jeans from Mads Nørgaard and a 70'ies inspired top and then i added the Gucci Interlocking bag in an awesome petroluem blue that i was lucky to borrow. I never really intended to return it, but i had too happen...

Wearing: Mads Nørgaard top and jeans, Acne Studios shoes, Mykita sunglasses (similar here) & Gucci Interlocking bag (available at Gucci Østergade).

Affiliate links

add comment

Morning workout with a great team!

Veneda at the Ganni show

Pretty models at Ganni

Camille charging her phone

Maria Palm at Saks Potts

My fave look from Saks Potts

My fave mens look from Bruuns Bazaar

Lunch time

Me and Trine at Baum 

Cool suit at baum

Wearing Mads Nørgaard and Gucci

Finale at Baum

Me and Marie at Bruuns Bazaar

Waiting for Saks Potts

Reppin' Mads Nørgaard at the event with Hansens Is

Copenhagen Fashion Week SS16 #2

07/08/2015

I går havde jeg endnu en ret skøn dag til modeugen. Jeg startede min morgen med to timers træning i Senses, først en times Reformer og så en times Cardio Core, virkelig en god og lidt hård start på dagen. 

Inden jeg havde mit første møde nåede jeg en frokost i solen på mit yndlingsspot Dyrehaven med min kæreste - hønsesalat og ginger beer, så var jeg klar til modeuge. 

Første møde var i X Jewellery butikken på Østergade hvor jeg skulle sammensætte et armbånd - det fortæller jeg meget mere om i næste uge. Kl. 16. cyklede jeg til Langelinje Pavilionen hvor Baum und Pferdgarten holdt det fineste show. Mit favorit look var det stribede silkesæt med en puddrfarvet jakke over. Efter Baum tog jeg til Bruuns Bazaar hvor jeg mødte Maiken over en kold dåse hvidvin. Bruuns Bazaar showet var så fint og jeg var faktisk ligeså vild med herrekollektionen, som havde nogle helt fantastiske styles. Næste show var Saks Potts på Rådhuset og efter et quick change sammen med Trine, Celine og Camille, kørte vi 4 i cykeltaxa derhen. Jeg havde glædet mig særligt meget til Saks Potts og til at se deres første catwalk kollektion -og jeg blev ikke skuffet. Der var de flotteste sæt og smukkeste pelse. 

Efter Saks Potts tog jeg med Trine, Camille og Cloudy til Ganni show på Amager. Det var det fineste show med kæmpe orange papir kugler på catwalken og de sejeste sæt - mit favorit look var Veneda i en sort og orange tracksuit.

Sidste stop for mig var Mads Nørgaards fest i Kødbyen hvor de fejrede deres samarbejde med Hansens Is. Efter et par øl blev det dog til en pizza og hjem i seng med mig. 

add comment

#CPHtravelstyle WIN MY TRAVEL OUTFIT

07/08/2015

Som jeg teasede for i tirsdags har jeg lavet et samarbejde med Copenhagen Airport og nu kan jeg endelig afsløre detaljerne. Copenhagen Airport kører lige nu en kampagne der hedder #CPHtravelstyle og i den forbindelse har jeg fundet et mega fedt og ret optimalt 'rejse outfit' som i kan vinde. Københavns lufthavn har et yderst velassorteret shopping område med butikker som Illums Bolighus, Change, By Malene Birger, Day, Sand, Tiger of Sweden, Noa Noa, Ecco, A Pair, H&M, Victoria's Secret, Gucci, Mulberry, Bottega Veneta, Max Mara og Marc by Marc Jacobs. Det er i de her butikker jeg fik lov at gå amok i og shoppe et outfit som passer til min egen rejsestil, som i kan vinde!

Min rejsestil er selvfølgelig ret afhængig af hvor jeg skal hen og i hvilken anledning - det sidste halve år har det primært været 'blogrejser' hvor jeg har været på arbejde. Når jeg er på presseture eller andre blogrelaterede rejser er det som oftest direkte fra lufthavnen og til et event eller ud og spise, derfor stepper jeg mit rejse game op så jeg ikke ser alt for slummi ud når jeg lander. På korte ture kan jeg fint have alt med i håndbagagen og har som oftest noget make up med til en touch up og et par stilletter eller en lille taske med. Så kan jeg skifte inden jeg lander og se repræsentabel ud. På længere ture pakker jeg et ekstra sæt tøj i håndbagagen, en tandbørste og også lidt beauty til en touch up. Jeg rejser aldrig i stilletter så det er altså helst et par bløde sneakers der kan komme i tasken.

Det rejse look jeg har shoppet er både ret behageligt, men også praktisk - Leopard jakken fra By Malene Birger er virkelig blød og lidt vamset som en sweatshirt, men fordi det er en 'bikerjakke' facon ser den ret cool ud. Jeans og tee er velsagtens min favorit kombi og de her jeans fra Noa Noa er faktisk helt bløde og lidt leggings agtigt, hvilket gør dem ret ideelle til rejse bukser. T-shirten er meget basic men med en sort blonde top inden under som kan anes igennem, bliver det ret fint. Skoene er bløde hvide sneakers fra H&M som er ret neutrale - nu når jeg maxer ud på leopard på jakken, og så er de behagelige. Tasken er lille men kan rumme det meste til en flyvetur - tyggegummi, pung, kamera, mobil og lidt dimser, bogen må du have under armen. Jeg har også vaægt et par virkelig nice sorte ankelstøvler fra Ecco - ja Ecco! Jeg synes de er så optur med en lille hæl, så de er til at gå i og så lidt spids snude - helt perfekte og lidt 90'er på den Elin Kling agtige måde. Tanken er at man kan have dem med og skifte når man lander - smart ik? Behagelig på flyveturen (og hvis man får brug for at løbe til gaten, ahem...) og smart i lufthavnen.

For lige at ridse op kan i altså vinde følgende; By Malene Birger leopardjakke (str 38), Noa Noa jeans (str 38) og t-shirt (str m), H&M sneakers (str 39), Ecco støvletter (str 39), Change blondeundertøj (str m) & Marc By Marc Jacobs taske.

For at vinde det her outfit, skal i dele jeres bedste Travel Style tip - det kan være at have stilletter med i håndbagagen, at i altid har varme strømper med eller hvad ved jeg. Del det med mig! 

I skal dele jeres bedste Travel Style tip på instagram med #CPHTravelStyle og tagge @fredesblog - husk at hvis jeres profil er privat, kan jeg ikke se billederne.

Jeg finder vinderen d. 13. August.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Copenhagen Airport

add comment

comments

TOMMY HILFIGER PRESS BRUNCH WITH FUNDA

COOLING DOWN BEFORE NEXT SHOW

ME AND PALLESEN FLASHING LOGOS

WAITING FOR LOVECHILD 1979 TO START

FAVE LOOK FROM LOVECHILD 1979 SS16

HANGING WITH COOL TRINE BEFORE THE LALA BERLIN SHOW

MY FAVE LALA BERLIN SS16 LOOK

WAITING FOR HAN KJØBENHAVN WITH MY FAVE PLUMMER

CARO LOOKING CUTE IN THE SUNSET

HAN KJØBENHAVN, MY FAVE SHOW AND COLLECTION

REAL WOLVES...

ENROUTE TO SPRITZ

ONE SPRITZ AND THEN HOME

Copenhagen Fashion week SS16 day #1

06/08/2015

I går startede modeugen officielt og jeg havde en virkelig god dag, men rigtig fine shows og lidt bajer med drengene.

Startede dagen hos Tommy Hilfiger for at se den nye kollektion - den er bomben. Aloha-print, bomber jackets og masser af farver. Så tog jeg ind på mit kontor og chillede og spiste en Mads Nørgaard x Hansens Is for at køle lidt ned.

Denne sæsons åbningsshow var Lovechild 1979, et af mine favorit mærker. Der var de fineste sæt, kirsebærprint og fine små halsklude. Efter Lovechild 1979 havde jeg et frokostmøde på Mother i Kødbyen, hvilket var et perfekt afbræk + jeg altid kan spise en pizza.

Efterfølgende nåede jeg tilbage på kontoret for at skifte tøj og så videre til Lala Berlin show. Her var der som altid rigtig meget print, men afbrudt af stærk blå og gul. Leyla Piedayesh så selv virkelig sej ud i nogle gule bukser og en hvid tee.

Efter Lala Berlin showet tog jeg endnu engang tilbage til kontoret for at arbejde lidt med mine kollegaer inden vi smuttede mod Vesterbro for at se Han Kjøbenhavn showet, som var det sidste stop på mit program. Kollektionen er så sej og showet var mega fedt med store ulve, tattoverede mænd og en form for installation med gamle biler og campingvogne. Jeg var især begejstret for farveskalaen der var holdt i sort/armygrøn/grå og pink og så selvfølgelig træningsbukserne med knapper ned langs siden.

Min aften sluttede på Gorilla i Kødbyen med Apérol Spritz inden jeg tog tidligt hjem for at være frisk til i dag! Fornuftigt ik?

add comment

040815

05/08/2015

I går startede den Københavnske modeuge så småt for mit vedkommende. Jeg var til genåbningen af Stig P butikken på Kronprinsensgade og forbi Boyy Boutique til fantastisk fiesta med drinks og taco's i lange baner. Det var jo varmere end varmt og selv min mest hullede Stine Goya kjole var alt for varm - men ok ALT var for vamt! Jeg burde have ligget i blød i et havne bad hele dagen...

Yesterday i kickstarted Copenhagen Fashion Week. I went to the re-opening of Stig P in Kronprinsensgade and an amazing maxi fiesta in the Boyy Boutique. The weather was incredible and even this almost see through Stine Goya dress was too warm, but i mean, i should just have been cooling down in the water, everything is too warm at this point...

Wearing: Stine Goya dress, Adidas Stan Smith CF sneakers & Gucci interlocking bag (available at Gucci Østergade).

Affiliate links

add comment

#stylefix: the headband

05/08/2015

Fashion-Post.dk udfordrede mig til at style en af de mest uundgåelige trends lige nu, nemlig pandebåndet. Holdt det easy breezy med en sommerkjole og sneakers. 

Se mere her

Fashion-Post.dk challenged me to style one of the most inevitable trends right now - the head band. I kept it easy breezy with a summer dress and sneakers.

See more here

Wearing: Pico head band, Stine Goya dress & Adidas Stan Smith sneakers from Rezet Store

Affiliate links

add comment

Gucci interlocking (available at Gucci Østergade), Volt charger, Aveda Control PasteMoroccanoil spray, Irena Iris brow pen, Homeoplasmine, Mykita sunglasses (similar) & panasonic GM5.

Copenhagen Fashion week SS16

05/08/2015

I dag starter Copenhagen Fashion Week officielt (tyvstartede igår - se mere senere) og jeg glæder mig! I dag skal jeg se Tommy Hilfigers nye kollektion og til Lovechild 1979, Lala Berlin og Han Kjøbenhavn show. Jeg har også nogle møder i løbet af dagen, så har et godt med tæt program. Har pakket min (død pæne) taske med de mest nødvendige ting til at klare mig igennem dagen - Volt oplader, Aveda Control paste til det satans pandehår, Moroccanoil hårspray til fix up, min uundværlige øjenbryns halløj fra Irena Eris, Homeoplasmine som er verdens bedste læbepomade, solbriller fra Mykita og mit Panasonic GM5 kamera. 

Hvis i vil følge med i min dag, så overtager jeg @Topshop_dk på instagram hele dagen, husk at følg med! Også på snappen: fredesblogsnap ik?

Today Copenhagen Fashion Week offically kicks off. I started out yesterday, but more on that later. Today in going to Hilfiger press pre-view and to Lovechild 1979, Lala Berlin and Han Kjøbenhavn shows. I also have a few meetings, so my day is packed but nice. I've stuffed my (mega awesome) bag with everything i need for a day on the go - charger, Aveda control paste for my bangs, Moroccanoil hair spray for touch ups, my beloved brow pen from Irena Eris, the best lipbalm from Homeoplasmine, sunglasses from Mykita and Panasonic GM5 camera.

If you wanna follow my day then i'm taking over @topshop_dk for the whole day to show you what i'm up to. Remember to follow! Oh and do the same on snapchat: fredesblogsnap ok?

Gucci interlocking (available at Gucci Østergade), Volt charger, Aveda Control Paste, Moroccanoil spray, Irena Iris brow pen, Homeoplasmine, Mykita sunglasses (similar) & panasonic GM5.

Affiliate links

add comment

comments

#CPHtravelstyle teaser

04/08/2015

Hvis i fulgte med på snapchat og instagram igår, så i måske at jeg var i Københavns lufthavn i går, uden at rejse nogen steder hen. Sagen er nemlig den at CPH Airport har en hel del ret optur butikker, og jeg fik til opgave at shoppe et perfekt rejse outfit, som i kan vinde på fredag. Jeg var rimlig høj på shopping energi og uendeligt meget kaffe og 6,5 timers skydning. Tjek teaser videoen ud og husk at kig forbi bloggen og instagram på fredag hvor i kan vinde en mega awesome præmie.

Did you follow me on instagram and snapchat yesterday? Then you would know that i spent my afternoon high on shopping energi and coffee, shooting with CPH Airport to find the perfect travel outfit that you can win. Stay tuned for more on the give away here and on instagram on friday! It's really good.. Check out the teaser film. 

Film by Michael Falgren.

add comment

comments

Not Just a Pretty Face

04/08/2015

Lige inden jeg tog til New York i foråret, havde Sidsel og jeg den bedste dag på Fisketorvet. Vi fik (blandt mange andre optur ting) ordnet negle, mens vi drak ingefær kaffe fra Joe & The Juice - min favorit kombination. Her fik jeg en Essie lak i farven 'Not Just A Pretty Face' på og lige siden har jeg jagtet den uden held. Det er den perfekte pudderpink farve der får neglene til at se sunde og rene ud. Det er en neglelak man gerne vil have i sin samling. Da Emily udgav sin bog for lidt tid siden, havde hun pakket en virkelig lækker gavekasse som hun sendte ud med sin bog - med alle hendes yndlingsting i. Selvfølgelig med 'Not Just A Pretty Face' fra Essie i blandt. Optur. Nu er den i min neglelak samling og jeg vil give tippet videre hvis i mangler en perfekt rosafarve. Der udover har GOSH lanceret en Gel Topcoat som er helt perfekt. Den ligger et lidt tykt men ret slidstærkt lag så neglene ser lidt 'gel' agtige ud.

add comment

comments

Saturday funday

02/08/2015

I lørdags mødtes jeg med Sidsel til en tiltrængt genforening efter ferien. Vi spiste burger på Taxa og drak kaffe i Botanisk Have. Perfekt lørdag!

Wearing: Nørgaard på Strøget top, Won Hundred jeans, Gosha Rubshinskiy sweatshirt, Forfex sneakers, Ray Ban sunglasses & Saint Laurent bag.

Affiliate links

add comment

Copenhagen Fashion Festival: What to do and what to see

02/08/2015

Hver gang der er modeuge i København laver jeg faktisk det her indlæg, for sideløbende med den Københavnske modeuge er der nemlig Fashion Festival. En uge med modeoplevelser, events og arrangementer for alle. I år er jeg så heldig at være inviteret til at snakke ved Blogger Master Class til Fashion Talks lørdag d. 8. August sammen med Sidsel, Michael og Marie. Så det synes jeg selvfølgelig at i skal komme til! Derudover er der Fashion Cinema med Iris og Dior and I, shopping event i Tommy Hilfiger, gadefest i Kronprinsensgade hvor Gant blandt andre nok skal sørge for festen. Lørdag er der Fashion Talks med en masse spændende temaer og så er der Fashion Exchange hvor du kan bytte det tøj du ikke bruger, med andre. 

I kan læse mere om Fashion festival her. Vi ses derude!

add comment

Sundayze

02/08/2015

Weekend vejret har taget mig by surprise, så alle planer om kontortid og indendørsaktiviteter er blevet udskiftet med sol, ture, frokost på udeservering og besøg. I dag er ikke anderledes men tjekker ind senere og laver en tiltrængt opdatering. Indtil videre må i nyde jere søndag og husk at følg med på instagram @fredesblog og snapchat: fredesblogsnap her er jeg i hvert fald på pletten med jævnlige opdateringer. 

Ses!

add comment

Phu Ruea

31/07/2015

Jeg har stadig en masse billeder og indlæg fra Thailand som i får løbende. I anledningen af at det er fredag aften og jeg sidder og spiser Daim i min sofa og ser Orange is the new black, for i mit 'party outfit' fra Phu Ruea hvor vi besøgte et lokalt marked og spiste på byen fineste restaurant. Jeg fik en virkelig sød ven på markedet og en masse søde lokale fik deres money shot. 

Photo: Kenneth Nguyen

Wearing: Stina Goya dress, Raf Simons for Adidas Stan Smith & Nelly sunglasses.

add comment

Family forever

28/07/2015

I starten af juni fik jeg foreviget resten af min søskendes navne på huden. Jeg fik dem lavet hos Mike Ho, som også lavede mit V og som er en af mine gode venner. Det er virkelig rart og hyggeligt at arbejde sammen med Michael og vi brugte lang tid på at finde den rigtige placering og størrelse på de ialt 4 tattoveringer. Michael er god fordi han har meget erfaring, men samtidig lytter han efter når jeg kommer med nogle tossede forslag og arbejder alligevel ud fra dem. Han er sej og mega inspirerende.

Mine motiver er ret små og bortset fra smileyen er de alle sammen skrift - men sådan er det med mange søskende. Jeg er sindsygt glad for dem og er virkelig tilfreds med placeringen, det er faktisk kun Rosa som folk ser og kommenterer, hvilket jeg godt kan lide. De fleste tror jeg har en enkelt tattovering, hvis de overhovedet ser dem. 

Det er knapt et år siden at jeg fik min første tattovering, som jeg skrev lidt om. Min holdning til emnet er stadig det samme, og den der tattoo itch er i den grad vækket! Hvad skal jeg have næste gang? 

add comment

Beach wishes

27/07/2015

Måske er det fordi den danske sommer ikke har braget igennem endnu, eller også er jeg bare sent ude - men jeg er totalt klar på badedragter, badesandaler, en totebag og et par guld hoops. Helst nu!

Før musen over billederne for at se detaljer.

Maybe it's because the summer haven't really started in Denmark yet, or just because i'm late - never the less, i'm so ready for beachwear! Hook me up with swimsuits, slippers, totebags and a pair of hoops. 

Hover over the pictures to see details. 

add comment

Stampd LA x PUMA

27/07/2015

Det amerikanske mega hypede mærke Stampd LA har lavet et samarbejde med PUMA. Jeg kender bedst Stampd for deres 'Dope' badedragt (som det endnu ikke er lykkedes mig at få fingerne i) men er ret vild med deres udtryk - tjek deres webshop her. Kollektionen er meget drenget, men faldt for denne sorte tee med rygnummer i en ret sporty facon. Synes den fungerer godt med et par klassiske herrebukser og sneakers, men måske også med noget mere feminint som en denim nederdel og et par sandaler. 

The very hyped american brand Stampd LA just released a collabo with PUMA. I mostly know Stampd because they made that cool 'Dope' swimsuit (that i never got my hands on) but i love their style - check out their webshop here. I just got this piece from the collaboration, a black tee with sporty but understated references. I love it like this, with classic suit pants but i think it would work really well with a denim skirt and slippers for a more feminine look.

Wearing: Stampd LA x Puma tee, Baum und Pferdgarten pants & Raf Simons for Adidas Stan Smith sneakers.

add comment

comments

Heja

26/07/2015

Jeg er taget til sverige på året 'sidste' sommerudflugt inden modeugerne starter og ITU gerne vil have at jeg kommer i skole. Har pakket min yndlingsbog Catcher in the Rye, en kimono og uldne sokker og en veltrænet rosé arm. 

I left for sweden to enjoy the 'last' summer get away before the fashion weeks start and i'm supposed to start studying again. I've packed my favorite book, Catcher in the Rye, a kimono, warm socks and a proper trained rosé arm. 

add comment

170715: bbq party

25/07/2015

Havde lige et outfit fra Musik i Lejet tilbage. Fredag havde jeg endelig denne her kjole på fra Gina Tricot. Den er ret optur fordi den er i et super let materiale og med dybryg og snørredetaljer foran. Holdt det rimelig afslappet med min udtrådte superstars og fedtet strandhår.

I had an outfit from last week i forgot to post. I finally wore this dress from Gina Tricot. I really like that the fabric is so light and that it has a deep cut in the back and lacing details in the front. I kept it pretty casual with beat up sneakers and greasy beach hair.

Wearing: Gina Tricot dress, Adidas Superstar sneakers & Mykita x Damir Doma sunglasses (similar here). 

Affiliate links

add comment

comments

Saturday morning

25/07/2015

Jeg elsker weekend morgener og denne er ingen undtagelse. Jeg sidder og arbejder, drikker en kop the og hører radio. Om en time skal jeg på roadtrip med en masse veninder, så forbereder også lige en god spilleliste og køresnacks - ret vigtigt jo!

Jeg er, som alle andre, helt færdig om Kim Kardashians Vogue Spain serie. Er klar på mere PJ, no make up og en tur til vestkysten snart!

Enjoying my saturday morning like i know best. Working, having tea and listening to random radio shows. In an hour i'm going on a roadtrip with some friends, so i have to prep a good playlist and some snacks for the ride. That's what's important!

Like everyone else i'm super excited about Kim Kardashians Vogue Spain shoot. I'm ready for PJ time, no make up looks and a trip to the west coast!

add comment

What i wanna wear for fall - HVISK faves

23/07/2015

I denne uge har Hvisk udspurgt mig om mine favorit smykker til sensommeren. Lige nu er det farvede sten og hoops jeg skal have på. Find mine favoritter her og sign up til nyhedsbrev og læs mere om mine smykkeønsker her.

Hvisk asked me to pick my fave for this weeks newsletter - it's all about hoops and colored stones. Find my faves here and sign up for the newsletter to read more here.

Affiliate links

add comment

comments

Amazing Magicstripes

22/07/2015

I weekenden testede Sidsel og jeg de vildeste masker fra Magicstripes. Med tunge tømmermænd var det total perfekt at chille med ansigtsmasker og ordne negle, på terassen, med kaffe i kopperne. Jeg har set maskerne hos min favo make up artist og beautyblogger Marie og så ser det vildt alien agtige ud - et plus for en beauty rookie!

Maskerne er sovset ind i en kølig gel og er som en, ja maske, du tager på. Så ligner du en slags alien med plaster i hovedet i ca. 20-30 minutter. Når du tager den af skal du bare lige duppe huden lidt, så resten af gelen kan trænge ind i huden. Masken tilføjer fugt til huden og virker beroligende, helt perfekt efter en festival og for lidt søvn. Vi lignede to renskurrede og friske babyer bagefter. Jeg er ikke beauty savy nok til at forklare mere indgående om masken, så læs med hos Marie eller tjek Beautyhero ud. 

This weekend me and Sidsel had a home spa to cure our hangovers from Musik i Lejet. We had coffee, did our nails and finally tried the amazing Magicstripes masks. They are pretty awesome and exciting as they cover your face in a bandaid gel like mask. Afterwards your skin is super moist and no one can tell that you had way too much to drink and way too little sleep. I saw that my fave beautyblogger Marie also tested them, and she knows way more about that stuff than i do, so check it out. Find them at Beautyhero.

add comment

210715: The Frenchie Jacket

21/07/2015

Jeg er virkelig klar på simple dressing efter en uge i sommerland. I går blev det jeans og tee, med mine nye Campus 80'ies og en ny favorit fra Gant Rugger - The Frenchie Jacket. Jeg elsker at Gant Rugger giver deres tøj sådan nogle fine navne. Tror denne kommer til at overtage The Boat Coat her til efteråret!

I'm so keen on simple dressing these days. Yesterday i went all safe with a jeans and tee look with my Campus 80'ies and a new fave from Gant Rugger - The Frenchie Jacket. I love that Gant Rugger name all their styles with cute little names like this. This one will for sure take over The Boat Coat this fall. 

Wearing: Gant Rugger The Frenchie Jacket, Mads Nørgaard tee, Weekday jeans, Adidas Campus 80'ies sneakers, &Other Stories bag (similar here) & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

190715

21/07/2015

I får lige lidt outfits fra Musik i Lejet lidt sporadisk. Lørdag havde jeg dette opturssæt på fra Ganni, som var perfekt til strand og iskaffe.

Okay the outfits from this weekend might come a little random. Saturday i wore this awesome outfit from Ganni which was perfect for beach hang and iced coffee.

Ganni pants & top, Mykita x Damir Doma sunglasses (similar here), Isabel Marant slippers & Baum und Pferdgarten bag.

add comment

comments

My favorite view: Sunset in Tisvildeleje

Tisvilde tradition: breakfast on the beach with my dog Winston and my nephew Fritz.

One of many ice creams from Hansens Is.

One of many selfies with my bff <3

To the beach!

The MIL15 crew - female edition!

Friday as a lolliepop - stripes and dots 4life!

Iced coffee time!

Burgertime after 3 days of festival.

Lunch and Rosé, it doesn't get more Tisvilde than this.

How to survive a day at the beach featuring Baum und Pferdgarten.

Tanning in Ganni <3

MIL15

21/07/2015

Musik i lejet var helt fantastisk. Havde 3 så sjove dage på festivallen og hørte Laid Back (med Vinnie Who og Coco som suprise!) og Ukendt kunstner torsdag. Fredag var vi til bbq fest i Godhavm og ramte festivalpladsen lige i tide til Vinnie Who og Bikstok, som var to virkelig sjove koncerter. Senere dansede vi bare hele natten til Av Av Av, som er det bedste jeg har hørt længe og sluttede til Ladybox. Lørdag havde jeg en perfekt tømmermands dag på stranden med min kæreste og Sidsel, med dåsecola og chips. Vi spiste frokost på Køsters & Co. på Tisvilde Hovedgade med den obligatoriske Rosé og senere iskaffe og mere strandhæng. Om eftermiddagen hørte vi Savage Rose i stiv kuling med varm Irish Coffee, senere dansede vi hele natten til Kenton Slash Demon og Oh Boy! Vi sluttede med en burger inden vi sagde pænt tak til #MIL15 og gik hjem i seng.

This year at Musik i Lejet have been awesome. We've seen Laid Back, Ukendt Kunstner, Vinnie Who, Bikstok, Savage Rose, Av Av Av, Ladybox and many more. We just chilled, went to the beach and had plenty to drink. Had the most awesome hungover saturday with Sidsel and my boyfriend, we chilled at the beach with chips and coca cola and then had lunch and Rosé at Køster & Co. on the main street of Tisvilde. Later we soaked up some icedcoffe and did some more beach chilling. In the afternoon we saw Savage Rose in the freezing wind and had Irish Coffee like old people, but it was sooo good. We spent the rest of the night dancing to Kenton Slash Demon and Oh Boy before we had a burger and called it a night. Thank you #MIL15!

Hover over the pictures for more captions

add comment

150715

17/07/2015

Sidste dag inden ferie og Musik i Lejet blev brugt på de obligatoriske 'last minute' opgaver og frokost på The Union Kitchen med Hvisk og Caro. Mit Acne udsalgskøb kom på igen - det er faktisk perfekte hæle, selv til en arbejdsdag.

Last day before i left for vacay was spent with the usual 'last minute' preparations and an awesome lunch at the Union Kitchen with Hvisk and Caro. My sales scoop from Acne proved to be the perfect heels, even for a day at work.

Wearing: Nue Notes top, InWear shorts, Acne Studios heels and Nelly sunglasses

Affiliate links

add comment

160715: see you in Tisvilde

16/07/2015

Jeg er netop ankommet til Tisvilde, har sat min hjemmekontor op på terassen, vinklet så jeg kan tanne, spise vandmelon, se min computerskærm og fjernsynet i stuen - det er jo en spændende etape i dag! Følger i med i touren? Det har altid været en kæmpe del af min sommerferie, fra jeg var helt lille. Jeg aner dog intet om cykelløb, men elsker at følge med og om ikke andet, nyde de sindsyge landskaber og spændingen!

Winston, min sorte puddelhund ligger med tungen ud af munden og har det sygt lækkert - han insisterer på at ligge i solen, selvom han har det alt for varmt. Sidsel kommer med toget om lidt og så starter verdens bedste weekend!

I've just arrived at Tisvilde, in our summerhouse. I've set up my home office on the terrace, perfectly arranged so i can get a tan, eat watermelon, watch Tour de France and see my computer screen. I love to follow the Tour, even though i know nothing about cycling - it's just a tradition and my summer wouldn't be the samme without it. 

Winston, my black poodle is also tanning beside me, with his tounge out. He's so warm, but insists on laying in the sun. Sidsel is arriving any minute and the most awesome weekend is about to start!

Wearing: Filippa K jacket, Gant Rugger pants, Adidas Superstar sneakers & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Coffee hang

15/07/2015

Kaffe pause på arbejde - sms'er selvfølgelig med Sidsel og charger energi med en kop sort kaffe. Mine Lika Mimika sko fra Adélie må være et af forårets bedste køb. Som et alternativ til sneakers (som jeg ellers går i hver dag) er de helt perfekte. Nu lurer jeg lidt på de blå med snørre... 

Classic coffee break at the office, texting Sidsel and recharging with black coffee. I love my Lika Mimika shoes, probaply the best buy this spring, as an alternative to sneakers that i wear almost every day. Now i'm even thinking about getting the bright blue ones with laces...

Wearing: Filippa K jacket, Gant rugger shirt, Weekday jeans, Lika Mimika shoes and Mykita x Damir Doma Dawn sunglasses (similar here).

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

140715

14/07/2015

Jeg har været i fuld gang de sidste par dage - skal have alt muligt arbejde klaret inden musik i lejet, og så er jeg i gang med at planlægge den svedigste sneaker release i Rezet på lørdag. Udover seje sneakers kommer der til at være mega lækre snacks og sommertema. Hvis i er inde i byen, skal i klart kigge forbi, men kommer med mere info i morgen.

Havde et møde på Vesterbro og sluttede derefter dagen med lidt arbejde på min lokale kaffebar med Winston på skødet og tilstødende venner. Min veninde Steph gad endda godt at tage et dagens outfit billede!

I've been busting my ass off to get everything fixed and ready at work, before i leave for Musik i Lejet. I'm arranging a really cool event in Rezet Store on saturday - there will be awesome sneakers releasing and the most delicious snacks! You have to stop by, i'll post more info tomorrow. 

I ended my day with a meeting in Vesterbro and got the last emails sent at my local coffee shop with Winston by my side, and some friends joining. My girl Steph even took an outfit pic, she's the best. 

Wearing: Gant Rugger shirt, Mads Nørgaard skirt & Adidas Ultraboost sneakers

Affiliate links

add comment

Ready for Musik i Lejet

13/07/2015

På Trods af at vejret er virkelig mandags gråt så glæder jeg mig overdrevet meget til på torsdag hvor jeg tager til Musik i Lejet med Sidsel. Vejrudsigten lover at vi får en fremragende weekend og tanken om sol, strand, musik, kolde øl og søde venner er så optur. Jeg har sammen sat et festival outfit eftermit hovede - da Musik i lejet foregår ved stranden er det oplagt altid at være klar til en dukkert, morgen såvel som aften, blå jeans holder altid og fortsætter min kærlighed til Levi's 501. Et par gode sneakers og en striktrøje til sene aftener er et must og så en bumbag til mobil, penge og solbriller. Et par små guld øreringer er den perfekte pynt.

Despite the crappy weather today, my mind is all set on thursday where i leave the city, to go north for Musik i Lejet, a small but so cozy festival by the beach. I'll spend the weekend with Sidsel and the weather forecast is so promising. Just the thought of sun, beach, music, friends and cold beers is so awesome. I've collected the perfect festival outfit for you - since the festival is at the beach, it's crucial to be prepared for a swim at any time, night or day! Blue jeans is always a winner, and with comfy sneakers and a sweater, you'd be good for even the cold nights. Bring bum bag for your essentials like sunglasses and your phone. A pair of simple gold earrings adds the perfect touch.

Nelly sunglasses & swimsuit, Levis 501 jeans, New Balance 576 sneakers, Herschel bum bagHvisk earrings and Alexander Wang sweater.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

comments

120715: Sunday dinner

12/07/2015

I får lige et sent søndags outfit fra i dag. Jeg spiste middag med mine søde veninder Cecilie fra Simply Fit, Julie fra Thisway og Stephanie som arbejder hos Copenhagen Fur. Havde optur over at vi kunne sidde ude hele aftenen. Og så er de tre damer altid godt selskab!

A late night outfit from my dinner with my awesome friends Cecilie from Simply Fit, Julie from Thisway and Stephanie from Copenhagen Fur. It was so nice to be able to sit outside all evening. And those ladies makes the best company!

Wearing: Mykita x Damir Doma sunglasses from Poul Stig Briller, Gina Tricot top, Weekday Tuesday jeans & Acne Studios Mara heels (similar).

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

How to manage bangs

12/07/2015

Pandehår! Ej hvor har jeg brugt meget tid på mit pandehår - hele tiden forskellige stadier, produkter og løsninger. Her er en række metoder til at håndtere 'Bangs':

I've been spending a lot of time managing my bangs lately, and here's some different ways to handle it!:

1. Klip det regelmæssigt - det kræver en frisørtir hver 3-4. uge afhængigt af hvor hurtigt dit hår vokser. Du kan også gøre det selv med en kam og en god saks. Sørg for at håret er vådt og redt lige ned. Klip lidt af gangen, så du undgår en skandale. // Cut your hair every 3-4 weeks, this keeps the bangs short and fresh. If you wanna do it your self, make sure to wet your hair, comb it straight down and only cut a little at a time.

Use: Moroccan Oil Smooth shampoo and conditioner & Mason Pearson Cutting Comb.

2. Bong pandehåret - lad det gro og kør en bohemet udgave af pandehåret der falder tungt ned over dine øjne. Tør det med Aveda Smooth infusion som gør håret (lidt) glattere og lad det lufttørre.// Let your bangs grow and embrace the frizzy look. Let it air dry and use Aveda Smooth Infusion that will keep it a bit under control.

Use: Aveda Smooth Infusion style prep, creme & mask.

3. Den glatte - føn dit pandehår med en rundbørste og brug evt. et glattejern efterfølgende. Brug Moroccan Oil og Aveda style prep og Aveda Thickening spray for at give håret noget tekstur. Jeg bruger GHD Aura føntørrer.// Keep it straight by blow drying it with a round brush and use Moroccan Oil, Aveda style prep and Thickening Spray for texture.

Use: Moroccan Oil Treatment, Aveda Pure Abundance Style Prep, Aveda Thickening Spray, GHD Aura blow dryer & brush.

4. Deleren, Nick Carter eller Marky Mark (kært barn har mange navne) - lad pandehåret dele sig i to flotte buer, brug et glattejern til at få håret på plads hvis du har genstridige hvirvler og brug Aveda Pure Abundance Style Prep og Trines Wardrobe Argan Oil. // Let your bangs grow and part them in two rounded parts like a true 90'ies star. Use a straightener to keep it in the right place and add Aveda Pure Abundance Style Prep and Trines Wardrobe Argan Oil to style it.

Use: Aveda Pure Abundance Style Prep, Trines Wardrobe Argan Oil & GHD Mini Straightener.

5. Den fine deler - På vej til den gode 70'er længde kan du dele dit pandehåre og sno det ud til siden. Brug et glattejern til at lægge håret ned og brug Aveda Control Paste til at samle spidserne og kontrolere håret. //Straighten your hair and part it in the middle, use Aveda Control Paste to twist the hair to the sides and to collect the ends.

Use: Aveda Control Paste

6. Koslikket - Kræver en hvis længde pandehår og at du ikke har helt nyvasket hår. Sving manken op og til den ene side, for et lidt dramatisk bedhead agtigt look. Brug tørshampoo i hovedbunden og Aveda Pure Abundance Style Prep, Thickening spray og Moroccan Oil i længderne og spidserne så håret bliver siddende og spidserne samles. Hvis det virkelig skal holde kan du bruge Aveda Control Force hairspray. //Swoosh your hair up high in a fluffy cow lick look. Use dry shampoo and Aveda Pure Abundance Style Prep and Thickening spray to add texture. Collect the ends with Moroccan Oil, and if you need extra hold, spray with Aveda Control Force Hairspray.

Use: Aveda Pure Abundance Style Prep, Thickening spray, Moroccan Oil treatmentKlorane dry shampoo Aveda Control Force Hairspray.

7. Hårspænderne - hvis dit hår simpelthen ikke arter sig på den ene eller anden måde, må du ty til bobby pins, gode gamle hårnåle. Brug Aveda Style prep og Thickening spray for at give håret tekstur og red det til siden. Fyr den af med spænder til det sidder som det skal. Forsøg evt. at sætte spænderne fast under det andet hår, så man ikke ser dem så meget. Du kan også rede dit hår tilbage i en knold eller hestehale. Brug bobby pins til at skjule pandehåret og fyr den af med Aveda Control Force hairspray. Brug Morrocan Oil eller Trines Wardrobe Argan Oil i spidserne. // Use bobby pins and Blax hairbands to take your hair back in a ponytail og a high bun. Pin the bangs up and hide the bobby pins. Use Aveda Pure Abundance Style Prep and Thickening Spray for texture and add oil in the ends. For extra hold, spray with Aveda Control Force Hairspray.

Use: Bobby pins, Blax elasticsAveda Pure Abundance Style Prep, Thickening sprayMoroccan Oil TreatmentTrines Wardrobe Argan Oil & Aveda Control Force Hairspray.

Affiliate links
SHOP THE PRODUCTS

add comment

110715

11/07/2015

Har brugt min lørdag som jeg bedst kan lide det; morgenkaffe med min mand i solen, træning med min yndlings Blaksted, Vesterbro hæng med mine venner - masser af iskaffe, Kødbyens Mad og Marked inkluderet. Nu skal jeg spise middag med en veninde og nyde at København viser sig fra sin bedste side. Har lige købt de her Adidas Campus 80's i Rezet (farligt sted at arbejde!) og elsker dem! Har altid været mere til Gazelle 2, men da jeg i et par år kun har kunne finde Gazelle OG har jeg fået et godt øje til Campus 80's som også har den lidt tykkere sål. Solbrillerne er forresten også nye og så optur! Jeg bestilte dem tilbage i Januar da jeg var på brillemesse med hele Poul Stig holdet, og nu er de endelig kommet. Det er et samarbejde mellem MYKITA og Damir Doma, modellen hedder Dawn og er faktisk opkaldt efter Jazz sangerinden Dawn Hampton. Jeg elsker mønstret som ligner akvareller eller røgslør. Så smukt. 

I have spent my saturday the best way i know. Started with coffee with my man, in the early morning sun, then i had my ass kicked at cardio core with the best coach Blaksted and later i met up with some friends and just hung out in Vesterbro, had lots of iced coffee and stopped by the food market in the Meatpacking. I've been showing off my new Adidas Campus 80's that i just bought (it's not easy to work at a sneaker store!). Since the Adidas Gazelle 2 will never reach the Scaninavian market i have been eyeing these, as they have the same look and a heavier sole. Also i got to wear my new shades that i ordered back in January when i went to Opti2015 an eyewear fair, with the team from Poul Stig Briller. They are a part of MYKITAs collabo with Damir Doma, and named after the jazz singer Dawn Hampton. I'm obsessed with the smokey colors. So awesome.

Wearing: Stina Goya dress, Adidas Camus 80's JPN VGT sneakers from Rezet Store & Mykita x Damir Doma sunglasses from Poul Stig Briller.

add comment

080715

09/07/2015

I går havde jeg stik imod alle odds (og principper) et helt normalt sæt voksentøj på, som passer til kontorarbejde. Til gengæld havde jeg sparet på make up og hårbørstning (tidsmangel, ikke af egen fri vilje) - så det går vel lige op. Jeg fik indviet et meget atypisk køb, fordi det 1) er et udsalgskøb - hvilket jeg normalt er dårlig til, fordi jeg aldrig finder noget og 2) ikke er sneakers, men hæle! Hurra! Men de her Acne Studios hæle har spøgt i noget tid, egentlig i den røde version med hør på toppen. De er desværre udsolgt over alt.. I mandag var jeg dog forbi butikken i Pilestræde for at købe en t-shirt, men den glemte jeg alt om, da jeg fik øje på de her venner. De er perfekte i højden og helt behagelige at have på, omend lidt sarte - har selvfølgelig cyklet med dem i regnvejr i dag, smart og tjekket er man vel. De kom med hjem og jeg er allerede vildt glad for dem. De passer perfekt til blå jeans, men vil også bruge dem med sommerkjoler og sorte herrebukser. Jeg vil også lige nævne den helt uovertrufne gode service der var i butikken, jeg fik skoene imprægneret inden de blev pakket ned og da jeg efterfølgende tjekkede min mail var kvitteringen blevet tilsendt med en personlig hilsen og ønsket om mange gode sommeraftner i mine nye sko. Tjekket og sejt. 

I looked kinda grown up yesterday, but balanced it out with way too little make up and messy hair. Just to get everything in order - don't think i've got my shit together just yet. I flashed a new buy, a sales scoop, very unusual for me since i hate sales and never buy heels. Anyways these Acne Studio Mara heels are just what i wanted, and i even had the best service at the Acne Studios in Copenhagen. So awesome!

Wearing: Mads Nørgaard blazer, Filippa K t-shirt, Topshop jeans, Ray Ban Meteor sunglasses & Acne Studios Mara heels (similar here).

Affiliate links


SHOP THE LOOK

add comment

comments

070715

08/07/2015

Mit outfit fra igår hvor jeg primært bare svedte på mit kontor, spiste frokost med Sidsel og drak iskaffe, tog en tur i vandet i regnvejr og spiste Tommi's Burger med min mand, like any other day.

My outfit from yesterday where i primarily was sweating at my office, had lunch with Sidsel, drank iced coffee, swam in the habour when it rained and had Tommi's Burger with my man, like any other day.

Wearing: Veronika B. Vallenes top, A.P.C shorts & Adidas EQT Racing sneakers from Rezet Store.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

add comment

Gat Rimon shirt and shortsWildfox sleeping mask, Mario Badescu lotion and facial spray & Filippa K slippers.

Wednesday morning wishes

08/07/2015

Jeg leger at jeg har ferie og har bare hele tiden lyst til at drikke mere kaffe og tage en svømmetur. Desværre er min hverdag uændret så det må være forbeholdt weekenderne. Her til morgen ville jeg ønske at det her hang i min garderobe, så jeg bare skulle skifte sandalerne ud med sneakers inden jeg tog på arbejde.

I'm in a holiday mode even though i'm not at all on vacay. All i wanna do is have coffee and go for a swim. This morning i wish i could slip into this outfit before changing the slippers for sneakers and get to work.

Gat Rimon shirt and shorts, Wildfox sleeping mask, Mario Badescu lotion and facial spray & Filippa K slippers.

Affiliate links

add comment

comments

Siam at Siam Roof top outfit

07/07/2015

Vores sidste aften i Bangkok var vi inviteret til middag og cocktails på Siam@Siam hotel som ligger helt centralt i Bangkok, lige ved Siam Square. Hotellet er ret nyt og havde den svedigste tagterasse hvor Annika var så sød at snappe et billede af mig - det er ret tydeligt at jeg elsker den by, ik?. Jeg havde den bedste kjole på fra Stina Goya, som seriøst var en redning på min tur, da den dækker knæ og skuldre - havde jo ikke tænkt i tempelpåklædning da jeg pakkede!

On our last night in Bangkok we were invited for dinner and cocktails at the Siam@Siam Hotel in central Bangkok, right next to Siam Square. The hotel is pretty new and have the most awesome rooftop where sweet Annika snapped a picture of me - it's pretty obvious that i love this city, right? I was wearing this awesome dress by Stina Goya that really saved my trip since it covers knees and shoulders - essential when you are visiting tempels all day. 

Wearing: Stine Goya dress, Raf Simons for Adidas sneakers & Saint Laurent bag.

Affiliate links

add comment

comments

Green moons from Hvisk.

Hvisk faves + Discount code

06/07/2015

Husk at i stadig kan nå at shoppe mine Hvisk favoritter med 20% rabat. Bare brug koden FREDESBLOG ved checkout.

Find mine favoritter her.

Hav en fantastisk mandag!

Affiliate links

add comment

comments

280615

06/07/2015

I forrige uge chillede jeg med Sidsel og Tikkie på vores favorit kaffespot LOS på Guldbergsgade. Vi fik vendt verdenssituationen og taget outfitbilleder. Som jeg selvfølgelig ikke har fået postet, men det er altid godt at have lidt i ærmet til en mandag, ik?

Wearing: Reiss jakcet, Stine Goya dress, Stella Nova socks & Raf Simons for Adidas sneakers (find more here).

Affiliate link

SHOP THE LOOK

add comment

Bangkok outfit

03/07/2015

Bangkok er en af de vildeste byer jeg har besøgt, jeg skal bestemt tilbage meget snart og bruge mere tid på at udforske byen. På vores tur havde vi kun 2 dage i Bangkok og med 35 grader og jetlag var det ikke så meget vi fik set ud over det område vi boede i. Outfittet her er fra vores sidste dag i byen hvor jeg fik lokket Kenneth med ud og shoppe og kigge på Hello Kitty dimser og drikke iskaffe. Jeg ved ikke om i kender det, jeg kalder det 'Holiday dressing' og det sker altid for mig - jeg lader mig rive med af stemningen der hvor jeg er og således bliver mine outfits altså helt anerledes end de ville her hjemme. Jeg elsker 'Holiday dressing' men må indrømme at udfaldet kan være mere eller mindre heldigt. I Bangkok blev det meget høje strømper og denim shorts, ikke en kombination i kommer til at se mig i any time soon, men jeg kan nu meget godt lide det!

Bangkok is one of the most amazing places i've been. I really have to go back soon. This is from our last day where i got Kenneth to come with me and look at Hello Kitty stuff and drink ice coffee. This is also a classic example of a term i call 'Holiday dressing' you know when you get carried away in your styling because you're in a different place and get different inspiration? Some times it's good and some times it's not. I ended up in knee highs and cut offs in Bangkok, not something you would see me wearing in Copenhagen, but it felt right at the time.

Photo by Kenneth Nguyen and yours truly

Wearing: Rezet Store tee, Gina Tricot denim shorts, H&M socks, Nelly sunglasses & Adidas x Raf SImons sneakers.

SHOP THE LOOK

Affiliate links 

add comment

comments

Follow my day + Shop HVISK!

01/07/2015

I dag har jeg fået æren af at overtage Hvisks instagram konto hvor jeg vil dele min dag og mine favorit smykker.

I den forbindelse har jeg udvalgt mine favorit smykker som i kan shoppe med 20% rabat hvis i bruger koden FREDESBLOG ved check ud. Som jeg har skrevet før så er jeg virkelig glad for Hvisks enkle smykker og især dem med farvede sten, som stadig er virkelig fine og diskrete. Håber i kan lide mit mega svedige udvalg! Find det HER!

Håber i har lyst til at følge med på min dag! Ses på @hvisk !

Affiliate links

add comment

300615: Air Force 1

30/06/2015

Forleden havde jeg et rendez vous med en gammel ven, nemlig Air Force 1, den ikoniske sneaker som ikke har siddet på mine fødder siden 9. Klasse. Kan tydeligt huske at jeg købte et par sorte i en Footlocker i London. Jeg var ikke til at skyde igennem. Siden da har de været i min glemmebog, men jeg lurer på om det ikke er på tide at de er tilbage? Jeg synes de er lidt svære at style fordi de har en tendens til at dække det smalleste sted på anklen, hvilket kan resultere i stolpeben.. Synes de fungerer bedst med nederdel eller løse bukser. Eller være ligeglad og fyr den af med hvad end du vil.

Rediscovered an old sneaker friend of mine - the Air Force 1. I thinks it's time to welcome it back into my life. The only thing about high tops is that they are so hard to style since they cover the skinniest part of your ankle and improves the chances of heavy legs.. You have to be careful. I reccommend skirts or loose pants. Or just none fucks given and where them with what ever you want.

Wearing: Reiss jacket, Modstrøm shirt, Modstrøm skirt, Nike Air Force 1 sneakers from Rezet Store & Moscot sunglasses (similar here).

Affiliate links

add comment

290615

29/06/2015

Mandag for fuld drøn. Kom for sent ud af døren, skulle i banken (hvem går i banken nu om dage!?!), kunne ikke finde mine nøgler og var løbet tør for kaffe..! Yes! Til gengæld gik jeg forbi Fredco's og hente frokost og en kaffe og så kom Burhan G forbi mit arbejde og var så sød at efterlade en personlig hilsen <3 Seriøst optur! Sluttede dagen med en iskaffe med min kollega Anders, hvilket hjalp gevaldigt på humøret. Dét og så min pink Nørgaard trøje. Den er så optur!

Monday away! I was late this morning couldn't find my keys, had to go to the bank (who does that these days??) and i didn't have anymore coffee. Oh yes! But i stopped by Fredco's on my way to work, picked up lunch and a coffee. Later Burhan G stopped by Rezet Store and thanks to my awesome colleagues he left me a note! So awesome. I ended my day with an iced coffee with my co-worker Anders, so after all the day turned OK. Oh and my pink Nørgaard top helped.. It's pretty cool.

Wearing: Nørgaard på Strøget top, Levi's 501 jeans, Nike Air Max 1 Essential sneakers from Rezet Store.

add comment

ootd Berlin #3

29/06/2015

Berlin outfit #3

Her er lige det sidste outfit fra vores 4 virkelig dejlige dage i Berlin. Vi skulle først hjem tidligt på eftermiddagen så vi nåede lige lidt kaffe i solen og en tur rundt i Friedrichshain. 

And the final outfit from Berlin from our last day. We had the best of the day left before going home, so we enjoyed coffee in the sun and a stroll around Friedrichshain.

Wearing: BZR suede jacket, Mads Nørgaard top and skirt, The North Face Purple label funny pack, Nike Presto sneakers (shop Prestos here), Hvisk mini hoops, Hvisk moon earring & Ray Ban Meteor sunglasses.

add comment

comments

French Beauty

29/06/2015

Jeg elsker franske apoteker (som så mange andre) og jeg noterer altid make up artister og modellers favoritter når jeg bladerer igennem magasiner og blogs. Da jeg var i Paris tidligere på måneden fik jeg da også stocked op på mine favoritter; Bioderma vand og Homeoplasmine creme. Jeg fik også fat i Biodermas renseservietter som er så overdrevet optur til en doven én som mig og helt geniale på rejser og i håndbagagen til en lang flyvetur. Biafine cremen købte jeg også med hjem, den har lidt samme funktion som Homeoplasmine, den reparerer skadet hud, så tænker den kan bruges til sprukne læber, solbrændt hud og fx tattoveringer eller små sår. 

I love french pharmacies (like every other blond girl) and i'm always taking notes from make up artists and models when flipping through magazines and blogs. When i was in Paris earlier this month i stocked up on my faves; Bioderma cleaning water and Homeoplasmine cream. I also bought Bioderma wet wipes, which must be the most perfect thing for a lazy girl like me, oh and quite genious for a long flight. The Biafine cream is new, but i thinks it's good for damaged skin, sunburns, dry lips and tattoos, i will test it asap.

Bioderma cleaning water, Bioderma wet wipes, Homeoplasmine & Biafine.

Affiliate links

add comment

ootd Berlin #2

28/06/2015

Berlin outfit #2

Endnu et outfit fra Berlin (ikke det sidste), på vej til middag. Jeg elsker printet på den smukke Stine Goya kjole, det minder mig om smukke silketørklæder og kunne ikke være mere perfekt til både sommerbryllup eller Apérol Spritz i solen. Det blev sidstnævnte version, i Berlin.

Yet another outfit from Berlin (but not the last one), on my way to dinner one night. I love the print on the pretty Stine Goya dress, it reminds me of beautiful old silk scarves. It’s pretty perfect for this season, both for wedding parties and cold Apérol Spritz in the sun. I chose the latter for the dress debut in Berlin.

Wearing: BZR suede jacket, Stine Goya dress, Nike Air Rift from Rezet Store & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

add comment

comments

ootd Berlin #1

27/06/2015

Berlin outfit #1

I får lige lidt outfits fra Berlin som jeg helt har glemt at dele. Bedre sent end aldrig ikke? Det er lige knapt en måned siden jeg var afsted, så vejret skiftede hele tiden fra at være koldt, til ok, til mega sygt varmt. Af samme grund havde jeg pakket min yndlings frakke fra Gant Rugger som jeg også bloggede om her, da jeg havde den med til New York. Den er genial fordi den intet fylder og holder den værste regn og vind ude. 

Okay, better late than never right? Here is an outfit from Berlin that i forgot to post. The weather was acting up, so i brought my favorite Gant Rugger coat which is perfect for changing weather. It’s light weight and keeps the rain and wind away. 

Wearing: Gant Rugger boat coat, Armoire Officielle knit, Mads Nørgaard t-shirt, Won Hundred jeans, Nike Air Rift sneakers from Rezet Store, bracelet from WALD Berlin & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

add comment

250615:summer - fake it till' you make it

26/06/2015

Jeg har besluttet mig for at det er sommer, så jeg går altså med bare ben fra nu af. Og sommertøj. Har dog fået lidt ondt i halsen... 

Glæder mig utroligt meget til weekend, skal chille, drikke Aperol Spritz, til sommerfest og hygge med min hund og min mand. 

Ok so i've decided that it's summer now, so i will just wear summer clothes even though i feel like i'm catching a cold. This weekend is all i need. Chilling with friends and drinking Aperol Spritz.

Wearing: Baum und Pferdgarten jacket, Mads Nørgaard top, Filippa K skirt & Nike Air Max 1 sneakers from Rezet Store.

Affiliate links

add comment

comments

240615: Back in CPH

25/06/2015

Det er så godt at være tilbage i København! Har savnet min hund, min kæreste og ordenlig kaffe! I går tog jeg på arbejde et par timer, inden jeg crashede på sofaen med rødvin og LEGE the movie. Det er jo sygt koldt herhjemme, hvad sker der for det? 

It's so good to be back home in Copenhagen! I missed my dog and my man and proper coffee! Yesterday i wrapped up a couple of hours at the office before i crashed on the couch with some redwine and LEGO the movie. And what's up with the weather?

Wearing: Filippa K jacket, Nørgaard på Strøget tee, Adidas by Stella McCartney sneakers & Quay sunglasses.

add comment

comments

Den obligatoriske flyvekaffe og bog Yes Please af Amy Poehler//The must have plane coffee and Amy Pohlers book Yes Please.

Morgenmad på Le Petite Table//Breakfast at Le Petite Table.

Jean Paul Gaultier udstillingen på Grand Palais// The Jean Paul Gaultier exhibit at the Grand Palais.

Is fra Bethillion// Ice cream from Berthillion.

Middag på mit favorit turist sted i Paris, Brasserie île St. Louis// Dinner at my fave tourist spot in Paris Brasserie île St. Louis.

Bedste croissant i byen fra Du Pain et Des Idees// Best croissant in town from Du Pain et Des Idees.

Falafel frokost på Rue de Rosiers// Falafel lunch at Rue de Rosiers.

Le Corbusier udstilling på Pompidou// Le Corbusier at the Pompidou.

En smule fransk shopping// a tiny bit of french shopping.

Wearing Isabel Marant jacket, Filippa K tee, InWear pants & Nike Air Max 1 Essential sneakers from Rezet Store.

Moderne fransk cuisine på Vivant// Modern french cuisine at Vivant.

Moderne fransk cuisine på Vivant// Modern french cuisine at Vivant.

Chateau Versailles.

Anish kapoor at Chateau Versailles.

Wearing Topshop Boutique dress, Dr. Martens loafers & Saint Laurent bag.

Middag på Au Passage// Dinner at Au Passage.

Min yndlings ting i Paris - Le Tour Eiffel// My favorite thing in Paris - Le Tour Eiffel.

Hjemmelavet durum hos Urfa Durum// Home made durum at Urfa Durum.

Hjemmelavet durum hos Urfa Durum// Home made durum at Urfa Durum.

Wearing Isabel Marant jacket, Filippa K tee, Filippa K skirt & Dr. Martens loafers.

Wearing Isabel Marant jacket, Filippa K teeFilippa K skirt & Dr. Martens loafers.

Paris diary

22/06/2015

Lidt snaps fra turen til Paris, som jeg dokumenterede for HTC. Alle billeder er faktisk taget med min telefon eller Re Camera. Jeg vil tilbage. Laver en ordenlig guide snart!

Some snaps from my trip to Paris, documented with my HTC One M9 and me RE Cam. I wanna go back!!
A proper guide will come soon.

add comment

comments

Bangkok

20/06/2015

Beklager den lidt lange stilhed, men Thailand har været meget opmærksomhedskrævende. Vi landede torsdag morgen i Bangkok efter en lang flyvetur med en meget nuttet baby der var meget ked af at flyve, to rækker foran os. Ydermere havde vi verdens fuldeste mand siddende bagved os, han ville gerne være venner... og lidt senere ville han hellere slås med Kenneth. Det var 10 lange timer... Men ellers er Thaiairways pænt optur! De første par dage er gået med jetlag og meget svingende wi-fi, så jeg har mest opdateret på instagram og snapchat - husk at følge med. Starter lige med at vise jer et outfit fra torsdag aften i Bangkok, hvor min søde rejse ven godt gad at tage nogle billeder. Bangkok er så optur!

Hello! Not planning on this much silence, but Bangkok has been taking all my attention and then there's the Wifi... not so friendly. We had a long and "exciting" flight with a very cute but very sad baby two rows in front of us, and a really drunk guy behind us that wanted to be friends at first, and then i wanted to fight Kenneth. Loooong 10 hours! We fnally arrived to beautiful and awesome Bangkok, so i'll start with my outfit from the first night. 

Wearing: Nelly dress, Raf Simons x Adidas Stan Smith sneakers, Saint Laurent bag & A.J. Morgan sunglasses from Adélie.

add comment

comments

Thailand next

17/06/2015

I skrivende stund drikker jeg min lukne kaffe og tjekker hvad jeg mangler at pakke inden jeg om lidt tage mod lufthavnen for at mødes med Kenneth, fordi vi skal til Thailand. Hah ja! Jeg glæder mig sygt meget. Vi er inviteret af det Thailandske turistråd og rejser med en håndfuld skandinaviske bloggere. Vi flyver direkte til Bangkok og der fra videre til Loei hvor vi skal opleve det nord thailandske højland, og så tager vi tilbage til Bangkok hvor vi har et par dage inden vi kommer hjem igen. Jeg har aldrig været i Thailand før og glæder mig helt vildt. Hvis i har nogle Bangkok tips, må i endelig skrive! 

Husk i kan følge med på snapchat: @fredesblogsnap, Instagram: @fredesblog og #fredesblogoscarmike

Ses i Thailand!!

I'm currently drinking the last of my cold coffee and wondering what i'm missing to pack before i leave for Copenhagen Airport to meet up with Kenneth and go to Thailand! Yeah! I'm so excited! We are invited by the Thailand Authority of Tourism and will be travelling directly to Bangkok and then on to experience the Northern Thailand in Loei. We will have a few days in Bangkok, so if you have any reccomendations, please let me know!

Remember to tag along at snapchat: @fredesblogsnap, Instagram: @fredesblog and #fredesblogoscarmike

See you in Thailand!!

add comment

comments

Sunday dressing

16/06/2015

I søndags mødtes jeg med Sidsel og vores respektive tømmermands ramte kærester i kødbyen for at prøve I'm A Kombo's soft ice koncept. Jeg fik en soft ice med karamel popcorn og pernod! Så lækkert. 

This sunday i met up with Sidsel and our hung over boyfriends for a treat at I'm A Kombo's soft ice stand in the meatpacking district. I had one with pocorn and Pernod. So delicious.

Wearing: Baum und Pferdgarten kimono, Nørgaard på Strøget tee, Baum und Pferdgarten shorts, Like Mimika shoes, A. J. Morgan sunglasses & Saint Laurent bag.

Affiliate links

add comment

150615: ZENO

15/06/2015

Jeg har det yderst mandags agtigt i dag, som altid. Tror min mission bliver at have nice mandage fra nu af. Har været på arbejde hele dagen og sportet de vildeste sko fra Adidas, nemlig ZX Flux "Xeno" som er lavet med en helt særlig lysreflekterende overflade som den kendte slange Xenopeltidae. De lyser op i multi color i sol og ved blitz og ellers er de sorte. De er syge nok.. Release er i Rezet Store i morgen kl. 12.00

Feeling the monday spirit soo bad today. Chilling at work in the crazy ass ZX Flux "Xeno" from Adidas with a light reflecting surface that catches the light and makes the shoe shine in multi color. It's inspired by the snake Xenopeltidae. It's releasing tomorrow at Rezet Store at noon.

Wearing: Hope Sthlm sweatshirt, BZR skirt, A. J. Morgan sunglasses from Adélie & Adidas ZX Flux "Xeno"

add comment

Best of Paris: Shopping

15/06/2015

Det er virkelig mange år siden at jeg har været i Paris, så jeg glædede mig ret meget til 2 ting; Colette og franske Apoteker. De skuffede ikke. I Colette fandt jeg Kim Kardashians Selfie bog som er virkelig nice, formatet er lille og kompakt og billederne er fra 2006 og til nu. På et af de utallige Apoteker fik jeg stocket op på min favorit læbepomade Homeoplasmine, tænker at lave et indlæg med franske apoteker favoritter, for jeg fandt også nogle andre spændende ting! Og så tasken, den fine fine kirsebærprintede taske fra Saint Laurent som jeg har drømt om. Den kom med hjem efter mange lange overvejelser. Årets køb må det blive! Er så glad for den, og som den affekterede franske sælger forklarede, får man jo utroligt meget for pengene - ze clåååtch, ze vååållet og ze håååndbag..! Servicen i Saint Laurent butikken var uovertruffen og jeg blev mindet om hvor optur en oplevelse det kan være at shoppe. Normalt holder jeg mig til online shopping og generelt synes jeg der er hæslig service i København, med få undtagelser, så det var virkelig nice. Jeg kan ikke komme uden om at det er mange penge at lægge i en butik og derfor er det vigtigt at det også er en optur oplevelse. Uanset hvad, så fik den lange tynde franske ekspedient solgt tasken til mig med syngende z'er og ualmindelig god service. 

It's been years since i was in Paris so i had been looking forward to; Colette and french pharmacies. They didn't disappoint! I got my hands on Kim Kardashians awesome selfie book at Colette and stocked up on my fave lipbalm Homeoplasmine, in one of the many pharmacies. Oh and then i bought a bag. The cherry printed wonder from Saint Laurent that i've been dreaming about. The tall skinny french dude was the best sales assistant and the service was over the top. He sold me the bag with accentuated z's and told me what a good buy it was since i get both ze clåååtch, ze vååållet og ze håååndbag..! Awesome. It's a lot of money to spend on a bag, but i'm so excited about it! For sure the best buy this year!

Affiliate links

add comment

comments

Dinner time

14/06/2015

På vej til middag på Vivant i Paris. Man kan godt se at jeg er rimlig excited omkring det ik?

Going out for dinner at Vivant in Paris. It's easy to see how excited i am right?

Wearing: Filippa K jacket, Proenza Schouler top, Frame Denim jeans, Dr. Martens loafers, Ray Ban Meteor sunglasses & Saint Laurent bag.

add comment

comments

Sunday wish

14/06/2015

Har absolut ingen planer denne her søndag, hvilket passer mig uendelig godt. Lige nu drikker jeg min morgen kaffe og nyder Vesterbros tømmermands stilhed. Nå ja og så drømmer jeg om at hoppe i det her sæt i dag. 

I have no plans today, which is so perfect. Right now i'm enjoying my morning coffee and the quietness in my neighborhood. Oh and i wish i could wear this today!

Jeepers Peepers sunglasses, Hvisk earrings, Filippa K pants, Mads Nørgaard top & Zign flats

Affiliate links

add comment

Do you have Wi-Fi?

13/06/2015

Jeg har rejst en hel del i løbet af det her år, ca. 2 gange om måneden siden januar. Ud over at det har været sjovt og spændende så har jeg også været meget væk fra min hverdag her i København, min familie og mit kontor og alle mine faste rutiner. En ting jeg som oftest starter med når jeg lander er at spørge om der er Wi-Fi? I lufthavnen, på hotellet, på restauranten, i en butik, på en café eller på et musuem. I vil ikke tro på hvor sjældent der bliver sagt ja når jeg er i Tyskland. Mit yndlings eksempel er da jeg engang fik en lind strøm af hvidvins flasker på en restaurant i Berlin, tjeneren troede nemlig at jeg spurgte om white wine... Nej Wi-Fi. Andre lande går det lidt bedre for, men jeg savner som oftest go'e gamle 4g. 

For det meste er jeg afsted i forbindelse med bloggen og der er det en selvfølge at jeg dels kan opdatere blog, sociale medier osv. men også passe mit arbejde og være tilgængelig på mail. Det er ikke fordi jeg ikke kan finde ud af at lægge min telefon fra mig (bevares jeg kunne blive bedre), men i min daglig dag er min firkantede klump metal altså mit vigtigste værktøj. Jeg elsker den og jeg vil helst ikke være foruden den. Mit netværk (mobilenetværk forståes) er altså vigtigt for mig i relation til det jeg laver (bloggen) men også i forhold til min venner og min familie. Jeg ringer hjem til min mor, både når jeg rejser og er hjemme, min lillebror sender snaps af ham og Winston så jeg kan kysse skærmen fordi jeg savner dem. Det er slet ikke som substitut for at se dem i virkeligheden, det gør jeg også, men det er rigtig dejligt at være i kontakt med dem, når vi ikke kan ses. 

Indtil sidste uge har jeg klaret den med Wi-Fi og udenlandske pre-paid simkort når jeg har været ude og rejse, MEN Telia, som jeg har haft abbonement hos for evigt, har endelig (ENDELIG!) lanceret udenlandstelefoni og dataroaming. Dette betød at jeg i Paris kunne snappe og instagramme uhæmmet meget OG ringe til min storesøster OG sende SMS'er til Sidsel, lige så tosset jeg ville. Det er nice og det koster kun 99 kr. om måneden for 10gb data og tale og sms i Europa. 

Billedet er fra i går hvor jeg var med Rezet holdet til indkøb hos Nike, der kommer så mange fede sneakers til foråret - i kan godt glæde jer! Nå ja, jeg sidder, som jeg jo nærmest altid gør, med min mobil i hånden!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Telia, men jeg ville have lavet det alligevel, for det er så mega optur at kunne snapchatte fra sin ferie.

Affiliate links

add comment

Minor details

12/06/2015

Jeg er blevet helt betaget af guldsmykker med farvede sten, og har derfor tilføjet 3 ringe til mine hverdagssmykker. Den grønne ring skifter lidt plads fordi den passer på de fleste af mine fingre og de to med små stene hænger for det meste sammen. Jeg går med meget diskrete smykker til hverdag så kan godt lide at kombinere flere enkle ting, som sammen kan virke lidt festligt. Tasken kan jeg ikke få armene ned over, men det bliver lige et andet indlæg.

Rings from Hvisk (one stone, triple stone & green), bag from Saint Laurent (similar here) & t-shirt from Proenza Schouler.

Affiliate links

add comment

3 good (digital) reads

11/06/2015

3 ting jeg elsker; Seje damer, mode og en grønnere og mere bæredygtig tilgang til mode (og andre ting!). Lige nu er det netop det som mine tre nye yndlings sites leverer.

Hey Woman er et mode site startet af Veronika Heilbrunner og Julia Knolle (som i måske kender fra Harper's Bazaar og Vogue?). De lover at opdaterer lidt sjældnere, men at give et bud på hvad den 'moderne' unge kvinde går klædt i og give et subjektivt bud på mode og kultur.

Space Matters er startet af 3 seje damer, Columbine Smille, Lisa Corneliussen og Nike Felldin (kendt fra den svenske blog, magasin og mode scene). De har skabt et digitalt atelier som er kurateret af forskellige kvinder i modebranchen og griber hvad der sker lige nu og her.

Make it Last er et svenskt online site for bæredygtig og grøn mode. Make it Last er startet af Lisa Corneliussen (hun har haft travlt) og Emma Elwin (endnu en svensk og meget smart dame). Sitet centrerer sig om bæredygtig mode og design og samarbejder med den svenske pendant til Trendsales, nemlig Tradera, og så har Emma Elwin lige lavet en kampagne med Gina Tricot, med fokus på deres bæredygtige kollektion.

3 things i love; cool ladies, fashion and a green and sustainable take on it. Right now my 3 fave online reads, evolves just around that. Check them out!

Hey Woman is started by Veronika Heilbrunner and Julia Knolle (you might know these cool ladies from Harper's Bazaar and Vogue). They promise to keep the blog updated in a slower, but steady pace, with every thing a modern woman want's to wear and what makes their hearts beat faster. 

Space Matters is started by Columbine Smille, Lisa Corneliussen and Nike Felldin (known from the swedish fashion and blog scene). They deliver an online atelier curated by ladies in fashion. Taking a spin on what's new and happening right now. 

Make it Last is a site that evolves around sustainable design and fashion. The sites is started by Lisa Corneliussen (busy lady!) and Emma Elwin, and collaborated with the swedish resale site Tradera, and further more Elwin just launched a campaign with Gina Tricot on their Sustainable Colllection.

add comment

Paris update

08/06/2015

I får bare en lille hilsen fra Paris, som behandler os virkelig fint. Nettet på hotellet har sådan en fransk attitude, så det har taget mig en hel del forsøg at lave et indlæg.

Jeg vil smutte ud og finde en croissant!

A quick hello from Paris, where we are feeling just fine. The wifi is pretty Parisien, so i've had a struggle with this post.

I'll head out to find a croissant! 

Wearing: Gina Tricot dress, Dr. Martens loafers, RebekkaRebekka necklace (silver here) & Stine Goya clutch.


add comment

Paree Paree

06/06/2015

Kan i huske jeg teasede for en tur jeg snart skulle på her

I dag tager jeg min kæreste under armen og så tager vi til Paris. Vi skal spise croissanter (mange), drikke kaffe og kold rosé, besøge Versailles Slottet, på museer, shoppe og sole. Jeg glæder mig helt vildt fordi det er lang tid siden jeg har været i Paris og fordi det er lang tid siden jeg har rejst med min mand. 

Jeg dokumenterer hele turen med min HTC One M9 og min nyeste gadget RE CAM, det skal i nok se meget mere til. Vigtigst: følg med på insta @fredesblog og snapchat @fredesblogsnap og send mig lige nogle gode tips til byen!

add comment

friday night

06/06/2015

I går var jeg på Pastis med Sidsel og vores respektive kærester. Vi havde en bog der skulle fejres og en del Apérol der skulle drikkes. København (og vejret) viste sid fra sin bedste side og vi endte aftenen med at drikke dåseøl ved kanalen. 

Wearing: BZR leather jacket, Baum und Pferdgarten dress, Calvin Klein jeans & Gardenia heels

add comment

comments

Festival selection on Zalando

03/06/2015

Jeg er nok ikke en fastival pige i den forstand, jeg er mere til byfestivaller som Distortion eller mindre festivaller som Musik i Lejet. Jeg kan bedst lide at have en seng at sove i og et ægte bad. Jeg glæder mig virkelig til både Distortion og Musik i Lejet i år, det plejer at være virkelig nice. Distortion starter i dag, men venter med at joine til i morgen på Vesterbro, og så håber jeg at jeg kan nå forbi Christiansborg fredag hvor Droz Daily Steezin nok skal splitte indre by ad. Se eventet her.

Zalando har spurgt hvad jeg skal have på til årets festivaller - se det her og shop mine festival favoritter.

Billedet er fra Musik i Lejet sidste sommer, det var OK sjovt!

Affiliate links

add comment

Pink hallway and i'm all happy!

Winston testing out my new chair.

Took my colleagues from Rezet Store on a trip in the awesome Duffy Boats. We had a blast.

Examtime was saved by lunch from Fredco's deli.

So many babies coming into the world, so i picked up some cute gifts at my local store Heidi & Bjarne.

I'm leaving for Thailand i'm a couple of weeks, so i tried on an appropriate outfit in H&M...

Me and Kennth on our way home from a long day shooting pictures at Faxe Kalkbrud. We had to stop at this crazy beautiful yellow field.

Mexi food from El Barrio cantina in the Meatpacking district. Soooo good!

Friday tradition. Eating lunch at Dyrehaven with my man <3

I'm craving fresh coconut atm so my breakfast looks like this (on a good day).

Obsessed with these socks from Muji!

New babies. Been waiting for these Prestos for 3(!) months...

weekly snaps

02/06/2015

Har tømt min mobil for snaps fra de sidste par uger. Nye stole, sokke obsession, meximad og nye sneakers. Før musen over billederne for at se caption.

I have selected some snapshots from the past weeks. New chairs, a new obsession with socks, mexi food and new sneakers has been on my mind. Hover over the pics to read the captions.

add comment

comments

010615

01/06/2015

Er mandags afslappet i dag, men skjuler det med en nydelig blazer og min BFF pin. Godt trick ik?

I'm feeling very monday relaxed, but covering up in a fancy blazer and my BFF pin. Nice try, right?

Wearing: Filippa K blazer, Mads Nørgaard pants and t-shirt, Vans x &Other Stories sneakers & Valley Cruise Press pin.

Affiliate links

add comment

Apartamento

01/06/2015

Jeg har en svaghed for magasiner, på en eller anden måde bliver jeg aldrig træt af printmediet og slæber altid magasiner med hjem fra rejser. Jeg bruger dem som inspiration til alt hvad jeg laver og river hele tiden sider ud eller laver æselører i. Da jeg var i Berlin besøgte jeg Voo Store for første gang (stor fejl at jeg ikke har været der før), butikken er så sej og jeg blev så inspireret og fik virkelig lyst til at shoppe! Jeg fandt Apartamento magasinet som jeg ikke har købt før, så det kom med hjem. I dag tjener det som mandags inspiration til et projekt jeg er i gang med hos Rezet Store.

add comment

comments

New chairs

30/05/2015

Udover sko, så er pæne stole, min yndlingsting. Den klassiske Y stol fra Hans J. Wegner er en af mine ultimative favoritter, men pga prisen og pladsmangel har jeg ikke investeret i den før nu. Jeg har købt to i sort træ med sort flet, på Madklubbens loppemarked på Sortedam Dossering, som også har åbent i dag fra 12-13. Der var virkelig mange gode ting og priserne er rigtig gode.

T-shirten er fra HALO, et samarbejde mellem det klassiske løbemærke Newline, designer Rasmus Storm og Malkit Singh. Jeg har brugt den både som trænings tee men også bare i det virkelige liv. Synes den er virkelig fin fordi den er lidt gennemsigtig og et godt fit. Tjek resten af kollektionen ud her

add comment

290515

29/05/2015

Endelig weekend! Min står på billeddeadline til mig og Sidsels bog, teori repetition (skal til teoriprøve i næste uge), løbetur med hende her, reformer og Sneaker Banquet søndag.

I dag har jeg været i 100% Filippa K outfit, de har nemlig åbnet deres webshop. Fedt mand. Ydermere tilbyder de gratis express shipping de næste to dage OG en Filippa K gave til de første ordrer.

It's friday and i'm wearing all Filippa K! The swedish fashion brand just opened their webshop, so of course i'm reppin'. If you order in the next two days, you will get free express shipping, and maybe even a Filippa K gift!

My weekend is packed with a photo dealine for me and Sidsels book, theory rep for my test next week, running with Cecilie, Reformer and Sneaker Banquet on sunday.

Filippa K jacket, pants & T-shirt, Ray Ban Meteor sunglasses & Nike Air Max 1 Essential sneakers from Rezet Store.

Affiliate links

add comment

270515

28/05/2015

Onsdags office attire - i min nye skjorte fra Armoire Officielle. Jeg prøver at blive bedre til at udskifte min t-shirt med skjorte, det ser bare lidt sejere og tjekket ud. En lille hverdags upgrade, hvor en hvid enkel skjorte gør tricket.

Wednesday office attire. I try to change my t-shirts for shirts on those busy days, it just looks a little more pulled together. A simple everyday upgrade.

Wearing: Armoire Officielle shirt, Designers Remix jacket, Weekday jeans, Nike Air Max 1 sneakers from Rezet Store, Ray Ban Meteor sunglasses & Valley Cruise Press emoji pin.

Affiliate links

add comment

comments

SPF yourself

26/05/2015

Ved ikke hvorfor jeg havde glemt det, men Berlin er virkelig ikke stærk på Wi-Fi siden, så jeg droppede hurtigt at få opdateret bloggen. Så det blev lidt mere Pinseferie end jeg havde regnet med.

En af de få beauty ting jeg er ret konsekvent med er spf. Jeg bruger altid faktor 50 om sommeren (både i face og på kroppen) og bestræber mig på at bruge en spf 15 i min dagcreme resten af året. Jeg er typen der bliver rød som en hummer på 2 sek, så det har altid været en del af min sommerrutine. Jeg har af samme grund netop opgraderet min daglige fugtpleje fra Mario Badescu til Aloe Moisturizer med spf 15 og Oil free Moisturizer med spf 30, som jeg glæder mig til at prøve. Peptide Renewal Serumen bruger jeg som istedet for en natcreme til at give min hud endnu mere fugt.  

add comment

Vesterbro hanging

23/05/2015

Ankom i går til Berlin og her er som altid virkelig skønt. Vejret er en del bedre end i februar hvor jeg fejrede min fødselsdag i byen. Vi bor i Friedrichshain, som er et af mine yndlings områder. Tror vi skal starte dagen på loppemarked på Boxhagener Platz og god kaffe og morgenmad på Silo. 

Billederne er fra sidste uge hvor jeg hang ud på Værnedamsvej med Winston og min kæreste. Jeg har nemlig lavet en lille Staycation guide til Gant Rugger- hvis i vil have et par Vesterbro tips, så tjek den ud i deres nyhedsbrev

Wearing: Gant Rugger boat coat, Gant Rugger Luxe Madras shirt, Weekday Tuesday jeans, Adidas Boost sneakers, Baum und Pferdgarten sweater & Ray Ban Meteor sunglasses.

add comment

comments

210515: Faxe kalkbrud

21/05/2015

Har været på skydning i Faxe Kalkbrud hele dagen og er lige kommet tilbage, helt træt, fordi vi startede kl. 6 i morges! I morgen 6.30 tager jeg til Berlin på en forlænget weekend med min søster. Jeg glæder mig til Tacos, shopping, kaffe og loppemarkeder. Checker ind der nede, så stay tuned for tyske opdateringer her på bloggen, på insta @fredesblog og snapchat @fredesblogsnap

Wearing Ganni jacket, Baum und Pferdgarten sweater, Tusnelda Bloch pants & Adidas Temper Run sneakers from Rezet Store.

add comment

comments

New In: The North Face Purple Label

19/05/2015

Min svoger er lige kommet hjem fra Tokyo, og ud over at det åbenbart er verdens fedeste by (som virkelig er højt på min rejseønskeliste), så havde han denne her mega seje 'Funny Pack' fra North Faces Purple label kollektion, men hjem til mig. 

Rejser til Berlin på fredag og tænker at den er helt perfekt til storby weekend accessories. 

My brother in law just got back from Tokyo, and besided that being the coolest city ever, he brought me this awesome Funny Pack from The North Face Purple Label. I really need to go to Japan soon, but for now this is as good as it gets.

I think i'm gonna bring it with me to Berlin this weekend, itøs the perfect weekend city tour bag.

add comment

comments

160515: Rift

18/05/2015

Mit outfit fra i lørdags, som spændende nok blev brugt ude på ITU for at skrive eksamensopgave. Selvfølgelig efter jeg havde været forbi 17 dyreforretninger og 30 apoteker for at finde et tægehalsbånd til min hund, nå ja og så gik min håndvask også i stykker. Super lørdag!

Men det der er spændende er at Nike har lanceret 90'er skoen Air Rift, simpelthen! Den har et split mellem storetåen og langetåen. Det er helt sikkert en sneaker (kan man kalde den det?) der deler vandende. Jeg er så klart fan, og især fordi den er sygt behagelig. Hvad synes i?

My outfit from this saturday, which was spend writing my exam paper at the university. Of course had a disturbing morning hunting petstores for a tick collar for Winston. Oh and then my zink broke, what a morning. Great saturday!

But the thing we need to adress is that Nike relaunched their Air Rift shoe. Really! A tiny sneaker with a split between the toes. It's definately one that will divide the waters, but nonetheless i really love it. And it's super comfortable. What do you think?

Wearing: Baum und Pferdgarten kimono, InWear pants & Nike Air Rift sneakers from Rezet Store.

Affiliate links.

add comment

comments

Rains x Stussy

18/05/2015

New collab from the awesome people at Rains. The sublte logo is spot on, and now i'm craving yet another Rain(s)coat.

Rains x Stussy available at Stussy Jp

Photgraphy Kenneth Nguyen

Model Romeo Espleta

add comment

comments

sweatshirt fra &Other Stories samarbejde med Rachel Antonoff

t-shirt fra &Other Stories samarbejde med Rachel Antonoff

Monday wishes

18/05/2015

Forårets onde søster Mellem Sommer, fik fat i mig i weekenden og jeg har derfor været lagt ned med forkølelse, feber og halsonde. Det sker altid, og typisk oven i 1000 deadlines. Jeg har taget konsekvensen og oprettet hjemmekontor for i dag med meget dyne og kaffe. 

Jeg har taget et rutine tjek på mine yndlings webshops og drømmer pt om; Loafurs fra Boyy (her ville min livskvalitet stige væsentligt!), t-shirt og sweatshirt fra &Other Stories samarbejde med Rachel Antonoff, Marc Beauty Lola neglelak i den perfekte røde, slangepint t-shirt fra Proenza Schouler til min samling (!) og den fineste pink fake fur taske fra Topshop som Zalando netop er begyndt at forhandle.

Affiliate links

add comment

The most awesome suede outfit from Baum und Pferdgarten.

Coffee from my local place. 

Amazing green juice from Palæo, thanks for the new obsession Trine.

Tried out Starbucks in Copenhagen.

My favorite captain and co-auther of SMART.

Polaroids pics with Trine before Elle Style Awards.

Breakfast at Enghave Kaffe with my man.

Wearing Lovechild 1979, Chanel bag and Gardenia Copenhagen heels.

Pool fun with Charlotte Sandgren from Woman and Costume magazine.

Studying at my local coffee shop. 

Dreaming of this Sain Laurent bag.

ASOS press day favorites.

Getting a touch up at the awesome Palma Salon.

This furry look from Mads Nørgaard is on the top of my wishlist for fall.

Trying the infamous Mirabelle bakery with my man.

Office selfie in Mads Nørgaard top and Calvin Klein jeans.

One out of many lunch pick ups at Fredco's Deli

New kicks (it's getting too much!) the NIKE Air Rift is back!

Snaps for days

17/05/2015

Har haft ekstra travlt de sidste to uger, da Sidsel og jeg har tekst deadline på vores bog og jeg har en eksamensopgave der skal skrives. De sidste par uger har budt på en helt masse arbejde, skole, Ibiza og kaffe. Har også besøgt mit yndlings frokoststed Fredco's Deli som lige her åbnet på Vesterbro, mere end én gang... Det er vist ved at tage lidt overhånd. Har samlet lidt snapshots fra min telefon.

Husk at i kan følge med på instagram @rfredesblog og snapchat (har lige lavet en ny!) @fredesblogsnap

Some snaps from the past weeks. Filled with work, deadlines, coffee, hanging out and one too many times for lunch at Fredco's Deli, my new fave place that opened here in Vesterbro.

Remember to follow me on instagram @fredesblog and snapchat @fredesblogsnap for daily updates.

Hover the mouse over the pictures for captions.

add comment

comments

150515 pj day

16/05/2015

I går var lidt en snydedag, sådan mellem helligdag og weekend, og mit hovede ville ikke andet end at have fri. Jeg startede dog med et morgenmøde, kontortimer, foto til shoppen og en aften på ITU for at skrive eksamensopgave. Jeg life hackede dog aftenen ved at møde med min kæreste på El Barrio Cantina, som er Barburritos restaurant på Bakken i kødbyen. Vi fik burritos og øl i solen og lod som om vi ikke skulle noget. 

I dag er jeg på ITU igen og forhåbenligt bliver jeg snart færdig med min opgave!

Yesterday was such a tease, like this annoying day between a day off and weekend - my head wanted to chill so bad, but that wasn't the case. I started out with an early meeting,  some office hours, photos session for the webshop and then i headed to my university to write an exam paper. I life hacked my evening by meeting up with my boyrfriend at El Barrio Cantina in the Meatpacking disctrict. We had burritos and beers and pretented we didn't have things to do. 

Today i'm back at it with my exam!

Wearing: BZR PJ shirt & Pants, Ray Ban sunglasses, Nike Air Max 1 Essential sneakers from Rezet Store & BZR leather jacket. 

Affiliate links

Remember to follow on instagram @fredesblog and snapchat @fredesblogsnap

It's fun!

add comment

140515

15/05/2015

Havde en fantastisk Kristi Himmelfartsdag igår. Nåede både at hygge med Sidsel, tage billeder til bogen, se min familie og arbejdet på min eksamensopgave. Jeg tog bestik af situationen og kastede mig ud i nogle lysere farver. Skoene har jeg lige købt hos Adélie og de er fra det fineste mærke, Lika Mimika. Følte mig forresten lidt som en mand i 50'erne i min hørjakke, hvilket både var nice og underligt.

Wearing: Carin Wester jacket, Proenza Schouler top, Frame Denim jeans & Lika Mimika shoes from Adélie.

add comment